İnan kuzum arayanın bulduğu gibi bazı şeylerden eksiktince vakit de oluyor 2 saat olsun bak en azından alt yapın olur seneye de bakarsın hem haydo büyümüş olur benim tek alan olsa zoruma gitmez bu kadar 3 alan var sadece birine bu sene bakıyırumİnsallah canım bakalım kitap falan aldın ama calismaya vakit sıfır
Oy kıyamam yaBir ablanın dramı
DüşünemiyorumAynen bende öyleydim hele ki 2 sene önce gelmişti öğretmen seminerleri kapsamında canlı dinleme şansım olmuştu o naifliği iyi yüreği ve pozitifliğini ile bir kez daha hayran kalmıştım nurlar içinde yatsın
Bizde de durum aynı Zeynep taş gibidir maşallah onu hiç sakınmadan çok rahat büyüttük kolay kolay hastalanma üşümez ama ayşemiz pek narin aman hasta olmasın diye çıkaramıyoruz korkudan gerçi temiz hava alır ne güzel ama benimde vaktim olmadı geldiğimizde beri haftasonu annemlere gidince bahçede acısını çıkartırız inş
Ahh unutum ya aman iyi olsun beklenir biraz daha eşine de çok geçmiş olsun çok zordur eşimden biliyorum kıvrım kıvrım kıvranırdı
Iıımmm açık ara en sevdiğim şeydir zeytinyağlı sarma annem rahmetli de çok severdi habire sarar sarar yerdik Zeynep te bayılır onun için çok yapardı annem kavanozlara koyardı dolapta hala yaptığı sarmalar ama kendi yok işte yalan dünya.beyaz lahana kara lahana pazı her türlüsünü severiz hele ki kuru dolma ımmm ımmmm bak ekşili ekşili canım çekti haftasonu yapalım ablamla
Bence de çok ara vermeden düşünüyorsan yap hemen sonra sil baştan zor geliyor hele ki yaş ilerleyince sabırda azalıyor
Ayy sen öyle anlatınca ayşeye de öpmeyi öğrettim bir güzel öpüyor heryer salya ama o bile ne tatlı bal onlar balll
Ahahah pek yakışmış benceBu ne hal kızbu da iki ablalı bir oğlanın dramı bknz kafasına
Hangırdama, kudurma, zıplama ikilisi bunlarAy allahıımne kadar eğlendikleri de yüzlerinden belli. Betüşle göktuğ kikirdeme ikilisiydi di mi
Yaaaa zor da teyşe demek dillerini yerimmmOy kıyamam yaablalueqqqqq melektir ablalar ya benim de var pek severim abla deyince aklıma geldi bizimki bugün teyşe dedi
Yazma bağladılar bu akşam da, biri yazma bağlıyor diğeri koşmuş beyaz tülbent getirmiş pelerin yapıyor arkasına.Ahahah pek yakışmış bence
Insallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.sen anlattıkça ben yoruldum. Allah yardimcim olsun. yaza güzelce tıpış tıpış yürür, hem belki ne bulurlarsa yemeleri de biter, çıkarsınız.
Maşallah ikisinede ablamızda çok guzelmiş.Bu ne hal kızbu da iki ablalı bir oğlanın dramı bknz kafasına
gecmis olsun boncuk gözlümeInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
Çok güzeller maaşallahBir ablanın dramı
Yakın olsaydık keşke, gönderirdim sanaCanim sarma cekti
Ablalarını da Göktuğ umu da öperim nasıl da mutlularBu ne hal kızbu da iki ablalı bir oğlanın dramı bknz kafasına
Kar yiyen Asıma bayıldım şifa olsunN Nehir8077 kuzum iki cocukla dışarı çıkmak da mesele.ikisini giydir et, benim büyükler kendileri gidiyor ama yine de canim çıkıyor Asimi dışarı atana kadar, giyinmeyi sevmiyor bir, sanki gıcıklığına tam da o saatte kaka yapmış oluyor iki. en son onu arabaya atıp montumu vs giyiyorum. ondan önce giysem terden cilk oluyorum, kıpır kıpır, poposu ayri yerde kafası ayrı yerde. ben giyinirken de o cilk oluyor hem fena ağlıyor. çareyi böyle buldum. arabayı açıyorum içine koyuyorum, hem disarda diye ağlamıyor, hem terlemiyor.
senin isin iki kat zor. Allah yardimcin olsun. esine de cok gecmis olsun. tas agrisi da ne fenadır.
