2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Takma kafana ne kadar pis olabilir o ev en nihayetinde ev orası. O kadar mikrop alsın bağışıklığı güçlensin. Yanlış anlama beni sen ve bahar çok temiz kadınlarsiniz. Benim evim sizlerinkinin yanında çöplük kalır. Agizlarina ne sokmuyorlarki, yakın olsak gel gor bizi bi derdim. Yetisemiyorum hızlarına, bi yeri yapsam diger yeri batırıyorlar, Ama aralarda bence pisliklede tanışsınlar. Hastalığa gelince diş sıkıntısı var diyorsun, olacağı varmış. Her çocuk hastalanır, cocuklarin en cok basinada bogaz kızarıklığı gelir. Bunla geçmiş olsun. Ben olsam o antibiyotiğe başlardım. Üzülme ver ilacını 2 gune iylessin kuzum.

Ay canım benim, senin durumda bizden farkli degil. Ali'de çok küçük. Zor gunler geride kaldı şükürler olsun.
Dün birlikte Alinin 3 yas videolarına baktık.bebek dogdugu zamanki halleri..nasıl da minik..nasıl da düşünceli o zaman..kafasinda birsuru soru var.bu bebek nerden geldi der gibi.kahvalti zamanı erva uyumaz..ali acıktım der..aman ne zor günlerdi..gecti gitti hamdolsun ❤ beni en cokk yoran alerji oldu..ustune uyku problemleri..öyle böyle büyüttük valla hamdolsun.ama helin ve siz iki bebek büyüttunuz canım bana kalırsa en zoru
Oyy kıyamam kuzulara masAllah ❤

Kıyamam ya Diş gibi belirtiler ama yine de ihmal etme gidin bi isterden

Vallahi herkes bugunlerini arayacaksın, en kolayi boyle, kucukken bakmak hareketlenince daha zorlanacaksin derdi. Umutta da durudada bence bana göre en zor dönem bebeklikleri. Ali'ninde umut'unda zaman geçtikçe aralari daha iyi olacak insallah. Suan bazi işlere yetişemiyorum ama ne yapalim, zaten gelen gidende yok birazda ona guveniyorum. Resimde gordugun gibi 4 gun oldu cocuklarin carsaf nevresimlerini yikayali, ama bir turlu takamadım. Kismet bu gun takicam insallah.

Bencede en zor donem bebeklik cocuk derdini söyleyemiyor edemiyor en hizli buyuyp gelistikleri ve zorlandiklari donem. Onlarin bu zor donminde bizde zorlaniyoruz ama gecici.

Son düzenleme:
Gece cok kötü ruya gördüm kizlar karanlik hava parktan geliyoruz esimle esimin yigenleri var annesiyle babasi yok bir yere gitmişler tamam bize gelsinler diyorum binanin icine giriyoruz parktan geldiler ust başlarını degsmeden eve mi alicaz diyor esim bende birsey olmaz evde kiyafet var giydiririz diyorum o sira bakiyorum 2 kat giyinmisler a bak 3 kat giyinmisler problem yok hadi diyorum birde bakiyorun Karya yok diyorum esime karya nerde diye kapidan cikiyoruz disariya dogru sag tarafta birsuru kopek var sol tarafa esim gidiyor orasida canur ve bataklik göletler var ben yerlerde karya karyaa diye ariyorum köpek bana dogru kosuyor bende kopek flan görmüyor gözüm kopege vuruyorum kosup karyaa karyaa diye bagiriyordum nefes nefese uyandim. Hayır olsun insallah. Allahım kotuluklerden uzak tutsun yavrularimizi korusun

Gunaydiin ben artık çok yoruluyorum ya yeni yürümeye başlayan bebek çok zor her dakka bı kaza kafamı kasiyacak zamanım kalmadı buraya giriyorum iki mesaj okuyayım diyorum olmuyo kendime vakit ayırmak istiyorum olmuyo kızıma etkinlik yaptırayım diyorum olmuyo eşimle bı film acalim izleyelim diyorum olmuyo ya olmuyo babam olmuyo yine isyankar gunumdeyim hamdolsun bugunume tabi

