2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım niye senin suçun olsun ki o daha bebek ve yemek yemeyi öğrenmeye çalışıyor. En baştan beri de fazla iştahlı olmayan bir bebekti bunu da sen yapmış olamazsın ya. Onunla birlikte yiyor musun? Ben en çok onun faydasını gördüm. Onun önüne koyduğumu değil benim yediğimi istiyordu baktım hep aynı şeyleri tuzsuz salçasız vs yapmaya başladım ve mutlaka onun karşısında iştahla yedim. Bir de sevdiği yediği bişey varsa sık sık koy önüne ya da yedir kaşıkla. Öyle öyle sevecektir. Belki işe yarar. Ama yaramazsa da kendine yüklenme 1 yaşına kadar ek gıdayı reddeden bebekler var. Bunun seninle yaptıklarınla veya yapmadıklarınla bir alakası yok.

Canım en büyük suçun kendini suçlamak olur sen de bütün anneler gibi yavrunun beslenmesi için uğraşıyorsun ama senanın da tercihleri var belli ki iştahsız sen elinden geleni yapıyorsun ve olmayınca yığratıhorsun elinde değil zaman zaman bütün bebekler yaşıyor bu dönemi senanın ki biraz uzun sürdü 1 yaşa kadar ana öğün anne sütü ya da mama ne olur üzme kendini zor bir süreç herşey üstüste geliyor bunaltıyor Rabbim den ferahlık ve kolaylık diliyorum senin için

Hazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş. Kalppare
Yaaa kıyamam sana Ataaaaa yavrukuş nasıl da mahzun bakmış buyur gel damadım canım yavrum...elif erva da sana mandalina verir elleriyle mandalin seviyorsun ya simdi kahve yapar diyecektim de olmaz annenle ben içeriz kahveleri
Canım kendine yüklenmeyi bıraktığin zaman ilerleme oldugunu fark edeceksin.eminim ilerleme oluyor ama sen kendini cok sıktığın için fark etmiyorsun.her cocuk farklıdır..kimi az yer kimi cok yer kimi cok uyur kimi az uyur..ben de ne yaptıysam uyku problemi yaşıyorum mesela.tam duzenledim derken gene bozuyor ayarı.zamanla düzene gireceek emin ol kendini iyi hissedeceksen psikologa gidebilirsin tabi.ama ilaç almanı tavsiye etmem. Bence sen ilacsız bu problemi çözersin ⚘❤
Canım kıyamam Güneşime sanırım bir doktor görse güzel olur canım.ama sana sık sık anne sütü ver derim. Ona bal veremezsin ama sen bal ye sütünden gecsin.ona dut pekmezi verebilirsin.gecmiş olsun bizi haberdar et ⚘⚘
İkisi de cok güzel ben puantiyeliyi beğendim cok daha şirin.boyut olarak nasil olur bilemedim canım.çunku kemerlerin boyları ayarlanabilir olmakla yaş aralıği da önemli.bunlar kac yaşa göre acaba

nzh99 Sevdicegim Ata
Annem bugün kandil kızım dua et dedi bana şapkalı bi başörtüsü taktı..sırf sen resmimi göresin diye 2 dk durabildim yesim annemin ve kayınbabamin ellerinden öperim❤ burdaki bütün teyzosların da elinden öperim kankilere de selamlar profile ekledim fotoğrafı⚘

İyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyor minikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
Evet giremiyorum malesef firsat bulamiyorum son zamnda cok yorgunum uykusuzum ozellikle de. Brsey yok suanlk sukur merak etmissinz sagoln ama yakin zamanda belki bseyler olur belki olmaz bilemiyorm bi dugun meselesi var ve kb gil bana gelme durumu var kb istemio kv istiyo ara duzelsn diye bakalm belki dugn iptal olack net syler yok

