- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Sağolasın canım allahtan işte yoğunluğum yok.. gerçi öyle olsa mı daha iyi olurdu zaman çabuk geçerdi bilmiyorum ama..Canım kıyamam sana..oluyor bazen böyle sebepsi?..seni özlediği için bile olabilir.. bugun bol kahveli rezeneli bir gün olsun..baska türlü bitmez..ben alıştım 4 5 saatlik uykulara ama cok yorucu oluyor.bir se den çalışıyorsun Allah yardimcin olsun ❤
Anladim canım olabilir boyle seyler insanlik hali. Bende elbiseyi hiç begenmedin sandım. Egee oyle ise giydirme seni hangisi mutlu ediyirsa onu giydir dicektim. Ben daha hiç bir sey almadim birak kiyafeti, dogum gunu bile beni dusunduruyor. Kimse gelmez zaten, bakicam duruma göre. Ama kiyafet almam lazim.
Elinde varsa onları kullan canım tabi beyaz olanı giydirebikirsin elifim kendi güzel ne giyse prenses olurKızlar benim elimde şu elbiseler var..dogum gününe bunlar olmaz mı?ben kış mevsiiminden yazlıkları aldım bile.simdi inanin yeni biseye gerek var mi yok mu bilemiyorum. Aldiklarim icinden en siklari bunlar.bir de karpuz kostümü var aslinda cok sirin a ama eledim yine de. Bu arada somon gelinlik tarzı şey hediye.ben pek gönüllü değilim ona ama kv istiyor
Dolaptan cikardigim icin kırışıklıklar var hoşgörün.
Ya da bi tütü alsam mı? Ya küçükken aldım pek giyemedi rahat edemiyorlarondan boyle rahat seyler aldim hep.
Ah ah tabi bu durum olacak geçmiş olsun kıyamam ya kötü düşmüşInsallah canim aksam kızı almadan çıkardım. Durmuyor koşmaya çalışıyor. Cok yakin bir markete gittik. Ilk kar dusmemizi yasadik kaldirimin kenarına geldi şakağı. Iste boyle olduğu icin birazda soğudum miskinlestim.Eki Görüntüle 2785252 Eki Görüntüle 2785254
Günaydın canımGünaydın canlarım❤
Güzel bir gün geçsın inşAllah
Senin de kandilin mübarek olsun canımİyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyorminikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
Amin canım cümlemizin duaları kabul edilir inşallah, hayırlı kandillerHayırlı kandiller diliyorum ben de tüm dualarımızın kabulü dileğiyle
Senin de kandilin mübarek olsun susamcığımKandiliniz mübarek olsun kızlar, tüm dualarınız kabul olsun
Yok canım ilk defa basimiza gelen bir durum degil. Asıl kazalari en fazlası evde yasaniyor, olacağı varmış. Gozune denk gelmedi beni mutlu eden o. Ama acısı vurdu sanirim sabah gozu mor uyandı.telde cok belli olmuyorAh ah tabi bu durum olacak geçmiş olsun kıyamam ya kötü düşmüşçıkar dediğim için suçlu hissettim şimdi kendimi
Haklısın canım sağlıklı olsunlar da.. Şu mübarek günde en önemli dua bu. Uykusuzluk falan gelip geçecek büyüyecekler. İşin garibi atak bizim takvime göre 20 gündür var hatta ilk günlerinde bu nasıl atak böyle çok güzel herşey diyordumGünaydın canım
Güzel bir gün Şekerpareecim bak bugün hem de kandil senin de kandilin mübarek olsun
Senin de kandilin mübarek olsun canım
Amin canım cümlemizin duaları kabul edilir inşallah, hayırlı kandillerGöktuğ başkana saygılar sevgiler
Senin de kandilin mübarek olsun susamcığım
Maşallah dediğin 3 gün sürdü. Neyse sağlık olsun uykusuzluk da geçiyor. Bak bizim 1,5 aydır o şekildeydi. Her uykusu bölük pörçüktü. Ben diyeyim 1 saat max.2,5 saatte bi gece uyanıp 45 dk. ağlayıp sızlayıp en son kucakta zorla uyuyordu. Ninni soylerken artık dişlerimi sıkıyordum bilmiyorum artık nasıl dayandım ama bugün atak bitti ve güzel uykusuna geri döndü gündüzleri 2 kere 1'er saat uyuyor. Geceleyin 3,5-4 saat uyanmadan tekrar uyumaya devam ediyor. Tabi aralarda gene yarım saat ayakta ne yapalım bunada şükür.
Onlar sağlıklı olsunlar da diğer ataklar gelip geçici...
Sağol dünürüm durum bu işte biz de bilemedik ama uykusuzluktan sabırsız olduğum için kendime kızıyorum ve vicdan azabı çekiyorum. Bir ara ayağa kalktı dışarı doğru emekliyordu ipeek uyu bakiyim dedim çok az yüksek sesle babası hemen kızma çocuğa dedi yattığı yerden. Üzüldüm..S Susam_tanesi ne oldu benim kibar gelincigime? yeni diş mi sürüyor acaba?
Asimin da 5. diş geldi, 2 gün rahatladi, şimdi yine agresif huysuz, uykusuz. galiba alttan alta yeni dişler sürüyor. Allah yardimcin olsun, ipek kuzucugum da rahatlasin insallah.