Allah hayra çıkarsın canım gerildim okurken ben de görürüm böyle çok köpekli falan rüyalar hayra yoralim

Canım farketmedim biliyor musun
Sen söyleyince baktım. O kadar tatlışlar ki gözum başka seye takılmadı.ayrıca seni çok iyi anlıyorum.zorlaniyoruz evet ama gececek bence de büyüdükçe.bence de en zor evre bir bebeklik(ilk 4 5 ay) iki de 2 yaş sendromu onları da atlattik mi tamamdir. Şu an sen birini atlatıyorsun zaten.ama onda da hayırli komşun varsa rahatsın.bagrisa cağrısa şikayete gelmezse.benim oglan 2 3 yas arası gereksiz yere çok çığlık atıp ağladı.her cocuk başka.ama o 2 3 yas arası çok da dillendi.herhalde dil gelişimi ile çığlık atma arasında bir bag olmali gitgide kolaylasacak insAllah canim
Allah hayırlara çıkarsın canım.ruyani hemen hayra yoruyorum. Kopege vurup düşmanı def etmissin.kkızını kaybetme rüyasi da tamamen psikolojik.butun anneler ruyalarinda yavrularini kaybettigini görüp korkarak uyanirlar.
Cok ruya gorurum.biraz öğrendim.soyle ki ruyadan korkarak uyanırsan,sola dönüksen uyandığında genellikle kabus olup anlamsiz oluyormuş.ama eger saga donuksen uyandığında ve huzurla uyandiysan ruyanda beyaz mavi yesil tonlar varsa rüya anlamlı olabilir.ama her rüya çikmaz hatta genellikle çıkmaz.rüyanı herkese anlatmamak lazımmıs.çünkü kötüye yoran olursa kötüye çıkar derler.o yüzden hep hayra yormalı.çevrende rüyani hayra yoracak insanlara anlatmaya çalış bu arda cok rüya gorururm ama yorumdan pek anlamam.google amca sagolsunn yorumluyor
Canim beni tarif etmissin.burayi isik hiziyla okuyup genelde bebek uyutmaya calisirken yaziyorum.artik epey hizli yazmaya basladim
Ama ben de yoruluyorum ve inan yemek yapmaya vakit yok.elif sürekli bi yaramazlık pesinde..Ali de hic durmuyor film izlemek mi? Dün gece cocukalrı uyuttum.elif uyandi gene uyuttum derken gece 00.00 dan sonra blade diye vampirli film açtı eşim.sırf vakit gecirelim diye korku filmi izledim ya gece 2.30 da yattim.elif kac defa uyandı..bugun ben perisanim.noldu film izlrdim.bunu basardimsonra kendime kızdım film senin neyine..senin hayatin film zaten diye bu arada korku filmi de hic sevmem.bi carsambalari dogdugun ev kaderindir i yakalamaya calisiyorum. Bak bugun de tejrari koymuslar. Izlemedigim yere azcik bakabildim.iki defa denk gelmemem ragmen bir bolumu tam izleyemedim herkes sadakatsizi izliyormuş burda çekiliyor diye.ama ben dayanamiyorum cok sinir bozucu o adam

Ooo canım kolay gelsin uykusuz ve yorgun bi de teyzene yemek yetiştirmişsin. Sen cennetliksin maşallah. Çocukla misafir de çok zor kolaylıklar..
Ne güzel anlatmışsın
Çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın gerçekten..
Maşallah Göktuğ a kalabalık evde herkesten bişeyler öprençyordur tabi
Karya ya da maşallah
@misskokulumm he bu arada yiyor diyorumda toplasan iste bulgurdan yarim kaseden az. Makarna yarim kase corba ve yogurt ikisi 1 kase eder. Et kofte onune didikliyorum bir avuc kadar
Daha ne olsun çok güzel maşallah
Ay ne güzel manzara yatağa geçmişsiniz siz düşmüyorlar mı?

Öyle bakmak için başka odanın ışını kullandım canım ben ilk zamanlar hep yanımda ışıkta yattı ilk 4 ay falan geceleri karanlıkta yattı öyle alıştı üzmedi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…