2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sevgi22884550 nerelerdesin? İnstagramda görüyorum ama burda yazmadın ne zamandır di mi? Ben mi görmedim yoksa?
Bakamıyorum ya hiç takip edemiyorum. İş ev çocuk anca hallediyorum. Bakıyorum arada da çok birikmiş ilerlemiş oluyor konular geride kalıyorum

bizim ailenin mağazası lcw , hem ucuz, hem değişimi iadesi vs kolay.

(buradan lcw yetkililerine sesleniyorum, 3 bebem var bu kadar reklama üçüne de birer hediye gönderiverin gariii)

(reklam yaptim deyuu banlanmazsam iyi )
LCWaikiki güzel evet. Bende çok beğeniyorum fiyat olarak da fena değil

Anlıyorum canım seni. Biz hiç açmadık tv televizyon hiç bilmiyor. Bi dene ama hiç tavsiye edilmiyor o da. Biz sana göre çok çok iyiyiz. Yemeyen bebek çok zor gerçekten. Epey toparladı benim ki taneli çorba yiyor artık. Bi iki ağzıma da tıkıyorum bazen kusuyor bazen yutuyor. Zamanları var hala. Kendine de ona da zaman ver. Tek yapılacak şey heralde. Bi arkadaşım var 2 yaşında kızı. Öyle zorlanmış ki geçen diyor sakım üzme kendini de onu da ben çok yıprandım şimdi gayet güzel yemesi diyor. Erken belki Sena için ek gıda olayı. Zamanı var demekki her bebek aynı değil

Damadıma ne de yakışır papyon hele ki o askılar tam göbüşüne göre
Bir süre sonra ipek de aynı neyle olursa olsun 10 dk falan oyalanıyor. Bir ara buzdolabı magnetleri baya iş görmüştü sonra cevizler şimdi bu çekmeceyi keşfetti bakalım sonra ne bulacağız? Ağza alma işi biterse fasülye nohut falan veririm diyorum ama o biraz sıkıntılı bakıcaz. Kızlar daha mı iyi oyalanıyor acaba??

bizim ailenin mağazası lcw , hem ucuz, hem değişimi iadesi vs kolay.

(buradan lcw yetkililerine sesleniyorum, 3 bebem var bu kadar reklama üçüne de birer hediye gönderiverin gariii)

(reklam yaptim deyuu banlanmazsam iyi )
Ben de seviyorum yıka yıka bişey olmuyor. Geçen hm den aldım hemen rengi soldu. Ama lcwde de sıkıntı özellikle altlar bizim gibi minyonlara göre hiç uygun değil. Beli bol paçalar kısa geliyor
Bakamıyorum ya hiç takip edemiyorum. İş ev çocuk anca hallediyorum. Bakıyorum arada da çok birikmiş ilerlemiş oluyor konular geride kalıyorum
Evet biliyorum ben de aynıyım ama iş yoğunluğu henüz başlamadı benim orda nefes almaya başladım. Olsun sen de okuduğun yerden yaz yine de

Tamamen karanliktami yatıyor. Benim kız hayatta karanlıkta yatmaz, gecen ambul patladı 5 dakika sonra uyandı. Bizde sürekli şunu yakıyoruz

Asım çuval giyse yakışır, onun karizması yeter.

İşte utansalar sana o kadar eziyet etmezlerdi kaynın mı evleniyor düğünlere girip virüs getirmesinler aman Allahım korusun
Tüm yatırımım gelinime dünür beye selamlar. Oğlanı kaybetmek istemeyen gelini hoş tutar. Allahım hayırlı insanlar çıkarsın yavrularımızın karşısına
Saol helinim
tabii ki gecer kuzum. biz onlar iyi insan olsun diye uğraşıyoruz. bundan daha büyük ibadet olur mu? Rabbim iki cihanda yüzümüzü agartsin evlatlarimizdan yana.
Biz de sabahladık Atayla kandilin bilince vardı sabahladı çocuğum. Bugün dairede nöbetçiyim. Gözüme cam kaçmış gibi. Teyzemde temizlik var onlara yemek bıraktım geldim öğle arası Atayı uyuttum. Ev felaket durumda eşim de yorgun uykusuz haftasonu misafir var hayırlısı bakalım
Saol misssim Annem bilmiş gibi göremeyeceğini neler neler işlemiş. Büyüyor kuzular hamdolsun bugünlere
Zor kuzum ev iş çocuk allahtan annen sende değil mi yoksa daha da zorlanırdın
Tamamen karanliktami yatıyor. Benim kız hayatta karanlıkta yatmaz, gecen ambul patladı 5 dakika sonra uyandı. Bizde sürekli şunu yakıyoruz Eki Görüntüle 2786046
Tuz lambası biz de burnu için getirtmiştik gece lambası görevi iyi oldukça

