Haraketli bebek ne güzel bir his yacinsiyeti geciktiriyor gerçi azcik ama benimki de öyleydi olsun hareketlerini öyle görmek bile yetti bana cinsiyeti de sonra öğrenelim nolacak
Senin burnun da tıkalı olduğundan daha çok ağrır şu an. Son üç ayda da baş ağrıları normal hamilelikte. Benim şu an Yok çok şükür kızımda da bir iki defa ağrımıştı 28. Haftalardaydı. Ama çok fena bir ağrıydı. Bu haftalarda normal demişti dr umAslında tam tersi. Doktor başa ağrısı özellikle 3 ve 4. Aylarda artar dedi. Bende öyle olmştu diğerinde. 4.aydan sonra çok ağrımamıştı. Bunda da aynı.
10+2 haftalık şu an. . Ben de bilmiyorum normal şartlarda 14. Haftada mı görülüyor?
Hamilelikte her türlü ağrı sızı bulantı norml zatenSenin burnun da tıkalı olduğundan daha çok ağrır şu an. Son üç ayda da baş ağrıları normal hamilelikte. Benim şu an Yok çok şükür kızımda da bir iki defa ağrımıştı 28. Haftalardaydı. Ama çok fena bir ağrıydı. Bu haftalarda normal demişti dr um
Yok artık takibine basliycam bakalım tansiyonla alakalı mi diyeNane yağı ile masaj iyi gelir. Henüz erken aslında baş ağrısı için. tansiyonunuza baktırdınız mı?
Allah hepimizin gönlüne göre versinAynen o haftalarda ögreniliyor genelde. Biraz daha varmış sizin. Bende bu ay sonu gidiyorum bakalım ögrenecekmiyiz
Heralde öyle oldu bendede iki erkekten sonra üçüncü Ne bilim Rabbim hayırlısını sagliklisini versinBenim yengem bikac ay once ikinci oglunu dogurdu. Kendim icin sordum ne hissediyorsun diye. Iki erkekten sonra kiz hayal edemiyorum artik dedisiz de de oyle oldu sanirim
Geçecek canım inşallah ama biz etkilenmez aksine sana moral destek olmaya çalışırız ne zaman istersen biz burdayiz
Canım bende de var üstelik en başından beri dikkat etmen lazım progestan düzenli kullan ağır kaldırma çünkü benim sürekli geçip tekrarlıyor inşallah sağlıkla kucağımıza alalım canım yavrularımızıdışarda varmı bişiy kanama falan?
Çok teşekkür ederim canlarım doktora gittim progestan verdi bebek iyiydi elhamdulillah daha iyiyim şimdiGeçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer kanama alanın
Cinsiyeti öğrenenleri tebrik ediyorum, biz de hevesleniyoruz tabi var daha öğrenmeyeBen de eşim de kıza çok heves ediyoruz ama erkek olursa da tabi ki üzülmeyeceğiz her türlü bizim bebeğimiz o Yalnız herkes erkek olacak diyor, kayınvalidem ben daha hamile değilken bile erkek görüyordu rüyalarında.. Onun rüyaları da genelde çıkar
Canım enseden baslıyan agrılar için tansiyonuna bir baktır.benimde astımım var çabuk tıkanıyorum tırmanırken merdivenleri hareketim kısıtlandı ondan kilo aldım sankiKızlar size bir konuda daha sorum var. Ya benim çok bulantim falan olmadı haksizligim uyku halinde geçecek gibi çok az kaldı ancak geçmeyen ve neredeyse hergün olan baş ağrılarım var enseden gelen beni mahvediyor. Merdiven çıkmıyorum düşünün tetikleyecek de başlayacak agrım diye böyle durumu olan var mi aranizda
ben de oyle dusundum herhalde konumundandir diye cok ufak cunku..Canım konumuna göre hareketini hissetmeye bilirsin Kuc uk daha bence bu normal. Büyünce o büyük can acıtan tekmeleri yicez zaten hiç endişelenme iyidir meleğin
Benimde vardı gecicek hap vermişti doktor çokta kendimi yormadım şükür geçti moralini bozma canım normal dedi doktorKese alanında kanamam var kimseyi etkilemek istemiyorum o yüzden yazmak istemedim arada yazıyorum zaten ama moralım baya bozuk öyle işte
Benim enseden değil ama tam başımın üstünden aşağı doğru şakaklarıma inen bi var. Tansiyonla alakalı olabilirimi ? Normal mı bu konuda bi bilginiz var mı?Canım enseden baslıyan agrılar için tansiyonuna bir baktır.benimde astımım var çabuk tıkanıyorum tırmanırken merdivenleri hareketim kısıtlandı ondan kilo aldım sanki
Benim enseden değil ama tam başımın üstünden aşağı doğru şakaklarıma inen bi var. Tansiyonla alakalı olabilirimi ? Normal mı bu konuda bi bilginiz var mı?
Kan akışı değişiyor.basın agırdığında ölçtürsene için rahat eder bu aylarda normal yazıyor gebelik programlarındaBenim enseden değil ama tam başımın üstünden aşağı doğru şakaklarıma inen bi var. Tansiyonla alakalı olabilirimi ? Normal mı bu konuda bi bilginiz var mı?
Tansiyonla alakası yok bende aynı ağriları çekiyorum ve sürekli tansiyonumu ölçüyorum gayet normal çıkıyor. Az önce bir arkadaş doktoruna sorduğunu ve gayet bu dönemde normal olduğunu söylemis doktoru. Geçmiş olsun size de.Benim enseden değil ama tam başımın üstünden aşağı doğru şakaklarıma inen bi var. Tansiyonla alakalı olabilirimi ? Normal mı bu konuda bi bilginiz var mı?
12. Hafta ve hala tam gaz bulantı mıben de oyle dusundum herhalde konumundandir diye cok ufak cunku..
sagolun icimi bi nebze ferahlattiniz.zaten bulantilarim tam gaz..bu da iyi bi isaret di mi
Çok teşekkür ederimTansiyonla alakası yok bende aynı ağriları çekiyorum ve sürekli tansiyonumu ölçüyorum gayet normal çıkıyor. Az önce bir arkadaş doktoruna sorduğunu ve gayet bu dönemde normal olduğunu söylemis doktoru. Geçmiş olsun size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?