- 11 Şubat 2008
- 7.251
- 17.415
- 773
- 41
Gittiğinizi kaçırmışım canım. Ne dedi peki doktor nesi varmış? Antibiyotiği neden yazdı o gün?Sagol canim.
Gittik persembe de ates var iste.
Amtibiyotik.basliycam olmadi yarin
1p
0gundur evde degilim
Kiz kalabalıkta yerlerdeagzinda eller hersey.
Masallah bu pislikte nasilda hasta
Olmafi kizim allah koruyor dedim gecesine bu
Agzima tukureyim en Kibar deyimle.
Bali da iyileşince denerim ins sagol cani.aguz acmiir zaten
canim cocuklar bazen takintili olabiliyor. arel sutu biberonda suyu sulukta portakal suyu bardakta olursa icer diğer turlu aslaaaa inatlasir. çizgi-film demissin valla nasil bir illetse aha biz yakalandik kurtulamıyoruz ama oyle yiyor civan da maruz kaliuor haliyle. tavsiye etmiyorum ben caresiz hissettim zararli oldugubu bile bile actim ama cok cok kitap resim puzzle dans egzersizli oyunlar arabalar felan derken biraz ipin ucunu birakmamis oluyoruz gelisimi icin.Bizimki en baştan sıkıntılı başladı . Çocuk sonradan tuttu memeyi ama emmek istedi . Süt yetseydi keşke . Mama meme bir arada gidemedi . Biberonu reddetti ben zorla vermeye çalıştım . Belki de o zorlamaların da etkisi vardır. Ek gıdada zaman zaman sabredemedim kendi kendime söylendim . Bunlar mutlaka etkilemiştir . Sevdiği şeyler verin yazanlar olmuş ama inanın yok sevdiği bir şey . Bir bakıyorsun bin de bir de olsa ağzını açıyor. Bir bakıyorsun dün ağzını açtığına ertesi gün kilitliyor . Bir çok şeyin tadına bile bakmıyor . Sevdiği bir şey olsa her gün yapar veririm . Artık tatlısını tuzlusunu da aramıyorum her şey vermeye çalışıyorum belki yerse diye ama yok . Eline sağlıksız şeyler uzattığım da oluyor , yemeyi öğrensin diye ama yok . Tatlı şeyleri bir çok çocuk bayıla bayıla yer . Senin dediğini de yaptık çoğu kez . Eline kapak vs oyalanacağı şeyler verip ağzını açtırıyorduk şimdi onu da yapmıyor . Çok uyanık . Kapakla oyalanırken kaşık geldiği anda bırakıp elleri ile engellemeye çalışıyor . Ya da ağzına gitse bile diliyle itip çıkarıyor . Geçen ki paylaştığım videoda vardı , havucu , verdiğim yoğurdu diliyle itiyordu . Bazen de kaşıkla uzattığım şeyi ağzını açmadan emiyor gibi içine çekiyor. Ne oldu biberon bağımlısı mı oldu bu sefer de anlamadım ki . Biberondan da mama dışında başka bir şey gelse içmiyor o da enteresan. Yapmadığım bir telefonla çizgi film açmak kaldı . Direniyorum onu da yapmamak içinçok uzun yazdım hakkınızı helal edin
aslinda zifirinkaranlik degil balkonu açıyorum ama anlamadim ki.diş mi anlatamam.nasil.kan ter içinde kalmış.oluyor.ruya mi kiTamamen karanliktami yatıyor. Benim kız hayatta karanlıkta yatmaz, gecen ambul patladı 5 dakika sonra uyandı. Bizde sürekli şunu yakıyoruz Eki Görüntüle 2786046
