- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Yoğurt veriyorum canım içine muz yada yulaf ezmesi koyarakYatarken bişey yediriyor musun peki canım? Tok tutan mama falan yapıyor musun?
Horon çok kolay zaten ya bi izlesen hemen kaparsın senYomra da bi düğüne gitmiştim hemen kaparım oyun konusunda yetenekliyim biraz benim kız da ondan oynak zatenherkes diyo anne oynak baba oynak diye ama tabiki en iyi olduğum alan oyun havası @Aslihaydo bol bol oynarız ha
Bende uygulayabilirsin canım ne istersen çapa, kürek, kerpeten ne atacaksan müsaitim derneğin olabilirimEğer atamam olmazsa alanım bu olacak ki atamam baya zorevet bir çok konuda gelişmeyi bekliyorum bir yandan severimde zaten ilgilenmeyi oyun terapistlipi çok başka kuzum çapa falan atma çocuklarda uygulanmaz akılları ermiyor tabi derslerim bitsin çevremde uygulamalara başlayacağım
Güzel sade ama kız çocuklarını ben daha böyle süslü püslü seviyorum ilk doğum günü süsle annesiKizlar dogum gunu icin balon zinciri alayim diyorum bu tonlarda. Birde bu elbiseyi begendim ama cok mu sade kalir ayni tonlarda bandana ile alsam mi emin olamadim. Dogum gununude evde yapicam esimin abisi ve yigenleri birde bizimkileri cagiricam kimse gelmez zaten bizden yasaklar kalkrda anca 1 tane ablam gelir cocuklariyle belki
Hayırlı olsun karyam da Mersin’e gelin gelecek deseneArel e talibimerkegin yasi biraz buyuk olsun di mii gec olgunlastiklari icin
Bu muhallebileri geç saatte mi veriyorsun Verirken uyanmıyor mu ben de muhallebi yapıyorum ama 8:30 gibi falan veriyorum tabii ki gece acıkıyorSaol canım
İrmik muzlu muhallebi yapıyırum çoğunlukla insta da takib ettiğim ek gıdalar sayfalarında gördüğümü yapıyorum
Minik kayınvalidem yüzsüzlükte Oscar’ı alır minik Allah yardımcın olsun bol sabırlar diliyorum canımEvet ben bi geleyim dedim.
Uykusuzluk hat safada artk yere yatak yapiyoruz son zamanda geniş geniş yatsn diye cnku beşiğe sığmıyor oglum duramiyor. Eh yerde de pek yatamasa da dha iyi en azindan
Amcasinin oglu evleniyordu dugn vardi iste demistim. Dha dugune yaklask 13 14 gun var ve kaynanam geldi kb gelmedi burda kalmak istemedigi için o da. Herkes sacma buluyor o kdat olay snrasi benm evmde bu kdar süre durmasina zaten ama nasl bi düsünceleri varsa gayt de geldi flan iste.
Bilemiyorm artk halasi dedi ama eger bsey derse syle bana sakın yutma ben gelir hallederm hic sen karişma bile ugrasma sen dedi. Ki zaten bsey deseler flan yutmayi dusunmedim.
Bilemiyorm bu 15 gun nasl geçecek artk smdi yatmaya gitti ben de oglumu sallıyorum oyle ama sinirlerim bozuk iste
Bizi de unutmadığınız için kocaman bir kalp sizeAyşecik & Deniz Reels videolarının kahramanı artist yakışıklı kaptan denizim artık damadım küçük oğlum
Evet sevgili dünürcanlarım@şekerpare5939 ve O ogretmen61 ve dolaylı yoldan akrabamız canımız nzh99
Oyy güzel zaram boncuk gözlüm geçmişler olsun
Sevgili dünürcanım bizim dedelerimiz de artvinden borçkadan düzeye göçmüşler lazız bizde aynı kültürü gelenek göreneklerini Burda devam ettirmişler biz şimdi boluda yaşıyoruz eş durumundan da kastamonuluyuz Karadenize gelin vermek Ohh düğünü düşünemiyorum gelsin kemençeler horonlar ha uşağum ha ha
Ah baharım hep bir huy değiştirmeler bizde de çok zaman durum farklı değilnzh99 bir ara bizdese uykuya geçişte cok zorluyordu şimdi uyuyor ama uyanip oturma pozisyonuna geciyor ve gozler açılıyor sonrada uyumuyor. Gece ozellikle mama vermediigimde oluyor dun aksam 11 e dogru mama verip uyuttum alarmi 2 ye kurmustum caldi kapadim uyumuşum sonra 4 de baktim dönmeye basladi ama durmuyor kalkip gizlice odadan cikip mama yapayim dedim gordu beni ayakta kalkti mecburen mutfaga onunla gittim mama verdim zaten su sira mamasini icmiyor sonra gozler acildi uyumuyor salla salla salla yok en son 6 ya dogru uyudu
Ne güzel halletmişsiniz uykuyu biz cesaret edemiyoruz. Çok ağlıyormuş bebelerGece kaç kere uyanıyor? Birde beslenmeyi kestiniz mi?
