Takma kafana ne kadar pis olabilir o ev en nihayetinde ev orası. O kadar mikrop alsın bağışıklığı güçlensin. Yanlış anlama beni sen ve bahar çok temiz kadınlarsiniz. Benim evim sizlerinkinin yanında çöplük kalır. Agizlarina ne sokmuyorlarki, yakın olsak gel gor bizi bi derdim. Yetisemiyorum hızlarına, bi yeri yapsam diger yeri batırıyorlar, Ama aralarda bence pisliklede tanışsınlar. Hastalığa gelince diş sıkıntısı var diyorsun, olacağı varmış. Her çocuk hastalanır, cocuklarin en cok basinada bogaz kızarıklığı gelir. Bunla geçmiş olsun. Ben olsam o antibiyotiğe başlardım. Üzülme ver ilacını 2 gune iylessin kuzum.Sagol canim.
Gittik persembe de ates var iste.
Amtibiyotik.basliycam olmadi yarin
1p
0gundur evde degilim
Kiz kalabalıkta yerlerdeagzinda eller hersey.
Masallah bu pislikte nasilda hasta
Olmafi kizim allah koruyor dedim gecesine bu
Agzima tukureyim en Kibar deyimle.
Bali da iyileşince denerim ins sagol cani.aguz acmiir zaten
Dün birlikte Alinin 3 yas videolarına baktık.bebek dogdugu zamanki halleri..nasıl da minik..nasıl da düşünceli o zaman..kafasinda birsuru soru var.bu bebek nerden geldi der gibi.kahvalti zamanı erva uyumaz..ali acıktım der..aman ne zor günlerdi..gecti gitti hamdolsunAy canım benim, senin durumda bizden farkli degil. Ali'de çok küçük. Zor gunler geride kaldı şükürler olsun.
Oyy kıyamam kuzulara masAllah ❤
Kıyamam ya Diş gibi belirtiler ama yine de ihmal etme gidin bi isterdenSagol dilzar
Bilmiyorum somdi yine sicaklasiyor.
Cikiyor yani ama2
38I pek gecmiyor derecede temassiz guvenemiorum.
3 defaishalyapti galiba atlete gecmisti yani biraz.
Ates cikmadan iburamin zero calpol vermelimiyim
Dunden onceki gece sabaha karsi basladi 4 gibibasladi ates ne zaman antibiyotige gecicez kizlar ya.
Domtor yarin gelin olmadi dedi abtibiyotigi zaten yazdi da kakat tahlili yapalim
Dedi devam ederse. Ama ust 2 dis patladi 3 4 gundur onla da uğraşıyor yavrum.
Napicam sasirdim.
Hep memede halsiz ilac icince biraz iyi.
Cok sukur diyeyim yine de.
Offf elim ayagim dolanior sanki belirsizlik
Büyüdüler de dans ediyorlar yan yana maşallah
Vallahi herkes bugunlerini arayacaksın, en kolayi boyle, kucukken bakmak hareketlenince daha zorlanacaksin derdi. Umutta da durudada bence bana göre en zor dönem bebeklikleri. Ali'ninde umut'unda zaman geçtikçe aralari daha iyi olacak insallah. Suan bazi işlere yetişemiyorum ama ne yapalim, zaten gelen gidende yok birazda ona guveniyorum. Resimde gordugun gibi 4 gun oldu cocuklarin carsaf nevresimlerini yikayali, ama bir turlu takamadım. Kismet bu gun takicam insallah.Dün birlikte Alinin 3 yas videolarına baktık.bebek dogdugu zamanki halleri..nasıl da minik..nasıl da düşünceli o zaman..kafasinda birsuru soru var.bu bebek nerden geldi der gibi.kahvalti zamanı erva uyumaz..ali acıktım der..aman ne zor günlerdi..gecti gitti hamdolsun❤ beni en cokk yoran alerji oldu..ustune uyku problemleri..öyle böyle büyüttük valla hamdolsun.ama helin ve siz iki bebek büyüttunuz canım bana kalırsa en zoru