Yazık sana Baharım Allah gücünü arttırsınOy oyy bazi gunler markete çıkıyorum cocuk arabasi alamiyorum ben yanima. Umutada bakmam gerekiyor, umutu tutsam arabayi kullanamiyorum. O yuzden kanguruya takiyorum umutunda elinden tutuyorum. Birde poşetleri taşı canım çıkıyor. Umut birde hiç durrmuyor elimden kurtulup dukkanlara dalıyor. Gezdireyim biraz hava alsinlar diyorum, biz kosa kosa bagar cagar eve geliyoruz. Kizda kanguruda artik durmuyor, özgür olmak istiyor. Kanguruda neredeyse ağız ağızayiz ısırıyor sinirlendikçe, ıkınıyor cikmaya calisiyor. Bugun gitmiyim markete dedim trentyol marketten soyledim eksikleri, bir pırasa geldi arasam bulamam. Kolum gibi o kadar kalinlarini koymuşlar, muz çürük geldi.
Seninkilerin disarda aglamamalari cok güzel, belki oyle olsa bende çıkardım. Oglumda elini tutunca kiyamet kopariyor. Geçen ikisini bir arabaya koydum cok guzeldi, 5 dk sonra itişmeye basladilar umut çıktı, duru agladi umut ağladı. Kadinin teki senim kimsen yokmu yazik sana, bunlarla markette ne isin var dedi. Anliyacagin kizda duzgun yurumedigi surece zor görünüyor. Elinden tutunca guzel yuruyor. Ama yerde ne görse toplaya toplaya gidiyor.
Nasipte varsa yaşa başa bakmaz da hakkında hayırlısı olsun canımHayırlı zamanda istersem olsun adaşım şuan için düşünmüyorum ama 35 olupta derdine düşersem pişman olmak istemiyorum da sonra olmayacağından değil tıpmaşallah ileride ama kendime güvenemeyebilirm bakalım bi baltaya sap olayım da önce
Çok şirinler güle güle giysin gelinciğimKızlar benim elimde şu elbiseler var..dogum gününe bunlar olmaz mı?ben kış mevsiiminden yazlıkları aldım bile.simdi inanin yeni biseye gerek var mi yok mu bilemiyorum. Aldiklarim icinden en siklari bunlar.bir de karpuz kostümü var aslinda cok sirin a ama eledim yine de. Bu arada somon gelinlik tarzı şey hediye.ben pek gönüllü değilim ona ama kv istiyor
Dolaptan cikardigim icin kırışıklıklar var hoşgörün.
Ya da bi tütü alsam mı? Ya küçükken aldım pek giyemedi rahat edemiyorlarondan boyle rahat seyler aldim hep.
Umuduma nefes değiyor hep nazar Allahım korusunInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
Bence ilk resimdeki elbise güzel olur canım üzerine ince bir hırka giydirirsin olmazsa. Zaten 1saat ancak durur üzerinde fotoğraf falan çekinip çıkarırsın.Kızlar benim elimde şu elbiseler var..dogum gününe bunlar olmaz mı?ben kış mevsiiminden yazlıkları aldım bile.simdi inanin yeni biseye gerek var mi yok mu bilemiyorum. Aldiklarim icinden en siklari bunlar.bir de karpuz kostümü var aslinda cok sirin a ama eledim yine de. Bu arada somon gelinlik tarzı şey hediye.ben pek gönüllü değilim ona ama kv istiyor
Ya da bi tütü alsam mı? Ya küçükken aldım pek giyemedi rahat edemiyorlarondan boyle rahat seyler aldim hep.
Geçmiş olsun canım oku annesi bol bol nazar oluyor yakışıklımaInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
En güzeliAnında moda girilir
Evet kurutmalıklar çok iyi zaten ben kendim kurutuyorum güzel.oluyo acı acı
Hayatı dalgaya alıyoruz napalim kafaya taksak hasta oluruz sekerparem
Bir ablanın dramı
Yaaaa Allahim ne ettiniz yavrumaa yaaBu ne hal kızbu da iki ablalı bir oğlanın dramı bknz kafasına
Canım acaba eşin mi yapsa alışverişi? Ya birlikte haftalik yapma imkaniniz yok mu? Ben oyle yapıyorum.iki cocukla cok zor oluyor ya..seni coook iyi anlıyorumOy oyy bazi gunler markete çıkıyorum cocuk arabasi alamiyorum ben yanima. Umutada bakmam gerekiyor, umutu tutsam arabayi kullanamiyorum. O yuzden kanguruya takiyorum umutunda elinden tutuyorum. Birde poşetleri taşı canım çıkıyor. Umut birde hiç durrmuyor elimden kurtulup dukkanlara dalıyor. Gezdireyim biraz hava alsinlar diyorum, biz kosa kosa bagar cagar eve geliyoruz. Kizda kanguruda artik durmuyor, özgür olmak istiyor. Kanguruda neredeyse ağız ağızayiz ısırıyor sinirlendikçe, ıkınıyor cikmaya calisiyor. Bugun gitmiyim markete dedim trentyol marketten soyledim eksikleri, bir pırasa geldi arasam bulamam. Kolum gibi o kadar kalinlarini koymuşlar, muz çürük geldi.
