Bilmiyorum ki emdi baya hastayken ama.harektsiz'di beli de kilo almıştır hehehe aksi malum gunesim.Bazen sen nağarsan yap oluyor çocuk işte kuzumkıyamam ben ona şimdi nasıl haraketlendi mi kilo verdiyse toparlar hemen annesi merak etme
Asya adım attı 3 4aynı devam korkuyor gitmeye cesareti yok yoksaçom uzun duruyor ayaktageceemmelri azaldı çok şükür ama kesmek için cesaretim yok siz ne alemde siniz saçlar uzadı görmedin geçen ördüm 4 tane falan attım resim hatta kpss çalışıyorum kişisel gelişim eğitimleri alıyor onlara çalışıyorum elimden geldiğince işte
Güneş de öyle canim.Canim ben butun gun cadının pesindeyim mamasini icmiyor kafayi yicem 2 yudum cekip bırakıyor. Birde cekmeceleri firin kapagibi açmayı ogrendi hic durmuyor. Inan cok yoruluyorum hic bir is yapamiyorum
Guneste en kisa zamanda toparlar ins
İnşallah almıştır kilo güneş kuzumBilmiyorum ki emdi baya hastayken ama.harektsiz'di beli de kilo almıştır hehehe aksi malum gunesim.
Bugün hareketlendi cok sukur.
Kaynanamın herseyini yıkıyor fırlatıyor eline geçen ne varsa cok gos oluyor
Nasil ya örtülecek kadar oldu muy yerim ben onu masallah nazar degmesinnn
Bizim tepedeki anten artik yok sac uzadı ya yatiyor artik saci.
Masallah sana neler yapabiliorsun oyle darısı basima diyelim.
Ben de geve genelde memem belim.acik uyuyorum kolumda uyuyor iste emerek. Vermeyince kiziyor tepinmeye başlıyor .
Sevindim herşeyim iyi olmasına jadem Allah bozmasin
Sağol canım ben soruyordum umut için. Ekran görüntüsünü aldım. Kac gun oldu hala gecmedi bi bakıyım ben bu kreme. Cocuklar cok hareketlendi düz duvara tırmanacak lar artık. Evde dogru duzgun esyam yok zarar verecek, ama onlar buluyor hic bulmasa peteği buluyorlar.N Nehir8077 geçen gün sen soruyorsun sanki ya da yakın zamanda umutun gözü morardı diye mi sen aklımda kaldın bilmiyorum şu paylaştı görünce ekrar fotosu almıştım düşme vurma sonrası mprarmalar için temiz içerikli diyor şu an en hareketli tehlikeli zamanları sanırım hepimizin ihtiyacı var bu kremlere
Senin gibi kaynanam olsa ağzını yerdim galibaAyşecik & Deniz Reels videolarının kahramanı artist yakışıklı kaptan denizim artık damadım küçük oğlum
çok mu kizarik? alerjiden olmayabilir canim. kuruluktan da oluyor. bölgesel oluyor diye doktora gostermistim Asimi da kuruluktan olabilir egzama bile diyemeyiz. bebeklerin cildi hassastır demişti. haftada ikiden fazla şampuan sabun kullanma. ve bebekler için olan nemlendirici kremlerden kullan dedi. hala da azcik kızarsa kullanıyorum geçiyor. bu ara yemek yerken elini yüzünü cok batırıyor. ben de yıkıyorum sade suyla. o bile kızartiyor hemen sivilce oluyor. günlük kremleyince geçiyorBenim oğlanın yanakları 4 5 gündür kızarıyor Farklı birşey yemedik allerji gibi mi anlamadım. Süt ürünleri alerjisi olanlarda nasıl oluyor acaba bu durum. Öyle bişey mi acaba aklıma başka birşey gelmiyor
Mamaların açıldıktan sonraki kullanim süresi yazıyor üstunde canım.bakarsin olmadi.belki tadi degismistir ondan istemez.nesesi yerindeyse no problemaAtes yok canim keyfide yerinde gibi dolap kapaklarını acmaya çalışıyor durmuyor kahvaltida yedi birseyler iste mama icmiyor anlamadim bakalim artik mama da buyuk kutu 2 hafta oldu acilali sonu kalmis acaba bozuldu mu diyecem ama oyle kotu koku vs de yok. Neyse yeni kutuyada gececgim zaten bakalm artik insallah gecicidir diste olabilir gibi geliyor. Annelik iste düşün düşün dur.
