- 11 Şubat 2008
- 7.246
- 17.400
- 773
- 41
Oyy geçmiş olsun kuzum.. ❤❤ ah bir buyuseler herşey daha kolay olacak..insAllah Arel de Civan da kendini korumayı öğreniroyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdüartık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum
Ispanak verince gaz fazla oluyor bizde de.herhalde hazım problemi olmus olmali ki 3gün sürmüş içinin temizlenmesi.o nedenle en fazla dolu dolu bir yemek kasigi vermisimdir herhalde.ama tepeleme degil.ben genelde çorbasını yapıyorum.daha rahat içiyor.ama börek icinde de seviyor ❤yok canim o zaman alerji degil, kakada mukus vs olmadi. pis pis kaka yaptı sadece. 3 gün sürdü, ispanak
Çok güzel canım ❤Kalppare canim kadro da şu anda bir pdr 2 de sınıf öğretmeni yeğenim var. gastronomi mezunu ni yeğenim var mutfak sanatları yani. o burda olursa bi pastacılık dersi ayarlarız. müzik dersi için eşim var. yemek için de aile fertlerinden düşünüyorum. yani aile kresi hayalimiz tabi ki dışarıdan da destek alacaz ama ana kadro bu. beğendin mi
Yaa ben biliyordum yaaaKalppare ataktayız canım dönem olarak yeni girdik daha 1 ay var ama ondan mı diyorsun bu haller göktuğ da son hafta baya bir farklılaştı daha bir büyüdü hareketleri, oyuncaklarla oynayışı falan. Yürümeye çalışıyor belki bunlar etkiliyor bilemiyorum ki hiç
Güzel menuEvet işimi şansa bırakmadım yulaflı yoğurt ve muz yedirdim yattı bakalım gecemiz nasıl geçecek hayırlısı
BKGK biz 2 aydır hatta daha fazladır böyleyiz . Ek gıda sıfır . Mama da bazen istemediği oluyor. Bugun mama içerken de zorladı . Bilmiyorum ne yapacağımı . Merkezden randevu da bulamadım . Psikolojim bozuldu gerçekten . Bazen sabrım taşıyordu ama artık aramızdaki ilişkiyi zedelemeyim bari diyorum . Herkes boşver yer nasılsa , illa ki alışacak yiyecek bir gün diyor .Ama üzülüyor insan. Bak sen ek gıda nın üstüne mama almayınca strese girdin .Yese mama konusunda o kadar takılmam herhalde bilemiyorum ki . Çocuk bakmak gerçekten çok zormuş. Ben de tek bakıyorum çocuğa . Eşim arada alıyor çocuğu ama yine de bende daha fazla kalıyor . Bir de arada derslere gir çık . Gelecek hafta da okullar açılıyor .bu arada Az önce insta da denk geldim şu video ya , aynı biz
Seyhan Molla, Instagram: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog
3,597 likes, 196 comments - hamilelikkocu, February 22, 2021: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog...www.instagram.com
Zeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Canım migreni Allah düşman başına vermesin İstifra edebildiysen rahatlamışsındır. Herkes çok övü migren taşı duydun mu bilmiyorum bende ondan sipariş verecem bakalım nasıl olucak hatırlamak bile istemiyorumoyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdüartık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum
Ahhh canım bunun için alıntı yapıcaktım işte sen yazınca hatırladım Rabbim rast getirsin işlerinizi inş gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inş. Çocuklarının şansına bahtına herşey çok güzel olur inş,Kalppare canim kadro da şu anda bir pdr 2 de sınıf öğretmeni yeğenim var. gastronomi mezunu ni yeğenim var mutfak sanatları yani. o burda olursa bi pastacılık dersi ayarlarız. müzik dersi için eşim var. yemek için de aile fertlerinden düşünüyorum. yani aile kresi hayalimiz tabi ki dışarıdan da destek alacaz ama ana kadro bu. beğendin mi
sağol canim hemen arastiracam valla bittim dünden beri şu anda agri yok nasıl bi mutluluk hali var ❤❤
Ooyyyy yerimde duramayrummmHoron çok kolay zaten ya bi izlesen hemen kaparsın sen
Güle güle kullansın benim yakışıklı oğlum ayakları hep iyiye güzele hayırlara yürüsün inş.Yaa yeni ayakkabı aldık ona viccodan bakalım onlarla daha rahat yürür inşallahcesaret o biçim de düşüyo genelde miss
Bizim müdür belli de olmaz cumaya kadar bekleyelim programları paylaşmayalım dedi buradada vaka sayıları bir haftada 2 katı olmuş neredeyse bügün banka işlerim vardı biraz dışarlardaydım ay Bi evde biz duruyormuşuz herkes dışarlarda koyversiler iyice Allah hayretsin sonumuzuKaradenizde vakalar çok arttı ya okul açılır mı cidden ben hiç beklemiyorum ama okulumdan da program atıldı öğrneciler nasıl gruplanacak nasıl gelecek ona dair
Kefir içebilir canım gayette sağlıklı ben kendim yapmayı beceremedim altınkılıç alıyorum zeynebe ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı neyse ki yoğurdu çok seviyorBugün evde olunca alıntılar sonsuza gitti
İşte daha rahattım ben yaa. Bi de ben evdeyim diye uykuları da çok kısa emmek veya benimle oynamak istiyor sanırsam..
Ben kaçırmışım canım gitsem mi napsam ne acaba dediğin aklımda kalmış en son. Doktorum da bu kadar belirsiz konuşması ne saçma yaa ı bilmeyecek de ben mi bilicem ilginç..
Yemesi fena değil yaa sevdiğini yiyor sevmediğini işte zorla bir iki kaşık. Bir anı bir anını tutmuyor. Ama hareketlendikçe zatıflamadı çünkü çok sık yiyor. Meme mama ek gıda hepsi var bizde. Ek gıdayı da 3 ana 1 veya 2 ara öğün şeklinde veriyoruz. O yüzden kilo aldı. Biz percentlde yüzde 3 te falan olduğumuz için böyle yapmak zorundaydım ben neyseki yükseldik biraz. Depo olmadığı için zayıflatamam
Canım çok normal böyle olması artık ek gıdadan doyuyordur. İpek de gündüzleri çok az içiyor geceleri bile azalttı. Emerek uyumak istiyor. Süt de verme bence inek sütü çok zararlı mama daha iyidir. Mama içmiyorsa süte de gerek yok demektir. Hiç alıştırma boşuna dişleri falan çürüyor zaten geve sütünden çocukların.
Öyle bir tabir mi var yaa. Oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun. Ne demek tam??
Geçmiş olsun iki çocukla bi de migren çok zordur eminim..
Oo helin harika kadro şansınız bol olsun.
Tam benim yazacaklarımı yazmışsın kesinlikle katılıyorum. Ben bazen yoğurdu bile keçi sütünden yapıyorum. Ama işte bağırsakları alışmaz sonra sıkıntı yaşar diye inek sütünden de yapıyorum.
Bu arada siz kefir içiriyor musunuz? Ben çok içerim de ona da içirsem mi doktora sormayı unutmuşum.
