- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
+1Ayy ne tatli ya bu kizz :) benimki istedigi birsey olmazsa uzun hava esliginde ciglik atiyor
Allah yardımcınız olsun canım hepinizin..yakın olsan getir bakarim derdim inan ki.. keske güvenilir biri olsa..2.5 saat çok kısa bir sure aslinda.şoyle güzel kamerali referansli bir kres bulabilirsen olur tabi.Allah tüm kotülüklerden korusun yavrularımızi..Allah kötu yazi yazmasın..Allah inayet etsin en güzeli olsun canımBir sürü alıntı yapmıştım. Kafam allak bullak yazamadım sildim. Haydo, reva, umut, karya kuzularıma Aslıma. Jademe. Umuduma geçmiş olsun. Normalleşme başladı. Mersin yüksek riskli. Kamuda mesai saatleri normale dönecek dendi. Esnek de biter sanırım. Eşimin 8. Sınıfı yok ama 15 güne tüm okullar açılır diyor. Atacık çok küçük kreşe gidecek büyük ihtimal çok üzgünüm.
Tatlış ogluma sevgilerimi yolluyorum
Agzina yüreğine saglık ne güzel dokturmussun yineYeşimcim doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun eşin ve oğluşunla birlikte
İnşallah Ata kuzusunu da emanet edecek güzel bir kreş veya bakıcı bulursun. Üzülme emanet diye çok daha özenli bakıyorlar vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın yeter. Ben yürümeyi emeklemeyi keşfetmeyi öğrensin diye bakıcıdan daha çok yere bırakıyorum ipek i bakıcısı daha çok kucağa alıyor mesela. Ben yemezse mama yer alışmasın diyorum o yemezse diye hazırda hep tarhana çorba bulunduruyor. Emanet çocuk aç kalmasın diyorÖzenmezler diye düşünme kendini üzme. Bazen çok kafa yorduğumuz çok korktuğumuz şeyler o zaman gelince çok kolay oluveriyor.
Çok sevdiğim bir söz vardır “we are more often frightened than hurt, we suffer more from imagination than from reality” tam çeviremeyebilirim anlamını kaybetmekten korkarım ama şunu demek istiyor. Çoğunlukla bir şeyi yaşamayı hayal etmek, gerçekte yaşamaktan daha çok acı verir.
Ben bunu o kadar çok yaşadım ki endişeli ve kaygılı insanların hep yaptığı şeydir gelecekte olacak olanlardan korkmak düşünüp durmak ama o an gelip onları yaşadığında hiç bişeyin düşündüğün kadar korkunç olmadığını görürsün. Bakıcı mevzusunda ben de çok yaptım ama hiç bişey düşündüğüm kadar zor olmadı hatta çok kolay oldu. Boşuna kafamı yorup kendimi üzmüşüm. Başka başka bir çok konuda yaptım evlilik hayatımda ailemle olan durumlarda. Ama artık bu sözü hep kendime hatırlatıyorum. Nefes alıyorum.
Senin nezdinde okullar açılınca ne olacak diyen tüm annelere seslenmiş olayım. İşe başlamış ve işlerin düşündüğü kadar korkunç olmadığını gören bir anne olarak söylüyorum. Su soğuk gibi geliyor ama içine girince alışılıyor
Buraya kadar okuyan varsa teşekkürler
Ayy canim benim...Allah yardımcın olsun zeyayimKabus bir gece ve onu takip eden bir gün geçirdim. Gece ne oldu ayşeye anlayamadık saat 2 ye kadar çılgınlar gibi ağladı kendini ordan oraya atıyor çığlık atıyor ehh ehhh diye vuruyor neyseki 2 den sonra sızdı biraz 5.30 a kadar sonra yine aynı şeyler 8.30da uyudu bir yandan Zeynep okula gidicek bir yandan Ayşe ağlıyor öte taraftan ders saati geldi hooyy Allahım ne geceydi zombi gibi geziyorum
JademSağolasın bebeğim valla kötüymüş sende eğer hissediyorsan git baktır y ada daha dikkatli ol bebeğim mümkün olmuyor pek a ama beşik derin al koy derken eşim evdeyken o aldı koydu geri kucağında o taşıdı ama bebek bu beni istiyor almak zorunda kalıyorum mesela eşim yok ben aldım emzirdim koydum derken mecbur yine taşıyoruzeşim balık ama öyle duygusal falan değildir 10 yıldır beraberiz ağladığını 2 kere falan duydum duydum diyorum çünkü asla göstermedi kendini birinde de telefon dayadı zaten
