2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim esim balik degil ama cok duygusal. Film izlerken bile ağlar ,

Kalppare ayy canim Ali iyi yapmis virus var yaklasmasinlar kiz 2 cocuk olunca hangi birine kosacagini sasirmissin canim valla Allah kolaylik versin.
Bende gecen parka goturmustum ufak bir kiz kosarak geldi karya yi elleyecek dur dur dedim uzaktan sev dedim tamam dedi zavallim durdu oylece bir anda dur deyince üzüldüm sonra ama napayim insan tedirgin oluyor buyuk kucuk korona mahfetti bizi

Arkadaşım sonucu göstermiş dostlar nur topu gibi bir fıtığım varmış
Yapma yaa ne diyim Allah bagislamasin gitsin yok olsun dikkat et dünür ağır kaldırma eğilirken bile temkinli olmak lazım fıtık varsa tabi bebesi olan birine ağır kaldırma demek de pek abes neyse geçmiş olsun bebeğim
Canım bol bol okusaydin rahatlatır bence diş.agrisidir kulağına falan vuruyosa ağrısı
Düzelecek tabi ki canım ateşine dikkat et sadece inşallah toparlıyordur yavrum ne çekti
Aliiiii sana bunları öğreten hayat şartlarının içine el kadar sabileri ne hale soktu nalet virüs yaa yavrum çok etkilenmiş demek ki içinde nasıl buyutuyorsa bu virüs olayını

Görsel hafıza zayıf demekki bende baya eksik var ya burdaki kişileri kafama oturtana kadar kaç ay geçti instagrama ilk eklediğimizde kim kimdi diye bayya düşündüm sürekli sonra oturdu
Aslinda görsel hafızama güvenirim ama nedense boyle oluyor ya ☺ galiba insanlarin yüzlerine cok odaklanmiyorum ben
Amin olsun canim..hakkinizda hayırlısını afiyetlisini versin Allah.❤ elif cok yoruyor misss dur sana azcık dertleneyim. talepkar demissin yaa..ayni biz de oyle..hic yakami birakmiyor..dönemsel mi acaba ya..heep bisiler istiyor ne versek olmaz diyor.mama yerken mama istiyor daha nasil anlatayim.bu sefer ay begenmedi herhalde deyip baska bisi veriyorum..istahta az az sık sık yemeye döndü.cabucak doyuyor atak mi diş mi bilmiyorum ama var bir sıkıntısı
Ya normalde böyle aşırı tepkileri olmazdı..ama dün öyle davrandi.ben de şaşırdım doğrusu..hergun yeni bir huy çıkıyor
Jadem nedense alinti eksik cikmis.ama ben dedigini uygulayacagim...normalde uyguladigim bir yöntem ama aklima gelmemsti.insan soz konusu yavrusu olunca kafasi duruyorcok teşekkür ederim canim.yarin uygulayip sana diyalogu yazacagim gül gül ben de yer yer güldüm yer yer üzüldüm..o zaman daha komigini anlatayım.yanimizdan minibus gecti.dedesi de sakadan ayy minibusu kacirdik ali dedi.hadi yakalayalim daha hizli yuruyrlim deyince ali sustu.hadi dede hadi minibusu kacirdik diye kostu unuttu jade peki o anda ne yapmaliyim? Ani aglama krizlerinde cozumsuz kaliyorum.annesi oldugim icin naz orani cooook fazla..mesela ogretmenken bu olaylari hemen çözüyor insan.ama anneyim ve isin icinde kalakaldim.el at jadee
Açıkçası bugun birkac kelime ettim ama fırsat bulup detayli konuşamadım..yarın konuşayım..ya virus korkusu cok fazla.babasi eve gelince cabuk banyoya bana yaklasma diye bagiriyor.sonra banyo kapisinda kedi gibi bekliyor. ya cocuk da hakli bi anlamda dilzar birden ruzgar çıkınca erken kalktik biz.Doyamadı.ya aslinda ben de parkta cok gergin oluyorum dilzar.calisirken 25 cocugu parka goturdugumde de boyle olurdum.kazasiz belasiz bitse diye gerilirdim.hepsi emanet sonucta.simdi bir cocukla daha da gerginim.bu sefer ki benim cocuk diye herhalde
Cocuk benim gerginligimi aliyor diye tahmin ediyorum ama.
Süre kavramını anlayamıyor daha ya..ne kadar anlatsam da..evde alarm kuruyorum.sure bitti diyorum.bari parkta da oyle yapayim iiyi fikir..tesekkur ederim canımm

alim ne etkilenmiş ya geçecek bugünlerde inşallah sakin ve sabır bu arada Ali’yle aynı gün DOĞMUŞUZ musmutlu yaşları olsun hassas naif kuzumun

nzh99 doğum günün kutlu olsun dünürüm❤❤❤ beraber nice guzel yillariniz olsun evladin ve eşinle insAllah

