2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Aman kucultmeye falan calismayin zaten oyle bir tedavi yok da bisey yapmayin. Gider kanala sıkısir daha buyuk bela. Bende bir suru tas var. 12. Haftamda falan basladi agrisi keske o zmaan ameliyat olsaymisim. Simdi cok.cekiyorum

benim 3, 4 taş gözlemlendi diyordu raporda. en büyüğü 19 mm di tabi bu 3 sene önceki hali.
bu boyyuttayken doktorun dediği hiç bir sıkıntı da cikarmayabilir bir iki ay içinde problem de çıkarabilirdi. ben de safra kesesi ağrısı değil (o nasıl oluyor bilmiyorum) mide ağrısı oluyordu. zaten mide ağrısı şikayetiyle gitmiştim. tastan haberim yoktu.
perhiz vermişti. ve mide ilaci. kendim de deneme yaniilma yoluyla dokunanları bulmuştum. mesela oruç tutarken yumurta çok rahatsız ediyordu. yumurtanın sarısındaki yağ üstüne çok da su icilmezse safrayı rahatsız edermiş.

taşi yok edecek bir tedavi yok dedi bana dr. rahatsızlık verince geleceksin demişti. bunların yan etkilerini azaltabilirsin demişti. en korktuğum kusmanin taşlanmayi arttırması. umarım öyle bir şey olmamıştır.
bol su için yağlı yiyeceklerden uzak durun ve en önemlisi sakin stres yapmayın..midenin bas düşmanı stres ve üzüntü. 9 mm küçük bir şey olmaz Allah'ın izniyle

çok teşekkür ederim cevabınız için. dr bana da öyle kesin konuşaydı çoktan ameliyat olurdum. 3 sene önceydi çünkü. hayatın boyunca sıkıntı cikarmayabilir deyince ona inandım. sizi de duyunca hemen dr gitmem gerektiğini anladim.

Çok teşekkür ediyorum açıklamanız için sağsağlim ağrı, sızı olmadan geçer inşallah hamileliğiniz. Allah razı olsun

Guuuuunaaaayyydiiiiinnnn din din din din din bacolaaarrr

Günaydınnn. Herkese musmutluu günler diliyorum.
Bu arada bir rüya gördüm hemen anlatmak istiyorum.
Bebeğim doğmuştu yanakları kocaman çok şeker bir şeydi. Hemen alıp emziriyorum hiç canım yanmıyordu. Doğumu hatırlamıyordum bile o kadar kolay geçmiş sözdee. Ayyy inşallah gerçek Hayatta da böyle olsun. Aminn.

Amin canım kolayca geçer gider inşallah güzel düşünelim güzel olsun

Ilk cocuk yaa ondandr blki ben de hic gormuorm dogum anini insllh gerrckten de ole guzl olur dogumlrimz

Canım kaşıntı zaman zaman bende de oluyor. Elma sirkesini yarı yarıya sulandır. Gün aşırı önce arkaya pamukla sil. Bir de akşamları yatarken çamaşır giyme hava alsın altın. Bi annelerin sitesinde okudum. Bana oldukça fayda sağladı. Şuan kaşıntım yok. Devam etseydi doktoruma söyleyecektim. İlaç kullanmak sakıncalı olabilir. O yüzden doğal yolla haleltmeye bak.

Çok çok teşekkür ederim

Hayrolsun inşallah ben hamile kalmadan önce üçüz doğurup emziriyordum . O emzirme hissi uyandığımda beni nasıl huzurlu hissettirmişti anlatamam

Kızlar günaydın herkese biz şimdi hastaneden çıktık dünde söz verdim size paylaşcam diye gittik gördük çok hareketli bizim mucizem iz valla gülmekten bayılacaktım dönmeler taklalar ama cinsiyet ögrenme dik ay sonuna artık

Benim doktorum içini baticon ile temizledi. İlaç tavsiye etmedi.

Allah sağlıkla ilerletsin canım bak sen şu küçüğee Her baktırdığımızda biraz daha büyüyecekler içimizde gerçekten bi mucize gerçekleşiyor Allah'ım sen bütün annelerin karnındaki mucizeleri yaradansın hepimizin bebeğini sen koru
Ay beklemek ne heyecanlı bir de hareketi filan ilerleyen aylarda hissedeceğiz ben de çok merak ediyorum cinsiyetini umarım en kısa zamanda sizinkinin cinsiyetini öğrenirsiniz. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…