- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Bakamıyorum ya hiç takip edemiyorum. İş ev çocuk anca hallediyorum. Bakıyorum arada da çok birikmiş ilerlemiş oluyor konular geride kalıyorumSevgi22884550 nerelerdesin? İnstagramda görüyorum ama burda yazmadın ne zamandır di mi? Ben mi görmedim yoksa?
LCWaikiki güzel evet. Bende çok beğeniyorum fiyat olarak da fena değilbizim ailenin mağazası lcw, hem ucuz, hem değişimi iadesi vs kolay.
(buradan lcw yetkililerine sesleniyorum, 3 bebem var bu kadar reklama üçüne de birer hediye gönderiverin gariii)
(reklam yaptim deyuu banlanmazsam iyi)
Anlıyorum canım seni. Biz hiç açmadık tv televizyon hiç bilmiyor. Bi dene ama hiç tavsiye edilmiyor o da. Biz sana göre çok çok iyiyiz. Yemeyen bebek çok zor gerçekten. Epey toparladı benim ki taneli çorba yiyor artık. Bi iki ağzıma da tıkıyorum bazen kusuyor bazen yutuyor. Zamanları var hala. Kendine de ona da zaman ver. Tek yapılacak şey heralde. Bi arkadaşım var 2 yaşında kızı. Öyle zorlanmış ki geçen diyor sakım üzme kendini de onu da ben çok yıprandım şimdi gayet güzel yemesi diyor. Erken belki Sena için ek gıda olayı. Zamanı var demekki her bebek aynı değilBizimki en baştan sıkıntılı başladı . Çocuk sonradan tuttu memeyi ama emmek istedi . Süt yetseydi keşke . Mama meme bir arada gidemedi . Biberonu reddetti ben zorla vermeye çalıştım . Belki de o zorlamaların da etkisi vardır. Ek gıdada zaman zaman sabredemedim kendi kendime söylendim . Bunlar mutlaka etkilemiştir . Sevdiği şeyler verin yazanlar olmuş ama inanın yok sevdiği bir şey . Bir bakıyorsun bin de bir de olsa ağzını açıyor. Bir bakıyorsun dün ağzını açtığına ertesi gün kilitliyor . Bir çok şeyin tadına bile bakmıyor . Sevdiği bir şey olsa her gün yapar veririm . Artık tatlısını tuzlusunu da aramıyorum her şey vermeye çalışıyorum belki yerse diye ama yok . Eline sağlıksız şeyler uzattığım da oluyor , yemeyi öğrensin diye ama yok . Tatlı şeyleri bir çok çocuk bayıla bayıla yer . Senin dediğini de yaptık çoğu kez . Eline kapak vs oyalanacağı şeyler verip ağzını açtırıyorduk şimdi onu da yapmıyor . Çok uyanık . Kapakla oyalanırken kaşık geldiği anda bırakıp elleri ile engellemeye çalışıyor . Ya da ağzına gitse bile diliyle itip çıkarıyor . Geçen ki paylaştığım videoda vardı , havucu , verdiğim yoğurdu diliyle itiyordu . Bazen de kaşıkla uzattığım şeyi ağzını açmadan emiyor gibi içine çekiyor. Ne oldu biberon bağımlısı mı oldu bu sefer de anlamadım ki . Biberondan da mama dışında başka bir şey gelse içmiyor o da enteresan. Yapmadığım bir telefonla çizgi film açmak kaldı . Direniyorum onu da yapmamak içinçok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Damadıma ne de yakışır papyon hele ki o askılar tam göbüşüne göre@HelinnnnnKalppare yaa canlarım, buraya yazdım, sonra baktim sepetimi boşaltıyor hayinlar, kizlara aldığım iki pantolon gitti, daha fazla dayanamadım, ben de cevaplar gelmeden kareli olanı aldim ya. bakalim insallah palyacoya dönmez bidirik. hiç olmazsa takimin uzerindekileri takarim ben de klasik kandil programi kıyafetiyle devam ederiz bunlari da önümüzdeki yılların 23 Nisan programına saklarım artikin