Kizlar nabersiniz biz bugün Urfa'ya gittik doktorumuza kontrole.. çok yorulduk gidiş geliş pert etti yazamadım da okuyamadım da nasılsınız biz iyiyiz boy kilo iyi çok iştahsız ve hala diş cikarmadi dedim bı vitaminlere bakalım dedi kan alınırken hastaneyi inlettik velhasıl vitaminler maşallah hepsi 10 aylık bebeğe göre çok iyi dedi diş kabarmış ama hemen çıkmayabilir 13.aya kadar vakti varmis çok hafif kan değeri düşük çıktı kan ilacıni aç karnına ver emilimi olmaz yoksa bı sure bekle öyle doyur dedi. öyle işte şimdi de komşularım gelecek hemen bı çay mısır vs yapiyim gece de artık yorgunluktan oram buram yamulur

Cenaza evinde hiç olmamış, ama ne yapacaksın çıkıyor bazen oyle kişiler. Iyi birşey yaptıklarını destek olduklarını zannediyorlar takılma. Bende senin yerinde olsam hoşlanmazdım. Sen gereken cevabı vermişsin, ben onuda yapamazdım. Genelde cok cesur davranırım, ortamdan uzaklasir sıvışırdım. Sen iyi yapmışsın.
Oyy yavrum ne kötü olmus.bisey merak ediyorum.bu düsme onda nasıl bir etki yarattı.sen muhtemelen bak Umut bu kadar kosmasaydin elimi bırakmasaydın böyle olmazdi dedin.o ne dedi? Bu yaslarda cok komik cevap veriyorlar da☺
Düştü anne anne möö möö bak diye başladı aglamaya. Kisa surdu ağlaması. Elimi tut bak dustun dedim. Anne ayı yok gitti dedi. Bende ayı yapmadi sen dustun dedim. Möö yaptı dedi, möö de yok dedim. Dudu yapti dedi ve elini tuttrmadi donduk eve. Babasi ne oldu dedi, annem itti dedi. Bam bamm yaptı ham yaptı dedi. Benim uzerime attı.

Allahııımm çok tatlısın eliiifff kırmızı uğur böcekli şapkadan bizim de vardı küçükken Bir hoş oldum görünce

İyi geceler olsun Regaip kandilimiz kutlu olsun. Benim gözümden mi kaçıyor minikbebegim9640 den ses yok gibi. Bir vukuat olmasın Allah korusun
hayırlı kandiller bende merak etmiştim ki cevap yazmış iyiymiş şükür
Özenin özenin gelin bu yana doğruuuuu
yaaaaa kanımıza girme misss
Beni çağırma çağırırsan dayananam.zaten 3. Hep kafamda bir yerlerde ateş seni çağırıyor sloganı gibi oldu yanarım gız
sen başla biz hazırız arkandan geliriz
seni çok çok çok.iyi anlıyorum. bende çok oluyor uykusuzluktan istemediğim şekilde davranıyorum ama inan uyku.cok baska birsey. ya sabah 7 de kalksinlar ama yetwr ki gece uyusunlar. yalniz susamim niye kendini sucluyorsun. kiyamam sana. bi de iş tempon var senin. inşallah geçecek bugünler..bize sabır diliyorum
ayyyyy valla kanımıza giriliyor yavaş yavaş. ve bastan 2. ve 3. e bayildimmmmm
ay bahar içim acıdı nasıl morarmış. çok geçmiş olsun canim
bahar gelince ilk bi uyku hali depresiflik olur ya öyle mi acaba canim. gerçi şu an ki tempoda arada böyle sarsılmak anormal degil. benjm.yardim edenim olmasa beni bulamazdiniz. o derce yoktum.bence
Hazırlandı akşama kandil tebriğine gelecekmiş, sözlüsüne , Aliço’ya selam eder, kayınvalide-kpederin ellerinden öpermiş. Kalppare
ay ay ayyyy bakisa kurban. nasil guzelsiniz ya. insallah görüşmek kismet olur da suraya resim atariz civan ata birlikte.
umudum ccanim dünürum kıyamam sana. inan bugün kv ile senayi konuştuk. bi duyu bütünleme yapan fizyoterapist arkadaşım var. onunla mi görüştursem . ya problem belli olsa çözüm de aranır. yalniz nolur kendine haksızlık etme canim. sen napacan daha. elinden geleni yapıyorsun. bende araştırayım bi sorayim.bakalim.inşallah bir yol buluruz.
ilki derim riske de atma bence. çok yakışacaktır asım paşaya

