2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnsallah canım bakalım kitap falan aldın ama calismaya vakit sıfır
İnan kuzum arayanın bulduğu gibi bazı şeylerden eksiktince vakit de oluyor 2 saat olsun bak en azından alt yapın olur seneye de bakarsın hem haydo büyümüş olur benim tek alan olsa zoruma gitmez bu kadar 3 alan var sadece birine bu sene bakıyırum

Düşünemiyorum aklıma kalsa asla yüreğim yap da büyüsün beraber diyor ama aklım galip gelecek gibi

Ay allahıım ne kadar eğlendikleri de yüzlerinden belli. Betüşle göktuğ kikirdeme ikilisiydi di mi
Hangırdama, kudurma, zıplama ikilisi bunlarGöktuğ Betüşü görünce direk kurbağa gibi zıplamaya başlıyor çünkü betüş halen koltuk kanepe yataklarda zıplar sürekli zıplar Allah muhabbetlerini bozmasın kardeşlerin şimdilik iyiler şükür
Oy kıyamam ya ablalueqqqqq melektir ablalar ya benim de var pek severim abla deyince aklıma geldi bizimki bugün teyşe dedi
Yaaaa zor da teyşe demek dillerini yerimmm
Ahahah pek yakışmış bence
Yazma bağladılar bu akşam da, biri yazma bağlıyor diğeri koşmuş beyaz tülbent getirmiş pelerin yapıyor arkasına. Oyuncak oldu çocuumm

Kızlar benim elimde şu elbiseler var..dogum gününe bunlar olmaz mı? ben kış mevsiiminden yazlıkları aldım bile.simdi inanin yeni biseye gerek var mi yok mu bilemiyorum. Aldiklarim icinden en siklari bunlar.bir de karpuz kostümü var aslinda cok sirin a ama eledim yine de. Bu arada somon gelinlik tarzı şey hediye.ben pek gönüllü değilim ona ama kv istiyor
Dolaptan cikardigim icin kırışıklıklar var hoşgörün.
Ya da bi tütü alsam mı? Ya küçükken aldım pek giyemedi rahat edemiyorlar ondan boyle rahat seyler aldim hep.

Eklentiler

• 20210217_195656.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20210217_195559.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210217_195519.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 20210217_195438.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 40
sen anlattıkça ben yoruldum. Allah yardimcim olsun. yaza güzelce tıpış tıpış yürür, hem belki ne bulurlarsa yemeleri de biter, çıkarsınız.
Insallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.

Bir ablanın dramı
Çok güzeller maaşallah
Canim sarma cekti
Yakın olsaydık keşke, gönderirdim sana
Bu ne hal kız bu da iki ablalı bir oğlanın dramıbknz kafasına
Ablalarını da Göktuğ umu da öperim nasıl da mutlular
Kar yiyen Asıma bayıldım şifa olsun
Yazık sana Baharım Allah gücünü arttırsın
Nasipte varsa yaşa başa bakmaz da hakkında hayırlısı olsun canım
Çok şirinler güle güle giysin gelinciğim
Umuduma nefes değiyor hep nazar Allahım korusun

Bence ilk resimdeki elbise güzel olur canım üzerine ince bir hırka giydirirsin olmazsa. Zaten 1saat ancak durur üzerinde fotoğraf falan çekinip çıkarırsın.

Anında moda girilir

Evet kurutmalıklar çok iyi zaten ben kendim kurutuyorum güzel.oluyo acı acı

Hayatı dalgaya alıyoruz napalim kafaya taksak hasta oluruz sekerparem
En güzeli
Bir ablanın dramı
Aliye gösterdim bak gördün mü bazı bebiler neler yapıyor diye agzı açık kaldı Esilama kıyamam yavrum nasıl da kıyamamış öylece duruyor
Bu ne hal kız bu da iki ablalı bir oğlanın dramıbknz kafasına
Yaaaa Allahim ne ettiniz yavrumaa yaa Ya Göktuğ sen nasıl gülüyorsun be yavrum bin kere masAllah o kizçenin gülüşüne ne demeli yaa
Canım acaba eşin mi yapsa alışverişi? Ya birlikte haftalik yapma imkaniniz yok mu? Ben oyle yapıyorum.iki cocukla cok zor oluyor ya..seni coook iyi anlıyorum
Ooyy yavrumm nasıl da morarmış..güzel gözlumun gözüne gelmemis bin şükür geçmiş olsun canım..heryer buzzlu ya

Geçmiş olsun canım oku annesi bol bol nazar oluyor yakışıklıma
Sağol canim okuyorum aslinda. Cok yaramaz birazda kendi çekiyor. Konteynırın onunden gecerken ona tirmanmaya calisan cocuk gördünmü hiç. O derece hiç beni dinlemiyor. Ben sıkılıyorum onu cekistirmeye. Cekistirincede agrasiflesiyor dengesini kaybediyor. Yaza gore daha iyi aslinda büyüdükçe duzelcek heralde.

Genelde oyle yapiyoruz hafta sonlari alıyoruz. Ama illa birsey çıkıyor, veya kasap. Mesela oglum halk ekmegi kizim tam bugday dışında hicbir ekmegi yemiyor. Hic cikmasam ekmek icin çıkıyorum. Saglik ocagi eczane, ne bilim birazda ben cikmak istediğimden.

Bende kayinvalidenle ayni fikirdeyim 1. Elbise daha uygun bence. Sen peki neden gonullu degilsin.

Teşekkür ederim canım iyi olsunlarda yorulayım birsey olmaz. Bu yastan sonra kenarda oturursam tutulurum artık. Oyuzden insallah bana hareket oluyordur.

Kizzz hhahshahahaha ay koptuumm çok iyi iki gün gülerim buna ben garson hep bu anı beklemiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…