- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Evet canım benziyormuş gerçekten. Ne diyim inşallah geçicidir, bize bolca sabır..Aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz atak mı diş mi bilemedim gece uykularımız düzene girmişti ama şimdi uyumayada direniyor derinde uyuyamıyor çok dönmeye yorganını tekmelemeye başladı uyanınca emerek yada mamaya uyurdu şimdi ağlıyor uyanıyor ve tekrar geçemiyor uykuya bence dişten çünkü canı yanarcasına ağlıyor yüzümü tırmalıyor kulağımı küpemi falann çekiyor belli ki Bi sıkıntısı var
Dünür bende gece çalışıyorum anca zaten uyku aradı benimde anca yemek oluyorOy dünür inşallah olur bırakma pes etmeya inan ki iki çocuk olunca k.çım yer görmüyo bulduğum ilk vakitte yemeğe temizliğe girisiyorum eşim sağolsun çok gömüyorum burda ama her şeyime yardımcıdır ona rağmen yok o vakit.. Giriş yaptım bakalım devamı gelirse biraz rahatlasam
O tatlı dillerini yerim onun abla başkadır ya eminim benim yok dahepi topu bir abim var
Bir de ayrı gaza geldim bu sıra ünv. Bi arkadaşım vardı ne zamandır konuşuyorduk bizim sınıftan hiç beklemediğim bir kız atanmış kendi kafamı duvara vuracaktım,Oy dünür inşallah olur bırakma pes etmeya inan ki iki çocuk olunca k.çım yer görmüyo bulduğum ilk vakitte yemeğe temizliğe girisiyorum eşim sağolsun çok gömüyorum burda ama her şeyime yardımcıdır ona rağmen yok o vakit.. Giriş yaptım bakalım devamı gelirse biraz rahatlasam
O tatlı dillerini yerim onun abla başkadır ya eminim benim yok dahepi topu bir abim var
Ahahah sen tani ununu elemiş mesleği kapmışsın çocuğu yaptık sırada kariyer olsun olmazsa bakarız artıkÖzenin özenin gelin bu yana doğruuuuu
Ah kıyamam ne oldu kuzum uykuları güzeldi maşallah dedik o kadarKızlar günaydınbana gün hiç aymadı bugün. Kafamı masanın hangi köşesinden kaldırıp hangi köşesine koysam bilemiyorum. Zaten 12 yi geçiyordu yattığımda sabah da 6.30 da kalktım. Gece 2-4 arası ipek hiç uyumadı. o kadar uykum vardı ki en son 4 e doğru babasına verdim sinirden tuvalette ağladım yaa eee ee lediğim anlarda çığlık atasım geldi gece gece. Bu artık tüm haftanın yorgunluğundan sanırım. Zaten bu hafta hep geceleri ağladı çok sık uyandı yanımda yattı ama dün bildiğin uyumadı uyutmadı. Bölük pörçük 4 saatlik uykuyla işe geldim
Ne güzel uyuyordu uyansa da geri dalıyordu noldu bu hafta anlamıyorum. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Uyandığında da ağlıyor ne meme istiyor ne yatarak emmeyi kabul ediyor ne sarılıyorum istiyor. Ne istiyor anlamıyorum. Bugün en son mama verdim tam uyuyacak gibi oldu sonra iyice dirildi. Hiç bişey anlamadım
Ah içim acıdı resmen çocuklara hiç kıyamıyorum yaYok canım ilk defa basimiza gelen bir durum degil. Asıl kazalari en fazlası evde yasaniyor, olacağı varmış. Gozune denk gelmedi beni mutlu eden o. Ama acısı vurdu sanirim sabah gozu mor uyandı.telde cok belli olmuyorEki Görüntüle 2785360
Hiç öyle düşünme hepimizin sesi yükseliyor bendedün sürekli kalkmaya çalışıyordu sallarken Asya yat artık diye kızdım anneler kızar babalar kızamazSağol dünürüm durum bu işte biz de bilemedik ama uykusuzluktan sabırsız olduğum için kendime kızıyorum ve vicdan azabı çekiyorum. Bir ara ayağa kalktı dışarı doğru emekliyordu ipeek uyu bakiyim dedim çok az yüksek sesle babası hemen kızma çocuğa dedi yattığı yerden. Üzüldüm..
Off belli oluyor maalesef kuzucuğun çok canı yanmış belli hassas yer Allah korumuş
Bosver dinlen canım..yogun olsa bu uykusuzlukla hata yapabilme potansiyeli artıyorSağolasın canım allahtan işte yoğunluğum yok.. gerçi öyle olsa mı daha iyi olurdu zaman çabuk geçerdi bilmiyorum ama..
Ya ne bileyim icim sıkılıyor bunalıyorum.. sabah daha mutsuz uyandım..ve yapilacak cok is var..aksam kandil kv gidilmesi lazim.islerimin bitmesi lazimm..karsi komsumuz vefat etti..cooook coook sevdigim bir teyzeydi..bir hafta olacak ama üzüntümü pek atamadim.Anladim canım olabilir boyle seyler insanlik hali. Bende elbiseyi hiç begenmedin sandım. Egee oyle ise giydirme seni hangisi mutlu ediyirsa onu giydir dicektim. Ben daha hiç bir sey almadim birak kiyafeti, dogum gunu bile beni dusunduruyor. Kimse gelmez zaten, bakicam duruma göre. Ama kiyafet almam lazim.
