2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare bilmiyorumki canim sabah aglayarak uyandi mamasini yine zar zor icirdim ama gun icerisinde iyi yani oyun oynuyor acaba disten mi yapiyor yada suyu kalmamıştı marketten saka almis esim ondan mi boyle oldu normalde erikli içiyordu bugun soyledm sabah bakayim sudan olabilir mi cocukta mama içmeyince stres oluyorsun. Normalde bazen az birakiyordu zorlamiyordum ama normalde 190cc icen cocuk suan 100 cc icemiyor düşün. Normal yemekleri yiyor kahvalti flan anlamadim.

Siz de çok zor zamanlardan geçmişsiniz. Allah sağlıkla sizi Ayşeciğe kavuşturmuş. Benim hamileliğim de çok rahattı mide bulantısı bile yaşamadım son güne kadar işe gittim. Burda da çok kötü tecrübeler okudukça benim doğum zor olacak herhalde diye düşünüyordum. Doğum da kolay oldu kendi kendime çağırdım insan ne düşünürse o oluyor gerçekten. Olumlu iyi güzel düşünmek lazım
Yaaa yerim o böcüğüüü ben çok tatlı çıtır pıtır maşallah bir de topa mı vuruyor demek
Senin doğum muhtemelen hızlı ilerlediği için kanama çok olmuş canım. 2 doğumda olmaz belki
Demek öyle hiç duymamıştım. Hızlı doğumda kanama oluyor ha. Rahim adapte olamıyor belki. Yavaş yavaş kaslar damarlar o son ana hazırlanıyor. Demek her şeyin bir anlamı açıklaması var. O sancılar boşa çekilmiyor.. 2,5 saat ilk doğum için şok bir zaman. Hatta ebe şey demişti senin bebek çok iyi ittirdi kolaylaştırdı işimizi demişti. İpektoş yürüme alıştırmalarına anne karnında başlamışmış demek şimdi anlaşılıyor
Sağol canım benim umut cuma sabah 11 de sünnet oluyor. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah.
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Kolaylıkla hallolsun ağlamadan acısız sızısız
Evet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldu karizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda @Zeyay1420
vuhuu yeni sözlülerimiz grubumuza hayırlı olsun. Pek yakışırlar birbirlerine güzel Ayşe ile yakışıklı Deniz
Geçmiş olsun canım. Ah bu düşmeler.. ah bu babalar..
Baharcım ek gıdalar artık doyuruyor olabilir. Gece beslenmeleri bu yaşta kesilebiliyor. Senin bebişin depolar da sağlam. Bence takılma hatta uykusuna iyi bile olabilir. İpek de son günlerde çok az mama yiyor emerek uyumaya devam etmek istiyor. Sırf uykuya rahat dalsın diye teklif ediyorum ama çoğunu atar oldum mamaların. Kilo alımı da iyi buna rağmen. Daha yeni kontrole gittik. Gayet iyi almıştı. Mama işini çok takma bence yani sağlığı mutluluğu yerindeyse. Başka bir sebepten iştahsızlık yoksa tabii.

Geçmiş olsun kuzucuğa çok şükür bir şey olmamış Gece beslenmesini kesmen ne güzel olmuş ya darısı bize ama benimki uyanıp meme vermezsem ortalığı yıkıyor

Ben de aynı güçsüzlükten yana dertliyim.kendimde o gücü bulamıyorum.seni diinledim gece mamasını kestim.ama anne sutu ve su devam ediyor.su icmenjn cılkıni çıkarıyor.bu sefer karnında lok lok sesler

Hadi güzel bir kahvaltı yapalım sonra mis gibi kokan bı kahve içelim haydiiinnnn kizzzzlaaaarrrr yemiyo uyumuyo sorunları bitmeyecek madem biraz da akışına bırakalım

Aslihaydo aslııiı yine pozitifsin yine nese dolu ne güzel dedin aynen öyle yapalim

Geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın..nasil simdi Zara prenses ❤
Canım ek gıda ile doymaya başlamış.biz de 150 en cok ictiğimiz.fazlasini da denemedim acikcasi. Belki artik sofrada doyuyordur.hem gece verirsen mamasini uyku arasinda verme istersen.hem daha rahat uyur.sadece su ver.yatmadan once besle uyusun sabaha kadar.ates yoksa oynuyorsa hasta degildir.belki doymustur ondan istemez.

Saol canım aynen ya ah bu babalar

İyi canım şişme kozarıklık bir şey de olmadı çok şükür tşkr ederşz

Ates yok canim keyfide yerinde gibi dolap kapaklarını acmaya çalışıyor durmuyor kahvaltida yedi birseyler iste mama icmiyor anlamadim bakalim artik mama da buyuk kutu 2 hafta oldu acilali sonu kalmis acaba bozuldu mu diyecem ama oyle kotu koku vs de yok. Neyse yeni kutuyada gececgim zaten bakalm artik insallah gecicidir diste olabilir gibi geliyor. Annelik iste düşün düşün dur.

S Susam_tanesi
Baska bir sebebi olmasinda hic takilmiyorum. Esimde dedi cok takilma diye aksam guzelce bizle oturup yedi birseyler oncesinde mamada bulandirdi migdesini. Gunden gune değişiyorlar saglik olsunda.
Mamayı yemek öncesi mi veriyorsun? Verdiğin saatler de etkilidir. Ben hep uyumadan mama veriyorum uyanınca 1 saat içinde yemek

Mamayı yemek öncesi mi veriyorsun? Verdiğin saatler de etkilidir. Ben hep uyumadan mama veriyorum uyanınca 1 saat içinde yemek
Sabah uyandiginda mama veriyorum 1 bucuk saat sonra kahvalti aonra uyutuyorum 2 bucuk saat sonra mama veriyorum sonra komposto sonra uyuyor aksamda yemek veriyorum yatmadan mama iciriyorum. Gecede 1 kez mutlaka iciyor sonra sabaha karsi iciyor

Allah hesabınızı uyursun canım hayırlı kapılar açsın inşallah.
aminnnn sagolasib canim
ay yeşim ne güzel dua ediyorsun. valla eskiden dost kazığı yiyen biri olarak cesaretimi toplayamiyordum ama valla bu sefer girdik bi yola. inşallah güzel olacak. kreş için de yer bakıyoruz yani temmuza felan acsak mi olur mu diye düşünmeye başladım. bakalim artik Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin
Evet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldu karizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda @Zeyay1420
oyyyy masallah hayirli ugurlu olsun mutluluklar dilerim
sekerparwm benim arele de bulalım birini ya boynu bükük kaldı
GÜ NAY DİN Hadi güzel bir kahvaltı yapalım sonra mis gibi kokan bı kahve içelim haydiiinnnn kizzzzlaaaarrrr yemiyo uyumuyo sorunları bitmeyecek madem biraz da akışına bırakalım
tamamdır harfi harfine uydum aslım dediklerine
Bu ara emmeye bağlandi bizimki de saldım memintolari kapatmıyorum bile artık nasıl olsa beş dakkaya geri acicam diyorum ne bu emme merakı anlamadım
açık büfe keyfi modu on
çok geçmiş olsun canim. şu düşmeler kalpten götürecek bizi ya. ah babaların rahatlığı bi de deli eder. eşim düştü diyorum olabilir der ya zaten oldu diyorum tamam olabilir çocuk bu der oyyy oyyy

mama ne yapıyorsun canim. benimki valla açlıktan değil tiryaki ya 2 dk emip uyuyor ama kaç kez sayamıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…