2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahaha şekerparem aynen ben de onu yapmayı beceremiyorum favorim yaprak sarmadır ama patlıcanı da çook severim becerebilsem

Gidemedim ya devlette yer bulamadım özele gidecem sonraki adetimde

Aynen bende öyleydim hele ki 2 sene önce gelmişti öğretmen seminerleri kapsamında canlı dinleme şansım olmuştu o naifliği iyi yüreği ve pozitifliğini ile bir kez daha hayran kalmıştım nurlar içinde yatsın
Bizde de durum aynı Zeynep taş gibidir maşallah onu hiç sakınmadan çok rahat büyüttük kolay kolay hastalanma üşümez ama ayşemiz pek narin aman hasta olmasın diye çıkaramıyoruz korkudan gerçi temiz hava alır ne güzel ama benimde vaktim olmadı geldiğimizde beri haftasonu annemlere gidince bahçede acısını çıkartırız inş
Ahh unutum ya aman iyi olsun beklenir biraz daha eşine de çok geçmiş olsun çok zordur eşimden biliyorum kıvrım kıvrım kıvranırdı

Iıımmm açık ara en sevdiğim şeydir zeytinyağlı sarma annem rahmetli de çok severdi habire sarar sarar yerdik Zeynep te bayılır onun için çok yapardı annem kavanozlara koyardı dolapta hala yaptığı sarmalar ama kendi yok işte yalan dünya.beyaz lahana kara lahana pazı her türlüsünü severiz hele ki kuru dolma ımmm ımmmm bak ekşili ekşili canım çekti haftasonu yapalım ablamla
Bence de çok ara vermeden düşünüyorsan yap hemen sonra sil baştan zor geliyor hele ki yaş ilerleyince sabırda azalıyor
Ayy sen öyle anlatınca ayşeye de öpmeyi öğrettim bir güzel öpüyor heryer salya ama o bile ne tatlı bal onlar balll

Bilmiyorum dusunucem oda kayıyormuş flan diyorlar birde, doktora da daniscam yoksm bu korkuyla olmuyor bu is

Bilmiyorum dusunucem oda kayıyormuş flan diyorlar birde, doktora da daniscam yoksm bu korkuyla olmuyor bu is
Ilk takma dan bahsediyorsun takılıyor, 10 gun birliktelik yasaklanıyor. 10 gunun sonunda yerine oturdumu diye bakiliyor. Ondan sonra kayma diye birsey yok.

N Nehir8077 kuzum iki cocukla dışarı çıkmak da mesele.ikisini giydir et, benim büyükler kendileri gidiyor ama yine de canim çıkıyor Asimi dışarı atana kadar, giyinmeyi sevmiyor bir, sanki gıcıklığına tam da o saatte kaka yapmış oluyor iki. en son onu arabaya atıp montumu vs giyiyorum. ondan önce giysem terden cilk oluyorum, kıpır kıpır, poposu ayri yerde kafası ayrı yerde. ben giyinirken de o cilk oluyor hem fena ağlıyor. çareyi böyle buldum. arabayı açıyorum içine koyuyorum, hem disarda diye ağlamıyor, hem terlemiyor.

senin isin iki kat zor. Allah yardimcin olsun. esine de cok gecmis olsun. tas agrisi da ne fenadır.

Oy oyy bazi gunler markete çıkıyorum cocuk arabasi alamiyorum ben yanima. Umutada bakmam gerekiyor, umutu tutsam arabayi kullanamiyorum. O yuzden kanguruya takiyorum umutunda elinden tutuyorum. Birde poşetleri taşı canım çıkıyor. Umut birde hiç durrmuyor elimden kurtulup dukkanlara dalıyor. Gezdireyim biraz hava alsinlar diyorum, biz kosa kosa bagar cagar eve geliyoruz. Kizda kanguruda artik durmuyor, özgür olmak istiyor. Kanguruda neredeyse ağız ağızayiz ısırıyor sinirlendikçe, ıkınıyor cikmaya calisiyor. Bugun gitmiyim markete dedim trentyol marketten soyledim eksikleri, bir pırasa geldi arasam bulamam. Kolum gibi o kadar kalinlarini koymuşlar, muz çürük geldi.

Seninkilerin disarda aglamamalari cok güzel, belki oyle olsa bende çıkardım. Oglumda elini tutunca kiyamet kopariyor. Geçen ikisini bir arabaya koydum cok guzeldi, 5 dk sonra itişmeye basladilar umut çıktı, duru agladi umut ağladı. Kadinin teki senim kimsen yokmu yazik sana, bunlarla markette ne isin var dedi. Anliyacagin kizda duzgun yurumedigi surece zor görünüyor. Elinden tutunca guzel yuruyor. Ama yerde ne görse toplaya toplaya gidiyor.

sen anlattıkça ben yoruldum. Allah yardimcim olsun. yaza güzelce tıpış tıpış yürür, hem belki ne bulurlarsa yemeleri de biter, çıkarsınız.

Hayırlı zamanda istersem olsun adaşım şuan için düşünmüyorum ama 35 olupta derdine düşersem pişman olmak istemiyorum da sonra olmayacağından değil tıpmaşallah ileride ama kendime güvenemeyebilirm bakalım bi baltaya sap olayım da önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…