Bende uyku eğitimi verdim park yatağında uyumaya alistirdim iyiki yapmışım smdi ise başladım beni geçtim bakana eziyet olurdu
Eşim odasını ayıralım diye tutturdu ama bana erken geliyor nezaman zamanı gelcek onuda bilmiyorum aklı erince ayirmak daha zor olur mu? Erken ayırıp güvenli bağlanmayı zedeler miyimaklımda deli sorular ..
Saolkuzum. İyiyiz hamdolsun. İşler yoğun ama ağırlıklı evden çalışıp 1-2 gün gidiyorum daireye. Ama normale geçilecek gibi. Yarım gün eşim bakar da okullar açılırsa öğleden sonra 2,5 saat kim bakacak derdindeyiz. Ne zor kuzuyu yabancıya bırakmak. Anam hayatta olsa ne güzel bakardı. Babaanne de yok. Halalar Karadeniz’de teyze yok. Oyyy oy. Teyzem iyi daha iyi. Bugün gidemedim daireye gittim geldim eşim okula gitti atayı güneşlendirdim. Yarın kuaföre gideceğim önce teyzeme yemek bırakıp geçerim. Evet bu yaz fındık harmanını anlarlar. Kurbanı kesip gideriz diyor eşim hayırlısı bakalım. Bizim bahçede kilim serip üzerine oturtuyoruz. Oyalanıyor dışarda parkta falan daha kontrollü oluruz sanki . Güneş imiz nasıl oldu. Umutu kontrole götürebildin mi. Moralin keyfin durumlar nasıl sevgilerimizi gönderiyoruz.nzh99
Sagol yesimim. Iyiyiz cok sukur.
Ata nasil sağlığı iyidir inşaallah.
Ise gidio musun cok mu yoğunluğunuz.
Ev benim de temiz degil canim nerdee.
Cimleri mi yiyor fındık agasi atam, paşam.
Güneş de yer kesin cok eminim valla. Ben cimlere , kuma huyluuyum bu ara. kedi kopek kaç kez gözümün önünde pisledi travma oldu resmen ben debugun umut parkta oynadi da arazi taraması yaptik once gecen hafta vardi kocamam orta yerde yine vardır da napalim cocuk oynayacak.
Yaza fındık harmanında batar çıkar bizimkiler yesimim dimi baya guzel olacak.
Ne güzel cikior ata pasam ya gunes de cok sevdi dışarıyı biz de her gun çıkabilsek keske. Cok şanslı ata pasam. Oynasın güzce doğayla iç-içe cok güzeldi zaten bahçeniz o çiçekler falan masallah.
Teyzen nasil canim.
Ata neler yapıyor.