valla bence her türlü güzelliği de zorluğu da oluyor yakın olsa da uzak olsa da yeter ki Allah onlara sağlık bize de enerji versin. masallah sana da iyi yapmışsın bence kardeş candırBu işin doğrusu yok. Kişiden kişiye değişiyor, senin ne istediğine bağlı. Ben evlenirken en az beş sene çocuk düşünmüyordum sonra ikisini peş peşe yaparım diyordum. Biri iki yaşındayken öbürünü doğururum en geç diyordum. Eşim hemen istiyordu zor ikna ettim. Gerçekten beşinci sene kızımı doğurdum. Sanırım üç aylık yoktu daha, en az beş sene daha çocuk yok dedim eşime. Hemen kabul ettiİlk çocuk olunca ne olduğunu anlayamıyorsun. Bir de kızım yeni doğan reflüsü ile doğdu. Emdiğinin çoğunu kusar bir saat bile uyumaz tekrar acıkırdı. 6 ay zombi gibi gezdim. Ama ikinciyi geç doğurmamdaki tek sebep zorluk olmadı. Çünkü 6. ay ek gıdalara geçince kusma durdu uykular düzene girmeye başladı ya da ben alıştım Çocuk büyüdükçe hem kolaylaştı hem de zevkli olmaya başladı. O anda bir bebek olsaydı mecburen bebeğe vakit ayıracağım için kızımın o yaşlarını doya doya yaşayamayacağımı düşündüm. 6 yaşında ikinciyi düşünürüm derken bu sefer de iş kurdum. Yok bir sene işyeri otursun diye bekle, iş iyi gitmedi yok düzelir mi kapanır mı diye bekle, onu bekle bunu bekle bizim hesap biraz şaştı. 10 seneyi geçti. Ama şimdi sor hangisi diye gerçekten 6 bile erkenmiş, bu yaş farkından çok memnunum. Herkese göre farklı dediğim bu, şu an 39 yaşındayım bebek bakıyorum. Arkadaşlarım hayatta yapamazdım diyor. Bana da çok rahat geliyor. Kızımla beraber bakıyoruz gibi. Tabi ki zorlukları olmuyor mu oluyor büyük de olsa kızımın da ilgiye, derslerinde yardıma, bazen baş başa kalmaya ihtiyacı oluyor. Hepsine bir vakit bulmaya çalışıyoruz.
senin günlük rutini okurken yetişemiyorum missss..masallah pek dilbaz ya. civanda annnnne diuor araba sesi yapiyor öksürük ohhh egiiii abi baba tek tukkk takiliyorBugün öğlen yaptım yemekleri, kızımın da arkadaşının doğum günüymüş dışarıda buluşma kararı almışlar dışarı da sabah beri kar yağıyor soğuk dedim aşağı toplantı odasında oturun hem geniş, hem sıcak, maskenizi çıkarmayın yemek içmek harici. Artık kısırla, makarna salatası yaptım çay demledim indirdiler. Betüş ün de dersi var yavrum meraktan çatladı tenefüslerde mont çizme giyip giyip indi çıktı
Göktuğ la oynadık biraz da yatırdım. Ben de çay bisküvi koydum içtim uzandım. Hiç iş yapmadım canıma değsinuyandı şimdi daha uyuyacakmış salla beni dedi paşazade. Uyudu tekrar.
Bizim oğlan dilleniyor bu aradadışarı bakıp kaaaa diyor karmış. Düştü, gitti, anne, meme, mama, eeee, cıssss, nenniii, kuuu(kuş), tot(top) bunlar şimdilik cepte bugün de düştü ye çalıştı baya salya akıta akıta düşşştüüü düşttüüü diyerek gezdi
ben süte guvenenlerdenim. sabah yumurta illaki. kaşar salatalık tahin pekmez. öğlen meyve yoğurt ya da çorba varsa. akşama da artık ne varsa ama misal köfte mi 3 tane bitti. sonra belki yine meyve olur belki olmaz. süt var sık sık hiç vazgeçmedik.@Umudum- canim sıkma canini bende fazla vermiyorum düne kadar öğürüyordu biliyorsun ben stres yapmayi korkmayi biraktim oda yemeye basladi. Hala yemedigi seyler oluyor zorlamiyorum hic mamasini yesin simdilik yeter diyorum
Canini sikma moralini bozma bu gunler gecici.
Kizlar bu arada sizler nasil besliyorsunuz suan yani ne kadar porsiyon ve kac öğün.
