2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 geçen gün sen soruyorsun sanki ya da yakın zamanda umutun gözü morardı diye mi sen aklımda kaldın bilmiyorum şu paylaştı görünce ekrar fotosu almıştım düşme vurma sonrası mprarmalar için temiz içerikli diyor şu an en hareketli tehlikeli zamanları sanırım hepimizin ihtiyacı var bu kremlere

Eklentiler

• Screenshot_20210222_130103_com.instagram.android.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
Bilmiyorum ki emdi baya hastayken ama.harektsiz'di beli de kilo almıştır hehehe aksi malum gunesim.
Bugün hareketlendi cok sukur.
Kaynanamın herseyini yıkıyor fırlatıyor eline geçen ne varsa cok gos oluyor

Nasil ya örtülecek kadar oldu muy yerim ben onu masallah nazar degmesinnn
Bizim tepedeki anten artik yok sac uzadı ya yatiyor artik saci.

Masallah sana neler yapabiliorsun oyle darısı basima diyelim.

Ben de geve genelde memem belim.acik uyuyorum kolumda uyuyor iste emerek. Vermeyince kiziyor tepinmeye başlıyor .
Sevindim herşeyim iyi olmasına jadem Allah bozmasin

Güneş de öyle canim.
Hiç durmuyor cani sagolsunhastayken daha yaramazliklarina bir sey demiycem dedim bakalim.nolacak.

Icmszse zorlama istersen baharim ya.
Acıkmıyordur belki de.
Güneş de pek yemiyor. Ağzımı kendi isteğiyle açması cok nadir.
Hele sürüp vermek eziyetti üç kişi tuttuk siringayla verdim.yine de tukuriyordu.

Boşver işlerin beklesin ohh tek cocuk her abin keyfini çıkar baharim guzel anıların anlatınız olsun insallah

Benim oğlanın yanakları 4 5 gündür kızarıyor Farklı birşey yemedik allerji gibi mi anlamadım. Süt ürünleri alerjisi olanlarda nasıl oluyor acaba bu durum. Öyle bişey mi acaba aklıma başka birşey gelmiyor

İnşallah almıştır kilo güneş kuzum ördük azcık ya oldu valla uzattı saçı atarım foto senin için yine kuzum
Yetişmeye çalışıyorum ama çok yıpranıyorum yavrum az boşluk hop ders başına yoruyor tabi haliyle sonu güzel olsun inşallah

Sağol canım ben soruyordum umut için. Ekran görüntüsünü aldım. Kac gun oldu hala gecmedi bi bakıyım ben bu kreme. Cocuklar cok hareketlendi düz duvara tırmanacak lar artık. Evde dogru duzgun esyam yok zarar verecek, ama onlar buluyor hic bulmasa peteği buluyorlar.

çok mu kizarik? alerjiden olmayabilir canim. kuruluktan da oluyor. bölgesel oluyor diye doktora gostermistim Asimi da kuruluktan olabilir egzama bile diyemeyiz. bebeklerin cildi hassastır demişti. haftada ikiden fazla şampuan sabun kullanma. ve bebekler için olan nemlendirici kremlerden kullan dedi. hala da azcik kızarsa kullanıyorum geçiyor. bu ara yemek yerken elini yüzünü cok batırıyor. ben de yıkıyorum sade suyla. o bile kızartiyor hemen sivilce oluyor. günlük kremleyince geçiyor

Mamaların açıldıktan sonraki kullanim süresi yazıyor üstunde canım.bakarsin olmadi.belki tadi degismistir ondan istemez.nesesi yerindeyse no problema benim elif de hep mutfak dolaplarinda ve fırında cildiricigim bu ara bi de gündüz de emzik istiyor.bem bıraktirayim derken daha da sardirdim galiba
Arele de talip çıkmışlar helinim Karya prenses ile cok yakışırlar bence de kres mi açıyorsun çok güzel fikir..fakat actigin çevre cok önemli.0 5 yaş mı? 0 2 yas mi? Sana tavsiyem nacizane mümkün mertebe lisans mezunu ile çalış.liseden çocuk gelisimi mezunlarından da cok güzel eğitimciler çıkıyor fakat bazısı yetersiz oluyor.ise aldığın oğretmenin ofke kontrolune dikkat et gerekirse sına Allah yardimciniz olsun ❤ ne güzel haber ❤
Ya ben de bu balon zincir olayona takildim acaba alsam mi almasam mi..kafamda deli sorular.. ama cok şıkmış süslu bir de bandana
Canım sorumluluk ver...kardesine bakmasi icin firsat ver.ben geliyorum 2 dk gozle kardesin düşmesin de.kapidan izle.agzina bisey atmasin de.kapidan bak.eger atar ve umut soylemezse umut neden soylemedin ben sana emanet etmistim de.eger soylerse kahramanim benim sen olmasan ben ne yapardim de.yemek saati minik minik ekmekler verdirebilirsin güneşe.gunes de abisine versin.cok egleniyorlar oyle.karsilikli top yuvarlasinlar.birlikte oyun oynadiklari zaman kiskanma azalacagi icin sen de ayiriyor gibi hissetmezsin.ama illa oluyor o his. Bazen elifi bazen aliyi ihmal ediyormusum gibi geliyor.mesela aliye etkinlik yapamiyrum.elif ile de etkinlik yapamiyorum.aslinda son 1 ay cok bos gecti.gerileme var ikisinde de

