- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Valla bizimki 8 aylıkken miydi daha önce miydi hatırlamıyorum hep yürütülmek istiyodu kollarından tutup evin içinde turluyoduk sonra emeklemeye başlayınca vazgeçti sonra sıralamaya başladı derken zamanla yürüdü bikaç günde oldu adım atması, normal sanırım 11 ama her bebek farklı seninki geç kalmadı öyle dişünme sakınNe gzel biz 10 ay 11 günlugz yurumeyi istiyo byle yurut diyo bni ama bilemiyorm erken yurur mu. Birde 11 aylk erken mi yurums oluyor nrmal mi
Teşekkür ediyoruz susamcımO ogretmen61 sizin de adımlarınız hayırlı olsun. Deniz beye yürümek çok yakışmış adımları hayırlara olsun
Evet ya kimsenin umrunda değil o yüzden artıyo zaten bu kadarZeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Canım migreni Allah düşman başına vermesin İstifra edebildiysen rahatlamışsındır. Herkes çok övü migren taşı duydun mu bilmiyorum bende ondan sipariş verecem bakalım nasıl olucak hatırlamak bile istemiyorum
Ahhh canım bunun için alıntı yapıcaktım işte sen yazınca hatırladım Rabbim rast getirsin işlerinizi inş gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inş. Çocuklarının şansına bahtına herşey çok güzel olur inş,
Ooyyyy yerimde duramayrummm
Güle güle kullansın benim yakışıklı oğlum ayakları hep iyiye güzele hayırlara yürüsün inş.
Bizim müdür belli de olmaz cumaya kadar bekleyelim programları paylaşmayalım dedi buradada vaka sayıları bir haftada 2 katı olmuş neredeyse bügün banka işlerim vardı biraz dışarlardaydım ay Bi evde biz duruyormuşuz herkes dışarlarda koyversiler iyice Allah hayretsin sonumuzu
Kefir içebilir canım gayette sağlıklı ben kendim yapmayı beceremedim altınkılıç alıyorum zeynebe ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı neyse ki yoğurdu çok seviyor
Valla okuldayken yoğun oluyodum baya ama şu uzaktan eğitim sürecinde daha rahattım gerçekten sizin hakkınız ödenmez ben bikaç kere ders yaptım o bile ne kadar zor geldi sizi düşünemiyorumBranşın da çok iyiymiş kızıma pdr ci ol iyi çalış diyorum şimdiden inşallah olabilir
Ahh ahhh canım gerçekten çok zor seni anlıyorum ama telkin et kendini geçecek büyüyecek vs diye dişler zorluyor bence senayı da. Ben TV açıyorum bu ara Göktuğ da isyanlarda ağlıyor açmıyor ağzını atıyor yerlere TV açıp veriyorum napıyım ya o bağırış çağırış kaldıramıyorum bazen. O videoyu ben de izlemiştim eşime de izlettim aynı kim diye yan yan gülüyorbak diye verirdim kundaktayken mutfakta bakardı arkamda
Bu sorunu biz de yaşadık canım 2.sınfıın sonuna doğru düzeldi satır sonu ayırma, heceleme konuları gelince kavradı ancak. Okuması hızlandıkça anlaşılır olacaktır sıkma canını bol bol okut artık okumaya geçirmek zaten çok zor zoru başarmışsınız.iki kıza da ben yardım ettim şimdiden diyorum eşime oğlanın 1.sınıd sana ait diye nasıl yorulmuşsamama yine kıyamayıp ben devralırım gibi
Ya bu karakter biliyor musun jadem. Tamam çok öpüyorum sarılıyorum sürekli ama o da seviyor sevmese dediğin gibi iter yaptırmaz. 10 dk görüşmesek gelir ehh ehhh kucağıma çıkar ağzını açar yapıştırır yanayım hep salya ama sevgi doluben onu o beni derken yer bitiririm. Sarıl diye gelir bazen kolumun altına. Küçükken dudağımı yanağına yapıştırır kulağına fısıldayarak şarkılar söylerdim o kadar severdi ki hakır hakır gülerdi. Halen yapıyorum çok seviyor.
