- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Canım niye senin suçun olsun ki o daha bebek ve yemek yemeyi öğrenmeye çalışıyor. En baştan beri de fazla iştahlı olmayan bir bebekti bunu da sen yapmış olamazsın ya. Onunla birlikte yiyor musun? Ben en çok onun faydasını gördüm. Onun önüne koyduğumu değil benim yediğimi istiyordu baktım hep aynı şeyleri tuzsuz salçasız vs yapmaya başladım ve mutlaka onun karşısında iştahla yedim. Bir de sevdiği yediği bişey varsa sık sık koy önüne ya da yedir kaşıkla. Öyle öyle sevecektir. Belki işe yarar. Ama yaramazsa da kendine yüklenme 1 yaşına kadar ek gıdayı reddeden bebekler var. Bunun seninle yaptıklarınla veya yapmadıklarınla bir alakası yok.Dersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
Mesajları okuyamadım kim morarmışgelinimiz şükür daha iyi , biraz nefes alırken zorlanıyor , ağrısı yok şükür. 4 günleri kaldı inşallah sağ Salim çıkarlar bu süreçten .
sena kuş hiç yemek yemiyor , çok çaresiz hissediyorum kendimi . İnternetten araştırmaktan bir hal oldum . Kaşık reddi desem kaşık reddi değil . En azından elimle verdiğimde alması lazım . Vitaminlerini bile öyle zor veriyorum ki ağzından . Ona bile çok ağlıyor . Önüne kendi yesin diye koyduğumda da parçalıyor ağzında geri çıkarıyor . Çok üzülüyorum . Sabah ilk uykusuna yatmadan önce mama verirken de kustu . Öğlen köfte yapayım elinde kendi yesin dedim yine parçalayıp attı ağzından . Telefonu elime aldığımda da sürekli ek gıda tarifi vs karşıma çıkıyor , çok güzel yemek yiyen bebekler var maşallah . Neden diye kendime sormadan edemiyorum ? Nerde hata yaptım , nasıl bu hale geldi bu çocuk kendimi çok suçluyorum .
gelecek hafta merkezden randevu alacağım doktor için . Biliyorum bir çözüm olmayacak . Hata bende çünkü ben beceremedim bu işi.
Bugun bizim için de çok dua edin , hepinize iyi kandiller
Canım en büyük suçun kendini suçlamak olur sen de bütün anneler gibi yavrunun beslenmesi için uğraşıyorsun ama senanın da tercihleri var belli ki iştahsız sen elinden geleni yapıyorsun ve olmayınca yığratıhorsun elinde değil zaman zaman bütün bebekler yaşıyor bu dönemi senanın ki biraz uzun sürdü 1 yaşa kadar ana öğün anne sütü ya da mama ne olur üzme kendini zor bir süreç herşey üstüste geliyor bunaltıyor Rabbim den ferahlık ve kolaylık diliyorum senin içinDersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
Mesajları okuyamadım kim morarmışgelinimiz şükür daha iyi , biraz nefes alırken zorlanıyor , ağrısı yok şükür. 4 günleri kaldı inşallah sağ Salim çıkarlar bu süreçten .
sena kuş hiç yemek yemiyor , çok çaresiz hissediyorum kendimi . İnternetten araştırmaktan bir hal oldum . Kaşık reddi desem kaşık reddi değil . En azından elimle verdiğimde alması lazım . Vitaminlerini bile öyle zor veriyorum ki ağzından . Ona bile çok ağlıyor . Önüne kendi yesin diye koyduğumda da parçalıyor ağzında geri çıkarıyor . Çok üzülüyorum . Sabah ilk uykusuna yatmadan önce mama verirken de kustu . Öğlen köfte yapayım elinde kendi yesin dedim yine parçalayıp attı ağzından . Telefonu elime aldığımda da sürekli ek gıda tarifi vs karşıma çıkıyor , çok güzel yemek yiyen bebekler var maşallah . Neden diye kendime sormadan edemiyorum ? Nerde hata yaptım , nasıl bu hale geldi bu çocuk kendimi çok suçluyorum .
gelecek hafta merkezden randevu alacağım doktor için . Biliyorum bir çözüm olmayacak . Hata bende çünkü ben beceremedim bu işi.
