2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ya daha gecen ay bu neden emeklemiyor tutunup kalkamiyor diye kendimi yemistim. Sagolsun annem besigi salona koy ogret dedi. Baya ise yaradı. Simdi ise salondan yatak odasina kadar yürüyor

İki çocuğunu yıkamış paklamış Zeynebimin okul hazırlıklarını tamamlamış ve kuzuları uyutup yarın ki ders hazırlığını yapamamış ama çok da uykusu olan bir ana var burada
Tüh işin biteydide ataydin kendini yatağa. Ben uyumak istemiyorum, direk bayılmak istiyorum O derece

Evet ya daha gecen ay bu neden emeklemiyor tutunup kalkamiyor diye kendimi yemistim. Sagolsun annem besigi salona koy ogret dedi. Baya ise yaradı. Simdi ise salondan yatak odasina kadar yürüyor
Bizğökide artık ustaca emekliyor ama bizde önce yürümeyi öğrendi sonra emeklemeyi
Bende rahat bıraktıkça daha kolay öğrendi dün kapı çaldı kargo geldi içeri aldım hızlıca hanımağa salonda aman ağlamadan yetişiyim dedim bi kafamı kaldırdım gözgöze geldik kapıda nasıl irkildim benim da hanto hanto iletken bir anda aştı kendini karya gibi

O salıncak 300 tl civilde.
Yatiyor da oturmalı da oluyor. Be umutu hep onla uyuşturdum.
Gunes kendini sarkıtıyor.
Ama kemeri var tabi.
Ama tabi gerçek salincak gibi değil.
Ben tavana salincak da yaptıracam esime.

Sen nasilsin neler yapiorsun ben cocuk basında bitiriyorum.gunu iste camasiri asicam gunes uyanmazsa.
Yarin dışarı çıkarı Diorum basima ne musibet gelcek onu dusunuorum.bakalim

Sen neler yapıyorsun.
Karya yürüyormuş masallah ona nazar değmesin atağa gecti prenses.

İnşallah canım rahatlar. Bizle gelmedi ya bu hastalık, elbet geçecek. Umut uyududa kız uyanık burnu ve ateşi uyutmuyor. Çocuklar büyüyor da işte, bizde yaşlanıyoruz. Güneş te çok yoruyor seni.

Karanfili bırak nornal lokma çiğneyemiyorum ama zeytinyagina karanfil attim.onu surecegim bakalım.ali ile elifin iletisimi iyice azaldı.elif istiyor abisini ama abisi istemiyor.elif sürekli benimle durmak istiyor.had safhada bu durum 15 gundur koala gibi
Demek okula gidince acilmissin..ee bu fıstık da okula gidince açılır.baktin olmuyor oyun gruplari var bazi kreslerde.oraya gidersiniz birlikte.kaynasır.ya da bir kardes alirsin bak o zaman bombastik bi sosyallesme oluyor ama
O 3 kişi de gizli hayrandır
Hahahah birileri bizi gozetliyor jadem Aslihaydo bu isin adını koyun bak..kankamız diye demiyorum fıstık gibi kız. talibi bol olur bu kızın
Oyy yavrummm kıyamam.nasil da bitkin..yanaklara bak pembis pembis olmus..tam pamuk prenses olmuşsun sen duruu
Yok o sıkıntı ben de de var..sayfanin boyutu degisiyor sürekli
Yaa şekerpare ne kadar düşüncelisin çok güzel olmuş
Yaa utandırmayın kız
Elif bu gece direniyor..bi yandan da disim ağrıyor.muhtemelen onun da disi ağrıyor bitkinim..ama soylenmiycem..su fotoğrafı görünce kendime kızdım çünkü.. Allah boşuna anaların ayagi altına sermemiş cenneti Allah gucune guc katsın canim
Ya aslında ben de şaşırıyorum böyle gereksiz bir bilgiyi niye unutmamışım ama önemli birsey olsa onu unuturdum kesin temizlikle ilgili diye herhalde.o zaman sildigim icin epey agri cekmistim. Ondan unutmadim hehalde

Ben de kendimi sıkıyorum az daha sabret Ramazan başında yap temizligini diye ama grubun hızlı anneleri baslamişlar bile masAlllaaahh N Nehir8077

Coook tatlıymış cidden sekerparem.
Fıkır oldu bana bunlar.
Sagol canim benim zahmet edip bakmışsın.
Canım arkadaşım
Insallah ise yarar karanfil. Ne yapılabilir ki baska zaten yorgunluk oluyor 2 cocuk ev bir de dis eklendi.

