2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne gzel biz 10 ay 11 günlugz yurumeyi istiyo byle yurut diyo bni ama bilemiyorm erken yurur mu. Birde 11 aylk erken mi yurums oluyor nrmal mi
Valla bizimki 8 aylıkken miydi daha önce miydi hatırlamıyorum hep yürütülmek istiyodu kollarından tutup evin içinde turluyoduk sonra emeklemeye başlayınca vazgeçti sonra sıralamaya başladı derken zamanla yürüdü bikaç günde oldu adım atması, normal sanırım 11 ama her bebek farklı seninki geç kalmadı öyle dişünme sakın

Evet ya kimsenin umrunda değil o yüzden artıyo zaten bu kadar bugin yarın netleşir heralde açılop açılmayacağı hayırlısı olsun hakkımızda dünürcüm

Valla okuldayken yoğun oluyodum baya ama şu uzaktan eğitim sürecinde daha rahattım gerçekten sizin hakkınız ödenmez ben bikaç kere ders yaptım o bile ne kadar zor geldi sizi düşünemiyorum

Benimki de tersten gidiyor . Once adımladı sonra tutunup kalkti sonra siraladi simdide yeni yeni emeklemeye basladi ama cok gitmiyor tembel

sagol canim kefiri yapardım biraktim ya tekrar baslim iyi oldu bu hatirlatma
civan yatakta yapıyor öptürüyor kendini sıpa resmen aşk. civelegim diyorum
canim dünürum ben biraz bakindim bence ertelememeli. geçer diyoruz ama geçmeyen çok kişi okudum 3 yaş 4 yaş şaşırdım. duyu bütünleme yapan fizyoterapist arkadaşım var onunla mi görüştursem diye düşündüm ama yakından olsa daha yardımı olacaktır. yani evet olabiliyor ama akışına bırakma normal değil diye düşünüyorum. üzüyorsam kusura bakma özür dilerim baştan ama korktum bende araştırınca. geç kalmaktansa yüzleşip mudahale etmek daha dogru geliyor.
ah insallah nasip olur
sagol canim. migren taşından bi başucumdaki çekmeceye bi de çantaya atmıştım güya ama arar ara bulamadık. ağrıdan düşünemedim de karanlıkta aklıma gelen yerler baktım. almanı tavsiye ederim. en azindan şakak alin bolgrsinde etkili. gecmiyor da kismen uyusuyor o ara uykuya daldin mi tamamdir
O kadar da kötü değilmiş o zaman peki tekrar verecek misin eğitim napcaksjn
canim esimle konuştuk beşiği aksamlari baska odaya birakacaz. bi deneyelim dedik. uyku duzeni oturursa abisiyle ayni odada kalsin istiyoruz. gece uyanmazsa egitime de gerek duymayabilirim ama baktik olmuyor yine mecbur verecem. arel kendi uyuyor ama bir kez kalkiyor genellikle beni görüp devam ediyor ya da hic kalkmıyor. hedefim bu
Benimki de tersten gidiyor . Once adımladı sonra tutunup kalkti sonra siraladi simdide yeni yeni emeklemeye basladi ama cok gitmiyor tembel
oy guzel gelinim tersten geliyor e acele etti ama akli yapmadiklarinda kaldi demek ki geriye dönüp hallediveriyorr

abisine benzerse alışır o da hemen uyur inşallah arelinki sana olan aşkından

Hmm anladm bakalm benm oglm ne zman yuruyecek hevesi var. Ama emekleme de bizimki baya zorlandi cok surundu tam emeklemedi baya bi