Ooooohhh süper oldu bu bak şimdikaradenizin hepsi candır zaten ayşe kızım hiç yabancılık çekmez ne güzel bol bol reels çekeriz
8 ve 12 ler şimdilik.Kizlar pazartesi okullar açılıyor mu kesin
Ata da fırın kapağını açıyor bulaşık makinesini Allahım korusun kontrolsüz güç bunlarCanim ben butun gun cadının pesindeyim mamasini icmiyor kafayi yicem 2 yudum cekip bırakıyor. Birde cekmeceleri firin kapagibi açmayı ogrendi hic durmuyor. Inan cok yoruluyorum hic bir is yapamiyorum
Guneste en kisa zamanda toparlar ins
Unutmuşum cevaplamayıKizlar pazartesi okullar açılıyor mu kesin
Yaa yeni ayakkabı aldık ona viccodan bakalım onlarla daha rahat yürür inşallahO ogretmen61 yaa bizim karizmatik yakışıklı yürümeye de başlamış hem de dışarıdamaşşallah ona en zoru ayakkabıya adapte olup cesaret etmesi hadi gözünüz aydın
Eee ne demişler düşe kalka canımYaa yeni ayakkabı aldık ona viccodan bakalım onlarla daha rahat yürür inşallahcesaret o biçim de düşüyo genelde miss
Senin branş neydi canım? Açılacak denenecek yine gibi duruyor. Aşılama öğretmenlerde başlamış bugün baktık biz e nabıza çıkmamış bize. Yarın da bakın dedi idare bakalımKaradenizde vakalar çok arttı ya okul açılır mı cidden ben hiç beklemiyorum ama okulumdan da program atıldı öğrneciler nasıl gruplanacak nasıl gelecek ona dair
Aaa oylemi internette de dogal sut icirin daha faydali diyor. Zaten 2 yasa kadar mama vermk istiyorum insallah disten flan yapiyordur. Aksamlari iciyor en azindan saglik olsunda bugun cok streae girdim mama icirmeye calis icmiyor cocuk birde itiyor zorladim ondan mi boyle tepki veriyor anlamadim birde uyumadi dgru durust 2. Uykusunada birseyler yapuk yedireyim derken gec kaldik kizdim.biraz agladi baya sonra uzuldum ama napayim dort duvar arasinda kalmisim bende yalniz basima bazsn sabrim tukeniyor sonrada pismanlikBKGK Karya artık katı gıdayı daha çok tercih edecek demekki. Zaten hani anne sütünü de tatlı niyetine içiyorlar ya mama da o hesap olacak. 1 yaştan sonra da mamaya devam et bence ama akşam yatarken verebilirsin arkadaşım da mama kullanıyor o kesip süte geçeyim mi demiş doktor inek sütüyle mama kıyaslanamaz bile mamalar çok vitamin içeriyor sütü 2 yaştan önce önermiyorum bağırsaklarına zarar veriyor bebeklerin demiş akşam bir öğün mamaya devam edelim diye eklemiş. Ben süt içirmeyi düşünmüyorum kızlara da içirmedim. yoğurt, peynir yediler sıkıntımız olmadı şükür. Yeni araştırmalara göre sütün çok da bir faydası olmadığı ortaya çıktı aslında.
Aa yürümeye mi başladi ne gzel tam kac aylk seninki. Masallah onaYaa yeni ayakkabı aldık ona viccodan bakalım onlarla daha rahat yürür inşallahcesaret o biçim de düşüyo genelde miss
Yüzsüz gerçektennzh99 ahahah bencede bak cok acayip haklısın Helinnnnn ben yüzsüzlük diyorm buna. Ve bi de şu tabir varya hani tükürdüğünü yalamak tam da oyle iste senin evine gelinmez deyip gelmek 8cin çabaladı ne diyelim bsey diyemiyorm artk.
Surekli bi kızi bi kocası görüntülü ariyo artk kafam patlıyo artk telefn kapatnca da migreni tutuyo iste yalancilik oyunculuk on numaratelefnla dha cok agrimasi gerek aslinda o knusurken benm başm ağrio valla bıktm 15 gun surekli telefn bagirarak knusmalar. Grumcemin kzıyla knusuyo cevap verecek gbi sanki o huylari zaten bitirio beni
Oglm da uyuttum 2 sefr dha ayagmda oldugu halde onun yuzunden uyandi smdi de huzursz dolanio.
Ayy smdi de bana laf vurduruyo kızıylabize gel de kzimi banyo yaptr üstünü gydir dio ben sevmiyorm ya ama hcde kafama takmiyorm valla.
Bu arada oglm 4 tane diş brden cikariyo bugn ustteki 2 taneyi grdum alttakiler vardi zten braz olmustu cikarsa 8 tani diş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?