- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
daha iyi çok şükür canim. gribal bir durummus galiba ki gecti
Çapkın deniz bende de o tip olsa bende kimseyi beklemem.Almiladan ses çıkmadı Ayşe instagram fotomuza dayanamadı olanlar oldu
Tabi canim. Olacağı varsa oluyor.daha iyi çok şükür canim. gribal bir durummus galiba ki gecti
Güneşcigime de cok geçmiş olsun tekrardan. hastalık olacagi varmış da olmuştur sonsuzum, sen takma kafana yerden vs değildir.
Teşekkür ederiz canım size de geçmiş olsun çok okuyamadım kusura bakmaO ogretmen61
Hayirli olsun canimmm.
Başlarınızı bağladınız aysecigimle.
Karadeniz fırtınası edecek buralarda desenizeee
Olabilir canim hala anlamis degilim kusuruma bakma. Bizde küçük olan degil buyuk olana daha cok ilgi oluyor. Kiz rahat dolassin düşürmesin, dovmesin diye. Ben umutla daha cok ilgileniyorum aslinda. Mesela meme emerken bile rahat vermiyor. Al sende sacimi yap diyorum sacimi basimi yoluyor. Yoksa meme bile verdirmez. Umutun kucuklunu hatırlıyorum kucagimdan inmezdi, surekli ilgi halindeydi. Aynisini kiza yapamıyorum. Valla anladigim kadari ile cevapliyirum, kusura bakma tekrar yanlis anladiysam.Illa ki küçük olan daha fazla ilgi çekiyor.
Beni tam anlamadın
Biz de böyleyiz zaten de.
Yooo sadeliği iyi kuzum büyük birşey yapmayacağız ki bende sade aldım ama bi bandana alabilirsin üstüne renk katarKizlar dogum gunu icin balon zinciri alayim diyorum bu tonlarda. Birde bu elbiseyi begendim ama cok mu sade kalir ayni tonlarda bandana ile alsam mi emin olamadim. Dogum gununude evde yapicam esimin abisi ve yigenleri birde bizimkileri cagiricam kimse gelmez zaten bizden yasaklar kalkrda anca 1 tane ablam gelir cocuklariyle belki
İşte sen titizlendikçe kız daha fena her şeyi sokuyor ağzınaSagol jadem.
Kendi evimde ben hic sakınmam da bu ara annemler kaynanamlar parka da gitti elledi her yeri agzina soktu.
Gırgırdan pislik olmus onu bile yiyordu. gecende. Normal agzina sokma degil yani güneşinki.
Viral bi hatalık geçirdi nerden bulaştı kimden bilmem. De sakınmadım serbest bıraktım.
Terlik bile soktu agzina.
Neyse gelmis gecmis olsun ama soldu resmen 1 haftada. Bir sey de yiyemedi. kafasi kalkmıyordu.
Siz neler yapiyorsunuz
Asya hanım nasill
Bunu dedim aslinda iste.Olabilir canim hala anlamis degilim kusuruma bakma. Bizde küçük olan degil buyuk olana daha cok ilgi oluyor. Kiz rahat dolassin düşürmesin, dovmesin diye. Ben umutla daha cok ilgileniyorum aslinda. Mesela meme emerken bile rahat vermiyor. Al sende sacimi yap diyorum sacimi basimi yoluyor. Yoksa meme bile verdirmez. Umutun kucuklunu hatırlıyorum kucagimdan inmezdi, surekli ilgi halindeydi. Aynisini kiza yapamıyorum. Valla anladigim kadari ile cevapliyirum, kusura bakma tekrar yanlis anladiysam.
Saadet zinciri gibi oldu haAyşecik & Deniz Reels videolarının kahramanı artist yakışıklı kaptan denizim artık damadım küçük oğlum
Evet sevgili dünürcanlarım@şekerpare5939 ve O ogretmen61 ve dolaylı yoldan akrabamız canımız @nzh99
Oyy güzel zaram boncuk gözlüm geçmişler olsun
Sevgili dünürcanım bizim dedelerimiz de artvinden borçkadan düzeye göçmüşler lazız bizde aynı kültürü gelenek göreneklerini Burda devam ettirmişler biz şimdi boluda yaşıyoruz eş durumundan da kastamonuluyuz Karadenize gelin vermek Ohh düğünü düşünemiyorum gelsin kemençeler horonlar ha uşağum ha ha
Ben ona bir sey demiyorum ki agzina sokma onu yapma falan diye.İşte sen titizlendikçe kız daha fena her şeyi sokuyor ağzınakıyamam ben ona dişte tetiklemiştir 2 diş kolay değil Yavrum benim ishal falan ondan da olmuştur
Asya hanım napsın aynı bu sıra ayaklarını öğrendi ayağın nerde diyorum gösteriyor yavaş yavaş öğretiyoruz
Bazen sen nağarsan yap oluyor çocuk işte kuzumBen ona bir sey demiyorum ki agzina sokma onu yapma falan diye.
Keske deseydim müdahale etseydim belli hasta olmaz diye kendime söylenyorum.
Masallah nazar değmesin ya eğitm öğretim başlamış asya hanim da.
Afferin akıllı prensese.
Yürüyor mu.
Emmesi devam mi geceleri.
Sacları çok uzamıştır toka hevesim hala.kursagimda ya resmen benimmm.
Sen nasilsin kpss calisabiliormushn
annem gitti coktan ama ücretsiz izin aldım canim. benim dersler yok. kızların ki devam.Tabi canim. Olacağı varsa oluyor.
Ama işte sebebi de bulaşma yani sonuçta.
Ama olsun ya bununla gelmis gitmis olsun insallah. Tedbir bizden takdir Allahtan
Masallah asim beye ilermeden kurtulmuş.
Siz neler yapiyorsunuz annen de gitmiştir dersler de basladi yoğunluk diMii
İyiz canım ya hiç sorma derslerle beraber yoğunluk başladı 3 hafta kv de de kaldık dinlendim ya acısı çıkmalı dercesine hep bir koşturmaca. Çok şükür ablam geldi bu hafta en azından aklım ayşede kalmıyor. Ders programım haftaya düzelecek 2 gün boşum olacaktı ama program uymamış bugün müdür yardımcısı mesaj attı yeni programı bir günüm boş diğer günler dağınık ama çarşamba 8 saat peş peşe o yorucu olacak sağlık olsun bakalım buna da şükür
Canim ben butun gun cadının pesindeyim mamasini icmiyor kafayi yicem 2 yudum cekip bırakıyor. Birde cekmeceleri firin kapagibi açmayı ogrendi hic durmuyor. Inan cok yoruluyorum hic bir is yapamiyorum
Olsun ya problem degil canim. Allah kolaylık versin ben 1 tane ile idare edemiyorum siz hem canli ders hem 2 cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?