Bir süre sonra ipek de aynı neyle olursa olsun 10 dk falan oyalanıyor. Bir ara buzdolabı magnetleri baya iş görmüştü sonra cevizler şimdi bu çekmeceyi keşfetti bakalım sonra ne bulacağız? Ağza alma işi biterse fasülye nohut falan veririm diyorum ama o biraz sıkıntılı bakıcaz. Kızlar daha mı iyi oyalanıyor acaba??S Susam_tanesi ipek de güzel oyalanıyor saçtı döktü ama en azından sen yemeğini halletmişsin bu aradabenim kızlar da öyleydi mutfağın zeminde adım atacak yer olmazdı ama ben işimi yapar sonra toplardım.Göktuğ asla durmuyor ben kendim döküyorum tava tencere plastikler yok illa ağlayıp kucağa gelmek istiyor her sabah kahvaltı hazırlarken harp ediyoruz ağla zorla biraz laftan anlasalar ne güzel olur
Ben de seviyorum yıka yıka bişey olmuyor. Geçen hm den aldım hemen rengi soldu. Ama lcwde de sıkıntı özellikle altlar bizim gibi minyonlara göre hiç uygun değil. Beli bol paçalar kısa geliyorbizim ailenin mağazası lcw, hem ucuz, hem değişimi iadesi vs kolay.
(buradan lcw yetkililerine sesleniyorum, 3 bebem var bu kadar reklama üçüne de birer hediye gönderiverin gariii)
(reklam yaptim deyuu banlanmazsam iyi)
Evet biliyorum ben de aynıyım ama iş yoğunluğu henüz başlamadı benim orda nefes almaya başladım. Olsun sen de okuduğun yerden yaz yine deBakamıyorum ya hiç takip edemiyorum. İş ev çocuk anca hallediyorum. Bakıyorum arada da çok birikmiş ilerlemiş oluyor konular geride kalıyorum
Tamamen karanliktami yatıyor. Benim kız hayatta karanlıkta yatmaz, gecen ambul patladı 5 dakika sonra uyandı. Bizde sürekli şunu yakıyoruzaynı şeyi yaşıyorum yalnız sadece gece uykusunda. çiğlik çığlığa uyanıyor. karanlık korkusu mu var diye düşünmeye başladım
nzh99 bitsin sabırsızlıkla bekliyorum canim eminim çok yakışacaktır. yengenin şimdiden eline emeğine sağlık
Asım çuval giyse yakışır, onun karizması yeter.@HelinnnnnKalppare yaa canlarım, buraya yazdım, sonra baktim sepetimi boşaltıyor hayinlar, kizlara aldığım iki pantolon gitti, daha fazla dayanamadım, ben de cevaplar gelmeden kareli olanı aldim ya. bakalim insallah palyacoya dönmez bidirik. hiç olmazsa takimin uzerindekileri takarim ben de klasik kandil programi kıyafetiyle devam ederiz bunlari da önümüzdeki yılların 23 Nisan programına saklarım artikin
İşte utansalar sana o kadar eziyet etmezlerdi kaynın mı evleniyor düğünlere girip virüs getirmesinler aman Allahım korusunnzh99 gelirlerse eger eski samimiyetim asla olmayacak dha sert duraxagm ki ayni syleri yspmaya calismasnlsr diye sirf. Agirlarm ederm yine tabi ben eskiyi açmam onlar da acarsa kocami devreye sokup odadan cikmayi dusunuyorm laf bile sylemem ben yeternce katlandm kocam ugrassin bu saattn snra. Gerci adam olan kb icin diyorm bnu da gelmez bna oylr agir laflar etti ki. Benm elimden bi su bile içmemesi lazm utanmasi lazm aslnda ama bakalm 1 ay varms galiba dugune nolacak
Tüm yatırımım gelinime dünür beye selamlar. Oğlanı kaybetmek istemeyen gelini hoş tutar. Allahım hayırlı insanlar çıkarsın yavrularımızın karşısınaAh umut ahh nasil da bi suçlu arıyor. Zamanla anlayacak daha cok minik yerim ya bam bam ham ham demek