Umutla gunes de öyle canim.
Gunes abisinin vurmasın rağmen hep pesinde yanında. Sert yaptıklarına gülüyor çoğu zaman oyun saniyor galiba.
Kıskançlık yaş farkı küçüğün hep kucakta olması ediliyor sanirim.bir de kucuk de olsa bunlarr erkek sekerparem kabullendim ben artık erkek iste bildiğin erkek düz erkek dumduz
S Sonsuzsukurler canım bidenem..bak güneş temali iki pasta sormustun ya bugun nasil olur diye..neden olmasin ki şu tatliliga baak
Ama o pasta önünde yatan bebi hic olmamis bence

İki çocuğunu yıkamış paklamış Zeynebimin okul hazırlıklarını tamamlamış ve kuzuları uyutup yarın ki ders hazırlığını yapamamış ama çok da uykusu olan bir ana var burada
+1 ben de yarın başlıyorum okula . Haftada 4 gün yüz yüze bir gün de uzaktan dersim var . Sağolsun eşimin okulu ikiletmedi onun ders programını bana göre ayarladı . Sena kuş onda kalacak çoğunlukla. Bakalım nasıl olacak .

Miss maşallah Göktuğuma ne güzel dillendi yerim onun akıllarını

S Sonsuzsukurler canım bidenem..bak güneş temali iki pasta sormustun ya bugun nasil olur diye..neden olmasin ki şu tatliliga baak
Ama o pasta önünde yatan bebi hic olmamis bence
Ben de kızımın 3 yaş doğum gününü güneş temalı yapmıştım S Sonsuzsukurler çok tatlı şeyler var adıyla uyumlu olur senin hem. Ben güneş sevdamdan ötürü yaptiydim

Eklentiler

• IMG_20210308_093037.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 36
Bende soru yok sanırımgıcıklık sana
Siz olmasaniz katlanamam da işte seviyorum burayı idare etcem napimm
Bi kızı bin kişi ister dünür vardı bizimde çok talibimiz gönlümüz kaydımı yanlış olmaz bizde
Tahmin edebiliyorum bin az bile
Valla fıstık gibi sekerparem ama yani haydomun da talibi çok biz istemiyoruz başımız bagli deyip konuyu kapatıyoruz

Ben de kendimi sıkıyorum az daha sabret Ramazan başında yap temizligini diye ama grubun hızlı anneleri baslamişlar bile masAlllaaahh N Nehir8077
Yok ayol ne hızlı annesi, mis öylede ben değil. Sen benim evi bı görsen bu ara kusan eden çok oldu. Bu gün halılar gelecek, ufaktan bı yola soksam temizlik yaptım sanarim. Gerçi az önce kayınvalide aradı, çocukları çok özledim dedi. Seninde işlerin vardır, ben oraya geliyim sen işlerini yap ben çocuklara bakayım dedi. Balıklama atladım çokta mutlu oldum. Şimdi onu bekliyorum, inşallah 1 saate kaçmaz 3 4 saat durursa evi komple temizlerim işte.

Valla fıstık gibi sekerparem ama yani haydomun da talibi çok biz istemiyoruz başımız bagli deyip konuyu kapatıyoruz
İnşallah basınız bağlıdır, ben haydoya çok güvenmiyorum, Tez canlı haydomuz. Geleceğin çapkinlarindan tabi aramızda kalsın, senin daha kactane gelinin olur.
Benim arkadaşımın iki kızı var, büyük ile çok iyiydi arası umutun. Bizde hep damat gelin diye sakalasirdik. Küçük ele kola geldi büyüdü, umut büyüğü ittir kaktir, küçüğü öp sarıl sürekli. Buyugude sürekli kovuyor. Hemen sattı aşkını adi oğlum.

Bak sen umut a iki bacı arasından secmeseymis bari Haydo aşkına sahip çık haydoo adın capkina çıktı ben guveniyorum yamuk yapmaz hem artık küfürbaz da değil

Bak sen umut a iki bacı arasından secmeseymis bari Haydo aşkına sahip çık haydoo adın capkina çıktı ben guveniyorum yamuk yapmaz hem artık küfürbaz da değil
İşte ben umuta güvendim dünür oldum, benimki yamuk yaptı. Olan büyük kıza oldu. Haydoda değişim varsa iyi ozaman. Asya kuzumuz hanım hanım hassas kızımız. Duru ve güneş gibi değil. Mesela duruda Göktuğ la uyumlu değil, ben damadima üzülüyorum. Ama tabi mis okumasın. Bizim bulup bulabileceğimiz en mükemmel damat ve dünür. Belki düzeltirler kızımı

Ben de kızımın 3 yaş doğum gününü güneş temalı yapmıştım S Sonsuzsukurler çok tatlı şeyler var adıyla uyumlu olur senin hem. Ben güneş sevdamdan ötürü yaptiydim
Ya nasıl güzel bir pastaa
Sen mi yaptın aslican

Aslan haydom benim
Böyle devam
Ayy insAllhh canım..kusulan ev illa batıyor..çocuklar hastalandi mı zaten ev batıyor ama kusmalıysa beş beter.. Allah gücüne güç katsın.soyle kaynana aksama kadar dursun.evini toparla dus al azıcık uyu canımin icisi..uykusuz kaldin çok..
Bu arada hergun bir cam siliyorum dedigin icin dedim ben hizli anne..bence basari vallaa..ben sadece genel temizlikte yapabiliyorum ancak.
Hahahahahah aman ne güldüm yaaa hahahaha ilahi çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…