2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
nzh99 gelirlerse eger eski samimiyetim asla olmayacak dha sert duraxagm ki ayni syleri yspmaya calismasnlsr diye sirf. Agirlarm ederm yine tabi ben eskiyi açmam onlar da acarsa kocami devreye sokup odadan cikmayi dusunuyorm laf bile sylemem ben yeternce katlandm kocam ugrassin bu saattn snra. Gerci adam olan kb icin diyorm bnu da gelmez bna oylr agir laflar etti ki. Benm elimden bi su bile içmemesi lazm utanmasi lazm aslnda ama bakalm 1 ay varms galiba dugune nolacak

Ya ne oldu bu kıza anlamıyorum uykuya geçmekde inat ediyor denemediğim şey kalmıyor bugün öğlen 1.5 saat uyudu Bi uyandı hala ayakta akşam uykusuna zar zor yatırdım yarım saat 40 dk geçmeden çığlık çığlığa uyandı ağla ağla susmaz bide baktım kaka yapmış değiştirene kadar açıldımı uyku hala ayakta uyutamadım bir türlü babası aldı şimdi başka odaya geçti inş uyutabilir pestilimiz çıktı kandil falan hak getire çocuk bakmakta ibadet hükmüne geçer mi D dilzar

Aaa bak sen sıpa ya kendi hariç herkesi suçlamış tanımayan bilmeyen duysa inanır çocuk yalan söylemez diye
Bu ara möö ile ayıya takmış durumda. Ne kırılsa ne olsa, hemen ayı yaptı diyor. Onun basina birsey gelince ısrarla tutarsan, veya kimin yaninda dustuyse onun üstüne atıyor. Oglumuz kusursuz çünkü.ısrar edince dogruyu söylüyor, babası anne gitsin o zaman seni itti dedi, no no ayı itti dedi Göndermedi.

Ah umut ahh nasil da bi suçlu arıyor. Zamanla anlayacak daha cok minik yerim ya bam bam ham ham demek
Allahııımm çok tatlısın eliiifff kırmızı uğur böcekli şapkadan bizim de vardı küçükken Bir hoş oldum görünce
Babaannesi örmüş geçen gün çektim fotoğrafı yeni degil aslında..kandile uygun diye atayim dedim bu fotograf da babaannesinin evi
biz hazırız arkandan geliriz
Ooo nooooo
gelince ilk bi uyku hali depresiflik olur ya öyle mi acaba canim. gerçi şu an ki tempoda arada böyle sarsılmak anormal degil. benjm.yardim edenim olmasa beni bulamazdiniz. o derce yoktum.bence
Yok ya bu elti belasi yüzünden böyle oldum sanırım.Ali cok üzülüyor.hala anne cok korkmustum arkana saklanmıştım diye anlatıyor..Allahin belası korkuttu yavrumu..o günden beri Ali cok aksi
Güle güle kullansin Asım paşa çok yakışacaktır eminim
Kahve de içiyor annesi biz içerken durmuyor bir iki kaşık veriyoruz, mest.
Geçen gün kahvemi içemedim buz gibi oldu.masanin kıyısında unutmuşum.nasıl almış fincanı dokuverdi mama sandalyesinin masasina.elleriyle vuruyor şap şap sonra eller ağıza hoşuna gitti herhalde sırıtıp durdu
Tesekkur ederiz Bu gece ben de hepimize dua ediyorum..sevdicegim çok hoş bir sevgi belirteci bence de sapkamız babaannemizin hediyesi.gecen gun ona gittigimizde çekilmişti bu fotoğrafı bu arada Ata yi eşim ilk defa gördü..ne yakışıklı çocukmuş masAllah dedi ama damat deyince bi hos oldu
Oyyy kuzum Allah kabul etsin dualarını hepimize et nasıl yakışmış şapkan Rabbim bütün kankiler ini esirgesin güzel hayırlı ömürler versin hepsine
Tesekkur ederim jade teyzosu amin insAllah sapkamiz babaannemizden hediye.gecen gün ona gittigimizde cekilmisti ervakuş
Aaa bak sen sıpa ya kendi hariç herkesi suçlamış tanımayan bilmeyen duysa inanır çocuk yalan söylemez diye
Küçuk yas sınıfında çalistığim sene hayatımin en zor senesiydi hayal güçleri bambaşka

Geçiyor diye biliyorum..valla oyleyse yasadik elif de bu gece bi kakaladı soyarken bi de baktim ayak bilegine kadat..bugun iki uc defa da ksutu haliya.biri epey fazlaydi.kv de disleri cok kirmizi dedi ama ben goremedim baktirmiyor.dis kusturur mu ya bizim de antibiyotik verirken ne guzel uyuyordu.simdi nazlaniyor.gene basa sardik uyanalı 40 dk oldu dalamıyor uykuya salliyorum bakalim
Kalppare bu ne tatlılık elifff maşallah ee sekeparenin kızı tabi hem de kankimiz kaymaklı fıstıklı kuzum ya öp yanaklardan yerime biraz da ısır
Tesekkur ederim asli teyzosu ya ali esilanin o halini unutamiyor.bu gece yatmadan once bana anne hatirliyor musun bir bebi ablasinin ustune basmıştı zavalli ablasini ezmisti dedi.ben de uzuldun mu dedim.yoo keske benim bebim de bassa oyle ustume ama yapmiyor dedi kendine guresecek yigit ariyor yolla haydoyu bi gelsin hakkindan bizimkinin ciksin tepesine alinin bebisi yapmiyormus boyle seyler ali dertli
Canım bu gece senaya hususi dua edip duruyorum..Rabbim tez zamanda saglikla beslenmek nasip etsin
Bütün kuzularıma dua ediyorum
nzh99 atayi da gördüm içim açıldı maşallah yakisiklima adam karizmaaaa
Damadım.diye demiyorum karizmadir

