- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ahaha şekerparem aynen ben de onu yapmayı beceremiyorum favorim yaprak sarmadır ama patlıcanı da çook severim becerebilsemSarmanin dolmanin her türlüsü enfes oluyorama zeytinyagli severim ben de eşim sevmez pek ondan yapasım gelmiyor ama su hayatta en cok kuru dolmayi severim..ama bir türlü güzel yapamiyorum ama diger dolma tiplerinde basarili sayilirim
Teşekkür ederiz misss yapıyoruz bişeylerZeyay1420 yerimmm o ayşecik in başına neler gelmiş öyle neler öğrenmiş bulut kız
O ogretmen61 yine tüm şıklığımız ve karizmamız yerinde maşşallah karantinayı da bitirmişsiniz gözünüz aydın
Gidemedim ya devlette yer bulamadım özele gidecem sonraki adetimdeİşte babalığın ne demek olduğunu anlamış. Bir çocuk daha istemeyeceği kesin. Benim eşim de ilk günler evdeydi ve çok yardımcı oldu uykusuz kaldı. Bir gece durdu biz başka çocuk yapmayalım en iyisi dedi. O zaman aynen aynen demiştim şimdi o halim gözümüzün önüne geliyor gülesim geliyorNe acemiydik yaa..
Ben de 2-3 gün geciktim. O kadar da eminim ama sen doğurganlık artıyor falan deyince bi tırstımkorkup test yaptım bu sabah evde fazla bi tane vardı. Neyseki yok bişey. Emzirme bitince hap kullanacaktım ama adet olur olmaz hemen spiral taktırıcam. İhtimale bile yer veremem şu an
O ogretmen61 sen naptın taktırdın mı?BKGK yumurtlama ve adet düzenliyse ilk hafta çok verimli bir dönem değil ama yine de ihtimal var istemiyorsan inşallah bişey yoktur. Dikkat etmek lazım ben de çok tırsıyorum.
Aynen bende öyleydim hele ki 2 sene önce gelmişti öğretmen seminerleri kapsamında canlı dinleme şansım olmuştu o naifliği iyi yüreği ve pozitifliğini ile bir kez daha hayran kalmıştım nurlar içinde yatsınSorma canım yaa tam işten çıkarken gördüm serviste, akşamdan beri sözlerini videolarını gördükçe mahfoldum. Hiç bir ünlü kişinin ölümü beni bu kadar etkilememişti. Kitaplarından videolarından tv programlarından onu o kadar benimsemişim ki yakın birini kaybetmiş gibi oldum. Allah rahmet eylesin. Annesine kavuşmuş..
Bizde de durum aynı Zeynep taş gibidir maşallah onu hiç sakınmadan çok rahat büyüttük kolay kolay hastalanma üşümez ama ayşemiz pek narin aman hasta olmasın diye çıkaramıyoruz korkudan gerçi temiz hava alır ne güzel ama benimde vaktim olmadı geldiğimizde beri haftasonu annemlere gidince bahçede acısını çıkartırız inşYok canim üşütmez ben oglumdaki gibi bakamadim kiza. Hem beslenme açısından hemde sıcağa alışma açısından. Oglum cok terlerdi az giyinirdi, kızı 10 kat giydirsem tık yok. Böyle oluncada abartılı büyüttüm. Şimdide pisman oluyorum, cok sıcağa alıştırdığım için. Bildigin kedi yaptim. Oglum ne atki takar ne bere asla izin vermez. Allaha sukur hastalanmazda üşütüp.
Ahh unutum ya aman iyi olsun beklenir biraz daha eşine de çok geçmiş olsun çok zordur eşimden biliyorum kıvrım kıvrım kıvranırdıOo çok yoğunuz sizin dersler başladı unutmusum.