Benimki de tersten gidiyor . Once adımladı sonra tutunup kalkti sonra siraladi simdide yeni yeni emeklemeye basladi ama cok gitmiyor tembelValla bizimki 8 aylıkken miydi daha önce miydi hatırlamıyorum hep yürütülmek istiyodu kollarından tutup evin içinde turluyoduk sonra emeklemeye başlayınca vazgeçti sonra sıralamaya başladı derken zamanla yürüdü bikaç günde oldu adım atması, normal sanırım 11 ama her bebek farklı seninki geç kalmadı öyle dişünme sakın
sagol canimBugün evde olunca alıntılar sonsuza gitti
İşte daha rahattım ben yaa. Bi de ben evdeyim diye uykuları da çok kısa emmek veya benimle oynamak istiyor sanırsam..
Ben kaçırmışım canım gitsem mi napsam ne acaba dediğin aklımda kalmış en son. Doktorum da bu kadar belirsiz konuşması ne saçma yaa ı bilmeyecek de ben mi bilicem ilginç..
Yemesi fena değil yaa sevdiğini yiyor sevmediğini işte zorla bir iki kaşık. Bir anı bir anını tutmuyor. Ama hareketlendikçe zatıflamadı çünkü çok sık yiyor. Meme mama ek gıda hepsi var bizde. Ek gıdayı da 3 ana 1 veya 2 ara öğün şeklinde veriyoruz. O yüzden kilo aldı. Biz percentlde yüzde 3 te falan olduğumuz için böyle yapmak zorundaydım ben neyseki yükseldik biraz. Depo olmadığı için zayıflatamam
Canım çok normal böyle olması artık ek gıdadan doyuyordur. İpek de gündüzleri çok az içiyor geceleri bile azalttı. Emerek uyumak istiyor. Süt de verme bence inek sütü çok zararlı mama daha iyidir. Mama içmiyorsa süte de gerek yok demektir. Hiç alıştırma boşuna dişleri falan çürüyor zaten geve sütünden çocukların.
Öyle bir tabir mi var yaa. Oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun. Ne demek tam??
Geçmiş olsun iki çocukla bi de migren çok zordur eminim..
Oo helin harika kadro şansınız bol olsun.
Tam benim yazacaklarımı yazmışsın kesinlikle katılıyorum. Ben bazen yoğurdu bile keçi sütünden yapıyorum. Ama işte bağırsakları alışmaz sonra sıkıntı yaşar diye inek sütünden de yapıyorum.
Bu arada siz kefir içiriyor musunuz? Ben çok içerim de ona da içirsem mi doktora sormayı unutmuşum.
civan yatakta yapıyor öptürüyor kendini sıpa resmen aşk. civelegim diyorumKızlar yazayım da bu da anı olarak kalsın şurdaGöktuğ bu akşam oyuncaklarla oynuyor ben de kanepede uzandım iki oynuyor geliyor başını göğsüme yaslayıp kendini sevdirip gülümseyip geri gidiyor. Bu kaç kere devam etti sayamadım ama içimin yağları eridi eridi başını yaslayıp o gidişi
canim dünürum ben biraz bakindim bence ertelememeli. geçer diyoruz ama geçmeyen çok kişi okudumBKGK biz 2 aydır hatta daha fazladır böyleyiz . Ek gıda sıfır . Mama da bazen istemediği oluyor. Bugun mama içerken de zorladı . Bilmiyorum ne yapacağımı . Merkezden randevu da bulamadım . Psikolojim bozuldu gerçekten . Bazen sabrım taşıyordu ama artık aramızdaki ilişkiyi zedelemeyim bari diyorum . Herkes boşver yer nasılsa , illa ki alışacak yiyecek bir gün diyor .Ama üzülüyor insan. Bak sen ek gıda nın üstüne mama almayınca strese girdin .Yese mama konusunda o kadar takılmam herhalde bilemiyorum ki . Çocuk bakmak gerçekten çok zormuş. Ben de tek bakıyorum çocuğa . Eşim arada alıyor çocuğu ama yine de bende daha fazla kalıyor . Bir de arada derslere gir çık . Gelecek hafta da okullar açılıyor .bu arada Az önce insta da denk geldim şu video ya , aynı biz
