Yataktan düşme vakalarının yüzde doksanı babalar sayesinde oldugünaydın kızlar bende gece hiç uyumadım Zaramı babası yataktan düşürdü bırakıp mutfağa gitmiş bir küt sesi allah korudu bende banyodaydım çok şükür bir şey olmadı ama sabahs kadar uyuyamadım kontrol ettim
Bebelerin en zor dönemi cidden
uyku olarak gece beslenmeyi kestim ben ondan sonra kesintisiz uyku geldi uyumadan tok tutan mama tarifleri var Onlardan hazırlıyapı yedirip yatırıyorum
Arel e talibimaminnnnsagolasib canim
ay yeşim ne güzel dua ediyorsun. valla eskiden dost kazığı yiyen biri olarak cesaretimi toplayamiyordum ama valla bu sefer girdik bi yola. inşallah güzel olacak. kreş için de yer bakıyoruz yani temmuza felan acsak mi olur mu diye düşünmeye başladım. bakalim artik Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin
oyyyy masallah hayirli ugurlu olsun mutluluklar dilerim
sekerparwm benim arele de bulalım birini ya boynu bükük kaldı
tamamdır harfi harfine uydum aslım dediklerine
açık büfe keyfi modu on
çok geçmiş olsun canim. şu düşmeler kalpten götürecek bizi ya. ah babaların rahatlığı bi de deli eder. eşim düştü diyorum olabilir der ya zaten oldu diyorum tamam olabilir çocuk bu der oyyy oyyy
mama ne yapıyorsun canim. benimki valla açlıktan değil tiryaki ya 2 dk emip uyuyor ama kaç kez sayamıyorum bazen
Yap tabii ya bı doğurduk uykusuz kaldık bakımsız olduk diye hemen üstümüze ölü toprağı serpilmiş gibi olduk
Valla ya açık büfe askajahahajjtamamdır harfi harfine uydum aslım dediklerine
açık büfe keyfi modu on
Elbise sade ama şık canım bandana falan tamamlar güzel olur tarz meselesi yani ben olsam daha tüllü kokoş şeyler seçerdim ama sen sade seviyorsan güzel benceKizlar dogum gunu icin balon zinciri alayim diyorum bu tonlarda. Birde bu elbiseyi begendim ama cok mu sade kalir ayni tonlarda bandana ile alsam mi emin olamadim. Dogum gununude evde yapicam esimin abisi ve yigenleri birde bizimkileri cagiricam kimse gelmez zaten bizden yasaklar kalkrda anca 1 tane ablam gelir cocuklariyle belki
Bende kararsiz kaldim daha mi suslu puslu birsey yapsam :) ablamin verdigi 5 poset kiyafet var bir bakayim orda tütülü etekler vardi acip bakmaya firsafim bile olmuyorElbise sade ama şık canım bandana falan tamamlar güzel olur tarz meselesi yani ben olsam daha tüllü kokoş şeyler seçerdim ama sen sade seviyorsan güzel bence
Saol canımaminnnnsagolasib canim
ay yeşim ne güzel dua ediyorsun. valla eskiden dost kazığı yiyen biri olarak cesaretimi toplayamiyordum ama valla bu sefer girdik bi yola. inşallah güzel olacak. kreş için de yer bakıyoruz yani temmuza felan acsak mi olur mu diye düşünmeye başladım. bakalim artik Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin
açık büfe keyfi modu on
çok geçmiş olsun canim. şu düşmeler kalpten götürecek bizi ya. ah babaların rahatlığı bi de deli eder. eşim düştü diyorum olabilir der ya zaten oldu diyorum tamam olabilir çocuk bu der oyyy oyyy
mama ne yapıyorsun canim. benimki valla açlıktan değil tiryaki ya 2 dk emip uyuyor ama kaç kez sayamıyorum bazen