Yaaa kıyamam sana AtaaaaaHazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş.Kalppare
Canım kendine yüklenmeyi bıraktığin zaman ilerleme oldugunu fark edeceksin.eminim ilerleme oluyor ama sen kendini cok sıktığın için fark etmiyorsun.her cocuk farklıdır..kimi az yer kimi cok yer kimi cok uyur kimi az uyur..ben de ne yaptıysam uyku problemi yaşıyorum mesela.tam duzenledim derken gene bozuyor ayarı.zamanla düzene gireceek emin olDersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
Canım kıyamam GüneşimeKizlar guzel anneler selamlar
Nasilsiniz
ozledim Sizleri
Anneme torunlara vakmada yardimci oluyorum 5 cocuk Gunes durmuyor zaten gelemiyorum yaniniza.
Insallah bebekleriniz, aileniz her sey herkes iyidir..
Biz de cok sukur diyeyim ama gunes gece bi kalktim atesliydi soydum falan ama atesten korktum iste calpol verdik.
En.cok 38 1 gordum ama yatagk sıcağı mi koltukalti mi ne bileyim.
Az omce d euyandi sicakti simdi biraz daha az yanmasi.
Ama boğazına baktik kizarik ve bogaza yakin yerde beyaz sivilce var Sanki antibiyotiklik mi acaba domtora gitsek mi bilemedim
Kar var virua var
Saglik ocagindaki iyi bilir mi
Ozele gitsek o doktor iyi mi virus var mi kalabalik mi dusun
Aksam oldu ne yapsam bilemedim yavruma
Som agzimo actim herseyo agzina sokuorsun hasta olmadin masallah demistim
Sizce kizlar ne yapmali
Eaime zaten gicigim annesindeyiz bi de hepsi gevşek
İkisi de cok güzelEki Görüntüle 2785524
sevgili erkek analari, özellikle eski erkek analariya da yeğeninden kuzeninden komşusundan şahit olan analar;
simdi ben mevlit programi konseptli dogum gününü accik renklendireyim deyuu yukarıdaki papyon takkmlarni beğendim.
en çok da kareli papyon olanını, ama o da cocuk reyonundan, Benim pehlivan kılıklı Asima buyuk gelir mi o? kemer zaten ayarlamali ama kötü dudur mu? renklendireyim derken mini mouse da dönmesin simcik bu oğlan, adına yakışmaz zati.
ne dersiniz çok fark var midir, beğendiğim ekoseli olanı alayım mı yoksa bebeler icin olan mi alayım?
İyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyorminikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
Evet giremiyorum malesef firsat bulamiyorum son zamnda cok yorgunum uykusuzum ozellikle de. Brsey yok suanlk sukur merak etmissinz sagolnnzh99 güzel yürekli arkadaşım seninde kandilin mübarek olsun evet Bayadır yazmıyor minikbebegim9640 benimde dikkatimi çekti umarım bir sıkıntı yoktur kadirde kendisinde iyidir.
@Umudum- seninde sesin çıkmıyor bir iki gündür ders yoğunluğundan mı ki senada sende iyisindir umarım
Cenaza evinde hiç olmamış, ama ne yapacaksın çıkıyor bazen oyle kişiler. Iyi birşey yaptıklarını destek olduklarını zannediyorlar takılma. Bende senin yerinde olsam hoşlanmazdım. Sen gereken cevabı vermişsin, ben onuda yapamazdım. Genelde cok cesur davranırım, ortamdan uzaklasir sıvışırdım. Sen iyi yapmışsın.Ya ne bileyim icim sıkılıyor bunalıyorum.. sabah daha mutsuz uyandım..ve yapilacak cok is var..aksam kandil kv gidilmesi lazim.islerimin bitmesi lazimm..karsi komsumuz vefat etti..cooook coook sevdigim bir teyzeydi..bir hafta olacak ama üzüntümü pek atamadim.
