HahahhahahahahAtak mı o ne benim kızım hiç gitmez bilmediği yerlere(bize her gün atak, )
HahahhahahahahAtak mı o ne benim kızım hiç gitmez bilmediği yerlere(bize her gün atak, )
Yaa banada atarmısın çok hevesleniyorum o eğitim olayına ama izin ve zamanı ayıramıyorum bir türlü ve de para tabi@nzh99 bizde ilk cesaret edemedik 5 buçuk aylıktı sonra saat başı uyanıp sabaha kadar memede uyuyunca guvenli bağlantı derken bağımlı yapıyorum dedimşükür bir düzenimiz var ama gece uyanmalari arttı.
Ben Instagram'dan birinden uyku eğitim videoları almıştım istersen sanada atabilirim
Nasıl mayalıyorsun kefiriS Susam_tanesi ben kefir mayalıyorum veriyorum. 6 aydan sonra verilebilir yoğurtla aynı mantık yani.
Tabiki atarımYaa banada atarmısın çok hevesleniyorum o eğitim olayına ama izin ve zamanı ayıramıyorum bir türlü ve de para tabi
Kaç aylık bebeğiniz ve doğum kilosu ve şuanki kilosu kaç? Doktor ne diyor sağ sol hiç susmaz da doktorun dediği önemliKızlar benim bebeğim çok zayıf hiçbişey yemek istemiyorher gören ne kadar zayıf diyor ne yedirecepimi şaşırıyorum siz neler yediriyorsunuz? Nolur fikir verin bana
Canım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorumKaç aylık bebeğiniz ve doğum kilosu ve şuanki kilosu kaç? Doktor ne diyor sağ sol hiç susmaz da doktorun dediği önemli
İnşallah canımbizimki de yerleri baya temizledi bugün ama olsun öğrenecek napalım Göktuğcumda sıra
Ahh ahhh canım gerçekten çok zor seni anlıyorum ama telkin et kendini geçecek büyüyecek vs diye dişler zorluyor bence senayı da. Ben TV açıyorum bu ara Göktuğ da isyanlarda ağlıyor açmıyor ağzını atıyor yerlere TV açıp veriyorum napıyım ya o bağırış çağırış kaldıramıyorum bazen. O videoyu ben de izlemiştim eşime de izlettim aynı kim diye yan yan gülüyorBKGK biz 2 aydır hatta daha fazladır böyleyiz . Ek gıda sıfır . Mama da bazen istemediği oluyor. Bugun mama içerken de zorladı . Bilmiyorum ne yapacağımı . Merkezden randevu da bulamadım . Psikolojim bozuldu gerçekten . Bazen sabrım taşıyordu ama artık aramızdaki ilişkiyi zedelemeyim bari diyorum . Herkes boşver yer nasılsa , illa ki alışacak yiyecek bir gün diyor .Ama üzülüyor insan. Bak sen ek gıda nın üstüne mama almayınca strese girdin .Yese mama konusunda o kadar takılmam herhalde bilemiyorum ki . Çocuk bakmak gerçekten çok zormuş. Ben de tek bakıyorum çocuğa . Eşim arada alıyor çocuğu ama yine de bende daha fazla kalıyor . Bir de arada derslere gir çık . Gelecek hafta da okullar açılıyor .bu arada Az önce insta da denk geldim şu video ya , aynı biz
Seyhan Molla, Instagram: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog
3,597 likes, 196 comments - hamilelikkocu, February 22, 2021: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog...www.instagram.com
Bu sorunu biz de yaşadık canım 2.sınfıın sonuna doğru düzeldi satır sonu ayırma, heceleme konuları gelince kavradı ancak. Okuması hızlandıkça anlaşılır olacaktır sıkma canını bol bol okut artık okumaya geçirmek zaten çok zor zoru başarmışsınız.iki kıza da ben yardım ettim şimdiden diyorum eşime oğlanın 1.sınıd sana ait diye nasıl yorulmuşsamyalniz bayıldım ben Aysecige. ne guzel oynatıyor ablasi da.
