Çok teşekkür ederim ❤Maşallah pek tatlı oğlunuz Allah bağışlasın. Ve kolaylıklar dilerim
Kan değerlerim düşük çıktı 3 doktora gittim sutümün oğluma faydasının olmayacağını gebelikten dolayı bir hormon yükseliyormuş oda oğluma zararının olacağını hasta eder bagırsakları bozulur dedi üstelik birde karnımdakinin send3n başka beslenme şansı yok ama 1 yaşındaki her türlü beslenir dediNeden kesiceksin canim
İnşallah canım rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİlk bebeğimi 13+5 de kaybettim . O zamanlar da böyle bir listeye kendimi yazdırmıştım . Hamilelik takvimimi yapmıştım yarım kaldı bütün hevesim . Şimdi o yüzden çok korkuyorum listeye eklenmeyebiraz zaman geçsin diye bekliyorum 10+4 te yim. Ama sohbetlerinize katılmaya çalışıyorum . Başından bu yana yazılan bütün sayfaları okudum her gün kaçırmadan yeri geldi kendim de yardım istedim sizlerden . Bilgi aldık bilgi verdik , iyi ki varsınız söz 20. Haftada o listeye gireceğim Allah izin verirse
Masallah ya gözlere bak çok güzel bir çocuk Rabbim size bagışlasın
Sağol canım henüz yok inşallah olmaz daGeçmiş olsun canım insallah gelmez devamı
maalesef taş öncesinde de vardı ama sadece mide rahatsızlığı yapıyordu. doktora gitmiştim o da olursan daha iyi ama şu an için acelesi yok dedi. çok şükür ağrısı yok ama midem çok kötü. gebelikten mi tastan mi bilmiyorum. kullandığım mide ilaçlarıni da gebelikte kullanamıyorum. bu aralar kontrol için bir genel cerraha gitmek istiyorum. insallah gebelik süresince bir problem çıkarmaz.Safra kesesi ile ilgili arama yaparken gordum yazinizi. Safra kesemde tas cikti son 2 ayim oldugu icin ameliyat edemiyolar ama son trimestera kadar ameliyat ile alinabiliyor haberiniz olsun. Tas oncesinde mi vardi oncesindeyse keske olsaydiniz ameliyat. Sonra ciktiysada ameliyat sureci dedigim gibi. Bana kesin ameliyat dediler ama son 2 ay da yapamiyolarmis. Agrisi inanilmaz
Amin çok geyik bir kadındır 86 yasında babamlarla yasıyor evimizin neşesi işteAyy superbabanneSağlıkla uzun ömürler, maşallah
Ay süper tamamlamışsın ya 11 kilo çok iyi eğer asiliysen yine aynı şekilde tamamlarsın benceAynı olmayabilirsin benceben ilk hamilelikte böyle değildim. Hatta kiloma çok takıntılı bir insan olduğum için gayet dikkatli gittim 11 kg almistim. Bu gebelikte ilk günden beri var nerdeyse mide kazinmasi, şaştım kaldım ne yapacağımı inşallah bulantı gibi sonradan geçen bir belirtidir bu da yoksa 100 kilo olurum kesin
Teşekkür ederim canım cümlemizinkiniMasallah ya gözlere bak çok güzel bir çocuk Rabbim size bagışlasın
Ya otururken pit pit biseyler hissettim ayni noktada aralikli 3 defa olduBence hissedebilirsiniz bu haftalarda, su içip uzanın, elinizi götürdüğünüzde, konustugunuzda, yogunlastiginizda, pıt pıt da atabilir, balık kayması gibi de olabilir. Anne yürürken bebek beşik gibi sallandigi için uyuyor genelde daha sonraki haftalarda hisleri artınca. Yatınca dinlenince hareketleniyor. Öyle hatırlıyorum ilkinden.Ama tabii benim sadece 1 çocuk deneyimim var, daha deneyimli olanlar da size o hissi tarif edeceklerdir
Ben kızımda taaaaa 20.haftada anca hisseblmştim ne olduğunu nasl olduğunu bilmediğim için belki debunu hissettm hemen nasıl bi his anlatmaya çalışayım. Hani biyerin seğirir damarın atar bazen kolunda falan istemsiz. Pıt pıt atar damarın bazen. İşte onun gibi hissedysun ilk başta. Seğirme şeklinde. Sanki kolunda bacağında bi damarın istemsiz atıyomş gibi.