misskokulumm Goktug u sormuyorum onun masallahi var annesi bu kadar guzel yemekler yaparsa cocuk napsin
ah mis hic sorma gittikce hem daha zor hem de daha eglenceli oluyor. soyle 6 aya tadından yenmez bence
Bence onu dene artık hipnoz olur yer artık inşallah canım ama sen bilirsin yine deBizimki en baştan sıkıntılı başladı . Çocuk sonradan tuttu memeyi ama emmek istedi . Süt yetseydi keşke . Mama meme bir arada gidemedi . Biberonu reddetti ben zorla vermeye çalıştım . Belki de o zorlamaların da etkisi vardır. Ek gıdada zaman zaman sabredemedim kendi kendime söylendim . Bunlar mutlaka etkilemiştir . Sevdiği şeyler verin yazanlar olmuş ama inanın yok sevdiği bir şey . Bir bakıyorsun bin de bir de olsa ağzını açıyor. Bir bakıyorsun dün ağzını açtığına ertesi gün kilitliyor . Bir çok şeyin tadına bile bakmıyor . Sevdiği bir şey olsa her gün yapar veririm . Artık tatlısını tuzlusunu da aramıyorum her şey vermeye çalışıyorum belki yerse diye ama yok . Eline sağlıksız şeyler uzattığım da oluyor , yemeyi öğrensin diye ama yok . Tatlı şeyleri bir çok çocuk bayıla bayıla yer . Senin dediğini de yaptık çoğu kez . Eline kapak vs oyalanacağı şeyler verip ağzını açtırıyorduk şimdi onu da yapmıyor . Çok uyanık . Kapakla oyalanırken kaşık geldiği anda bırakıp elleri ile engellemeye çalışıyor . Ya da ağzına gitse bile diliyle itip çıkarıyor . Geçen ki paylaştığım videoda vardı , havucu , verdiğim yoğurdu diliyle itiyordu . Bazen de kaşıkla uzattığım şeyi ağzını açmadan emiyor gibi içine çekiyor. Ne oldu biberon bağımlısı mı oldu bu sefer de anlamadım ki . Biberondan da mama dışında başka bir şey gelse içmiyor o da enteresan. Yapmadığım bir telefonla çizgi film açmak kaldı . Direniyorum onu da yapmamak içinçok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Benimki karanlıkta yatıyor çok şükür ben ışıkta uyuyamıyorum daTamamen karanliktami yatıyor. Benim kız hayatta karanlıkta yatmaz, gecen ambul patladı 5 dakika sonra uyandı. Bizde sürekli şunu yakıyoruz Eki Görüntüle 2786046
Uzun uzun yazmışsın eline sağlıkBu işin doğrusu yok. Kişiden kişiye değişiyor, senin ne istediğine bağlı. Ben evlenirken en az beş sene çocuk düşünmüyordum sonra ikisini peş peşe yaparım diyordum. Biri iki yaşındayken öbürünü doğururum en geç diyordum. Eşim hemen istiyordu zor ikna ettim. Gerçekten beşinci sene kızımı doğurdum. Sanırım üç aylık yoktu daha, en az beş sene daha çocuk yok dedim eşime. Hemen kabul ettiİlk çocuk olunca ne olduğunu anlayamıyorsun. Bir de kızım yeni doğan reflüsü ile doğdu. Emdiğinin çoğunu kusar bir saat bile uyumaz tekrar acıkırdı. 6 ay zombi gibi gezdim. Ama ikinciyi geç doğurmamdaki tek sebep zorluk olmadı. Çünkü 6. ay ek gıdalara geçince kusma durdu uykular düzene girmeye başladı ya da ben alıştım Çocuk büyüdükçe hem kolaylaştı hem de zevkli olmaya başladı. O anda bir bebek olsaydı mecburen bebeğe vakit ayıracağım için kızımın o yaşlarını doya doya yaşayamayacağımı düşündüm. 6 yaşında ikinciyi düşünürüm derken bu sefer de iş kurdum. Yok bir sene işyeri otursun diye bekle, iş iyi gitmedi yok düzelir mi kapanır mı diye bekle, onu bekle bunu bekle bizim hesap biraz şaştı. 10 seneyi geçti. Ama şimdi sor hangisi diye gerçekten 6 bile erkenmiş, bu yaş farkından çok memnunum. Herkese göre farklı dediğim bu, şu an 39 yaşındayım bebek bakıyorum. Arkadaşlarım hayatta yapamazdım diyor. Bana da çok rahat geliyor. Kızımla beraber bakıyoruz gibi. Tabi ki zorlukları olmuyor mu oluyor büyük de olsa kızımın da ilgiye, derslerinde yardıma, bazen baş başa kalmaya ihtiyacı oluyor. Hepsine bir vakit bulmaya çalışıyoruz.
Ah kuzum ya keşke hasta olmasalar ya dahemen iyileşseler zorlanmadan haberdar et bizi de Rabbim şifa versinSağolun kizlar tesekkur ederim.
Ates takibi yapiorum ilac vermeyince yaniyoruz yine ten olcumumle anliorum hemrn surup bez.