Ya ben de böyle basladım..ama is ileri gitti..baksana asosyal oldu..simdi düzeltme derdine dustuk.ama mecburuz bebekelri korumaya.oglumu bebekken bir kadin ayaklarini aniden yakalayip öpmüştü.sonra cok yara oldu tırnakları.opme diye cektim diye bir de kızmıştı.ayagini optum sadece diye.ya insan sormadan yakalar mi..sanki ortalık mali.kangurudaydi esimdeydi. Esim de anlamamıs.ben gormemle kizmistim.yasliydi kadin.bak gene sinirlendim
Ya bahar cocukalri yaklastirmiyor ama yere atilan copleri toplmaya kalkiyor buna ne dersin

Kizlar hala birikmis sayfalari okuyamadim ama N Nehir8077 ates falan demissin ..kim hasta canim? Geçmiş olsun ❤
Jadesi fitik mi dedi doktor canım? Gecmis olsun.magnezyumi sordunmu? Bende de fitik var merak etme arada yokluyor.dikkat edince bsiey olmaz insAlalh.egzersiz verdi mi? Ay bunları karambole yaziyorum.daha okuyamadim.ama biri fitik mi siye sormustu galiba ordan tahminen yazdim.kim sorduydu onu da unuttum

Valla ben de diyorum..ic dunyasinda kimbilir ne zannediyor
Mecbur ogrenmesi de lazm bi yandan okula baslayinca duzelir insAllah ❤❤

Evet derse girmiyor oluşum avantaj yoksa o kargaşa çok çok riskli bakalım nolacak

Benim eşimde balık değil kova ama o da ağlar hatta ben ağlayınca ağlar bende o ağlamasın diye susarım sen ağlama hakkımı alıyorsun derim Jadesi
Çok iyi ya benim eşim de ben bı dizi film izlerken ağlarsam geçer karşımda gülmekten yerlere yatar duygusuz odun bir gün beraber Ayla filmini izliyoruz sonunda ben tabi agliyorum o da yanımda ya gizli gizli ağlıyorum ki dalga geçmesin baktım sesi çıkmıyor bı döndüm ki gözler kan çanağı gözyaşları nasıl akmış dedim oy kurban olurum çen agliyomuçunn

Valla ben de diyorum..ic dunyasinda kimbilir ne zannediyor
Mecbur ogrenmesi de lazm bi yandan okula baslayinca duzelir insAllah ❤❤
Düzelir canım bir dönem bu bence Esila da 2 yaşlarındayken beni delirtmisti bı ara hem kendi yipranmisti hem ben napiyordu bak yemek yediriyorum ya yedigi her kasıkta ağzını silerdi en son sileriz desem de yok illa her kasıkta o ağız temizlenecek bir damla üstüne su bile dökülse komple donuna kadar üst değiştirmek isterdi kirlendi bu pis oldu derdi kir değil kızım kuruyacak geçecek diyodum ama cadı asla kabul etmezdi çok zordu ama tek iyi yanı tuvalet eğitimimiz çok kolay oldu üstü kirlenmesin diye çişini tutmayı öğrendi hemen tuvalete koştu krizi fırsata çevirdim o ara sonra zamanla zamanla unuttu canım bir dönem yani bu geçecek sabret

Sağol dünürcan ağır bişey değil ya 10 kilocuk elimden geldiğince kaldırmıyorum babası evdeyken o alıyor şu genç yaşımda ya ne fıtığı 1 çocukta pert olan anneler derneği kuruyorum

Benim de eşimin 2 gün sonra doğum günüsü az ağlatmadım zamanında, az şiirler yazmadı inkar etse de hepsini saklıyorum kanıt olaraktam balıktır kendileri
Bakayım bugün okula uğrayayım diyorum bir de avm ye kaçar hediye bakarım belki

Kalppare canım Ali de hakkı napsın çocuklar iyice şaşırdılar napacaklarını. Küçükken parklar maceralı olur biraz zamanla düzelir daha doğrusu sık gidince onlar da artık nasılsa bir daha gelirim diye düşünüp ısrar etmeyi bırakıyorlar. Dilzarın yöntemini kullanırdım ben de halen kullanırım kuzenlerine gidince 10 dk nız kaldı haberiniz olsun diye bir önce uyarı veririm çok tepki almamak için sonrasında bakalım bizim bu ufaklar ne edecekler 2 yaş sendorumu hele Göktuğ bağırıyor kıpkırmızı oluyor istediği olmayınca

Bi uygula bakalım sen daha detaylı Eğitim aldın tabi en iyisi sende ani ağlama krizlerin dikkat dağıtmaya çalışıyoruz ama elif varken ne kadar mümkün olur bilmiyorum tamam hadi 5 dakika ağlama molası verelim de durun orda bi sıkılacaktır zaten yürürken durunca ağlamamız bitince yürüyelim de belki kısa sürer. Tabş bunlar beylik laflar kuzum teori pratikte uygulamadım henüz

Daha detaylı gitmedim doktora canım bugün inşallah bakalım evet fıtık demiş doktor. Sen neler yapıyorsun ağrı geldiğinde kaç gün oldu hala var ağrı hafifledi ama gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…