Valla benim de pek yaptırasim yok.acaba 5 yaşi mı beklesem.o aşı 6 yaşa uygun doz olabilir mi?.acaba düzenlendi mi? Yoksa 6 yaşa uugun doz 4 yaşa mi vuruluyor.Yok canım olmadı kaçırdık biz sonradan eklemisler 4 yaşa aşıyı. bisey olmaz 5 yaşta yapılır demişti yanlış hatırlamıyorsam
Evet ya insta kullanmiyorum. Bir de ordan guvenilir mi ki?varsa bildiginiz güvenilir bir sayfa soyler misiniz? Kızkardesim bakar yerime benim.ama o da tesetturlu olmadigi icin bilgisi yoktur bu sayfalar hakkinda.Bisey olmaz canım inşallah ayağa kalkmıştır bence
Instagram da hep denk geliyo sekerparem ama sen kullanmiyosun
Canım baktım ama bulamadım.var bisiler ama günlük eglenceli kiyafetler.miki mousse tişört falan mesela. Ben tesetturluyum ki.Lwc den bak canım vardı sanki Bi ara kombinli bişeyler.
Ben de büyük kıza kıyafet arıyorum. Ne zor şimdi vucut yetişkin gibi ama kıyafet ne yetişkin ne çocuk. Doğum günü için elbise alıyım fotoğraf falan çekinecez dedim ama yok ya orası burası açık ya çok kadınsı bulamadım bugün dolaştım. Sen de ben de buluruz inşallah elli yüzlü bişeyler şekerim
Geriden geliyorum kusuruma bakmayın. Geçmiş olsun Karya kuzuma. Ayaklandı inşallah. Heryer çok tehlikeli artık.Kizlar karya düştü ya odanin ortasinda oyuncaklariyla oynuyordu 5 dk mutfaga gdeyim dedim güm diye bir ses sonra aglama baktim koltugun onunde yüzüstü agliyor ayaga mk kalkti dustu acaba nasil dustu görmedim bir yerinde gozle görülür birseyde yok cok aglamadi sonra sustu ama umarim birsey yoktur ya
İnstagram da var. Çok güzel tesettür kombineleri de var. Bir yeri beğeninde farklı bir sürü kombin sitesi geliyor. Her modeli tesettüre göre yapabiliriz yazıyorlar.Kızlar anne cocuk kombinleri satan bir site biliyor musunuz? Tesettur ama. Ya sefamerve de var ama hem begenemedim hem pahali.300 liraya cikiyor nerdeyse.degecek gibi degil bir de. Varsa duyan bilen söyler mi?
Ya bir de oglumun asisi gelmis.ebe aradi. 4 yaş da aşi yoktu ama takvim degismis.bir daha ortaokulda olacak dedi. @Aslihaydo esila oldu mu canim?
Hey maaşallah yürüyor kuzu öyle mi. Ayakları na taş gözlerine yaş değmesinBenim fındık kurdu hep düşüyoreğer aglamazsa hiç tepki vermiyoruz bakmıyoruz ağlarsa yok birşey diyoruz daha çok ağlarsa evde koşuyoruz hemen yakalambac oynuyoruz yada dış kapıya acip kedi köpek çağırıyoruz ilgisini dağıtıyoruz
2 gündür bir cesaret geldi 5-6 adım atıyor koltuktan bırakıp sehpaya gitmeye çalışıyor küt yerdegenelde yumuşak düşüyor ama olmadığında oluyor
Berbat bir gece geçirdik şükür sabah uyumuş. Annem uykusuz kalsada sorun olmaz babamı rahatsız etmeyim demiş. 10 gibi kahvaltı yaptırmak için gittim . Öğlen de uyuttum. 1 buçuk saatim kaldı. Eli hep dişini kaşıyor.Ahh canım Ata cım ya acı çekiyor belli kucağından hiç inmiyor hep beni istiyor ayakla duramıyor hemen büküyor bacakları belli ki hali dermanı yokbügün 8 saat dersim vardı eşimde okulda nöbetçiydi ablam tek başına idare edemezdi abimin eşini çağırdık saolsun o yardımcı oldu dersim bitince de yeğenim okul çıkışı geldi abimde iş çıkışı yemekti şuydu buydu derken ayşeyi yıkayıp ancak uyuttum inş rahat uyur bakalım yarın kontrolü var ne diyecek doktor diş mi başka bişey mi