hazır yikamisken bir kase vereyim dedim işteOyy geçmiş olsun kuzum.. ❤❤ ah bir buyuseler herşey daha kolay olacak..insAllah Arel de Civan da kendini korumayı öğrenir
Ispanak verince gaz fazla oluyor bizde de.herhalde hazım problemi olmus olmali ki 3gün sürmüş içinin temizlenmesi.o nedenle en fazla dolu dolu bir yemek kasigi vermisimdir herhalde.ama tepeleme degil.ben genelde çorbasını yapıyorum.daha rahat içiyor.ama börek icinde de seviyor ❤tabi ıspanagi yikayacak anne bulmak mesele çok uğraştırıyor
Çok güzel canım ❤Allah işlerinizi rast getirsin ❤ insAllah yüzünüz gülsün..açtığınız eğitim yuvasına gelen çocuklar ve aileleri mutlu olsun her daim ❤ ama pdr olması en büyük avantajlardan biri eşinin müzik dersi verecek olmasi cok güzel bir artı tabi bunların reklamını iyi yapın Allah yolunuzu hayırlarla donatsın basarilar canım ❤
Yaa ben biliyordum yaaaönce göktuğ sonra karya sonra asya sonra biz arada hatirlamadikalrim da vardir.dogum tarihinden yola çıkıyorum.ben hep bakıyorum.karyadan sonra asya giriyor ataga..sonra biz kendimce böyle bir sıralama yaptim kafamda hıı asya da ataga girdiyse zor geceler bekler gene diyorum.hic sasmadi Allah yardımcin olsun gazan mubarek olsun..ne ataklar atlattik..bu da gecer ya hu güveniyoruz sana arkandayiz hadi rocky yılma atlat şu atağı
Güzel menuinsAllah rahatca uyur pasamiz bu arada bas koymasına kıyamam..Allahım ne cilveli bu ogluş Yaa kıyamam Elif de bugun yapti ama uykusu vardı bence ondan
gercekten ayni biz hahahhahaha
Canım ya hep aklımdaydın ama sürekli yazığta seni bunaltmayım istedim inş zamanla düzelecek daha iyi olacak 1 yaşa ne kaldı şurda mamayı bari iyi kötü içiyor. Ayşede bugün yeşil mercimek yemedi hep attı püskürttü örtü de sermemiştim mahvoldu her yer mama belki içer dedim onuda tam bitirmedi hala 120 cc yi zorla içiyor çoğu zaman 20 si kalıyorBKGK biz 2 aydır hatta daha fazladır böyleyiz . Ek gıda sıfır . Mama da bazen istemediği oluyor. Bugun mama içerken de zorladı . Bilmiyorum ne yapacağımı . Merkezden randevu da bulamadım . Psikolojim bozuldu gerçekten . Bazen sabrım taşıyordu ama artık aramızdaki ilişkiyi zedelemeyim bari diyorum . Herkes boşver yer nasılsa , illa ki alışacak yiyecek bir gün diyor .Ama üzülüyor insan. Bak sen ek gıda nın üstüne mama almayınca strese girdin .Yese mama konusunda o kadar takılmam herhalde bilemiyorum ki . Çocuk bakmak gerçekten çok zormuş. Ben de tek bakıyorum çocuğa . Eşim arada alıyor çocuğu ama yine de bende daha fazla kalıyor . Bir de arada derslere gir çık . Gelecek hafta da okullar açılıyor .bu arada Az önce insta da denk geldim şu video ya , aynı biz
Seyhan Molla, Instagram: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog
3,597 likes, 196 comments - hamilelikkocu, February 22, 2021: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog...www.instagram.com
yalniz bayıldım ben Aysecige. ne guzel oynatıyor ablasi da.Zeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Canım migreni Allah düşman başına vermesin İstifra edebildiysen rahatlamışsındır. Herkes çok övü migren taşı duydun mu bilmiyorum bende ondan sipariş verecem bakalım nasıl olucak hatırlamak bile istemiyorum
Ahhh canım bunun için alıntı yapıcaktım işte sen yazınca hatırladım Rabbim rast getirsin işlerinizi inş gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inş. Çocuklarının şansına bahtına herşey çok güzel olur inş,
Ooyyyy yerimde duramayrummm
Güle güle kullansın benim yakışıklı oğlum ayakları hep iyiye güzele hayırlara yürüsün inş.