aynı şeyi yaşıyorum yalnız sadece gece uykusunda. çiğlik çığlığa uyanıyor. karanlık korkusu mu var diye düşünmeye başladım

nzh99 bitsin sabırsızlıkla bekliyorum canim eminim çok yakışacaktır. yengenin şimdiden eline emeğine sağlık

tabii ki gecer kuzum. biz onlar iyi insan olsun diye uğraşıyoruz. bundan daha büyük ibadet olur mu? Rabbim iki cihanda yüzümüzü agartsin evlatlarimizdan yana.

Anneye de kıyamadı geri oy yerim ben onu ya

Ellerine sağlık ne güzel olmuş elif kankim ize de çok yakışmış
Sorma benim grup 5 yaştı ama bende de ne yalanlar iftiralar oldu çok iyi anlıyorum seni ama bence senin mesleğinin en zor kısmı veliler çocuklarla bi şekilde oynuyorsun geçiyor vakit

Günaydın kızlar bugün dersim yok şükür
Dün erkenden sızmış kalmışım o kadar yorgundum ki
Umudum- kendini suçlama lütfen sen ne yapmış olabilirsin? Sena zaten doğduğundan beri iştahsız bir bebekti. Genlerimizde işleniyor bir çok huyumuz. Genetik yani onun iştahsızlığı. Arkadaşımın biri telefondan çizgi filmle yedirirdi bir tek. Çocuğun dikkati telefona kayınca sokardı ağzına kaşığı. Bunu dene bir de yapmadıysan henüz. Göktuğ da reddediyor bazen eline başka şeyler veriyorum tuzluk, kaşık, çatal artık ne varsa önümüzde. O zaman farketmeden yiyor. Sen yıpratma kendini elbet bu günler de geçecek

S Susam_tanesi ipek de güzel oyalanıyor saçtı döktü ama en azından sen yemeğini halletmişsin bu arada benim kızlar da öyleydi mutfağın zeminde adım atacak yer olmazdı ama ben işimi yapar sonra toplardım.Göktuğ asla durmuyor ben kendim döküyorum tava tencere plastikler yok illa ağlayıp kucağa gelmek istiyor her sabah kahvaltı hazırlarken harp ediyoruz ağla zorla biraz laftan anlasalar ne güzel olur

Ali Haydo ikilisi üçüncü dünya savaşını çıkarırlar bı araya gelseler demek ki elife öğretin bari bassın çocuğa tövbe tövbe ne diyorum ben

D dilzar nerden aldın kuzum onlar ne iyiymiş fiyatları dün soracakken uyumuşum. Çok yakışacak eminim Asıma da hayırlı olsun canım
bizim ailenin mağazası lcw , hem ucuz, hem değişimi iadesi vs kolay.

(buradan lcw yetkililerine sesleniyorum, 3 bebem var bu kadar reklama üçüne de birer hediye gönderiverin gariii)

(reklam yaptim deyuu banlanmazsam iyi )

Bizimki en baştan sıkıntılı başladı . Çocuk sonradan tuttu memeyi ama emmek istedi . Süt yetseydi keşke . Mama meme bir arada gidemedi . Biberonu reddetti ben zorla vermeye çalıştım . Belki de o zorlamaların da etkisi vardır. Ek gıdada zaman zaman sabredemedim kendi kendime söylendim . Bunlar mutlaka etkilemiştir . Sevdiği şeyler verin yazanlar olmuş ama inanın yok sevdiği bir şey . Bir bakıyorsun bin de bir de olsa ağzını açıyor. Bir bakıyorsun dün ağzını açtığına ertesi gün kilitliyor . Bir çok şeyin tadına bile bakmıyor . Sevdiği bir şey olsa her gün yapar veririm . Artık tatlısını tuzlusunu da aramıyorum her şey vermeye çalışıyorum belki yerse diye ama yok . Eline sağlıksız şeyler uzattığım da oluyor , yemeyi öğrensin diye ama yok . Tatlı şeyleri bir çok çocuk bayıla bayıla yer . Senin dediğini de yaptık çoğu kez . Eline kapak vs oyalanacağı şeyler verip ağzını açtırıyorduk şimdi onu da yapmıyor . Çok uyanık . Kapakla oyalanırken kaşık geldiği anda bırakıp elleri ile engellemeye çalışıyor . Ya da ağzına gitse bile diliyle itip çıkarıyor . Geçen ki paylaştığım videoda vardı , havucu , verdiğim yoğurdu diliyle itiyordu . Bazen de kaşıkla uzattığım şeyi ağzını açmadan emiyor gibi içine çekiyor. Ne oldu biberon bağımlısı mı oldu bu sefer de anlamadım ki . Biberondan da mama dışında başka bir şey gelse içmiyor o da enteresan. Yapmadığım bir telefonla çizgi film açmak kaldı . Direniyorum onu da yapmamak için çok uzun yazdım hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…