Maşallah kuzuma hayırlı olsun dişlerinizDiştir bence canım ya benimki bikaç gündür diyordum ya durmuyor ağlıyor sürekli bişeyler istiyor diye. Üst dişi patlatmış şükür hatta ikisi de yarılmış gibi bugün maşşallah bir sakindi tanıyamadım bebemiakşam biz yemek yerken karnı doyunca ne versek durmaz bağırır dururdu kaldırırdık el mecbur. Bu akşam bir dilim turp verdim eline sessiz sessiz onu kemirdi karnı doyduktan sonra. Eşim bile farketti bugün sesi çıkmıyor bişey mi oldu diye sanırım rahatladı dişler huzursuz ediyor yavruları. Bir de dışarı çıkartıyorum yine soğuklar geçti ya çok mutlu oluyor öğleden sonra evde bir huzursuzluk çıkarıyor çünkü. Şükür alıştı arabasında da sessizce gezip geliyoruz 1 saat. Ayşe ağlarsa calpol ver bakalım belki ağrısı vardır uyursa anla ki diş geliyor
Sağol canım evet haklısın serumla daha çabuk toparlıyor. Ne yapalım inan mecbur kaldım, bir lokma veremiyordum. Günde 30 kere tuvalete çıkıyordu inşallah Allah'ın izni ile iyi olacak.
Sağol canımAllah yardım etsin kuzum size dua ediyorum çok çok
Allah işinin ehli doktorlarla hemşirelerle karsilastirsin insallah.Sağol canım 2 gün diye söyledi tahliller belirleyecek demişti. Rota virüsü olduğunu düşünüyordu Tahlil sonucu çıktı. Rota temiz çıktı. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Başka antibiyotik eklendi, diğeri kesildi. karaciğer enzimleri yükselmiş.
Serum ile gezilmiyorki, serum makinaya takili. elini bile kıpırdatmasini istemiyor lar.makina kapanıyor.
Kıza gelince o benim yaram konuştukça uzulucem boşver canım.
Hepsi üst üste geldi boğazlar kızarık, idrar yolu enfeksiyonu, birde bağırsak enfeksiyonu eklendi. Bu sebepten de karaciğer enzimleri yükseldi. Özel hastanedeyiz. Sabaha herşey yolunda giderse cikicaz öyle söylemis doktor, az önce hemşire geldi o söyledi.Allah işinin ehli doktorlarla hemşirelerle karsilastirsin insallah.
Sabaha toparlar belki serumun etkisiyle.
Özel hastanede mısınız. Dürü da gelirdi belki riskLi tabi ama cok da zor durum konuşma tabi canim cok haklisin.
Ama şimdi umutun sana ihtiyacı var olsun duru hatırlamaz bile hem babaannesi elden iyidir yine de.
Kendini perişan etmemeye çalış düşünerek.
Umut da bebek rabbim yardımcınız olsun insallah.
Makineye bağlı serumu bilmiorum canim biz umutu hep yürütürdük durmazdı cunku.
Uyku yapar ilaçları da rahatca uyur insallah.
Boğazı da kızarık diyordun.
Idrar yolu enfk degil miymis yani.
2 gunun 1 gunu gecti bile baharim yarından sonra evinizdesiniz insallah
Çok guzel haber canim bu cok sevindimHepsi üst üste geldi boğazlar kızarık, idrar yolu enfeksiyonu, birde bağırsak enfeksiyonu eklendi. Bu sebepten de karaciğer enzimleri yükseldi. Özel hastanedeyiz. Sabaha herşey yolunda giderse cikicaz öyle söylemis doktor, az önce hemşire geldi o söyledi.
Yoktur canım olsa durmaz zaten şişme kızarma için stik aldım ben hemen geçiriyor . Hareketli zamanları allahım korusun hepsini sen yanında olsan da düşeceği varsa düşüyor vallaKizlar karya düştü ya odanin ortasinda oyuncaklariyla oynuyordu 5 dk mutfaga gdeyim dedim güm diye bir ses sonra aglama baktim koltugun onunde yüzüstü agliyor ayaga mk kalkti dustu acaba nasil dustu görmedim bir yerinde gozle görülür birseyde yok cok aglamadi sonra sustu ama umarim birsey yoktur ya
Evet canım çok üst üste geldi probiyotik kullan yoğurt özellikle bu süreçte en iyi onlar gelir destek tedavi olarak bir de inmun 44 var vitamin istersen bağışıklığı için denemeni tavsiye ederim daha çnce de yazdım mı hatırlamıyorum amaHepsi üst üste geldi boğazlar kızarık, idrar yolu enfeksiyonu, birde bağırsak enfeksiyonu eklendi. Bu sebepten de karaciğer enzimleri yükseldi. Özel hastanedeyiz. Sabaha herşey yolunda giderse cikicaz öyle söylemis doktor, az önce hemşire geldi o söyledi.
