2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canım benziyormuş gerçekten. Ne diyim inşallah geçicidir, bize bolca sabır..

Dünür bende gece çalışıyorum anca zaten uyku aradı benimde anca yemek oluyor dün gece 4 saat çalıştım mesela asyayı uyutup hiç oturmadan derse geçmeye çalışıyorum oturursam kalkamıyorum kocam isyan edecek artık yüzümü göremiyor

Bir de ayrı gaza geldim bu sıra ünv. Bi arkadaşım vardı ne zamandır konuşuyorduk bizim sınıftan hiç beklemediğim bir kız atanmış kendi kafamı duvara vuracaktım, kimseyi küçümsemek değil niyetim mukayese ediyorum sadece insani olarak ben neden atanamadım diye
Bir de arkadaşım eşi ile ilgili problemlerini anlattı biraz aldatma kumariçki herşey varmış ve bırakıp gidemedim 2 çocukla dedi içim ezildi inan ekonomik özgürlük başka şey kadın için bambaşka

Ah kıyamam ne oldu kuzum uykuları güzeldi maşallah dedik o kadar geçici bir dönemdir ağlamışsın iyi yapmışsın için boşalmıştır
Uyumayınca insan bi deliriyor ne yalan söyleyim gerçekten

Ah içim acıdı resmen çocuklara hiç kıyamıyorum ya nazar valla bak bence okumaya devam beterinden korusun Allaj

Hiç öyle düşünme hepimizin sesi yükseliyor bendedün sürekli kalkmaya çalışıyordu sallarken Asya yat artık diye kızdım anneler kızar babalar kızamaz hem hiç mi bişey demeyeceğiz canım ben yer yer olması gerektiğini savunuyorum belki aynı düşünmeyebilirsiniz ama disiplin için uyarılar şart bence

Sağolasın canım allahtan işte yoğunluğum yok.. gerçi öyle olsa mı daha iyi olurdu zaman çabuk geçerdi bilmiyorum ama..
Bosver dinlen canım..yogun olsa bu uykusuzlukla hata yapabilme potansiyeli artıyor
Ya ne bileyim icim sıkılıyor bunalıyorum.. sabah daha mutsuz uyandım..ve yapilacak cok is var..aksam kandil kv gidilmesi lazim.islerimin bitmesi lazimm..karsi komsumuz vefat etti..cooook coook sevdigim bir teyzeydi..bir hafta olacak ama üzüntümü pek atamadim.

Bi de cenaze yerinde kv me senin gelinin sesini duyduk ne bagristi o oyle Allah yardim etsin size demisler. Bana da gelip kizim hakkinda atıp tutuyor ama seni herkes biliyor melek gibi kizsin vs dediler.ayy icim şişti.benim hakkimda konusulmasina ragmen kızdım.ya cenaze yerinde bari gıybet yapmayin kapatın dedim.ama üzüldüm.
Ayy dilzarım benim icin hic üşenmemis arastıŕmissin cok mutlu oldum tesekkur ederim hakikaten cok tatlışlar ben de kışlık şık elbise var ama ne biliyim nisana hava iyi olur diye düşündüm gerci dogum yaptigimda hava soğuktu yaaa cok güzeller bunlar..somon benim esmer şekerime cok yakışıyor bakacagim sagol canimcimm elbise hic almamisim hep barbatoz aldim çünkü emekelrken elbise ile sinirleniyor.simdi adimliyor ama yine de genelde emekliyor.bi dünya kıyafet aldım kışin yazliklar uygun diye.ama dogum gününu düsunememisim hatta bu en son e bebek indiriminden seneye giyebileceği birkac parca kışlık bile aldım ya benim.aklima gic lcw bakmak da gelmemisti dogrusu sagol valla iyi oldu
Oyy yavrum ne kötü olmus.bisey merak ediyorum.bu düsme onda nasıl bir etki yarattı.sen muhtemelen bak Umut bu kadar kosmasaydin elimi bırakmasaydın böyle olmazdi dedin.o ne dedi? Bu yaslarda cok komik cevap veriyorlar da☺
@ebru_can_ebru Bi adres paylaşmıştı güzel elbiseler var o tarz bişey istersen bakabilirsin onlardan
Tamam canım.oraya da bakayim
Cok sevindim senin adina canım..cok yorgun düşüyordun iyi olmuş boyle
Ben de uyarıyorum bazen.çok aşiri baskilamadan hayıri da ögrenmeli.katiliyorum

Hazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş. Kalppare
Maşallah ata kuzuma şu örgüler nasıl yakışıyor onda gördükçe heves ediyorum bende dolaylı yoldan akrabayı ordan da bize gelin

Dersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
Umudum kıyamam nasılda morarmış boncuk kuzum benim N Nehir8077 Umudum- kuzum gelininiz nasıl oldu, Sena kuş nasıl
Mesajları okuyamadım kim morarmış gelinimiz şükür daha iyi , biraz nefes alırken zorlanıyor , ağrısı yok şükür. 4 günleri kaldı inşallah sağ Salim çıkarlar bu süreçten .
sena kuş hiç yemek yemiyor , çok çaresiz hissediyorum kendimi . İnternetten araştırmaktan bir hal oldum . Kaşık reddi desem kaşık reddi değil . En azından elimle verdiğimde alması lazım . Vitaminlerini bile öyle zor veriyorum ki ağzından . Ona bile çok ağlıyor . Önüne kendi yesin diye koyduğumda da parçalıyor ağzında geri çıkarıyor . Çok üzülüyorum . Sabah ilk uykusuna yatmadan önce mama verirken de kustu . Öğlen köfte yapayım elinde kendi yesin dedim yine parçalayıp attı ağzından . Telefonu elime aldığımda da sürekli ek gıda tarifi vs karşıma çıkıyor , çok güzel yemek yiyen bebekler var maşallah . Neden diye kendime sormadan edemiyorum ? Nerde hata yaptım , nasıl bu hale geldi bu çocuk kendimi çok suçluyorum .
gelecek hafta merkezden randevu alacağım doktor için . Biliyorum bir çözüm olmayacak . Hata bende çünkü ben beceremedim bu işi.
Bugun bizim için de çok dua edin , hepinize iyi kandiller

Kizlar guzel anneler selamlar
Nasilsiniz
ozledim Sizleri
Anneme torunlara vakmada yardimci oluyorum 5 cocuk Gunes durmuyor zaten gelemiyorum yaniniza.

Insallah bebekleriniz, aileniz her sey herkes iyidir..

Biz de cok sukur diyeyim ama gunes gece bi kalktim atesliydi soydum falan ama atesten korktum iste calpol verdik.
En.cok 38 1 gordum ama yatagk sıcağı mi koltukalti mi ne bileyim.

Az omce d euyandi sicakti simdi biraz daha az yanmasi.
Ama boğazına baktik kizarik ve bogaza yakin yerde beyaz sivilce var Sanki antibiyotiklik mi acaba domtora gitsek mi bilemedim
Kar var virua var
Saglik ocagindaki iyi bilir mi
Ozele gitsek o doktor iyi mi virus var mi kalabalik mi dusun
Aksam oldu ne yapsam bilemedim yavruma
Som agzimo actim herseyo agzina sokuorsun hasta olmadin masallah demistim

Sizce kizlar ne yapmali
Eaime zaten gicigim annesindeyiz bi de hepsi gevşek

kendine haksızlık etme susamcigim, uykusuzluk insani tahammulsuz yapıyor, böyle durumlarda eşle paslasma önemli. siz de yapıyormussunuz zaten. çabucak geçer çabucak da rahatlarız

sevgili erkek analari, özellikle eski erkek analari ya da yeğeninden kuzeninden komşusundan şahit olan analar;
simdi ben mevlit programi konseptli dogum gününü accik renklendireyim deyuu yukarıdaki papyon takkmlarni beğendim.

en çok da kareli papyon olanını, ama o da cocuk reyonundan, Benim pehlivan kılıklı Asima buyuk gelir mi o? kemer zaten ayarlamali ama kötü dudur mu? renklendireyim derken mini mouse da dönmesin simcik bu oğlan, adına yakışmaz zati.

ne dersiniz çok fark var midir, beğendiğim ekoseli olanı alayım mı yoksa bebeler icin olan mi alayım?

Eklentiler

• Screenshot_20210218-153950_Samsung Internet.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 38
Allah yardimcin olsun Umudum, önce kendini suclamayi bırak. sena bir birey ve onun kişisel özellikleri var, en önemlisi de yemek sevmemek. bunun seninle ilgisi yok. hata da yok ortalıkta. olabildiğince seni yormayan tarifler yapmaya çalış ki yemeyince daha çok üzülme. birebir aynı şeyleri yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum ama tabi hafifledi büyüdükçe. ne olur canını sıkma. kendine çok merhametsiz davranıyorsun bunu yapma.

canli dersler ve bebek bakımı zaten birleşince çok ama çok zor. Allah biliyor ya şimdi bile oturamayinca ben gecen donem ne yapmışım nasil ustesinden gelmişim diyorum. bir de sen kendine yüklenme, yazik sana da. kocaman sarılıyorum sana, hepsi geçecek. biz 11 sene sonra vayyy be diyoruz, ne yaşattı bu kiz bize. gittikçe kolaylaşacak ve geçecek. ama yüklenme kendine bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…