2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün öğlen yaptım yemekleri, kızımın da arkadaşının doğum günüymüş dışarıda buluşma kararı almışlar dışarı da sabah beri kar yağıyor soğuk dedim aşağı toplantı odasında oturun hem geniş, hem sıcak, maskenizi çıkarmayın yemek içmek harici. Artık kısırla, makarna salatası yaptım çay demledim indirdiler. Betüş ün de dersi var yavrum meraktan çatladı tenefüslerde mont çizme giyip giyip indi çıktı
Göktuğ la oynadık biraz da yatırdım. Ben de çay bisküvi koydum içtim uzandım. Hiç iş yapmadım canıma değsin uyandı şimdi daha uyuyacakmış salla beni dedi paşazade. Uyudu tekrar.
Bizim oğlan dilleniyor bu arada dışarı bakıp kaaaa diyor karmış. Düştü, gitti, anne, meme, mama, eeee, cıssss, nenniii, kuuu(kuş), tot(top) bunlar şimdilik cepte bugün de düştü ye çalıştı baya salya akıta akıta düşşştüüü düşttüüü diyerek gezdi

Masallah göktuğ a erkenden konusacak
Bizde tutunup kalkip siralamaya başladık ama besik icerisinde benim safim koltuk kenarinda kendini birakiyor bende korkuyorum düşecek diye adimlamalar da baya artti ama yurumeden kosmaya calisiyor
Onun disinda mama , baba, gee, mee ( ben demek sanirim ) adee (buda anne ) simdilik bunlar

Umudum- doğum zamanı emmeydi mamaydı artık bunları düşünme senin sütünün az olmasının(belki de az değildi) en büyük sebebi Senanın güzel emmemesiydi yüksek ihtimal. Bebek ne kadar emer, çekerse o kadar süt salgılanıyor. Onları düşünüp kendini daha çok stres yapma. Öyle olması gerekiyormuş demek ki. Sena aşılarda, dişlerde hep etkileniuor diş ağrısı belki de yemesini engelliyor. Olumlu düşün iyi olsun. Benim erkek yeğenim 3 yaşında kadar hep süt içti sütle büyüdü bildiğin inek sütü. Kardeşi de olunca annesi ilgilenemedi. Ağzını açmazdı zaten. Çikolatalı ekmeği suya batırıp yedirirler di yeter ki midesine bişey gitsin diye. Şimdi 14 yaşında yeme artık diye önünden alıyoruz göbeklendi iyice boynumuza yaklaştı boyu da. Sağlığı yerinde olsun değerleri de iyiydi Senanın hatırladığım kadarıyla. Üzme kendini pozitif olmaya gayret et bize de yaz

Umudum- canim sıkma canini bende fazla vermiyorum düne kadar öğürüyordu biliyorsun ben stres yapmayi korkmayi biraktim oda yemeye basladi. Hala yemedigi seyler oluyor zorlamiyorum hic mamasini yesin simdilik yeter diyorum
Canini sikma moralini bozma bu gunler gecici.

Kizlar bu arada sizler nasil besliyorsunuz suan yani ne kadar porsiyon ve kac öğün.
misskokulumm Goktug u sormuyorum onun masallahi var annesi bu kadar guzel yemekler yaparsa cocuk napsin

Yaaa gördün mü beşikte başlamış sıralamaya bence koltuk kenarını da teşfik et. Düşsün korkma zamanla düşmeyi de öğrenecek. Şuan Göktuğ düşerken de çok dikkatli, kendini salmıyor sıkı tutuyor kafayı kaldırıp düşüyor

Kız normal yiyor işte sabah öğle akşam yatarken de bir muz yediriuorum hile yapıyorum tok tutsun diye.

S Sonsuzsukurler bizlerde iyiyiz canim cok sukur benim kiz surekli oyun istiyor is mi yapayim yemek mi onunlami ilgileneyim gun aksam oluyor. Uykularda zaten bir iyi bir kötü bazen dislerimi sıkıyorum bende kizdigimda esimde laf ediyor millet sesimi duyuyormus binadan. Benim derdim ne onun derdi ne bazen bunaliyorum bende. Yakınımda ailemden biri olasaysi yarim saat bile gorussem yeterdi ama yok. Ev temiz olsun yemek olsun benden de iyisi yok ama istee ☺
Seninde insallah esinlede aran düzelir.

Kız normal yiyor işte sabah öğle akşam yatarken de bir muz yediriuorum hile yapıyorum tok tutsun diye.
Benimki sabah mama iciyor uyandiginda 1 bcuuk saat sonrada oturuyoruz birlikte kahvaltilik koyuyorum onune domates salatalik peynir cokelek yumurta kasar zeytin her birinden az az eline alip yiyor ama yumrtayi yemiyor ben agzina sokuyorumseciyor birde.
Sonra uyuyor uyandiktan sonra gun kurusu dut kaynatiyorum ceviz ezip icine yediriyorum sonra tekrar mama sonrada aksam corba yogurt makarna bulgur yada sebze. Acaba az mi yediriyorum versem yer ama bende tembelim sanirm aksama zor corba yada sebze yapabiliyorum. Et ve kofteyede bayiliyor :)

