2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende uygulayabilirsin canım ne istersen çapa, kürek, kerpeten ne atacaksan müsaitim derneğin olabilirim

Güzel sade ama kız çocuklarını ben daha böyle süslü püslü seviyorum ilk doğum günü süsle annesi
Arel e talibim erkegin yasi biraz buyuk olsun di mii gec olgunlastiklari icin
Hayırlı olsun karyam da Mersin’e gelin gelecek desene
Saol canım
İrmik muzlu muhallebi yapıyırum çoğunlukla insta da takib ettiğim ek gıdalar sayfalarında gördüğümü yapıyorum
Bu muhallebileri geç saatte mi veriyorsun Verirken uyanmıyor mu ben de muhallebi yapıyorum ama 8:30 gibi falan veriyorum tabii ki gece acıkıyor
Minik kayınvalidem yüzsüzlükte Oscar’ı alır minik Allah yardımcın olsun bol sabırlar diliyorum canım
Bizi de unutmadığınız için kocaman bir kalp size Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin karadeniz candır
Ah baharım hep bir huy değiştirmeler bizde de çok zaman durum farklı değil
Ne güzel halletmişsiniz uykuyu biz cesaret edemiyoruz. Çok ağlıyormuş bebeler
Saolkuzum. İyiyiz hamdolsun. İşler yoğun ama ağırlıklı evden çalışıp 1-2 gün gidiyorum daireye. Ama normale geçilecek gibi. Yarım gün eşim bakar da okullar açılırsa öğleden sonra 2,5 saat kim bakacak derdindeyiz. Ne zor kuzuyu yabancıya bırakmak. Anam hayatta olsa ne güzel bakardı. Babaanne de yok. Halalar Karadeniz’de teyze yok. Oyyy oy. Teyzem iyi daha iyi. Bugün gidemedim daireye gittim geldim eşim okula gitti atayı güneşlendirdim. Yarın kuaföre gideceğim önce teyzeme yemek bırakıp geçerim. Evet bu yaz fındık harmanını anlarlar. Kurbanı kesip gideriz diyor eşim hayırlısı bakalım. Bizim bahçede kilim serip üzerine oturtuyoruz. Oyalanıyor dışarda parkta falan daha kontrollü oluruz sanki . Güneş imiz nasıl oldu. Umutu kontrole götürebildin mi. Moralin keyfin durumlar nasıl sevgilerimizi gönderiyoruz.
Ooooohhh süper oldu bu bak şimdi karadenizin hepsi candır zaten ayşe kızım hiç yabancılık çekmez ne güzel bol bol reels çekeriz
AYŞE&DENİZ
Kizlar pazartesi okullar açılıyor mu kesin
8 ve 12 ler şimdilik.
Ata da fırın kapağını açıyor bulaşık makinesini Allahım korusun kontrolsüz güç bunlar

Kizlar pazartesi okullar açılıyor mu kesin
Unutmuşum cevaplamayı nzh99 yazınca aklıma düştü tüm ilkokullar, 12ler ve meslek liselerinde meslek dersleri tüm sınıflarda başlıyor canım. 8ler zaten gidiyor şubat 15 den beri. Benim bu yıl 12.sınıfımın olmaması da nasıl bir şans çok iyi oldu valla

BKGK Karya artık katı gıdayı daha çok tercih edecek demekki. Zaten hani anne sütünü de tatlı niyetine içiyorlar ya mama da o hesap olacak. 1 yaştan sonra da mamaya devam et bence ama akşam yatarken verebilirsin arkadaşım da mama kullanıyor o kesip süte geçeyim mi demiş doktor inek sütüyle mama kıyaslanamaz bile mamalar çok vitamin içeriyor sütü 2 yaştan önce önermiyorum bağırsaklarına zarar veriyor bebeklerin demiş akşam bir öğün mamaya devam edelim diye eklemiş. Ben süt içirmeyi düşünmüyorum kızlara da içirmedim. yoğurt, peynir yediler sıkıntımız olmadı şükür. Yeni araştırmalara göre sütün çok da bir faydası olmadığı ortaya çıktı aslında.