Bizim müdür belli de olmaz cumaya kadar bekleyelim programları paylaşmayalım dedi buradada vaka sayıları bir haftada 2 katı olmuş neredeyse bügün banka işlerim vardı biraz dışarlardaydım ay Bi evde biz duruyormuşuz herkes dışarlarda koyversiler iyice Allah hayretsin sonumuzu
Kefir içebilir canım gayette sağlıklı ben kendim yapmayı beceremedim altınkılıç alıyorum zeynebe ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı neyse ki yoğurdu çok seviyor
Estağfurullah gonzalesim sen ders ver bana ya annelik ve ev hanımlığı üzerineBende uygulayabilirsin canım ne istersen çapa, kürek, kerpeten ne atacaksan müsaitim derneğin olabilirim
Ooo atam erkenden açmış bacakları almış dvitamininiGüzel sade ama kız çocuklarını ben daha böyle süslü püslü seviyorum ilk doğum günü süsle annesi
Hayırlı olsun karyam da Mersin’e gelin gelecek desene
Bu muhallebileri geç saatte mi veriyorsun Verirken uyanmıyor mu ben de muhallebi yapıyorum ama 8:30 gibi falan veriyorum tabii ki gece acıkıyor
Minik kayınvalidem yüzsüzlükte Oscar’ı alır minik Allah yardımcın olsun bol sabırlar diliyorum canım Bizi de unutmadığınız için kocaman bir kalp sizeRabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin karadeniz candır
Ah baharım hep bir huy değiştirmeler bizde de çok zaman durum farklı değil
Ne güzel halletmişsiniz uykuyu biz cesaret edemiyoruz. Çok ağlıyormuş bebeler
Saolkuzum. İyiyiz hamdolsun. İşler yoğun ama ağırlıklı evden çalışıp 1-2 gün gidiyorum daireye. Ama normale geçilecek gibi. Yarım gün eşim bakar da okullar açılırsa öğleden sonra 2,5 saat kim bakacak derdindeyiz. Ne zor kuzuyu yabancıya bırakmak. Anam hayatta olsa ne güzel bakardı. Babaanne de yok. Halalar Karadeniz’de teyze yok. Oyyy oy. Teyzem iyi daha iyi. Bugün gidemedim daireye gittim geldim eşim okula gitti atayı güneşlendirdim. Yarın kuaföre gideceğim önce teyzeme yemek bırakıp geçerim. Evet bu yaz fındık harmanını anlarlar. Kurbanı kesip gideriz diyor eşim hayırlısı bakalım. Bizim bahçede kilim serip üzerine oturtuyoruz. Oyalanıyor dışarda parkta falan daha kontrollü oluruz sanki . Güneş imiz nasıl oldu. Umutu kontrole götürebildin mi. Moralin keyfin durumlar nasıl sevgilerimizi gönderiyoruz.
AYŞE&DENİZ
8 ve 12 ler şimdilik.
Ata da fırın kapağını açıyor bulaşık makinesini Allahım korusun kontrolsüz güç bunlar
Hahahah istemsiz güldüm affetZeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Hahahahahah ya dilzar hahahahahhazır yikamisken bir kase vereyim dedim işterahatlık derken yemegini çok rahat yedi de sonradan annenin burnunun direğini koparmış olabilir.
