Beni mutlu eden gozune birsey olmaması, sürdüm aslinda ama geçiyor galiba yeşil olmaya başladı.Normal krem sürsem bile açarrengi geçmiş kuzucum bin şükür gözünedenk gelmemiş kötü olmuş ama
sagolasin canim. s5 aldim ben. s6 degil. trendyoldan aldik, hatta sen söylemiştin. günlük temizlik işimi yapıyor. hatta esim abartıp haftalik bile yaptırıyor. zamanla nasil olur bilmem, şimdilik iyi.Ne güzel haber Rabbim anneyle yavruyu birbirine bağışlasın
Büyük geçmiş olsun ne zor ya Allah korumuş annemde kv de de çok zor doğumlar yapmışlar doğum esnasında ölmüş yavruları o zamanın şartlarında doğup ölen olmuş kendi hayatları tehlikeye girmiş onun için kesinlikle normal doğum yapmamı istemediler Ayşe de zaten yüksek tansiyondan ötürü plesantanın kopma riski vardı anne ve bebek hayatı tehlikeye girer demişlerdi o yüzden 37.haftaya zor bekletmişti doktorumun şimdi anlatırken dile kolay da ne zor günlerdi çok şükür geçti gitti meleklerimiz sağlıkla yanımızda şimdi
Hayırlı olsun canım güle güle kullan robocop s6 yı mı aldın fiyatı düştü diyorlardı Bi kullan bakalım tavsiye edecekmisin
Hay maşallah sana ve enerjine bende bu akşam tekrar süt sipariş ettim kv oradayken aldığım sütle mayalayamadım bende mi sütte mi sıkıntı vardı bilmiyorum kefir gibi oldu kıvamı bakalım yarın tekrar deniyeceğim ıımmm fırın sütlaç bayılırım ablamda geldi çok güzel yapar hemen bu haftanın menüsüne ekleyelimben de gittim bugün e bebeğe ama talan olmuş kalmamış hiç bişey yazlık tşört şort tulum falan aldım bende çok çok uygun mağaza indirime girmiş üzerine birde %28 olunca baya ucuza geldi ama ben alt üst falan istiyordum onlardan kalmamış hiç int baktım ama mağaza fiyatlarını görünce orası pahalı geldi
Çok sevindim çok şükür. Benimde hamilelik boyunca vurduğum kan sulandırıcılsrdan mı neyden bilemedik aşırı kanamam olmuş. Ata sabah 9 da doğdu. En geç 20 dakika sonra odaya getirilmem gerekirken 10 u geçe çıkabildim. Arkadaşım diyor indiğinde hala kanlar içindeydin. Hemen üzerimi değiştirdiler. Çıkarken doktorum bizi korkuttun Yeşim kanamanı zor durdurduk dedi. Öyle titriyordum ki resmen zangır zangır dişlerim birbirine vuruyordu o derece. Rabbim kimseyi o darda bırakmasın. Candan can çıkıyor hiç kolay değilGüzel haberi aldık kizlar yeni doğum yapan annemiz entubeden çıkmış hala yoğun bakımda ama düzeliyormus çok şükürnormal doğum yaparken doğumu kaldırmamış vücut kanaması çok olmuş bı anda ondan böyle olmuş Allah'ım şükür ki iyiye gidiyomus daha iyi olsun evladına kavuşsun
Allahım bizleri bebelerimizi sevgili nisan annelerini ve kuzularını sevdiklerini her türlü kazadan beladan nazardan hasetten fesattan korusun muhafaza etsin. Çocuklarımızı anneli babalı sağlıkla mutlulukla huzurlu bir şekilde büyütüp meslek sahibi etmeyi, mürüvvetlerini görmeyi. Bizlere Anneanne babaanne olmayı , eşimize ak sakallı dede olmayı nasip etsin. İnşallah. Hepimizin hayırlı duaları kabul olsun. Senden de Allah razı olsun dünürüm sayende dua ettim.Al canim o kremi evde bulunsun.hirudoid jel canim adi. Her cocuklu evde bulunmasi gerekli bence. Ah kıyamam hala morgecmis olsun. bende elife bir defa sürebildim.durmuyor ki rahat. Ama sisligi sabaha almisti.hala mor bizim de ama o devasa şişlik indi nispeten.ama hala kabarti var simdi de sürülür herhalde.surdukten sonra biraz oyala elini oraya surmesin.hemen kabuklaniyor zaten yara.o zaman serbest bırakırsın.sislik morluk odem alıyormuş bu krem.iburamin aferinden daha hafifmis ve evet etki etti bize.bugun yine ikisinin de burunlari akıyor ama
Oh güzel haber ❤ Allah yardımcısı olsun bundan sonra..insAllah cabucak toparlar..