Kardeşini oynatıyor yaprak sarmış tam hamarat gelinlik kız olmuş babasını üzmez ya zeynepcim
Vay bak gelinime sen Ali'm yaşadı
Ah yavrum ya Aliye azar mı ettik ne
Yemedi içmedi dün ya..sinirlerim hop hop hopladı..bugün hic ısrar etmedim.dogum gunu icin glazür almıştim kentondan.kurabiyelerini süslerim diye.ama gördü karnı da ac oldugundan yakama pacama yapıştı anne kek yap süsle diye bekleyemedi yaptık..ama hic tavsiye etmem resmen ruj gibi tadı var ama ali nam nam diyerek yedi.daha da almam.icime de hic sinmedi sanki boya Ali de boyali kek diyor.haklı cocuk safii boya doğum günü yaklaşıyor..hicbir hazırlıgim yok pesine de ervanın dogum gunu asĺında Alinin dogum gununde suslemeleri hep kendim yapmıştım.elimden geliyor ama simdi nerdeeee..elim degip hazirini bile alamadim daha keske atmayaydım ayy jadee icimi döktüm sana ne uzun olmuş
Ahh bu okullar böyle olmasa çocuklar okulu da dersi de severdi de..yavrulara çile oldu Allah yardım etsin güzel kızıma yavrum benim..dersten once 21 ya Vedud ya Allah mı ceksen acaba? sevgisi artsın derslere ne bileyim birden aklıma geldi..belki baska esmalar da vardır dersi sevmesi icin..bakmak lazım google teyzeye
Ali de güreşiyor erva ile yapma oglum.minik diyorum..olsuuuun diyor herseye cevabı var simdikilerin valla Ali de Goktug gibi sevgi pitircigi idi ama huyu suyu bi baska oldu..
Ya bu arada aklıma takılıyor Ali doğduğunda erkeb doğduğu için yuzunde kulaklarinda tuyler vardi.kulaklari dokuldu..ama yuzunde fuallerinde alninda yer yer ciddi tuylenme hala var..sorun olur mu bunlar ya? Bi temizlenmedi..bu ara kafaya taktim

Benimki de öyle sürünmesi 3 ay falan sürdü emeklemez artık dedim bianda emeklemeye başladı
Benim kız 6. Aydan beri sürünüyor. Tam bir komando . Kol kası yaptı bazen dizlerinin üstüne duruyor , tam emekleyecek diyorum atıyor kendini tekrar yere , sürünmeye devam . Ellerinden tutup yürümeyi çok seviyordu ancak dengeyi kendi sağlamıyor diye unutturmaya çalıştık . Bu ara favorisi kendi sağa sola tutunup yürümek . Eşyalar arasında geçiş yapıyor . Duvarlara tutunuyor . Yürüme arkadaşı ona eşlik ediyor , bakalım ne zaman yürüyecek

Helinnnnn ertelemek istemiyorum ben de ancak bir şekilde yedirmen lazım diyecek olma ihtimalleri yüksek diye gidesim bile gelmiyor . Kan tahlili 1 yaşında yapacaklar onu beklesem mi diye biraz ağırdan aldım . Çocuğun damarını bulamıyorlar perişan oluyoruz . Ama burdan okuduklarımla ister istemez kıyas yapıyorum elbette normal değil . Randevu açılmasını bekliyorum bakalım . Bu durumda Duyu bütünleme ile de neler yapılabilir ki hiç bilemiyorum . İşe yarar mı dersin ? İşe yaracaksa burdan birilerini de bulmaya çalışırım . Hiç sanmıyorum ama araştırırım .

minikbebegim9640 canım zayıflığına takılmıyorum . Yeyip kilo alamayan da var . Anormal bir durum olması , yemeyi yutmayı öğrenememesi, bağışıklığının düşmesi beni korkutuyor . Süte de bebe bisküvisine de zararlı deniliyor . Sırf öğrensin yesin diye zararlı da olsa eline verdiğim şeyler oluyor . Bakalım hayırlısı inşallah düzelir , yemeyen bebek çok zor .

misskokulumm önüne çizgi film açmayı denedim , hipnoz olmuş gibi bakıyor . İyi güzel hoş , ağzına kaşık gelirken hipnoz olmuş olsa da elleri hooop devreye giriyor. Bir iki kere denedim Merak edip ama yok onunla da yemiyor .
Senin ki yine bebekle mutfakta arkandaymış . Bizimki o videodan daha fazlası . Hala yapıyor eşim . Çocuğu kucağına verip yemek yapmaya geçiyorum , ben ocağın başındayken omuzlarıma bindiriyor senayı . Sena nın da hoşuna gidiyor , napayım Sena öyle istiyor deyip çıkıyor . Okul işlerini yapıyorum geliyor burnumun dibine girdiriyor çocuğu , kalemi alıyor , telefona el atıyor . Çocuk gelmek istedi deyip bir de içinden çıkıyor ya deli oluyorum .

Valla yemeyen bebek çok zor . Ama tek sağlıklı olsunlar diye kendimi avutuyorum. Geçen pazar günü kafasının üstüne düştü . Çok kısa süreli bir baygınlık geçiriyor gibi oldu , üstüne bir de kustu . Öyle korktum ki . Çok şükür ki bir şey olmadı . Ya Allah korusun sağlığı yerinde olmayıp hiç besleyemesem diye geldi hemen aklıma . Bu günümüze şükür inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…