Babaannesi örmüşgeçen gün çektim fotoğrafı yeni degil aslında..kandile uygun diye atayim dedim bu fotograf da babaannesinin evi
Ooo nooooo
Yok ya bu elti belasi yüzünden böyle oldum sanırım.Ali cok üzülüyor.hala anne cok korkmustum arkana saklanmıştım diye anlatıyor..Allahin belası korkuttu yavrumu..o günden beri Ali cok aksi
Güle güle kullansin Asım paşaçok yakışacaktır eminim
Geçen gün kahvemi içemedim buz gibi oldu.masanin kıyısında unutmuşum.nasıl almış fincanı dokuverdi mama sandalyesinin masasina.elleriyle vuruyor şap şap sonra eller ağızahoşuna gitti herhalde sırıtıp durdu
Tesekkur ederizBu gece ben de hepimize dua ediyorum..sevdicegim çok hoş bir sevgi belirteci bence de sapkamız babaannemizin hediyesi.gecen gun ona gittigimizde çekilmişti bu fotoğrafı bu arada Ata yi eşim ilk defa gördü..ne yakışıklı çocukmuş masAllah dedi ama damat deyince bi hos oldu
Tesekkur ederim jade teyzosuamin insAllah sapkamiz babaannemizden hediye.gecen gün ona gittigimizde cekilmisti ervakuş ❤
Küçuk yas sınıfında çalistığim sene hayatımin en zor senesiydihayal güçleri bambaşka
Saol helinimaynı şeyi yaşıyorum yalnız sadece gece uykusunda. çiğlik çığlığa uyanıyor. karanlık korkusu mu var diye düşünmeye başladım
nzh99 bitsin sabırsızlıkla bekliyorum canim eminim çok yakışacaktır. yengenin şimdiden eline emeğine sağlık
Biz de sabahladık Atayla kandilin bilince vardı sabahladı çocuğum. Bugün dairede nöbetçiyim. Gözüme cam kaçmış gibi. Teyzemde temizlik var onlara yemek bıraktım geldim öğle arası Atayı uyuttum. Ev felaket durumda eşim de yorgun uykusuz haftasonu misafir var hayırlısı bakalımtabii ki gecer kuzum. biz onlar iyi insan olsun diye uğraşıyoruz. bundan daha büyük ibadet olur mu? Rabbim iki cihanda yüzümüzü agartsin evlatlarimizdan yana.
Saol misssim Annem bilmiş gibi göremeyeceğini neler neler işlemiş. Büyüyor kuzular hamdolsun bugünlere
Zor kuzum ev iş çocuk allahtan annen sende değil mi yoksa daha da zorlanırdınBakamıyorum ya hiç takip edemiyorum. İş ev çocuk anca hallediyorum. Bakıyorum arada da çok birikmiş ilerlemiş oluyor konular geride kalıyorum
Tuz lambası biz de burnu için getirtmiştik gece lambası görevi iyi oldukçaTamamen karanliktami yatıyor. Benim kız hayatta karanlıkta yatmaz, gecen ambul patladı 5 dakika sonra uyandı. Bizde sürekli şunu yakıyoruz Eki Görüntüle 2786046
Bu işin doğrusu yok. Kişiden kişiye değişiyor, senin ne istediğine bağlı. Ben evlenirken en az beş sene çocuk düşünmüyordum sonra ikisini peş peşe yaparım diyordum. Biri iki yaşındayken öbürünü doğururum en geç diyordum. Eşim hemen istiyordu zor ikna ettim. Gerçekten beşinci sene kızımı doğurdum. Sanırım üç aylık yoktu daha, en az beş sene daha çocuk yok dedim eşime. Hemen kabul ettiDüşünemiyorumaklıma kalsa asla yüreğim yap da büyüsün beraber diyor ama aklım galip gelecek gibi
Geçmiş olsun kuzuma daha öncede boğazı kızarmıştı değilmi. Bebekler çok hassas ya, butun herseyde agizlarinda. Bende balik yagina basladim, basladim denirse cok zor veriyorum tukuruyor. Yarın neresi açıkmı diye sordun.Sağolun kizlar tesekkur ederim.