Gecmezse ates antibiyotik vericem ya da serum falan demisti.
Pazartesi gelin dedi ama yarin aciksa gitsek mi bilmiorum
Bogazlar kızarmış herseyi agzina atiyor masallah hasta olmadi diordum som agizliyim ben.
Iburamin zero calpol veriyorum burnunu temizleme agzini bi actirsa bogazi ne halde bakicam ama yok.
3 kisi tutup siringayla ilac iciremiyoruz tukuruyor cok korktu daha kucahima yatirsam kendini firlatihor.
Cocuklar hic hasta olmasa keske.
Bununla.gelmis gecmis olsun napalim.
Insallah iyisinizdir kizlar.
Neler yapiorsunuz cok bosladim burayi firsatim olmuyor ne yazik ki
Esime gicigim.aynen jadem annesinin yanind da dedim.agzima.geleni ama cocuklarim omce gelior onu takamicam Allah islah etsin çenesini ilgisizligini
Oyyy maşallah yaBugün öğlen yaptım yemekleri, kızımın da arkadaşının doğum günüymüş dışarıda buluşma kararı almışlar dışarı da sabah beri kar yağıyor soğuk dedim aşağı toplantı odasında oturun hem geniş, hem sıcak, maskenizi çıkarmayın yemek içmek harici. Artık kısırla, makarna salatası yaptım çay demledim indirdiler. Betüş ün de dersi var yavrum meraktan çatladı tenefüslerde mont çizme giyip giyip indi çıktı
Göktuğ la oynadık biraz da yatırdım. Ben de çay bisküvi koydum içtim uzandım. Hiç iş yapmadım canıma değsinuyandı şimdi daha uyuyacakmış salla beni dedi paşazade. Uyudu tekrar.
Bizim oğlan dilleniyor bu aradadışarı bakıp kaaaa diyor karmış. Düştü, gitti, anne, meme, mama, eeee, cıssss, nenniii, kuuu(kuş), tot(top) bunlar şimdilik cepte bugün de düştü ye çalıştı baya salya akıta akıta düşşştüüü düşttüüü diyerek gezdi
Gördüm ya maşallah Karya yaMasallah göktuğ a erkenden konusacak
Bizde tutunup kalkip siralamaya başladık ama besik icerisinde benim safim koltuk kenarinda kendini birakiyor bende korkuyorum düşecek diye adimlamalar da baya artti ama yurumeden kosmaya calisiyor
Onun disinda mama , baba, gee, mee ( ben demek sanirim ) adee (buda anne )simdilik bunlar
Aynen yaa..ne veliler gördü bu sekerpare ahEllerine sağlık ne güzel olmuş elif kankim ize de çok yakışmış
Sorma benim grup 5 yaştı ama bende de ne yalanlar iftiralar olduçok iyi anlıyorum seni ama bence senin mesleğinin en zor kısmı veliler çocuklarla bi şekilde oynuyorsun geçiyor vakit
AhhahahahAli Haydo ikilisi üçüncü dünya savaşını çıkarırlar bı araya gelseler demek kielife öğretin bari bassın çocuğa tövbe tövbe ne diyorum ben
Amin canim amin insAllahİşte utansalar sana o kadar eziyet etmezlerdi kaynın mı evleniyor düğünlere girip virüs getirmesinler aman Allahım korusun
Tüm yatırımım gelinime dünür beye selamlar. Oğlanı kaybetmek istemeyen gelini hoş tutar. Allahım hayırlı insanlar çıkarsın yavrularımızın karşısına
Saol helinim
Biz de sabahladık Atayla kandilin bilince vardı sabahladı çocuğum. Bugün dairede nöbetçiyim. Gözüme cam kaçmış gibi. Teyzemde temizlik var onlara yemek bıraktım geldim öğle arası Atayı uyuttum. Ev felaket durumda eşim de yorgun uykusuz haftasonu misafir var hayırlısı bakalım
Saol misssim Annem bilmiş gibi göremeyeceğini neler neler işlemiş. Büyüyor kuzular hamdolsun bugünlere
Zor kuzum ev iş çocuk allahtan annen sende değil mi yoksa daha da zorlanırdın
Tuz lambası biz de burnu için getirtmiştik gece lambası görevi iyi oldukça
Sen yersen ona gecer illa ki.. balı simdi deneme derim.çunku ben oyle bi hata yaptım..baktim cocuk bir turlu iyilesmiyor.2 damla bal verdim. Damla ya damla.. ama o gun cok agladi..hic susmadi hep huzursuzdu.alerjiye dair hicbir belirti yoktu.ama esim kızdı dokundu cocuga belli ki zaten hasta cocuk niye denedin dedi.ben yedigimde ona gecenle alerjisi olsa hastalanirdi anlardim alerjisi yoktur diye dusunmustum.ama oyle olmadi.bu arada ishali iburaminden kaynakli olabilir.bize de cok kaka yaptirdi.elif de icti bu hafta.kaka kotu kokuyor mu o önemli.oyleyse bagirsaklara ozel antibiyotik baslar çünkU.gecmis olsun.inan dun gece gunese cok dua ettimKalppare
Bali ben yesem etkisi olursun diyorsun yani sekerparem deneyeyim hemen.