Bi de cenaze yerinde kv me senin gelinin sesini duyduk ne bagristi o oyle Allah yardim etsin size demisler. Bana da gelip kizim hakkinda atıp tutuyor ama seni herkes biliyor melek gibi kizsin vs dediler.ayy icim şişti.benim hakkimda konusulmasina ragmen kızdım.ya cenaze yerinde bari gıybet yapmayin kapatın dedim.ama üzüldüm.
Düştü anne anne möö möö bak diye başladı aglamaya. Kisa surdu ağlaması. Elimi tut bak dustun dedim. Anne ayı yok gitti dedi. Bende ayı yapmadi sen dustun dedim. Möö yaptı dedi, möö de yok dedim. Dudu yapti dedi ve elini tuttrmadi donduk eve. Babasi ne oldu dedi, annem itti dedi. Bam bamm yaptı ham yaptı dedi. Benim uzerime attı.Oyy yavrum ne kötü olmus.bisey merak ediyorum.bu düsme onda nasıl bir etki yarattı.sen muhtemelen bak Umut bu kadar kosmasaydin elimi bırakmasaydın böyle olmazdi dedin.o ne dedi? Bu yaslarda cok komik cevap veriyorlar da☺
Allahııımm çok tatlısın eliiifffnzh99 Sevdicegim Ata ❤
Annem bugün kandil kızım dua et dedi bana şapkalı bi başörtüsü taktı..sırf sen resmimi göresin diye 2 dk durabildimyesim annemin ve kayınbabamin ellerinden öperim❤ burdaki bütün teyzosların da elinden öperim kankilere de selamlar profile ekledim fotoğrafı⚘
hayırlı kandillerİyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyorminikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
yaaaaa kanımıza girme misssÖzenin özenin gelin bu yana doğruuuuu
sen başla biz hazırız arkandan gelirizBeni çağırmaçağırırsan dayananam.zaten 3. Hep kafamda bir yerlerde ateş seni çağırıyor sloganı gibi oldu yanarım gız
seni çok çok çok.iyi anlıyorum. bende çok oluyor uykusuzluktan istemediğim şekilde davranıyorum ama inan uyku.cok baska birsey. ya sabah 7 de kalksinlar ama yetwr ki gece uyusunlar. yalniz susamim niye kendini sucluyorsun. kiyamam sana. bi de iş tempon var senin. inşallah geçecek bugünler..bize sabır diliyorumKızlar günaydınbana gün hiç aymadı bugün. Kafamı masanın hangi köşesinden kaldırıp hangi köşesine koysam bilemiyorum. Zaten 12 yi geçiyordu yattığımda sabah da 6.30 da kalktım. Gece 2-4 arası ipek hiç uyumadı. o kadar uykum vardı ki en son 4 e doğru babasına verdim sinirden tuvalette ağladım yaa eee ee lediğim anlarda çığlık atasım geldi gece gece. Bu artık tüm haftanın yorgunluğundan sanırım. Zaten bu hafta hep geceleri ağladı çok sık uyandı yanımda yattı ama dün bildiğin uyumadı uyutmadı. Bölük pörçük 4 saatlik uykuyla işe geldim
Ne güzel uyuyordu uyansa da geri dalıyordu noldu bu hafta anlamıyorum. Maşallah dediğim 3 gün dayanmadı. Uyandığında da ağlıyor ne meme istiyor ne yatarak emmeyi kabul ediyor ne sarılıyorum istiyor. Ne istiyor anlamıyorum. Bugün en son mama verdim tam uyuyacak gibi oldu sonra iyice dirildi. Hiç bişey anlamadım
ayyyyy valla kanımıza giriliyor yavaş yavaş. ve bastan 2. ve 3. e bayildimmmmmballı sekerparem büyük bir kutlama değilse illa tutu olmasına da gerek yok, Elif kizcem için bir iki baktim da, şu elbiseler de güzel, hem diğer zamanlarda giyer. Eki Görüntüle 2785352 Eki Görüntüle 2785353 Eki Görüntüle 2785354 Eki Görüntüle 2785355 Eki Görüntüle 2785356
en alttaki krem olana bayıldım. çok kibarcik.
