2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslında paylaşıyorum farkında değilsiniz sena için çapa atma senin kardeşin için listeleme taktiği bunlar hep öğrendiklerimden ama detay için biraz pratik yapıp uzman olmam lazım şuana kadar 3 Eğitim tamamladım 4. Deyim,

Kizlar selam.
Karya gece mamasini yedi ama gunduz yemiyor 50 60cc icip eliyle itiyor zorla iciriyorum napsam bilemedim zorlamasam mi zaten fazla içiyordu az az verip ek gidayi mi arttirsqm 1 yastan sonra sut verin diyorlar internette acaba sut icer mi 1 yas sonrası. Neden boyle yapti anlamadim kati mi beslenmek istiyor artik acaba.
Gecen gunde düşünüyordum mamayi nasil azaltip kesicem diye cocuk kendi kendine mamayi redediyor ama cok erken oldu. Insallah yeterince icirebilirim sonrada süt vs. Veririm.

Kalppare gece yeni kutuya gectim canim gecede icti lıkır lıkır uyku arasinda. Ama gündüz yine aynisi demek mama bozulmamis. Baska problemi olsada 2 gündür baska seylerdende yemezdi diye düşünüyorum.

Ağzını yerim ya acıkmış demekki

Zorlama bence kuzum acıkınca yiyecek mecbur dönem dönem oluyor ben bu sabah dedim mesela sevdiği şeyi itiyor diliyle oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun Asya dün bayıla bayıla yedin daha bunu diyorum günü gününü tutmuyor

S Sonsuzsukurler Asim da bir sey dökmüş. ya ilaçtan ya da ateşin ve hastalığın sebebi oydu. Güneşde de döküntü vardi de mi? kuzular ayni hastalığı oldular belki de.

ben birseyden daha şüpheleniyorum. belki hatırlarsınız daha küçükken brokoli yedikten sonra döküntü çıkarmıştı. brokoliden mi hastalıktan mi bilememişim. ben ondan sonra 1 ay ne brokoli ne ispanak verdim. ikisi de ayni alerjik. ama ondan sonra verdim, birsey olmadi. bu hastalığından hemen önce bir kase ispanak yemeği yemişti, ki önceden hiç bu kadar çok ve iştahlı yemedi. temizlerken de hatta bir iki yaprak çiğ çiğ atti ağzına ama cok yiyemedi tabi. ne dersiniz sebep o olabilir mi? ates halsizlik yapar mi ki alerji, yoksa basit bir virüs enfeksiyonu mu?

Heee demek karanlık oluyor oda..biz hep los ışik kullanıyoruz..Ali de kalkarsa korkmasın diye.gece karanlıkta zor oluyor bebek bakmasi göremiyor insan ya emzik olayı cok can sıkıcı ya bi de düşürüp kaybediyor tam oluyor..yakaya taksam istemiyor çekiyor..bi de dio gelişimi açısından riskli..sürekli agzi kapali olunca dil gelişimi yavaşlıyor..çıkarıyorum ağzından..bir müddet duruyor gene istiyorm 3 gündür böyle uykusunda veriyorsan tabi ses olabilir ve hatta mama dökülebilir karanlıktan.dokulmus de
Bir anne ayni zamanda iyi bir balerindir anne olduktan sonra her kadınin ayak parmak kaslari güçlenir

ah canim.kiyamam ya..kimbilir nasil yanıyor canı..umarım distir..umarım atak degildir grubumuzum ilk ataklisi genelde ggoktug oluyor.evvel dogdugu icin.
Ben onların farkındayim ben oyun terapistliginden kalma bilgiler sanıyordum hayırlı ugurlu olsun..bu alanda mı calışmak istiyorsun ileride peki?
Canım belki de sadece gece istiyordur.gunduz biz de anne sütü alıyoruz ama inan sütüm yok gibi bisey.hatta bu ara sütten kesilmekten korkuyorum.alerjik bebek icin anen sütü cok muhim..ama azaldı cok..ama baz3n hic olmuyor süt o zaman mama veriyorum..cok icmiyor 60 70 cc anca iciyor.normal geliyor bana..artik karınlari doyuyor.
Alerji ateş yapıyor..ogluma cok siddetli ates yapiyor..ama beraberinde ishal kusma gibi sindirim problemleri yapiyor canim.tek basina alerji belirtisi sayilmaz.ispanaktan sonra kaka bakmalisin..mukus varsa balgam gibiyse alerji demektir.aama genelde yesil yaprajli gidalar alerji yapmiyormus.Asim nasil iyilesti mi?