Çok sağol helincim

Helinnnnn Kalppare yaa canlarım, buraya yazdım, sonra baktim sepetimi boşaltıyor hayinlar, kizlara aldığım iki pantolon gitti, daha fazla dayanamadım, ben de cevaplar gelmeden kareli olanı aldim ya. bakalim insallah palyacoya dönmez bidirik. hiç olmazsa takimin uzerindekileri takarim ben de klasik kandil programi kıyafetiyle devam ederiz bunlari da önümüzdeki yılların 23 Nisan programına saklarım artikin

Seni de disiplin yöntemini de severim can adaşım
Maşallah ata kuzuma şu örgüler nasıl yakışıyor onda gördükçe heves ediyorum bende dolaylı yoldan akrabayı ordan da bize gelin
Anneannesinden doğmadan yıkayıp dolabına asmışım büyük diye giydirmemiştim. İşlediği zamanı hatırlayıp çok duygulandım. Mübarek gece nurlarda yatsınlar
Ayy sarı şeker seni yerim
Yeme serbest teyzesi
Canım benim kendini suçlamaktan vazgeç. İnan bu durum geçici. Annem rahmetlik abimi 5 sene sokaklarda rezil bir şekilde yedirirmiş yer 5 dk sonra kusarmış sonra ben doğunca da biraz aynı düzeni istemiş annem yetişememiş tabi döke saça yemeye başlamış sonrasında normale dönmüş beni daha rahat büyütmüş Sena da normale dönecek biraz daha sabır. Randevu almışsın ön yargılı olma belki bir çözüm bulurlar. Sena ma ve tüm kuzularımıza bu mübarek gecede sağlık mutluluk uyku iştah diliyorum anneli babalı büyüsünler. Rabbim esirgesin yavrularımızı
Kuzum nasıl oldu Güneşimiz çok geçmiş olsun
Çok yakışır Asım Psşama al annesi onun kendi ağırlığı var konsepti bozmaz
yerim seni sariii sekerrr
Yemek serbest teyzesi
Kahve de içiyor annesi biz içerken durmuyor bir iki kaşık veriyoruz, mest.
Resmini gördüm Erva. Maaşallah örtün de çok yakışmış . Annemle babam da birbirlerine “sevdiceğim “ derler. Öyle kayıtlıdır telefonlarında. Geleceği de kapsayan bir sıfat. Ben de jankilere selam ederim. Bu gece hep dualarımızda olacaksınız.
N Nehir8077 oyy belli oluyor morarmis ya canim bencede nazar degiyor umuda bir nazar boncugu ilistirsen.
nzh99 oyy yerim bu yakışıklıyi
Teşekkür ederiz teyzesi yemek serbest
Aman diyim gelirlerse de polemik yapma eskileri açma politik ol ağırla gönder sabır et herkes yaptığından utansın eşinle aranı bozmalarına izin verme Kadir ciği öperim
Şükür kuzum iyi olmasına sevindim Haydomun biz de kontrole gitsek iyi olacak
İnşallah helinim bir kavuşsun kankalar. Bu arada kumaş aldım yengem kesti Ata ilk provasını oldu. Kırmızı keten aldım Bursa kumaş pazarından bitince resim atarım. Şapka da dikecek

Bir arkadaşım var seninle aynı onunki de ama çözüm bulamadı oda bulsa direk sana söyleyeceğim çok zor Allah yardım etsin kuzum senin hatan değildir neden olsun ki ne yapmış olabilirsin öyle düşünme lütfen sen çok ilgili bir annesin

Geçmiş olsun canım ateş takibi yap geçmezse götür bence eşinle tartışıp gitmedin değil mi Bayadır evinde değilsin moralinde bozuktu eşine gıcık oluyordun öncesinde falan

Oyyy kuzum Allah kabul etsin dualarını hepimize et nasıl yakışmış şapkan Rabbim bütün kankiler ini esirgesin güzel hayırlı ömürler versin hepsine

Maşallah benşm haydoma kan değeri oturur pekmez ver kuzum afiyet olsun iyi sohbetler

Aaa bak sen sıpa ya kendi hariç herkesi suçlamış tanımayan bilmeyen duysa inanır çocuk yalan söylemez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…