2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım olmadı kaçırdık biz sonradan eklemisler 4 yaşa aşıyı. bisey olmaz 5 yaşta yapılır demişti yanlış hatırlamıyorsam
Valla benim de pek yaptırasim yok.acaba 5 yaşi mı beklesem.o aşı 6 yaşa uygun doz olabilir mi?.acaba düzenlendi mi? Yoksa 6 yaşa uugun doz 4 yaşa mi vuruluyor. ebru_can_ebru su an çalışmıyorsun ama bilgin mi var mi canım bu düzenlemeden.6 7 yas aşısi 4 yaşa çekilmiş. Acaba bu aşıların 1. 2. ve 3. Dozları arasında nasıl bir fark var? yaslara uygun mu o dozlar? Biraz bilgi verir misin rica etsem.
S Sonsuzsukurler Canım umut 4 yaş aşısı oldu mu?
Bisey olmaz canım inşallah ayağa kalkmıştır bence

Instagram da hep denk geliyo sekerparem ama sen kullanmiyosun
Evet ya insta kullanmiyorum. Bir de ordan guvenilir mi ki?varsa bildiginiz güvenilir bir sayfa soyler misiniz? Kızkardesim bakar yerime benim.ama o da tesetturlu olmadigi icin bilgisi yoktur bu sayfalar hakkinda.
Canım baktım ama bulamadım.var bisiler ama günlük eglenceli kiyafetler.miki mousse tişört falan mesela. Ben tesetturluyum ki. ya aslinda bi elbise begendim kizceme.. kirmizili bi elbise. Benim de kirmizi etegim esarbım var.oglusun da uydururuz.esimin de kazagi var.ama icimden geldi uydururz belki anne kız dedim.olmadi. simdi alayim bayrama da giyeriz dedim ama
Kızının en zor dönemi başladi desene.ne zordur bilirim.bir de boylu poslu masAllah ben de öyleydim.zor oluyor cidden.dedigin gibi çok da kadın gibi durmamasi lazım.çok minnoslar daha.hos olmuyor.ayy ayy büyümüş de annesi elbise secemezmiş masAllah kuzuya biz de görsek o güzel günleri her vakitleri her anları ayrı güzel

Geriden geliyorum kusuruma bakmayın. Geçmiş olsun Karya kuzuma. Ayaklandı inşallah. Heryer çok tehlikeli artık.
İnstagram da var. Çok güzel tesettür kombineleri de var. Bir yeri beğeninde farklı bir sürü kombin sitesi geliyor. Her modeli tesettüre göre yapabiliriz yazıyorlar.
Hey maaşallah yürüyor kuzu öyle mi. Ayakları na taş gözlerine yaş değmesin

Berbat bir gece geçirdik şükür sabah uyumuş. Annem uykusuz kalsada sorun olmaz babamı rahatsız etmeyim demiş. 10 gibi kahvaltı yaptırmak için gittim . Öğlen de uyuttum. 1 buçuk saatim kaldı. Eli hep dişini kaşıyor.
Oy kuzum Göktuğ um nasıl rahatsız ettiyse dişler çıkmış rahatlamış şükür. İnci gibi dizilsinler
Seni okuyunca gözümden iniverdi. Ah ne zor “analık” Allahım şifalar versin.çekirdek ailenizi ayırmasın
Ay tek biz mi kaldık diş çıkarmayan tembel almişko
Biz de varız ebrucum. Biz geriden takipteyiz
Biz de çıkarmadık henüz
Biz de biz de
Kuzum bana tesettürlü modeller de geliyor örnek bulup atayım sana dünürüm. Gelinciğime de

Selam kizlar nasilsiniz.
Korktuğun.basima geldi ne yazık ki
mmama sandalyesinden düştü gunes
Dolaba bir sey koyacaktım gunesi koydum 2 adım attim arkamı hic donmeyecktim koymayacaktım onu nasil bir boş bulundum aPtalım bilmiorum.

Sarkmıştı sanirim anlık oldu çünkü ayağa kalkıp düşmemiştir umarım.
70 cm yüksek cok ama sarktı mi eliyle kendini kurtardı mi bilmiorum.
Çok ağlamadı biraz oyunlar da oynadı sonra meme istedi simdi kolumda uyuyor doktor 1saate uyandır dedi baygınlık hali bakalim kusma var mi.

Cok düşüyor hep tepelerde hep bir yaralanma.
Insallah rabbim korumuştur yataktan beşikten çıkmayı inmeyi bildiği gibi korumuştur insallah kendisini.

Sizler ne yapiyorsunuz
Ben şimdilik gozlemdeyim

Kalppare
Bilmiorum ki olmaz sanirim canim sekerdim.
Baya oldu o asi olmayalı. Seneye ilkokul ya orda olur herhalde ebe hic bahsetmedi suana kadar

Ya güneşimmm kıyamam. Nasıl geçecek bu süre hasarsız bilemiyorum bende kıyamıyorum da kuzular çok düşüyorlar tehlike bilmiyorlar. Allah koruyor

Ya güneşimmm kıyamam. Nasıl geçecek bu süre hasarsız bilemiyorum bende kıyamıyorum da kuzular çok düşüyorlar tehlike bilmiyorlar. Allah koruyor
Evet yesimim rabbim korumasa napardik .
Koruyor binlerce şükür.
Sen iste misin 1 bucuk saat kaldi eve gitmene dimi. Acilior muymus esinin okulu da.
Insallah gönlünüze gore olur canım ya ne oldu son durum

N Nehir8077 nasıl geçti geceniz? Umut nasıl şimdi? Durucum napmış gecesi nasıl geçmiş
Biz şimdi eve geldik etiketlemissiniz cevap veremedim acele ile şimdi çocuklara yemek yapıyorum, işleri bu yoluna sokayım hepinize cevap vericem kusuruma bakmayın. Duru geceyi benimle hastanede yanımda geçirdi. 2 sinede ben baktım eşimle.