ahh ahhh birinci sınıf velisi olaraktan sarılıp aglaşabiliriz bence... bizim ki yanlış heceliyor niyeyse. ilk basta önemsemedim düzelir diye. iyice de yerleşti. okul okuyacak ya mesela. ok ul diye heceliyor. karantina oluyor mu sana kar ant in a
hece de önemliymiş, bazen ne okuduğunu anlayamıyorum aslinda dogru okuyor ama heceler yanlis. bir buçuk haftadır da heceleme çalışıyoruz. ogretmenine sordum ne yapalım diye guzel demis geçmiş. neresi guzel, tırlatmalik ya, Allah başka bir sıkıntı vermesin. ama zor 1. sinif. hele uzaktan hepten zor. hersey veliye kaliyor 1. sınıfta. kılavuz cizgilide guzel yazıyordu. geçtik normal çizgiye hop bastan. su harf burdan başlıyor. kuyruk şuraya nokta buraya. matematik defteri hep bi alem, ogretmen de kontrol edeceğim diyor. anlayabilirse askolsun
Ya bu karakter biliyor musun jadem. Tamam çok öpüyorum sarılıyorum sürekli ama o da seviyor sevmese dediğin gibi iter yaptırmaz. 10 dk görüşmesek gelir ehh ehhh kucağıma çıkar ağzını açar yapıştırır yanayım hep salya ama sevgi doluHamurlara sevgini mi katıyorsun kadınbenimki de sevgi dolu bir bebek görsen sarılırken iter öperken iter utanmasa öptüğüm yerleri silecek de bilmiyor daha yarın onu da yapar bu
Fena değilmiş kilosu çok da zayıf değil aslında annesi. Süt önerilmiyor artık bir de küçükler daha. Eline ekmek vs verince yada taneli yemekler, krep, pankek tarzına nasıl iştahı?Canım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorum
Öğüryor verdiğimde yemek istemiyor.Fena değilmiş kilosu çok da zayıf değil aslında annesi. Süt önerilmiyor artık bir de küçükler daha. Eline ekmek vs verince yada taneli yemekler, krep, pankek tarzına nasıl iştahı?
Miss öyle bir anlatmışsın ki kızımı özledim eve ışınlanasım geldi inan kiBranşın da çok iyiymiş kızıma pdr ci ol iyi çalış diyorum şimdiden inşallah olabilir
Ahh ahhh canım gerçekten çok zor seni anlıyorum ama telkin et kendini geçecek büyüyecek vs diye dişler zorluyor bence senayı da. Ben TV açıyorum bu ara Göktuğ da isyanlarda ağlıyor açmıyor ağzını atıyor yerlere TV açıp veriyorum napıyım ya o bağırış çağırış kaldıramıyorum bazen. O videoyu ben de izlemiştim eşime de izlettim aynı kim diye yan yan gülüyorbak diye verirdim kundaktayken mutfakta bakardı arkamda
Bu sorunu biz de yaşadık canım 2.sınfıın sonuna doğru düzeldi satır sonu ayırma, heceleme konuları gelince kavradı ancak. Okuması hızlandıkça anlaşılır olacaktır sıkma canını bol bol okut artık okumaya geçirmek zaten çok zor zoru başarmışsınız.iki kıza da ben yardım ettim şimdiden diyorum eşime oğlanın 1.sınıd sana ait diye nasıl yorulmuşsamama yine kıyamayıp ben devralırım gibi
Ya bu karakter biliyor musun jadem. Tamam çok öpüyorum sarılıyorum sürekli ama o da seviyor sevmese dediğin gibi iter yaptırmaz. 10 dk görüşmesek gelir ehh ehhh kucağıma çıkar ağzını açar yapıştırır yanayım hep salya ama sevgi doluben onu o beni derken yer bitiririm. Sarıl diye gelir bazen kolumun altına. Küçükken dudağımı yanağına yapıştırır kulağına fısıldayarak şarkılar söylerdim o kadar severdi ki hakır hakır gülerdi. Halen yapıyorum çok seviyor.