ay bahar içim acıdı nasıl morarmış. çok geçmiş olsun canimYok canım ilk defa basimiza gelen bir durum degil. Asıl kazalari en fazlası evde yasaniyor, olacağı varmış. Gozune denk gelmedi beni mutlu eden o. Ama acısı vurdu sanirim sabah gozu mor uyandı.telde cok belli olmuyorEki Görüntüle 2785360
bahar gelince ilk bi uyku hali depresiflik olur ya öyle mi acaba canim. gerçi şu an ki tempoda arada böyle sarsılmak anormal degil. benjm.yardim edenim olmasa beni bulamazdiniz. o derce yoktum.benceBosver dinlen canım..yogun olsa bu uykusuzlukla hata yapabilme potansiyeli artıyor
Ya ne bileyim icim sıkılıyor bunalıyorum.. sabah daha mutsuz uyandım..ve yapilacak cok is var..aksam kandil kv gidilmesi lazim.islerimin bitmesi lazimm..karsi komsumuz vefat etti..cooook coook sevdigim bir teyzeydi..bir hafta olacak ama üzüntümü pek atamadim.
Bi de cenaze yerinde kv me senin gelinin sesini duyduk ne bagristi o oyle Allah yardim etsin size demisler. Bana da gelip kizim hakkinda atıp tutuyor ama seni herkes biliyor melek gibi kizsin vs dediler.ayy icim şişti.benim hakkimda konusulmasina ragmen kızdım.ya cenaze yerinde bari gıybet yapmayin kapatın dedim.ama üzüldüm.
Ayy dilzarımbenim icin hic üşenmemis arastıŕmissin cok mutlu oldum tesekkur ederim hakikaten cok tatlışlar ben de kışlık şık elbise var ama ne biliyim nisana hava iyi olur diye düşündüm gerci dogum yaptigimda hava soğuktu yaaa cok güzeller bunlar..somon benim esmer şekerime cok yakışıyor bakacagim sagol canimcimm elbise hic almamisim hep barbatoz aldim çünkü emekelrken elbise ile sinirleniyor.simdi adimliyor ama yine de genelde emekliyor.bi dünya kıyafet aldım kışin yazliklar uygun diye.ama dogum gününu düsunememisim hatta bu en son e bebek indiriminden seneye giyebileceği birkac parca kışlık bile aldım ya benim.aklima gic lcw bakmak da gelmemisti dogrusu sagol valla iyi oldu
Oyy yavrum ne kötü olmus.bisey merak ediyorum.bu düsme onda nasıl bir etki yarattı.sen muhtemelen bak Umut bu kadar kosmasaydin elimi bırakmasaydın böyle olmazdi dedin.o ne dedi? Bu yaslarda cok komik cevap veriyorlar da☺
Tamam canım.oraya da bakayim
Cok sevindim senin adina canım..cok yorgun düşüyordun iyi olmuş boyle
Ben de uyarıyorum bazen.çok aşiri baskilamadan hayıri da ögrenmeli.katiliyorum
ay ay ayyyy bakisa kurban. nasil guzelsiniz ya. insallah görüşmek kismet olur da suraya resim atariz civan ata birlikte.Hazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş.Kalppare
umudum ccanim dünürum kıyamam sana. inan bugün kv ile senayi konuştuk. bi duyu bütünleme yapan fizyoterapist arkadaşım var. onunla mi görüştursem . ya problem belli olsa çözüm de aranır. yalniz nolur kendine haksızlık etme canim. sen napacan daha. elinden geleni yapıyorsun. bende araştırayım bi sorayim.bakalim.inşallah bir yol buluruz.Dersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
ilki derim riske de atma bence. çok yakışacaktır asım paşayaEki Görüntüle 2785524
sevgili erkek analari, özellikle eski erkek analariya da yeğeninden kuzeninden komşusundan şahit olan analar;
simdi ben mevlit programi konseptli dogum gününü accik renklendireyim deyuu yukarıdaki papyon takkmlarni beğendim.
