2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sagolasin canim. s5 aldim ben. s6 degil. trendyoldan aldik, hatta sen söylemiştin. günlük temizlik işimi yapıyor. hatta esim abartıp haftalik bile yaptırıyor. zamanla nasil olur bilmem, şimdilik iyi.

ama çoook titiz ve canı tez insanlara göre değil. arada ufak tefek şeyler bırakabiliyor. ben asiri titiz grubuna girmedigim icin memnunum

Çok sevindim çok şükür. Benimde hamilelik boyunca vurduğum kan sulandırıcılsrdan mı neyden bilemedik aşırı kanamam olmuş. Ata sabah 9 da doğdu. En geç 20 dakika sonra odaya getirilmem gerekirken 10 u geçe çıkabildim. Arkadaşım diyor indiğinde hala kanlar içindeydin. Hemen üzerimi değiştirdiler. Çıkarken doktorum bizi korkuttun Yeşim kanamanı zor durdurduk dedi. Öyle titriyordum ki resmen zangır zangır dişlerim birbirine vuruyordu o derece. Rabbim kimseyi o darda bırakmasın. Candan can çıkıyor hiç kolay değil
Allahım bizleri bebelerimizi sevgili nisan annelerini ve kuzularını sevdiklerini her türlü kazadan beladan nazardan hasetten fesattan korusun muhafaza etsin. Çocuklarımızı anneli babalı sağlıkla mutlulukla huzurlu bir şekilde büyütüp meslek sahibi etmeyi, mürüvvetlerini görmeyi. Bizlere Anneanne babaanne olmayı , eşimize ak sakallı dede olmayı nasip etsin. İnşallah. Hepimizin hayırlı duaları kabul olsun. Senden de Allah razı olsun dünürüm sayende dua ettim.
insallah öyle olur canim. çok düşündük çok.hesapladik deneyecez bakalım inşallah Allah yürü ya kulum der
Allahım rast getirsin. Üzerimize düşen birşey olursa bir telefon uzağındayım. Allah yürü kulum koş kulum desin inşallah. Kendinize inanın. İşin yarısı hallolmuş olur kendiliğinden.
Sağol canım benim umut cuma sabah 11 de sünnet oluyor. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah.
Hey maaşallah. Darısı damatlığına inşallah. Kolayca geçer. Rahatlat boncuğum. Ata iyi hamdolsun ama çok az uyuyor. Hergün çıkıyoruz dışarı. Bugün hızımızı alamamışız evden 5 km uzaklaşmışız hiç sesi çıkmadı güneşlendi sağa sola baktı dönüşte mıkırdandı ama eve gelebildik o kadar yorgunluğa yine uyumadı. Şimdi uyuyor şükür. Hepinize Allah rahatlık versin bebelerimize de huzurlu uykular olsun

Allah gönlüne göre versim canım
Ben de çocuklar olmadan çıktığımda içimden zafer kazanmış komutan edasıyla geziyorum bir defasında kardeşim aradı..nasılsın deyince artık nasil coşkulu cevapladıysam hayırdir ne bu mutluluk dedi ee dedim şok a giriyorum şimdi birazdan a101 ve bim gezeceğim ooo büyük olay abla diyor kahkahalara girdi bu arada günün özetini de okurken cok güldüm alemsin kuzuu helal olsun sana 10 litre süt nedir ya cesaret timsali
Daha iyiyiz cok şükür dünürcan
Atacığım nasıl? Disleri mi zorluyor kıyamam insAllah kolaycacık çikar inci gibi Ata kimbilir nasıl eğleniyor bahçede bosver toz da olsun o kadarcık
Sağol canım benim umut cuma sabah 11 de sünnet oluyor. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah.
Ahh kuzumm Allah kolaylık şifa nasip etsin insAllah ❤❤❤

Hay Allah razı olsun ne güzel dua amin diyorum tüm kalbimle

Senin de dogumun zor geçmişgitti bitti insAllah..artık güzel günler bizimle olsun inşAllah

Benim kiz uyaniyor bir daha uyumuyor 2 saattir ugrasiyorum nasil sinirlerime hakim olmaliyim.
Birde 2 gundur mamasini icmiyor anlamadim gitti
Biz de uyandigimizda en az 1 saat sallatiyoruz ama mama icmeme olayi önemli olabilir canım.diger gidalarla arasi nasıl? Sesi nasıl? Gün icinde hali nasıl? Üşütmüş olabilir mi?

Uyumayan bebeklere uyku eğitimi mi deneseniz acaba kızlar zor evet biliyorum ama sonunda hepiniz rahat edeceksiniz hele odayı ayırınca daha da rahat ettim ben çünkü odaya girdiğim an hissediyodu mırıldanıyodu şimdi akşamları sessiz sakin uyuyo odasında çok şükür

Denedim canım ama eğitimi o verdi..feleğim şaştı..düzen oyle bir kaydı ki 1.5 2 ayda anca topladım..bizim sorunumuz gaz..bu da gece beslenmesinden kaynaklı...mamayı durdurdum. Anne sütü ve su diye idare ediyoruz.evet ayrı oda kurtarıcı olacak farkındayım.ama soyle 14 15 aylık olsun istiyorum
Bu arada demek dolaylı yoldan akraba olduk Zeyay1420 aysecigin ablası güzel kızım Zeynep e de biz talibiz Ali'me istedik hayırlisu olsun

Günaydın uyumadı bu gece benim oğlan da 1de kalktı başladı emmeye Allahım emiyor emiyor dönüyor bir daha emiyor sırrım belim kalmadı 3 de kalktım mama yaptım uyumuşuz 6 da tekrar başladı emmeye yarım saat sonra da uyandı uykuların düzelmesi için O ogretmen61 in dediği gibi uyku eğitimi lazım yoksa 3-4 yaşa kadar düzelmeyebilir. Yani 1 yaşa gelince sihirli bir değnek değmeyecek maalesef hatta daha da kötü olabilir alışkanlık haline getirirler uyanmaları.odasını ayırmak da kesintisiz uykular için şart. Bunları yapmaya da kararlılık istiyor ben kendimde onu bulamıyorum işte

Günaydın cok güzel bir gün olsun..içimiz miss gibi huzur dolsun
GÜ NAY DİN Hadi güzel bir kahvaltı yapalım sonra mis gibi kokan bı kahve içelim haydiiinnnn kizzzzlaaaarrrr yemiyo uyumuyo sorunları bitmeyecek madem biraz da akışına bırakalım

Bu ara emmeye bağlandi bizimki de saldım memintolari kapatmıyorum bile artık nasıl olsa beş dakkaya geri acicam diyorum ne bu emme merakı anlamadım

günaydın kızlar bende gece hiç uyumadım Zaramı babası yataktan düşürdü bırakıp mutfağa gitmiş bir küt sesi allah korudu bende banyodaydım çok şükür bir şey olmadı ama sabahs kadar uyuyamadım kontrol ettim
Bebelerin en zor dönemi cidden

uyku olarak gece beslenmeyi kestim ben ondan sonra kesintisiz uyku geldi uyumadan tok tutan mama tarifleri var Onlardan hazırlıyapı yedirip yatırıyorum

Gece beslenmesini yavaş yavaş kesersen sorun kalmayacak o zaman şekercim evet dünürümüz ortak demek

Bence de daha çok alışacaklar özellikle oda konusunda ne kadar geçe kalırsa o kadar zor oluyor dendiği için ayırmıştım ben de kaynanam bu durumdan hiç hoşlanmadı ama ona ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…