Ates takibi yapiorum ilac vermeyince yaniyoruz yine ten olcumumle anliorum hemrn surup bez.
Gecmezse ates antibiyotik vericem ya da serum falan demisti.
Pazartesi gelin dedi ama yarin aciksa gitsek mi bilmiorum
Bogazlar kızarmış herseyi agzina atiyor masallah hasta olmadi diordum som agizliyim ben.
Iburamin zero calpol veriyorum burnunu temizleme agzini bi actirsa bogazi ne halde bakicam ama yok.
3 kisi tutup siringayla ilac iciremiyoruz tukuruyor cok korktu daha kucahima yatirsam kendini firlatihor.
Cocuklar hic hasta olmasa keske.
Bununla.gelmis gecmis olsun napalim.
Insallah iyisinizdir kizlar.
Neler yapiorsunuz cok bosladim burayi firsatim olmuyor ne yazik ki
Esime gicigim.aynen jadem annesinin yanind da dedim.agzima.geleni ama cocuklarim omce gelior onu takamicam Allah islah etsin çenesini ilgisizligini
Cok haklisin tabiki uzulmek ve bunalmak da.Bizimki en baştan sıkıntılı başladı . Çocuk sonradan tuttu memeyi ama emmek istedi . Süt yetseydi keşke . Mama meme bir arada gidemedi . Biberonu reddetti ben zorla vermeye çalıştım . Belki de o zorlamaların da etkisi vardır. Ek gıdada zaman zaman sabredemedim kendi kendime söylendim . Bunlar mutlaka etkilemiştir . Sevdiği şeyler verin yazanlar olmuş ama inanın yok sevdiği bir şey . Bir bakıyorsun bin de bir de olsa ağzını açıyor. Bir bakıyorsun dün ağzını açtığına ertesi gün kilitliyor . Bir çok şeyin tadına bile bakmıyor . Sevdiği bir şey olsa her gün yapar veririm . Artık tatlısını tuzlusunu da aramıyorum her şey vermeye çalışıyorum belki yerse diye ama yok . Eline sağlıksız şeyler uzattığım da oluyor , yemeyi öğrensin diye ama yok . Tatlı şeyleri bir çok çocuk bayıla bayıla yer . Senin dediğini de yaptık çoğu kez . Eline kapak vs oyalanacağı şeyler verip ağzını açtırıyorduk şimdi onu da yapmıyor . Çok uyanık . Kapakla oyalanırken kaşık geldiği anda bırakıp elleri ile engellemeye çalışıyor . Ya da ağzına gitse bile diliyle itip çıkarıyor . Geçen ki paylaştığım videoda vardı , havucu , verdiğim yoğurdu diliyle itiyordu . Bazen de kaşıkla uzattığım şeyi ağzını açmadan emiyor gibi içine çekiyor. Ne oldu biberon bağımlısı mı oldu bu sefer de anlamadım ki . Biberondan da mama dışında başka bir şey gelse içmiyor o da enteresan. Yapmadığım bir telefonla çizgi film açmak kaldı . Direniyorum onu da yapmamak içinçok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Dene tabiki ama senin sutunden ne kadar gececekki bal.Kalppare
Bali ben yesem etkisi olursun diyorsun yani sekerparem deneyeyim hemen.
Veremezmiyiz ki artik bal 10 bucuk ayligiz erlen tabi de.