Oyy kıyamam kuzulara masAllah ❤
ah mis hic sorma gittikce hem daha zor hem de daha eglenceli oluyor. soyle 6 aya tadından yenmez bence
Bende göremiyorum sanırım yakın arkadaslar olarak paylaşmış. Bizi unutmuş
Oyyy masallah guzellikler
Bencede en zor donem bebeklik cocuk derdini söyleyemiyor edemiyor en hizli buyuyp gelistikleri ve zorlandiklari donem. Onlarin bu zor donminde bizde zorlaniyoruz ama gecici.Vallahi herkes bugunlerini arayacaksın, en kolayi boyle, kucukken bakmak hareketlenince daha zorlanacaksin derdi. Umutta da durudada bence bana göre en zor dönem bebeklikleri. Ali'ninde umut'unda zaman geçtikçe aralari daha iyi olacak insallah. Suan bazi işlere yetişemiyorum ama ne yapalim, zaten gelen gidende yok birazda ona guveniyorum. Resimde gordugun gibi 4 gun oldu cocuklarin carsaf nevresimlerini yikayali, ama bir turlu takamadım. Kismet bu gun takicam insallah.
Allah hayra çıkarsın canım gerildim okurken ben de görürüm böyle çok köpekli falan rüyalar hayra yoralimGece cok kötü ruya gördüm kizlar karanlik hava parktan geliyoruz esimle esimin yigenleri var annesiyle babasi yok bir yere gitmişler tamam bize gelsinler diyorum binanin icine giriyoruz parktan geldiler ust başlarını degsmeden eve mi alicaz diyor esim bende birsey olmaz evde kiyafet var giydiririz diyorum o sira bakiyorum 2 kat giyinmisler a bak 3 kat giyinmisler problem yok hadi diyorum birde bakiyorun Karya yok diyorum esime karya nerde diye kapidan cikiyoruz disariya dogru sag tarafta birsuru kopek var sol tarafa esim gidiyor orasida canur ve bataklik göletler var ben yerlerde karya karyaa diye ariyorum köpek bana dogru kosuyor bende kopek flan görmüyor gözüm kopege vuruyorum kosup karyaa karyaa diye bagiriyordum nefes nefese uyandim. Hayır olsun insallah. Allahım kotuluklerden uzak tutsun yavrularimizi korusun
Bende mutfak temizledim bugün araya dereye sıkıştırdımYine hunharca iş yapıp sayfalari okuyamadigim bir gün hadi cümleten hayırlı geceler bol uykulu geceler olsun annelere ve bebislere amiin
Canım farketmedim biliyor musunVallahi herkes bugunlerini arayacaksın, en kolayi boyle, kucukken bakmak hareketlenince daha zorlanacaksin derdi. Umutta da durudada bence bana göre en zor dönem bebeklikleri. Ali'ninde umut'unda zaman geçtikçe aralari daha iyi olacak insallah. Suan bazi işlere yetişemiyorum ama ne yapalim, zaten gelen gidende yok birazda ona guveniyorum. Resimde gordugun gibi 4 gun oldu cocuklarin carsaf nevresimlerini yikayali, ama bir turlu takamadım. Kismet bu gun takicam insallah.
