- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Hem yemek yapmayı çok seviyorsun hem eşini çok seviyorsun. Maşallah sizeSağ ol SusamcımMutfağı seviyorum eşim de Boğazını seviyor uykudan fedakarlık bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte evden çalışmanın etkisi de var her gün daireye gitsem bu kadar düzenli çıkmazdı yemekler
Selam canim esim hap alacak bugun 72 saat kullaniliyormus. Ben eminim birsey yok ama 1 sn ile olmusta olabilir diyor bakalim bugun hapi alicam mecburen. Sonrada doktora danisicam ne yapılabilir diye spiral korkutuyor beni icimde birseyle dolasmak istemiyorumİşte babalığın ne demek olduğunu anlamış. Bir çocuk daha istemeyeceği kesin. Benim eşim de ilk günler evdeydi ve çok yardımcı oldu uykusuz kaldı. Bir gece durdu biz başka çocuk yapmayalım en iyisi dedi. O zaman aynen aynen demiştim şimdi o halim gözümüzün önüne geliyor gülesim geliyorNe acemiydik yaa..
Ben de 2-3 gün geciktim. O kadar da eminim ama sen doğurganlık artıyor falan deyince bi tırstımkorkup test yaptım bu sabah evde fazla bi tane vardı. Neyseki yok bişey. Emzirme bitince hap kullanacaktım ama adet olur olmaz hemen spiral taktırıcam. İhtimale bile yer veremem şu an
@ogretmen61 sen naptın taktırdın mı?BKGK yumurtlama ve adet düzenliyse ilk hafta çok verimli bir dönem değil ama yine de ihtimal var istemiyorsan inşallah bişey yoktur. Dikkat etmek lazım ben de çok tırsıyorum.
Doğum kontrol hapı kullanabilirsin. İçinde de hissedilmiyor ama sen bilirsin tabi. Hassas bir konuSelam canim esim hap alacak bugun 72 saat kullaniliyormus. Ben eminim birsey yok ama 1 sn ile olmusta olabilir diyor bakalim bugun hapi alicam mecburen. Sonrada doktora danisicam ne yapılabilir diye spiral korkutuyor beni icimde birseyle dolasmak istemiyorum
Allah korusun sanada birsey olmasin. Yoruldum artık yetişmediğimi düşünüyorum, ki öyle zaten. Ne zaman sabah olmuş, ne zaman akşam olmuş anlamıyorum. Herseye geriden geliyorum3 gündür ağaçlar falan sökülüyor buralarda Asya kuzum uçar falan hiç çıkarmayımbana bişey olmaz tabi kendimi düşündüğümden değil
Miskinlik mi asla öyle bir yapın var gibi gelmiyor bana bıcır bıcır koşturan bir annesin gibi hayal ediyorum seni
Sagol canım iki büklüm oldu ilaçlarını alıyor ama düzelmedi. Biran evvel gecer insallah. Evde hasta olunca hicbir seyin tadi olmuyor. Duru ne yapsın duru babacı çıktı. Iki büklüm adama kucaginda tasitiyor, surekli babasina naz yapiyor.Hayırlısı ile olsun inşallah baharcım kıyamam ben onaaeşine de geçmiş olsun çok zordur onun yaşadığı da duru hanım napıyor
Sagol canim sisede eritilen bir ilacla buzcopan verdiler, kullaniyor ama pek rahatlatmadi sanırım. Bi soyliyim esime isterse gider alırım. Umut bagar cagar doktoru zor dinledim. Yaptirmaya gitmeden 1 gun once tek tekrar gidicem.Eşine de geçmiş olsun canım biran önce düşürür de kurtulur inşallah benim eşimde de olur zaman zaman düşürür. Kayseri civarı yetişen bir bitki var gilaburu adı. Onun suyunu içer hızlandırır taş düşürmesini biraz ağrısını arttırır ama çabuk düşürür. Bulabilir misiniz orda bilmiyorum büyük marketlerde sıkılmış halde suyu da satılıyor.