O kizariklik hafifti bahar ya.Geçmiş olsun kuzuma daha öncede boğazı kızarmıştı değilmi. Bebekler çok hassas ya, butun herseyde agizlarinda. Bende balik yagina basladim, basladim denirse cok zor veriyorum tukuruyor. Yarın neresi açıkmı diye sordun.
Aynen zencefil iyi hatirlattin canim kurusu da olur mj.Dene tabiki ama senin sutunden ne kadar gececekki bal.
Sakin bal verme bal alerjen 1 yastan sonra bile takiple verecegiz. Hasta iken deneme bence. Limonlu su verebilirsin agiz baktesini alir, bogazi rahatlatir. Birde zencefil bal verilir en iyi o gelir. Ama ben zencefil pekmez olarak veriyorum, oda etkili işe yarıyor.
Toz zencefil kullanıyorum ben. Benim oglumun adini koyarken, kaynana ve kayinpeder bir çay kaşığı bal vermisler, 3 günlüktü. Birsey olmadı ama ben doktora söyledim cok kızdı. Birde benim haberim yoktu. Sonradan dediler oglun ne güzel yalaniyor, birda verelim dediler o zaman ogrendim. Biz genede onlemimizi alalım, hem simdi güneş hasta iken denememekte fayda var. Alerjiyi anlamamiz zorlaşır. Ilik limonlu suyuda cok icmesine gerek yok, ben siringa ile sıkıyorum ne kadar giderse o kadar. Sogani yiyorsa ne guzel oda bakteriyi alır.Aynen zencefil iyi hatirlattin canim kurusu da olur mj.
Pekmezi de yemiyor da zorlayacaz bakali.
Eskilere kalsa bal coktan verilirmis falan ya kafa karistiriorlar ben vermiorum dedigin gibi.
Limobnu su d icmez ilik su verince bile.bardaga vuruyor.
Sogan verdim dun eline agzi yana yana o u yiyor ama cins diorum.ya babasii gicik bunlarn
Yok kaynm dha 18 olamadi. Amcasinin oglu var da ankarada iste esim belki iptal de olur dedi ama bilemiyorm bakalm virusten kalabalk olamasnlar da gelemeseler keskeİşte utansalar sana o kadar eziyet etmezlerdi kaynın mı evleniyor düğünlere girip virüs getirmesinler aman Allahım korusun
Tüm yatırımım gelinime dünür beye selamlar. Oğlanı kaybetmek istemeyen gelini hoş tutar. Allahım hayırlı insanlar çıkarsın yavrularımızın karşısına
Saol helinim
Biz de sabahladık Atayla kandilin bilince vardı sabahladı çocuğum. Bugün dairede nöbetçiyim. Gözüme cam kaçmış gibi. Teyzemde temizlik var onlara yemek bıraktım geldim öğle arası Atayı uyuttum. Ev felaket durumda eşim de yorgun uykusuz haftasonu misafir var hayırlısı bakalım
Saol misssim Annem bilmiş gibi göremeyeceğini neler neler işlemiş. Büyüyor kuzular hamdolsun bugünlere
Zor kuzum ev iş çocuk allahtan annen sende değil mi yoksa daha da zorlanırdın
Tuz lambası biz de burnu için getirtmiştik gece lambası görevi iyi oldukça
Aslında taneli çorbalar yediği günler oldu. Ispanak yemeği , pankek ,yumurta haşlaması ,kızartması , kuru fasülye .. bunları az da olsa yediği olmuştu .üst dişler gelecekken başladı bizim bu reddetmeler . Nerdeyse iki aydır hatta belki daha fazladır da bu şekilde devam ediyorAnlıyorum canım seni. Biz hiç açmadık tv televizyon hiç bilmiyor. Bi dene ama hiç tavsiye edilmiyor o da. Biz sana göre çok çok iyiyiz. Yemeyen bebek çok zor gerçekten. Epey toparladı benim ki taneli çorba yiyor artık. Bi iki ağzıma da tıkıyorum bazen kusuyor bazen yutuyor. Zamanları var hala. Kendine de ona da zaman ver. Tek yapılacak şey heralde. Bi arkadaşım var 2 yaşında kızı. Öyle zorlanmış ki geçen diyor sakım üzme kendini de onu da ben çok yıprandım şimdi gayet güzel yemesi diyor. Erken belki Sena için ek gıda olayı. Zamanı var demekki her bebek aynı değil
Veriyorum eline çubuk kraker . Çoğu nu diliyle itiyor ıslattıktan sonra . Tv , tablet , telefon olaylarına direniyorum . Çok şükür ki mamasını içiyor ve sağlıklı diyorum hep .Cok haklisin tabiki uzulmek ve bunalmak da.