Arele de talip çıkmışlar helinimaminnnnsagolasib canim
ay yeşim ne güzel dua ediyorsun. valla eskiden dost kazığı yiyen biri olarak cesaretimi toplayamiyordum ama valla bu sefer girdik bi yola. inşallah güzel olacak. kreş için de yer bakıyoruz yani temmuza felan acsak mi olur mu diye düşünmeye başladım. bakalim artik Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin
oyyyy masallah hayirli ugurlu olsun mutluluklar dilerim
sekerparwm benim arele de bulalım birini ya boynu bükük kaldı
tamamdır harfi harfine uydum aslım dediklerine
açık büfe keyfi modu on
çok geçmiş olsun canim. şu düşmeler kalpten götürecek bizi ya. ah babaların rahatlığı bi de deli eder. eşim düştü diyorum olabilir der ya zaten oldu diyorum tamam olabilir çocuk bu der oyyy oyyy
mama ne yapıyorsun canim. benimki valla açlıktan değil tiryaki ya 2 dk emip uyuyor ama kaç kez sayamıyorum bazen
Ya ben de bu balon zincir olayona takildim acaba alsam mi almasam mi..kafamda deli sorular..Kizlar dogum gunu icin balon zinciri alayim diyorum bu tonlarda. Birde bu elbiseyi begendim ama cok mu sade kalir ayni tonlarda bandana ile alsam mi emin olamadim. Dogum gununude evde yapicam esimin abisi ve yigenleri birde bizimkileri cagiricam kimse gelmez zaten bizden yasaklar kalkrda anca 1 tane ablam gelir cocuklariyle belki
Canım sorumluluk ver...kardesine bakmasi icin firsat ver.ben geliyorum 2 dk gozle kardesin düşmesin de.kapidan izle.agzina bisey atmasin de.kapidan bak.eger atar ve umut soylemezse umut neden soylemedin ben sana emanet etmistim de.eger soylerse kahramanim benim sen olmasan ben ne yapardim de.yemek saati minik minik ekmekler verdirebilirsin güneşe.gunes de abisine versin.cok egleniyorlar oyle.karsilikli top yuvarlasinlar.birlikte oyun oynadiklari zaman kiskanma azalacagi icin sen de ayiriyor gibi hissetmezsin.ama illa oluyor o his. Bazen elifi bazen aliyi ihmal ediyormusum gibi geliyor.mesela aliye etkinlik yapamiyrum.elif ile de etkinlik yapamiyorum.aslinda son 1 ay cok bos gecti.gerileme var ikisinde demisskokulumm öğretmenim.bogun canlı ders var milii basladi mi koşturmacan
Kalppare
N Nehir8077
Biri icin birini ikinci plana atmakla, kaçırmakla bunun suclukuguyla
Nasil başa cikariz
Tajamuul büyüğe gittikçe azalıyor.
Nazilsiz sizler de kizlar
Canım gece planli.mi davraniyorsun halanzh99 bir ara bizdese uykuya geçişte cok zorluyordu şimdi uyuyor ama uyanip oturma pozisyonuna geciyor ve gozler açılıyor sonrada uyumuyor. Gece ozellikle mama vermediigimde oluyor dun aksam 11 e dogru mama verip uyuttum alarmi 2 ye kurmustum caldi kapadim uyumuşum sonra 4 de baktim dönmeye basladi ama durmuyor kalkip gizlice odadan cikip mama yapayim dedim gordu beni ayakta kalkti mecburen mutfaga onunla gittim mama verdim zaten su sira mamasini icmiyor sonra gozler acildi uyumuyor salla salla salla yok en son 6 ya dogru uyudu
Kisisel gelisim.miAsya adım attı 3 4aynı devam korkuyor gitmeye cesareti yok yoksaçom uzun duruyor ayaktageceemmelri azaldı çok şükür ama kesmek için cesaretim yok siz ne alemde siniz saçlar uzadı görmedin geçen ördüm 4 tane falan attım resim hatta kpss çalışıyorum kişisel gelişim eğitimleri alıyor onlara çalışıyorum elimden geldiğince işte
Hahahah
Bizim de kızarıkti bu sabah.dis çikacagi zaman oluyor diye biliyorum..alerji de biz sadece kaka da oldu sıkıntı canımBenim oğlanın yanakları 4 5 gündür kızarıyor Farklı birşey yemedik allerji gibi mi anlamadım. Süt ürünleri alerjisi olanlarda nasıl oluyor acaba bu durum. Öyle bişey mi acaba aklıma başka birşey gelmiyor
Ahahah tabiki çağıracaz canımSaadet zinciri gibi oldu hadüğüne beni de çağırın pek severim horon
1 kere uyandiginda besliyor muydun? Yoksa direk uyutuyor musun?Gece artık uyanmıyor çok şükürben de eşimin gazıyla ayırdım beklediğimden rahat oldu odasına alışması, bikaç gün oyunlarını orda oynadık vakit geçirdik ortama alışsın diye sonra gündüz uykusundan itibaren başladım orda yatırmaya. Odasına geçirdiğmde gece 1 kez kalkıyordu biraz da ona güvenerek geçirdim daha fazla kalksaydı zor olurdu benim için de..
Yatarken bişey yediriyor musun peki canım? Tok tutan mama falan yapıyor musun?Gece artık uyanmıyor çok şükürben de eşimin gazıyla ayırdım beklediğimden rahat oldu odasına alışması, bikaç gün oyunlarını orda oynadık vakit geçirdik ortama alışsın diye sonra gündüz uykusundan itibaren başladım orda yatırmaya. Odasına geçirdiğmde gece 1 kez kalkıyordu biraz da ona güvenerek geçirdim daha fazla kalksaydı zor olurdu benim için de..
Dediğin olabilir evet. Kuruluk benşmde aklıma geliyor biraz pütürlü kızarık olan yerler. Sebamed mustela kullanıyorum farklı bişey de kullanmıyorum ama nemlendirdim de. Bakalım geçer umarım allerji değildirçok mu kizarik? alerjiden olmayabilir canim. kuruluktan da oluyor. bölgesel oluyor diye doktora gostermistim Asimi da kuruluktan olabilir egzama bile diyemeyiz. bebeklerin cildi hassastır demişti. haftada ikiden fazla şampuan sabun kullanma. ve bebekler için olan nemlendirici kremlerden kullan dedi. hala da azcik kızarsa kullanıyorum geçiyor. bu ara yemek yerken elini yüzünü cok batırıyor. ben de yıkıyorum sade suyla. o bile kızartiyor hemen sivilce oluyor. günlük kremleyince geçiyor
Alerji içi bizim doktor sadece yüz teşhis için yeterli değil vücudunun farklı yerlerinde de çıkmalı dedi.Dediğin olabilir evet. Kuruluk benşmde aklıma geliyor biraz pütürlü kızarık olan yerler. Sebamed mustela kullanıyorum farklı bişey de kullanmıyorum ama nemlendirdim de. Bakalım geçer umarım allerji değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?