Umut kuzusu da olsun da kurtulsun inşallah klipsli yöntem mi acaba doktorun söylediği? İnşallah dediği gibi acısız geçer. Biz 2,5 aylıkken normal cerrahi yöntemle yaptırmıştık sünnet anı çok rahattı uyumuştu fosur fosur sonrası 2-3 gün huzursuz olmuştu. Siz de atlatırsın inşallah biran önce
Ne guzel afiyet olsun öğrendiklerini devam ettirmen cok guzel. Sen başlı başına hamaratsın zatenSağ ol baharcım bizde de haftada bir mutlaka Dolma sarma pişerdi annemle beraber yapardık el almışım gibi onun yaptığı ye
Amin canim cumlemizinki nurlar icinde yatsin. Tembellikten benim canimda istemezKimse istemesin diyegüzel taktik ben de TV de izleyince ilk benim canım ister.. Annen seviyormuş demek sen de güzel yapiyomussun ki istiyormuş nur içinde yatsin
Söyleyim de eşimde müzik açsın arkayaEttim ben hayal hülya kocyigit gibi kibar kibar koşarsın sen dünür
Sağol yüreği güzel arkadaşım benim inşallah olur olmazsa denemeye devam 35 e kadar yolu var napalımBen de öyle diyorum baharcım sağlıklı olsunlar da iki yaşına kadar yolun var oğlum diyorum artık ne diyim ama yaşında yürümeyecek gibi görünüyor benimki biz de karyamızı öpüyoruz sağlıkla büyüsünler inşallah Ya bu benim gelinciğim niye böyle uyumuyor Dünürüm belki de daha tam düzelemedi burnumu tıkalı acaba anları anlarını uyumuyor ata da hala uyanmadı normalde 2 saat önce uyanması gerekiyordu odada çamaşır yerleştirdim bir sürü bir şey yaptım uyanmadı oysa öğleden sonra bir arkadaşıma gidecektik şimdi uyku saati ile çıkışacak bakalım ne olacak ŞekerParem ismini çok iyi bildim hatta biz daireden bile bir yerlere kaçarken senin adını kullanıp güleriz biz falanlara gidiyoruz diye okuldan kaçmışlığım hiç olmamıştı ama işten çok kaçtım işe de erken başlayınca seni kullanmadık desem yalan olur yani adınla yaşa Dünürüm benim adımı da abim koymuş anneM rahmetli annesinin ismini vermiş ama çağıramam demiş yanına bir isim daha koyalım abim de yeşim olsun demiş öylecene kalmış buradaki ismim anneannemin adı
Göktuğun bEşikten girip çıkması gözümde canlandı Kuzum benim öperim bal yanaklarından evet şu uzaktan eğitim yeniden başladı hepinize hepimize kolaylıklar diliyorum aşağıki salon sınıf moduna dönüştürüldü tekrar biz de
Aslı’cım ne yapalım ne pişireceğini de şaşırıyor insan Zor yemekleri gece yapıyorum sabaha pişiriyorum genelde haftada bir sormamız dolmamız oluyor eşim seviyor yıllarca da bekar kalmış oda severek yapıyorum
Sağ ol SusamcımMutfağı seviyorum eşim de Boğazını seviyor uykudan fedakarlık bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte evden çalışmanın etkisi de var her gün daireye gitsem bu kadar düzenli çıkmazdı yemekler Canım adaşım İnşallah bu sene atanırsın çok emek ediyorsun sen de sonsuz umut da. Aslı çalışsa ondan da umutluyum. @Sonsuz umutAslihaydo Oy severim o dişlerİ darısı bize olsun haydaya olsun Tüm dişsiz bebelerimize olsun inşallah inci gibi sıra sıra dizilsinler
Ben de bir yaştan sonra yaptırmak için bekledim doz fazla olmasın diye çünkü sarsıyor çocukları
Çok şık çok tatlı güle güle giysin deniz beyim
Beraber giyecek Atacık arkadaşlarıyla eş sağlıkla inşallah ellerine sağlık Helincim Kolay gelsin canım benim inşallah meslek hayatında da değişik programlar alırsın
Kıyamam haydoma bunla geçmiş olsun
Saol kuzum
“ annen yoksa kimsen yok ...” Nur içinde yatsın hemşerimiz