Düşünemiyorum aklıma kalsa asla yüreğim yap da büyüsün beraber diyor ama aklım galip gelecek gibi
Bu işin doğrusu yok. Kişiden kişiye değişiyor, senin ne istediğine bağlı. Ben evlenirken en az beş sene çocuk düşünmüyordum sonra ikisini peş peşe yaparım diyordum. Biri iki yaşındayken öbürünü doğururum en geç diyordum. Eşim hemen istiyordu zor ikna ettim. Gerçekten beşinci sene kızımı doğurdum. Sanırım üç aylık yoktu daha, en az beş sene daha çocuk yok dedim eşime. Hemen kabul etti İlk çocuk olunca ne olduğunu anlayamıyorsun. Bir de kızım yeni doğan reflüsü ile doğdu. Emdiğinin çoğunu kusar bir saat bile uyumaz tekrar acıkırdı. 6 ay zombi gibi gezdim. Ama ikinciyi geç doğurmamdaki tek sebep zorluk olmadı. Çünkü 6. ay ek gıdalara geçince kusma durdu uykular düzene girmeye başladı ya da ben alıştım Çocuk büyüdükçe hem kolaylaştı hem de zevkli olmaya başladı. O anda bir bebek olsaydı mecburen bebeğe vakit ayıracağım için kızımın o yaşlarını doya doya yaşayamayacağımı düşündüm. 6 yaşında ikinciyi düşünürüm derken bu sefer de iş kurdum. Yok bir sene işyeri otursun diye bekle, iş iyi gitmedi yok düzelir mi kapanır mı diye bekle, onu bekle bunu bekle bizim hesap biraz şaştı. 10 seneyi geçti. Ama şimdi sor hangisi diye gerçekten 6 bile erkenmiş, bu yaş farkından çok memnunum. Herkese göre farklı dediğim bu, şu an 39 yaşındayım bebek bakıyorum. Arkadaşlarım hayatta yapamazdım diyor. Bana da çok rahat geliyor. Kızımla beraber bakıyoruz gibi. Tabi ki zorlukları olmuyor mu oluyor büyük de olsa kızımın da ilgiye, derslerinde yardıma, bazen baş başa kalmaya ihtiyacı oluyor. Hepsine bir vakit bulmaya çalışıyoruz.

Sağolun kizlar tesekkur ederim.
Ates takibi yapiorum ilac vermeyince yaniyoruz yine ten olcumumle anliorum hemrn surup bez.
Gecmezse ates antibiyotik vericem ya da serum falan demisti.
Pazartesi gelin dedi ama yarin aciksa gitsek mi bilmiorum
Bogazlar kızarmış herseyi agzina atiyor masallah hasta olmadi diordum som agizliyim ben.

Iburamin zero calpol veriyorum burnunu temizleme agzini bi actirsa bogazi ne halde bakicam ama yok.
3 kisi tutup siringayla ilac iciremiyoruz tukuruyor cok korktu daha kucahima yatirsam kendini firlatihor.
Cocuklar hic hasta olmasa keske.
Bununla.gelmis gecmis olsun napalim.
Insallah iyisinizdir kizlar.
Neler yapiorsunuz cok bosladim burayi firsatim olmuyor ne yazik ki
Esime gicigim.aynen jadem annesinin yanind da dedim.agzima.geleni ama cocuklarim omce gelior onu takamicam Allah islah etsin çenesini ilgisizligini

Geçmiş olsun kuzuma daha öncede boğazı kızarmıştı değilmi. Bebekler çok hassas ya, butun herseyde agizlarinda. Bende balik yagina basladim, basladim denirse cok zor veriyorum tukuruyor. Yarın neresi açıkmı diye sordun.

Cok haklisin tabiki uzulmek ve bunalmak da.
Ama kendini suclama.
Tabiati boyle demek ki.
Ya da hazir degil simdi.
Ben reklamla yediriyorum cogu zaman dogru degil evet ama yemis oluyor az bucuk.
Eline bir sey versen firlatiyor onu yemek gelince.
Reklamı da isterse yiyor,izliyor.
Insallah yasina kadar duzene girer canim.
Cubuk kraker yedi mi hic mesela.
Istahsiz bebek videosu vardi osmangnulalin.
Gunes de verdillerimi nerdeyse hic yemiyor yerdeki cerip copubatiyor agzina bi degisik.
Her yemek kavga gurultu anlAyabiliorum.seni.
Ac olsa yer cani istemiordur emdigi yeterdor diyerek noktalıyorum en sonunda yoksa zorka da icin artık bunaliorum cok.
Rabbim yardımcin olsun canim. Sena bastan beri istahsizdi bir sorun olmadi cok sukur oyle düşünmeye calis

Kalppare
Bali ben yesem etkisi olursun diyorsun yani sekerparem deneyeyim hemen.
Veremezmiyiz ki artik bal 10 bucuk ayligiz erlen tabi de.
Dene tabiki ama senin sutunden ne kadar gececekki bal.