Veremezmiyiz ki artik bal 10 bucuk ayligiz erlen tabi de.
Teşekkur ederiz miss teyzosu
Ahh kıyamam ben betüşeBugün öğlen yaptım yemekleri, kızımın da arkadaşının doğum günüymüş dışarıda buluşma kararı almışlar dışarı da sabah beri kar yağıyor soğuk dedim aşağı toplantı odasında oturun hem geniş, hem sıcak, maskenizi çıkarmayın yemek içmek harici. Artık kısırla, makarna salatası yaptım çay demledim indirdiler. Betüş ün de dersi var yavrum meraktan çatladı tenefüslerde mont çizme giyip giyip indi çıktı
Elif de sac kurutma makinası sesinde iki dizinin ustunde dikilip gobek atıyor@Susam_tanesi bilmiyorum ki kızlar daha mı uyumlu oyun konusunda. Yoksa bizim oğlan aşırı ilgiye mi alıştıoyun oynayalım diye yere oturuyorum bişeyler koyuyorum bırakıp gidiyor ya babasına ya ablalara. Baba dersteyse onun sesine gidip kapıya vuruyor pat çat. Dün abimler bizdeydi yemekte bu sürekli kendine bakılsın diye gülücük saçmalar, ses çıkarmalar. Tam şebek oldu alıştı gözlerin sürekli onda olmasına sanrıırm. Dün en son mama sandalyesine koydum hamur makinasını da boş çalıştırdım onun sesine çalışmasına bakarak 10 dk durdu ben de kahvaltısını hazırladım. Çok şükür o tür seslere bayılıyor saç kurutmayı nerde görse fişe taktırıp çalıştırtıyor süpürgenin aşığı zaten bunlar biraz kurtarıyor beni bu ara
Ooo masAllah Karya hanimaMasallah göktuğ a erkenden konusacak
Bizde tutunup kalkip siralamaya başladık ama besik icerisinde benim safim koltuk kenarinda kendini birakiyor bende korkuyorum düşecek diye adimlamalar da baya artti ama yurumeden kosmaya calisiyor
Onun disinda mama , baba, gee, mee ( ben demek sanirim ) adee (buda anne )simdilik bunlar
Menümüz ayni canim..ben de cok kasmiyorum.yiyorsa yiyor.yemiyorsa zorlamıyorum.ama Ali beni bitiriyor..nazlana nazlana artik cildiriyorum.bu aksam yorgunluktan caya elim carpti esimi yakiyordum az kalsin.soylendim.Ali o kadar yormus ki yemek yemedigi icin pesinde kosmaktan dermanim kalmamis dedim.baktim nasil da kuzu kuzu yemeye basladıcanim cocuklar bazen takintili olabiliyor. arel sutu biberonda suyu sulukta portakal suyu bardakta olursa icer diğer turlu aslaaaa inatlasir. çizgi-film demissin valla nasil bir illetse aha biz yakalandik kurtulamıyoruz ama oyle yiyor civan da maruz kaliuor haliyle. tavsiye etmiyorum ben caresiz hissettim zararli oldugubu bile bile actim ama cok cok kitap resim puzzle dans egzersizli oyunlar arabalar felan derken biraz ipin ucunu birakmamis oluyoruz gelisimi icin.
