Aslında paylaşıyorum farkında değilsiniz sena için çapa atma senin kardeşin için listeleme taktiği bunlar hep öğrendiklerimden ama detay için biraz pratik yapıp uzman olmam lazım şuana kadar 3 Eğitim tamamladım 4. Deyim,Mamaların açıldıktan sonraki kullanim süresi yazıyor üstunde canım.bakarsin olmadi.belki tadi degismistir ondan istemez.nesesi yerindeyse no problemabenim elif de hep mutfak dolaplarinda ve fırında cildiricigim bu ara bi de gündüz de emzik istiyor.bem bıraktirayim derken daha da sardirdim galiba
Arele de talip çıkmışlar helinimKarya prenses ile cok yakışırlar bence de kres mi açıyorsun çok güzel fikir..fakat actigin çevre cok önemli.0 5 yaş mı? 0 2 yas mi? Sana tavsiyem nacizane mümkün mertebe lisans mezunu ile çalış.liseden çocuk gelisimi mezunlarından da cok güzel eğitimciler çıkıyor fakat bazısı yetersiz oluyor.ise aldığın oğretmenin ofke kontrolune dikkat et gerekirse sına Allah yardimciniz olsun ❤ ne güzel haber ❤
Ya ben de bu balon zincir olayona takildim acaba alsam mi almasam mi..kafamda deli sorular..ama cok şıkmış süslu bir de bandana
Canım sorumluluk ver...kardesine bakmasi icin firsat ver.ben geliyorum 2 dk gozle kardesin düşmesin de.kapidan izle.agzina bisey atmasin de.kapidan bak.eger atar ve umut soylemezse umut neden soylemedin ben sana emanet etmistim de.eger soylerse kahramanim benim sen olmasan ben ne yapardim de.yemek saati minik minik ekmekler verdirebilirsin güneşe.gunes de abisine versin.cok egleniyorlar oyle.karsilikli top yuvarlasinlar.birlikte oyun oynadiklari zaman kiskanma azalacagi icin sen de ayiriyor gibi hissetmezsin.ama illa oluyor o his. Bazen elifi bazen aliyi ihmal ediyormusum gibi geliyor.mesela aliye etkinlik yapamiyrum.elif ile de etkinlik yapamiyorum.aslinda son 1 ay cok bos gecti.gerileme var ikisinde de
Canım gece planli.mi davraniyorsun halabırak uyusun uyudugu kadar.uyandiginda da su vermeyi dene.bence mama suyunu ayarlayıp petek ustune koy.eeger mama isterse hemen yaparsin.bir kapakli kaba da olcusunde toz mama koy.karistir.gitme mutfaga hic.yani ben mi yanlis yapiyorum acaba.simdi aklima kurt dustu.acikmadan beslemiyorum gece.
Kisisel gelisim.mine hoş ne güzel ..arada bizle de paylaşır misin
Hahahaholuyor canım..ben bazen alıntı dururken bile ne yazacagimi unutuyorum
Bizim de kızarıkti bu sabah.dis çikacagi zaman oluyor diye biliyorum..alerji de biz sadece kaka da oldu sıkıntı canım
Yomra da bi düğüne gitmiştim hemen kaparım oyun konusunda yetenekliyim biraz benim kız da ondan oynak zatenAhahah tabiki çağıracaz canım
Ağzını yerim ya acıkmış demekkiGünaydın kızlar
Noldu benim oğlana bilmiyorum 4 den sonra uyuyamadı yine emzir salla kaç tur döndük hatırlamıyorum hiç. Yenidoğanken yapmadı şu eziyeti sıpauykusunu 7 buçuğa kadar uzattım salla uyut. Eşim mama istiyor ondan yapıyor diyor belki öyledir ya ama düzelmişti fena değildi aslında uykusu geçen hafta alt dişin diğeri mi çıkacak napacak valla gözümden uyku akıyor
Sabah da emzireyim bıraktım evde dolaşsın diye mutfağa girmiş bağırıyor bana yemek hazırla diyeacıkmış
Zorlama bence kuzum acıkınca yiyecek mecbur dönem dönem oluyor ben bu sabah dedim mesela sevdiği şeyi itiyor diliyle oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun Asya dün bayıla bayıla yedin daha bunu diyorum günü gününü tutmuyorKizlar selam.