Oy kuzum Göktuğ um nasıl rahatsız ettiyse dişler çıkmış rahatlamış şükür. İnci gibi dizilsinlerDiştir bence canım ya benimki bikaç gündür diyordum ya durmuyor ağlıyor sürekli bişeyler istiyor diye. Üst dişi patlatmış şükür hatta ikisi de yarılmış gibi bugün maşşallah bir sakindi tanıyamadım bebemiakşam biz yemek yerken karnı doyunca ne versek durmaz bağırır dururdu kaldırırdık el mecbur. Bu akşam bir dilim turp verdim eline sessiz sessiz onu kemirdi karnı doyduktan sonra. Eşim bile farketti bugün sesi çıkmıyor bişey mi oldu diye sanırım rahatladı dişler huzursuz ediyor yavruları. Bir de dışarı çıkartıyorum yine soğuklar geçti ya çok mutlu oluyor öğleden sonra evde bir huzursuzluk çıkarıyor çünkü. Şükür alıştı arabasında da sessizce gezip geliyoruz 1 saat. Ayşe ağlarsa calpol ver bakalım belki ağrısı vardır uyursa anla ki diş geliyor
Seni okuyunca gözümden iniverdi. Ah ne zor “analık” Allahım şifalar versin.çekirdek ailenizi ayırmasınSağol canım 2 gün diye söyledi tahliller belirleyecek demişti. Rota virüsü olduğunu düşünüyordu Tahlil sonucu çıktı. Rota temiz çıktı. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Başka antibiyotik eklendi, diğeri kesildi. karaciğer enzimleri yükselmiş.
Serum ile gezilmiyorki, serum makinaya takili. elini bile kıpırdatmasini istemiyor lar.makina kapanıyor.
Kıza gelince o benim yaram konuştukça uzulucem boşver canım.
Biz de varız ebrucum. Biz geriden takipteyizAy tek biz mi kaldık diş çıkarmayan tembel almişko
Biz de biz deBiz de çıkarmadık henüz
Kuzum bana tesettürlü modeller de geliyor örnek bulup atayım sana dünürüm. Gelinciğime deValla benim de pek yaptırasim yok.acaba 5 yaşi mı beklesem.o aşı 6 yaşa uygun doz olabilir mi?.acaba düzenlendi mi? Yoksa 6 yaşa uugun doz 4 yaşa mi vuruluyor.ebru_can_ebru su an çalışmıyorsun ama bilgin mi var mi canım bu düzenlemeden.6 7 yas aşısi 4 yaşa çekilmiş. Acaba bu aşıların 1. 2. ve 3. Dozları arasında nasıl bir fark var? yaslara uygun mu o dozlar? Biraz bilgi verir misin rica etsem.
S Sonsuzsukurler Canım umut 4 yaş aşısı oldu mu?
Evet ya insta kullanmiyorum. Bir de ordan guvenilir mi ki?varsa bildiginiz güvenilir bir sayfa soyler misiniz? Kızkardesim bakar yerime benim.ama o da tesetturlu olmadigi icin bilgisi yoktur bu sayfalar hakkinda.
Canım baktım ama bulamadım.var bisiler ama günlük eglenceli kiyafetler.miki mousse tişört falan mesela. Ben tesetturluyum ki.ya aslinda bi elbise begendim kizceme.. kirmizili bi elbise. Benim de kirmizi etegim esarbım var.oglusun da uydururuz.esimin de kazagi var.ama icimden geldi uydururz belki anne kız dedim.olmadi. simdi alayim bayrama da giyeriz dedim ama
Kızının en zor dönemi başladi desene.ne zordur bilirim.bir de boylu poslu masAllahben de öyleydim.zor oluyor cidden.dedigin gibi çok da kadın gibi durmamasi lazım.çok minnoslar daha.hos olmuyor.ayy ayy büyümüş de annesi elbise secemezmiş masAllah kuzuya biz de görsek o güzel günleri her vakitleri her anları ayrı güzel
Ya güneşimmm kıyamam. Nasıl geçecek bu süre hasarsız bilemiyorum bende kıyamıyorum da kuzular çok düşüyorlar tehlike bilmiyorlar. Allah koruyorSelam kizlar nasilsiniz.
Korktuğun.basima geldi ne yazık ki
mmama sandalyesinden düştü gunes
Dolaba bir sey koyacaktım gunesi koydum 2 adım attim arkamı hic donmeyecktim koymayacaktım onu nasil bir boş bulundum aPtalım bilmiorum.
Sarkmıştı sanirim anlık oldu çünkü ayağa kalkıp düşmemiştir umarım.