Evet evet o dönemlerden geçtik.nispeten iyi.eline yag degse kalkıp el yıkadıkDüzelir canım bir dönem bu bence Esila da 2 yaşlarındayken beni delirtmisti bı ara hem kendi yipranmisti hem ben napiyordu bak yemek yediriyorum ya yedigi her kasıkta ağzını silerdi en son sileriz desem de yok illa her kasıkta o ağız temizlenecek bir damla üstüne su bile dökülse komple donuna kadar üst değiştirmek isterdi kirlendi bu pis oldu derdi kir değil kızım kuruyacak geçecek diyodum ama cadı asla kabul etmezdi çok zordu ama tek iyi yanı tuvalet eğitimimiz çok kolay olduüstü kirlenmesin diye çişini tutmayı öğrendi hemen tuvalete koştu krizi fırsata çevirdim o ara sonra zamanla zamanla unuttu canım bir dönem yani bu geçecek sabret
Valla elif de bagiriyor..kiziyor..geçen gun gene abisinin yanina tuvalete girdi.aldim cikardim eh be kizim yeter ama artik ya diye kizdim.ayy bi büktü dudaklarini bi iclendi aglayamiyorda.kaldi oyle icini cekiyor.sonra gozune baktim biraz kıyamıyorum ki hic..tamam gecti der gibi baktım..bi baktım benim.kız birden aglamaya basladi.sakinletemedim.o gece bana küs uyudu.ses de yükseltmemistim haKalppare canım Ali de hakkı napsın çocuklar iyice şaşırdılar napacaklarını. Küçükken parklar maceralı olur biraz zamanla düzelir daha doğrusu sık gidince onlar da artık nasılsa bir daha gelirim diye düşünüp ısrar etmeyi bırakıyorlar. Dilzarın yöntemini kullanırdım ben de halen kullanırım kuzenlerine gidince 10 dk nız kaldı haberiniz olsun diye bir önce uyarı veririm çok tepki almamak için sonrasında bakalım bizim bu ufaklar ne edecekler 2 yaş sendorumu hele Göktuğ bağırıyor kıpkırmızı oluyor istediği olmayınca
ahh canım..heo uyguladigim yöntemler bunlar..aglamasina izin veriyorum..hadi agla rahatla diyorum.bazen de odanda agla diyorum.evde ise yariyordu evvelden.artuk basliyor konusa konusa aglamaya.ben ne ettimmm..annem bana kızdı..keske babam olaydi.o belki kizmazdi.hem ne var kardesime vurduysam..hem ne var o oyuncagi attiysam..ayy ben nerelere gideyim.benim artik bir yuvam yok mu.kimse beni sevmiyor mu..annem kizdi bana.ama neden kizdi ki..annem benim dostum.insan hic dostuna kizar mi ühüuuuu uhuuu diye gidiyor.susmuyor kizBi uygula bakalım sen daha detaylı Eğitim aldın tabi en iyisi sende ani ağlama krizlerin dikkat dağıtmaya çalışıyoruz ama elif varken ne kadar mümkün olur bilmiyorum tamam hadi 5 dakika ağlama molası verelim de durun orda bi sıkılacaktır zaten yürürken durunca ağlamamız bitince yürüyelim de belki kısa sürer. Tabş bunlar beylik laflar kuzum teori pratikte uygulamadım henüz
Benim ağrim gelince bir haftayi bulabiliyor sanirim canim.dikkat ediyorum.agir kaldirmiyorum.aliyi tasimiyorum.ama elifi mecbur.uzanmak cok riskli bir de.yere uzanıp dizlerimi karnıma cekip beldeki disklerin arasina sıkışan fitigin rahatlamasi icin disklerin arasini aciyorum.bir de tezgahın yanina gidip yanima bir sandalye alip sandalyeye esimi oturtuyorum.bir elimle tezgahtan bir elimde sandalyenin sırt kısmından güç alıp belden asagisini boslukta sallıyorum.anlatabilmsimdir umarim. Ama once belimi ısıtıyorum ki yeni bir sakatlik olmasin. TabiDaha detaylı gitmedim doktora canım bugün inşallah bakalımevet fıtık demiş doktor. Sen neler yapıyorsun ağrı geldiğinde kaç gün oldu hala var ağrı hafifledi ama gitmedi