- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Aaa nerdeydi onlarHadi hayırlı uğurlu olsun gelini de yakın yerden almışsınız git gel zor olmaz
Teşekkür ediyoruz haydocanPamuk kizimiz Ayse ve minik kaptan deniz bey e tebriklerimizi sunuyoruz
Geçiyor canım 2 güne sararır geçer bunla geçmiş olsun,Beni mutlu eden gozune birsey olmaması, sürdüm aslinda ama geçiyor galiba yeşil olmaya başladı.
Kuzum öyle böyle geçip gidecek sabırlı olmak lazım bak ufaktan bazı geceler uyumayabaşladı Asya bazı geceler devam ediyor bu bile gelişmeJadesi sorma canim benimkide cinslesti yine. Bu uykular ne zaman duzene girecek 1 yasina geldiler hala uyumuyorlar kafayi yiyecem.
Oooo hayırlı olsun yakışır güzel gençlereEvet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda @Zeyay1420
Teşekkür ederiz jadecimmOooo hayırlı olsun yakışır güzel gençlere
Siz de çok zor zamanlardan geçmişsiniz. Allah sağlıkla sizi Ayşeciğe kavuşturmuş. Benim hamileliğim de çok rahattı mide bulantısı bile yaşamadım son güne kadar işe gittim. Burda da çok kötü tecrübeler okudukça benim doğum zor olacak herhalde diye düşünüyordum. Doğum da kolay oldu kendi kendime çağırdım insan ne düşünürse o oluyor gerçekten. Olumlu iyi güzel düşünmek lazımNe güzel haber Rabbim anneyle yavruyu birbirine bağışlasın
Büyük geçmiş olsun ne zor ya Allah korumuş annemde kv de de çok zor doğumlar yapmışlar doğum esnasında ölmüş yavruları o zamanın şartlarında doğup ölen olmuş kendi hayatları tehlikeye girmiş onun için kesinlikle normal doğum yapmamı istemediler Ayşe de zaten yüksek tansiyondan ötürü plesantanın kopma riski vardı anne ve bebek hayatı tehlikeye girer demişlerdi o yüzden 37.haftaya zor bekletmişti doktorumun şimdi anlatırken dile kolay da ne zor günlerdi çok şükür geçti gitti meleklerimiz sağlıkla yanımızda şimdi
Demek öyle hiç duymamıştım. Hızlı doğumda kanama oluyor ha. Rahim adapte olamıyor belki. Yavaş yavaş kaslar damarlar o son ana hazırlanıyor. Demek her şeyin bir anlamı açıklaması var. O sancılar boşa çekilmiyor.. 2,5 saat ilk doğum için şok bir zaman. Hatta ebe şey demişti senin bebek çok iyi ittirdi kolaylaştırdı işimizi demişti. İpektoş yürüme alıştırmalarına anne karnında başlamışmış demek şimdi anlaşılıyorYaaa yerim o böcüğüüü ben çok tatlı çıtır pıtır maşallah bir de topa mı vuruyor demek
Senin doğum muhtemelen hızlı ilerlediği için kanama çok olmuş canım. 2 doğumda olmaz belki
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Kolaylıkla hallolsun ağlamadan acısız sızısızSağol canım benim umut cuma sabah 11 de sünnet oluyor. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah.
Evet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda @Zeyay1420
Geçmiş olsun canım. Ah bu düşmeler.. ah bu babalar..günaydın kızlar bende gece hiç uyumadım Zaramı babası yataktan düşürdü bırakıp mutfağa gitmiş bir küt sesi allah korudu bende banyodaydım çok şükür bir şey olmadı ama sabahs kadar uyuyamadım kontrol ettim
Bebelerin en zor dönemi cidden
uyku olarak gece beslenmeyi kestim ben ondan sonra kesintisiz uyku geldi uyumadan tok tutan mama tarifleri var Onlardan hazırlıyapı yedirip yatırıyorum
Baharcım ek gıdalar artık doyuruyor olabilir. Gece beslenmeleri bu yaşta kesilebiliyor. Senin bebişin depolar da sağlam. Bence takılma hatta uykusuna iyi bile olabilir. İpek de son günlerde çok az mama yiyor emerek uyumaya devam etmek istiyor. Sırf uykuya rahat dalsın diye teklif ediyorum ama çoğunu atar oldum mamaların. Kilo alımı da iyi buna rağmen. Daha yeni kontrole gittik. Gayet iyi almıştı. Mama işini çok takma bence yani sağlığı mutluluğu yerindeyse. Başka bir sebepten iştahsızlık yoksa tabii.Kalppare bilmiyorumki canim sabah aglayarak uyandi mamasini yine zar zor icirdim ama gun icerisinde iyi yani oyun oynuyor acaba disten mi yapiyor yada suyu kalmamıştı marketten saka almis esim ondan mi boyle oldu normalde erikli içiyordu bugun soyledm sabah bakayim sudan olabilir mi cocukta mama içmeyince stres oluyorsun. Normalde bazen az birakiyordu zorlamiyordum ama normalde 190cc icen cocuk suan 100 cc icemiyor düşün. Normal yemekleri yiyor kahvalti flan anlamadim.
