2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah kuzuma hayırlı olsun dişleriniz

Sağol canım evet haklısın serumla daha çabuk toparlıyor. Ne yapalım inan mecbur kaldım, bir lokma veremiyordum. Günde 30 kere tuvalete çıkıyordu inşallah Allah'ın izni ile iyi olacak.

Allah işinin ehli doktorlarla hemşirelerle karsilastirsin insallah.

Sabaha toparlar belki serumun etkisiyle.
Özel hastanede mısınız. Dürü da gelirdi belki riskLi tabi ama cok da zor durum konuşma tabi canim cok haklisin.
Ama şimdi umutun sana ihtiyacı var olsun duru hatırlamaz bile hem babaannesi elden iyidir yine de.
Kendini perişan etmemeye çalış düşünerek.
Umut da bebek rabbim yardımcınız olsun insallah.

Makineye bağlı serumu bilmiorum canim biz umutu hep yürütürdük durmazdı cunku.
Uyku yapar ilaçları da rahatca uyur insallah.

Boğazı da kızarık diyordun.
Idrar yolu enfk degil miymis yani.
2 gunun 1 gunu gecti bile baharim yarından sonra evinizdesiniz insallah

Hepsi üst üste geldi boğazlar kızarık, idrar yolu enfeksiyonu, birde bağırsak enfeksiyonu eklendi. Bu sebepten de karaciğer enzimleri yükseldi. Özel hastanedeyiz. Sabaha herşey yolunda giderse cikicaz öyle söylemis doktor, az önce hemşire geldi o söyledi.

Çok guzel haber canim bu cok sevindim
Insallah ne kaldi sabaha uyuyor mu umut paşa
Nasil üst üste gelmis ya yazik yavruma.kiyamam ya küçücük vücuduyla.

Saat geçmez sabah olmaz hastane odasında cok iyi bilirim ama az kaldi sabaha bahar özelimis hem vizit keyfi doktor keyfi de beklemeden evdesiniz insallah yarin.

Yoktur canım olsa durmaz zaten şişme kızarma için stik aldım ben hemen geçiriyor . Hareketli zamanları allahım korusun hepsini sen yanında olsan da düşeceği varsa düşüyor valla

Evet canım çok üst üste geldi probiyotik kullan yoğurt özellikle bu süreçte en iyi onlar gelir destek tedavi olarak bir de inmun 44 var vitamin istersen bağışıklığı için denemeni tavsiye ederim daha çnce de yazdım mı hatırlamıyorum ama

zing plus, ocean balikyagi, chinko bunları kullanıyor suan. Yoğurdu çok seviyordu hastalanali tiksindi bir kaşık dahi yemiyor yoğurdu. Şunları bitireyim Onuda alırım.

Ay tek biz mi kaldık diş çıkarmayan tembel almişko
13 aya kadar vakti var sanırım son ay çıkaracak. Benim arkadasiminda 13 aya kadar çıkmadı, o zaman dış hekimine gönderiyorlar. Damaklarin diş çıkaracak kadar güçlenmişmi ona bakıyorlar. İlacı bilmiyorum onda bir ilaca başladılar ondan sonra çıktı dişler. Ama bazı çocuklar tam yaşında çıkarıyor.

Öyle güzel doktora denk geldim ki pazartesi günü çalışıyormuş sadece mr sonucunu başka doktora göstereöezsiniz dedi eşim de pazartesi sabahçı gidemiycez oyyy oyy
Şanssızlık ya geç olsun güç olmasın jadem iyi olursun inşallah ağrı var mı hala

Bu gece daha iyi geçti çok şükür çok sık uyandı ama öyle çok ağlamadı geri uyuyabildik tekrar sabah hafif öksürüyordu başını ve kulaklarını tutuyor sürekli elimi çekip ısırmaya çalışıyor

Başladı He ufaktan yürümeye maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…