2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Atak mı o ne benim kızım hiç gitmez bilmediği yerlere (bize her gün atak, )
Hahahhahahahah kız siz benim ömrümü uzatıyorsunuz yaa hahahah sesle güldüm gece gece eşim de diyor noldu..dedkm atak geliyormuş... o my gooott diyor adam da üzüldü

Atak mı o ne benim kızım hiç gitmez bilmediği yerlere (bize her gün atak, )
Hahahhahahahah kız siz benim ömrümü uzatıyorsunuz yaa hahahah sesle güldüm gece gece eşim de diyor noldu..dedkm atak geliyormuş... o my gooott diyor adam da üzüldü

Yaa banada atarmısın çok hevesleniyorum o eğitim olayına ama izin ve zamanı ayıramıyorum bir türlü ve de para tabi

Kızlar benim bebeğim çok zayıf hiçbişey yemek istemiyor her gören ne kadar zayıf diyor ne yedirecepimi şaşırıyorum siz neler yediriyorsunuz? Nolur fikir verin bana

Günaydınımız geç kaldı bu sabah bakım vardı sanırım kızlar
Gece 12 buçuk gibi uyandı Göktuğ ben de uyuyamamıştım zaten çok yorgun olunca hemen dalamam neyse emzirdim susadı mı acaba diye. Uyuyamadı eşim geldi sallayın ben sen yat dedi ama babayı duyunca delllendi beni istiyormuş zor sakinleştirdim salladım falan beşiği e geri yatırdıkça ağladı yanıma aldım uyuduk sonra sabaha kadar naptık hiç bilmiyorum kalkmadı diye hatırlıyorum ama üstüm başım açıktı o neden bilemedim neyse buna şükür ama salyası aşırı ve sabah da huysuzdu çok alttaki 2.diş geliyor onun siniri var. Bu her dişte böyle yapacaksa yandık ki ne yandık daha azılar köpeklerrrr oyyy Oyyy sağlık olsun

Kızlar benim bebeğim çok zayıf hiçbişey yemek istemiyor her gören ne kadar zayıf diyor ne yedirecepimi şaşırıyorum siz neler yediriyorsunuz? Nolur fikir verin bana
Kaç aylık bebeğiniz ve doğum kilosu ve şuanki kilosu kaç? Doktor ne diyor sağ sol hiç susmaz da doktorun dediği önemli

Kaç aylık bebeğiniz ve doğum kilosu ve şuanki kilosu kaç? Doktor ne diyor sağ sol hiç susmaz da doktorun dediği önemli
Canım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorum

İnşallah canım bizimki de yerleri baya temizledi bugün ama olsun öğrenecek napalım Göktuğcumda sıra
Branşın da çok iyiymiş kızıma pdr ci ol iyi çalış diyorum şimdiden inşallah olabilir
Ahh ahhh canım gerçekten çok zor seni anlıyorum ama telkin et kendini geçecek büyüyecek vs diye dişler zorluyor bence senayı da. Ben TV açıyorum bu ara Göktuğ da isyanlarda ağlıyor açmıyor ağzını atıyor yerlere TV açıp veriyorum napıyım ya o bağırış çağırış kaldıramıyorum bazen. O videoyu ben de izlemiştim eşime de izlettim aynı kim diye yan yan gülüyor bak diye verirdim kundaktayken mutfakta bakardı arkamda
Bu sorunu biz de yaşadık canım 2.sınfıın sonuna doğru düzeldi satır sonu ayırma, heceleme konuları gelince kavradı ancak. Okuması hızlandıkça anlaşılır olacaktır sıkma canını bol bol okut artık okumaya geçirmek zaten çok zor zoru başarmışsınız.iki kıza da ben yardım ettim şimdiden diyorum eşime oğlanın 1.sınıd sana ait diye nasıl yorulmuşsam ama yine kıyamayıp ben devralırım gibi
Hamurlara sevgini mi katıyorsun kadın benimki de sevgi dolu bir bebek görsen sarılırken iter öperken iter utanmasa öptüğüm yerleri silecek de bilmiyor daha yarın onu da yapar bu
Ya bu karakter biliyor musun jadem. Tamam çok öpüyorum sarılıyorum sürekli ama o da seviyor sevmese dediğin gibi iter yaptırmaz. 10 dk görüşmesek gelir ehh ehhh kucağıma çıkar ağzını açar yapıştırır yanayım hep salya ama sevgi dolu ben onu o beni derken yer bitiririm. Sarıl diye gelir bazen kolumun altına. Küçükken dudağımı yanağına yapıştırır kulağına fısıldayarak şarkılar söylerdim o kadar severdi ki hakır hakır gülerdi. Halen yapıyorum çok seviyor.

Canım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorum
Fena değilmiş kilosu çok da zayıf değil aslında annesi. Süt önerilmiyor artık bir de küçükler daha. Eline ekmek vs verince yada taneli yemekler, krep, pankek tarzına nasıl iştahı?

