- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
O zamanlar 9 aylıktı besliyordum zaman geçtikçe uyanma saati ileri gitti 4tü 5 oldu mesela sonra uyandı çok az ağladı bekledim tekrar uyudu doktor da gece beslenmeye ihtiyacı yok diyince bıraktım
İnşallah canımEee ne demişler düşe kalka canımolacak o kadar 1 aya pekiştirir baharda parklarda koşmaya başlar inşallah önce ayakkabılarla evde talim yapmıştık biz baya kızlarda. Zorlandıklarını hatırlıyorum
RehberlikSenin branş neydi canım? Açılacak denenecek yine gibi duruyor. Aşılama öğretmenlerde başlamış bugün baktık biz e nabıza çıkmamış bize. Yarın da bakın dedi idare bakalım
Geçen hafta 11 aylık oldu canım sağol darısı size inşallah biz grubun büyüklerindenizAa yürümeye mi başladi ne gzel tam kac aylk seninki. Masallah ona
Teşekkürler baharcım
Sanki yoğurttan sonra böyle oldu ya emin değilim amaNe güzel bir düzen oturmuş gece bir kere kalkması ne hoş. Ben saymıyorum bazı geceler
Zara 10-11 gibi uyuyor bende genelde uyumadan 1 saat kadar önce veriyorum uyurkende 2 kaşık mama sabah 6 ya kadar uyuyor tabi bazı gceler uyanıyor sürekli 6 da emziriyorum saat 8-9 arası uyanıyor ve güne başlıyoruzGüzel sade ama kız çocuklarını ben daha böyle süslü püslü seviyorum ilk doğum günü süsle annesi
Hayırlı olsun karyam da Mersin’e gelin gelecek desene
Bu muhallebileri geç saatte mi veriyorsun Verirken uyanmıyor mu ben de muhallebi yapıyorum ama 8:30 gibi falan veriyorum tabii ki gece acıkıyor
Minik kayınvalidem yüzsüzlükte Oscar’ı alır minik Allah yardımcın olsun bol sabırlar diliyorum canım
Bizi de unutmadığınız için kocaman bir kalp sizeRabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin karadeniz candır
Ah baharım hep bir huy değiştirmeler bizde de çok zaman durum farklı değil
Ne güzel halletmişsiniz uykuyu biz cesaret edemiyoruz. Çok ağlıyormuş bebeler
Saolkuzum. İyiyiz hamdolsun. İşler yoğun ama ağırlıklı evden çalışıp 1-2 gün gidiyorum daireye. Ama normale geçilecek gibi. Yarım gün eşim bakar da okullar açılırsa öğleden sonra 2,5 saat kim bakacak derdindeyiz. Ne zor kuzuyu yabancıya bırakmak. Anam hayatta olsa ne güzel bakardı. Babaanne de yok. Halalar Karadeniz’de teyze yok. Oyyy oy. Teyzem iyi daha iyi. Bugün gidemedim daireye gittim geldim eşim okula gitti atayı güneşlendirdim. Yarın kuaföre gideceğim önce teyzeme yemek bırakıp geçerim. Evet bu yaz fındık harmanını anlarlar. Kurbanı kesip gideriz diyor eşim hayırlısı bakalım. Bizim bahçede kilim serip üzerine oturtuyoruz. Oyalanıyor dışarda parkta falan daha kontrollü oluruz sanki . Güneş imiz nasıl oldu. Umutu kontrole götürebildin mi. Moralin keyfin durumlar nasıl sevgilerimizi gönderiyoruz.
AYŞE&DENİZ
8 ve 12 ler şimdilik.
Ata da fırın kapağını açıyor bulaşık makinesini Allahım korusun kontrolsüz güç bunlar
sağol canim inşallah
biz arele devam sütü verdik. daha 2 hafta olmadi normal süte pekmez karıştırıp veriyoruz. ama doktor da gerek yok hatta zararlı bile dedi o zaman günde 2 kez içiyordu. arel o kadar seviyor ki sütü aşk yaşıyor resmen onun için şimdi sadece geceleri 1 kez uykuya geçmeden bir saat önce veriyoruz@bharkk Karya artık katı gıdayı daha çok tercih edecek demekki. Zaten hani anne sütünü de tatlı niyetine içiyorlar ya mama da o hesap olacak. 1 yaştan sonra da mamaya devam et bence ama akşam yatarken verebilirsin arkadaşım da mama kullanıyor o kesip süte geçeyim mi demiş doktor inek sütüyle mama kıyaslanamaz bile mamalar çok vitamin içeriyor sütü 2 yaştan önce önermiyorum bağırsaklarına zarar veriyor bebeklerin demiş akşam bir öğün mamaya devam edelim diye eklemiş. Ben süt içirmeyi düşünmüyorum kızlara da içirmedim. yoğurt, peynir yediler sıkıntımız olmadı şükür. Yeni araştırmalara göre sütün çok da bir faydası olmadığı ortaya çıktı aslında.