Canım gece planli.mi davraniyorsun hala bırak uyusun uyudugu kadar.uyandiginda da su vermeyi dene.bence mama suyunu ayarlayıp petek ustune koy.eeger mama isterse hemen yaparsin.bir kapakli kaba da olcusunde toz mama koy.karistir.gitme mutfaga hic.yani ben mi yanlis yapiyorum acaba.simdi aklima kurt dustu.acikmadan beslemiyorum gece.

Kisisel gelisim.mi ne hoş ne güzel ..arada bizle de paylaşır misin
Hahahah oluyor canım..ben bazen alıntı dururken bile ne yazacagimi unutuyorum
Bizim de kızarıkti bu sabah.dis çikacagi zaman oluyor diye biliyorum..alerji de biz sadece kaka da oldu sıkıntı canım

Kalppare canim gece saat 10 bucuk 11 gibi yatiyor genelde 11 aradan 3 saat sonra vermezsem mutlaka uyanip kalkiyor sonrasinda ne zaman donmeye baslarsa kalkip veriyorum. Gerci su sura bakıyorum uyuyorsa dalmissa derin alarmi kapatip uyuyorum dedigin gibi donmeye huzursuzlanmaya basladigindq kalkip veriyorum. Mesela bu gece 3 bucukta basladi donmeye hemen verdim tekrar uyudu simdi yine donmeye basladi ve tekrar uyudu. Beslensinde yatsin diyorum yeterki mama hazirlamaya alistim artik odada hazirla diyorsunda benim kiz cit sesine uyanıyor odadan parmak ucumla çıkıp kameradn izliyorum donup yataktan dusmesin diye anca o sekil yapabiliyorum. Bir defa odada denedim yatağa mama döktüm birde karanlikta yatiyoruz ya gozum görmüyor telefonun ışığına bile etkileniyor açamıyorum valla.
Aa benim kizda bu ara emzige sarmis durumda normalde bir uyuttugum sira takıyorduk, uyaninca agzina versem atardi disarda felan taktigimdada atiyordu simdide nerde bulsa takiyor agzina ben cikartiyorum.
Benim karyada mama yerken banada veriyor agzimiza koyuyor ufacik elleriyle mama mama deyip

1 kere uyandiginda besliyor muydun? Yoksa direk uyutuyor musun?
Bizim kız 1 buçuk gibi uyanıyor besliyorum
4 gibi uyanıyor uyutuyor eşim
7 gibi uyanıyor benim kalkma saatim emziriyorum
Keyfine göre 8-9 arasi uyanıyor akşamda 8-9 arası son uyanmasına göre uyutuyoruz
9 aylık bebisim

Günaydın kızlar
Noldu benim oğlana bilmiyorum 4 den sonra uyuyamadı yine emzir salla kaç tur döndük hatırlamıyorum hiç. Yenidoğanken yapmadı şu eziyeti sıpauykusunu 7 buçuğa kadar uzattım salla uyut. Eşim mama istiyor ondan yapıyor diyor belki öyledir ya ama düzelmişti fena değildi aslında uykusu geçen hafta alt dişin diğeri mi çıkacak napacak valla gözümden uyku akıyor
Sabah da emzireyim bıraktım evde dolaşsın diye mutfağa girmiş bağırıyor bana yemek hazırla diye acıkmış

Yatarken bişey yediriyor musun peki canım? Tok tutan mama falan yapıyor musun?

Dediğin olabilir evet. Kuruluk benşmde aklıma geliyor biraz pütürlü kızarık olan yerler. Sebamed mustela kullanıyorum farklı bişey de kullanmıyorum ama nemlendirdim de. Bakalım geçer umarım allerji değildir

Alerji içi bizim doktor sadece yüz teşhis için yeterli değil vücudunun farklı yerlerinde de çıkmalı dedi.
Sadece ağız kenarı ise salyadir
Eğer yanaklarında çıkıyorsa kuruluktandir sıcak soğuk dengesizliğinden oluyordur dedi.
Duştan sonra nemlendiriyiruz ama yeterli olmuyor bizim kızda gün icinde dışarıdan geldiğinde yada yüzünü çok yıkasak sonrasında sürüyoruz ben mustela yüz kremi kullanıyorum ama normal kremde yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…