Geçmiş olsun kuzucuğa çok şükür bir şey olmamışgünaydın kızlar bende gece hiç uyumadım Zaramı babası yataktan düşürdü bırakıp mutfağa gitmiş bir küt sesi allah korudu bende banyodaydım çok şükür bir şey olmadı ama sabahs kadar uyuyamadım kontrol ettim
uyku olarak gece beslenmeyi kestim ben ondan sonra kesintisiz uyku geldi uyumadan tok tutan mama tarifleri var Onlardan hazırlıyapı yedirip yatırıyorum
En iyisini yapmışsın canım herkes kendi işine baksınBence de daha çok alışacaklar özellikle oda konusunda ne kadar geçe kalırsa o kadar zor oluyor dendiği için ayırmıştım ben dekaynanam bu durumdan hiç hoşlanmadı ama ona ne canım
Saol kuzum aynen ya öyle çok zor oluyordu darısı sizeGeçmiş olsun kuzucuğa çok şükür bir şey olmamışGece beslenmesini kesmen ne güzel olmuş ya darısı bize ama benimki uyanıp meme vermezsem ortalığı yıkıyor
Ben de aynı güçsüzlükten yana dertliyim.kendimde o gücü bulamıyorum.seni diinledim gece mamasını kestim.ama anne sutu ve su devam ediyor.su icmenjn cılkıni çıkarıyor.bu sefer karnında lok lok seslerGünaydınuyumadı bu gece benim oğlan da 1de kalktı başladı emmeye Allahım emiyor emiyor dönüyor bir daha emiyor sırrım belim kalmadı 3 de kalktım mama yaptım uyumuşuz 6 da tekrar başladı emmeye yarım saat sonra da uyandı uykuların düzelmesi için O ogretmen61 in dediği gibi uyku eğitimi lazım yoksa 3-4 yaşa kadar düzelmeyebilir. Yani 1 yaşa gelince sihirli bir değnek değmeyecek maalesef hatta daha da kötü olabilir alışkanlık haline getirirler uyanmaları.odasını ayırmak da kesintisiz uykular için şart. Bunları yapmaya da kararlılık istiyor ben kendimde onu bulamıyorum işte
Geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın..nasil simdi Zara prenses ❤günaydın kızlar bende gece hiç uyumadım Zaramı babası yataktan düşürdü bırakıp mutfağa gitmiş bir küt sesi allah korudu bende banyodaydım çok şükür bir şey olmadı ama sabahs kadar uyuyamadım kontrol ettim
Canım ek gıda ile doymaya başlamış.biz de 150 en cok ictiğimiz.fazlasini da denemedim acikcasi. Belki artik sofrada doyuyordur.hem gece verirsen mamasini uyku arasinda verme istersen.hem daha rahat uyur.sadece su ver.yatmadan once besle uyusun sabaha kadar.ates yoksa oynuyorsa hasta degildir.belki doymustur ondan istemez.Kalppare bilmiyorumki canim sabah aglayarak uyandi mamasini yine zar zor icirdim ama gun icerisinde iyi yani oyun oynuyor acaba disten mi yapiyor yada suyu kalmamıştı marketten saka almis esim ondan mi boyle oldu normalde erikli içiyordu bugun soyledm sabah bakayim sudan olabilir mi cocukta mama içmeyince stres oluyorsun. Normalde bazen az birakiyordu zorlamiyordum ama normalde 190cc icen cocuk suan 100 cc icemiyor düşün. Normal yemekleri yiyor kahvalti flan anlamadim.
Saol canım aynen ya ah bu babalarSiz de çok zor zamanlardan geçmişsiniz. Allah sağlıkla sizi Ayşeciğe kavuşturmuş. Benim hamileliğim de çok rahattı mide bulantısı bile yaşamadım son güne kadar işe gittim. Burda da çok kötü tecrübeler okudukça benim doğum zor olacak herhalde diye düşünüyordum. Doğum da kolay oldu kendi kendime çağırdım insan ne düşünürse o oluyor gerçekten. Olumlu iyi güzel düşünmek lazım
Demek öyle hiç duymamıştım. Hızlı doğumda kanama oluyor ha. Rahim adapte olamıyor belki. Yavaş yavaş kaslar damarlar o son ana hazırlanıyor. Demek her şeyin bir anlamı açıklaması var. O sancılar boşa çekilmiyor.. 2,5 saat ilk doğum için şok bir zaman. Hatta ebe şey demişti senin bebek çok iyi ittirdi kolaylaştırdı işimizi demişti. İpektoş yürüme alıştırmalarına anne karnında başlamışmış demek şimdi anlaşılıyor
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Kolaylıkla hallolsun ağlamadan acısız sızısız
vuhuu yeni sözlülerimiz grubumuza hayırlı olsun. Pek yakışırlar birbirlerine güzel Ayşe ile yakışıklı Deniz
Geçmiş olsun canım. Ah bu düşmeler.. ah bu babalar..