70 cm yüksek cok ama sarktı mi eliyle kendini kurtardı mi bilmiorum.
Çok ağlamadı biraz oyunlar da oynadı sonra meme istedi simdi kolumda uyuyor doktor 1saate uyandır dedi baygınlık hali bakalim kusma var mi.
Cok düşüyor hep tepelerde hep bir yaralanma.
Insallah rabbim korumuştur yataktan beşikten çıkmayı inmeyi bildiği gibi korumuştur insallah kendisini.
Sizler ne yapiyorsunuz
Ben şimdilik gozlemdeyim
Evet yesimim rabbim korumasa napardik .Ya güneşimmm kıyamam. Nasıl geçecek bu süre hasarsız bilemiyorum bende kıyamıyorum da kuzular çok düşüyorlar tehlike bilmiyorlar. Allah koruyor
Biz şimdi eve geldik etiketlemissiniz cevap veremedim acele ile şimdi çocuklara yemek yapıyorum, işleri bu yoluna sokayım hepinize cevap vericem kusuruma bakmayın. Duru geceyi benimle hastanede yanımda geçirdi. 2 sinede ben baktım eşimle.
Başladı He ufaktan yürümeye maşallah
Hey maaşallah yürüyor kuzu öyle mi. Ayakları na taş gözlerine yaş değmesin
Yalnız değişmişiz vallaGeriden geliyorum kusuruma bakmayın. Geçmiş olsun Karya kuzuma. Ayaklandı inşallah. Heryer çok tehlikeli artık.
İnstagram da var. Çok güzel tesettür kombineleri de var. Bir yeri beğeninde farklı bir sürü kombin sitesi geliyor. Her modeli tesettüre göre yapabiliriz yazıyorlar.
Hey maaşallah yürüyor kuzu öyle mi. Ayakları na taş gözlerine yaş değmesin
Berbat bir gece geçirdik şükür sabah uyumuş. Annem uykusuz kalsada sorun olmaz babamı rahatsız etmeyim demiş. 10 gibi kahvaltı yaptırmak için gittim . Öğlen de uyuttum. 1 buçuk saatim kaldı. Eli hep dişini kaşıyor.
Oy kuzum Göktuğ um nasıl rahatsız ettiyse dişler çıkmış rahatlamış şükür. İnci gibi dizilsinler
Seni okuyunca gözümden iniverdi. Ah ne zor “analık” Allahım şifalar versin.çekirdek ailenizi ayırmasın
Biz de varız ebrucum. Biz geriden takipteyiz
Biz de biz de
Kuzum bana tesettürlü modeller de geliyor örnek bulup atayım sana dünürüm. Gelinciğime de
Oyyyy maşallah yaaaBenim fındık kurdu hep düşüyoreğer aglamazsa hiç tepki vermiyoruz bakmıyoruz ağlarsa yok birşey diyoruz daha çok ağlarsa evde koşuyoruz hemen yakalambac oynuyoruz yada dış kapıya acip kedi köpek çağırıyoruz ilgisini dağıtıyoruz
2 gündür bir cesaret geldi 5-6 adım atıyor koltuktan bırakıp sehpaya gitmeye çalışıyor küt yerdegenelde yumuşak düşüyor ama olmadığında oluyor
Ya ben sana kıyamam ya nasılsınız bahar bugünSağol canim babaannesine bıraktım mecburen. Çaresiz kaldım umuta bakmam cok zordu, sadece esimlede durmuyor. Esim benimle hastanede esim tutuyor umutu, ben oyalıyorum serum taktiriyoruz. Istemiyor yoksa serumu. birazdan eve kaçıp tekrar gelicem hastaneye.Eki Görüntüle 2794379
Geç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli olKizlar karya düştü ya odanin ortasinda oyuncaklariyla oynuyordu 5 dk mutfaga gdeyim dedim güm diye bir ses sonra aglama baktim koltugun onunde yüzüstü agliyor ayaga mk kalkti dustu acaba nasil dustu görmedim bir yerinde gozle görülür birseyde yok cok aglamadi sonra sustu ama umarim birsey yoktur ya
Geçmiş olsun artık büyüdüler bu tarz düşmelerden bişey olmaz merak etme hele ki az ağladıysa.Kizlar karya düştü ya odanin ortasinda oyuncaklariyla oynuyordu 5 dk mutfaga gdeyim dedim güm diye bir ses sonra aglama baktim koltugun onunde yüzüstü agliyor ayaga mk kalkti dustu acaba nasil dustu görmedim bir yerinde gozle görülür birseyde yok cok aglamadi sonra sustu ama umarim birsey yoktur ya
Oyy çok geçmiş olsun mama sandalyesi çok tehlikeli yaa Güneş de çok hareketli maşallah. Şimdi iyi mi? Durumu nasıl?Selam kizlar nasilsiniz.
