Evet yaBKGK karya cık hızlı çıktı bak annesi boşuna endişe etmişsin pıtır pıtır gitor Maşallahhhh kuzuma
@Jadesi annesi Asya kuzusu her haliyle bal şeker kaymak hele ki o beyazlar ne yakışmış tam lokum olmuş ben kırmızılı kıyafetle sanıyordum sen onu evde kendiniz kutlayacağınıza almıştın dimiev işi de iptal olmuş vardır bir hayır Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inş
Tüh işin biteydide ataydin kendini yatağa. Ben uyumak istemiyorum, direk bayılmak istiyorum O dereceİki çocuğunu yıkamış paklamış Zeynebimin okul hazırlıklarını tamamlamış ve kuzuları uyutup yarın ki ders hazırlığını yapamamış ama çok da uykusu olan bir ana var burada
Bizğökide artık ustaca emekliyor ama bizde önce yürümeyi öğrendi sonra emeklemeyiEvet yadaha gecen ay bu neden emeklemiyor tutunup kalkamiyor diye kendimi yemistim. Sagolsun annem besigi salona koy ogret dedi. Baya ise yaradı. Simdi ise salondan yatak odasina kadar yürüyor
O salıncak 300 tl civilde.S Sonsuzsukurler naber canim sen nasilsin ?resimdeki gunes mi ? ,
Bende salincak alayim balkona koyayim diyorumda senin kullandigin nasil memnun musun ? Pilsanin var demir ayakli oda 400 tl 2. El alaym dedim zaten balkona koyacagimda cok ilgilenemedim.
İnşallah canım rahatlar. Bizle gelmedi ya bu hastalık, elbet geçecek. Umut uyududa kız uyanık burnu ve ateşi uyutmuyor. Çocuklar büyüyor da işte, bizde yaşlanıyoruz. Güneş te çok yoruyor seni.Sabaha insallah rahatlar canim dedigin gibi.
Gelmiş geçmiş olsun insallah sabaha kadar.
Ben sallayınca atiyor kendini gülüyor sarka sarka uykuluysa da meme istiyor.
Abisinin kucağına koyucam onu ikisini uyutucam o da güzel taktik bazen ise yarıyordu.
Umut da uyur insallah da sen de biraz dinlenirsin canim üst üste geldi cok
Karanfili bırak nornal lokma çiğneyemiyorumBen de cok.cok benzer durumdayım
Dış hariç belimin ağrısı var. Meme ge r acik.gogus ağrısı var.
Acım da bi makarba yapabildim umut annemde kiz durmuor dunden de sebzeli yogurt vardi.
Boşver yıkamayı canim kokmazyogurt o kadar başka şeydir.
Bnm hali da mafoldu kendim silsem diyorum iki kez sildim çıkmıyor tamkimyasalsiz. Yikamscilats hic guvenmuorum bi vidyo izledim nasil yıkıldılar paketliyorlar.
Arap sabun kullandın mi sen sekerparem hic.
Bizim.aramız 3 ay.
Birlikte yapamam umut zaten karakterli pasta yapiorum hep.
Güneş de gunes pasta yaptırmak yaratıcılıkta kaçıncı seviye olur sekerparem
Dışın icin karanfil çiğnesen ağrısını alır mi bilemedim.
Gunes ben.ysninsan gitsem uyanıyor.
Gece gündüz aynu.
Geçen sabah cise kalktım ışığı açmamla admin.uyandi yapamadan.geri yattim
Simdi de ayni.teslim oldum yattim ysnina ben de uyucsm şimdi
Ali nasil sert davranıyor mu kardesine.
Gunes vurmayı öğrendi sertliklerle karşılaşınca mecbur
Sen napan.beaa ayaz ver dimi ooo f cook soğuktur orası şimdi burasi da donuor resmen
Demek okula gidince acilmissin..ee bu fıstık da okula gidince açılır.baktin olmuyor oyun gruplari var bazi kreslerde.oraya gidersiniz birlikte.kaynasır.ya da bir kardes alirsinAman ne bileyim bende böyleymişim ki eski mahalle kültüründe böyleymişim bide pandemi falan da yok ta 6 yaşında geçti diyo annem telaş yaptım
Ya sorma bende bakıp duruyorum fotolaragülmese bile güzel beeee dedim anayım neticede sağol teyzesi
HahahahO 3 kişi de gizli hayrandır
Oyy yavrummm kıyamam.Teşekkür ederim teyzecimEki Görüntüle 2797102
Yok o sıkıntı ben de de var..sayfanin boyutu degisiyor sürekliYa bu site bı ben de mi sorun cikariyo bı büyük bı küçük oluyo rengi falan da değişmiş ben mavi kullanıyordum bordo olmuş yine bildirimleri açınca bı problemle karşılaştık diyo saga çeke çeke o kutucuğu yok edip yenilemek gerekiyor cıldıriciiiiimmmm
Yaa utandırmayın kızYaa şekerpare ne kadar düşüncelisin çok güzel olmuş
Elif bu gece direniyor..bi yandan da disim ağrıyor.muhtemelen onun da disi ağrıyorSağol canım umut iyi Allah'a şükür, şükürde kız hasta diye hep oda kucağımda. Sallanmadan uyuyan çocuklar artık sallanıyor, üstelik tek tekte sallanmıyor illa aynı anda olacak.
