2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy ne tatli ya bu kizz :) benimki istedigi birsey olmazsa uzun hava esliginde ciglik atiyor
+1
Allah yardımcınız olsun canım hepinizin..yakın olsan getir bakarim derdim inan ki.. keske güvenilir biri olsa..2.5 saat çok kısa bir sure aslinda.şoyle güzel kamerali referansli bir kres bulabilirsen olur tabi.Allah tüm kotülüklerden korusun yavrularımızi..Allah kötu yazi yazmasın..Allah inayet etsin en güzeli olsun canım
Tatlış ogluma sevgilerimi yolluyorum
Agzina yüreğine saglık ne güzel dokturmussun yine sen arada yaz boyle uzun uzun yaa bakış açın bana iyi geliyor ben de çok hayal kuran insanların hayalleri gerceklestigi zaman hayalini kurduğu hazza erisemedigini duymuştum.meger insan hayal kurarken yasadigindan daha yogun duygular yaşıyormuş.acı da öyle tabi.ne kadar da doğru söyledin
Ayy canim benim...Allah yardımcın olsun zeyayim çok yoğun bir tempo olmuş..
Jadem misskokulumm Yaaa demek esleriniz balik ha niye demiyorsunuz bu zamana kadar kızlar benim oglan cok agliyore..acaba sizin kocalar da küçükken ağlıyor muymus böyle surekli oglum tamam sus diyorum ya icim de eziliyor bir yandan.acaba duygularini mi bastiriyorum. Ya tamam ben de hassasimdir ama ben oglak burcuyum arkides..bir yerden sonra safi mantık işliyor bende.ya oğlumla anlasamazsam ilerde
Evet evet o dönemlerden geçtik.nispeten iyi.eline yag degse kalkıp el yıkadık herkes ay ne kibar bu cocuk diyordu.ama bir de bana sorun.simdi biraz alıştı bu duruma.sagol canım destegin icin.bunu söylediğin iyi oldu.gecici olabilir
Valla elif de bagiriyor..kiziyor..geçen gun gene abisinin yanina tuvalete girdi.aldim cikardim eh be kizim yeter ama artik ya diye kizdim.ayy bi büktü dudaklarini bi iclendi aglayamiyorda.kaldi oyle icini cekiyor.sonra gozune baktim biraz kıyamıyorum ki hic..tamam gecti der gibi baktım..bi baktım benim.kız birden aglamaya basladi.sakinletemedim.o gece bana küs uyudu.ses de yükseltmemistim ha ali konusunda dediginde haklisin sanirim.daha cok gidersek atlatacagi kanaati bende de olustu.
ahh canım..heo uyguladigim yöntemler bunlar..aglamasina izin veriyorum..hadi agla rahatla diyorum.bazen de odanda agla diyorum.evde ise yariyordu evvelden.artuk basliyor konusa konusa aglamaya.ben ne ettimmm..annem bana kızdı..keske babam olaydi.o belki kizmazdi.hem ne var kardesime vurduysam..hem ne var o oyuncagi attiysam..ayy ben nerelere gideyim.benim artik bir yuvam yok mu.kimse beni sevmiyor mu..annem kizdi bana.ama neden kizdi ki..annem benim dostum.insan hic dostuna kizar mi ühüuuuu uhuuu diye gidiyor.susmuyor kiz mayalanmis ekmek gibi costukca cosuyor
Daha detaylı gitmedim doktora canım bugün inşallah bakalım evet fıtık demiş doktor. Sen neler yapıyorsun ağrı geldiğinde kaç gün oldu hala var ağrı hafifledi ama gitmedi
Benim ağrim gelince bir haftayi bulabiliyor sanirim canim.dikkat ediyorum.agir kaldirmiyorum.aliyi tasimiyorum.ama elifi mecbur.uzanmak cok riskli bir de.yere uzanıp dizlerimi karnıma cekip beldeki disklerin arasina sıkışan fitigin rahatlamasi icin disklerin arasini aciyorum.bir de tezgahın yanina gidip yanima bir sandalye alip sandalyeye esimi oturtuyorum.bir elimle tezgahtan bir elimde sandalyenin sırt kısmından güç alıp belden asagisini boslukta sallıyorum.anlatabilmsimdir umarim. Ama once belimi ısıtıyorum ki yeni bir sakatlik olmasin. Tabi Helinnnnn burdayken bize söz düşmez. O daha iyi bilir. Benim tecrubelerim bunlar.ama internette tonla egzersiz var.ben yapamadim hic birini.o halde yere uzanmak bile iskence

Kızlar anne cocuk kombinleri satan bir site biliyor musunuz? Tesettur ama. Ya sefamerve de var ama hem begenemedim hem pahali.300 liraya cikiyor nerdeyse.degecek gibi degil bir de. Varsa duyan bilen söyler mi?
Ya bir de oglumun asisi gelmis.ebe aradi. 4 yaş da aşi yoktu ama takvim degismis.bir daha ortaokulda olacak dedi. Aslihaydo esila oldu mu canim?

Benim fındık kurdu hep düşüyor eğer aglamazsa hiç tepki vermiyoruz bakmıyoruz ağlarsa yok birşey diyoruz daha çok ağlarsa evde koşuyoruz hemen yakalambac oynuyoruz yada dış kapıya acip kedi köpek çağırıyoruz ilgisini dağıtıyoruz

2 gündür bir cesaret geldi 5-6 adım atıyor koltuktan bırakıp sehpaya gitmeye çalışıyor küt yerde genelde yumuşak düşüyor ama olmadığında oluyor

Yok canım olmadı kaçırdık biz sonradan eklemisler 4 yaşa aşıyı. bisey olmaz 5 yaşta yapılır demişti yanlış hatırlamıyorsam

Bisey olmaz canım inşallah ayağa kalkmıştır bence
Instagram da hep denk geliyo sekerparem ama sen kullanmiyosun

N Nehir8077 canim Rabbim umuta tez sifa versin, size de kolaylık versin. hastaneye yatması bir açıdan zor ama bir açıdan da çabuk iyileşir. enfeksiyon ilerleyince suruplar ilaçlar kar etmiyor. serum tedavisi cok iyi geliyor. topluyor cocuklar.