en çok da kareli papyon olanını, ama o da cocuk reyonundan, Benim pehlivan kılıklı Asima buyuk gelir mi o? kemer zaten ayarlamali ama kötü dudur mu? renklendireyim derken mini mouse da dönmesin simcik bu oğlan, adına yakışmaz zati.
ne dersiniz çok fark var midir, beğendiğim ekoseli olanı alayım mı yoksa bebeler icin olan mi alayım?
Çok sağol helincimseni çok çok çok.iyi anlıyorum. bende çok oluyor uykusuzluktan istemediğim şekilde davranıyorum ama inan uyku.cok baska birsey. ya sabah 7 de kalksinlar ama yetwr ki gece uyusunlar. yalniz susamim niye kendini sucluyorsun. kiyamam sana. bi de iş tempon var senin. inşallah geçecek bugünler..bize sabır diliyorum
Seni de disiplin yöntemini de severim can adaşımHiç öyle düşünme hepimizin sesi yükseliyor bendedün sürekli kalkmaya çalışıyordu sallarken Asya yat artık diye kızdım anneler kızar babalar kızamazhem hiç mi bişey demeyeceğiz canım ben yer yer olması gerektiğini savunuyorum belki aynı düşünmeyebilirsiniz ama disiplin için uyarılar şart bence
Anneannesinden doğmadan yıkayıp dolabına asmışım büyük diye giydirmemiştim. İşlediği zamanı hatırlayıp çok duygulandım. Mübarek gece nurlarda yatsınlarMaşallah ata kuzuma şu örgüler nasıl yakışıyor onda gördükçe heves ediyorum bende dolaylı yoldan akrabayı ordan da bize gelin
Yeme serbest teyzesiAyy sarı şeker seni yerim
Canım benim kendini suçlamaktan vazgeç. İnan bu durum geçici. Annem rahmetlik abimi 5 sene sokaklarda rezil bir şekilde yedirirmiş yer 5 dk sonra kusarmış sonra ben doğunca da biraz aynı düzeni istemiş annem yetişememiş tabi döke saça yemeye başlamış sonrasında normale dönmüş beni daha rahat büyütmüş Sena da normale dönecek biraz daha sabır. Randevu almışsın ön yargılı olma belki bir çözüm bulurlar. Sena ma ve tüm kuzularımıza bu mübarek gecede sağlık mutluluk uyku iştah diliyorum anneli babalı büyüsünler. Rabbim esirgesin yavrularımızıDersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
Kuzum nasıl oldu Güneşimiz çok geçmiş olsunKizlar guzel anneler selamlar
Nasilsiniz
ozledim Sizleri
Anneme torunlara vakmada yardimci oluyorum 5 cocuk Gunes durmuyor zaten gelemiyorum yaniniza.
Biz de cok sukur diyeyim ama gunes gece bi kalktim atesliydi soydum falan ama atesten korktum iste calpol verdik.