Baharcım ek gıdalar artık doyuruyor olabilir. Gece beslenmeleri bu yaşta kesilebiliyor. Senin bebişin depolar da sağlam. Bence takılma hatta uykusuna iyi bile olabilir. İpek de son günlerde çok az mama yiyor emerek uyumaya devam etmek istiyor. Sırf uykuya rahat dalsın diye teklif ediyorum ama çoğunu atar oldum mamaların. Kilo alımı da iyi buna rağmen. Daha yeni kontrole gittik. Gayet iyi almıştı. Mama işini çok takma bence yani sağlığı mutluluğu yerindeyse. Başka bir sebepten iştahsızlık yoksa tabii.
İyi canım şişme kozarıklık bir şey de olmadı çok şükür tşkr ederşzBen de aynı güçsüzlükten yana dertliyim.kendimde o gücü bulamıyorum.seni diinledim gece mamasını kestim.ama anne sutu ve su devam ediyor.su icmenjn cılkıni çıkarıyor.bu sefer karnında lok lok sesler
Hadi güzel bir kahvaltı yapalım sonra mis gibi kokan bı kahve içelim haydiiinnnn kizzzzlaaaarrrr yemiyo uyumuyo sorunları bitmeyecek madem biraz da akışına bırakalım
Aslihaydo aslııiı yine pozitifsin yine nese dolu ne güzel dedin aynen öyle yapalim
Geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın..nasil simdi Zara prenses ❤
Canım ek gıda ile doymaya başlamış.biz de 150 en cok ictiğimiz.fazlasini da denemedim acikcasi. Belki artik sofrada doyuyordur.hem gece verirsen mamasini uyku arasinda verme istersen.hem daha rahat uyur.sadece su ver.yatmadan once besle uyusun sabaha kadar.ates yoksa oynuyorsa hasta degildir.belki doymustur ondan istemez.
Ates yok canim keyfide yerinde gibi dolap kapaklarını acmaya çalışıyor durmuyor kahvaltida yedi birseyler iste mama icmiyor anlamadim bakalim artik mama da buyuk kutu 2 hafta oldu acilali sonu kalmis acaba bozuldu mu diyecem ama oyle kotu koku vs de yok. Neyse yeni kutuyada gececgim zaten bakalm artik insallah gecicidir diste olabilir gibi geliyor. Annelik iste düşün düşün dur.Ben de aynı güçsüzlükten yana dertliyim.kendimde o gücü bulamıyorum.seni diinledim gece mamasını kestim.ama anne sutu ve su devam ediyor.su icmenjn cılkıni çıkarıyor.bu sefer karnında lok lok sesler
Hadi güzel bir kahvaltı yapalım sonra mis gibi kokan bı kahve içelim haydiiinnnn kizzzzlaaaarrrr yemiyo uyumuyo sorunları bitmeyecek madem biraz da akışına bırakalım
Aslihaydo aslııiı yine pozitifsin yine nese dolu ne güzel dedin aynen öyle yapalim
Geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın..nasil simdi Zara prenses ❤
Canım ek gıda ile doymaya başlamış.biz de 150 en cok ictiğimiz.fazlasini da denemedim acikcasi. Belki artik sofrada doyuyordur.hem gece verirsen mamasini uyku arasinda verme istersen.hem daha rahat uyur.sadece su ver.yatmadan once besle uyusun sabaha kadar.ates yoksa oynuyorsa hasta degildir.belki doymustur ondan istemez.
Mamayı yemek öncesi mi veriyorsun? Verdiğin saatler de etkilidir. Ben hep uyumadan mama veriyorum uyanınca 1 saat içinde yemekS Susam_tanesi
Baska bir sebebi olmasinda hic takilmiyorum. Esimde dedi cok takilma diye aksam guzelce bizle oturup yedi birseyler oncesinde mamada bulandirdi migdesini. Gunden gune değişiyorlar saglik olsunda.
