Ay siz 14.haftada ogrenemediyseniz ozaman ben haftaya öğrenmek için hiç heves etmesemmi diyorumKızlar günaydın herkese biz şimdi hastaneden çıktık dünde söz verdim size paylaşcam diye gittik gördük çok hareketli bizim mucizem iz valla gülmekten bayılacaktım dönmeler taklalar ama cinsiyet ögrenme dik ay sonuna artık
SAT 24 TEMMUZ, tahmini Doğum tarihi 29 NİSAN 2020 yaşım 40 ilk bebek. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaBilgileri yaz kuzum ekleyeyim hemen
Kızlar günaydın herkese biz şimdi hastaneden çıktık dünde söz verdim size paylaşcam diye gittik gördük çok hareketli bizim mucizem iz valla gülmekten bayılacaktım dönmeler taklalar ama cinsiyet ögrenme dik ay sonuna artık
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun çok çok çok mutlu olacağınız bir yıl dolu dolu sizin olsun♥ yavruya çok geçmiş olsun bu arada kimi duysam ishal muhtemelen salgın var ben olsam ilerlemeden götürürdüm.
Günaydın, mutlu yıllar iyi ki doğmuşsunuz..
İshale iyi gelen Reflor eczanede satılıyor biraz pahalı ama etkili olur ishale karşı kullanılan bir probiyotik bence bir sorun eczacınıza çocuklar için de uygun mu bilemem ama ben ishalken kullandım iyi geldi geçmiş olsun.. sevgiler..
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yaşların olsN
Oğlunada çok geçmiş olsun. Benim çok bir bilgim yok ama inşallah bir an evvel iyileşir
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana hep güzellik getirsin.İshal bu ara çok salgın seviyorsa muz yedirip,kola içirebilirsiniz.
Geçmiş olsun kuzucugabence götürün doktora alsın ilaçlarını halsiz kalır yoksa iyice.
Doğum günün de kutlu olsun bu arada
Mutlu yıllar canım çocuklarınla
Doktora mutlaka görür derim ben ishal basit birşey değil. Geçmiş olsun
doğum gününüz kutlu olsun. tüm sevdiklerinizle uzun güzel bir ömrünüz olsun. oğlunuza da çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşir inşallah
gözünüz aydın... sağlıkla gelsin minik prenses.
çok geçmiş olsun. insallah bir daha olmaz.
Canım bende de var üstelik en başından beri dikkat etmen lazım progestan düzenli kullan ağır kaldırma çünkü benim sürekli geçip tekrarlıyor inşallah sağlıkla kucağımıza alalım canım yavrularımızıKese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
nice musmutlu yılların olsun canımmmHepinize güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederm kızlar iyi ki varsınız
Dün çocuğumun ishali devam edince hastaneye götürdüm . 2 serum yedi , bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş salgın da varmış . Kusma olmadı erkenden gidince önlemini erkenden almış olduk çok şükür..Bütün günü hastanede geçirdik diyebilirim..
Çok şükür yavaş yavaş düzeliyor gibi. Fakat Malesef antibiyotik kullanmak zorunda . İlk antibiyotiği ve ilk serumunu yedi kuzumm.
Bağırsak düzenleyici ilaç da verdi. Birde çinko eksik çıkmış çinko ilacı verdi.
Sizler nasılsınız ? Bakamadm bi kaç gündür okuyamıyorum. İyi olduğunuzu umuyorum
Dikkat et canım geçmiş olsun kuzuyaHepinize güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederm kızlar iyi ki varsınız
Dün çocuğumun ishali devam edince hastaneye götürdüm . 2 serum yedi , bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş salgın da varmış . Kusma olmadı erkenden gidince önlemini erkenden almış olduk çok şükür..Bütün günü hastanede geçirdik diyebilirim..