Seyhan Molla, Instagram: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog
3,597 likes, 196 comments - hamilelikkocu, February 22, 2021: "Bunu yaşayanlar 🙌🏻 Via @happymomapp • • • • • • #mummy #babyfeeding #tiredmom #breastfeedingmom #baby #toddler #babycare #babycute #babylove #babyfever #babies #mybaby #babygram #babystuff #instababy #babiesofig #babyblog...www.instagram.com
ah insallah nasip olurOyy geçmiş olsun kuzum.. ❤❤ ah bir buyuseler herşey daha kolay olacak..insAllah Arel de Civan da kendini korumayı öğrenir
Ispanak verince gaz fazla oluyor bizde de.herhalde hazım problemi olmus olmali ki 3gün sürmüş içinin temizlenmesi.o nedenle en fazla dolu dolu bir yemek kasigi vermisimdir herhalde.ama tepeleme degil.ben genelde çorbasını yapıyorum.daha rahat içiyor.ama börek icinde de seviyor ❤tabi ıspanagi yikayacak anne bulmak mesele çok uğraştırıyor
Çok güzel canım ❤Allah işlerinizi rast getirsin ❤ insAllah yüzünüz gülsün..açtığınız eğitim yuvasına gelen çocuklar ve aileleri mutlu olsun her daim ❤ ama pdr olması en büyük avantajlardan biri eşinin müzik dersi verecek olmasi cok güzel bir artı tabi bunların reklamını iyi yapın Allah yolunuzu hayırlarla donatsın basarilar canım ❤
Yaa ben biliyordum yaaaönce göktuğ sonra karya sonra asya sonra biz arada hatirlamadikalrim da vardir.dogum tarihinden yola çıkıyorum.ben hep bakıyorum.karyadan sonra asya giriyor ataga..sonra biz kendimce böyle bir sıralama yaptim kafamda hıı asya da ataga girdiyse zor geceler bekler gene diyorum.hic sasmadi Allah yardımcin olsun gazan mubarek olsun..ne ataklar atlattik..bu da gecer ya hu güveniyoruz sana arkandayiz hadi rocky yılma atlat şu atağı
Güzel menuinsAllah rahatca uyur pasamiz bu arada bas koymasına kıyamam..Allahım ne cilveli bu ogluş Yaa kıyamam Elif de bugun yapti ama uykusu vardı bence ondan
gercekten ayni biz hahahhahaha
sagol canim. migren taşından bi başucumdaki çekmeceye bi de çantaya atmıştım güya ama arar ara bulamadık. ağrıdan düşünemedim de karanlıkta aklıma gelen yerler baktım. almanı tavsiye ederim. en azindan şakak alin bolgrsinde etkili. gecmiyor da kismen uyusuyor o ara uykuya daldin mi tamamdirZeynep bizi çok yoruyor dünürüm babasıyla sürekli savaş halindeler hatta bügün küstüler bile babası sinirinden evi terk etti Bi hava aldı geldi.
Canım migreni Allah düşman başına vermesin İstifra edebildiysen rahatlamışsındır. Herkes çok övü migren taşı duydun mu bilmiyorum bende ondan sipariş verecem bakalım nasıl olucak hatırlamak bile istemiyorum
Ahhh canım bunun için alıntı yapıcaktım işte sen yazınca hatırladım Rabbim rast getirsin işlerinizi inş gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin inş. Çocuklarının şansına bahtına herşey çok güzel olur inş,
Ooyyyy yerimde duramayrummm
Güle güle kullansın benim yakışıklı oğlum ayakları hep iyiye güzele hayırlara yürüsün inş.
