Ay ne güzel hep bebekle ilgili rüya görüyorsun ben saçma sapan rüyalar hepGünaydınnn. Herkese musmutluu günler diliyorum.
Bu arada bir rüya gördüm hemen anlatmak istiyorum.
Bebeğim doğmuştu yanakları kocaman çok şeker bir şeydi. Hemen alıp emziriyorum hiç canım yanmıyordu. Doğumu hatırlamıyordum bile o kadar kolay geçmiş sözdee. Ayyy inşallah gerçek Hayatta da böyle olsun. Aminn.
Haraketli bebek ne güzel bir his yaKızlar günaydın herkese biz şimdi hastaneden çıktık dünde söz verdim size paylaşcam diye gittik gördük çok hareketli bizim mucizem iz valla gülmekten bayılacaktım dönmeler taklalar ama cinsiyet ögrenme dik ay sonuna artık
Ay ne güzel hep bebekle ilgili rüya görüyorsun ben saçma sapan rüyalar hep
Kızlar rüyamda kafama konan ve elime gelen serçeler gördüm. Onları besledim sevdim falan. Merak ettim tabirine baktım. Erkek çocuğa işarettir diyorİçimden kız geçiyor bakalım tabir mi ben mi haklı çıkacağım merakla bekliyorum
Ya bence en doğal hakkın dışına söylemesen bile içinden isteyeceksin yani tatmadigin duyguyu tatmak istemen çok normalheralde sanırsam galiba.bir yandan dr a gitmek için can atıyorum.biyandan da hiç gitmek istemiyorum.ayy böyle diyince günaha giriyormuyum acaba üçüncüyu Kız istemekle
Kim olsa aynı şeyi ister canım neden günah olsun ki.. hayırlı evlat olsunlar inşallah.heralde sanırsam galiba.bir yandan dr a gitmek için can atıyorum.biyandan da hiç gitmek istemiyorum.ayy böyle diyince günaha giriyormuyum acaba üçüncüyu Kız istemekle
Ahahah ben hic görmedim ama umarım görürüm bendeSaçmaladığımda çok oluyor. Geçen dedem paston fırlatıyordu mesela. İlk defa bu kadar güzelini gördüm
Nane yağı ile masaj iyi gelir. Henüz erken aslında baş ağrısı için. tansiyonunuza baktırdınız mı?Parolun hiç etkisi olmuyor bana o yüzden icmemeyi daha mantıklı buluyorum kan basıncını bende okudum internette ama baya hergun agriyinca da tedirgin oldum artık hayatimi baya etkiliyor çünkü artık başım agriyo demekten utanıyorum hergun hergun
10+2 haftalık şu an. . Ben de bilmiyorum normal şartlarda 14. Haftada mı görülüyor?Ya ne güzel rüyaa.İnşallah Hayırlı sı olsun. Ne zaman ögreneceksiniz
Canım konumuna göre hareketini hissetmeye bilirsin Kuc uk daha bence bu normal. Büyünce o büyük can acıtan tekmeleri yicez zaten hiç endişelenme iyidir meleğinhanimlar pek yazamiyorum..ama okumaya calisiyorum.oglum rahatsizlandi.balgam falan var.ben de zaten iyi degilim..bulanti bir var bir yok...koku hassasiyeti artti sanki.12. haftadayim.haftaya daha iyi olurum degil mi?
bir de 2 gun ince sanki bebegimi hisssettim iki gun boyunca. 2. gebeligim bu hissi taniyorum.ama dun ve bugun hiss yok..acaba normal mi canim cok sıkıldı. kucuk olduğu icin su anda hareketlerini saymaya gerek yok degil mi? ne yapsam ben ya tatli da yedim ama yok kimildamadi..ya da ben hisssetmedim.hepi topu 4.5 cm falandir daha zaten.ilk hissedisim tesaduf mu?
