Tövbeler olsuuunnGünaydın olsun güzel annelerGözde mert, Instagram: "Son aşama bommm🤣🤣Bu sahneyi izlerken gözümde bu capsin canlanması normal mi🤣🤣🤣 #komik #komedi #mizah #annelik #anneolmak #anneyim #anne #bebek #cocuk"
5,103 likes, 38 comments - annelinko, March 2, 2021: "Son aşama bommm🤣🤣Bu sahneyi izlerken gözümde bu capsin canlanması normal mi🤣🤣🤣 #komik #komedi #mizah #annelik #anneolmak #anneyim #anne #bebek #cocuk".www.instagram.com
Ahhaha işte o gün intikam günü olabilirdi ama alyadan sonra karşısına geçip gülmek zor olurduÇok iyi ya benim eşim de ben bı dizi film izlerken ağlarsam geçer karşımda gülmekten yerlere yatar duygusuz odun bir gün beraber Ayla filmini izliyoruz sonunda ben tabi agliyorum o da yanımda ya gizli gizli ağlıyorum ki dalga geçmesin baktım sesi çıkmıyor bı döndüm ki gözler kan çanağı gözyaşları nasıl akmış dedim oy kurban olurum çen agliyomuçunn
Bak o olabilirKarşıt savunma geliştirmiş eşin bak sen susuyorsun işe yarıyoryükselenleri balık mı acaba
Aaa şiirler yazıldı bize de missBenim de eşimin 2 gün sonra doğum günüsüaz ağlatmadım zamanında, az şiirler yazmadı inkar etse de hepsini saklıyorum kanıt olarak tam balıktır kendileri
Bakayım bugün okula uğrayayım diyorum bir de avm ye kaçar hediye bakarım belki
tüm kalbimle dualarımda minik yakisiklimYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Çabucak çıkarsınız İnşYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Geçmiş olsun kuzuma dualarım seninleYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Hafifler inşallah ya üzüldüm bak bir şey önerdi mi doktorSağol canım umarım geçer hayat kalitesi çok düşüyor böyle çünkü
Allah razi olsun cok teşekkür ederim helincimtüm kalbimle dualarımda minik yakisiklim
İnsallah iyi olsunda kuzum teşekkür ederim canımÇabucak çıkarsınız İnş
Çok sağol canım benim. İnsallah iyi olcak kuzumGeçmiş olsun kuzuma dualarım seninle
Oyyy boncuk gözlümmmm. Baharım güç kuvvet diliyorum sana. Umuduma şifalar. Duruya kim bakıyor. Keşke elimizden bişey gelseYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Sağol canim babaannesine bıraktım mecburen. Çaresiz kaldım umuta bakmam cok zordu, sadece esimlede durmuyor. Esim benimle hastanede esim tutuyor umutu, ben oyalıyorum serum taktiriyoruz. Istemiyor yoksa serumu. birazdan eve kaçıp tekrar gelicem hastaneye.Oyyy boncuk gözlümmmm. Baharım güç kuvvet diliyorum sana. Umuduma şifalar. Duruya kim bakıyor. Keşke elimizden bişey gelse
Geçmiş olsun güzel Umutum benim hemen iyileş inşallahYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Ateşi düşmedi herhalde umutun. Geçmişler olsun en kısa zamanda iyileşsin paşaYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Oy kiyamam ya ne oldu boyle bu çocuğa nazar mi baska birsey miSağol canim babaannesine bıraktım mecburen. Çaresiz kaldım umuta bakmam cok zordu, sadece esimlede durmuyor. Esim benimle hastanede esim tutuyor umutu, ben oyalıyorum serum taktiriyoruz. Istemiyor yoksa serumu. birazdan eve kaçıp tekrar gelicem hastaneye.Eki Görüntüle 2794379
Kuzum çabucak toparlasın inşallah geçmiş gitmiş olsun canımYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?