Karya gece mamasini yedi ama gunduz yemiyor 50 60cc icip eliyle itiyor zorla iciriyorum napsam bilemedim zorlamasam mi zaten fazla içiyordu az az verip ek gidayi mi arttirsqm 1 yastan sonra sut verin diyorlar internette acaba sut icer mi 1 yas sonrası. Neden boyle yapti anlamadim kati mi beslenmek istiyor artik acaba.
Gecen gunde düşünüyordum mamayi nasil azaltip kesicem diye cocuk kendi kendine mamayi redediyor ama cok erken oldu. Insallah yeterince icirebilirim sonrada süt vs. Veririm.
Kalppare gece yeni kutuya gectim canim gecede icti lıkır lıkır uyku arasinda. Ama gündüz yine aynisi demek mama bozulmamis. Baska problemi olsada 2 gündür baska seylerdende yemezdi diye düşünüyorum.
Heee demek karanlık oluyor oda..biz hep los ışik kullanıyoruz..Ali de kalkarsa korkmasın diye.gece karanlıkta zor oluyor bebek bakmasi göremiyor insan yaKalppare canim gece saat 10 bucuk 11 gibi yatiyor genelde 11 aradan 3 saat sonra vermezsem mutlaka uyanip kalkiyor sonrasinda ne zaman donmeye baslarsa kalkip veriyorum. Gerci su sura bakıyorum uyuyorsa dalmissa derin alarmi kapatip uyuyorum dedigin gibi donmeye huzursuzlanmaya basladigindq kalkip veriyorum. Mesela bu gece 3 bucukta basladi donmeye hemen verdim tekrar uyudu simdi yine donmeye basladi ve tekrar uyudu. Beslensinde yatsin diyorum yeterki mama hazirlamaya alistim artik odada hazirla diyorsunda benim kiz cit sesine uyanıyor odadan parmak ucumla çıkıp kameradn izliyorum donup yataktan dusmesin diye anca o sekil yapabiliyorum. Bir defa odada denedim yatağa mama döktüm birde karanlikta yatiyoruz ya gozum görmüyor telefonun ışığına bile etkileniyor açamıyorum valla.
Aa benim kizda bu ara emzige sarmis durumda normalde bir uyuttugum sira takıyorduk, uyaninca agzina versem atardi disarda felan taktigimdada atiyordu simdide nerde bulsa takiyor agzina ben cikartiyorum.
Benim karyada mama yerken banada veriyor agzimiza koyuyor ufacik elleriyle mama mama deyip
Günaydın kızlar
Noldu benim oğlana bilmiyorum 4 den sonra uyuyamadı yine emzir salla kaç tur döndük hatırlamıyorum hiç. Yenidoğanken yapmadı şu eziyeti sıpauykusunu 7 buçuğa kadar uzattım salla uyut. Eşim mama istiyor ondan yapıyor diyor belki öyledir ya ama düzelmişti fena değildi aslında uykusu geçen hafta alt dişin diğeri mi çıkacak napacak valla gözümden uyku akıyor
Sabah da emzireyim bıraktım evde dolaşsın diye mutfağa girmiş bağırıyor bana yemek hazırla diyeacıkmış
Ben onların farkındayimAslında paylaşıyorum farkında değilsiniz sena için çapa atma senin kardeşin için listeleme taktiği bunlar hep öğrendiklerimden ama detay için biraz pratik yapıp uzman olmam lazım şuana kadar 3 Eğitim tamamladım 4. Deyim,
Canım belki de sadece gece istiyordur.gunduz biz de anne sütü alıyoruz ama inan sütüm yok gibi bisey.hatta bu ara sütten kesilmekten korkuyorum.alerjik bebek icin anen sütü cok muhim..ama azaldı cok..ama baz3n hic olmuyor süt o zaman mama veriyorum..cok icmiyor 60 70 cc anca iciyor.normal geliyor bana..artik karınlari doyuyor.Kizlar selam.
Karya gece mamasini yedi ama gunduz yemiyor 50 60cc icip eliyle itiyor zorla iciriyorum napsam bilemedim zorlamasam mi zaten fazla içiyordu az az verip ek gidayi mi arttirsqm 1 yastan sonra sut verin diyorlar internette acaba sut icer mi 1 yas sonrası. Neden boyle yapti anlamadim kati mi beslenmek istiyor artik acaba.
Gecen gunde düşünüyordum mamayi nasil azaltip kesicem diye cocuk kendi kendine mamayi redediyor ama cok erken oldu. Insallah yeterince icirebilirim sonrada süt vs. Veririm.