Sorma canım valla her geçen gün sanki hissediyor gibi olsamda bu sefer bu kadar tahmin etmedim aslında doktor bile gülüyor. Aman sağlıklı olsun da kız erkek o bu şu hiç önemli değil biz çok bekledik çok istedik hep inandık Allah'a bir gün olacaktı ama şimdi o gün bugünmüş şükür çok şükür . O sağlıklı ya ben daha iyi hissediyorum kendimi .Allah sağlıkla ilerletsin canım bak sen şu küçüğeeHer baktırdığımızda biraz daha büyüyecekler içimizde gerçekten bi mucize gerçekleşiyor Allah'ım sen bütün annelerin karnındaki mucizeleri yaradansın hepimizin bebeğini sen koru
Ay beklemek ne heyecanlı bir de hareketi filan ilerleyen aylarda hissedeceğiz ben de çok merak ediyorum cinsiyetini umarım en kısa zamanda sizinkinin cinsiyetini öğrenirsiniz. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı günler dilerim
Canım aslında bizimki tüp bebwk olduğu için kendi haftasında gidiyor sanırm bide benim hastalığım baz alarak yaptığında bebek şuan 12 13 hafta gibi sanırım o yüzden benimde kafam çok karışık ama sağlıklı olduğu için takılmamaya çalışıyorum oraya şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı şükürAy siz 14.haftada ogrenemediyseniz ozaman ben haftaya öğrenmek için hiç heves etmesemmi diyorum
Bende de migren yok üstelik öyle çok şiddetli başim ağrıdığı nadirdir. Fakat bende bir baş ağrısı var anlatamam arkadaşlar tansiyon demiş ama hiç alakası yok alet var bende sabah ,akşam ,aç, tok agri başlayınca bitince sürekli ölçüyorum ve normal çıkıyor muhtemelen gebelikle alakalı bir durum ilk randevumda soracağım daha yeni kan testi verdim kötü bir degerim de yok. Size de geçmiş olsun.Ay gerçekten mi hemen bi tansiyon aleti alayim eve o zaman bakayım hergün. Migrenim yoktu normalde ama migrende uyuyp uyanınca düzelir diye biliyorum ben uyuyorum uyandığımda hala devam ediyor agrım
Benim yengem bikac ay once ikinci oglunu dogurdu. Kendim icin sordum ne hissediyorsun diye. Iki erkekten sonra kiz hayal edemiyorum artik dedibenim iki oğlan var .ya şu son bir haftadır sanki dr erkek diyecekmis gibi hissediyorum.niye böyle olduysam anlamadım.
Benm de çok başım ağrır. Normalmiş kızlar ben sordum doktoruma. Diğer gebeliğimde de çok ağrımıştı. Bunda daha az ama yine de ağrıyo. Vücudumuz kan üretimini arttırdığı için oluyomş. 4.aydan sonra geçmşti benmki. Muhtemelen sizinki de öyle olur.Bende de migren yok üstelik öyle çok şiddetli başim ağrıdığı nadirdir. Fakat bende bir baş ağrısı var anlatamam arkadaşlar tansiyon demiş ama hiç alakası yok alet var bende sabah ,akşam ,aç, tok agri başlayınca bitince sürekli ölçüyorum ve normal çıkıyor muhtemelen gebelikle alakalı bir durum ilk randevumda soracağım daha yeni kan testi verdim kötü bir degerim de yok. Size de geçmiş olsun.
Aslında tam tersi. Doktor başa ağrısı özellikle 3 ve 4. Aylarda artar dedi. Bende öyle olmştu diğerinde. 4.aydan sonra çok ağrımamıştı. Bunda da aynı.Nane yağı ile masaj iyi gelir. Henüz erken aslında baş ağrısı için. tansiyonunuza baktırdınız mı?
Ohh maşallah içiniz rahatlamıştır baya o hareketleri gördükten sonra. Nazlı çıktı demek göstermedi birazcık daha sabır o zaman. İçinizden geçen bir şey var mı?
Tam tahmin ettiğim gibi çok teşekkür ederimBenm de çok başım ağrır. Normalmiş kızlar ben sordum doktoruma. Diğer gebeliğimde de çok ağrımıştı. Bunda daha az ama yine de ağrıyo. Vücudumuz kan üretimini arttırdığı için oluyomş. 4.aydan sonra geçmşti benmki. Muhtemelen sizinki de öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?