Sen de yapsan güzel olur Dünürüm
Sağ ol baharcım bizde de haftada bir mutlaka Dolma sarma pişerdi annemle beraber yapardık el almışım gibi onun yaptığı yemekleri yapınca ne bilim iyi hissediyorum a Eşinin rahatsızlığına geçmiş olsun inşallah iyileşsin de bir an önce Umudumun sünnetini yaptırın rahatlasın kuzum öperim boncukları
E kimin kızı, anne stand up’çı, baba da anladığım kadarıyla oldukça espirili. Şaşırmadım esila nur aİlahi dilzarmevlit bebeleri benim kızım da geçen sene bı lokantaya gitmistik orda beyaz gömlek siyah pantolon papyonlu garson abilerini gösterip anne bak bir sürü damat var demişti benzetme konusunda seninle yarışır
Aynen yenir vallahi. Urfa’nın kuru dolmalıklarından nefis olur ellerine sağlık şimdidenSarma dolma üç öğün olsa yerim asla bikilmaz sarma için kurşun atar kurşun yerim o derecekomşularimla sürekli sarar doldurur pisiririz koca tencere bugün dolma yapayim bari çok söyledik eşin istisna bence
İnşallah bir de oğlun olur adaşım. Atanıp olsa daha iyi olur tabi ama ne zaman nasip olursa diyelimBenimki de çok destek ben hamilelikte beri ev süpürmedim silmedim doğru düzgün yemek yapar yapmazsam ses çıkarmaz sağolsun hayalimin ötesinde bin şükür ama annelik başka alan başka konu yoksa oda çok zorlandı başlarda benle birlikteo zaman asla 2. Çocuk yok diye geziyorduk ortada ikimizde şimdi kendisi hayırlısı falan demeye başladı bak yazıyorum buraya maddiyatı düzeltelim hemen yanaşmayan başlayacak
Seviyorum şükür. Birbirimizin kimsesi olduk, o benim arkadaşım sırdaşım yoldaşım. 11 aydır evde inan sıkılmadım ondan. HamdolsunHem yemek yapmayı çok seviyorsun hem eşini çok seviyorsun. Maşallah size
Saol canım hamarat değil de işte günü kurtarmak diyelim.Allah korusun sanada birsey olmasin. Yoruldum artık yetişmediğimi düşünüyorum, ki öyle zaten. Ne zaman sabah olmuş, ne zaman akşam olmuş anlamıyorum. Herseye geriden geliyorum
Sagol canım iki büklüm oldu ilaçlarını alıyor ama düzelmedi. Biran evvel gecer insallah. Evde hasta olunca hicbir seyin tadi olmuyor. Duru ne yapsın duru babacı çıktı. Iki büklüm adama kucaginda tasitiyor, surekli babasina naz yapiyor.
Sagol canim sisede eritilen bir ilacla buzcopan verdiler, kullaniyor ama pek rahatlatmadi sanırım. Bi soyliyim esime isterse gider alırım. Umut bagar cagar doktoru zor dinledim. Yaptirmaya gitmeden 1 gun once tek tekrar gidicem.
Ne guzel afiyet olsun öğrendiklerini devam ettirmen cok guzel. Sen başlı başına hamaratsın zaten
Ah kıyamam ya demek o kadar büyüdüler haAynen biliyorum da işte ama çok emzirmiyorum çok süt yok bi de işe başladım ya ne bileyim bi tırstım. Bütün a b planlarını yaptım kafamda
Yaa ipek de babası geline bir kahkahalar bir gülmeler bana öyle yapmıyor çok şaşırıyor hemen beni istiyor kucağıma gelir gelmez de göğsüme gömülüp yakamı açmaya çalışıyorama babasına kikirdiyor sanırım o hep onla gülme oynama geyik modunda olduğu için olabilir.
Bu arada dün akşam baba mesaideydi pijamasını giydirmeye başlarken bir başladı ağlama krizine uyutmaya çalışırken bir ayrı ağladı odadan çıkardı beni apartman kapısını gösterdi 2-3 kere açtık dışarı baktık. Babasını aradı galiba yaa çok üzüldümher sabah akşam geleceğiz diye gidiyoruz bazen babası gelmiyor işte. Yazık yavrum.. olmaz da ben kalsam mesaiye falan ne olacak acaba..