Eşimde çok yorgun hastanelerde sabahladı , üzerine çalıştı onada kıyamıyorum idare etmeye çalışıyoruzEki Görüntüle 2797240
Ya aslında ben de şaşırıyorum böyle gereksiz bir bilgiyi niye unutmamışımOyy guzellik Masallah sana. Gelinlikle görmekte nasip olsun Annesi ,
Tesekkur ederiz ,cok şükür bugünlerimize..
Nice uzun ömürleri olsun insallah, saglikla huzurla
Ya sendede ne hafiza var sekerparembende o cam sayisina cok şaşırmıştım
Ben de kendimi sıkıyorum az daha sabret Ramazan başında yap temizligini diye amaOyyy maşşallah hafızaya tüü tüüü sanaN Nehir8077 sen de az değilsin silenler ve silmeyenler ha yine siliyorum ben bu ara günlük 1cam 1 cam gidiyor 1haftada bitiririm zaar ki yağmur geldi bugün iyi ki cam balkonu silmemişim dedim oo umut paşa da tam keyfine yatıyor ki iyi iyi düzelmiş maşşallah darısı duru kuşa. Annelerde çare tükenmez ne güzel de ikisine birden çare bulmuşsun
S Sonsuzsukurler canım bidenem..bak güneş temali iki pastasormustun ya bugun nasil olur diye..neden olmasin ki şu tatliliga baak
Ama o pasta önünde yatan bebi hic olmamis bence
+1 ben de yarın başlıyorum okula . Haftada 4 gün yüz yüze bir gün de uzaktan dersim var . Sağolsun eşimin okulu ikiletmedi onun ders programını bana göre ayarladı . Sena kuş onda kalacak çoğunlukla. Bakalım nasıl olacak .İki çocuğunu yıkamış paklamış Zeynebimin okul hazırlıklarını tamamlamış ve kuzuları uyutup yarın ki ders hazırlığını yapamamış ama çok da uykusu olan bir ana var burada
Miss maşallah Göktuğuma ne güzel dillendi yerim onun akıllarınıTükürürüm onun babacılığınaher ihtiyacını anası görsün o babacı olsun olmazzz öyle şey
Bak ne aklıma geldi alakasız ama anlatayımdün gelmiş ıııhhh ıhhh kucağıma çıkacakmış aldım noldu dedim yatıyor koluma normalde yapmaz pek baktım altını doldurmuş resmen altımı değiştir diyor sıpa
Nereye gidiyoz oğlum adddaaa.
Betül nerde diddiiii
Oyuncak nerde attıııı
Baya dilendi dilli düdük
Gözünü saçını kulağını gösteriyor gel gel yapıyor o koca elleriyle artık
Oyyy güzeller güzeli kuzum süzülmüş bakışlar al yanaklar yarına düzelir inşallah ilaç etkisini gösterir yavaştan
Ben de kızımın 3 yaş doğum gününü güneş temalı yapmıştımS Sonsuzsukurler canım bidenem..bak güneş temali iki pastasormustun ya bugun nasil olur diye..neden olmasin ki şu tatliliga baak
Ama o pasta önünde yatan bebi hic olmamis bence
Siz olmasaniz katlanamam da işte seviyorum burayı idare etcem napimmBende soru yok sanırımgıcıklık sana
Tahmin edebiliyorum bin az bileBi kızı bin kişi ister dünür vardı bizimde çok talibimizgönlümüz kaydımı yanlış olmaz bizde
Valla fıstık gibi sekerparemKaranfili bırak nornal lokma çiğneyemiyorumama zeytinyagina karanfil attim.onu surecegim bakalım.ali ile elifin iletisimi iyice azaldı.elif istiyor abisini ama abisi istemiyor.elif sürekli benimle durmak istiyor.had safhada bu durum 15 gundur koala gibi
Demek okula gidince acilmissin..ee bu fıstık da okula gidince açılır.baktin olmuyor oyun gruplari var bazi kreslerde.oraya gidersiniz birlikte.kaynasır.ya da bir kardes alirsinbak o zaman bombastik bi sosyallesme oluyor ama
Hahahahbirileri bizi gozetliyor jadem Aslihaydo bu isin adını koyun bak..kankamız diye demiyorum fıstık gibi kız. talibi bol olur bu kızın
Oyy yavrummm kıyamam.nasil da bitkin..yanaklara bak pembis pembis olmus..tam pamuk prenses olmuşsun sen duruu
Yok o sıkıntı ben de de var..sayfanin boyutu degisiyor sürekli
Yaa utandırmayın kız
Elif bu gece direniyor..bi yandan da disim ağrıyor.muhtemelen onun da disi ağrıyorbitkinim..ama soylenmiycem..su fotoğrafı görünce kendime kızdım çünkü.. Allah boşuna anaların ayagi altına sermemiş cenneti Allah gucune guc katsın canim
Ya aslında ben de şaşırıyorum böyle gereksiz bir bilgiyi niye unutmamışımama önemli birsey olsa onu unuturdum kesin temizlikle ilgili diye herhalde.o zaman sildigim icin epey agri cekmistim. Ondan unutmadim hehalde
Yok ayol ne hızlı annesi, mis öylede ben değil. Sen benim evi bı görsen bu ara kusan eden çok oldu. Bu gün halılar gelecek, ufaktan bı yola soksam temizlik yaptım sanarim. Gerçi az önce kayınvalide aradı, çocukları çok özledim dedi. Seninde işlerin vardır, ben oraya geliyim sen işlerini yap ben çocuklara bakayım dedi. Balıklama atladım çokta mutlu oldum. Şimdi onu bekliyorum, inşallah 1 saate kaçmaz 3 4 saat durursa evi komple temizlerim işte.
