2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tövbeler olsuuunn

Ahhaha işte o gün intikam günü olabilirdi ama alyadan sonra karşısına geçip gülmek zor olurdu

Aaa şiirler yazıldı bize de miss sürprizler yapıldı gençken ama ağlama noktasında kendine çok yükleniyor bence ağlamalı insan tutmamalı kendini zaten nasıl akacak zehir insan psikolojisi içinde çok iyi bir şey

Oyyy boncuk gözlümmmm. Baharım güç kuvvet diliyorum sana. Umuduma şifalar. Duruya kim bakıyor. Keşke elimizden bişey gelse
Sağol canim babaannesine bıraktım mecburen. Çaresiz kaldım umuta bakmam cok zordu, sadece esimlede durmuyor. Esim benimle hastanede esim tutuyor umutu, ben oyalıyorum serum taktiriyoruz. Istemiyor yoksa serumu. birazdan eve kaçıp tekrar gelicem hastaneye.

Oy kiyamam ya ne oldu boyle bu çocuğa nazar mi baska birsey mi o sunnet yapan doktorunda beddua edicem kendimi zor tutuyorum. Allah yardimciniz olsun en kisa zaman iyilessin hemen insallah

Kizlar karya düştü ya odanin ortasinda oyuncaklariyla oynuyordu 5 dk mutfaga gdeyim dedim güm diye bir ses sonra aglama baktim koltugun onunde yüzüstü agliyor ayaga mk kalkti dustu acaba nasil dustu görmedim bir yerinde gozle görülür birseyde yok cok aglamadi sonra sustu ama umarim birsey yoktur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…