Merhaba geçen ay Dr genel bir iç organlarının usgsini istedi. Karaciğer, vs bakıldı safra kesemde 9mm lik bir taş varmış onu da öğrenmiş oldum. Herhangi bir şikayetim olmamıştı şimdiye kadar. Dr bir gece sancılanırsan safra keseden olduğunu bileceğiz artık dedi. Sizin taşın boyutu ne kadar acaba ne zaman rahatsızlık vermeye başlıyor bu taşlar? Yapılabilecek bir şey yokmuş ameliyattan başka. Siz bir kür tedavi vs uyguladınız mı küçülmesi için?
Teşekkürler, onu da araştırayımBaska konu icin gelip.buralara karisayim biraz) ocean mummy tavsiye ederim
benim 3, 4 taş gözlemlendi diyordu raporda. en büyüğü 19 mm di tabi bu 3 sene önceki hali.Merhaba geçen ay Dr genel bir iç organlarının usgsini istedi. Karaciğer, vs bakıldı safra kesemde 9mm lik bir taş varmış onu da öğrenmiş oldum. Herhangi bir şikayetim olmamıştı şimdiye kadar. Dr bir gece sancılanırsan safra keseden olduğunu bileceğiz artık dedi. Sizin taşın boyutu ne kadar acaba ne zaman rahatsızlık vermeye başlıyor bu taşlar? Yapılabilecek bir şey yokmuş ameliyattan başka. Siz bir kür tedavi vs uyguladınız mı küçülmesi için?
çok teşekkür ederim cevabınız için. dr bana da öyle kesin konuşaydı çoktan ameliyat olurdum. 3 sene önceydi çünkü. hayatın boyunca sıkıntı cikarmayabilir deyince ona inandım. sizi de duyunca hemen dr gitmem gerektiğini anladim.Mide icin her sabah panpas kullaniyorum iyi geliyor. Gun icinde de sorun olursa gaviscon.
Ben bi genel cerrahi hocasiyla gorustum prof ozdemir aktan. Direk ameliyat ederdim normalde bekletilmez kanala girerse is cikmaza girer dedim hatta adamcagiz benim icin literatur taradi tekrar son donem oldugu icin dayanman lazin dedi. Mide problemi yapmiyor aksine kaburga agrisi gibi bi agri ve sirt agrisi yapiyor. Hoca bana keske bebek daha kucukken gelseydin de ameliyatini yapsaydik dedi. Gec kaldim iste. Ameliyatin bebege hic bir zarari yok bu arada.
Amin teşekkur ederim cümlemizinkini Allah korusunBence bu yenirrrrmaşallah kuzuya sağlık versin Rabbim
Çok teşekkür ediyorum açıklamanız içinbenim 3, 4 taş gözlemlendi diyordu raporda. en büyüğü 19 mm di tabi bu 3 sene önceki hali.
bu boyyuttayken doktorun dediği hiç bir sıkıntı da cikarmayabilir bir iki ay içinde problem de çıkarabilirdi. ben de safra kesesi ağrısı değil (o nasıl oluyor bilmiyorum) mide ağrısı oluyordu. zaten mide ağrısı şikayetiyle gitmiştim. tastan haberim yoktu.
perhiz vermişti. ve mide ilaci. kendim de deneme yaniilma yoluyla dokunanları bulmuştum. mesela oruç tutarken yumurta çok rahatsız ediyordu. yumurtanın sarısındaki yağ üstüne çok da su icilmezse safrayı rahatsız edermiş.
taşi yok edecek bir tedavi yok dedi bana dr. rahatsızlık verince geleceksin demişti. bunların yan etkilerini azaltabilirsin demişti. en korktuğum kusmanin taşlanmayi arttırması. umarım öyle bir şey olmamıştır.
bol su için yağlı yiyeceklerden uzak durun ve en önemlisi sakin stres yapmayın..midenin bas düşmanı stres ve üzüntü. 9 mm küçük bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Mesela benCanım aktif olmayanları etiketledim ama arada aktif olanlarda kaçmış olsun daha aktif olurlar
Guuuuunaaaayyydiiiiinnnn din din din din din bacolaaarrr
Günaydın yeni uyananlar oohhhGuuuuunaaaayyydiiiiinnnn din din din din din bacolaaarrr
Amin canım kolayca geçer gider inşallah güzel düşünelim güzel olsunGünaydınnn. Herkese musmutluu günler diliyorum.