Telefon buyuk ekran iyi oluyor bak onunda baska zorlugu varmış. Umut sunnet olmadi henüz dun getirdim doktora enfeksiyonu gecmiş, krem surmeden yapabiliyor. Aksilik olacak ya eşim taş düşürüyor, 3 gundur cok kotu oldu. Doktorla konustum bekleme sansimiz olup olmadigini, suan bir sıkıntı yok 1 ay bekleyebilirsiniz dedi. 1 ay degilde esimin iyilesmesini bekliyorum, iylesir iylesmez yaptircaz. Bizim burada kucuk bir hastane var, orayada getirdim. Oradaki doktor daha cok guven verdi. Acısız bir yontem varmis, kıyafete de engel degilmis. Ilk gun haric sunnet oldugunu bile anlamicak dedi. Ilk gittimiz doktor 2 yas sonrasi sunneti onermiyoruz, ya once olacakti yada 4 yas sonrasi dedi. Ama mecbur kaldigimiz icin yapıcaz demisti. Buda aynisini dedi ama, yontemim farkli dedi. 1 veya 2 hafta icinde yaptircaz
Iıımmm açık ara en sevdiğim şeydir zeytinyağlı sarma annem rahmetli de çok severdi habire sarar sarar yerdik Zeynep te bayılır onun için çok yapardı annem kavanozlara koyardı dolapta hala yaptığı sarmalar ama kendi yok işte yalan dünya.beyaz lahana kara lahana pazı her türlüsünü severiz hele ki kuru dolma ımmm ımmmm bak ekşili ekşili canım çekti haftasonu yapalım ablamlaAyneeen en çok ben severim ve isterim. Sağolsun annem buzluğuma yapar ben pişiririm. Hazır yemek olunca ayda bir kesin yaparım eşim de bıktım diyor. Deli oluyorum. Sarmadan bıkılır mı yaa çarpılırsın diyorum ama. O etli ve salçalı sulu seviyor ben de zeytinyağlı haliyle bıktım diye bahane ediyor çok da tınn
Bence de çok ara vermeden düşünüyorsan yap hemen sonra sil baştan zor geliyor hele ki yaş ilerleyince sabırda azalıyorBenimki de çok destek ben hamilelikte beri ev süpürmedim silmedim doğru düzgün yemek yapar yapmazsam ses çıkarmaz sağolsun hayalimin ötesinde bin şükür ama annelik başka alan başka konu yoksa oda çok zorlandı başlarda benle birlikteo zaman asla 2. Çocuk yok diye geziyorduk ortada ikimizde şimdi kendisi hayırlısı falan demeye başladı bak yazıyorum buraya maddiyatı düzeltelim hemen yanaşmayan başlayacak
Ayy sen öyle anlatınca ayşeye de öpmeyi öğrettim bir güzel öpüyor heryer salya ama o bile ne tatlı bal onlar balllEmzirme sırasında düzensizlik normal canım benim geçen ay 30 gün gecikti düşün bir ayı atlayıp diğerine geçtik direk. Tüpler kesik olmasına rağmen test yaptım negatif çıktı araştırmalar yaptım, doktoru aradım olmaz bişey dedi.çok şükür oldu da rahatladım. O ay göktuğ çok etmiyordu sanırım prolaktin yükselince adeti geciktirmiş. Benimki de biliyor ya artık olmayacak Bi tane daha olsun bak oğlana erkek kardeş de lazım diyorküçükken çok zorlandı beni de yıprattı saolsun en iyisi tek bakmak valla biri çok müdahil olunca da kötü oluyor. Bir de bu ara Göktuğ beni 15 dk görmese gelince yapışıp öpüyor, sarılıyor, kıkırdıyor onu görmeyince Bi şey yok ondan dolayı morali bozuluyor ben de baktım o kadar bir öpmüyor beni diyor yazıkkkk kıyamam
Bilmiyorum dusunucem oda kayıyormuş flan diyorlar birde, doktora da daniscam yoksm bu korkuyla olmuyor bu isSağol canım inşallah.
Karya antremanlarami başladı Masallah ona.
birde korunmadan bahsedeyim. Spiral den bu kadar çekinme inan büyük rahatlık. Cok küçük birsey hissedilmiyor, hem iceri takiliyor ulasilabilir bi yer değil.
Bu ne hal kızBir ablanın dramı
Ilk takma dan bahsediyorsun takılıyor, 10 gun birliktelik yasaklanıyor. 10 gunun sonunda yerine oturdumu diye bakiliyor. Ondan sonra kayma diye birsey yok.Bilmiyorum dusunucem oda kayıyormuş flan diyorlar birde, doktora da daniscam yoksm bu korkuyla olmuyor bu is
Oyy masallah sizeBu ne hal kızbu da iki ablalı bir oğlanın dramı bknz kafasına
Bakayim bu ay bir gecsin adetimde gidip taktirayim olmadiIlk takma dan bahsediyorsun takılıyor, 10 gun birliktelik yasaklanıyor. 10 gunun sonunda yerine oturdumu diye bakiliyor. Ondan sonra kayma diye birsey yok.