Bizim müdür belli de olmaz cumaya kadar bekleyelim programları paylaşmayalım dedi buradada vaka sayıları bir haftada 2 katı olmuş neredeyse bügün banka işlerim vardı biraz dışarlardaydım ay Bi evde biz duruyormuşuz herkes dışarlarda koyversiler iyice Allah hayretsin sonumuzu
Kefir içebilir canım gayette sağlıklı ben kendim yapmayı beceremedim altınkılıç alıyorum zeynebe ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı neyse ki yoğurdu çok seviyor
canim esimle konuştuk beşiği aksamlari baska odaya birakacaz. bi deneyelim dedik. uyku duzeni oturursa abisiyle ayni odada kalsin istiyoruz. gece uyanmazsa egitime de gerek duymayabilirim ama baktik olmuyor yine mecbur verecem. arel kendi uyuyor ama bir kez kalkiyor genellikle beni görüp devam ediyor ya da hic kalkmıyor. hedefim buO kadar da kötü değilmiş o zaman peki tekrar verecek misin eğitim napcaksjn
oy guzel gelinim tersten geliyor e acele etti ama akli yapmadiklarinda kaldi demek ki geriye dönüp hallediveriyorrBenimki de tersten gidiyor . Once adımladı sonra tutunup kalkti sonra siraladi simdide yeni yeni emeklemeye basladi ama cok gitmiyor tembel
HahahBenimki de tersten gidiyor . Once adımladı sonra tutunup kalkti sonra siraladi simdide yeni yeni emeklemeye basladi ama cok gitmiyor tembel
abisine benzerse alışır o da hemen uyur inşallahsagol canimkefiri yapardım biraktim ya tekrar baslim iyi oldu bu hatirlatma
civan yatakta yapıyor öptürüyor kendini sıpa resmen aşk. civelegim diyorum
canim dünürum ben biraz bakindim bence ertelememeli. geçer diyoruz ama geçmeyen çok kişi okudum3 yaş 4 yaş şaşırdım. duyu bütünleme yapan fizyoterapist arkadaşım var onunla mi görüştursem diye düşündüm ama yakından olsa daha yardımı olacaktır. yani evet olabiliyor ama akışına bırakma normal değil diye düşünüyorum. üzüyorsam kusura bakma özür dilerim baştan ama korktum bende araştırınca. geç kalmaktansa yüzleşip mudahale etmek daha dogru geliyor.
ah insallah nasip olur
sagol canim. migren taşından bi başucumdaki çekmeceye bi de çantaya atmıştım güya ama arar ara bulamadık. ağrıdan düşünemedim de karanlıkta aklıma gelen yerler baktım. almanı tavsiye ederim. en azindan şakak alin bolgrsinde etkili. gecmiyor da kismen uyusuyor o ara uykuya daldin mi tamamdir
canim esimle konuştuk beşiği aksamlari baska odaya birakacaz. bi deneyelim dedik. uyku duzeni oturursa abisiyle ayni odada kalsin istiyoruz. gece uyanmazsa egitime de gerek duymayabilirim ama baktik olmuyor yine mecbur verecem. arel kendi uyuyor ama bir kez kalkiyor genellikle beni görüp devam ediyor ya da hic kalkmıyor. hedefim bu
oy guzel gelinim tersten geliyor e acele etti ama akli yapmadiklarinda kaldi demek ki geriye dönüp hallediveriyorr
bende beni kontrol ediyor diyorum babasınaabisine benzerse alışır o da hemen uyur inşallaharelinki sana olan aşkından
Hmm anladm bakalm benm oglm ne zman yuruyecek hevesi var. Ama emekleme de bizimki baya zorlandi cok surundu tam emeklemedi baya biValla bizimki 8 aylıkken miydi daha önce miydi hatırlamıyorum hep yürütülmek istiyodu kollarından tutup evin içinde turluyoduk sonra emeklemeye başlayınca vazgeçti sonra sıralamaya başladı derken zamanla yürüdü bikaç günde oldu adım atması, normal sanırım 11 ama her bebek farklı seninki geç kalmadı öyle dişünme sakın
Benimki de öyle sürünmesi 3 ay falan sürdü emeklemez artık dedim bianda emeklemeye başladıHmm anladm bakalm benm oglm ne zman yuruyecek hevesi var. Ama emekleme de bizimki baya zorlandi cok surundu tam emeklemedi baya bi