Seninkilerin disarda aglamamalari cok güzel, belki oyle olsa bende çıkardım. Oglumda elini tutunca kiyamet kopariyor. Geçen ikisini bir arabaya koydum cok guzeldi, 5 dk sonra itişmeye basladilar umut çıktı, duru agladi umut ağladı. Kadinin teki senim kimsen yokmu yazik sana, bunlarla markette ne isin var dedi. Anliyacagin kizda duzgun yurumedigi surece zor görünüyor. Elinden tutunca guzel yuruyor. Ama yerde ne görse toplaya toplaya gidiyor.
Ooyy yavrumm nasıl da morarmış..güzel gözlumun gözüne gelmemis bin şükürInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
Sağol canim okuyorum aslinda. Cok yaramaz birazda kendi çekiyor. Konteynırın onunden gecerken ona tirmanmaya calisan cocuk gördünmü hiç. O derece hiç beni dinlemiyor. Ben sıkılıyorum onu cekistirmeye. Cekistirincede agrasiflesiyor dengesini kaybediyor. Yaza gore daha iyi aslinda büyüdükçe duzelcek heralde.Geçmiş olsun canım oku annesi bol bol nazar oluyor yakışıklıma
Genelde oyle yapiyoruz hafta sonlari alıyoruz. Ama illa birsey çıkıyor, veya kasap. Mesela oglum halk ekmegi kizim tam bugday dışında hicbir ekmegi yemiyor. Hic cikmasam ekmek icin çıkıyorum. Saglik ocagi eczane, ne bilim birazda ben cikmak istediğimden.En güzeli
Aliye gösterdim bak gördün mü bazı bebiler neler yapıyor diye agzı açık kaldı Esilama kıyamam yavrum nasıl da kıyamamış öylece duruyor
Yaaaa Allahim ne ettiniz yavrumaa yaaYa Göktuğ sen nasıl gülüyorsun be yavrum bin kere masAllah o kizçenin gülüşüne ne demeli yaa
Canım acaba eşin mi yapsa alışverişi? Ya birlikte haftalik yapma imkaniniz yok mu? Ben oyle yapıyorum.iki cocukla cok zor oluyor ya..seni coook iyi anlıyorum
Ooyy yavrumm nasıl da morarmış..güzel gözlumun gözüne gelmemis bin şükürgeçmiş olsun canım..heryer buzzlu ya
Bende kayinvalidenle ayni fikirdeyim 1. Elbise daha uygun bence. Sen peki neden gonullu degilsin.Kızlar benim elimde şu elbiseler var..dogum gününe bunlar olmaz mı?ben kış mevsiiminden yazlıkları aldım bile.simdi inanin yeni biseye gerek var mi yok mu bilemiyorum. Aldiklarim icinden en siklari bunlar.bir de karpuz kostümü var aslinda cok sirin a ama eledim yine de. Bu arada somon gelinlik tarzı şey hediye.ben pek gönüllü değilim ona ama kv istiyor
Teşekkür ederim canım iyi olsunlarda yorulayım birsey olmaz. Bu yastan sonra kenarda oturursam tutulurum artık. Oyuzden insallah bana hareket oluyordur.Çok güzeller maaşallah
Yakın olsaydık keşke, gönderirdim sana
Ablalarını da Göktuğ umu da öperim nasıl da mutlular
Kar yiyen Asıma bayıldım şifa olsun
Yazık sana Baharım Allah gücünü arttırsın
Nasipte varsa yaşa başa bakmaz da hakkında hayırlısı olsun canım
Çok şirinler güle güle giysin gelinciğim
Umuduma nefes değiyor hep nazar Allahım korusun
Sagol canim benimgecmis olsun boncuk gözlüme
Kizzz hhahshahahaha ay koptuummAslihaydo yerim ben o sari totoyla, cefakar ablayi. damat diyor he mi garsonlara ilahiii kuzucugum, Eki Görüntüle 2785114 şu resim aklima geldi, burada da gelinin dedesi garsonu damat sanmış, gelin çekiştiriyor ama garsondaki hava çok komik. rolüne kaptırmış kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?