Hanımağam da mı yürüdü oy maşallah ona sarı papatyamBizğökide artık ustaca emekliyor ama bizde önce yürümeyi öğrendi sonra emeklemeyi
Bende rahat bıraktıkça daha kolay öğrendi dün kapı çaldı kargo geldi içeri aldım hızlıca hanımağa salonda aman ağlamadan yetişiyim dedim bi kafamı kaldırdım gözgöze geldik kapıda nasıl irkildimbenim da hanto hanto iletken bir anda aştı kendini karya gibi
Aynen 3 yaş desin kreş oyun grubu falan sosyalleşiriz ibşallahKaranfili bırak nornal lokma çiğneyemiyorumama zeytinyagina karanfil attim.onu surecegim bakalım.ali ile elifin iletisimi iyice azaldı.elif istiyor abisini ama abisi istemiyor.elif sürekli benimle durmak istiyor.had safhada bu durum 15 gundur koala gibi
Demek okula gidince acilmissin..ee bu fıstık da okula gidince açılır.baktin olmuyor oyun gruplari var bazi kreslerde.oraya gidersiniz birlikte.kaynasır.ya da bir kardes alirsinbak o zaman bombastik bi sosyallesme oluyor ama
Hahahahbirileri bizi gozetliyor jadem @Aslihaydo bu isin adını koyun bak..kankamız diye demiyorum fıstık gibi kız. talibi bol olur bu kızın
Oyy yavrummm kıyamam.nasil da bitkin..yanaklara bak pembis pembis olmus..tam pamuk prenses olmuşsun sen duruu
Yok o sıkıntı ben de de var..sayfanin boyutu degisiyor sürekli
Yaa utandırmayın kız
Elif bu gece direniyor..bi yandan da disim ağrıyor.muhtemelen onun da disi ağrıyorbitkinim..ama soylenmiycem..su fotoğrafı görünce kendime kızdım çünkü.. Allah boşuna anaların ayagi altına sermemiş cenneti Allah gucune guc katsın canim
Ya aslında ben de şaşırıyorum böyle gereksiz bir bilgiyi niye unutmamışımama önemli birsey olsa onu unuturdum kesin temizlikle ilgili diye herhalde.o zaman sildigim icin epey agri cekmistim. Ondan unutmadim hehalde
Yürüyor teyzoşuHanımağam da mı yürüdü oy maşallah ona sarı papatyam
Ahh canım ya inan dua ediyorum sana Rabbim güç kuvvet kolaylık versinTüh işin biteydide ataydin kendini yatağa. Ben uyumak istemiyorum, direk bayılmak istiyorum O derece
Benim yüzyüze çok çok şükür Zeynep le eşim başladı. Nasıl geçti günün senacık ne yapmış babasıyla gelince sana tepkisi ne oldu. Ben tenefüslerde bile görünmemeye çalışıyorum yoksa ağlıyor peşime.salonda derse girdim bugün kapısında kapattım sesimi duymuşta gelmiş al beni diye kapıya vuruyor minik eliyle+1 ben de yarın başlıyorum okula . Haftada 4 gün yüz yüze bir gün de uzaktan dersim var . Sağolsun eşimin okulu ikiletmedi onun ders programını bana göre ayarladı . Sena kuş onda kalacak çoğunlukla. Bakalım nasıl olacak .
Ahh alabilseniz keşke ne iyi olur kiralar az buz değil az daha katar taksit ödersiniz hayırlısı olsun kuzumEvet canım normalde çekimde de giydircektim ama kıyafet veriyorlardı dedim değişiklik olsun diğeri ile de ben çekerimhayırlısı olsun canım bakalım eşim ev almaya kayıyor neyle alacaksa ev sahipleri can sıkıyor kiralar yüksek insanın canı sıkılıyor
Hamarat dünürcümm senin de günün kutlu olsunÖğlene kadar derse girdim sonrasında çamaşır astım evi sildim süpürdüm bulaşık mak boşalttım ve yemek yaptım 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun
Yaptıydım deyince ben de sen yaptın sandım hem genç, hem zayıf, hem güzel hem de 2 çocuk anası hemi dee bu kadar becerikli miii diye kıskandıydımBen de kızımın 3 yaş doğum gününü güneş temalı yapmıştım@Sonsuzsukurler çok tatlı şeyler var adıyla uyumlu olur senin hem. Ben güneş sevdamdan ötürü yaptiydim
Biri cadı olsun ki öbürünü dengelesin dünürüme bu işler böyledir. Hem dur bakalım daha ne huylar öğrenecekler bunlarİşte ben umuta güvendim dünür oldum, benimki yamuk yaptı. Olan büyük kıza oldu. Haydoda değişim varsa iyi ozaman. Asya kuzumuz hanım hanım hassas kızımız. Duru ve güneş gibi değil. Mesela duruda Göktuğ la uyumlu değil, ben damadima üzülüyorum. Ama tabi mis okumasın. Bizim bulup bulabileceğimiz en mükemmel damat ve dünür. Belki düzeltirler kızımı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım kiralar da çok yüksek belli mi olur bu işler kısmet işi.Bak Asya ne kısmeti maşşallah onun kısmetine ev sahibi olursunuz bakmışsınEvet canım normalde çekimde de giydircektim ama kıyafet veriyorlardı dedim değişiklik olsun diğeri ile de ben çekerimhayırlısı olsun canım bakalım eşim ev almaya kayıyor neyle alacaksa ev sahipleri can sıkıyor kiralar yüksek insanın canı sıkılıyor
Oyyy leee ellerine sağlık canım senin de kadınlar günün kutlu olsunÖğlene kadar derse girdim sonrasında çamaşır astım evi sildim süpürdüm bulaşık mak boşalttım ve yemek yaptım 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun
İnşallah görürüz o günleri.Biri cadı olsun ki öbürünü dengelesin dünürüme bu işler böyledir. Hem dur bakalım daha ne huylar öğrenecekler bunlaryaaa bunların büyüyüp bizim kaynana olacağımız zamanlar da gelecek ha inşallah görürüz o günleri
Naptın geldi mi kayınvaliden, yaptın mı temizliğini canım??