Yalnız değişmişiz valla

Oyyyy maşallah yaaa

Doktor kontrolümüzden çıktık annemi ziyaret ettik günün ve gönlün yorgunluğuyla şimdi girdik eve havada öyle güzel ki hiç giresimiz gelmedi ama eşimin dersi var yetişelim diye koştur koştur geldik. Ayşeciğin üst iki dişi gelmek üzereymiş onu 2 aydır biliyorduk zaten ama alttanda iki diş geliyormuş 4 ü birlikte huzursuzluk yapmış çok şükür başka bir sıkıntısı yokmuş. Bizden bugünün haberleri böyle sayfalara bakamadım yemek işini halledeyim şimdide

Ya ben sana kıyamam ya nasılsınız bahar bugün

Geç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli ol benimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi

Geçmiş olsun artık büyüdüler bu tarz düşmelerden bişey olmaz merak etme hele ki az ağladıysa.
Oyy çok geçmiş olsun mama sandalyesi çok tehlikeli yaa Güneş de çok hareketli maşallah. Şimdi iyi mi? Durumu nasıl?
Geç gördüm geçmiş olsuun kuzum malesef bende ilk seferde fark etmedim kalkabildiğini 2 kere düştü öyle kalkıyor artık demekki dikkatli ol benimki de kafayı koltuğun kenarına çarpıp şişirdi
Size de geçmiş olsun hep geçmiş olsun yazdım bu turda herkes düşmüş herkes bir yerlerini vurmuş.

Bizimki de sürekli düşüyor haliyle yeni yürüdüğü için ama artık elini kolunu koyarak kendini sakınarak düşmeyi biliyor. Yavaşlıyor hallediyor bir şekilde. Sürekli peşindeyiz ayaklandı ama çok tehlikeli bir durum yaşamadık çok şükür

Kız küçükken hiç ağlıyor muydu diye sormadım ama yaramaz mıydı uykusu nasıldı diye sordum sadece bence benim eşim balık değil es geç onu
Ay Ali ya sana bayılıyorum çocuk onlar nasıl sitemler yuvam yok nedir ya ölüyorum anlasana valla bebeğim ben şunu da çok iyi biliyorum bütün çocuklar zorlukla büyüyor hepsi ağlıyor falan ona pekte çözüm yok
Annemde bir yerden salla kendini der hep ağrı olunca ben yere çok oturuyorum oda tetikler mi acaba sağol tavsiyelerini için kuzum

Bir iki kişi yazmış tek uyku ile ilgili. Bizde de çok zorluyor beni sanki tek uykuya geçecek. Daha çok erken geliyor bana da. İlk uykuya daha geç dalmaya ve ikinciyi uyumamak için sürekli ağlayarak uyumayı reddetmeye başladı. İlk uykuyu biraz daha geç uyutup tek uyku yapsam akşam da daha erken yatar ama bana daha erken gibi geldi tek uykuya geçmek için. Olabildiğince zorluyorum uyutmak için.

Evet yesimim rabbim korumasa napardik .
Koruyor binlerce şükür.
Sen iste misin 1 bucuk saat kaldi eve gitmene dimi. Acilior muymus esinin okulu da.
Insallah gönlünüze gore olur canım ya ne oldu son durum
Şükürüm Güneşimiz iyidir inşallah. Hamdolsun koruyor Rabbim. Ben 3 buçukta çıkıyorum 1 buçuk saat süt izni var. Ata sabaha karşı oturmayı tercih ediyor şu sıralar benim gözüme cam kaçmış gibi olsa da. Sonra zorla uyutuyorum. 7 gibi dalıyor iki gündür 9 buçuk gibi uyanıyor. Babasına güzellik yapıyor. 10 gibi eve kaçıyorum Ata mı besleyip geri dönüyorum 12 de gelip biraz oyun biraz yemek sonra uyutup gidiyorum. Eşim 8 lere girmiyor. O yüzden evde uzaktan ders yapıyor şükür. Açılsa da beden eğitimi olmaz deniyor. Son durumlar böyle. Beni sorarsan çok yoruluyorum. Bugün oruç olsam sahur yemiş olurdum. Hiçbirşey yiyecek zamanım olmadı. Ama Bebeğim iyi huzurlu olsun da bugünler de geçecektir. Öperim kuzuları
Oy Baharım doğumda da böyleydi . Umuta da bakmamışlardı. Çok yoruldun biliyorum ama kuzuların yanındaykenki huzur başka. En azından Durucuk yemek yemiştir.
Tşk ederiz bir cesaret geldi kendini ordan oraya atıyor
Oy kuzum benim
Yalnız değişmişiz valla
Yok yok değilsiniz
Şükür kuzum. İyi olsun Ayşecik. Annene da gitmişsiniz Allah kabul etsin. Ben gidemedim bayadır burnumun direği sızlıyor. Dişleri de üzmeden çıkıversin Ayşemin
Kuzum adaşım nasıl oldun. Asyam da düştü ha kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…