2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK biz 2 aydır hatta daha fazladır böyleyiz . Ek gıda sıfır . Mama da bazen istemediği oluyor. Bugun mama içerken de zorladı . Bilmiyorum ne yapacağımı . Merkezden randevu da bulamadım . Psikolojim bozuldu gerçekten . Bazen sabrım taşıyordu ama artık aramızdaki ilişkiyi zedelemeyim bari diyorum . Herkes boşver yer nasılsa , illa ki alışacak yiyecek bir gün diyor .Ama üzülüyor insan. Bak sen ek gıda nın üstüne mama almayınca strese girdin .Yese mama konusunda o kadar takılmam herhalde bilemiyorum ki . Çocuk bakmak gerçekten çok zormuş. Ben de tek bakıyorum çocuğa . Eşim arada alıyor çocuğu ama yine de bende daha fazla kalıyor . Bir de arada derslere gir çık . Gelecek hafta da okullar açılıyor .bu arada Az önce insta da denk geldim şu video ya , aynı biz

Oyy geçmiş olsun kuzum.. ❤❤ ah bir buyuseler herşey daha kolay olacak..insAllah Arel de Civan da kendini korumayı öğrenir
yok canim o zaman alerji degil, kakada mukus vs olmadi. pis pis kaka yaptı sadece. 3 gün sürdü, ispanak
Ispanak verince gaz fazla oluyor bizde de.herhalde hazım problemi olmus olmali ki 3gün sürmüş içinin temizlenmesi.o nedenle en fazla dolu dolu bir yemek kasigi vermisimdir herhalde.ama tepeleme degil.ben genelde çorbasını yapıyorum.daha rahat içiyor.ama börek icinde de seviyor ❤ tabi ıspanagi yikayacak anne bulmak mesele çok uğraştırıyor
Çok güzel canım ❤ Allah işlerinizi rast getirsin ❤ insAllah yüzünüz gülsün..açtığınız eğitim yuvasına gelen çocuklar ve aileleri mutlu olsun her daim ama pdr olması en büyük avantajlardan biri eşinin müzik dersi verecek olmasi cok güzel bir artı tabi bunların reklamını iyi yapın Allah yolunuzu hayırlarla donatsın basarilar canım ❤
Yaa ben biliyordum yaaa önce göktuğ sonra karya sonra asya sonra biz arada hatirlamadikalrim da vardir.dogum tarihinden yola çıkıyorum.ben hep bakıyorum.karyadan sonra asya giriyor ataga..sonra biz kendimce böyle bir sıralama yaptim kafamda hıı asya da ataga girdiyse zor geceler bekler gene diyorum.hic sasmadi Allah yardımcin olsun gazan mubarek olsun..ne ataklar atlattik..bu da gecer ya hu güveniyoruz sana arkandayiz hadi rocky yılma atlat şu atağı
Evet işimi şansa bırakmadım yulaflı yoğurt ve muz yedirdim yattı bakalım gecemiz nasıl geçecek hayırlısı
Güzel menu insAllah rahatca uyur pasamiz bu arada bas koymasına kıyamam..Allahım ne cilveli bu ogluş Yaa kıyamam Elif de bugun yapti ama uykusu vardı bence ondan
gercekten ayni biz hahahhahaha

@nzh99 dunur ata kuzum nasillar gece uykulariniz duzene girmistir insAllah
Zeyay1420 dunur Zeynebim nasıl? dersler yoruyor mu? Aysecigin de başi baglanmis hayirli olsun
Zeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Canım migreni Allah düşman başına vermesin İstifra edebildiysen rahatlamışsındır. Herkes çok övü migren taşı duydun mu bilmiyorum bende ondan sipariş verecem bakalım nasıl olucak hatırlamak bile istemiyorum
Ahhh canım bunun için alıntı yapıcaktım işte sen yazınca hatırladım Rabbim rast getirsin işlerinizi inş gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inş. Çocuklarının şansına bahtına herşey çok güzel olur inş,
sağol canim hemen arastiracam valla bittim dünden beri şu anda agri yok nasıl bi mutluluk hali var ❤❤

Horon çok kolay zaten ya bi izlesen hemen kaparsın sen
Ooyyyy yerimde duramayrummm
Yaa yeni ayakkabı aldık ona viccodan bakalım onlarla daha rahat yürür inşallah cesaret o biçim de düşüyo genelde miss
Güle güle kullansın benim yakışıklı oğlum ayakları hep iyiye güzele hayırlara yürüsün inş.
Karadenizde vakalar çok arttı ya okul açılır mı cidden ben hiç beklemiyorum ama okulumdan da program atıldı öğrneciler nasıl gruplanacak nasıl gelecek ona dair
Bizim müdür belli de olmaz cumaya kadar bekleyelim programları paylaşmayalım dedi buradada vaka sayıları bir haftada 2 katı olmuş neredeyse bügün banka işlerim vardı biraz dışarlardaydım ay Bi evde biz duruyormuşuz herkes dışarlarda koyversiler iyice Allah hayretsin sonumuzu
Kefir içebilir canım gayette sağlıklı ben kendim yapmayı beceremedim altınkılıç alıyorum zeynebe ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı neyse ki yoğurdu çok seviyor

hazır yikamisken bir kase vereyim dedim işte rahatlık derken yemegini çok rahat yedi de sonradan annenin burnunun direğini koparmış olabilir.

