Asli bu arada resmini koymussun..o sac tellerine ne demeli haaaBak sen umut aiki bacı arasından secmeseymis bari Haydo aşkına sahip çık haydoo adın capkina çıktı ben guveniyorum yamuk yapmaz hem artık küfürbaz da değil
Uyumaya uyuyamamda evi temizlerim. Kırk yılda bir geldim yattı der, madem yatıyor ben gideyim der. Akşamı felam değilde 3 saat ilaç gibi gelir bana.Ya nasıl güzel bir pastaa
Sen mi yaptın aslican
Aslan haydom benim
Böyle devam
Ayy insAllhh canım..kusulan ev illa batıyor..çocuklar hastalandi mı zaten ev batıyor ama kusmalıysa beş beter.. Allah gücüne güç katsın.soyle kaynana aksama kadar dursun.evini toparla dus al azıcık uyu canımin icisi..uykusuz kaldin çok..
Bu arada hergun bir cam siliyorum dedigin icin dedim ben hizli anne..bence basari vallaa..ben sadece genel temizlikte yapabiliyorum ancak.
Hahahahahahaman ne güldüm yaaa hahahaha ilahi çocuk
İşte ben umuta güvendim dünür oldum, benimki yamuk yaptı. Olan büyük kıza oldu. Haydoda değişim varsa iyi ozaman. Asya kuzumuz hanım hanım hassas kızımız. Duru ve güneş gibi değil. Mesela duruda Göktuğ la uyumlu değil, ben damadima üzülüyorum. Ama tabi mis okumasın. Bizim bulup bulabileceğimiz en mükemmel damat ve dünür. Belki düzeltirler kızımı
Yook canım yaptırdım pastaciya bende nerde o hünerYa nasıl güzel bir pastaa
Sen mi yaptın aslican
Aslan haydom benim
Böyle devam
Ayy insAllhh canım..kusulan ev illa batıyor..çocuklar hastalandi mı zaten ev batıyor ama kusmalıysa beş beter.. Allah gücüne güç katsın.soyle kaynana aksama kadar dursun.evini toparla dus al azıcık uyu canımin icisi..uykusuz kaldin çok..
Bu arada hergun bir cam siliyorum dedigin icin dedim ben hizli anne..bence basari vallaa..ben sadece genel temizlikte yapabiliyorum ancak.
Hahahahahahaman ne güldüm yaaa hahahaha ilahi çocuk
Sağol şeker teyzesiAsli bu arada resmini koymussun..o sac tellerine ne demeli haaaya Allahim bu cocuk beni öldürüyor..dogal bi cazibesi var masAllahhh
Aman ben her anının her zerresini keyfini çıkarıyorum elbet olur her şeyAman bakma babalara sen bizimki de diyordu oğlum hiçbir numaran yok senin diye bir açıldı pir açıldı utandırdı babayıkaç yaşındasın oğlum diyorum o minik işaret parmağını kaldırıyor
Ya ben 34.haftada doğurdum ya canım karaciğer değerlerim sapıttı zehirlenmesin bebek diye aldılar hemen doğum öncesi 3 gün sonrası 2 gün yattım hastanede. Değerleri takip edip mecbur alacaz düşmüyor deyip akşam 5 de şak diye almışlardı sezeryana. İşte orda iyi yatmıştım yatış o yatışşşaman sağlık olsun da varsın yatmayalım anayız biz
Kendi makyajımı yaparım deyip aklanmış morlanmış güneşim yaAh be jadem
Gunesi biz anca süsleri parcaalrken veya yerken görebiliriz
Ama süslü tabi ben de yavrum orijinal makyajli iki kas ortası kırımızı delik oyuncaga dustu.
Sağ ve sol alın mosmor? Yanaklarda irili ufaklı çizikler
Saka bir yana coook beğendim masallah heveslendim jadem.ya ben de suslucem güneşimi elbise bakayım o dediğin bandajlardan alayim saçımız yok hem.
Evde de olsa yapayim hatıra kalsın doğru dedin.