Korktuğun.basima geldi ne yazık ki
mmama sandalyesinden düştü gunes
Dolaba bir sey koyacaktım gunesi koydum 2 adım attim arkamı hic donmeyecktim koymayacaktım onu nasil bir boş bulundum aPtalım bilmiorum.
Sarkmıştı sanirim anlık oldu çünkü ayağa kalkıp düşmemiştir umarım.
70 cm yüksek cok ama sarktı mi eliyle kendini kurtardı mi bilmiorum.
Çok ağlamadı biraz oyunlar da oynadı sonra meme istedi simdi kolumda uyuyor doktor 1saate uyandır dedi baygınlık hali bakalim kusma var mi.
Cok düşüyor hep tepelerde hep bir yaralanma.
Insallah rabbim korumuştur yataktan beşikten çıkmayı inmeyi bildiği gibi korumuştur insallah kendisini.
Sizler ne yapiyorsunuz
Ben şimdilik gozlemdeyim
Size de geçmiş olsun hep geçmiş olsun yazdım bu turda herkes düşmüş herkes bir yerlerini vurmuş.Geç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli olbenimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi
Allah şifa versin. İnşallah çabucak iyileşir çıkarsınız.Yatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Kız küçükken hiç ağlıyor muydu diye sormadım ama yaramaz mıydı uykusu nasıldı diye sordum sadece bence benim eşim balık değil es geç onu+1
Allah yardımcınız olsun canım hepinizin..yakın olsan getir bakarim derdim inan ki.. keske güvenilir biri olsa..2.5 saat çok kısa bir sure aslinda.şoyle güzel kamerali referansli bir kres bulabilirsen olur tabi.Allah tüm kotülüklerden korusun yavrularımızi..Allah kötu yazi yazmasın..Allah inayet etsin en güzeli olsun canım
Tatlış ogluma sevgilerimi yolluyorum
Agzina yüreğine saglık ne güzel dokturmussun yinesen arada yaz boyle uzun uzun yaa bakış açın bana iyi geliyor ben de çok hayal kuran insanların hayalleri gerceklestigi zaman hayalini kurduğu hazza erisemedigini duymuştum.meger insan hayal kurarken yasadigindan daha yogun duygular yaşıyormuş.acı da öyle tabi.ne kadar da doğru söyledin
Ayy canim benim...Allah yardımcın olsun zeyayimçok yoğun bir tempo olmuş..
Jadem @misskokulumm Yaaa demek esleriniz balik haniye demiyorsunuz bu zamana kadar kızlar benim oglan cok agliyore..acaba sizin kocalar da küçükken ağlıyor muymus böyle surekli oglum tamam sus diyorum ya icim de eziliyor bir yandan.acaba duygularini mi bastiriyorum. Ya tamam ben de hassasimdir ama ben oglak burcuyum arkides..bir yerden sonra safi mantık işliyor bende.ya oğlumla anlasamazsam ilerde
Evet evet o dönemlerden geçtik.nispeten iyi.eline yag degse kalkıp el yıkadıkherkes ay ne kibar bu cocuk diyordu.ama bir de bana sorun.simdi biraz alıştı bu duruma.sagol canım destegin icin.bunu söylediğin iyi oldu.gecici olabilir
Valla elif de bagiriyor..kiziyor..geçen gun gene abisinin yanina tuvalete girdi.aldim cikardim eh be kizim yeter ama artik ya diye kizdim.ayy bi büktü dudaklarini bi iclendi aglayamiyorda.kaldi oyle icini cekiyor.sonra gozune baktim biraz kıyamıyorum ki hic..tamam gecti der gibi baktım..bi baktım benim.kız birden aglamaya basladi.sakinletemedim.o gece bana küs uyudu.ses de yükseltmemistim haali konusunda dediginde haklisin sanirim.daha cok gidersek atlatacagi kanaati bende de olustu.