Kalppare gece yeni kutuya gectim canim gecede icti lıkır lıkır uyku arasinda. Ama gündüz yine aynisi demek mama bozulmamis. Baska problemi olsada 2 gündür baska seylerdende yemezdi diye düşünüyorum.
Alerji ateş yapıyor..ogluma cok siddetli ates yapiyor..ama beraberinde ishal kusma gibi sindirim problemleri yapiyor canim.tek basina alerji belirtisi sayilmaz.ispanaktan sonra kaka bakmalisin..mukus varsa balgam gibiyse alerji demektir.aama genelde yesil yaprajli gidalar alerji yapmiyormus.Asim nasil iyilesti mi?S Sonsuzsukurler Asim da bir sey dökmüş. ya ilaçtan ya da ateşin ve hastalığın sebebi oydu. Güneşde de döküntü vardi de mi? kuzular ayni hastalığı oldular belki de.
ben birseyden daha şüpheleniyorum. belki hatırlarsınız daha küçükken brokoli yedikten sonra döküntü çıkarmıştı. brokoliden mi hastalıktan mi bilememişim. ben ondan sonra 1 ay ne brokoli ne ispanak verdim. ikisi de ayni alerjik. ama ondan sonra verdim, birsey olmadi. bu hastalığından hemen önce bir kase ispanak yemeği yemişti, ki önceden hiç bu kadar çok ve iştahlı yemedi. temizlerken de hatta bir iki yaprak çiğ çiğ atti ağzına ama cok yiyemedi tabi. ne dersiniz sebep o olabilir mi? ates halsizlik yapar mi ki alerji, yoksa basit bir virüs enfeksiyonu mu?
Ben de folklördeydim bir zamanlar nasıl severiiimYomra da bi düğüne gitmiştim hemen kaparım oyun konusunda yetenekliyim biraz benim kız da ondan oynak zatenherkes diyo anne oynak baba oynak diye ama tabiki en iyi olduğum alan oyun havası Aslihaydo bol bol oynarız ha
yok canim o zaman alerji degil, kakada mukus vs olmadi. pis pis kaka yaptı sadece. 3 gün sürdü, ispanakHeee demek karanlık oluyor oda..biz hep los ışik kullanıyoruz..Ali de kalkarsa korkmasın diye.gece karanlıkta zor oluyor bebek bakmasi göremiyor insan yaemzik olayı cok can sıkıcı ya bi de düşürüp kaybediyor tam oluyor..yakaya taksam istemiyor çekiyor..bi de dio gelişimi açısından riskli..sürekli agzi kapali olunca dil gelişimi yavaşlıyor..çıkarıyorum ağzından..bir müddet duruyor gene istiyorm 3 gündür böyle uykusunda veriyorsan tabi ses olabilir ve hatta mama dökülebilir karanlıktan.dokulmus de
Bir anne ayni zamanda iyi bir balerindiranne olduktan sonra her kadınin ayak parmak kaslari güçlenir
ah canim.kiyamam ya..kimbilir nasil yanıyor canı..umarım distir..umarım atak degildir grubumuzum ilk ataklisi genelde ggoktug oluyor.evvel dogdugu icin.
Ben onların farkındayimben oyun terapistliginden kalma bilgiler sanıyordum hayırlı ugurlu olsun..bu alanda mı calışmak istiyorsun ileride peki?
Canım belki de sadece gece istiyordur.gunduz biz de anne sütü alıyoruz ama inan sütüm yok gibi bisey.hatta bu ara sütten kesilmekten korkuyorum.alerjik bebek icin anen sütü cok muhim..ama azaldı cok..ama baz3n hic olmuyor süt o zaman mama veriyorum..cok icmiyor 60 70 cc anca iciyor.normal geliyor bana..artik karınlari doyuyor.
Alerji ateş yapıyor..ogluma cok siddetli ates yapiyor..ama beraberinde ishal kusma gibi sindirim problemleri yapiyor canim.tek basina alerji belirtisi sayilmaz.ispanaktan sonra kaka bakmalisin..mukus varsa balgam gibiyse alerji demektir.aama genelde yesil yaprajli gidalar alerji yapmiyormus.Asim nasil iyilesti mi?