Ayy dilzarımballı sekerparem büyük bir kutlama değilse illa tutu olmasına da gerek yok, Elif kizcem için bir iki baktim da, şu elbiseler de güzel, hem diğer zamanlarda giyer. Eki Görüntüle 2785352 Eki Görüntüle 2785353 Eki Görüntüle 2785354 Eki Görüntüle 2785355 Eki Görüntüle 2785356
en alttaki krem olana bayıldım. çok kibarcik.
Oyy yavrum ne kötü olmus.bisey merak ediyorum.bu düsme onda nasıl bir etki yarattı.sen muhtemelen bak Umut bu kadar kosmasaydin elimi bırakmasaydın böyle olmazdi dedin.o ne dedi? Bu yaslarda cok komik cevap veriyorlar da☺Yok canım ilk defa basimiza gelen bir durum degil. Asıl kazalari en fazlası evde yasaniyor, olacağı varmış. Gozune denk gelmedi beni mutlu eden o. Ama acısı vurdu sanirim sabah gozu mor uyandı.telde cok belli olmuyorEki Görüntüle 2785360
Tamam canım.oraya da bakayim@ebru_can_ebru Bi adres paylaşmıştı güzel elbiseler var o tarz bişey istersen bakabilirsin onlardan
Cok sevindim senin adina canım..cok yorgun düşüyordun iyi olmuş boyleBu dönem ders programım çok bölük pörçük aralarda boşluklar falan saçma sapan olmuş hiç boş günümde yok neyse ki 8 ler yüzyüze başlayacağı için tekrar değişecektir dün müdür yardımcımızı aradım yeni programı yaparken düzenlemesini rica ettim oda saolsun gözümden kaçmış hocam gerçekten çok dağınık olmuş dedi az önce yeni program atmış 2 gün boşum var 2 günde de öğlene kadar 1 günde 8 saatçok sevindim inş Bi aksilik çıkmazsa yeni programda rahatlarım
Ben de uyarıyorum bazen.çok aşiri baskilamadan hayıri da ögrenmeli.katiliyorumHiç öyle düşünme hepimizin sesi yükseliyor bendedün sürekli kalkmaya çalışıyordu sallarken Asya yat artık diye kızdım anneler kızar babalar kızamazhem hiç mi bişey demeyeceğiz canım ben yer yer olması gerektiğini savunuyorum belki aynı düşünmeyebilirsiniz ama disiplin için uyarılar şart bence
Maşallah ata kuzuma şu örgüler nasıl yakışıyor onda gördükçe heves ediyorum bende dolaylı yoldan akrabayı ordan da bize gelinHazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş.Kalppare
Ayy sarı şeker seni yerimHazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş.Kalppare
Dersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .nzh99 güzel yürekli arkadaşım seninde kandilin mübarek olsun evet Bayadır yazmıyor @minikbebegim9640 benimde dikkatimi çekti umarım bir sıkıntı yoktur kadirde kendisinde iyidir.
Umudum- seninde sesin çıkmıyor bir iki gündür ders yoğunluğundan mı ki senada sende iyisindir umarım
Mesajları okuyamadım kim morarmış
kendine haksızlık etme susamcigim, uykusuzluk insani tahammulsuz yapıyor, böyle durumlarda eşle paslasma önemli. siz de yapıyormussunuz zaten. çabucak geçer çabucak da rahatlarızSağol dünürüm durum bu işte biz de bilemedik ama uykusuzluktan sabırsız olduğum için kendime kızıyorum ve vicdan azabı çekiyorum. Bir ara ayağa kalktı dışarı doğru emekliyordu ipeek uyu bakiyim dedim çok az yüksek sesle babası hemen kızma çocuğa dedi yattığı yerden. Üzüldüm..
Off belli oluyor maalesef kuzucuğun çok canı yanmış belli hassas yer Allah korumuş
Allah yardimcin olsun Umudum, önce kendini suclamayi bırak. sena bir birey ve onun kişisel özellikleri var, en önemlisi de yemek sevmemek. bunun seninle ilgisi yok. hata da yok ortalıkta. olabildiğince seni yormayan tarifler yapmaya çalış ki yemeyince daha çok üzülme. birebir aynı şeyleri yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum ama tabi hafifledi büyüdükçe. ne olur canını sıkma. kendine çok merhametsiz davranıyorsun bunu yapma.Dersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
Mesajları okuyamadım kim morarmışgelinimiz şükür daha iyi , biraz nefes alırken zorlanıyor , ağrısı yok şükür. 4 günleri kaldı inşallah sağ Salim çıkarlar bu süreçten .
sena kuş hiç yemek yemiyor , çok çaresiz hissediyorum kendimi . İnternetten araştırmaktan bir hal oldum . Kaşık reddi desem kaşık reddi değil . En azından elimle verdiğimde alması lazım . Vitaminlerini bile öyle zor veriyorum ki ağzından . Ona bile çok ağlıyor . Önüne kendi yesin diye koyduğumda da parçalıyor ağzında geri çıkarıyor . Çok üzülüyorum . Sabah ilk uykusuna yatmadan önce mama verirken de kustu . Öğlen köfte yapayım elinde kendi yesin dedim yine parçalayıp attı ağzından . Telefonu elime aldığımda da sürekli ek gıda tarifi vs karşıma çıkıyor , çok güzel yemek yiyen bebekler var maşallah . Neden diye kendime sormadan edemiyorum ? Nerde hata yaptım , nasıl bu hale geldi bu çocuk kendimi çok suçluyorum .
gelecek hafta merkezden randevu alacağım doktor için . Biliyorum bir çözüm olmayacak . Hata bende çünkü ben beceremedim bu işi.
Bugun bizim için de çok dua edin , hepinize iyi kandiller
yerim seni sariii sekerrrHazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş.Kalppare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?