Oyyy oy. Ne yapacaksın mecbur baksın bakabilsin inşallah.sabaha çıkarsınız inşallah

N Nehir8077
Geçmiş olsun baharcim
Kiyamam umut yavruma
Hemen toparlar da çıkarsınız insallah.
Kaç gün yatış dedi doktor simdi nasilsiniz.
Serumu çubuğa takin da gezdirin isterseniz belki sokmekten vazgecer.
Dürü nasil. Simdi nasilsiniz.
Insallah kaynanan halden anlar
Rabbim.sifa versin insallah hemen

Perte çıkmış iki çocuk anasından iyi akşamlar herkese okuyamadım sayfalar birikmiş Ayşe dün gece de aynıydı calpol verdim biraz daha rahat uyudu sanırım diş zorluyor 2 ay önce kontrole gittiğimizde üst dişler geliyor 10 güne rahatlarsın demişti 2 ay hala daha çıkamadı o üst dişler. Biz herşeyi dişe yorar olduk ama diş hiç üstüne alınmıyor hiç çıkası yok galiba. Bakalım yarın kontrolümüz var ne diyecek. Bugünde gündüz uykusunu 1 kez uyudu ikinci uykuda yarım saat sonra başladı ağlamaya onun etkisiyle bu akşam erken uyudu bakalım gece daha başlamadı neler bekliyor bizi neyse yarın boş günüm

Bizde de durumlar fark lı değil dişe yoruyorum hiç diş yok bizde. Bugün tek uykuyla bu saat e geldi. Uyumuyor ağlıyor bıraktım babası oynatıyor şimdi. Ne çok işim var. Atanın çamaşırlarını yıkadım asacağım yarının yemeğini yapacağım yerleşecek çamaşırlar vs oturuyoruz bakalım sağlıklı uykuları olsun Ayşeme de güzel uykular dilerim. Hep pertiz vallahi

Ahh canım Ata cım ya acı çekiyor belli kucağından hiç inmiyor hep beni istiyor ayakla duramıyor hemen büküyor bacakları belli ki hali dermanı yokbügün 8 saat dersim vardı eşimde okulda nöbetçiydi ablam tek başına idare edemezdi abimin eşini çağırdık saolsun o yardımcı oldu dersim bitince de yeğenim okul çıkışı geldi abimde iş çıkışı yemekti şuydu buydu derken ayşeyi yıkayıp ancak uyuttum inş rahat uyur bakalım yarın kontrolü var ne diyecek doktor diş mi başka bişey mi

Annem geldi denizi bakmaya valla hiç beklemiyorken bir anda açılması şok etti beni
Oy noldu gelinime ya diş mi geliyo yoksa kıyamam ona ben şimdi nasıl
Ayyy sanırım diş calpol verdin mi canım benim
Yaaa bizimde bir iki kere öyle olmuştu birinde içtiği çorba dokunmuştu birinde diş çıktı bir sıkıntısı olmuş demek ki bazı zamanlar cidden zombi mod

Kalkmaya çalışıp düşmüştür canım. Artık yüksekten düşmeyince çok önemsemiyorum ben tam düşme dönemleri çünkü. Geçmiş olsun Karya prenses artık harekete geçiyor hazır ol annesi

Diştir bence canım ya benimki bikaç gündür diyordum ya durmuyor ağlıyor sürekli bişeyler istiyor diye. Üst dişi patlatmış şükür hatta ikisi de yarılmış gibi bugün maşşallah bir sakindi tanıyamadım bebemi akşam biz yemek yerken karnı doyunca ne versek durmaz bağırır dururdu kaldırırdık el mecbur. Bu akşam bir dilim turp verdim eline sessiz sessiz onu kemirdi karnı doyduktan sonra. Eşim bile farketti bugün sesi çıkmıyor bişey mi oldu diyesanırım rahatladı dişler huzursuz ediyor yavruları. Bir de dışarı çıkartıyorum yine soğuklar geçti ya çok mutlu oluyor öğleden sonra evde bir huzursuzluk çıkarıyor çünkü. Şükür alıştı arabasında da sessizce gezip geliyoruz 1 saat. Ayşe ağlarsa calpol ver bakalım belki ağrısı vardır uyursa anla ki diş geliyor

Lwc den bak canım vardı sanki Bi ara kombinli bişeyler.
Ben de büyük kıza kıyafet arıyorum. Ne zor şimdi vucut yetişkin gibi ama kıyafet ne yetişkin ne çocuk. Doğum günü için elbise alıyım fotoğraf falan çekinecez dedim ama yok ya orası burası açık ya çok kadınsı bulamadım bugün dolaştım. Sen de ben de buluruz inşallah elli yüzlü bişeyler şekerim

Sağol canım 2 gün diye söyledi tahliller belirleyecek demişti. Rota virüsü olduğunu düşünüyordu Tahlil sonucu çıktı. Rota temiz çıktı. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Başka antibiyotik eklendi, diğeri kesildi. karaciğer enzimleri yükselmiş.

Serum ile gezilmiyorki, serum makinaya takili. elini bile kıpırdatmasini istemiyor lar.makina kapanıyor.
Kıza gelince o benim yaram konuştukça uzulucem boşver canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…