Saol dünürüm hamaratlık mı bu insanların günlük rutini olan şeyi ben gün için de yapabildim diye seviniyorum bide bugün kadınlar günü bari bugün izinli olsaydıkHamarat dünürcümm senin de günün kutlu olsun
Kalbim rahatladı ebru..kahve icmiyorum 4 gündür ve demir ilacı başladım. Resmen sakinledi.namazda kut kut oluyor sadece.evi supururken de oldu azcik.onun disinda epey sakinledi bin sukur. Ama disim cok agriyor.ya ne kadar surer bu agri.2 defa cikardim 20lik.ama unuttuyor insan yaKalppare kuzu geçmiş olsun nasılsın şimdi
Bizim.kizcelerin kilosu yakin sayilir ondan sordum canim.ama biz de oyle yanak yok haaaYorumlara baktım şekerparem kalıpla ilgili yazılan bir şey oluyor muhakkak ben 18 24 aldım çok büyük çok uzun olmadı kollarbüyüktü biraz teyelledim
Iste emekçi kadınlar gününü bütün gün emek vererek gecirmis bir anneÖğlene kadar derse girdim sonrasında çamaşır astım evi sildim süpürdüm bulaşık mak boşalttım ve yemek yaptım 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun
Yaa sana hayranim kadın.... yaa onca uykusuzlukla yorgunlukla bi de cam bi de dolapİnşallah görürüz o günleri.
Geldi kayınvalide 2 saat durdu.hizlidan yaptım, camları sildim halıları serdim. Yemeğimi ocağa attım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Duru uyuyordu.
Eki Görüntüle 2797960 uyaninca Duru hiç iyi olmadı kucağımdan hiç inmedi. Bu gün oğlumu bile aç bıraktım nerede ise. Hep ayak üstü eline bisiler verdim geze geze doyurdum umutu. Kız hiç gitmedi babanneye ağla ağla içi dışına çıktı. Oda benim yapabileceğim birşey yok dedi 2 saat sonra gitti.
Saat 6 da durunun ateş 40 oldu. Eşim gelince Hastaneye geldik gelirken umutuda halasına bıraktım. Hala hastanedeyim.
Hay Allah kuzum ya ne beter bişeymiş bu bitmedi gitti ya yavrularım perişan oldu 40 ateş nedir ya Rabbim korumuş iyi yapmışsın hastanede serum daha hızlı etki ederİnşallah görürüz o günleri.
Geldi kayınvalide 2 saat durdu.hizlidan yaptım, camları sildim halıları serdim. Yemeğimi ocağa attım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Duru uyuyordu.
Eki Görüntüle 2797960 uyaninca Duru hiç iyi olmadı kucağımdan hiç inmedi. Bu gün oğlumu bile aç bıraktım nerede ise. Hep ayak üstü eline bisiler verdim geze geze doyurdum umutu. Kız hiç gitmedi babanneye ağla ağla içi dışına çıktı. Oda benim yapabileceğim birşey yok dedi 2 saat sonra gitti.
Saat 6 da durunun ateş 40 oldu. Eşim gelince Hastaneye geldik gelirken umutuda halasına bıraktım. Hala hastanedeyim.
umut toparlandı diye sevinirken duruİnşallah görürüz o günleri.
agri yaptıysa demek. sifa olsun kuzuya aşısı.Almilaya bexsero yaptım çok huysuz
Asim da cok süründü canim. kac ay bilmiyorum ama bayağı süründü. hatta emekleyebilirken bile hızlı gidiyor diye sürünüyordu. 1 ay oldu arbirakali. hem emekleme hem surunme de yapti bir ara. laminantte sürünüp halida emekliyordu. laminant kayıyor tabi çakal. iyice hızlanınca emekleme işinde sürünmeyi bıraktı.Jadesi senin kızdı değil mi komando gibi sürünen . 4 ay öyle süründük demiştin . Sena da 4 ayı doldurdu şimdi emekliyor aslında ama sadece bir yere odaklanıp tırmanmaya geçeceği zaman baya emekliyor .ama ben çağırsam sürünme moduna geçiyor hemen . Asya yapıyor mu hala sürünmeyi yoksa emekliyor mu direkt .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?