2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ben bi geleyim dedim.

Uykusuzluk hat safada artk yere yatak yapiyoruz son zamanda geniş geniş yatsn diye cnku beşiğe sığmıyor oglum duramiyor. Eh yerde de pek yatamasa da dha iyi en azindan

Amcasinin oglu evleniyordu dugn vardi iste demistim. Dha dugune yaklask 13 14 gun var ve kaynanam geldi kb gelmedi burda kalmak istemedigi için o da. Herkes sacma buluyor o kdat olay snrasi benm evmde bu kdar süre durmasina zaten ama nasl bi düsünceleri varsa gayt de geldi flan iste.
Bilemiyorm artk halasi dedi ama eger bsey derse syle bana sakın yutma ben gelir hallederm hic sen karişma bile ugrasma sen dedi. Ki zaten bsey deseler flan yutmayi dusunmedim.

Bilemiyorm bu 15 gun nasl geçecek artk smdi yatmaya gitti ben de oglumu sallıyorum oyle ama sinirlerim bozuk iste

Sağol canım inşallah güzel geçer. Bugün olacaktı aslinda, biz cumayi istedik. Tahminim cok nazlı olacak ve kucagimdan inmeyecek esimde en azindan kiza bakar cuma camartesi pazar evde olacak. 3 gune toplar insallah.
Evet iyi düşünmüşsünüz sen tek başına zorlanırdın hafta sonuna büyük kısmı geçmiş olur.

Evet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldu karizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda Zeyay1420
Ayşecik & Deniz Reels videolarının kahramanı artist yakışıklı kaptan denizim artık damadım küçük oğlum
Evet sevgili dünürcanlarım @şekerpare5939 ve O ogretmen61 ve dolaylı yoldan akrabamız canımız nzh99
Oyy güzel zaram boncuk gözlüm geçmişler olsun
Gece beslenmesini yavaş yavaş kesersen sorun kalmayacak o zaman şekercim evet dünürümüz ortak demek

Aaa nerdeydi onlar
Sevgili dünürcanım bizim dedelerimiz de artvinden borçkadan düzeye göçmüşler lazız bizde aynı kültürü gelenek göreneklerini Burda devam ettirmişler biz şimdi boluda yaşıyoruz eş durumundan da kastamonuluyuz Karadenize gelin vermek Ohh düğünü düşünemiyorum gelsin kemençeler horonlar ha uşağum ha ha

Yine öyle yoğun bir gündeyiz ki tel elime almaya vakit bulamadım dersten sonrada zeynebi göz kontrolü için hastaneye getirdim çok şükür gözlüklük bir durum yokmuş uzaktan eğitim mahvetti yavruları.hastane çıkışında abimlere geldik çok şükür yemek hazırlama derdi olmayınca daha ancak alabildim elime tel çokda sayfa birikmiş okuyamadım.

Eğleniyor genel olarak sokakçı bir çocuk bahçede diğer çocuklar kediler çok mutlu .
Benim kiz uyaniyor bir daha uyumuyor 2 saattir ugrasiyorum nasil sinirlerime hakim olmaliyim.
Birde 2 gundur mamasini icmiyor anlamadim gitti
Uyku bizde de sıkıntılı şu sıralar Baharcım diş diyorum ama bilemiyorum da. Uykuya geçmek istemiyor ağlıyor söyleniyor
Evet açıklıyorum Deniz ve Ayşecik beşik kertmesi oldu karizmatik oğluma güzel bi gelin buldum sonunda Zeyay1420
Hayırlı olsun. Çok yakışır kuzular
Ne güzel biz beşiğinde geceyi bitirdiğinde ona bile seviniyoruz
Günaydın cok güzel bir gün olsun..içimiz miss gibi huzur dolsun
Amin inşallah
Bence de daha çok alışacaklar özellikle oda konusunda ne kadar geçe kalırsa o kadar zor oluyor dendiği için ayırmıştım ben de kaynanam bu durumdan hiç hoşlanmadı ama ona ne canım
Hiç yani

nzh99 bir ara bizdese uykuya geçişte cok zorluyordu şimdi uyuyor ama uyanip oturma pozisyonuna geciyor ve gozler açılıyor sonrada uyumuyor. Gece ozellikle mama vermediigimde oluyor dun aksam 11 e dogru mama verip uyuttum alarmi 2 ye kurmustum caldi kapadim uyumuşum sonra 4 de baktim dönmeye basladi ama durmuyor kalkip gizlice odadan cikip mama yapayim dedim gordu beni ayakta kalkti mecburen mutfaga onunla gittim mama verdim zaten su sira mamasini icmiyor sonra gozler acildi uyumuyor salla salla salla yok en son 6 ya dogru uyudu

Yürüyoruz canım biraz komik penguen gibiyiz bı o yana bi bu yana sallanarak zora gelince hemen emekleme pozisyonuna geciyo güneş de yürür canım her şeyin zamanı var işte

