2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O zamanlar 9 aylıktı besliyordum zaman geçtikçe uyanma saati ileri gitti 4tü 5 oldu mesela sonra uyandı çok az ağladı bekledim tekrar uyudu doktor da gece beslenmeye ihtiyacı yok diyince bıraktım

Ne güzel bir düzen oturmuş gece bir kere kalkması ne hoş. Ben saymıyorum bazı geceler

Eee ne demişler düşe kalka canımolacak o kadar 1 aya pekiştirir baharda parklarda koşmaya başlar inşallah önce ayakkabılarla evde talim yapmıştık biz baya kızlarda. Zorlandıklarını hatırlıyorum
İnşallah canım bizimki de yerleri baya temizledi bugün ama olsun öğrenecek napalım Göktuğcumda sıra

Senin branş neydi canım? Açılacak denenecek yine gibi duruyor. Aşılama öğretmenlerde başlamış bugün baktık biz e nabıza çıkmamış bize. Yarın da bakın dedi idare bakalım
Rehberlik aa bende bi bakayım o zaman ordan, normalde trabzon en son normalleşecek şehirler arasında ama okulun açılması normalleşme değil sanırım

Zara 10-11 gibi uyuyor bende genelde uyumadan 1 saat kadar önce veriyorum uyurkende 2 kaşık mama sabah 6 ya kadar uyuyor tabi bazı gceler uyanıyor sürekli 6 da emziriyorum saat 8-9 arası uyanıyor ve güne başlıyoruz

Helinnnnn hayirli olsuun oyleysee

Bu arada Insallah is olayida iyi olur hakkinizda hayırlısı olsun.
sağol canim inşallah
biz arele devam sütü verdik. daha 2 hafta olmadi normal süte pekmez karıştırıp veriyoruz. ama doktor da gerek yok hatta zararlı bile dedi o zaman günde 2 kez içiyordu. arel o kadar seviyor ki sütü aşk yaşıyor resmen onun için şimdi sadece geceleri 1 kez uykuya geçmeden bir saat önce veriyoruz
Sanki yoğurttan sonra böyle oldu ya emin değilim ama mama verip yatırdığımda 7-8 aylıkken 3-4 saate kesin uyanıyodu yoğurt mu uyku yapıyo ne
her akşam veririm ben artık ya bizim eğitim hikaye oldu ya yani emerek uyuyor ya da kucakta uyutuyor benim dışımda kim olursa. gece de hic ayari yok. ama artik herseyi yiyor aclik degil bu. napsam beşiği oturma odasına mi alsam belki daha az uyanır da alışır.
Zara 10-11 gibi uyuyor bende genelde uyumadan 1 saat kadar önce veriyorum uyurkende 2 kaşık mama sabah 6 ya kadar uyuyor tabi bazı gceler uyanıyor sürekli 6 da emziriyorum saat 8-9 arası uyanıyor ve güne başlıyoruz
o yoğurt kesinlikle denenecek

Yaa niye öyle oldu hastalıktan sonra mo

Yaa niye öyle oldu hastalıktan sonra mo
babamlarda kalınca ayar kaçtı. toparlayamadım. o gücü de kendimde tekrar göremedim ne yazik ki. eşim de işe başlamıştı. tam 9naylikti. tüm eğitmenler en zor zaman diye söyleyince az daha bekliyeyim diye erteledim valla. gece uyanmazsa aslinda sikinti yok. h8c durmuyor coo yoruluyor uyumak icin agliyor.emerek 5 dk da uyumus oluyor. gece de emip uyuyor. beklemiyor yani hemen devam euykuya. ama uyanmak zorluyor beni

Bugün evde olunca alıntılar sonsuza gitti
İşte daha rahattım ben yaa. Bi de ben evdeyim diye uykuları da çok kısa emmek veya benimle oynamak istiyor sanırsam..
Ben kaçırmışım canım gitsem mi napsam ne acaba dediğin aklımda kalmış en son. Doktorum da bu kadar belirsiz konuşması ne saçma yaa ı bilmeyecek de ben mi bilicem ilginç..
Yemesi fena değil yaa sevdiğini yiyor sevmediğini işte zorla bir iki kaşık. Bir anı bir anını tutmuyor. Ama hareketlendikçe zatıflamadı çünkü çok sık yiyor. Meme mama ek gıda hepsi var bizde. Ek gıdayı da 3 ana 1 veya 2 ara öğün şeklinde veriyoruz. O yüzden kilo aldı. Biz percentlde yüzde 3 te falan olduğumuz için böyle yapmak zorundaydım ben neyseki yükseldik biraz. Depo olmadığı için zayıflatamam
Canım çok normal böyle olması artık ek gıdadan doyuyordur. İpek de gündüzleri çok az içiyor geceleri bile azalttı. Emerek uyumak istiyor. Süt de verme bence inek sütü çok zararlı mama daha iyidir. Mama içmiyorsa süte de gerek yok demektir. Hiç alıştırma boşuna dişleri falan çürüyor zaten geve sütünden çocukların.
Öyle bir tabir mi var yaa. Oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun. Ne demek tam??
Geçmiş olsun iki çocukla bi de migren çok zordur eminim..
Oo helin harika kadro şansınız bol olsun.
Tam benim yazacaklarımı yazmışsın kesinlikle katılıyorum. Ben bazen yoğurdu bile keçi sütünden yapıyorum. Ama işte bağırsakları alışmaz sonra sıkıntı yaşar diye inek sütünden de yapıyorum.

Bu arada siz kefir içiriyor musunuz? Ben çok içerim de ona da içirsem mi doktora sormayı unutmuşum.

nzh99 bizde ilk cesaret edemedik 5 buçuk aylıktı sonra saat başı uyanıp sabaha kadar memede uyuyunca guvenli bağlantı derken bağımlı yapıyorum dedim şükür bir düzenimiz var ama gece uyanmalari arttı.
Ben Instagram'dan birinden uyku eğitim videoları almıştım istersen sanada atabilirim

Kızlar yazayım da bu da anı olarak kalsın şurda Göktuğ bu akşam oyuncaklarla oynuyor ben de kanepede uzandım iki oynuyor geliyor başını göğsüme yaslayıp kendini sevdirip gülümseyip geri gidiyor. Bu kaç kere devam etti sayamadım ama içimin yağları eridi eridi başını yaslayıp o gidişi

Aynen oyle eskisi gbi degilm kesinlkle tabi o da degl banyo yaptrdm dün gelmedi altini acmiyor uyutuym ediym demiyor ben yapiyorm kendi eliyle bna veriyo al özlemis seni diye

Yaa yerm ya byle hareketler ayri bi mutluluk veriyor insana benmki de degisik bi gulmesi var onu yapiyo bna uzaktaykn

Oyy yenir kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…