Canım ya hep aklımdaydın ama sürekli yazığta seni bunaltmayım istedim inş zamanla düzelecek daha iyi olacak 1 yaşa ne kaldı şurda mamayı bari iyi kötü içiyor. Ayşede bugün yeşil mercimek yemedi hep attı püskürttü örtü de sermemiştim mahvoldu her yer mama belki içer dedim onuda tam bitirmedi hala 120 cc yi zorla içiyor çoğu zaman 20 si kalıyor

yalniz bayıldım ben Aysecige. ne guzel oynatıyor ablasi da.

ahh ahhh birinci sınıf velisi olaraktan sarılıp aglaşabiliriz bence... bizim ki yanlış heceliyor niyeyse. ilk basta önemsemedim düzelir diye. iyice de yerleşti. okul okuyacak ya mesela. ok ul diye heceliyor. karantina oluyor mu sana kar ant in a

hece de önemliymiş, bazen ne okuduğunu anlayamıyorum aslinda dogru okuyor ama heceler yanlis. bir buçuk haftadır da heceleme çalışıyoruz. ogretmenine sordum ne yapalım diye guzel demis geçmiş. neresi guzel, tırlatmalik ya, Allah başka bir sıkıntı vermesin. ama zor 1. sinif. hele uzaktan hepten zor. hersey veliye kaliyor 1. sınıfta. kılavuz cizgilide guzel yazıyordu. geçtik normal çizgiye hop bastan. su harf burdan başlıyor. kuyruk şuraya nokta buraya. matematik defteri hep bi alem, ogretmen de kontrol edeceğim diyor. anlayabilirse askolsun

Ooo atam erkenden açmış bacakları almış dvitaminini maşallah kuzucupa

Zeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Hahahah istemsiz güldüm affet ne yaptı da kacırttı babasıni benim güzel gelinim ahh deli kız kaynanasına çekmiş ben de babama nazlanırdim hep ya okul noktasında sınıf mı atlatsaniz acaba eger ilerdeyse
hazır yikamisken bir kase vereyim dedim işte rahatlık derken yemegini çok rahat yedi de sonradan annenin burnunun direğini koparmış olabilir.
Hahahahahah ya dilzar hahahahah hazir yıkamışken lafına koptum hahahahah ben hazir yıkamışken biraz fazla yıkıyorum fazlasını buzluğa atıyorum tembel avrat reyonum buzlugum
Canım ya Aysecik de mi basladi...Allah Allah hepsinde bir istahsizliktir gidiyor..noldu böyle bebelerimize ya

Allahim kaç gündür buraya bi konu hakkinda danışacağım..amma ve lakin unutuyirum ya aksam olunca gunduz heh tamam yazayim diyorum gene unutuyorum bugun Ali cok yordu..Allahim sürekli aglama krizi..yemek yemediler direttiler cok yoruldu kafam

Hahaha sekerparem inan bizde huysuz oldugumuz zamanlarin sonrasinda duzene girdiğinde bakiyorum pesine asya sen vs başlıyorsunuz gecen hafta cok iyiydik bugun bir huysuzluk var ama diş sanırım agzinada bakamıyorum ki

Ahh ahh Allah yardımcınız olsun canlarım ❤❤

Yürüyen deyimler ve atasözleri karşınızda çok kullanırım ben susamcım yani orucun sonu bayram ya o kadar bile insanlarla konuşamıyor küsüyor gibi demek kısa vadede hevesi kaçan huy değiştirenler için söylenir

Hamurlara sevgini mi katıyorsun kadın benimki de sevgi dolu bir bebek görsen sarılırken iter öperken iter utanmasa öptüğüm yerleri silecek de bilmiyor daha yarın onu da yapar bu

Hahaha sekerparem inan bizde huysuz oldugumuz zamanlarin sonrasinda duzene girdiğinde bakiyorum pesine asya sen vs başlıyorsunuz gecen hafta cok iyiydik bugun bir huysuzluk var ama diş sanırım agzinada bakamıyorum ki
Yapmayin bunu bağa yapmayinnn..nayiiiiirr nolamazzzz yaa uykular duzene giremeden gene bozuluyor nayıiirrr
En iyisi şu bir hafta ben bir enerci depolayayim

Atak mı o ne benim kızım hiç gitmez bilmediği yerlere (bize her gün atak, )

Kardeşini oynatıyor yaprak sarmış tam hamarat gelinlik kız olmuş babasını üzmez ya zeynepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…