Allahım çalışmaya gel arasanız acaba olur mu ??Öyle güzel doktora denk geldim ki pazartesi günü çalışıyormuş sadece mr sonucunu başka doktora göstereöezsiniz dedi eşim de pazartesi sabahçı gidemiycez oyyy oyy
zing plus, ocean balikyagi, chinko bunları kullanıyor suan. Yoğurdu çok seviyordu hastalanali tiksindi bir kaşık dahi yemiyor yoğurdu. Şunları bitireyim Onuda alırım.Evet canım çok üst üste geldi probiyotik kullan yoğurt özellikle bu süreçte en iyi onlar gelir destek tedavi olarak bir de inmun 44 var vitamin istersen bağışıklığı için denemeni tavsiye ederim daha çnce de yazdım mı hatırlamıyorum ama
13 aya kadar vakti var sanırım son ay çıkaracak. Benim arkadasiminda 13 aya kadar çıkmadı, o zaman dış hekimine gönderiyorlar. Damaklarin diş çıkaracak kadar güçlenmişmi ona bakıyorlar. İlacı bilmiyorum onda bir ilaca başladılar ondan sonra çıktı dişler. Ama bazı çocuklar tam yaşında çıkarıyor.Ay tek biz mi kaldık diş çıkarmayan tembel almişko
Biz de çıkarmadık henüzAy tek biz mi kaldık diş çıkarmayan tembel almişko
Şanssızlık ya geç olsun güç olmasın jademÖyle güzel doktora denk geldim ki pazartesi günü çalışıyormuş sadece mr sonucunu başka doktora göstereöezsiniz dedi eşim de pazartesi sabahçı gidemiycez oyyy oyy
Bu gece daha iyi geçti çok şükür çok sık uyandı ama öyle çok ağlamadı geri uyuyabildik tekrar sabah hafif öksürüyordu başını ve kulaklarını tutuyor sürekli elimi çekip ısırmaya çalışıyorDiştir bence canım ya benimki bikaç gündür diyordum ya durmuyor ağlıyor sürekli bişeyler istiyor diye. Üst dişi patlatmış şükür hatta ikisi de yarılmış gibi bugün maşşallah bir sakindi tanıyamadım bebemiakşam biz yemek yerken karnı doyunca ne versek durmaz bağırır dururdu kaldırırdık el mecbur. Bu akşam bir dilim turp verdim eline sessiz sessiz onu kemirdi karnı doyduktan sonra. Eşim bile farketti bugün sesi çıkmıyor bişey mi oldu diye sanırım rahatladı dişler huzursuz ediyor yavruları. Bir de dışarı çıkartıyorum yine soğuklar geçti ya çok mutlu oluyor öğleden sonra evde bir huzursuzluk çıkarıyor çünkü. Şükür alıştı arabasında da sessizce gezip geliyoruz 1 saat. Ayşe ağlarsa calpol ver bakalım belki ağrısı vardır uyursa anla ki diş geliyor
Ah yavrum ya. Nasıl oldunuz bahar. Saha iyidir inşallahYatışımız oldu hastanedeyiz insallah cabuk iyilesiriz
Eki Görüntüle 2794162
Başladı He ufaktan yürümeye maşallahBenim fındık kurdu hep düşüyoreğer aglamazsa hiç tepki vermiyoruz bakmıyoruz ağlarsa yok birşey diyoruz daha çok ağlarsa evde koşuyoruz hemen yakalambac oynuyoruz yada dış kapıya acip kedi köpek çağırıyoruz ilgisini dağıtıyoruz
2 gündür bir cesaret geldi 5-6 adım atıyor koltuktan bırakıp sehpaya gitmeye çalışıyor küt yerdegenelde yumuşak düşüyor ama olmadığında oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?