ahh canım..heo uyguladigim yöntemler bunlar..aglamasina izin veriyorum..hadi agla rahatla diyorum.bazen de odanda agla diyorum.evde ise yariyordu evvelden.artuk basliyor konusa konusa aglamaya.ben ne ettimmm..annem bana kızdı..keske babam olaydi.o belki kizmazdi.hem ne var kardesime vurduysam..hem ne var o oyuncagi attiysam..ayy ben nerelere gideyim.benim artik bir yuvam yok mu.kimse beni sevmiyor mu..annem kizdi bana.ama neden kizdi ki..annem benim dostum.insan hic dostuna kizar mi ühüuuuu uhuuu diye gidiyor.susmuyor kizmayalanmis ekmek gibi costukca cosuyor
Benim ağrim gelince bir haftayi bulabiliyor sanirim canim.dikkat ediyorum.agir kaldirmiyorum.aliyi tasimiyorum.ama elifi mecbur.uzanmak cok riskli bir de.yere uzanıp dizlerimi karnıma cekip beldeki disklerin arasina sıkışan fitigin rahatlamasi icin disklerin arasini aciyorum.bir de tezgahın yanina gidip yanima bir sandalye alip sandalyeye esimi oturtuyorum.bir elimle tezgahtan bir elimde sandalyenin sırt kısmından güç alıp belden asagisini boslukta sallıyorum.anlatabilmsimdir umarim. Ama once belimi ısıtıyorum ki yeni bir sakatlik olmasin. Tabi @Helinnnnn burdayken bize söz düşmez. O daha iyi bilir. Benim tecrubelerim bunlar.ama internette tonla egzersiz var.ben yapamadim hic birini.o halde yere uzanmak bile iskence
Şükürüm Güneşimiz iyidir inşallah. Hamdolsun koruyor Rabbim. Ben 3 buçukta çıkıyorum 1 buçuk saat süt izni var. Ata sabaha karşı oturmayı tercih ediyor şu sıralar benim gözüme cam kaçmış gibi olsa da. Sonra zorla uyutuyorum. 7 gibi dalıyor iki gündür 9 buçuk gibi uyanıyor. Babasına güzellik yapıyor. 10 gibi eve kaçıyorum Ata mı besleyip geri dönüyorum 12 de gelip biraz oyun biraz yemek sonra uyutup gidiyorum. Eşim 8 lere girmiyor. O yüzden evde uzaktan ders yapıyor şükür. Açılsa da beden eğitimi olmaz deniyor. Son durumlar böyle. Beni sorarsan çok yoruluyorum. Bugün oruç olsam sahur yemiş olurdum. Hiçbirşey yiyecek zamanım olmadı. Ama Bebeğim iyi huzurlu olsun da bugünler de geçecektir. Öperim kuzularıEvet yesimim rabbim korumasa napardik .
Koruyor binlerce şükür.
Sen iste misin 1 bucuk saat kaldi eve gitmene dimi. Acilior muymus esinin okulu da.
Insallah gönlünüze gore olur canım ya ne oldu son durum
Oy Baharım doğumda da böyleydi . Umuta da bakmamışlardı. Çok yoruldun biliyorum ama kuzuların yanındaykenki huzur başka. En azından Durucuk yemek yemiştir.Biz şimdi eve geldik etiketlemissiniz cevap veremedim acele ile şimdi çocuklara yemek yapıyorum, işleri bu yoluna sokayım hepinize cevap vericem kusuruma bakmayın. Duru geceyi benimle hastanede yanımda geçirdi. 2 sinede ben baktım eşimle.
Oy kuzum benimTşk ederizbir cesaret geldi kendini ordan oraya atıyor
Yok yok değilsinizYalnız değişmişiz valla
Şükür kuzum. İyi olsun Ayşecik. Annene da gitmişsiniz Allah kabul etsin. Ben gidemedim bayadır burnumun direği sızlıyor. Dişleri de üzmeden çıkıversin AyşeminDoktor kontrolümüzden çıktık annemi ziyaret ettik günün ve gönlün yorgunluğuyla şimdi girdik eve havada öyle güzel ki hiç giresimiz gelmedi ama eşimin dersi var yetişelim diye koştur koştur geldik. Ayşeciğin üst iki dişi gelmek üzereymiş onu 2 aydır biliyorduk zaten ama alttanda iki diş geliyormuş 4 ü birlikte huzursuzluk yapmış çok şükür başka bir sıkıntısı yokmuş. Bizden bugünün haberleri böyle sayfalara bakamadım yemek işini halledeyim şimdide
Kuzum adaşım nasıl oldun. Asyam da düştü ha kıyamamGeç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli olbenimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi
İyiyiz Allah'a şükür evdeyiz daha iyi olacak inşallah.Ya ben sana kıyamam ya nasılsınız bahar bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?