Off belli oluyor maalesef kuzucuğun çok canı yanmış belli hassas yer Allah korumuşYok canım ilk defa basimiza gelen bir durum degil. Asıl kazalari en fazlası evde yasaniyor, olacağı varmış. Gozune denk gelmedi beni mutlu eden o. Ama acısı vurdu sanirim sabah gozu mor uyandı.telde cok belli olmuyorEki Görüntüle 2785360
Geçiçi bir durum tabiki ama birde calisiyorsun, senin icin iki kat zor. Evde olunca oyle boyle dinleniyor insan. Biran evvel enerjin yerine gelir inşallahHaklısın canım sağlıklı olsunlar da.. Şu mübarek günde en önemli dua bu. Uykusuzluk falan gelip geçecek büyüyecekler. İşin garibi atak bizim takvime göre 20 gündür var hatta ilk günlerinde bu nasıl atak böyle çok güzel herşey diyordumbu durum hafta başından beri böyle. Bu ara yürümeyi iyice geliştirdi önemli bir gelişim o yapabilir diyorum ama ağlamasından da diş mi acaba diyorum. Sadece altta bir dişimiz var şu an ve o da sessiz sedasız çıktığı için anlayamıyorum. Hayırlısı bakalım. En azından kızımın uyku saatleri var biyolojik saati var bu durum geçince yine rahat ederim diye düşünüyorum.
Çok şatafatlı yapmayacağım yok ama dur bakayım o güne elbise fikrim.ne olur bilemem.bu da biraz demodebir tütü elbise arayışına girdim
kendine haksızlık etme susamcigim, uykusuzluk insani tahammulsuz yapıyor, böyle durumlarda eşle paslasma önemli. siz de yapıyormussunuz zaten. çabucak geçer çabucak da rahatlarız.Sağol dünürüm durum bu işte biz de bilemedik ama uykusuzluktan sabırsız olduğum için kendime kızıyorum ve vicdan azabı çekiyorum. Bir ara ayağa kalktı dışarı doğru emekliyordu ipeek uyu bakiyim dedim çok az yüksek sesle babası hemen kızma çocuğa dedi yattığı yerden. Üzüldüm..
Off belli oluyor maalesef kuzucuğun çok canı yanmış belli hassas yer Allah korumuş
Aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz atak mı diş mi bilemedim gece uykularımız düzene girmişti ama şimdi uyumayada direniyor derinde uyuyamıyor çok dönmeye yorganını tekmelemeye başladı uyanınca emerek yada mamaya uyurdu şimdi ağlıyor uyanıyor ve tekrar geçemiyor uykuya bence dişten çünkü canı yanarcasına ağlıyor yüzümü tırmalıyor kulağımı küpemi falann çekiyor belli ki Bi sıkıntısı varKızlar günaydınbana gün hiç aymadı bugün. Kafamı masanın hangi köşesinden kaldırıp hangi köşesine koysam bilemiyorum. Zaten 12 yi geçiyordu yattığımda sabah da 6.30 da kalktım. Gece 2-4 arası ipek hiç uyumadı. o kadar uykum vardı ki en son 4 e doğru babasına verdim sinirden tuvalette ağladım yaa eee ee lediğim anlarda çığlık atasım geldi gece gece. Bu artık tüm haftanın yorgunluğundan sanırım. Zaten bu hafta hep geceleri ağladı çok sık uyandı yanımda yattı ama dün bildiğin uyumadı uyutmadı. Bölük pörçük 4 saatlik uykuyla işe geldim
Ne güzel uyuyordu uyansa da geri dalıyordu noldu bu hafta anlamıyorum. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Uyandığında da ağlıyor ne meme istiyor ne yatarak emmeyi kabul ediyor ne sarılıyorum istiyor. Ne istiyor anlamıyorum. Bugün en son mama verdim tam uyuyacak gibi oldu sonra iyice dirildi. Hiç bişey anlamadım
Hepsinde var şu sıralar Aynı durum var Geçecektir elbet uykusuz günlerin sabah iş çekilmez oluyor tabii kiKızlar günaydınbana gün hiç aymadı bugün. Kafamı masanın hangi köşesinden kaldırıp hangi köşesine koysam bilemiyorum. Zaten 12 yi geçiyordu yattığımda sabah da 6.30 da kalktım. Gece 2-4 arası ipek hiç uyumadı. o kadar uykum vardı ki en son 4 e doğru babasına verdim sinirden tuvalette ağladım yaa eee ee lediğim anlarda çığlık atasım geldi gece gece. Bu artık tüm haftanın yorgunluğundan sanırım. Zaten bu hafta hep geceleri ağladı çok sık uyandı yanımda yattı ama dün bildiğin uyumadı uyutmadı. Bölük pörçük 4 saatlik uykuyla işe geldim
Ne güzel uyuyordu uyansa da geri dalıyordu noldu bu hafta anlamıyorum. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Uyandığında da ağlıyor ne meme istiyor ne yatarak emmeyi kabul ediyor ne sarılıyorum istiyor. Ne istiyor anlamıyorum. Bugün en son mama verdim tam uyuyacak gibi oldu sonra iyice dirildi. Hiç bişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?