Ay ne zor yaa. Bu online eğitim bir nesli mahfedecek resmen. İlkokulumdan üniversitesine bir nesil eğitim alamıyor maalesef. Bir an evvel açılsa şu okullar çocuklara yazık oluyor. Gün geçmiyor ki lise2 deki görümcem arayıp sınavdayım şu ne abla diyor. Böyle öğrenme mi olur??? Burda yl lisans yapan arkadaşın sınavlarını odacak yapıyoruz. Yazık ki ne yazık.. ilkokuldakiler sınav yılındakiler sosyalleşemeyenler daha ne sıkıntılar..yalniz bayıldım ben Aysecige. ne guzel oynatıyor ablasi da.
ahh ahhh birinci sınıf velisi olaraktan sarılıp aglaşabiliriz bence... bizim ki yanlış heceliyor niyeyse. ilk basta önemsemedim düzelir diye. iyice de yerleşti. okul okuyacak ya mesela. ok ul diye heceliyor. karantina oluyor mu sana kar ant in a
hece de önemliymiş, bazen ne okuduğunu anlayamıyorum aslinda dogru okuyor ama heceler yanlis. bir buçuk haftadır da heceleme çalışıyoruz. ogretmenine sordum ne yapalım diye guzel demis geçmiş. neresi guzel, tırlatmalik ya, Allah başka bir sıkıntı vermesin. ama zor 1. sinif. hele uzaktan hepten zor. hersey veliye kaliyor 1. sınıfta. kılavuz cizgilide guzel yazıyordu. geçtik normal çizgiye hop bastan. su harf burdan başlıyor. kuyruk şuraya nokta buraya. matematik defteri hep bi alem, ogretmen de kontrol edeceğim diyor. anlayabilirse askolsun
Ben de çok sever ve kullanırım da bunu hiç duymamıştım yeni bir şey öğrendim :) :)Yürüyen deyimler ve atasözleri karşınızda çok kullanırım bensusamcım yani orucun sonu bayram ya o kadar bile insanlarla konuşamıyor küsüyor gibi demek kısa vadede hevesi kaçan huy değiştirenler için söylenir
Hamurlara sevgini mi katıyorsun kadınbenimki de sevgi dolu bir bebek görsen sarılırken iter öperken iter utanmasa öptüğüm yerleri silecek de bilmiyor daha yarın onu da yapar bu
Canım kilosu yaşıtlarına göre çok düşük değil ama doğum kilosuna göre bakınca biraz az alıyor o zaman. Benim kızım mesela 8100 dü 10.ay kontrolünde. Belki yapısı öyledir minyon olacaktır. Biraz makarna pilav tarzı yap önüne koy oynarken yer belki. Benim kızım en çok onları seviyor.Kızlar benim bebeğim çok zayıf hiçbişey yemek istemiyorher gören ne kadar zayıf diyor ne yedirecepimi şaşırıyorum siz neler yediriyorsunuz? Nolur fikir verin bana
Ahh Ahhh keşke herzaman oynarsa öyle. Daha çok babası ilgileniyor dersleriyle oda savaş halindeler zaten. İlk başlarda hece konusunda bizde yaşadık o sıkıntıyı dersler dışında farklı zamanlarda sorular sorduk evde ki eşyalar kaç hece hadi hecele falan diye oyunla yarışma ile hallettik şimdi sıkıntı yok çok şükür. Hem bebek hem 1.sınıf zor olur Allah kolaylık versin demişlerdi de bu kadarını beklemiyordum açıkcası yaşlandırdı bizi resmenyalniz bayıldım ben Aysecige. ne guzel oynatıyor ablasi da.