Ben 18. Hafta başında hissettim ilk. İçimde balık kipirdiyor gibiydi
Bazen yediğin ödem falan derken böyle değişimler normal günlük tartılmak sağlıklı bir durum olmaz bence sadece takıntı kazanırsın çünkü doğru sonuç almazsın bari haftalık tartıl benim tavsiyem bu olur sana
Insallah ben de dogru hissetmisimdirBende bir haftadir hissediyorum artik. Bazen seyirme gibi. Bazende kasilma olarak hissediyorum. Ben ne zaman yatsam o uyaniyor. Kizimda da oyle olmustu.
Kıyamam , canınız mı çekmişti? Ben de markette görünce gözüm döndü. Burada paylaşım yapıldığında hep bulantım olduğu için hiç canım istemedi.Ben de burda cok paylasim olunca kendim yaptim artik. Mutfak robotunda cok pratik oldu. Ama robot sonrasinda calismiyor
Birkac defa paylasilmisti. Ondan canim cekti. Ben zaten normal zamanda da aseririm. Hic halim olmasa da canimin istedigi seyleri yapmaya hic usenmiyorum AllahtanKıyamam , canınız mı çekmişti? Ben de markette görünce gözüm döndü. Burada paylaşım yapıldığında hep bulantım olduğu için hiç canım istemedi.Normalde çok iştahlı herşeyi ayırdetmeden yiyen bir tipim ama yeni yeni iştahım yerine geliyor.
Kan hacmi arttigi icin cok normal bas agrilari. Bende de iki gune bir muhakkak oluyor. Turkiye’deki Parol’un bir zarari yok hamilelikte ve emzirirken diye biliyorum.Kızlar size bir konuda daha sorum var. Ya benim çok bulantim falan olmadı haksizligim uyku halinde geçecek gibi çok az kaldı ancak geçmeyen ve neredeyse hergün olan baş ağrılarım var enseden gelen beni mahvediyor. Merdiven çıkmıyorum düşünün tetikleyecek de başlayacak agrım diye böyle durumu olan var mi aranizda
Kocaman maşallah kuzuya , Allah hep korusun, güzelliklerle, sağlıkla büyüsün inşallah
Kese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte@Fatma KTLEbrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 O ogretmen61 Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk @sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18 @asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep A ayse4401 @Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Bende kilo verdim ama göbek çıktı bende.cinsiyet daha belli değil benimBenmki 13 haftalık hala yok göbüş möbüşyedi btrdi beni hala kilo veryrum. Doktr erlek dedi kesn olmamkla brlikte. Bu teori tutuyo mu ne
Umarım biran önce kanama alanı geçer.gecmis olsunKese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
Teşekkür ederim inşallah geçerUmarım biran önce kanama alanı geçer.gecmis olsun
O baş ağrıniz başladığı sırada tansiyonunuzu olcturmenizi tavsiye ederim.bazen gebeliklerde tansiyon rahatsızlığı olabiliyor.takip edilmesi gerekebilir.bazi baş ağrıları ise migren olabilir gebelikte tetikleyebilir migreniKızlar size bir konuda daha sorum var. Ya benim çok bulantim falan olmadı haksizligim uyku halinde geçecek gibi çok az kaldı ancak geçmeyen ve neredeyse hergün olan baş ağrılarım var enseden gelen beni mahvediyor. Merdiven çıkmıyorum düşünün tetikleyecek de başlayacak agrım diye böyle durumu olan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?