2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Neden kesiceksin canim
Kan değerlerim düşük çıktı 3 doktora gittim sutümün oğluma faydasının olmayacağını gebelikten dolayı bir hormon yükseliyormuş oda oğluma zararının olacağını hasta eder bagırsakları bozulur dedi üstelik birde karnımdakinin send3n başka beslenme şansı yok ama 1 yaşındaki her türlü beslenir dedi

İnşallah canım rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

maalesef taş öncesinde de vardı ama sadece mide rahatsızlığı yapıyordu. doktora gitmiştim o da olursan daha iyi ama şu an için acelesi yok dedi. çok şükür ağrısı yok ama midem çok kötü. gebelikten mi tastan mi bilmiyorum. kullandığım mide ilaçlarıni da gebelikte kullanamıyorum. bu aralar kontrol için bir genel cerraha gitmek istiyorum. insallah gebelik süresince bir problem çıkarmaz.

size de çok geçmiş olsun. insallah doğuma kadar çok sıkıntı yaşamadan atlatırsınız.

Kızlar size bir konuda daha sorum var. Ya benim çok bulantim falan olmadı haksizligim uyku halinde geçecek gibi çok az kaldı ancak geçmeyen ve neredeyse hergün olan baş ağrılarım var enseden gelen beni mahvediyor. Merdiven çıkmıyorum düşünün tetikleyecek de başlayacak agrım diye böyle durumu olan var mi aranizda

Ay süper tamamlamışsın ya 11 kilo çok iyi eğer asiliysen yine aynı şekilde tamamlarsın bence bakalım ilk hamileligim benim nasıl tamamlarım bilmiyorum

Ya otururken pit pit biseyler hissettim ayni noktada aralikli 3 defa oldu

Allah Allah tarifine benziyor insallah bebistir

Ben 18. Hafta başında hissettim ilk. İçimde balık kipirdiyor gibiydi
cok hos yaa

Gunluk tartilmak aliskanlik olmus biraz gebelik oncesi de boyleydim ama kilo takibimi haftalik not ediyorum. Haftalik konusunda haklisin ama maalesef elimde degil

Bende bir haftadir hissediyorum artik. Bazen seyirme gibi. Bazende kasilma olarak hissediyorum. Ben ne zaman yatsam o uyaniyor. Kizimda da oyle olmustu.
Insallah ben de dogru hissetmisimdir

Ben de burda cok paylasim olunca kendim yaptim artik. Mutfak robotunda cok pratik oldu. Ama robot sonrasinda calismiyor
Kıyamam , canınız mı çekmişti? Ben de markette görünce gözüm döndü. Burada paylaşım yapıldığında hep bulantım olduğu için hiç canım istemedi. Normalde çok iştahlı herşeyi ayırdetmeden yiyen bir tipim ama yeni yeni iştahım yerine geliyor.

Birkac defa paylasilmisti. Ondan canim cekti. Ben zaten normal zamanda da aseririm. Hic halim olmasa da canimin istedigi seyleri yapmaya hic usenmiyorum Allahtan

Kan hacmi arttigi icin cok normal bas agrilari. Bende de iki gune bir muhakkak oluyor. Turkiye’deki Parol’un bir zarari yok hamilelikte ve emzirirken diye biliyorum.

Kese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte

O baş ağrıniz başladığı sırada tansiyonunuzu olcturmenizi tavsiye ederim.bazen gebeliklerde tansiyon rahatsızlığı olabiliyor.takip edilmesi gerekebilir.bazi baş ağrıları ise migren olabilir gebelikte tetikleyebilir migreni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…