Benim de birinci dogum cok sıkıntılı geçmişti.yani normal de olsa ameliyatta olsa olabiliyor boyle seyler..Allah yazmamis olsun..
Bu arada kızlar ilahiyat mezunu bir yengemiz var akraba. Bugun bana mesaj atmıs.bugun Recebin 10. Günüymüş.bugun dua ile kaderin kazanin yönü değişirmiş.bugun bol bol hayır dua et dedi.yani kaderinde kötu bir olay bir musibet vara Rabbimden kaldirmasini hayra cevirmesini isteyebilirz.Bir de Recep ayında edilen beddua tutarmış.kimseyi kizdirmamamk gerekliymis bi beddua ederse tutarmişbi de ettigin duaya dikkat et dedi.ola ki ettigin beddua tutar sevdigin birine.sonra üzülürsün dedi. Ben de sizjnle paylasayim dedim.bugun dua ediyirum ben de iste ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Allahım rast getirsin. Üzerimize düşen birşey olursa bir telefon uzağındayım. Allah yürü kulum koş kulum desin inşallah. Kendinize inanın. İşin yarısı hallolmuş olur kendiliğinden.insallah öyle olur canim. çok düşündük çok.hesapladik deneyecez bakalım inşallah Allah yürü ya kulum der
Hey maaşallah. Darısı damatlığına inşallah. Kolayca geçer. Rahatlat boncuğum. Ata iyi hamdolsun ama çok az uyuyor. Hergün çıkıyoruz dışarı. Bugün hızımızı alamamışız evden 5 km uzaklaşmışız hiç sesi çıkmadı güneşlendi sağa sola baktı dönüşte mıkırdandı ama eve gelebildik o kadar yorgunluğa yine uyumadı. Şimdi uyuyor şükür. Hepinize Allah rahatlık versin bebelerimize de huzurlu uykular olsunSağol canım benim umut cuma sabah 11 de sünnet oluyor. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah.
Allah gönlüne göre versim canımAynı yürümelere devam. Koşmuyor ama napıyor şaşkoloz biliyor musun, babası ayağıyla topa vurdura vurdura ayakla topa vurmayı öğrenmiş. Sen daha yeni ayakta duruyorsun yeni yürüyorsun bi de topa vurmaya çalışmak nedir yaadeliricem ve yiyeceğim ben bu çocuğu hatta hafta sonu babası o kadar koşturdu ki top oynayıp oynayıp uyumuş kucağında yorgunluktan
Ama senin enerjine maşallah ne diyeyimBen 1 kilo alıyorum onu da ikiye bölüp yapıyorum sadece ipeğe kadar
Öyle mi demiştim ya hiç hatırlamıyorumamaan geçti gitti o günler gerçekten. Çok şükür sağlıkla yanıbaşımızda minnoşlarımız
Amin canım benim zaten hiç acelem yok hatta belki ihtimal bile yok ama işte insan düşünmeden edemiyor.