O ogretmen61 yaa bizim karizmatik yakışıklı yürümeye de başlamış hem de dışarıda maşşallah ona en zoru ayakkabıya adapte olup cesaret etmesi hadi gözünüz aydın
Yaa yeni ayakkabı aldık ona viccodan bakalım onlarla daha rahat yürür inşallah cesaret o biçim de düşüyo genelde miss

Yaa yeni ayakkabı aldık ona viccodan bakalım onlarla daha rahat yürür inşallah cesaret o biçim de düşüyo genelde miss
Eee ne demişler düşe kalka canımolacak o kadar 1 aya pekiştirir baharda parklarda koşmaya başlar inşallah önce ayakkabılarla evde talim yapmıştık biz baya kızlarda. Zorlandıklarını hatırlıyorum

Karadenizde vakalar çok arttı ya okul açılır mı cidden ben hiç beklemiyorum ama okulumdan da program atıldı öğrneciler nasıl gruplanacak nasıl gelecek ona dair
Senin branş neydi canım? Açılacak denenecek yine gibi duruyor. Aşılama öğretmenlerde başlamış bugün baktık biz e nabıza çıkmamış bize. Yarın da bakın dedi idare bakalım

Aaa oylemi internette de dogal sut icirin daha faydali diyor. Zaten 2 yasa kadar mama vermk istiyorum insallah disten flan yapiyordur. Aksamlari iciyor en azindan saglik olsunda bugun cok streae girdim mama icirmeye calis icmiyor cocuk birde itiyor zorladim ondan mi boyle tepki veriyor anlamadim birde uyumadi dgru durust 2. Uykusunada birseyler yapuk yedireyim derken gec kaldik kizdim.biraz agladi baya sonra uzuldum ama napayim dort duvar arasinda kalmisim bende yalniz basima bazsn sabrim tukeniyor sonrada pismanlik
Umudum- canim sen nasilsin sena nasil yemesi vs ? Seni cok andim bu sira Allah yardimcin olsun gercekten. Ben yaza dogru memlekete kacayim diyorum yoksa kafam kaldırmıyor bazi seyleri

nzh99 ahahah bencede bak cok acayip haklısın Helinnnnn ben yüzsüzlük diyorm buna. Ve bi de şu tabir varya hani tükürdüğünü yalamak tam da oyle iste senin evine gelinmez deyip gelmek 8cin çabaladıne diyelim bsey diyemiyorm artk.
Surekli bi kızi bi kocası görüntülü ariyo artk kafam patlıyo artk telefn kapatnca da migreni tutuyo iste yalancilik oyunculuk on numara telefnla dha cok agrimasi gerek aslinda o knusurken benm başm ağrio valla bıktm 15 gun surekli telefn bagirarak knusmalar. Grumcemin kzıyla knusuyo cevap verecek gbi sanki o huylari zaten bitirio beni
Oglm da uyuttum 2 sefr dha ayagmda oldugu halde onun yuzunden uyandi smdi de huzursz dolanio.
Ayy smdi de bana laf vurduruyo kızıyla bize gel de kzimi banyo yaptr üstünü gydir dio ben sevmiyorm ya ama hcde kafama takmiyorm valla.

Bu arada oglm 4 tane diş brden cikariyo bugn ustteki 2 taneyi grdum alttakiler vardi zten braz olmustu cikarsa 8 tani diş olacak

Yüzsüz gerçekten biran önce gider inşallah yüz verme rhiç oğlan uyandı sesinden diye de uyar. Eskisi gibi rahat olamasın hemen ne damladı geldi acaba.
Dişlerinizin de maşşallahı var biz gücün 1 tane çıkardık şükür 11 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…