Ama kendini suclama.
Tabiati boyle demek ki.
Ya da hazir degil simdi.
Ben reklamla yediriyorum cogu zaman dogru degil evet ama yemis oluyor az bucuk.
Eline bir sey versen firlatiyor onu yemek gelince.
Reklamı da isterse yiyor,izliyor.
Insallah yasina kadar duzene girer canim.
Cubuk kraker yedi mi hic mesela.
Istahsiz bebek videosu vardi osmangnulalin.
Gunes de verdillerimi nerdeyse hic yemiyor yerdeki cerip copubatiyor agzina bi degisik.
Her yemek kavga gurultu anlAyabiliorum.seni.
Ac olsa yer cani istemiordur emdigi yeterdor diyerek noktalıyorum en sonunda yoksa zorka da icin artık bunaliorum cok.
Rabbim yardımcin olsun canim. Sena bastan beri istahsizdi bir sorun olmadi cok sukur oyle düşünmeye calis
Bana da bölük pörçük program iyi oluyor bakacsk kişi olmayınca. 2 saat ders 3 saat boşluk falan. Senin ablan geliyordu bakmaya bir çırpıda bitmesi en iyisi tabiBu dönem ders programım çok bölük pörçük aralarda boşluklar falan saçma sapan olmuş hiç boş günümde yok neyse ki 8 ler yüzyüze başlayacağı için tekrar değişecektir dün müdür yardımcımızı aradım yeni programı yaparken düzenlemesini rica ettim oda saolsun gözümden kaçmış hocam gerçekten çok dağınık olmuş dedi az önce yeni program atmış 2 gün boşum var 2 günde de öğlene kadar 1 günde 8 saatçok sevindim inş Bi aksilik çıkmazsa yeni programda rahatlarım
Maşallah haydomuzaKizlar nabersiniz biz bugün Urfa'ya gittik doktorumuza kontrole.. çok yorulduk gidiş geliş pert etti yazamadım da okuyamadım da nasılsınız biz iyiyiz boy kilo iyiçok iştahsız ve hala diş cikarmadi dedim bı vitaminlere bakalım dedi kan alınırken hastaneyi inlettik velhasıl vitaminler maşallah hepsi 10 aylık bebeğe göre çok iyi dedi diş kabarmış ama hemen çıkmayabilir 13.aya kadar vakti varmis çok hafif kan değeri düşük çıktı kan ilacıni aç karnına ver emilimi olmaz yoksa bı sure bekle öyle doyur dedi. öyle işte şimdi de komşularım gelecek hemen bı çay mısır vs yapiyim gece de artık yorgunluktan oram buram yamulur
Ben 2 gündür deniyorum canım bal. Artık 1 yaşında sayılırlar azcık ekmeye tereyağı bal veriyorum bir sıkıntı olmadı yarın 3.gün bakalım. Kızlarıma vermedim sevmezler halen bal, zeytin veriyorum oğlana zeytini çıkarıp atıyor ama olsun en azından bir tadına aşina oluyordur.Kalppare
Bali ben yesem etkisi olursun diyorsun yani sekerparem deneyeyim hemen.
Veremezmiyiz ki artik bal 10 bucuk ayligiz erlen tabi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?