İkisi de çok güzel aslında sade Kalmaz ama içine tam sinmiyorsa az daha bakınKizlar dogum gunu icin balon zinciri alayim diyorum bu tonlarda. Birde bu elbiseyi begendim ama cok mu sade kalir ayni tonlarda bandana ile alsam mi emin olamadim. Dogum gununude evde yapicam esimin abisi ve yigenleri birde bizimkileri cagiricam kimse gelmez zaten bizden yasaklar kalkrda anca 1 tane ablam gelir cocuklariyle belki
Yaa sorma birde eşime diyordum iki gün önce çok dikkat edelim nisan annelerinde bebeği düşmeyen çok az kişi kaldık diye hatta beşiği aşağı kademeye indirmiştik ama oldu çok şükür sıkıntı yok tşkrlerYataktan düşme vakalarının yüzde doksanı babalar sayesinde oldugeçmiş olsun zara kuzuma
Teşekkür ediyoruz canımmSiz de çok zor zamanlardan geçmişsiniz. Allah sağlıkla sizi Ayşeciğe kavuşturmuş. Benim hamileliğim de çok rahattı mide bulantısı bile yaşamadım son güne kadar işe gittim. Burda da çok kötü tecrübeler okudukça benim doğum zor olacak herhalde diye düşünüyordum. Doğum da kolay oldu kendi kendime çağırdım insan ne düşünürse o oluyor gerçekten. Olumlu iyi güzel düşünmek lazım
Demek öyle hiç duymamıştım. Hızlı doğumda kanama oluyor ha. Rahim adapte olamıyor belki. Yavaş yavaş kaslar damarlar o son ana hazırlanıyor. Demek her şeyin bir anlamı açıklaması var. O sancılar boşa çekilmiyor.. 2,5 saat ilk doğum için şok bir zaman. Hatta ebe şey demişti senin bebek çok iyi ittirdi kolaylaştırdı işimizi demişti. İpektoş yürüme alıştırmalarına anne karnında başlamışmış demek şimdi anlaşılıyor
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Kolaylıkla hallolsun ağlamadan acısız sızısız
vuhuu yeni sözlülerimiz grubumuza hayırlı olsun. Pek yakışırlar birbirlerine güzel Ayşe ile yakışıklı Deniz
Geçmiş olsun canım. Ah bu düşmeler.. ah bu babalar..
Baharcım ek gıdalar artık doyuruyor olabilir. Gece beslenmeleri bu yaşta kesilebiliyor. Senin bebişin depolar da sağlam. Bence takılma hatta uykusuna iyi bile olabilir. İpek de son günlerde çok az mama yiyor emerek uyumaya devam etmek istiyor. Sırf uykuya rahat dalsın diye teklif ediyorum ama çoğunu atar oldum mamaların. Kilo alımı da iyi buna rağmen. Daha yeni kontrole gittik. Gayet iyi almıştı. Mama işini çok takma bence yani sağlığı mutluluğu yerindeyse. Başka bir sebepten iştahsızlık yoksa tabii.
Teşekkür ederiz helincimaminnnnsagolasib canim
açık büfe keyfi modu on
Noldu hanimagama yaaYaa sorma birde eşime diyordum iki gün önce çok dikkat edelim nisan annelerinde bebeği düşmeyen çok az kişi kaldık diye hatta beşiği aşağı kademeye indirmiştik ama oldu çok şükür sıkıntı yok tşkrler
Maşallah kargaya canim.Kalppare bilmiyorumki canim sabah aglayarak uyandi mamasini yine zar zor icirdim ama gun icerisinde iyi yani oyun oynuyor acaba disten mi yapiyor yada suyu kalmamıştı marketten saka almis esim ondan mi boyle oldu normalde erikli içiyordu bugun soyledm sabah bakayim sudan olabilir mi cocukta mama içmeyince stres oluyorsun. Normalde bazen az birakiyordu zorlamiyordum ama normalde 190cc icen cocuk suan 100 cc icemiyor düşün. Normal yemekleri yiyor kahvalti flan anlamadim.
