- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Evet iyi düşünmüşsünüz sen tek başına zorlanırdın hafta sonuna büyük kısmı geçmiş olur.Sağol canım inşallah güzel geçer. Bugün olacaktı aslinda, biz cumayi istedik. Tahminim cok nazlı olacak ve kucagimdan inmeyecek esimde en azindan kiza bakar cuma camartesi pazar evde olacak. 3 gune toplar insallah.
Sagol cnmİkisi de çok güzel aslında sade Kalmaz ama içine tam sinmiyorsa az daha bakın
Geçmiş olsun dileklerin için de tşkrler
Evet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda Zeyay1420
Evet sevgili dünürcanlarımDenedim canımama eğitimi o verdi..feleğim şaştı..düzen oyle bir kaydı ki 1.5 2 ayda anca topladım..bizim sorunumuz gaz..bu da gece beslenmesinden kaynaklı...mamayı durdurdum. Anne sütü ve su diye idare ediyoruz.evet ayrı oda kurtarıcı olacak farkındayım.ama soyle 14 15 aylık olsun istiyorum
Bu arada demek dolaylı yoldan akraba oldukZeyay1420 aysecigin ablası güzel kızım Zeynep e de biz talibiz Ali'me istedik hayırlisu olsun ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Oyy güzel zaram boncuk gözlüm geçmişler olsungünaydın kızlar bende gece hiç uyumadım Zaramı babası yataktan düşürdü bırakıp mutfağa gitmiş bir küt sesi allah korudu bende banyodaydım çok şükür bir şey olmadı ama sabahs kadar uyuyamadım kontrol ettim
Bebelerin en zor dönemi cidden
uyku olarak gece beslenmeyi kestim ben ondan sonra kesintisiz uyku geldi uyumadan tok tutan mama tarifleri var Onlardan hazırlıyapı yedirip yatırıyorum
Gece beslenmesini yavaş yavaş kesersen sorun kalmayacak o zaman şekercimevet dünürümüz ortak demek
Sevgili dünürcanım bizim dedelerimiz de artvinden borçkadan düzeye göçmüşler lazız bizde aynı kültürü gelenek göreneklerini Burda devam ettirmişler biz şimdi boluda yaşıyoruz eş durumundan da kastamonuluyuz Karadenize gelin vermek Ohh düğünü düşünemiyorum gelsin kemençeler horonlar ha uşağum ha haAaa nerdeydi onlar
Eğleniyor genel olarak sokakçı bir çocuk bahçede diğer çocuklar kediler çok mutlu .Allah gönlüne göre versim canım
Ben de çocuklar olmadan çıktığımda içimden zafer kazanmış komutan edasıyla geziyorumbir defasında kardeşim aradı..nasılsın deyince artık nasil coşkulu cevapladıysam hayırdir ne bu mutluluk dedi ee dedim şok a giriyorum şimdi birazdan a101 ve bim gezeceğim ooo büyük olay abla diyor kahkahalara girdi bu arada günün özetini de okurken cok güldüm alemsin kuzuu helal olsun sana 10 litre süt nedir ya cesaret timsali
Daha iyiyiz cok şükür dünürcan
Atacığım nasıl? Disleri mi zorluyor kıyamaminsAllah kolaycacık çikar inci gibi Ata kimbilir nasıl eğleniyor bahçede bosver toz da olsun o kadarcık
Ahh kuzumm Allah kolaylık şifa nasip etsin insAllah ❤❤❤
Uyku bizde de sıkıntılı şu sıralar Baharcım diş diyorum ama bilemiyorum da. Uykuya geçmek istemiyor ağlıyor söyleniyorBenim kiz uyaniyor bir daha uyumuyor 2 saattir ugrasiyorum nasil sinirlerime hakim olmaliyim.
Birde 2 gundur mamasini icmiyor anlamadim gitti
Hayırlı olsun. Çok yakışır kuzularEvet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda Zeyay1420
Ne güzel biz beşiğinde geceyi bitirdiğinde ona bile seviniyoruzUyumayan bebeklere uyku eğitimi mi deneseniz acaba kızlar zor evet biliyorum ama sonunda hepiniz rahat edeceksiniz hele odayı ayırınca daha da rahat ettim ben çünkü odaya girdiğim an hissediyodu mırıldanıyodu şimdi akşamları sessiz sakin uyuyo odasında çok şükür
Amin inşallahGünaydıncok güzel bir gün olsun..içimiz miss gibi huzur dolsun
Hiç yaniBence de daha çok alışacaklar özellikle oda konusunda ne kadar geçe kalırsa o kadar zor oluyor dendiği için ayırmıştım ben dekaynanam bu durumdan hiç hoşlanmadı ama ona ne canım
Deniz bey nişanı attimi.Evet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldukarizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda Zeyay1420
Yürüyoruz canım biraz komik penguen gibiyiz bı o yana bi bu yana sallanarak zora gelince hemen emekleme pozisyonuna geciyoYürüyen koşanlar kimler kizlaarr
Ama bana demeyin ya bosvet
Güneşe masallah dedim engellemeyi bile birakti sürünüyor bi eline kaygan bi kap alıp
Nasilki alıştırmaz yürümeye hemen kaybediyor kendini ayaktayken
S Susam_tanesi
Aslihaydo
Bence yürümüştür minnoslarimm
Canım sen anlattıkça Göktuğ un geçirdiği hastalık mı acaba diyorum. Bizimkinin de boğazında yara vardı ya virütik demişti doktor. Ben damağında da kızarıklıklar görmüştüm de acaba doğumsal mı demiştim. Ateş halsizlik iştahsızlık vs vardı 3 gün hastanede yatmıştık Belki de yaygın bir virüstür belli mi olur biz de nerden aldık hiç bilmiyorum kimse okula da gitmiyor mesela ama oldu.Sagol jadem.