Ne şanslısın kiz cékilis kazanmışsın. Pahalı baya çekimler
Yeşim Ya meme durumları nasıl gunes memeci ya yemesi pek oyke duzenli cesitli fazla degil. gece boyu da acik oluor genelde meme siz nasılsınız ne yapmak lazim suanlik akisina biraktim
Kız ne şanslı hatunsunKendi makyajımı yaparım deyip aklanmış morlanmış güneşim yakazalar hep var bakma sen
Ben her türlü yapyırcaktım ilk çocuk hevesim olan her şey ortada kaldı hastalık yüzünden bi fotosu olsun dedim yazıktırevet ya geçende ayfon 7 kazandım şans getirdi kızım
Bandana karı al bencede ben hep takmasam bile foto çekiyorum pek güzel oluyor
Meme ve uyku olayı daha iyi bin şükür sonsuzcum dişler hallolsa sorun kalmayacak gibibunu dedi ve gece boyu ayakta oldu demem inşallah ama akışına bıraktım birçok şeyi kızmıyorum sinirleniyorum içimde yaşıyorum çünkü kızınca hem ben üzülüyorum hem Asya korkup ağlıyor baya gerek yok napalım büyüyorlar 1 yaş geldi bile
Yerim ben onuuuuu maşallah kuzuma çok güzel çokEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Haydo var yaaa canavar canavar düz duvara tirmaniyor yükseklerden atlıyo Cüneyt Arkın gibi damat veriyorum sana
Vay senin canının yerimben de dünürün pratik zekalisini pembe yalanlara ortak olanını severim
Bende öyle tahmin etmiştim. Senle alakalı değil, ev ortamında bencede çıkmaz o pasta. Pastada hakkını veriyor yani, hakketen pasta.Yook canım yaptırdım pastaciya bende nerde o hüner
merakla bekliyoruzValla arele bayıldım civan kuzumla da çok güzel olur eminim
Aynen her hali güzel geliyor ağladıklarına bile bayıldımdoğum günü gelsin atacağım insta ya da sağol güzel kalpli teyzesi
ay kıyamam sana ya ne kadar zor oldu bu ara herşey. valla hakkın ödenmez. ben yapamazdım salardım ağlar dururdum. yaşından söyleniyorsun ya bazen bak bu tecrübedir işte. masallah sana. Allah sana güç enerji versin ama çocuklar da artık toparlansin da sen de yorulma artık dinlen baharımSağol canım umut iyi Allah'a şükür, şükürde kız hasta diye hep oda kucağımda. Sallanmadan uyuyan çocuklar artık sallanıyor, üstelik tek tekte sallanmıyor illa aynı anda olacak.
Eşimde çok yorgun hastanelerde sabahladı , üzerine çalıştı onada kıyamıyorum idare etmeye çalışıyoruzEki Görüntüle 2797240
Yorumlara baktım şekerparem kalıpla ilgili yazılan bir şey oluyor muhakkak ben 18 24 aldım çok büyük çok uzun olmadı kollarbüyüktü biraz teyelledimJadesi jadem elbiseyi kac yas aldin? 1 1.5 yas alsak nasıl olur?kalibi dar olur mu? 2 yas da cok uzun olursa etekleri diye çekiniyorum
Amin kuzumOyy guzellik Masallah sana. Gelinlikle görmekte nasip olsun Annesi ,
Tesekkur ederiz ,cok şükür bugünlerimize..
Nice uzun ömürleri olsun insallah, saglikla huzurla
Ya sendede ne hafiza var sekerparembende o cam sayisina cok şaşırmıştım
Evet canım normalde çekimde de giydircektim ama kıyafet veriyorlardı dedim değişiklik olsun diğeri ile de ben çekerimBKGK karya cık hızlı çıktı bak annesi boşuna endişe etmişsin pıtır pıtır gitor Maşallahhhh kuzuma
Jadesi annesi Asya kuzusu her haliyle bal şeker kaymak hele ki o beyazlar ne yakışmış tam lokum olmuş ben kırmızılı kıyafetle sanıyordum sen onu evde kendiniz kutlayacağınıza almıştın dimi ev işi de iptal olmuş vardır bir hayır Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inş
Ah ne zor gem anne hem çalışan olmak Allah kolaylık versinİki çocuğunu yıkamış paklamış Zeynebimin okul hazırlıklarını tamamlamış ve kuzuları uyutup yarın ki ders hazırlığını yapamamış ama çok da uykusu olan bir ana var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?