Sakin bal verme bal alerjen 1 yastan sonra bile takiple verecegiz. Hasta iken deneme bence. Limonlu su verebilirsin agiz baktesini alir, bogazi rahatlatir. Birde zencefil bal verilir en iyi o gelir. Ama ben zencefil pekmez olarak veriyorum, oda etkili işe yarıyor.

O kizariklik hafifti bahar ya.
Herseu agzinda normal denmişti pamukcuk davardi ya2 hafta once.
Bu iki gunluk is ilk defa ateslendi.
Ilac icince yaramazlik devam da.
Saat gecince bitiyor pili ayni abisi gibi hastaligi.
Doktor yarin var midor hastanede onudedim acik mi diye. Ates dusmezse antibiyotik deedi ya dunden onceki gece basladi ne zamab bitmesi lazim.

Icmezler kuzum icmezler siringayla dene olmadi milim milim cok zorluyor ilav saafleri rsmen bagliyoruz elini ayagini kafasi

Umut nasil olduu gecti mi pipisi sunnete ne zaman karar verdiniz canim
Duru da dovuyor mu abisjni benim.guunes gibi.
Umut da kasiniyor gerci de kiz da isiriyor onu sinirlendigi icin

Aynen zencefil iyi hatirlattin canim kurusu da olur mj.
Pekmezi de yemiyor da zorlayacaz bakali.
Eskilere kalsa bal coktan verilirmis falan ya kafa karistiriorlar ben vermiorum dedigin gibi.
Limobnu su d icmez ilik su verince bile.bardaga vuruyor.
Sogan verdim dun eline agzi yana yana o u yiyor ama cins diorum.ya babasii gicik bunlarn

Toz zencefil kullanıyorum ben. Benim oglumun adini koyarken, kaynana ve kayinpeder bir çay kaşığı bal vermisler, 3 günlüktü. Birsey olmadı ama ben doktora söyledim cok kızdı. Birde benim haberim yoktu. Sonradan dediler oglun ne güzel yalaniyor, birda verelim dediler o zaman ogrendim. Biz genede onlemimizi alalım, hem simdi güneş hasta iken denememekte fayda var. Alerjiyi anlamamiz zorlaşır. Ilik limonlu suyuda cok icmesine gerek yok, ben siringa ile sıkıyorum ne kadar giderse o kadar. Sogani yiyorsa ne guzel oda bakteriyi alır.

Yok kaynm dha 18 olamadi. Amcasinin oglu var da ankarada iste esim belki iptal de olur dedi ama bilemiyorm bakalm virusten kalabalk olamasnlar da gelemeseler keske

Aslında taneli çorbalar yediği günler oldu. Ispanak yemeği , pankek ,yumurta haşlaması ,kızartması , kuru fasülye .. bunları az da olsa yediği olmuştu .üst dişler gelecekken başladı bizim bu reddetmeler . Nerdeyse iki aydır hatta belki daha fazladır da bu şekilde devam ediyor
Veriyorum eline çubuk kraker . Çoğu nu diliyle itiyor ıslattıktan sonra . Tv , tablet , telefon olaylarına direniyorum . Çok şükür ki mamasını içiyor ve sağlıklı diyorum hep .

Bana da bölük pörçük program iyi oluyor bakacsk kişi olmayınca. 2 saat ders 3 saat boşluk falan. Senin ablan geliyordu bakmaya bir çırpıda bitmesi en iyisi tabi

Maşallah haydomuza kanı da toparlar hemen inşallah. Et önemli et yedir annesi ona sen
Kalppare
Bali ben yesem etkisi olursun diyorsun yani sekerparem deneyeyim hemen.
Veremezmiyiz ki artik bal 10 bucuk ayligiz erlen tabi de.
Ben 2 gündür deniyorum canım bal. Artık 1 yaşında sayılırlar azcık ekmeye tereyağı bal veriyorum bir sıkıntı olmadı yarın 3.gün bakalım. Kızlarıma vermedim sevmezler halen bal, zeytin veriyorum oğlana zeytini çıkarıp atıyor ama olsun en azından bir tadına aşina oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…