Bu arada bir rüya gördüm hemen anlatmak istiyorum.
Bebeğim doğmuştu yanakları kocaman çok şeker bir şeydi. Hemen alıp emziriyorum hiç canım yanmıyordu. Doğumu hatırlamıyordum bile o kadar kolay geçmiş sözdee. Ayyy inşallah gerçek Hayatta da böyle olsun. Aminn.
Yok kiiz yeni uyanmdimGünaydın yeni uyananlar oohhh
Ilk cocuk yaa ondandr blkiGünaydınnn. Herkese musmutluu günler diliyorum.
Bebeğim doğmuştu yanakları kocaman çok şeker bir şeydi. Hemen alıp emziriyorum hiç canım yanmıyordu. Doğumu hatırlamıyordum bile o kadar kolay geçmiş sözdee. Ayyy inşallah gerçek Hayatta da böyle olsun. Aminn.
Canım kaşıntı zaman zaman bende de oluyor. Elma sirkesini yarı yarıya sulandır. Gün aşırı önce arkaya pamukla sil. Bir de akşamları yatarken çamaşır giyme hava alsın altın. Bi annelerin sitesinde okudum. Bana oldukça fayda sağladı. Şuan kaşıntım yok. Devam etseydi doktoruma söyleyecektim. İlaç kullanmak sakıncalı olabilir. O yüzden doğal yolla haleltmeye bak.Arkadaşlar aranızda mantar yüzünden zalaın fitil kullanan var mı? Ya da başka bir fitil mantar ilacı. Doktor son noktaya gelmeden kullanma pek tavsiye etmiyorum dedi ama yazdı. Eşim diyor ki bitkisel takılalım içme yan etkisi varmış diyorbende mantarin da zarari var neticede dedim ne yapayım bilemedim inanın geçmiyor çünkü 1 haftadır direniyorum ama bi gecer gibi oldu yok geçmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz fitil konusunda zarar, kâr olarak?
Çok çok teşekkür ederimCanım kaşıntı zaman zaman bende de oluyor. Elma sirkesini yarı yarıya sulandır. Gün aşırı önce arkaya pamukla sil. Bir de akşamları yatarken çamaşır giyme hava alsın altın. Bi annelerin sitesinde okudum. Bana oldukça fayda sağladı. Şuan kaşıntım yok. Devam etseydi doktoruma söyleyecektim. İlaç kullanmak sakıncalı olabilir. O yüzden doğal yolla haleltmeye bak.
Hayrolsun inşallahGünaydınnn. Herkese musmutluu günler diliyorum.
Benim doktorum içini baticon ile temizledi. İlaç tavsiye etmedi.Arkadaşlar aranızda mantar yüzünden zalaın fitil kullanan var mı? Ya da başka bir fitil mantar ilacı. Doktor son noktaya gelmeden kullanma pek tavsiye etmiyorum dedi ama yazdı. Eşim diyor ki bitkisel takılalım içme yan etkisi varmış diyorbende mantarin da zarari var neticede dedim ne yapayım bilemedim inanın geçmiyor çünkü 1 haftadır direniyorum ama bi gecer gibi oldu yok geçmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz fitil konusunda zarar, kâr olarak?
Allah sağlıkla ilerletsin canım bak sen şu küçüğeeKızlar günaydın herkese biz şimdi hastaneden çıktık dünde söz verdim size paylaşcam diye gittik gördük çok hareketli bizim mucizem iz valla gülmekten bayılacaktım dönmeler taklalar ama cinsiyet ögrenme dik ay sonuna artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?