2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen de bnm gibisin kilo konusunda çok takıntılıyım ben de hergün tartılırım bugün tam 3 aylığım dünden beri bir kaç yüz gram eksik çıkmayı umut ediyorum

Merhaba geçen ay Dr genel bir iç organlarının usgsini istedi. Karaciğer, vs bakıldı safra kesemde 9mm lik bir taş varmış onu da öğrenmiş oldum. Herhangi bir şikayetim olmamıştı şimdiye kadar. Dr bir gece sancılanırsan safra keseden olduğunu bileceğiz artık dedi. Sizin taşın boyutu ne kadar acaba ne zaman rahatsızlık vermeye başlıyor bu taşlar? Yapılabilecek bir şey yokmuş ameliyattan başka. Siz bir kür tedavi vs uyguladınız mı küçülmesi için?

Benimde kizim 1 yasinda emziriyorum hala bende kac tane doktora gittim beslenmene dikkat edersen emzir diyolar kuzum tandem yapan cok anne var istersen bi arastir

Size de afiyet olsun, pişti mi bulgur pilavlari yarasin bebislere
Bu arada son liste katılmayanların listesi mi? Benim adım yok son biraz önceki listede
Başka aktif arkadaşların adı var. Bilemedim
Canım aktif olmayanları etiketledim ama arada aktif olanlarda kaçmış olsun daha aktif olurlar

Eğer enseden geliyorsa canım o tansiyon dusuklugundendir benimde öyle oluyor . Doktor tansiyonun düşme zamanları bu zamanlar tuzlu yiyebilirsin dedi . Ödemden korkuyorum dedim bu aylarda degil o dedi 30 lü haftalarda ben dikkat et diye soyleyecem dedi . Tuzlu ayran kraker falan ye o anda .

Bence bu yenirrrr maşallah kuzuya sağlık versin Rabbim
Benimde kizim 1 yasinda emziriyorum hala bende kac tane doktora gittim beslenmene dikkat edersen emzir diyolar kuzum tandem yapan cok anne var istersen bi arastir
Canım Beslenmeme dikkat ediyorum osterojen progestan hormonun hamilelik ilerledikce cok yükselicegini ve bununda oğluma faydasının degil zararinin olacağını söylediler o yüzden bırakmaya çalışıyorum

Herkese günaydınnnn Ya benim folik asitim artık bitti bugün. Ee bende artık 12. haftada olduğum için gidip 1 kutu daha almayacağım. Bunun yerine pregnacare original almayı düşünüyorum kızlar. İçinde bir sürü multivitamin,demir falan varmış. Hem böylece o kokulu demir hapını içmekten kurtulurum diye düşündüm. Var mı aranızda kullanan? Bugün almayı düşünüyorum.

Mide icin her sabah panpas kullaniyorum iyi geliyor. Gun icinde de sorun olursa gaviscon.

Ben bi genel cerrahi hocasiyla gorustum prof ozdemir aktan. Direk ameliyat ederdim normalde bekletilmez kanala girerse is cikmaza girer dedim hatta adamcagiz benim icin literatur taradi tekrar son donem oldugu icin dayanman lazin dedi. Mide problemi yapmiyor aksine kaburga agrisi gibi bi agri ve sirt agrisi yapiyor. Hoca bana keske bebek daha kucukken gelseydin de ameliyatini yapsaydik dedi. Gec kaldim iste. Ameliyatin bebege hic bir zarari yok bu arada.

Baska konu icin gelip.buralara karisayim biraz ) ocean mummy tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…