Özlemez mi kızlara baba başkadırAh kıyamam ya demek o kadar büyüdüler habenimki baba gecede de çalıştığı için beklemiyor öyle ama özlüyor gelince nasıl seviniyor sabah gördüğünde bi kur bi cikveler ohooo
Hahahahah esilaaaaa sen tam benliksinİlahi dilzarmevlit bebeleri benim kızım da geçen sene bı lokantaya gitmistik orda beyaz gömlek siyah pantolon papyonlu garson abilerini gösterip anne bak bir sürü damat var demişti benzetme konusunda seninle yarışır
Ya Allah korumuş..ay ben de panik olmaya yer ariyorum zate asliAman sekerparem kısa süreli panik yasattim sana çok özürAllah korusun pencere balkon kazalarından
Nasıl da yakışır güleç kuzuma tavşan dişler maşallah diyelim o zaman artık darısı bize tembel çıktık dişte
Sarmanin dolmanin her türlüsü enfes oluyorAyneeen en çok ben severim ve isterim. Sağolsun annem buzluğuma yapar ben pişiririm. Hazır yemek olunca ayda bir kesin yaparım eşim de bıktım diyor. Deli oluyorum. Sarmadan bıkılır mı yaa çarpılırsın diyorum ama. O etli ve salçalı sulu seviyor ben de zeytinyağlı haliyle bıktım diye bahane ediyor çok da tınn
Hahahahah el ele kosarsiniz sizde balimAmin kuzum çok amindışarı başlamadı daha orası daha fena ama kırlarda Asya ile beni koşarken hayal edin önde tosba arkada soluk soluğa bir Yeşim ana
Ettim ben hayal hülya kocyigit gibi kibar kibar koşarsın sen dünür
O gece oyle huzursuzlandı canım.dun gece güzel uyudu ama gece 3.5 ta uyandi 5 te uyudu..bol bol gaz cikardi ama biraz bagirarak.onun disinda sorun yoktu bin şükürbu benim gelinciğim niye böyle uyumuyor Dünürüm belki de daha tam düzelemedi burnumu tıkalı acaba anları anlarını uyumuyor ata da hala uyanmadı normalde 2 saat önce uyanması gerekiyordu odada çamaşır yerleştirdim bir sürü bir şey yaptım uyanmadı oysa öğleden sonra bir arkadaşıma gidecektik şimdi uyku saati ile çıkışacak bakalım ne olacak
Isminlr yasa yesimcimŞekerParem ismini çok iyi bildim hatta biz daireden bile bir yerlere kaçarken senin adını kullanıp güleriz biz falanlara gidiyoruz diye okuldan kaçmışlığım hiç olmamıştı ama işten çok kaçtım işe de erken başlayınca seni kullanmadık desem yalan olur yani adınla yaşa Dünürüm benim adımı da abim koymuş anneM rahmetli annesinin ismini vermiş ama çağıramam demiş yanına bir isim daha koyalım abim de yeşim olsun demiş öylecene kalmış buradaki ismim anneannemin adı
Ya ben de baktim simdi... oglan icin buldum biseyler..kiza da arastirmam lazim..Sen de yapsan güzel olur Dünürüm
Oyy kıyamam yavruma..babasıni beklemiş..bekliyorlar yaa..ozluyorlar..artik daha da farkindalar herşeyin ❤Aynen biliyorum da işte ama çok emzirmiyorum çok süt yok bi de işe başladım ya ne bileyim bi tırstım. Bütün a b planlarını yaptım kafamda
Yaa ipek de babası geline bir kahkahalar bir gülmeler bana öyle yapmıyor çok şaşırıyor hemen beni istiyor kucağıma gelir gelmez de göğsüme gömülüp yakamı açmaya çalışıyorama babasına kikirdiyor sanırım o hep onla gülme oynama geyik modunda olduğu için olabilir.
Bu arada dün akşam baba mesaideydi pijamasını giydirmeye başlarken bir başladı ağlama krizine uyutmaya çalışırken bir ayrı ağladı odadan çıkardı beni apartman kapısını gösterdi 2-3 kere açtık dışarı baktık. Babasını aradı galiba yaa çok üzüldümher sabah akşam geleceğiz diye gidiyoruz bazen babası gelmiyor işte. Yazık yavrum.. olmaz da ben kalsam mesaiye falan ne olacak acaba..
