2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yataktan düşme vakalarının yüzde doksanı babalar sayesinde oldu geçmiş olsun zara kuzuma

Kizlar dogum gunu icin balon zinciri alayim diyorum bu tonlarda. Birde bu elbiseyi begendim ama cok mu sade kalir ayni tonlarda bandana ile alsam mi emin olamadim. Dogum gununude evde yapicam esimin abisi ve yigenleri birde bizimkileri cagiricam kimse gelmez zaten bizden yasaklar kalkrda anca 1 tane ablam gelir cocuklariyle belki

Eklentiler

• Screenshot_20210223-133523.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210223-133539.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 42
Arel e talibim erkegin yasi biraz buyuk olsun di mii gec olgunlastiklari icin

Elbise sade ama şık canım bandana falan tamamlar güzel olur tarz meselesi yani ben olsam daha tüllü kokoş şeyler seçerdim ama sen sade seviyorsan güzel bence

Elbise sade ama şık canım bandana falan tamamlar güzel olur tarz meselesi yani ben olsam daha tüllü kokoş şeyler seçerdim ama sen sade seviyorsan güzel bence
Bende kararsiz kaldim daha mi suslu puslu birsey yapsam :) ablamin verdigi 5 poset kiyafet var bir bakayim orda tütülü etekler vardi acip bakmaya firsafim bile olmuyor

Saol canım
İrmik muzlu muhallebi yapıyırum çoğunlukla insta da takib ettiğim ek gıdalar sayfalarında gördüğümü yapıyorum

İkisi de çok güzel aslında sade Kalmaz ama içine tam sinmiyorsa az daha bakın
Geçmiş olsun dileklerin için de tşkrler

Yataktan düşme vakalarının yüzde doksanı babalar sayesinde oldu geçmiş olsun zara kuzuma
Yaa sorma birde eşime diyordum iki gün önce çok dikkat edelim nisan annelerinde bebeği düşmeyen çok az kişi kaldık diye hatta beşiği aşağı kademeye indirmiştik ama oldu çok şükür sıkıntı yok tşkrler

Teşekkür ediyoruz canımm

Kizlar selâmmım
Nasilsinizz.

Yavrularınız sağlıklı, keyifli huzurludur insallah.

Sizler de tabiki.

Neler konuştunuz hic bakamadim.

Bugün daha iyiyiz biz cok sukur.

Döküntülere losyon sürdük, alerji şurubu da içiyoruz agzina aft icin hem ilaç hem dut özü.

Cok kotu oldu yavrum. 2 dis cikti.
1 guñ isgaldi.
3 gun ateş sonra kırmızı döküntüler.
6. Hastalık gibi ama tam degil de el ayak ağız hastalığı dese o da degil. 2 hafta omce de pamukcuk vardi hani bence onlar bitmedi ilerledi dişle birlikte. Kimden nerden bulaştı virus bilmiorum.
Agzinda beyaz beyaz goruorum siliyoruz olmadi ben de Mikostatin verdim yine vericem ilaç ama napayim.

Susu kaldi kuduruk kizim
Daha yaramazliklarini kizmiycam onun.

Sabah.yemekleri agzindan attibl diye tuu sana yaptim o da bana tukurfu kendine gelevek insallah.

Dogumgunu konuştunuz sanorom ben daha hicbir seu düşünmedim.

Ustun zekâmı kullanıyorum suan ve konseptini temamı buldum güneş le ilgili biseyler olur herhalde

Sizler neler yaptinizzz

Teşekkür ederiz helincim

Noldu hanimagama yaa

Geçmiş olsun canim
Artık baya tehlikeli zamanlar geldi.
Rabbime emanet olsunlar

Maşallah kargaya canim.
Yiyor ne güzel yemek, kahvalti diyorsun mamadan sikilmstir belki.
Sudan degildir herhalde.
Dis olabilir, cani istemiyordur belki her gun degisik oluyor bebekler.
Icini ferah tut.
Hasta olmasin salıklı olsun da yeter dedigin gibii

Sagol jadem.
Kendi evimde ben hic sakınmam da bu ara annemler kaynanamlar parka da gitti elledi her yeri agzina soktu.
Gırgırdan pislik olmus onu bile yiyordu. gecende. Normal agzina sokma degil yani güneşinki.
Viral bi hatalık geçirdi nerden bulaştı kimden bilmem. De sakınmadım serbest bıraktım.
Terlik bile soktu agzina.
Neyse gelmis gecmis olsun ama soldu resmen 1 haftada. Bir sey de yiyemedi. kafasi kalkmıyordu.

Siz neler yapiyorsunuz
Asya hanım nasill

Evet canım 10.ay milat oldu bizde tam yürümeye başladı artık çok şükür. Düşmeden kalkmadan güzel günler diliyoruz bundan sonra. Güneşe de tekrar geçmiş olsun canım yazdım ama görmedin sanırım sen de giremiyorsundur. Yazık kuzuma noldu acaba bi doktora mı gösterseydiniz? Bu kadar yoğun hasta olunca gidilmeyecek de ne zaman gidilecek. O muydu bu muydu onu mu denesek diyene kadar doktor teşhisi koyar ilacını yazarsı şimdiye de geçerdi. Allah korusun daha ilerlemesin. Pandemi den o kadar korkmamak lazım. Biz kontrole bile gidiyoruz her ay.

Sağol canım inşallah güzel geçer. Bugün olacaktı aslinda, biz cumayi istedik. Tahminim cok nazlı olacak ve kucagimdan inmeyecek esimde en azindan kiza bakar cuma camartesi pazar evde olacak. 3 gune toplar insallah.

Son düzenleme:
Senin çocuklar arasinda bizdekinden daha fazla yaş farki var. Bende ikiside bebek sayılır oradan kurtarıyorum. Ikisini ayni anda doyuruyor, aynı anda uyutuyor, 2 si bir yıkanır. Oyunu ikisi ile bir oynuyorum. Ne yaparsak ayni anda yaptığımız için, biri birinden eksik kalmıyor Hep iç içeyiz. Ikinci plana attığım olmuyor, genelde kendilerini herseye dahil ediyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…