2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay siz 14.haftada ogrenemediyseniz ozaman ben haftaya öğrenmek için hiç heves etmesemmi diyorum

Ohh maşallah içiniz rahatlamıştır baya o hareketleri gördükten sonra. Nazlı çıktı demek göstermedi birazcık daha sabır o zaman. İçinizden geçen bir şey var mı?

Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yaşların olsN
Oğlunada çok geçmiş olsun. Benim çok bir bilgim yok ama inşallah bir an evvel iyileşir
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana hep güzellik getirsin. İshal bu ara çok salgın seviyorsa muz yedirip,kola içirebilirsiniz.
Geçmiş olsun kuzucuga bence götürün doktora alsın ilaçlarını halsiz kalır yoksa iyice.
Doğum günün de kutlu olsun bu arada
Mutlu yıllar canım çocuklarınla
Doktora mutlaka görür derim ben ishal basit birşey değil. Geçmiş olsun

Hepinize güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederm kızlar iyi ki varsınız
Dün çocuğumun ishali devam edince hastaneye götürdüm . 2 serum yedi , bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş salgın da varmış . Kusma olmadı erkenden gidince önlemini erkenden almış olduk çok şükür..Bütün günü hastanede geçirdik diyebilirim..
Çok şükür yavaş yavaş düzeliyor gibi. Fakat Malesef antibiyotik kullanmak zorunda . İlk antibiyotiği ve ilk serumunu yedi kuzumm.
Bağırsak düzenleyici ilaç da verdi. Birde çinko eksik çıkmış çinko ilacı verdi.
Sizler nasılsınız ? Bakamadm bi kaç gündür okuyamıyorum. İyi olduğunuzu umuyorum

Kese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
Canım bende de var üstelik en başından beri dikkat etmen lazım progestan düzenli kullan ağır kaldırma çünkü benim sürekli geçip tekrarlıyor inşallah sağlıkla kucağımıza alalım canım yavrularımızıdışarda varmı bişiy kanama falan?

nice musmutlu yılların olsun canımmm

Dikkat et canım geçmiş olsun kuzuya

nice musmutlu yılların olsun canımmm
Çok teşekkür ederm canımm :)
Dikkat et canım geçmiş olsun kuzuya
Sağol canım geçiyor inşallah
Arkadaşlar doktora gittim ense kalınlığı iyi çıktı hi. durmadı miniğim. bir çıkıntı gördüm dedi. Erkek tahmin ediyorum torbaları oluşursa kesinleşir dedi. Bu haftalarda yanılma okuyor dedi
Maşallah hayırlısı olsun inşallah :)

heralde sanırsam galiba.bir yandan dr a gitmek için can atıyorum.biyandan da hiç gitmek istemiyorum.ayy böyle diyince günaha giriyormuyum acaba üçüncüyu Kız istemekle
Tabiki de hayırerkek olsa üzülcek misn bence hayr. Sadece insan tatmadğı şeyi ister bu çok norml. Benm de gönlümde erkek var ama kız da olsa başım üstüneevlat ya sonuçta

Kan hacmi arttigi icin cok normal bas agrilari. Bende de iki gune bir muhakkak oluyor. Turkiye’deki Parol’un bir zarari yok hamilelikte ve emzirirken diye biliyorum.
Parolun hiç etkisi olmuyor bana o yüzden icmemeyi daha mantıklı buluyorum kan basıncını bende okudum internette ama baya hergun agriyinca da tedirgin oldum artık hayatimi baya etkiliyor çünkü artık başım agriyo demekten utanıyorum hergun hergun

Ay gerçekten mi hemen bi tansiyon aleti alayim eve o zaman bakayım hergün. Migrenim yoktu normalde ama migrende uyuyp uyanınca düzelir diye biliyorum ben uyuyorum uyandığımda hala devam ediyor agrım

Canim sagol ya deneyeyim bi onu da yanlız değilim demekki doktora 2 hafta var gitmeme eğer bir tavsiye alırsam bende sizlerle paylasayim

safra kesesi cok sanci yapabilir..ama sessiz de ilerleyebilir..benden sana tavsiye kür falan uygulama doktoruna danismadan.cunku eritiyim dersin dusmeye baslar sancin belki dogum sancisini uyarabilir.erken dogum tehlikesi olur. safra kesesi icin kullanilan birtakim ilaclar gebelikte kullaniliyor ve A kategori diye biliyorum
doktora danismadan bisi uuygulama derim.
gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…