Canım genel anlamda ders çalışmaktan sıkılıyor dersi dinlemek istemiyor salonda derse giriyordu biz başında olmasak kapatıp çizgi film izliyor sen düşün gerisini odasını değiştirdik onu oturma odasına aldık bu defada görüntüyü kapatıyor resim çiziyor başka şeylerle oyalanıyor ders dinlemiyor eee babada çıldırıyor bizde derste oluyoruz her an bekleyemiyorum başında. Ayşecik bu sabah kahvaltısınıda doğru dürüst yemedi anlamadım ki dişe yoruyoruz yine çıksada kurtulsak diye de hangi irinden kurtulan biri çıksa öbürü var Zeynep hiç sıkıntı yaşamamıştım dişlerdeHahahah istemsiz güldüm affetne yaptı da kacırttı babasıni benim güzel gelinim ahh deli kız kaynanasına çekmiş ben de babama nazlanırdim hep ya okul noktasında sınıf mı atlatsaniz acaba eger ilerdeyse
Hahahahahah ya dilzar hahahahahhazir yıkamışken lafına koptum hahahahah ben hazir yıkamışken biraz fazla yıkıyorum fazlasını buzluğa atıyorum tembel avrat reyonum buzlugum
Canım ya Aysecik de mi basladi...Allah Allah hepsinde bir istahsizliktir gidiyor..noldu böyle bebelerimize ya
Ahh naif Alim sana da mı nazarlara değdi benim cadıyı sen yola getirirsin kibarlığınla derken birbirinizi yemeyinAllahim kaç gündür buraya bi konu hakkinda danışacağım..amma ve lakin unutuyirum ya aksam oluncagunduz heh tamam yazayim diyorum gene unutuyorum bugun Ali cok yordu..Allahim sürekli aglama krizi..yemek yemediler direttiler cok yoruldu kafam
Tam da onu yazacaktım sen yazmışsın zaten Zeynep de öyleydi hala daha öyle öpmek için izin istiyoruz bazen vermiyor bazen 1 öpme hakkı diyor oda öptüğüm yeri siliyor cadı yada saçından öptürüyorHamurlara sevgini mi katıyorsun kadınbenimki de sevgi dolu bir bebek görsen sarılırken iter öperken iter utanmasa öptüğüm yerleri silecek de bilmiyor daha yarın onu da yapar bu
Ahh keşke hep öyle olsa aslında çok tembel dağınık ve üşengeçtir ama sarmaya dayanamaz annem öğretmişti sürekli beraber sararlardı yemeği de çok sever annem onun için yapardı sürekli akşam anneannem olsa yapardı siz hiç yapmıyorsunuz deyince içim cız etti hazır ablamda varken oturduk sardıkKardeşini oynatıyor yaprak sarmış tam hamarat gelinlik kız olmuş babasını üzmez ya zeynepcim
Bende çok sık görmediğim için bu hallerini
Knuya uzagm giremiyorm bayadr. Ne icin yedirdn gece ile ne alakasi var merak ettm dgrusuEvet işimi şansa bırakmadım yulaflı yoğurt ve muz yedirdim yattı bakalım gecemiz nasıl geçecek hayırlısı
Nasl mayaliyorsn. Hazrlar iyi olmaz galiba beceremeyenlere (mesela ben) dimiS Susam_tanesi ben kefir mayalıyorum veriyorum. 6 aydan sonra verilebilir yoğurtla aynı mantık yani.
Diş donemnde bazi cocuklar isahsz olurms takilma yer bnce zorlama da kesinlkle. Halasnin geliji var onun oglanda yemiyor hic bsey sdece biberonla bebe biskuvili mama iciyo yari süt yari su seklinde kilosu iyiyms ama. Sende oyle syler dene en azindan bebe biskuvisi zayiflatmazBKGK biz 2 aydır hatta daha fazladır böyleyiz . Ek gıda sıfır . Mama da bazen istemediği oluyor. Bugun mama içerken de zorladı . Bilmiyorum ne yapacağımı . Merkezden randevu da bulamadım . Psikolojim bozuldu gerçekten . Bazen sabrım taşıyordu ama artık aramızdaki ilişkiyi zedelemeyim bari diyorum . Herkes boşver yer nasılsa , illa ki alışacak yiyecek bir gün diyor .Ama üzülüyor insan. Bak sen ek gıda nın üstüne mama almayınca strese girdin .Yese mama konusunda o kadar takılmam herhalde bilemiyorum ki . Çocuk bakmak gerçekten çok zormuş. Ben de tek bakıyorum çocuğa . Eşim arada alıyor çocuğu ama yine de bende daha fazla kalıyor . Bir de arada derslere gir çık . Gelecek hafta da okullar açılıyor .bu arada Az önce insta da denk geldim şu video ya , aynı biz
Seyhan Molla, Instagram: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog
3,597 likes, 196 comments - hamilelikkocu, February 22, 2021: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog...www.instagram.com
O kadar da kötü değilmiş o zaman peki tekrar verecek misin eğitim napcaksjnbabamlarda kalınca ayar kaçtı. toparlayamadım. o gücü de kendimde tekrar göremedim ne yazik ki. eşim de işe başlamıştı. tam 9naylikti. tüm eğitmenler en zor zaman diye söyleyince az daha bekliyeyim diye erteledim valla. gece uyanmazsa aslinda sikinti yok. h8c durmuyor coo yoruluyor uyumak icin agliyor.emerek 5 dk da uyumus oluyor. gece de emip uyuyor. beklemiyor yani hemen devam euykuya. ama uyanmak zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?