İnşallah basınız bağlıdır, ben haydoya çok güvenmiyorum, Tez canlı haydomuz. Geleceğin çapkinlarindan tabi aramızda kalsın, senin daha kactane gelinin olur.Siz olmasaniz katlanamam da işte seviyorum burayı idare etcem napimm
Tahmin edebiliyorum bin az bile
Valla fıstık gibi sekerparemama yani haydomun da talibi çok biz istemiyoruz başımız bagli deyip konuyu kapatıyoruz
Bak sen umut aİnşallah basınız bağlıdır, ben haydoya çok güvenmiyorum, Tez canlı haydomuz. Geleceğin çapkinlarindan tabi aramızda kalsın, senin daha kactane gelinin olur.
Benim arkadaşımın iki kızı var, büyük ile çok iyiydi arası umutun. Bizde hep damat gelin diye sakalasirdik. Küçük ele kola geldi büyüdü, umut büyüğü ittir kaktir, küçüğü öp sarıl sürekli. Buyugude sürekli kovuyor. Hemen sattı aşkını adi oğlum.
İşte ben umuta güvendim dünür oldum, benimki yamuk yaptı. Olan büyük kıza oldu. Haydoda değişim varsa iyi ozaman. Asya kuzumuz hanım hanım hassas kızımız. Duru ve güneş gibi değil. Mesela duruda Göktuğ la uyumlu değil, ben damadima üzülüyorum. Ama tabi mis okumasın. Bizim bulup bulabileceğimiz en mükemmel damat ve dünür. Belki düzeltirler kızımıBak sen umut aiki bacı arasından secmeseymis bari Haydo aşkına sahip çık haydoo adın capkina çıktı ben guveniyorum yamuk yapmaz hem artık küfürbaz da değil
Ya nasıl güzel bir pastaaBen de kızımın 3 yaş doğum gününü güneş temalı yapmıştımS Sonsuzsukurler çok tatlı şeyler var adıyla uyumlu olur senin hem. Ben güneş sevdamdan ötürü yaptiydim
Aslan haydom benimSiz olmasaniz katlanamam da işte seviyorum burayı idare etcem napimm
Tahmin edebiliyorum bin az bile
Valla fıstık gibi sekerparemama yani haydomun da talibi çok biz istemiyoruz başımız bagli deyip konuyu kapatıyoruz
Ayy insAllhh canım..kusulan ev illa batıyor..çocuklar hastalandi mı zaten ev batıyor ama kusmalıysa beş beter.. Allah gücüne güç katsın.soyle kaynana aksama kadar dursun.evini toparla dus al azıcık uyu canımin icisi..uykusuz kaldin çok..Yok ayol ne hızlı annesi, mis öylede ben değil. Sen benim evi bı görsen bu ara kusan eden çok oldu. Bu gün halılar gelecek, ufaktan bı yola soksam temizlik yaptım sanarim. Gerçi az önce kayınvalide aradı, çocukları çok özledim dedi. Seninde işlerin vardır, ben oraya geliyim sen işlerini yap ben çocuklara bakayım dedi. Balıklama atladım çokta mutlu oldum. Şimdi onu bekliyorum, inşallah 1 saate kaçmaz 3 4 saat durursa evi komple temizlerim işte.
Hahahahahahİnşallah basınız bağlıdır, ben haydoya çok güvenmiyorum, Tez canlı haydomuz. Geleceğin çapkinlarindan tabi aramızda kalsın, senin daha kactane gelinin olur.
Benim arkadaşımın iki kızı var, büyük ile çok iyiydi arası umutun. Bizde hep damat gelin diye sakalasirdik. Küçük ele kola geldi büyüdü, umut büyüğü ittir kaktir, küçüğü öp sarıl sürekli. Buyugude sürekli kovuyor. Hemen sattı aşkını adi oğlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?