2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hem yemek yapmayı çok seviyorsun hem eşini çok seviyorsun. Maşallah size

Selam canim esim hap alacak bugun 72 saat kullaniliyormus. Ben eminim birsey yok ama 1 sn ile olmusta olabilir diyor bakalim bugun hapi alicam mecburen. Sonrada doktora danisicam ne yapılabilir diye spiral korkutuyor beni icimde birseyle dolasmak istemiyorum

Doğum kontrol hapı kullanabilirsin. İçinde de hissedilmiyor ama sen bilirsin tabi. Hassas bir konu

Allah korusun sanada birsey olmasin. Yoruldum artık yetişmediğimi düşünüyorum, ki öyle zaten. Ne zaman sabah olmuş, ne zaman akşam olmuş anlamıyorum. Herseye geriden geliyorum
Hayırlısı ile olsun inşallah baharcım kıyamam ben onaa eşine de geçmiş olsun çok zordur onun yaşadığı da duru hanım napıyor
Sagol canım iki büklüm oldu ilaçlarını alıyor ama düzelmedi. Biran evvel gecer insallah. Evde hasta olunca hicbir seyin tadi olmuyor. Duru ne yapsın duru babacı çıktı. Iki büklüm adama kucaginda tasitiyor, surekli babasina naz yapiyor.
Sagol canim sisede eritilen bir ilacla buzcopan verdiler, kullaniyor ama pek rahatlatmadi sanırım. Bi soyliyim esime isterse gider alırım. Umut bagar cagar doktoru zor dinledim. Yaptirmaya gitmeden 1 gun once tek tekrar gidicem.
Sağ ol baharcım bizde de haftada bir mutlaka Dolma sarma pişerdi annemle beraber yapardık el almışım gibi onun yaptığı ye
Ne guzel afiyet olsun öğrendiklerini devam ettirmen cok guzel. Sen başlı başına hamaratsın zaten

Kimse istemesin diye güzel taktik ben de TV de izleyince ilk benim canım ister.. Annen seviyormuş demek sen de güzel yapiyomussun ki istiyormuş nur içinde yatsin
Amin canim cumlemizinki nurlar icinde yatsin. Tembellikten benim canimda istemez anneme dolma olsun farkketmezdi bence.

Sağol yüreği güzel arkadaşım benim inşallah olur olmazsa denemeye devam 35 e kadar yolu var napalım

E kimin kızı, anne stand up’çı, baba da anladığım kadarıyla oldukça espirili. Şaşırmadım esila nur a
Sarma dolma üç öğün olsa yerim asla bikilmaz sarma için kurşun atar kurşun yerim o derece komşularimla sürekli sarar doldurur pisiririz koca tencere bugün dolma yapayim bari çok söyledik eşin istisna bence
Aynen yenir vallahi. Urfa’nın kuru dolmalıklarından nefis olur ellerine sağlık şimdiden
İnşallah bir de oğlun olur adaşım. Atanıp olsa daha iyi olur tabi ama ne zaman nasip olursa diyelim
Hem yemek yapmayı çok seviyorsun hem eşini çok seviyorsun. Maşallah size
Seviyorum şükür. Birbirimizin kimsesi olduk, o benim arkadaşım sırdaşım yoldaşım. 11 aydır evde inan sıkılmadım ondan. Hamdolsun
Saol canım hamarat değil de işte günü kurtarmak diyelim.

Ah kıyamam ya demek o kadar büyüdüler ha benimki baba gecede de çalıştığı için beklemiyor öyle ama özlüyor gelince nasıl seviniyor sabah gördüğünde bi kur bi cikveler ohooo

Hahahahah esilaaaaa sen tam benliksin kız senin o aklını seveyim masAllah sana çocuk çağrışımı öğrenmiş.demek cok düğün gezmissiniz
Ya Allah korumuş..ay ben de panik olmaya yer ariyorum zate asli deli gibi tedirgin dolasiyorum
Sarmanin dolmanin her türlüsü enfes oluyor ama zeytinyagli severim ben de eşim sevmez pek ondan yapasım gelmiyor ama su hayatta en cok kuru dolmayi severim..ama bir türlü güzel yapamiyorum ama diger dolma tiplerinde basarili sayilirim
Amin kuzum çok amin dışarı başlamadı daha orası daha fena ama kırlarda Asya ile beni koşarken hayal edin önde tosba arkada soluk soluğa bir Yeşim ana
Hahahahah el ele kosarsiniz sizde balim romantik romantik
Ettim ben hayal hülya kocyigit gibi kibar kibar koşarsın sen dünür
Allahimmmm bu Aslı kulun ne matraklı bir kuldur Ya Rabbim hakikaten dogru tespit
O gece oyle huzursuzlandı canım.dun gece güzel uyudu ama gece 3.5 ta uyandi 5 te uyudu..bol bol gaz cikardi ama biraz bagirarak.onun disinda sorun yoktu bin şükür
Isminlr yasa yesimcim cok güzel isim ben de ismimi severim ama iste hem cok fazla vardi okulda vs zor oldu.hem de okulda milletin bana geldigini soylemesi biraz zorladi beni
Sen de yapsan güzel olur Dünürüm
Ya ben de baktim simdi... oglan icin buldum biseyler..kiza da arastirmam lazim..
Oyy kıyamam yavruma..babasıni beklemiş..bekliyorlar yaa..ozluyorlar..artik daha da farkindalar herşeyin ❤

O çok normal canım ben tek çocukta ywtemiyorum sen de 2 tane var. İnşallah evdeki herkes bian önce toplar

Evet canm 2 gunde siralamaya basladi tutunup kalkamiyor ona uğraştiryorum biraz dengesini tutnayi öğrensin sonrada salicam gitsin

Söyleyim de eşimde müzik açsın arkaya
Anında moda girilir
Evet kurutmalıklar çok iyi zaten ben kendim kurutuyorum güzel.oluyo acı acı
Hayatı dalgaya alıyoruz napalim kafaya taksak hasta oluruz sekerparem

N Nehir8077 gecmis olsun cok Umut da insallah sıkıntısız bir sekilde sünnetini olur.
Sağol canım inşallah.

Karya antremanlarami başladı Masallah ona.
birde korunmadan bahsedeyim. Spiral den bu kadar çekinme inan büyük rahatlık. Cok küçük birsey hissedilmiyor, hem iceri takiliyor ulasilabilir bi yer değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…