Canım ya Aysecik de mi basladi...Allah Allah hepsinde bir istahsizliktir gidiyor..noldu böyle bebelerimize yaCanım ya hep aklımdaydın ama sürekli yazığta seni bunaltmayım istedim inş zamanla düzelecek daha iyi olacak 1 yaşa ne kaldı şurda mamayı bari iyi kötü içiyor. Ayşede bugün yeşil mercimek yemedi hep attı püskürttü örtü de sermemiştim mahvoldu her yer mama belki içer dedim onuda tam bitirmedi hala 120 cc yi zorla içiyor çoğu zaman 20 si kalıyor
Ya yiyecem ha BebekleriniziGeçen hafta 11 aylık oldu canım sağol darısı size inşallah biz grubun büyüklerindeniz
Hahaha sekerparem inan bizde huysuz oldugumuz zamanlarin sonrasinda duzene girdiğinde bakiyorum pesine asya sen vs başlıyorsunuzOyy geçmiş olsun kuzum.. ❤❤ ah bir buyuseler herşey daha kolay olacak..insAllah Arel de Civan da kendini korumayı öğrenir
Ispanak verince gaz fazla oluyor bizde de.herhalde hazım problemi olmus olmali ki 3gün sürmüş içinin temizlenmesi.o nedenle en fazla dolu dolu bir yemek kasigi vermisimdir herhalde.ama tepeleme degil.ben genelde çorbasını yapıyorum.daha rahat içiyor.ama börek icinde de seviyor ❤tabi ıspanagi yikayacak anne bulmak mesele çok uğraştırıyor
Çok güzel canım ❤Allah işlerinizi rast getirsin ❤ insAllah yüzünüz gülsün..açtığınız eğitim yuvasına gelen çocuklar ve aileleri mutlu olsun her daim ❤ ama pdr olması en büyük avantajlardan biri eşinin müzik dersi verecek olmasi cok güzel bir artı tabi bunların reklamını iyi yapın Allah yolunuzu hayırlarla donatsın basarilar canım ❤
Yaa ben biliyordum yaaaönce göktuğ sonra karya sonra asya sonra biz arada hatirlamadikalrim da vardir.dogum tarihinden yola çıkıyorum.ben hep bakıyorum.karyadan sonra asya giriyor ataga..sonra biz kendimce böyle bir sıralama yaptim kafamda hıı asya da ataga girdiyse zor geceler bekler gene diyorum.hic sasmadi Allah yardımcin olsun gazan mubarek olsun..ne ataklar atlattik..bu da gecer ya hu güveniyoruz sana arkandayiz hadi rocky yılma atlat şu atağı
Güzel menuinsAllah rahatca uyur pasamiz bu arada bas koymasına kıyamam..Allahım ne cilveli bu ogluş Yaa kıyamam Elif de bugun yapti ama uykusu vardı bence ondan
Ahh ahh Allah yardımcınız olsun canlarım ❤❤yalniz bayıldım ben Aysecige. ne guzel oynatıyor ablasi da.
ahh ahhh birinci sınıf velisi olaraktan sarılıp aglaşabiliriz bence... bizim ki yanlış heceliyor niyeyse. ilk basta önemsemedim düzelir diye. iyice de yerleşti. okul okuyacak ya mesela. ok ul diye heceliyor. karantina oluyor mu sana kar ant in a
hece de önemliymiş, bazen ne okuduğunu anlayamıyorum aslinda dogru okuyor ama heceler yanlis. bir buçuk haftadır da heceleme çalışıyoruz. ogretmenine sordum ne yapalım diye guzel demis geçmiş. neresi guzel, tırlatmalik ya, Allah başka bir sıkıntı vermesin. ama zor 1. sinif. hele uzaktan hepten zor. hersey veliye kaliyor 1. sınıfta. kılavuz cizgilide guzel yazıyordu. geçtik normal çizgiye hop bastan. su harf burdan başlıyor. kuyruk şuraya nokta buraya. matematik defteri hep bi alem, ogretmen de kontrol edeceğim diyor. anlayabilirse askolsun
Yürüyen deyimler ve atasözleri karşınızda çok kullanırım benBugün evde olunca alıntılar sonsuza gitti
İşte daha rahattım ben yaa. Bi de ben evdeyim diye uykuları da çok kısa emmek veya benimle oynamak istiyor sanırsam..
Ben kaçırmışım canım gitsem mi napsam ne acaba dediğin aklımda kalmış en son. Doktorum da bu kadar belirsiz konuşması ne saçma yaa ı bilmeyecek de ben mi bilicem ilginç..