O çok normal canım ben tek çocukta ywtemiyorum sen de 2 tane var. İnşallah evdeki herkes bian önce toplarAllah korusun sanada birsey olmasin. Yoruldum artık yetişmediğimi düşünüyorum, ki öyle zaten. Ne zaman sabah olmuş, ne zaman akşam olmuş anlamıyorum. Herseye geriden geliyorum
Sagol canım iki büklüm oldu ilaçlarını alıyor ama düzelmedi. Biran evvel gecer insallah. Evde hasta olunca hicbir seyin tadi olmuyor. Duru ne yapsın duru babacı çıktı. Iki büklüm adama kucaginda tasitiyor, surekli babasina naz yapiyor.
Sagol canim sisede eritilen bir ilacla buzcopan verdiler, kullaniyor ama pek rahatlatmadi sanırım. Bi soyliyim esime isterse gider alırım. Umut bagar cagar doktoru zor dinledim. Yaptirmaya gitmeden 1 gun once tek tekrar gidicem.
Ne guzel afiyet olsun öğrendiklerini devam ettirmen cok guzel. Sen başlı başına hamaratsın zaten
İnsallah canım bakalım kitap falan aldın ama calismaya vakit sıfırCanım adaşım İnşallah bu sene atanırsın çok emek ediyorsun sen de sonsuz umut da. Aslı çalışsa ondan da umutluyum. @Sonsuz umutAslihaydo
Evet canm 2 gunde siralamaya basladi tutunup kalkamiyor ona uğraştiryorum biraz dengesini tutnayi öğrensin sonrada salicam gitsinBKGK bak karya ne güzel ayaklanmış sıralamaya bile başlamış maşallah Çocuğu hiç bırakmamışsınız ki yürüsün fırsat olunca hemen uğraşmış çocuk. Bırak yerlerde zaman geçirsin biraz tehlikeli şeyleri kaldır veya başında dur sürekli kısa sürede fark eder.
Anında moda girilirSöyleyim de eşimde müzik açsın arkaya
Evet kurutmalıklar çok iyi zaten ben kendim kurutuyorum güzel.oluyo acı acıE kimin kızı, anne stand up’çı, baba da anladığım kadarıyla oldukça espirili. Şaşırmadım esila nur a
Aynen yenir vallahi. Urfa’nın kuru dolmalıklarından nefis olur ellerine sağlık şimdiden
İnşallah bir de oğlun olur adaşım. Atanıp olsa daha iyi olur tabi ama ne zaman nasip olursa diyelim
Seviyorum şükür. Birbirimizin kimsesi olduk, o benim arkadaşım sırdaşım yoldaşım. 11 aydır evde inan sıkılmadım ondan. Hamdolsun
Saol canım hamarat değil de işte günü kurtarmak diyelim.
Hayatı dalgaya alıyoruz napalim kafaya taksak hasta oluruz sekerparemHahahahah esilaaaaa sen tam benliksinkız senin o aklını seveyim masAllah sana çocuk çağrışımı öğrenmiş.demek cok düğün gezmissiniz
Ya Allah korumuş..ay ben de panik olmaya yer ariyorum zate aslideli gibi tedirgin dolasiyorum
Sarmanin dolmanin her türlüsü enfes oluyorama zeytinyagli severim ben de eşim sevmez pek ondan yapasım gelmiyor ama su hayatta en cok kuru dolmayi severim..ama bir türlü güzel yapamiyorum ama diger dolma tiplerinde basarili sayilirim
Hahahahah el ele kosarsiniz sizde balimromantik romantik
Allahimmmm bu Aslı kulun ne matraklı bir kuldur Ya Rabbim hakikaten dogru tespit
O gece oyle huzursuzlandı canım.dun gece güzel uyudu ama gece 3.5 ta uyandi 5 te uyudu..bol bol gaz cikardi ama biraz bagirarak.onun disinda sorun yoktu bin şükür
Isminlr yasa yesimcimcok güzel isim ben de ismimi severim ama iste hem cok fazla vardi okulda vs zor oldu.hem de okulda milletin bana geldigini soylemesi biraz zorladi beni
Ya ben de baktim simdi... oglan icin buldum biseyler..kiza da arastirmam lazim..
Oyy kıyamam yavruma..babasıni beklemiş..bekliyorlar yaa..ozluyorlar..artik daha da farkindalar herşeyin ❤
Sağol canım inşallah.
Bu kimin totosu benim dikkatimi once toto çekti. Yazarken ablanın drami diye okudum. Döndün tekrar baktim. Oyun annesi oyun iyi veya kötü kaynasiyorlar. Maşallah onlaraBir ablanın dramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?