2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bak sen umut a iki bacı arasından secmeseymis bari Haydo aşkına sahip çık haydoo adın capkina çıktı ben guveniyorum yamuk yapmaz hem artık küfürbaz da değil
Asli bu arada resmini koymussun..o sac tellerine ne demeli haaa ya Allahim bu cocuk beni öldürüyor..dogal bi cazibesi var masAllahhh

Uyumaya uyuyamamda evi temizlerim. Kırk yılda bir geldim yattı der, madem yatıyor ben gideyim der. Akşamı felam değilde 3 saat ilaç gibi gelir bana.

Kız benim oğlan petek kenarında geziyor, camları leş yapıyor. Benimde en sinir olduğum şeylerden biri camların kirlenmesi. Bizde cam çok silinir, birde çamaşır örtü nevresim çok yıkanır. Buda benim hastalık sanırım. Benim esyam kullanmaktan çok yıkamaktan eskir solar

Deme öyle duru kızıma öyle büyüsün gör sen onu

Yook canım yaptırdım pastaciya bende nerde o hüner

Aman ben her anının her zerresini keyfini çıkarıyorum elbet olur her şey
34 mü ah erkenmiş ama bak nasıl yetişti sıpam bizlere yerim onu ben gül yüzlüm, analık= uyumayan kadın zaten aç sözlüğü bak Aaa aşk olsun

Kendi makyajımı yaparım deyip aklanmış morlanmış güneşim ya kazalar hep var bakma sen
Ben her türlü yapyırcaktım ilk çocuk hevesim olan her şey ortada kaldı hastalık yüzünden bi fotosu olsun dedim yazıktır evet ya geçende ayfon 7 kazandım şans getirdi kızım
Bandana karı al bencede ben hep takmasam bile foto çekiyorum pek güzel oluyor
Meme ve uyku olayı daha iyi bin şükür sonsuzcum dişler hallolsa sorun kalmayacak gibi bunu dedi ve gece boyu ayakta oldu demem inşallah ama akışına bıraktım birçok şeyi kızmıyorum sinirleniyorum içimde yaşıyorum çünkü kızınca hem ben üzülüyorum hem Asya korkup ağlıyor baya gerek yok napalım büyüyorlar 1 yaş geldi bile

Kız ne şanslı hatunsun Sena doğmadan önce bir Avmde çekiliş vardı .bebek arabası , araba koltuğu , puset ve ufak tefek bir sürü alışveriş yapmıştık . Bir sürü de çekiliş için bilet aldık . Ama bize hiç bir şey çıkmadı alırken de Sena kuşumun şansına dedimdi içimden

Yerim ben onuuuuu maşallah kuzuma çok güzel çok
Haydo var yaaa canavar canavar düz duvara tirmaniyor yükseklerden atlıyo Cüneyt Arkın gibi damat veriyorum sana

Vay senin canının yerim ben de dünürün pratik zekalisini pembe yalanlara ortak olanını severim
aynısından bende de var kuduruk

Kızlar, malum bebişlerimiz yaşına girecek yakında artık :) siz ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz ben nerden başlıycam kestiremiyorum

Valla arele bayıldım civan kuzumla da çok güzel olur eminim
Aynen her hali güzel geliyor ağladıklarına bile bayıldım doğum günü gelsin atacağım insta ya da sağol güzel kalpli teyzesi
merakla bekliyoruz
ay kıyamam sana ya ne kadar zor oldu bu ara herşey. valla hakkın ödenmez. ben yapamazdım salardım ağlar dururdum. yaşından söyleniyorsun ya bazen bak bu tecrübedir işte. masallah sana. Allah sana güç enerji versin ama çocuklar da artık toparlansin da sen de yorulma artık dinlen baharım

Amin kuzum ama o an şimdiden üzdü bi

Evet canım normalde çekimde de giydircektim ama kıyafet veriyorlardı dedim değişiklik olsun diğeri ile de ben çekerim hayırlısı olsun canım bakalım eşim ev almaya kayıyor neyle alacaksa ev sahipleri can sıkıyor kiralar yüksek insanın canı sıkılıyor

İki çocuğunu yıkamış paklamış Zeynebimin okul hazırlıklarını tamamlamış ve kuzuları uyutup yarın ki ders hazırlığını yapamamış ama çok da uykusu olan bir ana var burada
Ah ne zor gem anne hem çalışan olmak Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…