Sen de bnm gibisin kilo konusunda çok takıntılıyım ben de hergün tartılırım bugün tam 3 aylığım dünden beri bir kaç yüz gram eksik çıkmayı umut ediyorumYa otururken pit pit biseyler hissettim ayni noktada aralikli 3 defa oldu
Allah Allah tarifine benziyor insallah bebistir
cok hos yaa
Gunluk tartilmak aliskanlik olmus biraz gebelik oncesi de boyleydimama kilo takibimi haftalik not ediyorum. Haftalik konusunda haklisin ama maalesef elimde degil
Insallah ben de dogru hissetmisimdir
Merhaba geçen ay Dr genel bir iç organlarının usgsini istedi. Karaciğer, vs bakıldı safra kesemde 9mm lik bir taş varmış onu da öğrenmiş oldum. Herhangi bir şikayetim olmamıştı şimdiye kadar. Dr bir gece sancılanırsan safra keseden olduğunu bileceğiz artık dedi. Sizin taşın boyutu ne kadar acaba ne zaman rahatsızlık vermeye başlıyor bu taşlar? Yapılabilecek bir şey yokmuş ameliyattan başka. Siz bir kür tedavi vs uyguladınız mı küçülmesi için?maalesef taş öncesinde de vardı ama sadece mide rahatsızlığı yapıyordu. doktora gitmiştim o da olursan daha iyi ama şu an için acelesi yok dedi. çok şükür ağrısı yok ama midem çok kötü. gebelikten mi tastan mi bilmiyorum. kullandığım mide ilaçlarıni da gebelikte kullanamıyorum. bu aralar kontrol için bir genel cerraha gitmek istiyorum. insallah gebelik süresince bir problem çıkarmaz.
size de çok geçmiş olsun. insallah doğuma kadar çok sıkıntı yaşamadan atlatırsınız.
Çok geçmiş olsun iyi düşün allah iyilikler yaşatsınKese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
Geçmiş olsun.umarim düzelir sağlıkla kucağına alirsinKese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
Kocaman maşallah kuzuya , Allah hep korusun, güzelliklerle, sağlıkla büyüsün inşallah
Tüm yavrucuklar
Bilgileri yaz kuzum ekleyeyim hemenMerhaba ben yokum sanırım listede
Kuzum sen listede varsın ben biraz katılımı az olan arkadaşların nicklerini paylaştımSon listede yokum sanırım, buraya ekleneyim;
Babybirds
SAT 01 Temmuz 2019
TDT 04 Nisan 2020
2.cocuk
Cinsiyet ?
Teşekkür ederim öptüm seni kocaman
Kocaman maşallah kuzuya , Allah hep korusun, güzelliklerle, sağlıkla büyüsün inşallah
Tüm yavrucuklar
Bence bu yenirrrr
Benimde kizim 1 yasinda emziriyorum hala bende kac tane doktora gittim beslenmene dikkat edersen emzir diyolar kuzum tandem yapan cok anne var istersen bi arastirKan değerlerim düşük çıktı 3 doktora gittim sutümün oğluma faydasının olmayacağını gebelikten dolayı bir hormon yükseliyormuş oda oğluma zararının olacağını hasta eder bagırsakları bozulur dedi üstelik birde karnımdakinin send3n başka beslenme şansı yok ama 1 yaşındaki her türlü beslenir dedi
Geçecek canım inşallah ama biz etkilenmez aksine sana moral destek olmaya çalışırız ne zaman istersen biz burdayizKese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
Olurrrr dedikoduda olur sohbete herşey dahilBiraz dahami dedikodu diyorsun başkan
Burda kk da banada yapmışlardı ilkte yanlış cıktı hiç kafanı karıştırma az kaldi zaten öğrenmemizeİnstamgramda Bi bayan var nub ile tahmin ediyor fotoğrafı ona göndermeyi düşünüyorum
Canım aktif olmayanları etiketledim ama arada aktif olanlarda kaçmış olsun daha aktif olurlarSize de afiyet olsun, pişti mi bulgur pilavlariyarasin bebislere
Bu arada son liste katılmayanların listesi mi? Benim adım yok son biraz önceki listede
Başka aktif arkadaşların adı var. Bilemedim
Eğer enseden geliyorsa canım o tansiyon dusuklugundendir benimde öyle oluyor . Doktor tansiyonun düşme zamanları bu zamanlar tuzlu yiyebilirsin dedi . Ödemden korkuyorum dedim bu aylarda degil o dedi 30 lü haftalarda ben dikkat et diye soyleyecem dedi . Tuzlu ayran kraker falan ye o anda .Kızlar size bir konuda daha sorum var. Ya benim çok bulantim falan olmadı haksizligim uyku halinde geçecek gibi çok az kaldı ancak geçmeyen ve neredeyse hergün olan baş ağrılarım var enseden gelen beni mahvediyor. Merdiven çıkmıyorum düşünün tetikleyecek de başlayacak agrım diye böyle durumu olan var mi aranizda
Bence bu yenirrrrmaşallah kuzuya sağlık versin Rabbim
Canım Beslenmeme dikkat ediyorum osterojen progestan hormonun hamilelik ilerledikce cok yükselicegini ve bununda oğluma faydasının degil zararinin olacağını söylediler o yüzden bırakmaya çalışıyorumBenimde kizim 1 yasinda emziriyorum hala bende kac tane doktora gittim beslenmene dikkat edersen emzir diyolar kuzum tandem yapan cok anne var istersen bi arastir
maalesef taş öncesinde de vardı ama sadece mide rahatsızlığı yapıyordu. doktora gitmiştim o da olursan daha iyi ama şu an için acelesi yok dedi. çok şükür ağrısı yok ama midem çok kötü. gebelikten mi tastan mi bilmiyorum. kullandığım mide ilaçlarıni da gebelikte kullanamıyorum. bu aralar kontrol için bir genel cerraha gitmek istiyorum. insallah gebelik süresince bir problem çıkarmaz.
size de çok geçmiş olsun. insallah doğuma kadar çok sıkıntı yaşamadan atlatırsınız.
Herkese günaydınnnnYa benim folik asitim artık bitti bugün. Ee bende artık 12. haftada olduğum için gidip 1 kutu daha almayacağım. Bunun yerine pregnacare original almayı düşünüyorum kızlar. İçinde bir sürü multivitamin,demir falan varmış. Hem böylece o kokulu demir hapını içmekten kurtulurum diye düşündüm. Var mı aranızda kullanan? Bugün almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?