Miss öyle bir anlatmışsın ki kızımı özledim eve ışınlanasım geldi inan ki

Ay ne zor yaa. Bu online eğitim bir nesli mahfedecek resmen. İlkokulumdan üniversitesine bir nesil eğitim alamıyor maalesef. Bir an evvel açılsa şu okullar çocuklara yazık oluyor. Gün geçmiyor ki lise2 deki görümcem arayıp sınavdayım şu ne abla diyor. Böyle öğrenme mi olur??? Burda yl lisans yapan arkadaşın sınavlarını odacak yapıyoruz. Yazık ki ne yazık.. ilkokuldakiler sınav yılındakiler sosyalleşemeyenler daha ne sıkıntılar..
Ben de çok sever ve kullanırım da bunu hiç duymamıştım yeni bir şey öğrendim :) :)
Hamurlara sevgini mi katıyorsun kadın benimki de sevgi dolu bir bebek görsen sarılırken iter öperken iter utanmasa öptüğüm yerleri silecek de bilmiyor daha yarın onu da yapar bu
höykürerek güldüm buna Asya yaaa atarlı hanım
Canım kilosu yaşıtlarına göre çok düşük değil ama doğum kilosuna göre bakınca biraz az alıyor o zaman. Benim kızım mesela 8100 dü 10.ay kontrolünde. Belki yapısı öyledir minyon olacaktır. Biraz makarna pilav tarzı yap önüne koy oynarken yer belki. Benim kızım en çok onları seviyor.

Ahh Ahhh keşke herzaman oynarsa öyle. Daha çok babası ilgileniyor dersleriyle oda savaş halindeler zaten. İlk başlarda hece konusunda bizde yaşadık o sıkıntıyı dersler dışında farklı zamanlarda sorular sorduk evde ki eşyalar kaç hece hadi hecele falan diye oyunla yarışma ile hallettik şimdi sıkıntı yok çok şükür. Hem bebek hem 1.sınıf zor olur Allah kolaylık versin demişlerdi de bu kadarını beklemiyordum açıkcası yaşlandırdı bizi resmen
Canım genel anlamda ders çalışmaktan sıkılıyor dersi dinlemek istemiyor salonda derse giriyordu biz başında olmasak kapatıp çizgi film izliyor sen düşün gerisini odasını değiştirdik onu oturma odasına aldık bu defada görüntüyü kapatıyor resim çiziyor başka şeylerle oyalanıyor ders dinlemiyor eee babada çıldırıyor bizde derste oluyoruz her an bekleyemiyorum başında. Ayşecik bu sabah kahvaltısınıda doğru dürüst yemedi anlamadım ki dişe yoruyoruz yine çıksada kurtulsak diye de hangi irinden kurtulan biri çıksa öbürü var Zeynep hiç sıkıntı yaşamamıştım dişlerde
Ahh naif Alim sana da mı nazarlara değdi benim cadıyı sen yola getirirsin kibarlığınla derken birbirinizi yemeyin
Tam da onu yazacaktım sen yazmışsın zaten Zeynep de öyleydi hala daha öyle öpmek için izin istiyoruz bazen vermiyor bazen 1 öpme hakkı diyor oda öptüğüm yeri siliyor cadı yada saçından öptürüyor
Kardeşini oynatıyor yaprak sarmış tam hamarat gelinlik kız olmuş babasını üzmez ya zeynepcim
Ahh keşke hep öyle olsa aslında çok tembel dağınık ve üşengeçtir ama sarmaya dayanamaz annem öğretmişti sürekli beraber sararlardı yemeği de çok sever annem onun için yapardı sürekli akşam anneannem olsa yapardı siz hiç yapmıyorsunuz deyince içim cız etti hazır ablamda varken oturduk sardık
Zeyay1420 oyy masallah abla kardeşe
Bende çok sık görmediğim için bu hallerinicanına okuyor ayşenin oyuncak bebek gibi zor alıyoruz elinden kucağında taşımak istiyordu geçende tutmuş altını değiştirmeye çalışıyor ben ablayım herşeyi yle ilgilenmek iyim diyor bide

Evet işimi şansa bırakmadım yulaflı yoğurt ve muz yedirdim yattı bakalım gecemiz nasıl geçecek hayırlısı
Knuya uzagm giremiyorm bayadr. Ne icin yedirdn gece ile ne alakasi var merak ettm dgrusu
S Susam_tanesi ben kefir mayalıyorum veriyorum. 6 aydan sonra verilebilir yoğurtla aynı mantık yani.
Nasl mayaliyorsn. Hazrlar iyi olmaz galiba beceremeyenlere (mesela ben) dimi
Diş donemnde bazi cocuklar isahsz olurms takilma yer bnce zorlama da kesinlkle. Halasnin geliji var onun oglanda yemiyor hic bsey sdece biberonla bebe biskuvili mama iciyo yari süt yari su seklinde kilosu iyiyms ama. Sende oyle syler dene en azindan bebe biskuvisi zayiflatmaz

O kadar da kötü değilmiş o zaman peki tekrar verecek misin eğitim napcaksjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…