Oy dünür inşallah olur bırakma pes etmeİnan kuzum arayanın bulduğu gibi bazı şeylerden eksiktince vakit de oluyor 2 saat olsun bak en azından alt yapın olur seneye de bakarsın hem haydo büyümüş olur benim tek alan olsa zoruma gitmez bu kadar 3 alan var sadece birine bu sene bakıyırum
O tatlı dillerini yerim onun abla başkadır ya eminim benim yok daOy kıyamam yaablalueqqqqq melektir ablalar ya benim de var pek severim abla deyince aklıma geldi bizimki bugün teyşe dedi
Oy Ali Can AliAliye gösterdim bak gördün mü bazı bebiler neler yapıyor diye agzı açık kaldı Esilama kıyamam yavrum nasıl da kıyamamış öylece duruyor
Amaaann kuzucum geçmiş olsuuun Allah beterinden korusunInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
var sanki dur denk gelince sana atayım canim. bu arada nasıl güzel gülüyor. ömrü de gülüşü gibi olsunGüle güle giysinler canım ben de şimdi baktım sayfaya istediğimiz renk yapıyor mu buz mavisi konseptimize göre göremedim
bende cok üzgünüm. sanki cok tanidik bir yakinim gibi hissettirdi. mekani cennet olsunDoğan Cüceloğlu nun vefatına çok üzüldüm Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inşne güzel iyi anılmak ardında güzel izler bırakabilmek
kuzum ilki derim benKızlar benim elimde şu elbiseler var..dogum gününe bunlar olmaz mı?ben kış mevsiiminden yazlıkları aldım bile.simdi inanin yeni biseye gerek var mi yok mu bilemiyorum. Aldiklarim icinden en siklari bunlar.bir de karpuz kostümü var aslinda cok sirin a ama eledim yine de. Bu arada somon gelinlik tarzı şey hediye.ben pek gönüllü değilim ona ama kv istiyor
Dolaptan cikardigim icin kırışıklıklar var hoşgörün.
Ya da bi tütü alsam mı? Ya küçükken aldım pek giyemedi rahat edemiyorlarondan boyle rahat seyler aldim hep.
oys yine mi ya. valla nazar var. renkli gozluler ya bence ondan bile olabilir. kıyamam ya. çok geçmiş olsun baharımInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
Hımmm illaa süslü olmali diyorsunuz yaniBence ilk resimdeki elbise güzel olur canım üzerine ince bir hırka giydirirsin olmazsa. Zaten 1saat ancak durur üzerinde fotoğraf falan çekinip çıkarırsın.
O zaman onlarda zamanla uyum saglayacaktır canım.ben genelde çıktığımda bebek arabasinin kontrolünü Ali'deymis gibi yapiyorum.birlikte sürüyoruz o zaman biraz iyi geciyor ama Umut daha küçük bilemedimGenelde oyle yapiyoruz hafta sonlari alıyoruz. Ama illa birsey çıkıyor, veya kasap. Mesela oglum halk ekmegi kizim tam bugday dışında hicbir ekmegi yemiyor. Hic cikmasam ekmek icin çıkıyorum. Saglik ocagi eczane, ne bilim birazda ben cikmak istediğimden.
Oyy kıyamam ben esilamaOy Ali Can Alibazı bebiler çok yaramaz ablanın saçını başını yoluyor da yine de ikisi birbirine aşik hiç sesini çıkarmiyo valla kiyamiyo
Sevgili dünürcanım bencede ilk elbise güzel çok şatafatlı bir kutlama yapmayacaksan bir kaç foto çeker bir pasta kesersin yeter uzun süre giyemez zaten sıkılır aklında başka bir model yoksa ilk elbise olabilir benceKızlar benim elimde şu elbiseler var..dogum gününe bunlar olmaz mı?ben kış mevsiiminden yazlıkları aldım bile.simdi inanin yeni biseye gerek var mi yok mu bilemiyorum. Aldiklarim icinden en siklari bunlar.bir de karpuz kostümü var aslinda cok sirin a ama eledim yine de. Bu arada somon gelinlik tarzı şey hediye.ben pek gönüllü değilim ona ama kv istiyor
Dolaptan cikardigim icin kırışıklıklar var hoşgörün.
Ya da bi tütü alsam mı? Ya küçükken aldım pek giyemedi rahat edemiyorlarondan boyle rahat seyler aldim hep.