S Susam_tanesi bilmiyorum ki kızlar daha mı uyumlu oyun konusunda. Yoksa bizim oğlan aşırı ilgiye mi alıştı oyun oynayalım diye yere oturuyorum bişeyler koyuyorum bırakıp gidiyor ya babasına ya ablalara. Baba dersteyse onun sesine gidip kapıya vuruyor pat çat. Dün abimler bizdeydi yemekte bu sürekli kendine bakılsın diye gülücük saçmalar, ses çıkarmalar. Tam şebek oldu alıştı gözlerin sürekli onda olmasına sanrıırm. Dün en son mama sandalyesine koydum hamur makinasını da boş çalıştırdım onun sesine çalışmasına bakarak 10 dk durdu ben de kahvaltısını hazırladım. Çok şükür o tür seslere bayılıyor saç kurutmayı nerde görse fişe taktırıp çalıştırtıyor süpürgenin aşığı zaten bunlar biraz kurtarıyor beni bu ara

Biraz az gibi mamaydı kaç cc yapıyorsun?
Sabah 1 yumurtayla pankek, sebzeli omlet falan yapıyorum ona özel o kahvaltısını yaparken hızlıca bizimki ni hazırlıyorum gelip gidip önüne koyuyorum. Sonra bir posta da bizle sofrada ona uygun bişey varsa verşyrıum yoksa meyve doğruyorum.
Öğlen bugün yeşil mercimek çorbası yaptım onu yedi. Yoğurt yeni değildi vermedim.
Akşama da pırasa pişirdim, yanına makarna vereceğim birkaç da küçük köftelerinden pişiririm.
Senin öğlen verdiğin ara öğün olur artık bunlara.
Öyle atıştırmalık kahvaltılık benimkini kesmez pek. Bugün biraz gecikti mutfağa gitmeye sabah ben wc deyken gitmiş ağlıyor mutfakta mamamaaam diye
Umudum- yazarken de tereddüt ediyorum kuzum Sena mızın da o günleri gelir inşallah üzülme lütfen benim betüş de öyle yemezdi pek şimdi uzun ince manken gibi kız. Halen 2 kaşık yer kalkar sorsan o da benim çocuğum ama doğduğundan beri öyleydi. Artık kabul ettik onu

Hastaneler açık canim sen götür bi istersen. Ates 2. Gün geçmesi lazim. Ates olmasa kendin bi çareler bul ama, işin icine ateş girdiginde beklemesen iyi olur.

Bizim sünneti aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içi yaptircaz.

misskokulumm he bu arada yiyor diyorumda toplasan iste bulgurdan yarim kaseden az. Makarna yarim kase corba ve yogurt ikisi 1 kase eder. Et kofte onune didikliyorum bir avuc kadar
Benimki de öyle canım kase in yarısını ancak yiyordur çok yemiyor öyle aman aman. Sabah 1 yumurtayla balkabaklı omlet yaptım bitiremedi mesela. Yemediği kalıyor zorlamıyroum

tabii ki gecer kuzum. biz onlar iyi insan olsun diye uğraşıyoruz. bundan daha büyük ibadet olur mu? Rabbim iki cihanda yüzümüzü agartsin evlatlarimizdan yana.

Yaz canım sıkılınca bu alınca yaz buraya en güzel terapi. Senanın sevdiği bir oyuncağı var mı bebek ve ya peluş hayvan falan acaba senaya hiç teklif etmeden karşısında oyuncağa yediriyor gibi yapsan alkışlasan sevinsen falan işe yarar mı ki oda gözlemlese
En önemlisi o zaten canım sağlıklı olsunlar elbet yiyeceği zaman da gelecek

S Sonsuzsukurler gecmis olsun canim, nasil oldu kuzunun ateşi düştü mü?
Sagol dilzar
Bilmiyorum somdi yine sicaklasiyor.
Cikiyor yani ama2
38I pek gecmiyor derecede temassiz guvenemiorum.

3 defaishalyapti galiba atlete gecmisti yani biraz.

Ates cikmadan iburamin zero calpol vermelimiyim

Dunden onceki gece sabaha karsi basladi 4 gibibasladi ates ne zaman antibiyotige gecicez kizlar ya.

Domtor yarin gelin olmadi dedi abtibiyotigi zaten yazdi da kakat tahlili yapalim
Dedi devam ederse. Ama ust 2 dis patladi 3 4 gundur onla da uğraşıyor yavrum.

Napicam sasirdim.
Hep memede halsiz ilac icince biraz iyi.
Cok sukur diyeyim yine de.

Offf elim ayagim dolanior sanki belirsizlik

2 gun nasil yani.
Persembe sabahi 4 gibi basladi ates.
Ilac verince iyo.amA4 5 saate isinmaua basliyor.
Ama 38 gecmior pek ama yaniyor opunce hissettiğim.

Doktor yazdi zaten antiniyotigi gecmezse basliycam da sivi kaka yspmis 3kez yandan atlet tasmis.ust 2 dispatladio
Ondan mi.

Hic de gidesim yol yarin adam baska hasyanese olacakmış.

Basliycam olmadi klamoksa.

Iburamjn zero iste aferin gibi bahar ateslenmedenversemmi beklesemmi

S Sonsuzsukurler geçmiş olsun canım yarın özel hastaneler açık sağlık ocakları kapalı.götür doktora keyfi değil ki hasta çocuk mecbur napacaksın. Hastaneler de tedbirli davranıyor zaten
Sagol canim.
Gittik persembe de ates var iste.
Amtibiyotik.basliycam olmadi yarin
1p
0gundur evde degilim
Kiz kalabalıkta yerlerdeagzinda eller hersey.
Masallah bu pislikte nasilda hasta
Olmafi kizim allah koruyor dedim gecesine bu

Agzima tukureyim en Kibar deyimle.

Bali da iyileşince denerim ins sagol cani.aguz acmiir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…