Sabah uyandiginda mama veriyorum 1 bucuk saat sonra kahvalti aonra uyutuyorum 2 bucuk saat sonra mama veriyorum sonra komposto sonra uyuyor aksamda yemek veriyorum yatmadan mama iciriyorum. Gecede 1 kez mutlaka iciyor sonra sabaha karsi iciyorMamayı yemek öncesi mi veriyorsun? Verdiğin saatler de etkilidir. Ben hep uyumadan mama veriyorum uyanınca 1 saat içinde yemek
aminnnnAllah hesabınızı uyursun canım hayırlı kapılar açsın inşallah.
ay yeşim ne güzel dua ediyorsun. valla eskiden dost kazığı yiyen biri olarak cesaretimi toplayamiyordum ama valla bu sefer girdik bi yola. inşallah güzel olacak. kreş için de yer bakıyoruz yani temmuza felan acsak mi olur mu diye düşünmeye başladım. bakalim artik Allah hayirlisi neyse onu nasip etsinÇok sevindim çok şükür. Benimde hamilelik boyunca vurduğum kan sulandırıcılsrdan mı neyden bilemedik aşırı kanamam olmuş. Ata sabah 9 da doğdu. En geç 20 dakika sonra odaya getirilmem gerekirken 10 u geçe çıkabildim. Arkadaşım diyor indiğinde hala kanlar içindeydin. Hemen üzerimi değiştirdiler. Çıkarken doktorum bizi korkuttun Yeşim kanamanı zor durdurduk dedi. Öyle titriyordum ki resmen zangır zangır dişlerim birbirine vuruyordu o derece. Rabbim kimseyi o darda bırakmasın. Candan can çıkıyor hiç kolay değil
Allahım bizleri bebelerimizi sevgili nisan annelerini ve kuzularını sevdiklerini her türlü kazadan beladan nazardan hasetten fesattan korusun muhafaza etsin. Çocuklarımızı anneli babalı sağlıkla mutlulukla huzurlu bir şekilde büyütüp meslek sahibi etmeyi, mürüvvetlerini görmeyi. Bizlere Anneanne babaanne olmayı , eşimize ak sakallı dede olmayı nasip etsin. İnşallah. Hepimizin hayırlı duaları kabul olsun. Senden de Allah razı olsun dünürüm sayende dua ettim.
Allahım rast getirsin. Üzerimize düşen birşey olursa bir telefon uzağındayım. Allah yürü kulum koş kulum desin inşallah. Kendinize inanın. İşin yarısı hallolmuş olur kendiliğinden.
Hey maaşallah. Darısı damatlığına inşallah. Kolayca geçer. Rahatlat boncuğum. Ata iyi hamdolsun ama çok az uyuyor. Hergün çıkıyoruz dışarı. Bugün hızımızı alamamışız evden 5 km uzaklaşmışız hiç sesi çıkmadı güneşlendi sağa sola baktı dönüşte mıkırdandı ama eve gelebildik o kadar yorgunluğa yine uyumadı. Şimdi uyuyor şükür. Hepinize Allah rahatlık versin bebelerimize de huzurlu uykular olsun
oyyyy masallah hayirli ugurlu olsun mutluluklar dilerimEvet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda @Zeyay1420
sekerparwm benim arele de bulalım birini ya boynu bükük kaldıDenedim canımama eğitimi o verdi..feleğim şaştı..düzen oyle bir kaydı ki 1.5 2 ayda anca topladım..bizim sorunumuz gaz..bu da gece beslenmesinden kaynaklı...mamayı durdurdum. Anne sütü ve su diye idare ediyoruz.evet ayrı oda kurtarıcı olacak farkındayım.ama soyle 14 15 aylık olsun istiyorum
Bu arada demek dolaylı yoldan akraba olduk@Zeyay1420 aysecigin ablası güzel kızım Zeynep e de biz talibiz Ali'me istedik hayırlisu olsun ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
tamamdır harfi harfine uydum aslım dediklerineGÜ NAY DİNHadi güzel bir kahvaltı yapalım sonra mis gibi kokan bı kahve içelim haydiiinnnn kizzzzlaaaarrrr yemiyo uyumuyo sorunları bitmeyecek madem biraz da akışına bırakalım
açık büfe keyfi modu onBu ara emmeye bağlandi bizimki de saldım memintolari kapatmıyorum bile artık nasıl olsa beş dakkaya geri acicam diyorumne bu emme merakı anlamadım
çok geçmiş olsun canim. şu düşmeler kalpten götürecek bizi ya. ah babaların rahatlığı bi de deli eder. eşim düştü diyorum olabilir der ya zaten oldu diyorum tamam olabilir çocuk bu der oyyy oyyygünaydın kızlar bende gece hiç uyumadım Zaramı babası yataktan düşürdü bırakıp mutfağa gitmiş bir küt sesi allah korudu bende banyodaydım çok şükür bir şey olmadı ama sabahs kadar uyuyamadım kontrol ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?