Vay bak gelinime senKardeşini oynatıyor yaprak sarmış tam hamarat gelinlik kız olmuş babasını üzmez ya zeynepcim
Yemedi içmedi dün ya..sinirlerim hop hop hopladı..bugün hic ısrar etmedim.dogum gunu icin glazür almıştim kentondan.kurabiyelerini süslerim diye.ama gördüAh yavrum ya Aliye azar mı ettik ne
Ahh bu okullar böyle olmasa çocuklar okulu da dersi de severdi de..yavrulara çile olduAhh Ahhh keşke herzaman oynarsa öyle. Daha çok babası ilgileniyor dersleriyle oda savaş halindeler zaten. İlk başlarda hece konusunda bizde yaşadık o sıkıntıyı dersler dışında farklı zamanlarda sorular sorduk evde ki eşyalar kaç hece hadi hecele falan diye oyunla yarışma ile hallettik şimdi sıkıntı yok çok şükür. Hem bebek hem 1.sınıf zor olur Allah kolaylık versin demişlerdi de bu kadarını beklemiyordum açıkcası yaşlandırdı bizi resmen
Canım genel anlamda ders çalışmaktan sıkılıyor dersi dinlemek istemiyor salonda derse giriyordu biz başında olmasak kapatıp çizgi film izliyor sen düşün gerisini odasını değiştirdik onu oturma odasına aldık bu defada görüntüyü kapatıyor resim çiziyor başka şeylerle oyalanıyor ders dinlemiyor eee babada çıldırıyor bizde derste oluyoruz her an bekleyemiyorum başında. Ayşecik bu sabah kahvaltısınıda doğru dürüst yemedi anlamadım ki dişe yoruyoruz yine çıksada kurtulsak diye de hangi irinden kurtulan biri çıksa öbürü var Zeynep hiç sıkıntı yaşamamıştım dişlerde
Ahh naif Alim sana da mı nazarlara değdi benim cadıyı sen yola getirirsin kibarlığınla derken birbirinizi yemeyin
Tam da onu yazacaktım sen yazmışsın zaten Zeynep de öyleydi hala daha öyle öpmek için izin istiyoruz bazen vermiyor bazen 1 öpme hakkı diyor oda öptüğüm yeri siliyor cadı yada saçından öptürüyor
Ahh keşke hep öyle olsa aslında çok tembel dağınık ve üşengeçtir ama sarmaya dayanamaz annem öğretmişti sürekli beraber sararlardı yemeği de çok sever annem onun için yapardı sürekli akşam anneannem olsa yapardı siz hiç yapmıyorsunuz deyince içim cız etti hazır ablamda varken oturduk sardık
Bende çok sık görmediğim için bu hallerinicanına okuyor ayşenin oyuncak bebek gibi zor alıyoruz elinden kucağında taşımak istiyordu geçende tutmuş altını değiştirmeye çalışıyor ben ablayım herşeyi yle ilgilenmek iyim diyor bide
Benim kız 6. Aydan beri sürünüyor. Tam bir komando . Kol kası yaptıBenimki de öyle sürünmesi 3 ay falan sürdü emeklemez artık dedim bianda emeklemeye başladı
Valla yemeyen bebek çok zor . Ama tek sağlıklı olsunlar diye kendimi avutuyorum. Geçen pazar günü kafasının üstüne düştü . Çok kısa süreli bir baygınlık geçiriyor gibi oldu , üstüne bir de kustu . Öyle korktum ki . Çok şükür ki bir şey olmadı . Ya Allah korusun sağlığı yerinde olmayıp hiç besleyemesem diye geldi hemen aklıma . Bu günümüze şükür inşallah iyi olurCanım ya hep aklımdaydın ama sürekli yazığta seni bunaltmayım istedim inş zamanla düzelecek daha iyi olacak 1 yaşa ne kaldı şurda mamayı bari iyi kötü içiyor. Ayşede bugün yeşil mercimek yemedi hep attı püskürttü örtü de sermemiştim mahvoldu her yer mama belki içer dedim onuda tam bitirmedi hala 120 cc yi zorla içiyor çoğu zaman 20 si kalıyor
Ahahah kıyamam uykuya geçme süresi uzadı azcık başka bir şey yok merak etme hafif geçerHahahhahahahahkız siz benim ömrümü uzatıyorsunuz yaa hahahah sesle güldüm gece gece eşim de diyor noldu..dedkm atak geliyormuş... o my gooott diyor adam da üzüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?