bence çok yeterli ben çok beğendim. yani sadelikten yanayım bi de balonlarla felan zaten baya göz dolduruyor canim dünürümKizlar dogum gunu icin balon zinciri alayim diyorum bu tonlarda. Birde bu elbiseyi begendim ama cok mu sade kalir ayni tonlarda bandana ile alsam mi emin olamadim. Dogum gununude evde yapicam esimin abisi ve yigenleri birde bizimkileri cagiricam kimse gelmez zaten bizden yasaklar kalkrda anca 1 tane ablam gelir cocuklariyle belki
aman tanrım bu ne güzel bir haber nasıl mesuduzzzzzzArel e talibimerkegin yasi biraz buyuk olsun di mii gec olgunlastiklari icin
denesem mi uyku eğitimini mi denesem odayı ayırmak lazım ama ekstra oda yok arelle aynı odada kalamaz ama uyumak lazimSaol canım
İrmik muzlu muhallebi yapıyırum çoğunlukla insta da takib ettiğim ek gıdalar sayfalarında gördüğümü yapıyorum
ay hadi hayırlısı canim ağrısız sizisiz geçsin boncuk gözlümun sunnetiSağol canım inşallah güzel geçer. Bugün olacaktı aslinda, biz cumayi istedik. Tahminim cok nazlı olacak ve kucagimdan inmeyecek esimde en azindan kiza bakar cuma camartesi pazar evde olacak. 3 gune toplar insallah.
kv bi degisik ya. sabir diliyorum unarim sikintisiz gecer canimEvet ben bi geleyim dedim.
Uykusuzluk hat safada artk yere yatak yapiyoruz son zamanda geniş geniş yatsn diye cnku beşiğe sığmıyor oglum duramiyor. Eh yerde de pek yatamasa da dha iyi en azindan
Amcasinin oglu evleniyordu dugn vardi iste demistim. Dha dugune yaklask 13 14 gun var ve kaynanam geldi kb gelmedi burda kalmak istemedigi için o da. Herkes sacma buluyor o kdat olay snrasi benm evmde bu kdar süre durmasina zaten ama nasl bi düsünceleri varsa gayt de geldi flan iste.
Bilemiyorm artk halasi dedi ama eger bsey derse syle bana sakın yutma ben gelir hallederm hic sen karişma bile ugrasma sen dedi. Ki zaten bsey deseler flan yutmayi dusunmedim.
Bilemiyorm bu 15 gun nasl geçecek artk smdi yatmaya gitti ben de oglumu sallıyorum oyle ama sinirlerim bozuk iste
ben alıntılamazsam kesin unutuyorum bazen alıntıyı okurken bile mevzu neydi diye zorlanıyorum vitamin sarttt
ya bizim mustela bitmek üzere ama geçmedi başka başka yerlerde çıkıyorçok mu kizarik? alerjiden olmayabilir canim. kuruluktan da oluyor. bölgesel oluyor diye doktora gostermistim Asimi da kuruluktan olabilir egzama bile diyemeyiz. bebeklerin cildi hassastır demişti. haftada ikiden fazla şampuan sabun kullanma. ve bebekler için olan nemlendirici kremlerden kullan dedi. hala da azcik kızarsa kullanıyorum geçiyor. bu ara yemek yerken elini yüzünü cok batırıyor. ben de yıkıyorum sade suyla. o bile kızartiyor hemen sivilce oluyor. günlük kremleyince geçiyor
ah inşallah canim sağolasın bakalım niyet ettik umarım kısmet de olurHelinnnnn canim aklımdasın mesajını okudum okuyalı, bir türlü mesaj atamadım. canim Allah yolunuzu açık etsin, isinizi rast getirsin inşallah. Hızır yoldasınız olsun
sagolasin dünürüm çocuklarla iş aynı kulvarda sadece kreşte olur. hastane virüs acısından riskli. bi yandan pilates eğitmenliği için de sertifika almak için başvurdum 25 nisan da 5 dersten sınav var. gerçi ilk ayağı daha uzun sürer. çocuklar büyüyünce belki kendi alanımda yer açmak da kısmet olur.
sagolasin canim
helin dogumdan sonra doktor bana aprol fort vermisti. paroldan daha iyi bir tik. cok bunalirsan aile hekimine danış bir istersen.oyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdüartık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum
sağol canim hemen arastiracam valla bittim dünden beri şu anda agri yok nasıl bi mutluluk hali var ❤❤helin dogumdan sonra doktor bana aprol fort vermisti. paroldan daha iyi bir tik. cok bunalirsan aile hekimine danış bir istersen.
büyüyene kadar biraz zor olacak ama büyünce kuzenler guzel arkadas olurlar.