Ben de çocuklar olmadan çıktığımda içimden zafer kazanmış komutan edasıyla geziyorumYemeği yedik kaçtım aslı yengem gelmişti dedim yürü yürü foruma gidiyoz indirim bahane intikam şahanenoluyo kız akşam akşam diyor dedim traşın rövanşını alıyorum ohh ben dünya varmış elimde kolumda bebe olmadan çıkmak
Daha iyiyiz cok şükür dünürcanNe güzel ifade etmişsin. Ne zaman hazırsa anne baba o zaman doğru zaman. Anneli babalı sağlıkla mutlulukla büyüsünler
Baharcım sabah kahvaltı yapıyor uyandıktan yarım saat sonra falan mutlaka yumurta ve labne bazen yeşil zeytin ve tahin pekmez. Uykuya geçerken emip mama yiyor. Memede birşey yok ama o yine emiyor. Kalkınca yemek çorba ne yapmışsam ona bir küçük kase açlık derecesine göre yiyor. Sonra yine ıyuyacağında mama uyandığında yoğurt ve yemek. Yatmadan meyve ya da meyveli irmik, muhallebi tarzı bişeyler. Ne kadar istiyorsa istemiyorsa tutar sarı inadı açmaz ağzını zaten
Canım şükürüm güneşimiz nasıl oldu. İyidir umarım
Baharım Allah gücünü arttırsın ne hoşlar maaşallah. Umut kuzumun sünnet işi ne aşamada
Hayır olsun kuzum. Rabbim kötülüklerden uzak etsin. Öperim prensesimi
O İpek Kozamın ayağına taş gözüne yaş değmesin maaşallah
Dilzarım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl Aşım paşam. Bu arada annemlerin bir ucu Selanik Makedonya bir ucu Bulgaristan hemşeriyiz oralardan
Kuzum gelin çiçeğim şimdi nasıl. Nasıl koruyacağız kuzuları hiç kıyamıyorum
Oyyy çiçeğim oy
Ata da uyumuyor ağlıyor uykuda ağlıyor. Diş de çıkmadı ne dişmiş ne zaman çıkacak hiç bilmiyorum
Burda Çukurova’da köstek kırma yaparlar. Bebeğin iki bacağına simit geçirip çocukları koştururlar hızlı gelen simiti böler bebek daha rahat yürür düşmez denir. Yani adeti böyleymiş özellikle Adana’da.SonsuzUmut kayınvalidenler bilir. Diş için de hedik yapılır. Buğday kaynatılır. Şekerle süslenir ikram edilir. Bebeğin önüne çeşitli objeler konup ne yöne emeklerse geleceğe dair ipucu vereceği söylenir. Dişimiz çıksa yapacaktım bende ama. Çıkmıyor yoruyor. Hep ağlıyor uyumuyor. Sağlık olsun da.
Kıyamam Asım paşama
Şükürüm Ata da ne bulsa ağzına alıyor. Evde ultra temiz değil yetişemiyoruz. Dışaridian toz uçuyor. Bir de bizim bahçe faslımız var. Ekstradan yerden koparıp ot yiyor. Yetişirsen çıkarıyorsun ama basıyor yaygarayı.
Göçmenlikten de hemşeriyiz bea dünürüm. Annemin anneannesi şiveli konuşurmuş Kırklarelinde . Kızçeme yap tüm adetleri. Şaşalı olsun ervamın herbişeyciği. Kaynanası da sever ritüelleri.
Aslıcım çok dua ediyorum. Nasıl oldu anne çıktı mı yoğun bakımdan. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Umudum ya o boncuk gözlere nazar değiyor. Kıyamam
Ahh kuzumm Allah kolaylık şifa nasip etsin insAllah ❤❤❤Sağol canım benim umut cuma sabah 11 de sünnet oluyor. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah.
Hay Allah razı olsun ne güzel duaÇok sevindim çok şükür. Benimde hamilelik boyunca vurduğum kan sulandırıcılsrdan mı neyden bilemedik aşırı kanamam olmuş. Ata sabah 9 da doğdu. En geç 20 dakika sonra odaya getirilmem gerekirken 10 u geçe çıkabildim. Arkadaşım diyor indiğinde hala kanlar içindeydin. Hemen üzerimi değiştirdiler. Çıkarken doktorum bizi korkuttun Yeşim kanamanı zor durdurduk dedi. Öyle titriyordum ki resmen zangır zangır dişlerim birbirine vuruyordu o derece. Rabbim kimseyi o darda bırakmasın. Candan can çıkıyor hiç kolay değil
Allahım bizleri bebelerimizi sevgili nisan annelerini ve kuzularını sevdiklerini her türlü kazadan beladan nazardan hasetten fesattan korusun muhafaza etsin. Çocuklarımızı anneli babalı sağlıkla mutlulukla huzurlu bir şekilde büyütüp meslek sahibi etmeyi, mürüvvetlerini görmeyi. Bizlere Anneanne babaanne olmayı , eşimize ak sakallı dede olmayı nasip etsin. İnşallah. Hepimizin hayırlı duaları kabul olsun. Senden de Allah razı olsun dünürüm sayende dua ettim.