her akşam veririm ben artıkSanki yoğurttan sonra böyle oldu ya emin değilim amamama verip yatırdığımda 7-8 aylıkken 3-4 saate kesin uyanıyodu yoğurt mu uyku yapıyo ne
o yoğurt kesinlikle denenecekZara 10-11 gibi uyuyor bende genelde uyumadan 1 saat kadar önce veriyorum uyurkende 2 kaşık mama sabah 6 ya kadar uyuyor tabi bazı gceler uyanıyor sürekli 6 da emziriyorum saat 8-9 arası uyanıyor ve güne başlıyoruz
Yaa niye öyle oldu hastalıktan sonra mosağol canim inşallah
biz arele devam sütü verdik. daha 2 hafta olmadi normal süte pekmez karıştırıp veriyoruz. ama doktor da gerek yok hatta zararlı bile dedi o zaman günde 2 kez içiyordu. arel o kadar seviyor ki sütü aşk yaşıyor resmen onun için şimdi sadece geceleri 1 kez uykuya geçmeden bir saat önce veriyoruz
her akşam veririm ben artıkya bizim eğitim hikaye oldu ya yani emerek uyuyor ya da kucakta uyutuyor benim dışımda kim olursa. gece de hic ayari yok. ama artik herseyi yiyor aclik degil bu. napsam beşiği oturma odasına mi alsam belki daha az uyanır da alışır.
o yoğurt kesinlikle denenecek
babamlarda kalınca ayar kaçtı. toparlayamadım. o gücü de kendimde tekrar göremedim ne yazik ki. eşim de işe başlamıştı. tam 9naylikti. tüm eğitmenler en zor zaman diye söyleyince az daha bekliyeyim diye erteledim valla. gece uyanmazsa aslinda sikinti yok. h8c durmuyor coo yoruluyor uyumak icin agliyor.emerek 5 dk da uyumus oluyor. gece de emip uyuyor. beklemiyor yani hemen devam euykuya. ama uyanmak zorluyor beniYaa niye öyle oldu hastalıktan sonra mo
Ben kaçırmışım canım gitsem mi napsam ne acaba dediğin aklımda kalmış en son. Doktorum da bu kadar belirsiz konuşması ne saçma yaa ı bilmeyecek de ben mi bilicem ilginç..Maşallah canim ipek hanıma bol bol yürüsün oynasin insallah.
Gittik gitmez miyiz 2 doktora 3 defa gittik hem de.
Korkunun olacağa faydası korkmam pek virüsten ama tedbir iyidir. Normalde de pe istemem hastane ortamını gerek olmadıkça. Oglum da hastanede yaşadık belki ondandır.
Güneşe dediklerim zaten olanlar ve doktorun dedikleriydi.
6. Hastalık benzeri dedi ama tam da degil viral bir sey iste. Ya birinden ya her seyi agzina atmaktan bulaşmıştır.
Neyse ki simdi daha iyiyiz çok şükür rabbime sagol canim.
Siz nasilsiniz nasil ipek yemesi arttı mi. Harektlendikce zayifladi mi biraz d
Canım çok normal böyle olması artık ek gıdadan doyuyordur. İpek de gündüzleri çok az içiyor geceleri bile azalttı. Emerek uyumak istiyor. Süt de verme bence inek sütü çok zararlı mama daha iyidir. Mama içmiyorsa süte de gerek yok demektir. Hiç alıştırma boşuna dişleri falan çürüyor zaten geve sütünden çocukların.Kizlar selam.
Karya gece mamasini yedi ama gunduz yemiyor 50 60cc icip eliyle itiyor zorla iciriyorum napsam bilemedim zorlamasam mi zaten fazla içiyordu az az verip ek gidayi mi arttirsqm 1 yastan sonra sut verin diyorlar internette acaba sut icer mi 1 yas sonrası. Neden boyle yapti anlamadim kati mi beslenmek istiyor artik acaba.