Ayy çok ball yaBu ne hal kızbu da iki ablalı bir oğlanın dramı bknz kafasına
Oy oyy bazi gunler markete çıkıyorum cocuk arabasi alamiyorum ben yanima. Umutada bakmam gerekiyor, umutu tutsam arabayi kullanamiyorum. O yuzden kanguruya takiyorum umutunda elinden tutuyorum. Birde poşetleri taşı canım çıkıyor. Umut birde hiç durrmuyor elimden kurtulup dukkanlara dalıyor. Gezdireyim biraz hava alsinlar diyorum, biz kosa kosa bagar cagar eve geliyoruz. Kizda kanguruda artik durmuyor, özgür olmak istiyor. Kanguruda neredeyse ağız ağızayiz ısırıyor sinirlendikçe, ıkınıyor cikmaya calisiyor. Bugun gitmiyim markete dedim trentyol marketten soyledim eksikleri, bir pırasa geldi arasam bulamam. Kolum gibi o kadar kalinlarini koymuşlar, muz çürük geldi.N Nehir8077 kuzum iki cocukla dışarı çıkmak da mesele.ikisini giydir et, benim büyükler kendileri gidiyor ama yine de canim çıkıyor Asimi dışarı atana kadar, giyinmeyi sevmiyor bir, sanki gıcıklığına tam da o saatte kaka yapmış oluyor iki. en son onu arabaya atıp montumu vs giyiyorum. ondan önce giysem terden cilk oluyorum, kıpır kıpır, poposu ayri yerde kafası ayrı yerde. ben giyinirken de o cilk oluyor hem fena ağlıyor. çareyi böyle buldum. arabayı açıyorum içine koyuyorum, hem disarda diye ağlamıyor, hem terlemiyor.
senin isin iki kat zor. Allah yardimcin olsun. esine de cok gecmis olsun. tas agrisi da ne fenadır.
sen anlattıkça ben yoruldum. Allah yardimcim olsun. yaza güzelce tıpış tıpış yürür, hem belki ne bulurlarsa yemeleri de biter, çıkarsınız.Oy oyy bazi gunler markete çıkıyorum cocuk arabasi alamiyorum ben yanima. Umutada bakmam gerekiyor, umutu tutsam arabayi kullanamiyorum. O yuzden kanguruya takiyorum umutunda elinden tutuyorum. Birde poşetleri taşı canım çıkıyor. Umut birde hiç durrmuyor elimden kurtulup dukkanlara dalıyor. Gezdireyim biraz hava alsinlar diyorum, biz kosa kosa bagar cagar eve geliyoruz. Kizda kanguruda artik durmuyor, özgür olmak istiyor. Kanguruda neredeyse ağız ağızayiz ısırıyor sinirlendikçe, ıkınıyor cikmaya calisiyor. Bugun gitmiyim markete dedim trentyol marketten soyledim eksikleri, bir pırasa geldi arasam bulamam. Kolum gibi o kadar kalinlarini koymuşlar, muz çürük geldi.
Seninkilerin disarda aglamamalari cok güzel, belki oyle olsa bende çıkardım. Oglumda elini tutunca kiyamet kopariyor. Geçen ikisini bir arabaya koydum cok guzeldi, 5 dk sonra itişmeye basladilar umut çıktı, duru agladi umut ağladı. Kadinin teki senim kimsen yokmu yazik sana, bunlarla markette ne isin var dedi. Anliyacagin kizda duzgun yurumedigi surece zor görünüyor. Elinden tutunca guzel yuruyor. Ama yerde ne görse toplaya toplaya gidiyor.
Ay allahıımBu ne hal kızbu da iki ablalı bir oğlanın dramı bknz kafasına
Hayırlı zamanda istersem olsun adaşım şuan için düşünmüyorum ama 35 olupta derdine düşersem pişman olmak istemiyorum da sonra olmayacağından değil tıpmaşallah ileride ama kendime güvenemeyebilirm bakalım bi baltaya sap olayım da önceE kimin kızı, anne stand up’çı, baba da anladığım kadarıyla oldukça espirili. Şaşırmadım esila nur a
Aynen yenir vallahi. Urfa’nın kuru dolmalıklarından nefis olur ellerine sağlık şimdiden
İnşallah bir de oğlun olur adaşım. Atanıp olsa daha iyi olur tabi ama ne zaman nasip olursa diyelim
Seviyorum şükür. Birbirimizin kimsesi olduk, o benim arkadaşım sırdaşım yoldaşım. 11 aydır evde inan sıkılmadım ondan. Hamdolsun
Saol canım hamarat değil de işte günü kurtarmak diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?