aslinda zifirinkaranlik degil balkonu açıyorum ama anlamadim ki.diş mi anlatamam.nasil.kan ter içinde kalmış.oluyor.ruya mi ki
valla bence her türlü güzelliği de zorluğu da oluyor yakın olsa da uzak olsa da yeter ki Allah onlara sağlık bize de enerji versin. masallah sana da iyi yapmışsın bence kardeş candır
senin günlük rutini okurken yetişemiyorum missss..masallah pek dilbaz ya. civanda annnnne diuor araba sesi yapiyor öksürük ohhh egiiii abi baba tek tukkk takiliyor
ben süte guvenenlerdenim. sabah yumurta illaki. kaşar salatalık tahin pekmez. öğlen meyve yoğurt ya da çorba varsa. akşama da artık ne varsa ama misal köfte mi 3 tane bitti. sonra belki yine meyve olur belki olmaz. süt var sık sık hiç vazgeçmedik.
kurabiye yapmıştım allahım çıldırdı illa yicem diye her lokmada mutluluktan nasıl oynuyor. ama şeker kakao cikolatanhepsi vardin
Doktor zaten antibiyotiği verdiyse gitmene gerek yokki. Ben başlardım ilerlediginde daha geç iylesiyor. Ama sen bekle istersen yarinda ayni olursa antibiyotiğe bence başlamalısın.2 gun nasil yani.
Persembe sabahi 4 gibi basladi ates.
Ilac verince iyo.amA4 5 saate isinmaua basliyor.
Ama 38 gecmior pek ama yaniyor opunce hissettiğim.
Doktor yazdi zaten antiniyotigi gecmezse basliycam da sivi kaka yspmis 3kez yandan atlet tasmis.ust 2 dispatladio
Ondan mi.
Hic de gidesim yol yarin adam baska hasyanese olacakmış.
Basliycam olmadi klamoksa.
Iburamjn zero iste aferin gibi bahar ateslenmedenversemmi beklesemmi
Yeni doğduklarında kusuyorlarmi, tövbe estafurullah da yasiyorlarmı, nefes aliyorlarmi (Allah korusun) goremiyorum diye, loşta olsa hep yaktım. Ani ışık yakmalarina uyaniyorlardi. Bu seferde öyle alıştılar.Benimki karanlıkta yatıyor çok şükür ben ışıkta uyuyamıyorum da
Ay canım benim, senin durumda bizden farkli degil. Ali'de çok küçük. Zor gunler geride kaldı şükürler olsun.Menümüz ayni canim..ben de cok kasmiyorum.yiyorsa yiyor.yemiyorsa zorlamıyorum.ama Ali beni bitiriyor..nazlana nazlana artik cildiriyorum.bu aksam yorgunluktan caya elim carpti esimi yakiyordum az kalsin.soylendim.Ali o kadar yormus ki yemek yemedigi icin pesinde kosmaktan dermanim kalmamis dedim.baktim nasil da kuzu kuzu yemeye basladıanneligin bilmem kacinci maddesi: kendini acındır
tikce hem daha zor hem de daha eglenceli oluyor. soyle 6 aya tadından yenmez bence
Büyüdüler valla..yeri geldi cok zorlandiniz ama büyüttunuz..resmen iki bebek.ikiz gibi.❤❤❤ N Nehir8077 ve sen ikinize de helal olsun
Ben ilk zamnlar los isik aciyrdum 3 bucuk aydan snra kapadim baktim uyuyor sıkıntı yok şimdi de gündüz karartiyorum odayı biraz aydınlık olsun hemen uyaniveryorYeni doğduklarında kusuyorlarmi, tövbe estafurullah da yasiyorlarmı, nefes aliyorlarmi (Allah korusun) goremiyorum diye, loşta olsa hep yaktım. Ani ışık yakmalarina uyaniyorlardi. Bu seferde öyle alıştılar.
Anaları gibi korkak oldular sanırım benimkiler.
Asya' mıza aferin bak anneye ayak uydurmuş.
Anneler nasıl alıştırırsa onlarda öyle alışıyor demekki. Ama sizler yaninda aynı odada yatıyorsunuz' yanlarinda olsam bende kapatırım belki ama. Gece uyanırlar korkarlar diye düşünüyorum. Umut odanin kapisina kadar çıkar ileri gidemez mesela, ışık nereye kadarsa oradan seslenir. Tuvalete kalkiyor bazı geceler cok sıvı tuketip yattıysa.Ben ilk zamnlar los isik aciyrdum 3 bucuk aydan snra kapadim baktim uyuyor sıkıntı yok şimdi de gündüz karartiyorum odayı biraz aydınlık olsun hemen uyaniveryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?