2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy dünür inşallah olur bırakma pes etme ya inan ki iki çocuk olunca k.çım yer görmüyo bulduğum ilk vakitte yemeğe temizliğe girisiyorum eşim sağolsun çok gömüyorum burda ama her şeyime yardımcıdır ona rağmen yok o vakit.. Giriş yaptım bakalım devamı gelirse biraz rahatlasam
Oy kıyamam ya ablalueqqqqq melektir ablalar ya benim de var pek severim abla deyince aklıma geldi bizimki bugün teyşe dedi
O tatlı dillerini yerim onun abla başkadır ya eminim benim yok da hepi topu bir abim var

Aliye gösterdim bak gördün mü bazı bebiler neler yapıyor diye agzı açık kaldı Esilama kıyamam yavrum nasıl da kıyamamış öylece duruyor
Oy Ali Can Ali bazı bebiler çok yaramaz ablanın saçını başını yoluyor da yine de ikisi birbirine aşik hiç sesini çıkarmiyo valla kiyamiyo

Güle güle giysinler canım ben de şimdi baktım sayfaya istediğimiz renk yapıyor mu buz mavisi konseptimize göre göremedim
var sanki dur denk gelince sana atayım canim. bu arada nasıl güzel gülüyor. ömrü de gülüşü gibi olsun
Doğan Cüceloğlu nun vefatına çok üzüldüm Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inş ne güzel iyi anılmak ardında güzel izler bırakabilmek
bende cok üzgünüm. sanki cok tanidik bir yakinim gibi hissettirdi. mekani cennet olsun
kuzum ilki derim ben
oys yine mi ya. valla nazar var. renkli gozluler ya bence ondan bile olabilir. kıyamam ya. çok geçmiş olsun baharım

Bence ilk resimdeki elbise güzel olur canım üzerine ince bir hırka giydirirsin olmazsa. Zaten 1saat ancak durur üzerinde fotoğraf falan çekinip çıkarırsın.
Hımmm illaa süslü olmali diyorsunuz yani tamam o zaman ben biraz süslü bisiler bakayim kizceme N Nehir8077 Canim bugunlerde bi bezginlik var üzerimde..bu atişmalar falan herhalde ondan.tadım yok hic..herhalde ondan böyle gözüm pek süs püs görmüyor
O zaman onlarda zamanla uyum saglayacaktır canım.ben genelde çıktığımda bebek arabasinin kontrolünü Ali'deymis gibi yapiyorum.birlikte sürüyoruz o zaman biraz iyi geciyor ama Umut daha küçük bilemedim
Oy Ali Can Ali bazı bebiler çok yaramaz ablanın saçını başını yoluyor da yine de ikisi birbirine aşik hiç sesini çıkarmiyo valla kiyamiyo
Oyy kıyamam ben esilama ayni benim küçüklüğüm..kardeslerim tepeme etse kıyamazdım ama ben abbayim derdim o kalbini öperim onun merhametli kuş

Sevgili dünürcanım bencede ilk elbise güzel çok şatafatlı bir kutlama yapmayacaksan bir kaç foto çeker bir pasta kesersin yeter uzun süre giyemez zaten sıkılır aklında başka bir model yoksa ilk elbise olabilir bence
Umudum güzel gözlüm nazara mı geliyorsun yavrum Rabbim esirgesin seni ve tüm yavruları bahar cevşen falan mı taşısan üzerinde acaba

Ahahha ya ben kıyamam oda çok eğleniyor gülüşünü sevdiğim baksana. Ay miss kalabalık aileye özendiriyorsun insanı maşallah zie

Çok şatafatlı yapmayacağım yok ama dur bakayım o güne elbise fikrim.ne olur bilemem.bu da biraz demode bir tütü elbise arayışına girdim

Beni çağırma çağırırsan dayananam.zaten 3. Hep kafamda bir yerlerde ateş seni çağırıyor sloganı gibi oldu yanarım gız
Şimdi değil canım yeni evinize çıkınca yeni eve yeni çocuk mantığı hem kuzular da büyüsün biraz onu sevmelik doğrursun inşallah

Kızlar günaydın bana gün hiç aymadı bugün. Kafamı masanın hangi köşesinden kaldırıp hangi köşesine koysam bilemiyorum. Zaten 12 yi geçiyordu yattığımda sabah da 6.30 da kalktım. Gece 2-4 arası ipek hiç uyumadı. o kadar uykum vardı ki en son 4 e doğru babasına verdim sinirden tuvalette ağladım yaa eee ee lediğim anlarda çığlık atasım geldi gece gece. Bu artık tüm haftanın yorgunluğundan sanırım. Zaten bu hafta hep geceleri ağladı çok sık uyandı yanımda yattı ama dün bildiğin uyumadı uyutmadı. Bölük pörçük 4 saatlik uykuyla işe geldim

Ne güzel uyuyordu uyansa da geri dalıyordu noldu bu hafta anlamıyorum. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Uyandığında da ağlıyor ne meme istiyor ne yatarak emmeyi kabul ediyor ne sarılıyorum istiyor. Ne istiyor anlamıyorum. Bugün en son mama verdim tam uyuyacak gibi oldu sonra iyice dirildi. Hiç bişey anlamadım

Canım kıyamam sana..oluyor bazen böyle sebepsi?..seni özlediği için bile olabilir.. bugun bol kahveli rezeneli bir gün olsun..baska türlü bitmez..ben alıştım 4 5 saatlik uykulara ama cok yorucu oluyor.bir se den çalışıyorsun Allah yardimcin olsun ❤

İyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyor minikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
Senin de Regaip Kandilin kutlu olsun dünürüm ❤ hepimizin Regaip kandili mübarek olsun ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…