S SON
Canım sen anlattıkça Göktuğ un geçirdiği hastalık mı acaba diyorum. Bizimkinin de boğazında yara vardı ya virütik demişti doktor. Ben damağında da kızarıklıklar görmüştüm de acaba doğumsal mı demiştim. Ateş halsizlik iştahsızlık vs vardı 3 gün hastanede yatmıştık Belki de yaygın bir virüstür belli mi olur biz de nerden aldık hiç bilmiyorum kimse okula da gitmiyor mesela ama oldu.
Başladı canım 3 gün 4 er saatim var bugün boştu Göktuğ u anneme bıraktım çarşıya çıktık betüşle hava aldık anne kız günü yaptık geldik.
Güneşin de ilacına başlamışsın artık düzelir inşallah sıkma canını. Öyle gelmiş gitmiş olsun

Gece kaç kere uyanıyor? Birde beslenmeyi kestiniz mi?
Bende uyku eğitimi verdim park yatağında uyumaya alistirdim iyiki yapmışım smdi ise başladım beni geçtim bakana eziyet olurdu
Eşim odasını ayıralım diye tutturdu ama bana erken geliyor nezaman zamanı gelcek onuda bilmiyorum aklı erince ayirmak daha zor olur mu? Erken ayırıp güvenli bağlanmayı zedeler miyim aklımda deli sorular ..

nzh99

Sagol yesimim. Iyiyiz cok sukur.
Ata nasil sağlığı iyidir inşaallah.
Ise gidio musun cok mu yoğunluğunuz.

Ev benim de temiz degil canim nerdee.
Cimleri mi yiyor fındık agasi atam, paşam.
Güneş de yer kesin cok eminim valla. Ben cimlere , kuma huyluuyum bu ara. kedi kopek kaç kez gözümün önünde pisledi travma oldu resmen ben de bugun umut parkta oynadi da arazi taraması yaptik once gecen hafta vardi kocamam orta yerde yine vardır da napalim cocuk oynayacak.

Yaza fındık harmanında batar çıkar bizimkiler yesimim dimi baya guzel olacak.

Ne güzel cikior ata pasam ya gunes de cok sevdi dışarıyı biz de her gun çıkabilsek keske. Cok şanslı ata pasam. Oynasın güzce doğayla iç-içe cok güzeldi zaten bahçeniz o çiçekler falan masallah.

Teyzen nasil canim.
Ata neler yapıyor.

Evet canim olabilir.
Canım ortamlara girdik ya.buyuklerde etki yapmadi belki de yavrularımızı sarstı bu virus.
Ilac da yokki canim bi losyon sürdük.
Döküntü olduk biz.
Agzinda pamukcuk icin karbonatı biraktim ilac verdim bakalim insallah bitmiştir yarası.

Yavrular hic hasta olmasin insallah.

Maşallah canim pek güzel anne kiz zamanları,gezmeleri banadanasip olur inşallah.

Allah kolaylık versin inşalalh canim.sen üstesinden gelirsin.

Yürüyoruz canım biraz komik penguen gibiyiz bı o yana bi bu yana sallanarak zora gelince hemen emekleme pozisyonuna geciyo güneş de yürür canım her şeyin zamanı var işte
Maşallah canim nazar değmesin.
Gunes yürüyordu da hastalık kızımı sarartı.
Zaman-ı var tabi hic sorun etmiyorum da yürüse daha iyi olurdu simdi cok paspas gibi. Resmen robot süpürge ne bulsa agzinda hep yerde falan.

Baska neler yapiyorsunuz nasilsiniz

Ooooohhh süper oldu bu bak şimdi karadenizin hepsi candır zaten ayşe kızım hiç yabancılık çekmez ne güzel bol bol reels çekeriz

Illa ki küçük olan daha fazla ilgi çekiyor.
Beni tam anlamadın
Biz de böyleyiz zaten de.

Gece artık uyanmıyor çok şükür ben de eşimin gazıyla ayırdım beklediğimden rahat oldu odasına alışması, bikaç gün oyunlarını orda oynadık vakit geçirdik ortama alışsın diye sonra gündüz uykusundan itibaren başladım orda yatırmaya. Odasına geçirdiğmde gece 1 kez kalkıyordu biraz da ona güvenerek geçirdim daha fazla kalksaydı zor olurdu benim için de..

Maşallah canim ipek hanıma bol bol yürüsün oynasin insallah.
Gittik gitmez miyiz 2 doktora 3 defa gittik hem de.
Korkunun olacağa faydası korkmam pek virüsten ama tedbir iyidir. Normalde de pe istemem hastane ortamını gerek olmadıkça. Oglum da hastanede yaşadık belki ondandır.
Güneşe dediklerim zaten olanlar ve doktorun dedikleriydi.
6. Hastalık benzeri dedi ama tam da degil viral bir sey iste. Ya birinden ya her seyi agzina atmaktan bulaşmıştır.
Neyse ki simdi daha iyiyiz çok şükür rabbime sagol canim.
Siz nasilsiniz nasil ipek yemesi arttı mi. Harektlendikce zayifladi mi biraz d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…