Çok şükür yavaş yavaş düzeliyor gibi. Fakat Malesef antibiyotik kullanmak zorunda . İlk antibiyotiği ve ilk serumunu yedi kuzumm.
Bağırsak düzenleyici ilaç da verdi. Birde çinko eksik çıkmış çinko ilacı verdi.
Sizler nasılsınız ? Bakamadm bi kaç gündür okuyamıyorum. İyi olduğunuzu umuyorum
Çok teşekkür ederm canımm :)nice musmutlu yılların olsun canımmm❤
Sağol canım geçiyor inşallahDikkat et canım geçmiş olsun kuzuya
Maşallah hayırlısı olsun inşallah :)Arkadaşlar doktora gittim ense kalınlığı iyi çıktı hi. durmadı miniğim. bir çıkıntı gördüm dedi. Erkek tahmin ediyorum torbaları oluşursa kesinleşir dedi. Bu haftalarda yanılma okuyor dedi
Oğlan olur diye korku mu sardıbenim iki oğlan var .ya şu son bir haftadır sanki dr erkek diyecekmis gibi hissediyorum.niye böyle olduysam anlamadım.
heralde sanırsam galiba.bir yandan dr a gitmek için can atıyorum.biyandan da hiç gitmek istemiyorum.ayy böyle diyince günaha giriyormuyum acaba üçüncüyu Kız istemekleOğlan olur diye korku mu sardı
Tabiki de hayırheralde sanırsam galiba.bir yandan dr a gitmek için can atıyorum.biyandan da hiç gitmek istemiyorum.ayy böyle diyince günaha giriyormuyum acaba üçüncüyu Kız istemekle
Parolun hiç etkisi olmuyor bana o yüzden icmemeyi daha mantıklı buluyorum kan basıncını bende okudum internette ama baya hergun agriyinca da tedirgin oldum artık hayatimi baya etkiliyor çünkü artık başım agriyo demekten utanıyorum hergun hergunKan hacmi arttigi icin cok normal bas agrilari. Bende de iki gune bir muhakkak oluyor. Turkiye’deki Parol’un bir zarari yok hamilelikte ve emzirirken diye biliyorum.
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer kanama alanınKese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
Ay gerçekten mi hemen bi tansiyon aleti alayim eve o zaman bakayım hergün. Migrenim yoktu normalde ama migrende uyuyp uyanınca düzelir diye biliyorum ben uyuyorum uyandığımda hala devam ediyor agrımO baş ağrıniz başladığı sırada tansiyonunuzu olcturmenizi tavsiye ederim.bazen gebeliklerde tansiyon rahatsızlığı olabiliyor.takip edilmesi gerekebilir.bazi baş ağrıları ise migren olabilir gebelikte tetikleyebilir migreni
Ya maşallah sizeGünaydınlar. Mutlu hafta sonlarınız olsun kızlar. Buğün 14+1 olduk kızçemle
Canim sagol ya deneyeyim bi onu da yanlız değilim demekkiEğer enseden geliyorsa canım o tansiyon dusuklugundendir benimde öyle oluyor . Doktor tansiyonun düşme zamanları bu zamanlar tuzlu yiyebilirsin dedi . Ödemden korkuyorum dedim bu aylarda degil o dedi 30 lü haftalarda ben dikkat et diye soyleyecem dedi . Tuzlu ayran kraker falan ye o anda .
Merhaba geçen ay Dr genel bir iç organlarının usgsini istedi. Karaciğer, vs bakıldı safra kesemde 9mm lik bir taş varmış onu da öğrenmiş oldum. Herhangi bir şikayetim olmamıştı şimdiye kadar. Dr bir gece sancılanırsan safra keseden olduğunu bileceğiz artık dedi. Sizin taşın boyutu ne kadar acaba ne zaman rahatsızlık vermeye başlıyor bu taşlar? Yapılabilecek bir şey yokmuş ameliyattan başka. Siz bir kür tedavi vs uyguladınız mı küçülmesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?