Allahım rast getirsin. Üzerimize düşen birşey olursa bir telefon uzağındayım. Allah yürü kulum koş kulum desin inşallah. Kendinize inanın. İşin yarısı hallolmuş olur kendiliğinden.
Hey maaşallah. Darısı damatlığına inşallah. Kolayca geçer. Rahatlat boncuğum. Ata iyi hamdolsun ama çok az uyuyor. Hergün çıkıyoruz dışarı. Bugün hızımızı alamamışız evden 5 km uzaklaşmışız hiç sesi çıkmadı güneşlendi sağa sola baktı dönüşte mıkırdandı ama eve gelebildik o kadar yorgunluğa yine uyumadı. Şimdi uyuyor şükür. Hepinize Allah rahatlık versin bebelerimize de huzurlu uykular olsun
Biz de uyandigimizda en az 1 saat sallatiyoruzBenim kiz uyaniyor bir daha uyumuyor 2 saattir ugrasiyorum nasil sinirlerime hakim olmaliyim.
Birde 2 gundur mamasini icmiyor anlamadim gitti
Denedim canımUyumayan bebeklere uyku eğitimi mi deneseniz acaba kızlar zor evet biliyorum ama sonunda hepiniz rahat edeceksiniz hele odayı ayırınca daha da rahat ettim ben çünkü odaya girdiğim an hissediyodu mırıldanıyodu şimdi akşamları sessiz sakin uyuyo odasında çok şükür
Hadi hayırlı uğurlu olsun gelini de yakın yerden almışsınız git gel zor olmazEvet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda Zeyay1420
Pamuk kizimiz Ayse ve minik kaptan deniz bey e tebriklerimizi sunuyoruzEvet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda Zeyay1420
GÜ NAY DİNGünaydıncok güzel bir gün olsun..içimiz miss gibi huzur dolsun
Bu ara emmeye bağlandi bizimki de saldım memintolari kapatmıyorum bile artık nasıl olsa beş dakkaya geri acicam diyorumGünaydınuyumadı bu gece benim oğlan da 1de kalktı başladı emmeye Allahım emiyor emiyor dönüyor bir daha emiyor sırrım belim kalmadı 3 de kalktım mama yaptım uyumuşuz 6 da tekrar başladı emmeye yarım saat sonra da uyandı uykuların düzelmesi için O ogretmen61 in dediği gibi uyku eğitimi lazım yoksa 3-4 yaşa kadar düzelmeyebilir. Yani 1 yaşa gelince sihirli bir değnek değmeyecek maalesef hatta daha da kötü olabilir alışkanlık haline getirirler uyanmaları.odasını ayırmak da kesintisiz uykular için şart. Bunları yapmaya da kararlılık istiyor ben kendimde onu bulamıyorum işte
Gece beslenmesini yavaş yavaş kesersen sorun kalmayacak o zaman şekercimDenedim canımama eğitimi o verdi..feleğim şaştı..düzen oyle bir kaydı ki 1.5 2 ayda anca topladım..bizim sorunumuz gaz..bu da gece beslenmesinden kaynaklı...mamayı durdurdum. Anne sütü ve su diye idare ediyoruz.evet ayrı oda kurtarıcı olacak farkındayım.ama soyle 14 15 aylık olsun istiyorum
Bu arada demek dolaylı yoldan akraba oldukZeyay1420 aysecigin ablası güzel kızım Zeynep e de biz talibiz Ali'me istedik hayırlisu olsun ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Bence de daha çok alışacaklar özellikle oda konusunda ne kadar geçe kalırsa o kadar zor oluyor dendiği için ayırmıştım ben deGünaydınuyumadı bu gece benim oğlan da 1de kalktı başladı emmeye Allahım emiyor emiyor dönüyor bir daha emiyor sırrım belim kalmadı 3 de kalktım mama yaptım uyumuşuz 6 da tekrar başladı emmeye yarım saat sonra da uyandı uykuların düzelmesi için O ogretmen61 in dediği gibi uyku eğitimi lazım yoksa 3-4 yaşa kadar düzelmeyebilir. Yani 1 yaşa gelince sihirli bir değnek değmeyecek maalesef hatta daha da kötü olabilir alışkanlık haline getirirler uyanmaları.odasını ayırmak da kesintisiz uykular için şart. Bunları yapmaya da kararlılık istiyor ben kendimde onu bulamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?