Umudum güzel gözlüm nazara mı geliyorsun yavrum Rabbim esirgesin seni ve tüm yavruları bahar cevşen falan mı taşısan üzerinde acabaInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
Ahahha ya ben kıyamam oda çok eğleniyor gülüşünü sevdiğim baksana. Ay miss kalabalık aileye özendiriyorsun insanı maşallah zieHangırdama, kudurma, zıplama ikilisi bunlarGöktuğ Betüşü görünce direk kurbağa gibi zıplamaya başlıyor çünkü betüş halen koltuk kanepe yataklarda zıplar sürekli zıplar Allah muhabbetlerini bozmasın kardeşlerin şimdilik iyiler şükür
Yaaaa zor da teyşe demek dillerini yerimmm
Yazma bağladılar bu akşam da, biri yazma bağlıyor diğeri koşmuş beyaz tülbent getirmiş pelerin yapıyor arkasına.Oyuncak oldu çocuumm
Oyy umuta çok geçmiş olsun. Haylaz erkek çocuklarının kaçınılmaz sonuInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
Özenin özenin gelin bu yana doğruuuuuAhahha ya ben kıyamam oda çok eğleniyor gülüşünü sevdiğim baksana. Ay miss kalabalık aileye özendiriyorsun insanı maşallah zie
Çok şatafatlı yapmayacağım yok ama dur bakayım o güne elbise fikrim.ne olur bilemem.bu da biraz demodeSevgili dünürcanım bencede ilk elbise güzel çok şatafatlı bir kutlama yapmayacaksan bir kaç foto çeker bir pasta kesersin yeter uzun süre giyemez zaten sıkılır aklında başka bir model yoksa ilk elbise olabilir bence
Umudum güzel gözlüm nazara mı geliyorsun yavrum Rabbim esirgesin seni ve tüm yavruları bahar cevşen falan mı taşısan üzerinde acaba
Beni çağırmaÖzenin özenin gelin bu yana doğruuuuu
Hayırlı kandiller diliyorum ben de tüm dualarımızın kabulü dileğiyleİyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyorminikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
Şimdi değil canım yeni evinize çıkınca yeni eve yeni çocuk mantığıBeni çağırmaçağırırsan dayananam.zaten 3. Hep kafamda bir yerlerde ateş seni çağırıyor sloganı gibi oldu yanarım gız
Ah bak bunu dogru dedinŞimdi değil canım yeni evinize çıkınca yeni eve yeni çocuk mantığıhem kuzular da büyüsün biraz onu sevmelik doğrursun inşallah
Canım kıyamam sana..oluyor bazen böyle sebepsi?..seni özlediği için bile olabilir.. bugun bol kahveli rezeneli bir gün olsun..baska türlü bitmez..ben alıştım 4 5 saatlik uykulara ama cok yorucu oluyor.bir se den çalışıyorsun Allah yardimcin olsun ❤Kızlar günaydınbana gün hiç aymadı bugün. Kafamı masanın hangi köşesinden kaldırıp hangi köşesine koysam bilemiyorum. Zaten 12 yi geçiyordu yattığımda sabah da 6.30 da kalktım. Gece 2-4 arası ipek hiç uyumadı. o kadar uykum vardı ki en son 4 e doğru babasına verdim sinirden tuvalette ağladım yaa eee ee lediğim anlarda çığlık atasım geldi gece gece. Bu artık tüm haftanın yorgunluğundan sanırım. Zaten bu hafta hep geceleri ağladı çok sık uyandı yanımda yattı ama dün bildiğin uyumadı uyutmadı. Bölük pörçük 4 saatlik uykuyla işe geldim
Ne güzel uyuyordu uyansa da geri dalıyordu noldu bu hafta anlamıyorum. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Uyandığında da ağlıyor ne meme istiyor ne yatarak emmeyi kabul ediyor ne sarılıyorum istiyor. Ne istiyor anlamıyorum. Bugün en son mama verdim tam uyuyacak gibi oldu sonra iyice dirildi. Hiç bişey anlamadım
Senin de Regaip Kandilin kutlu olsun dünürüm ❤ hepimizin Regaip kandili mübarek olsun ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤İyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyorminikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
Sağol canım haklısınOyy umuta çok geçmiş olsun. Haylaz erkek çocuklarının kaçınılmaz sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?