Ama boğazına baktik kizarik ve bogaza yakin yerde beyaz sivilce var Sanki antibiyotiklik mi acaba domtora gitsek mi bilemedim
Kar var virua var
Sizce kizlar ne yapmali
Çok yakışır Asım Psşama al annesi onun kendi ağırlığı var konsepti bozmazEki Görüntüle 2785524
Yemek serbest teyzesiyerim seni sariii sekerrr
Kahve de içiyor annesi biz içerken durmuyor bir iki kaşık veriyoruz, mest.Yaaa kıyamam sana Ataaaaayavrukuş nasıl da mahzun bakmış buyur gel damadım canım yavrum...elif erva da sana mandalina verir elleriyle mandalin seviyorsun ya simdi kahve yapar diyecektim de olmaz annenle ben içeriz kahveleri
Canım kendine yüklenmeyi bıraktığin zaman ilerleme oldugunu fark edeceksin.eminim ilerleme oluyor ama sen kendini cok sıktığın için fark etmiyorsun.her cocuk farklıdır..kimi az yer kimi cok yer kimi cok uyur kimi az uyur..ben de ne yaptıysam uyku problemi yaşıyorum mesela.tam duzenledim derken gene bozuyor ayarı.zamanla düzene gireceek emin olkendini iyi hissedeceksen psikologa gidebilirsin tabi.ama ilaç almanı tavsiye etmem. Bence sen ilacsız bu problemi çözersin ⚘❤
Canım kıyamam Güneşimesanırım bir doktor görse güzel olur canım.ama sana sık sık anne sütü ver derim. Ona bal veremezsin ama sen bal ye sütünden gecsin.ona dut pekmezi verebilirsin.gecmiş olsun bizi haberdar et ⚘⚘
İkisi de cok güzelben puantiyeliyi beğendim cok daha şirin.boyut olarak nasil olur bilemedim canım.çunku kemerlerin boyları ayarlanabilir olmakla yaş aralıği da önemli.bunlar kac yaşa göre acaba
Resmini gördüm Erva. Maaşallah örtün de çok yakışmış . Annemle babam da birbirlerine “sevdiceğim “ derler. Öyle kayıtlıdır telefonlarında. Geleceği de kapsayan bir sıfat. Ben de jankilere selam ederim. Bu gece hep dualarımızda olacaksınız.nzh99 Sevdicegim Ata ❤
Annem bugün kandil kızım dua et dedi bana şapkalı bi başörtüsü taktı..sırf sen resmimi göresin diye 2 dk durabildimyesim annemin ve kayınbabamin ellerinden öperim❤ burdaki bütün teyzosların da elinden öperim kankilere de selamlar profile ekledim fotoğrafı⚘
Teşekkür ederiz teyzesi yemek serbest
Aman diyim gelirlerse de polemik yapma eskileri açma politik ol ağırla gönder sabır et herkes yaptığından utansın eşinle aranı bozmalarına izin verme Kadir ciği öperimEvet giremiyorum malesef firsat bulamiyorum son zamnda cok yorgunum uykusuzum ozellikle de. Brsey yok suanlk sukur merak etmissinz sagolnama yakin zamanda belki bseyler olur belki olmaz bilemiyorm bi dugun meselesi var ve kb gil bana gelme durumu var kb istemio kv istiyo ara duzelsn diye bakalm belki dugn iptal olack net syler yok
Şükür kuzum iyi olmasına sevindim Haydomun biz de kontrole gitsek iyi olacakKizlar nabersiniz biz bugün Urfa'ya gittik doktorumuza kontrole.. çok yorulduk gidiş geliş pert etti yazamadım da okuyamadım da nasılsınız biz iyiyiz boy kilo iyiçok iştahsız ve hala diş cikarmadi dedim bı vitaminlere bakalım dedi kan alınırken hastaneyi inlettik velhasıl vitaminler maşallah hepsi 10 aylık bebeğe göre çok iyi dedi diş kabarmış ama hemen çıkmayabilir 13.aya kadar vakti varmis çok hafif kan değeri düşük çıktı kan ilacıni aç karnına ver emilimi olmaz yoksa bı sure bekle öyle doyur dedi. öyle işte şimdi de komşularım gelecek hemen bı çay mısır vs yapiyim gece de artık yorgunluktan oram buram yamulur
İnşallah helinim bir kavuşsun kankalar. Bu arada kumaş aldım yengem kesti Ata ilk provasını oldu. Kırmızı keten aldım Bursa kumaş pazarından bitince resim atarım. Şapka da dikecekhayırlı kandillerbende merak etmiştim ki cevap yazmış iyiymiş şükür
yaaaaa kanımıza girme misss
sen başla biz hazırız arkandan geliriz
seni çok çok çok.iyi anlıyorum. bende çok oluyor uykusuzluktan istemediğim şekilde davranıyorum ama inan uyku.cok baska birsey. ya sabah 7 de kalksinlar ama yetwr ki gece uyusunlar. yalniz susamim niye kendini sucluyorsun. kiyamam sana. bi de iş tempon var senin. inşallah geçecek bugünler..bize sabır diliyorum
ayyyyy valla kanımıza giriliyor yavaş yavaş. ve bastan 2. ve 3. e bayildimmmmm
ay bahar içim acıdı nasıl morarmış. çok geçmiş olsun canim
bahar gelince ilk bi uyku hali depresiflik olur ya öyle mi acaba canim. gerçi şu an ki tempoda arada böyle sarsılmak anormal degil. benjm.yardim edenim olmasa beni bulamazdiniz. o derce yoktum.bence
ay ay ayyyy bakisa kurban. nasil guzelsiniz ya. insallah görüşmek kismet olur da suraya resim atariz civan ata birlikte.