Gecen gunde düşünüyordum mamayi nasil azaltip kesicem diye cocuk kendi kendine mamayi redediyor ama cok erken oldu. Insallah yeterince icirebilirim sonrada süt vs. Veririm.
@sekerpare5939 gece yeni kutuya gectim canim gecede icti lıkır lıkır uyku arasinda. Ama gündüz yine aynisi demek mama bozulmamis. Baska problemi olsada 2 gündür baska seylerdende yemezdi diye düşünüyorum.
Öyle bir tabir mi var yaa. Oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun. Ne demek tam??Zorlama bence kuzum acıkınca yiyecek mecbur dönem dönem oluyor ben bu sabah dedim mesela sevdiği şeyi itiyor diliyle oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun Asya dün bayıla bayıla yedin daha bunu diyorum günü gününü tutmuyor
Geçmiş olsun iki çocukla bi de migren çok zordur eminim..oyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdüartık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum
Oo helin harika kadro şansınız bol olsun.@sekerpare5939 canim kadro da şu anda bir pdr 2 de sınıf öğretmeni yeğenim var. gastronomi mezunu ni yeğenim var mutfak sanatları yani. o burda olursa bi pastacılık dersi ayarlarız. müzik dersi için eşim var. yemek için de aile fertlerinden düşünüyorum. yani aile kresi hayalimiz tabi ki dışarıdan da destek alacaz ama ana kadro bu. beğendin mi
Tam benim yazacaklarımı yazmışsın kesinlikle katılıyorum. Ben bazen yoğurdu bile keçi sütünden yapıyorum. Ama işte bağırsakları alışmaz sonra sıkıntı yaşar diye inek sütünden de yapıyorum.@bharkk Karya artık katı gıdayı daha çok tercih edecek demekki. Zaten hani anne sütünü de tatlı niyetine içiyorlar ya mama da o hesap olacak. 1 yaştan sonra da mamaya devam et bence ama akşam yatarken verebilirsin arkadaşım da mama kullanıyor o kesip süte geçeyim mi demiş doktor inek sütüyle mama kıyaslanamaz bile mamalar çok vitamin içeriyor sütü 2 yaştan önce önermiyorum bağırsaklarına zarar veriyor bebeklerin demiş akşam bir öğün mamaya devam edelim diye eklemiş. Ben süt içirmeyi düşünmüyorum kızlara da içirmedim. yoğurt, peynir yediler sıkıntımız olmadı şükür. Yeni araştırmalara göre sütün çok da bir faydası olmadığı ortaya çıktı aslında.
Gösterin yeterHoron çok kolay zaten ya bi izlesen hemen kaparsın sen
Aynen oyle eskisi gbi degilm kesinlkle tabi o da degl banyo yaptrdm dün gelmedi altini acmiyor uyutuym ediym demiyor ben yapiyorm kendi eliyle bna veriyo al özlemis seni diyeYüzsüz gerçektenbiran önce gider inşallah yüz verme rhiç oğlan uyandı sesinden diye de uyar. Eskisi gibi rahat olamasın hemen ne damladı geldi acaba.
Dişlerinizin de maşşallahı var biz gücün 1 tane çıkardık şükür 11 ayda
Ne gzel biz 10 ay 11 günlugz yurumeyi istiyo byle yurut diyo bni ama bilemiyorm erken yurur mu. Birde 11 aylk erken mi yurums oluyor nrmal miGeçen hafta 11 aylık oldu canım sağol darısı size inşallah biz grubun büyüklerindeniz
Yaa yerm yaKızlar yazayım da bu da anı olarak kalsın şurdaGöktuğ bu akşam oyuncaklarla oynuyor ben de kanepede uzandım iki oynuyor geliyor başını göğsüme yaslayıp kendini sevdirip gülümseyip geri gidiyor. Bu kaç kere devam etti sayamadım ama içimin yağları eridi eridi başını yaslayıp o gidişi
Oyy yenir kiiKızlar yazayım da bu da anı olarak kalsın şurdaGöktuğ bu akşam oyuncaklarla oynuyor ben de kanepede uzandım iki oynuyor geliyor başını göğsüme yaslayıp kendini sevdirip gülümseyip geri gidiyor. Bu kaç kere devam etti sayamadım ama içimin yağları eridi eridi başını yaslayıp o gidişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?