2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaynanam da ben böyle cocuk görmedim.

Ve esime bir gun bak bu cocuklara nasil bakıcam dediğine gore görev tamamlandı evime geçerim artik.

Neler cekiorum herkes görsün gördü

Kizim abisinden de yaramaz, sinirli, inat huy çekmiş size napayim diyorum en büyük hobim bu sıralar.

Siz neler yapiyorsunuz.

Doktor sanki kızamıkçık da mi olabilir dedi.
Asiyi vurdursam mi acaba ya 1 yaş beklemeden.
Anlamadim ki doktor da bir suru hastalık saydı.
Döküntüler olunca iste. Ama panik yaoma iyilsicek rahatlayacak dedi. Biraz düzelsin kan değerlerine de bakarız dedi. Ilk defa gittik ama cok ilgiliydi.
A yarin umuta kan vercez onun doktoruna sorarim da rahatlarıyım içimi insallah.

D dilzar asim nasil oldu rahatsızlanmamıştır insallah.

Zeyay1420
Nasilsin canim

Dersler basladi yoğunluk başladı mi
Kızlar nasil
daha iyi çok şükür canim. gribal bir durummus galiba ki gecti
Güneşcigime de cok geçmiş olsun tekrardan. hastalık olacagi varmış da olmuştur sonsuzum, sen takma kafana yerden vs değildir.

daha iyi çok şükür canim. gribal bir durummus galiba ki gecti
Güneşcigime de cok geçmiş olsun tekrardan. hastalık olacagi varmış da olmuştur sonsuzum, sen takma kafana yerden vs değildir.
Tabi canim. Olacağı varsa oluyor.
Ama işte sebebi de bulaşma yani sonuçta.
Ama olsun ya bununla gelmis gitmis olsun insallah. Tedbir bizden takdir Allahtan

Masallah asim beye ilermeden kurtulmuş.
Siz neler yapiyorsunuz annen de gitmiştir dersler de basladi yoğunluk diMii

Illa ki küçük olan daha fazla ilgi çekiyor.
Beni tam anlamadın
Biz de böyleyiz zaten de.
Olabilir canim hala anlamis degilim kusuruma bakma. Bizde küçük olan degil buyuk olana daha cok ilgi oluyor. Kiz rahat dolassin düşürmesin, dovmesin diye. Ben umutla daha cok ilgileniyorum aslinda. Mesela meme emerken bile rahat vermiyor. Al sende sacimi yap diyorum sacimi basimi yoluyor. Yoksa meme bile verdirmez. Umutun kucuklunu hatırlıyorum kucagimdan inmezdi, surekli ilgi halindeydi. Aynisini kiza yapamıyorum. Valla anladigim kadari ile cevapliyirum, kusura bakma tekrar yanlis anladiysam.

Yooo sadeliği iyi kuzum büyük birşey yapmayacağız ki bende sade aldım ama bi bandana alabilirsin üstüne renk katar

İşte sen titizlendikçe kız daha fena her şeyi sokuyor ağzına kıyamam ben ona dişte tetiklemiştir 2 diş kolay değil Yavrum benim ishal falan ondan da olmuştur
Asya hanım napsın aynı bu sıra ayaklarını öğrendi ayağın nerde diyorum gösteriyor yavaş yavaş öğretiyoruz

Bunu dedim aslinda iste.

Umut gunesi hirpalayinca umuta kotu davranınca cok uzuluorum.s
Sert olmazzsam kiza zalar verecek.
Hem kıskançlık hem tabiatı sert cocugun zaten.
Kiz hep kucakta umut dolduran su u emmesin.
Genelde birbirlerine sataşıyorlar.
Ne bileyim.
Karişik duygu düşünceler oluor icim de.
Sinirleniorum uzuluorum ayrım yapiorum diye falan filan.
Ne kusuru canim Ben de anlatamıyorum ki içindekileri karman çorman yasananllar

Saadet zinciri gibi oldu ha düğüne beni de çağırın pek severim horon

Ben ona bir sey demiyorum ki agzina sokma onu yapma falan diye.
Keske deseydim müdahale etseydim belli hasta olmaz diye kendime söylenyorum.

Masallah nazar değmesin ya eğitm öğretim başlamış asya hanim da.
Afferin akıllı prensese.
Yürüyor mu.
Emmesi devam mi geceleri.
Sacları çok uzamıştır toka hevesim hala.kursagimda ya resmen benimmm.
Sen nasilsin kpss calisabiliormushn

Bazen sen nağarsan yap oluyor çocuk işte kuzum kıyamam ben ona şimdi nasıl haraketlendi mi kilo verdiyse toparlar hemen annesi merak etme
Asya adım attı 3 4aynı devam korkuyor gitmeye cesareti yok yoksaçom uzun duruyor ayakta geceemmelri azaldı çok şükür ama kesmek için cesaretim yok siz ne alemde siniz saçlar uzadı görmedin geçen ördüm 4 tane falan attım resim hatta kpss çalışıyorum kişisel gelişim eğitimleri alıyor onlara çalışıyorum elimden geldiğince işte

annem gitti coktan ama ücretsiz izin aldım canim. benim dersler yok. kızların ki devam.

D dilzar asim nasil oldu rahatsızlanmamıştır insallah.

Zeyay1420
Nasilsin canim

Dersler basladi yoğunluk başladı mi
Kızlar nasil
İyiz canım ya hiç sorma derslerle beraber yoğunluk başladı 3 hafta kv de de kaldık dinlendim ya acısı çıkmalı dercesine hep bir koşturmaca. Çok şükür ablam geldi bu hafta en azından aklım ayşede kalmıyor. Ders programım haftaya düzelecek 2 gün boşum olacaktı ama program uymamış bugün müdür yardımcısı mesaj attı yeni programı bir günüm boş diğer günler dağınık ama çarşamba 8 saat peş peşe o yorucu olacak sağlık olsun bakalım buna da şükür
Kızlar iyiler teyzesi Zeynebi bugün göz kontrolüne götürdüm sürekli bilg başında kitap okurken öyle yakın okuyor ki kesin bozuldu gözleri dedim ama şükür gözlük kullanmasına gerek olmayacak kadar astigmat varmış doktor uzaktan eğitimden sonra o kadar çok çocuğa gözlük verdik ki bir an önce okullar açılsın yoksa bütün çocuklar gözlük takacak bu gidişle diyor
Günrşcik nasıl oldu toparlayabilir mi biraz. Umut nasıl aynı tempo devam mı evinize geçmesini değil mi daha

Kalppare
BKGK

Çanlar
Ben geldim siz yoksunuz
Insallah cok cok iyisinizdir
Canim ben butun gun cadının pesindeyim mamasini icmiyor kafayi yicem 2 yudum cekip bırakıyor. Birde cekmeceleri firin kapagibi açmayı ogrendi hic durmuyor. Inan cok yoruluyorum hic bir is yapamiyorum
Guneste en kisa zamanda toparlar ins

Olsun ya problem degil canim. Allah kolaylık versin ben 1 tane ile idare edemiyorum siz hem canli ders hem 2 cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…