umudum ccanim dünürum kıyamam sana. inan bugün kv ile senayi konuştuk. bi duyu bütünleme yapan fizyoterapist arkadaşım var. onunla mi görüştursem . ya problem belli olsa çözüm de aranır. yalniz nolur kendine haksızlık etme canim. sen napacan daha. elinden geleni yapıyorsun. bende araştırayım bi sorayim.bakalim.inşallah bir yol buluruz.
ilki derim riske de atma bence. çok yakışacaktır asım paşaya
Ya seni yerim ben ama maşallahHazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş.Kalppare
Bir arkadaşım var seninle aynı onunki de ama çözüm bulamadı oda bulsa direk sana söyleyeceğim çok zor Allah yardım etsin kuzumDersler başladı , sürekli bir işim oluyor . Öyle gergin ve doluyum ki . Bir psikiyatri ye gitmeye karar verdim .
Geçmiş olsun canım ateş takibi yap geçmezse götür benceKizlar guzel anneler selamlar
Nasilsiniz
ozledim Sizleri
Kar var virua var
Sizce kizlar ne yapmali
Oyyy kuzum Allah kabul etsin dualarını hepimize etnzh99 Sevdicegim Ata ❤
Maşallah benşm haydomaKizlar nabersiniz biz bugün Urfa'ya gittik doktorumuza kontrole.. çok yorulduk gidiş geliş pert etti yazamadım da okuyamadım da nasılsınız biz iyiyiz boy kilo iyiçok iştahsız ve hala diş cikarmadi dedim bı vitaminlere bakalım dedi kan alınırken hastaneyi inlettik velhasıl vitaminler maşallah hepsi 10 aylık bebeğe göre çok iyi dedi diş kabarmış ama hemen çıkmayabilir 13.aya kadar vakti varmis çok hafif kan değeri düşük çıktı kan ilacıni aç karnına ver emilimi olmaz yoksa bı sure bekle öyle doyur dedi. öyle işte şimdi de komşularım gelecek hemen bı çay mısır vs yapiyim gece de artık yorgunluktan oram buram yamulur
Aaa bak sen sıpa ya kendi hariç herkesi suçlamış tanımayan bilmeyen duysa inanır çocuk yalan söylemez diyeCenaza evinde hiç olmamış, ama ne yapacaksın çıkıyor bazen oyle kişiler. Iyi birşey yaptıklarını destek olduklarını zannediyorlar takılma. Bende senin yerinde olsam hoşlanmazdım. Sen gereken cevabı vermişsin, ben onuda yapamazdım. Genelde cok cesur davranırım, ortamdan uzaklasir sıvışırdım. Sen iyi yapmışsın.
Düştü anne anne möö möö bak diye başladı aglamaya. Kisa surdu ağlaması. Elimi tut bak dustun dedim. Anne ayı yok gitti dedi. Bende ayı yapmadi sen dustun dedim. Möö yaptı dedi, möö de yok dedim. Dudu yapti dedi ve elini tuttrmadi donduk eve. Babasi ne oldu dedi, annem itti dedi. Bam bamm yaptı ham yaptı dedi. Benim uzerime attı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?