Ben de folklördeydim bir zamanlar nasıl severiiim düğünümde gelin masasına gitmemiştim bile nasıl bı masaydi bilmiyorum bı ara damat bey ve arkadaşları sadece pistte kalsın oynayacaklar demislerdi o beş dakka zor durmuştum ohh bizim düğün eglenceli olacak jadem

oyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdü artık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum

yok canim o zaman alerji degil, kakada mukus vs olmadi. pis pis kaka yaptı sadece. 3 gün sürdü, ispanak

bence çok yeterli ben çok beğendim. yani sadelikten yanayım bi de balonlarla felan zaten baya göz dolduruyor canim dünürüm
Arel e talibim erkegin yasi biraz buyuk olsun di mii gec olgunlastiklari icin
aman tanrım bu ne güzel bir haber nasıl mesuduzzzzzz arele de verdim haberi
Saol canım
İrmik muzlu muhallebi yapıyırum çoğunlukla insta da takib ettiğim ek gıdalar sayfalarında gördüğümü yapıyorum
denesem mi uyku eğitimini mi denesem odayı ayırmak lazım ama ekstra oda yok arelle aynı odada kalamaz ama uyumak lazim
Sağol canım inşallah güzel geçer. Bugün olacaktı aslinda, biz cumayi istedik. Tahminim cok nazlı olacak ve kucagimdan inmeyecek esimde en azindan kiza bakar cuma camartesi pazar evde olacak. 3 gune toplar insallah.
ay hadi hayırlısı canim ağrısız sizisiz geçsin boncuk gözlümun sunneti
kv bi degisik ya. sabir diliyorum unarim sikintisiz gecer canim
ben alıntılamazsam kesin unutuyorum bazen alıntıyı okurken bile mevzu neydi diye zorlanıyorum vitamin sarttt
ya bizim mustela bitmek üzere ama geçmedi başka başka yerlerde çıkıyor
Helinnnnn canim aklımdasın mesajını okudum okuyalı, bir türlü mesaj atamadım. canim Allah yolunuzu açık etsin, isinizi rast getirsin inşallah. Hızır yoldasınız olsun
ah inşallah canim sağolasın bakalım niyet ettik umarım kısmet de olur
Helinnnnn Allah işlerinizi rast getirsin inşallah dünürüm sizin adınıza sevindim aldığınız karara
sagolasin dünürüm çocuklarla iş aynı kulvarda sadece kreşte olur. hastane virüs acısından riskli. bi yandan pilates eğitmenliği için de sertifika almak için başvurdum 25 nisan da 5 dersten sınav var. gerçi ilk ayağı daha uzun sürer. çocuklar büyüyünce belki kendi alanımda yer açmak da kısmet olur.
Helinnnnn kuzum gözümden kaçmış hayırlı olsun kararın umarım Rabbim hayırlı kapılar açsın size
sagolasin canim

helin dogumdan sonra doktor bana aprol fort vermisti. paroldan daha iyi bir tik. cok bunalirsan aile hekimine danış bir istersen.

büyüyene kadar biraz zor olacak ama büyünce kuzenler guzel arkadas olurlar.

Kalppare canim kadro da şu anda bir pdr 2 de sınıf öğretmeni yeğenim var. gastronomi mezunu ni yeğenim var mutfak sanatları yani. o burda olursa bi pastacılık dersi ayarlarız. müzik dersi için eşim var. yemek için de aile fertlerinden düşünüyorum. yani aile kresi hayalimiz tabi ki dışarıdan da destek alacaz ama ana kadro bu. beğendin mi

helin dogumdan sonra doktor bana aprol fort vermisti. paroldan daha iyi bir tik. cok bunalirsan aile hekimine danış bir istersen.

büyüyene kadar biraz zor olacak ama büyünce kuzenler guzel arkadas olurlar.
sağol canim hemen arastiracam valla bittim dünden beri şu anda agri yok nasıl bi mutluluk hali var ❤❤

Eğer atamam olmazsa alanım bu olacak ki atamam baya zor evet bir çok konuda gelişmeyi bekliyorum bir yandan severimde zaten ilgilenmeyi oyun terapistlipi çok başka kuzum çapa falan atma çocuklarda uygulanmaz akılları ermiyor tabi derslerim bitsin çevremde uygulamalara başlayacağım

Bende hiç bilmem masayı 2 düğünüm oldu arka arkaya benim biri de köy düğünü parmaklarım nasır tutmuştu şıklatamıyırdum artık düşün

Ay canım ya arel'e de civan'da yazık olmuş. Dövende çocuk ama insan ne kadar olsa stres yapıyor. O tetikte beklemek seni germiştir kolay değil, insan üzülüyor. Arel için zaten sakin bir çocuk diyorduk, bu dövmeler onu hepten ürkütmezdi. Umut duruyu çok döverdi, kız gördüğü anda sıçrardı. Şükür atlattık sanırım şuan daha iyiler. 9 ay adet olmadık 43 gün çok değil bence. Senin iş güç yeni atılımlar, ve çocuklardan kaynaklı stresin olmuştur gibime geliyor. Çok geçmiş olsun. Yeni işinizde hayırlı olsun.

olabilir canim sadece arel den sonra da sadece 1 kez regl olmustum sonra civan i öğrendim bazen acabaa diyorum.
bu arada yeni iş olayı şu anda fikir olarak var. Allah nasip ederse yaza kadar hayata geçse diyoruz bakalım olursa olur olmazsa başka maçlara bakarız

O zamanlar 9 aylıktı besliyordum zaman geçtikçe uyanma saati ileri gitti 4tü 5 oldu mesela sonra uyandı çok az ağladı bekledim tekrar uyudu doktor da gece beslenmeye ihtiyacı yok diyince bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…