Allah hayırlara çıkarsın canım.ruyani hemen hayra yoruyorum. Kopege vurup düşmanı def etmissin.kkızını kaybetme rüyasi da tamamen psikolojik.butun anneler ruyalarinda yavrularini kaybettigini görüp korkarak uyanirlar.Gece cok kötü ruya gördüm kizlar karanlik hava parktan geliyoruz esimle esimin yigenleri var annesiyle babasi yok bir yere gitmişler tamam bize gelsinler diyorum binanin icine giriyoruz parktan geldiler ust başlarını degsmeden eve mi alicaz diyor esim bende birsey olmaz evde kiyafet var giydiririz diyorum o sira bakiyorum 2 kat giyinmisler a bak 3 kat giyinmisler problem yok hadi diyorum birde bakiyorun Karya yok diyorum esime karya nerde diye kapidan cikiyoruz disariya dogru sag tarafta birsuru kopek var sol tarafa esim gidiyor orasida canur ve bataklik göletler var ben yerlerde karya karyaa diye ariyorum köpek bana dogru kosuyor bende kopek flan görmüyor gözüm kopege vuruyorum kosup karyaa karyaa diye bagiriyordum nefes nefese uyandim. Hayır olsun insallah. Allahım kotuluklerden uzak tutsun yavrularimizi korusun
Canim beni tarif etmissin.burayi isik hiziyla okuyup genelde bebek uyutmaya calisirken yaziyorum.artik epey hizli yazmaya basladimGunaydiinben artık çok yoruluyorum ya yeni yürümeye başlayan bebek çok zor her dakka bı kaza kafamı kasiyacak zamanım kalmadı buraya giriyorum iki mesaj okuyayım diyorum olmuyo kendime vakit ayırmak istiyorum olmuyo kızıma etkinlik yaptırayım diyorum olmuyo eşimle bı film acalim izleyelim diyorum olmuyo ya olmuyo babam olmuyo yine isyankar gunumdeyim hamdolsun bugunume tabi
Ooo canım kolay gelsin uykusuz ve yorgun bi de teyzene yemek yetiştirmişsin. Sen cennetliksin maşallah. Çocukla misafir de çok zor kolaylıklar..Biz de sabahladık Atayla kandilin bilince vardı sabahladı çocuğum. Bugün dairede nöbetçiyim. Gözüme cam kaçmış gibi. Teyzemde temizlik var onlara yemek bıraktım geldim öğle arası Atayı uyuttum. Ev felaket durumda eşim de yorgun uykusuz haftasonu misafir var hayırlısı bakalım
Ne güzel anlatmışsınBu işin doğrusu yok. Kişiden kişiye değişiyor, senin ne istediğine bağlı. Ben evlenirken en az beş sene çocuk düşünmüyordum sonra ikisini peş peşe yaparım diyordum. Biri iki yaşındayken öbürünü doğururum en geç diyordum. Eşim hemen istiyordu zor ikna ettim. Gerçekten beşinci sene kızımı doğurdum. Sanırım üç aylık yoktu daha, en az beş sene daha çocuk yok dedim eşime. Hemen kabul ettiİlk çocuk olunca ne olduğunu anlayamıyorsun. Bir de kızım yeni doğan reflüsü ile doğdu. Emdiğinin çoğunu kusar bir saat bile uyumaz tekrar acıkırdı. 6 ay zombi gibi gezdim. Ama ikinciyi geç doğurmamdaki tek sebep zorluk olmadı. Çünkü 6. ay ek gıdalara geçince kusma durdu uykular düzene girmeye başladı ya da ben alıştım Çocuk büyüdükçe hem kolaylaştı hem de zevkli olmaya başladı. O anda bir bebek olsaydı mecburen bebeğe vakit ayıracağım için kızımın o yaşlarını doya doya yaşayamayacağımı düşündüm. 6 yaşında ikinciyi düşünürüm derken bu sefer de iş kurdum. Yok bir sene işyeri otursun diye bekle, iş iyi gitmedi yok düzelir mi kapanır mı diye bekle, onu bekle bunu bekle bizim hesap biraz şaştı. 10 seneyi geçti. Ama şimdi sor hangisi diye gerçekten 6 bile erkenmiş, bu yaş farkından çok memnunum. Herkese göre farklı dediğim bu, şu an 39 yaşındayım bebek bakıyorum. Arkadaşlarım hayatta yapamazdım diyor. Bana da çok rahat geliyor. Kızımla beraber bakıyoruz gibi. Tabi ki zorlukları olmuyor mu oluyor büyük de olsa kızımın da ilgiye, derslerinde yardıma, bazen baş başa kalmaya ihtiyacı oluyor. Hepsine bir vakit bulmaya çalışıyoruz.
Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın gerçekten..Sağolun kizlar tesekkur ederim.
Ates takibi yapiorum ilac vermeyince yaniyoruz yine ten olcumumle anliorum hemrn surup bez.
Gecmezse ates antibiyotik vericem ya da serum falan demisti.
Pazartesi gelin dedi ama yarin aciksa gitsek mi bilmiorum
Bogazlar kızarmış herseyi agzina atiyor masallah hasta olmadi diordum som agizliyim ben.
Iburamin zero calpol veriyorum burnunu temizleme agzini bi actirsa bogazi ne halde bakicam ama yok.
3 kisi tutup siringayla ilac iciremiyoruz tukuruyor cok korktu daha kucahima yatirsam kendini firlatihor.
Cocuklar hic hasta olmasa keske.
Bununla.gelmis gecmis olsun napalim.
Insallah iyisinizdir kizlar.
Neler yapiorsunuz cok bosladim burayi firsatim olmuyor ne yazik ki
Esime gicigim.aynen jadem annesinin yanind da dedim.agzima.geleni ama cocuklarim omce gelior onu takamicam Allah islah etsin çenesini ilgisizligini
Maşallah Göktuğ a kalabalık evde herkesten bişeyler öprençyordur tabiBugün öğlen yaptım yemekleri, kızımın da arkadaşının doğum günüymüş dışarıda buluşma kararı almışlar dışarı da sabah beri kar yağıyor soğuk dedim aşağı toplantı odasında oturun hem geniş, hem sıcak, maskenizi çıkarmayın yemek içmek harici. Artık kısırla, makarna salatası yaptım çay demledim indirdiler. Betüş ün de dersi var yavrum meraktan çatladı tenefüslerde mont çizme giyip giyip indi çıktı
Göktuğ la oynadık biraz da yatırdım. Ben de çay bisküvi koydum içtim uzandım. Hiç iş yapmadım canıma değsinuyandı şimdi daha uyuyacakmış salla beni dedi paşazade. Uyudu tekrar.
Bizim oğlan dilleniyor bu aradadışarı bakıp kaaaa diyor karmış. Düştü, gitti, anne, meme, mama, eeee, cıssss, nenniii, kuuu(kuş), tot(top) bunlar şimdilik cepte bugün de düştü ye çalıştı baya salya akıta akıta düşşştüüü düşttüüü diyerek gezdi
Karya ya da maşallahMasallah göktuğ a erkenden konusacak
Bizde tutunup kalkip siralamaya başladık ama besik icerisinde benim safim koltuk kenarinda kendini birakiyor bende korkuyorum düşecek diye adimlamalar da baya artti ama yurumeden kosmaya calisiyor
Onun disinda mama , baba, gee, mee ( ben demek sanirim ) adee (buda anne )simdilik bunlar
Daha ne olsun çok güzel maşallah@misskokulumm he bu arada yiyor diyorumda toplasan iste bulgurdan yarim kaseden az. Makarna yarim kase corba ve yogurt ikisi 1 kase eder. Et kofte onune didikliyorum bir avuc kadar
Ay ne güzel manzara yatağa geçmişsiniz siz düşmüyorlar mı?
Öyle bakmak için başka odanın ışını kullandım canım ben ilk zamanlar hep yanımda ışıkta yattı ilk 4 ay falan geceleri karanlıkta yattı öyle alıştı üzmedi beniYeni doğduklarında kusuyorlarmi, tövbe estafurullah da yasiyorlarmı, nefes aliyorlarmi (Allah korusun) goremiyorum diye, loşta olsa hep yaktım. Ani ışık yakmalarina uyaniyorlardi. Bu seferde öyle alıştılar.
Anaları gibi korkak oldular sanırım benimkiler.
Asya' mıza aferin bak anneye ayak uydurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?