Sagol jadem.Sonsuz um sen boşver kocayı kaynı kv bizleri falan güneşe endeksleen önemli olan o şuan huzurla sarıl sev şevkat en iyi ilaç olacak ona
Pislikten oldu şöyle böyle düşünme elbet eline geçeni atacak ağzına ağzıyla tanıyor dünyayı bu sabiler şuanbizimkiler farklı mı evimiz tertemiz mi benim değil geziyor tozlu eli ağzına gidiyor yerdekileti ağzına alıyor böylesi dahaa iyi bakma vücudu mikroba alışacak ki bağışıklık geliştirsin
Evet canım 10.ay milat oldu bizde tam yürümeye başladı artık çok şükür. Düşmeden kalkmadan güzel günler diliyoruz bundan sonra. Güneşe de tekrar geçmiş olsun canım yazdım ama görmedin sanırım sen de giremiyorsundur. Yazık kuzuma noldu acaba bi doktora mı gösterseydiniz? Bu kadar yoğun hasta olunca gidilmeyecek de ne zaman gidilecek. O muydu bu muydu onu mu denesek diyene kadar doktor teşhisi koyar ilacını yazarsı şimdiye de geçerdi. Allah korusun daha ilerlemesin. Pandemi den o kadar korkmamak lazım. Biz kontrole bile gidiyoruz her ay.Yürüyen koşanlar kimler kizlaarr
Ama bana demeyin ya bosvet
Güneşe masallah dedim engellemeyi bile birakti sürünüyor bi eline kaygan bi kap alıp
Nasilki alıştırmaz yürümeye hemen kaybediyor kendini ayaktayken
S Susam_tanesi
Aslihaydo
Bence yürümüştür minnoslarimm
Sağol canım inşallah güzel geçer. Bugün olacaktı aslinda, biz cumayi istedik. Tahminim cok nazlı olacak ve kucagimdan inmeyecek esimde en azindan kiza bakar cuma camartesi pazar evde olacak. 3 gune toplar insallah.Siz de çok zor zamanlardan geçmişsiniz. Allah sağlıkla sizi Ayşeciğe kavuşturmuş. Benim hamileliğim de çok rahattı mide bulantısı bile yaşamadım son güne kadar işe gittim. Burda da çok kötü tecrübeler okudukça benim doğum zor olacak herhalde diye düşünüyordum. Doğum da kolay oldu kendi kendime çağırdım insan ne düşünürse o oluyor gerçekten. Olumlu iyi güzel düşünmek lazım
Demek öyle hiç duymamıştım. Hızlı doğumda kanama oluyor ha. Rahim adapte olamıyor belki. Yavaş yavaş kaslar damarlar o son ana hazırlanıyor. Demek her şeyin bir anlamı açıklaması var. O sancılar boşa çekilmiyor.. 2,5 saat ilk doğum için şok bir zaman. Hatta ebe şey demişti senin bebek çok iyi ittirdi kolaylaştırdı işimizi demişti. İpektoş yürüme alıştırmalarına anne karnında başlamışmış demek şimdi anlaşılıyor
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Kolaylıkla hallolsun ağlamadan acısız sızısız
vuhuu yeni sözlülerimiz grubumuza hayırlı olsun. Pek yakışırlar birbirlerine güzel Ayşe ile yakışıklı Deniz
Geçmiş olsun canım. Ah bu düşmeler.. ah bu babalar..
Baharcım ek gıdalar artık doyuruyor olabilir. Gece beslenmeleri bu yaşta kesilebiliyor. Senin bebişin depolar da sağlam. Bence takılma hatta uykusuna iyi bile olabilir. İpek de son günlerde çok az mama yiyor emerek uyumaya devam etmek istiyor. Sırf uykuya rahat dalsın diye teklif ediyorum ama çoğunu atar oldum mamaların. Kilo alımı da iyi buna rağmen. Daha yeni kontrole gittik. Gayet iyi almıştı. Mama işini çok takma bence yani sağlığı mutluluğu yerindeyse. Başka bir sebepten iştahsızlık yoksa tabii.
Senin çocuklar arasinda bizdekinden daha fazla yaş farki var. Bende ikiside bebek sayılır oradan kurtarıyorum. Ikisini ayni anda doyuruyor, aynı anda uyutuyor, 2 si bir yıkanır. Oyunu ikisi ile bir oynuyorum. Ne yaparsak ayni anda yaptığımız için, biri birinden eksik kalmıyor Hep iç içeyiz. Ikinci plana attığım olmuyor, genelde kendilerini herseye dahil ediyorlar zaten.misskokulumm öğretmenim.bogun canlı ders var milii basladi mi koşturmacan
Kalppare
N Nehir8077
Biri icin birini ikinci plana atmakla, kaçırmakla bunun suclukuguyla
Nasil başa cikariz
Tajamuul büyüğe gittikçe azalıyor.
Nazilsiz sizler de kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?