Yemesi fena değil yaa sevdiğini yiyor sevmediğini işte zorla bir iki kaşık. Bir anı bir anını tutmuyor. Ama hareketlendikçe zatıflamadı çünkü çok sık yiyor. Meme mama ek gıda hepsi var bizde. Ek gıdayı da 3 ana 1 veya 2 ara öğün şeklinde veriyoruz. O yüzden kilo aldı. Biz percentlde yüzde 3 te falan olduğumuz için böyle yapmak zorundaydım ben neyseki yükseldik biraz. Depo olmadığı için zayıflatamam
Canım çok normal böyle olması artık ek gıdadan doyuyordur. İpek de gündüzleri çok az içiyor geceleri bile azalttı. Emerek uyumak istiyor. Süt de verme bence inek sütü çok zararlı mama daha iyidir. Mama içmiyorsa süte de gerek yok demektir. Hiç alıştırma boşuna dişleri falan çürüyor zaten geve sütünden çocukların.
Öyle bir tabir mi var yaa. Oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun. Ne demek tam??
Geçmiş olsun iki çocukla bi de migren çok zordur eminim..
Oo helin harika kadro şansınız bol olsun.
Tam benim yazacaklarımı yazmışsın kesinlikle katılıyorum. Ben bazen yoğurdu bile keçi sütünden yapıyorum. Ama işte bağırsakları alışmaz sonra sıkıntı yaşar diye inek sütünden de yapıyorum.
Bu arada siz kefir içiriyor musunuz? Ben çok içerim de ona da içirsem mi doktora sormayı unutmuşum.
Hamurlara sevgini mi katıyorsun kadınKızlar yazayım da bu da anı olarak kalsın şurdaGöktuğ bu akşam oyuncaklarla oynuyor ben de kanepede uzandım iki oynuyor geliyor başını göğsüme yaslayıp kendini sevdirip gülümseyip geri gidiyor. Bu kaç kere devam etti sayamadım ama içimin yağları eridi eridi başını yaslayıp o gidişi
Yapmayin bunu bağa yapmayinnn..nayiiiiirr nolamazzzz yaa uykular duzene giremeden gene bozuluyor nayıiirrrHahaha sekerparem inan bizde huysuz oldugumuz zamanlarin sonrasinda duzene girdiğinde bakiyorum pesine asya sen vs başlıyorsunuzgecen hafta cok iyiydik bugun bir huysuzluk var ama diş sanırım agzinada bakamıyorum ki
Atak mı o ne benim kızım hiç gitmez bilmediği yerlereOyy geçmiş olsun kuzum.. ❤❤ ah bir buyuseler herşey daha kolay olacak..insAllah Arel de Civan da kendini korumayı öğrenir
Kardeşini oynatıyor yaprak sarmış tam hamarat gelinlik kız olmuş babasını üzmez ya zeynepcimZeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Canım migreni Allah düşman başına vermesin İstifra edebildiysen rahatlamışsındır. Herkes çok övü migren taşı duydun mu bilmiyorum bende ondan sipariş verecem bakalım nasıl olucak hatırlamak bile istemiyorum
Ahhh canım bunun için alıntı yapıcaktım işte sen yazınca hatırladım Rabbim rast getirsin işlerinizi inş gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inş. Çocuklarının şansına bahtına herşey çok güzel olur inş,
Ooyyyy yerimde duramayrummm
Güle güle kullansın benim yakışıklı oğlum ayakları hep iyiye güzele hayırlara yürüsün inş.
Bizim müdür belli de olmaz cumaya kadar bekleyelim programları paylaşmayalım dedi buradada vaka sayıları bir haftada 2 katı olmuş neredeyse bügün banka işlerim vardı biraz dışarlardaydım ay Bi evde biz duruyormuşuz herkes dışarlarda koyversiler iyice Allah hayretsin sonumuzu
Kefir içebilir canım gayette sağlıklı ben kendim yapmayı beceremedim altınkılıç alıyorum zeynebe ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı neyse ki yoğurdu çok seviyor
Ah yavrum ya Aliye azar mı ettik neAllahim kaç gündür buraya bi konu hakkinda danışacağım..amma ve lakin unutuyirum ya aksam oluncagunduz heh tamam yazayim diyorum gene unutuyorum bugun Ali cok yordu..Allahim sürekli aglama krizi..yemek yemediler direttiler cok yoruldu kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?