Eğer atamam olmazsa alanım bu olacak ki atamam baya zorHeee demek karanlık oluyor oda..biz hep los ışik kullanıyoruz..Ali de kalkarsa korkmasın diye.gece karanlıkta zor oluyor bebek bakmasi göremiyor insan yaemzik olayı cok can sıkıcı ya bi de düşürüp kaybediyor tam oluyor..yakaya taksam istemiyor çekiyor..bi de dio gelişimi açısından riskli..sürekli agzi kapali olunca dil gelişimi yavaşlıyor..çıkarıyorum ağzından..bir müddet duruyor gene istiyorm 3 gündür böyle uykusunda veriyorsan tabi ses olabilir ve hatta mama dökülebilir karanlıktan.dokulmus de
Bir anne ayni zamanda iyi bir balerindiranne olduktan sonra her kadınin ayak parmak kaslari güçlenir
ah canim.kiyamam ya..kimbilir nasil yanıyor canı..umarım distir..umarım atak degildir grubumuzum ilk ataklisi genelde ggoktug oluyor.evvel dogdugu icin.
Ben onların farkındayimben oyun terapistliginden kalma bilgiler sanıyordum hayırlı ugurlu olsun..bu alanda mı calışmak istiyorsun ileride peki?
Canım belki de sadece gece istiyordur.gunduz biz de anne sütü alıyoruz ama inan sütüm yok gibi bisey.hatta bu ara sütten kesilmekten korkuyorum.alerjik bebek icin anen sütü cok muhim..ama azaldı cok..ama baz3n hic olmuyor süt o zaman mama veriyorum..cok icmiyor 60 70 cc anca iciyor.normal geliyor bana..artik karınlari doyuyor.
Alerji ateş yapıyor..ogluma cok siddetli ates yapiyor..ama beraberinde ishal kusma gibi sindirim problemleri yapiyor canim.tek basina alerji belirtisi sayilmaz.ispanaktan sonra kaka bakmalisin..mukus varsa balgam gibiyse alerji demektir.aama genelde yesil yaprajli gidalar alerji yapmiyormus.Asim nasil iyilesti mi?
Bende hiç bilmem masayıBen de folklördeydim bir zamanlar nasıl severiiimdüğünümde gelin masasına gitmemiştim bile nasıl bı masaydi bilmiyorum bı ara damat bey ve arkadaşları sadece pistte kalsın oynayacaklar demislerdi o beş dakka zor durmuştum ohh bizim düğün eglenceli olacak jadem
Ay canım ya arel'e de civan'da yazık olmuş. Dövende çocuk ama insan ne kadar olsa stres yapıyor. O tetikte beklemek seni germiştir kolay değil, insan üzülüyor. Arel için zaten sakin bir çocuk diyorduk, bu dövmeler onu hepten ürkütmezdi. Umut duruyu çok döverdi, kız gördüğü anda sıçrardı. Şükür atlattık sanırım şuan daha iyiler. 9 ay adet olmadık 43 gün çok değil bence. Senin iş güç yeni atılımlar, ve çocuklardan kaynaklı stresin olmuştur gibime geliyor. Çok geçmiş olsun. Yeni işinizde hayırlı olsun.oyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdüartık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum
olabilir canim sadece arel den sonra da sadece 1 kez regl olmustum sonra civan i öğrendim bazen acabaa diyorum.Ay canım ya arel'e de civan'da yazık olmuş. Dövende çocuk ama insan ne kadar olsa stres yapıyor. O tetikte beklemek seni germiştir kolay değil, insan üzülüyor. Arel için zaten sakin bir çocuk diyorduk, bu dövmeler onu hepten ürkütmezdi. Umut duruyu çok döverdi, kız gördüğü anda sıçrardı. Şükür atlattık sanırım şuan daha iyiler. 9 ay adet olmadık 43 gün çok değil bence. Senin iş güç yeni atılımlar, ve çocuklardan kaynaklı stresin olmuştur gibime geliyor. Çok geçmiş olsun. Yeni işinizde hayırlı olsun.
O zamanlar 9 aylıktı besliyordum zaman geçtikçe uyanma saati ileri gitti 4tü 5 oldu mesela sonra uyandı çok az ağladı bekledim tekrar uyudu doktor da gece beslenmeye ihtiyacı yok diyince bıraktım1 kere uyandiginda besliyor muydun? Yoksa direk uyutuyor musun?
Bizim kız 1 buçuk gibi uyanıyor besliyorum
4 gibi uyanıyor uyutuyor eşim
7 gibi uyanıyor benim kalkma saatim emziriyorum
Keyfine göre 8-9 arasi uyanıyor akşamda 8-9 arası son uyanmasına göre uyutuyoruz
9 aylık bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?