Kendi evimde ben hic sakınmam da bu ara annemler kaynanamlar parka da gitti elledi her yeri agzina soktu.
Gırgırdan pislik olmus onu bile yiyordu. gecende. Normal agzina sokma degil yani güneşinki.
Viral bi hatalık geçirdi nerden bulaştı kimden bilmem. De sakınmadım serbest bıraktım.
Terlik bile soktu agzina.
Neyse gelmis gecmis olsun ama soldu resmen 1 haftada. Bir sey de yiyemedi. kafasi kalkmıyordu.
Siz neler yapiyorsunuz
Asya hanım nasill
Başladı canım 3 gün 4 er saatim var bugün boştu Göktuğ u anneme bıraktım çarşıya çıktık betüşle hava aldık anne kız günü yaptık geldik.misskokulumm öğretmenim.bogun canlı ders var milii basladi mi koşturmacan
@sekerpare5939
N Nehir8077
Biri icin birini ikinci plana atmakla, kaçırmakla bunun suclukuguyla
Nasil başa cikariz
Tajamuul büyüğe gittikçe azalıyor.
Nazilsiz sizler de kizlar
Gece kaç kere uyanıyor? Birde beslenmeyi kestiniz mi?Uyumayan bebeklere uyku eğitimi mi deneseniz acaba kızlar zor evet biliyorum ama sonunda hepiniz rahat edeceksiniz hele odayı ayırınca daha da rahat ettim ben çünkü odaya girdiğim an hissediyodu mırıldanıyodu şimdi akşamları sessiz sakin uyuyo odasında çok şükür
Evet canim olabilir.S SON
Canım sen anlattıkça Göktuğ un geçirdiği hastalık mı acaba diyorum. Bizimkinin de boğazında yara vardı ya virütik demişti doktor. Ben damağında da kızarıklıklar görmüştüm de acaba doğumsal mı demiştim. Ateş halsizlik iştahsızlık vs vardı 3 gün hastanede yatmıştık Belki de yaygın bir virüstür belli mi olur biz de nerden aldık hiç bilmiyorum kimse okula da gitmiyor mesela ama oldu.
Başladı canım 3 gün 4 er saatim var bugün boştu Göktuğ u anneme bıraktım çarşıya çıktık betüşle hava aldık anne kız günü yaptık geldik.
Güneşin de ilacına başlamışsın artık düzelir inşallah sıkma canını. Öyle gelmiş gitmiş olsun
Maşallah canim nazar değmesin.Yürüyoruz canım biraz komik penguen gibiyiz bı o yana bi bu yana sallanarak zora gelince hemen emekleme pozisyonuna geciyogüneş de yürür canım her şeyin zamanı var işte
Ooooohhh süper oldu bu bak şimdiAyşecik & Deniz Reels videolarının kahramanı artist yakışıklı kaptan denizim artık damadım küçük oğlum
Evet sevgili dünürcanlarım@şekerpare5939 ve O ogretmen61 ve dolaylı yoldan akrabamız canımız nzh99
Oyy güzel zaram boncuk gözlüm geçmişler olsun
Sevgili dünürcanım bizim dedelerimiz de artvinden borçkadan düzeye göçmüşler lazız bizde aynı kültürü gelenek göreneklerini Burda devam ettirmişler biz şimdi boluda yaşıyoruz eş durumundan da kastamonuluyuz Karadenize gelin vermek Ohh düğünü düşünemiyorum gelsin kemençeler horonlar ha uşağum ha ha
Illa ki küçük olan daha fazla ilgi çekiyor.Senin çocuklar arasinda bizdekinden daha fazla yaş farki var. Bende ikiside bebek sayılır oradan kurtarıyorum. Ikisini ayni anda doyuruyor, aynı anda uyutuyor, 2 si bir yıkanır. Oyunu ikisi ile bir oynuyorum. Ne yaparsak ayni anda yaptığımız için, biri birinden eksik kalmıyor Hep iç içeyiz. Ikinci plana attığım olmuyor, genelde kendilerini herseye dahil ediyorlar zaten.
Deniz bey nişanı attimi.kismet tabi bu işler. Hadi bakalım hayırlısı olsun tebrik ederim
Gece artık uyanmıyor çok şükürGece kaç kere uyanıyor? Birde beslenmeyi kestiniz mi?
Bende uyku eğitimi verdim park yatağında uyumaya alistirdim iyiki yapmışım smdi ise başladım beni geçtim bakana eziyet olurdu
Eşim odasını ayıralım diye tutturdu ama bana erken geliyor nezaman zamanı gelcek onuda bilmiyorum aklı erince ayirmak daha zor olur mu? Erken ayırıp güvenli bağlanmayı zedeler miyimaklımda deli sorular ..
Maşallah canim ipek hanıma bol bol yürüsün oynasin insallah.Evet canım 10.ay milat oldu bizde tam yürümeye başladı artık çok şükür. Düşmeden kalkmadan güzel günler diliyoruz bundan sonra. Güneşe de tekrar geçmiş olsun canım yazdım ama görmedin sanırım sen de giremiyorsundur. Yazık kuzuma noldu acaba bi doktora mı gösterseydiniz? Bu kadar yoğun hasta olunca gidilmeyecek de ne zaman gidilecek. O muydu bu muydu onu mu denesek diyene kadar doktor teşhisi koyar ilacını yazarsı şimdiye de geçerdi. Allah korusun daha ilerlemesin. Pandemi den o kadar korkmamak lazım. Biz kontrole bile gidiyoruz her ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?