2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hanımağam da mı yürüdü oy maşallah ona sarı papatyam

Aynen 3 yaş desin kreş oyun grubu falan sosyalleşiriz ibşallah kardeş olayı hele bi dursun ben götürürüm oyun grubuna parka sonra herkes kendi evine
Bağladık ya başı Aaa beşik kertmesi

Jadesi senin kızdı değil mi komando gibi sürünen . 4 ay öyle süründük demiştin . Sena da 4 ayı doldurdu şimdi emekliyor aslında ama sadece bir yere odaklanıp tırmanmaya geçeceği zaman baya emekliyor .ama ben çağırsam sürünme moduna geçiyor hemen . Asya yapıyor mu hala sürünmeyi yoksa emekliyor mu direkt .

Tüh işin biteydide ataydin kendini yatağa. Ben uyumak istemiyorum, direk bayılmak istiyorum O derece
Ahh canım ya inan dua ediyorum sana Rabbim güç kuvvet kolaylık versin
Benim yüzyüze çok çok şükür Zeynep le eşim başladı. Nasıl geçti günün senacık ne yapmış babasıyla gelince sana tepkisi ne oldu. Ben tenefüslerde bile görünmemeye çalışıyorum yoksa ağlıyor peşime.salonda derse girdim bugün kapısında kapattım sesimi duymuşta gelmiş al beni diye kapıya vuruyor minik eliyle
Ahh alabilseniz keşke ne iyi olur kiralar az buz değil az daha katar taksit ödersiniz hayırlısı olsun kuzum

Ben de kızımın 3 yaş doğum gününü güneş temalı yapmıştım @Sonsuzsukurler çok tatlı şeyler var adıyla uyumlu olur senin hem. Ben güneş sevdamdan ötürü yaptiydim
Yaptıydım deyince ben de sen yaptın sandım hem genç, hem zayıf, hem güzel hem de 2 çocuk anası hemi dee bu kadar becerikli miii diye kıskandıydım. Neyse ki sonra okudum da yüreğime su serpildi kızzz
Biri cadı olsun ki öbürünü dengelesin dünürüme bu işler böyledir. Hem dur bakalım daha ne huylar öğrenecekler bunlar yaaa bunların büyüyüp bizim kaynana olacağımız zamanlar da gelecek ha inşallah görürüz o günleri
Naptın geldi mi kayınvaliden, yaptın mı temizliğini canım??
Hakkınızda hayırlısı olsun canım kiralar da çok yüksek belli mi olur bu işler kısmet işi.Bak Asya ne kısmeti maşşallah onun kısmetine ev sahibi olursunuz bakmışsın ayfonun da hayıllısı uğurlu olsun güle güle kullan canım. Bana da bu zamana kadar hiiiççç bişey çıkmadı öyle kısmetliyz şükür ki
Öğlene kadar derse girdim sonrasında çamaşır astım evi sildim süpürdüm bulaşık mak boşalttım ve yemek yaptım 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun
Oyyy leee ellerine sağlık canım senin de kadınlar günün kutlu olsun

S Susam_tanesi napıyorsun canım çılgın Rock cımız ipekimiz napıyor? Nasıl gidiyor iş, ev, ipek?
Sevgi22884550 senin nasıl gidiyor canım ek gıda işi? Çalışmaya iyice alıştın sen erken başlayınca haliyle.
Umudum- başlamışsın okula hadi hayırlı olsun sağlıkla git gel inşallah. Nasıl geçmiş Senanın babayla ilk günü başbaşa? Ne güzel olmuş ayarlamışlar programı da kreşe gidene kadar 2 yıl daha ayarlasalar tamam bakıcı derdi olmadan büyür gider inşallah

BKGK kız nickin değişmiş hayırlı olsun zor etiketledim eskiye alışmışım
Karya maşşallah yaşını görmeden halletti yürüme işini benimki korkuyor aslında 3-4 adım atıyordu bu ara hiç atmıyor kendi duruyor ayakta epey oyun oynarken ama adım atmaya gelince oturuyor bikaç kere denettirirsem de ağlıyor bırakıyorum ben de zamanı var demek ki bekleyelim bakalım şap şaappp emekliuor evin içinde ellerinin sesi yankılanıyor
SonsuzUmut senin prenses de maşşallah yürüyormuş hadi gözün aydın kazasız belasız yürüsün koşsun inşallah.
nzh99 siz naparsınız yoğunluk, yorgunluk devam mı?

İnşallah görürüz o günleri.

Geldi kayınvalide 2 saat durdu.hizlidan yaptım, camları sildim halıları serdim. Yemeğimi ocağa attım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Duru uyuyordu.

uyaninca Duru hiç iyi olmadı kucağımdan hiç inmedi. Bu gün oğlumu bile aç bıraktım nerede ise. Hep ayak üstü eline bisiler verdim geze geze doyurdum umutu. Kız hiç gitmedi babanneye ağla ağla içi dışına çıktı. Oda benim yapabileceğim birşey yok dedi 2 saat sonra gitti.

Saat 6 da durunun ateş 40 oldu. Eşim gelince Hastaneye geldik gelirken umutuda halasına bıraktım. Hala hastanedeyim.

Kalppare kuzu geçmiş olsun nasılsın şimdi
Kalbim rahatladı ebru..kahve icmiyorum 4 gündür ve demir ilacı başladım. Resmen sakinledi.namazda kut kut oluyor sadece.evi supururken de oldu azcik.onun disinda epey sakinledi bin sukur. Ama disim cok agriyor.ya ne kadar surer bu agri.2 defa cikardim 20lik.ama unuttuyor insan ya
Yorumlara baktım şekerparem kalıpla ilgili yazılan bir şey oluyor muhakkak ben 18 24 aldım çok büyük çok uzun olmadı kollarbüyüktü biraz teyelledim
Bizim.kizcelerin kilosu yakin sayilir ondan sordum canim.ama biz de oyle yanak yok haaa masAllah Asyama
Öğlene kadar derse girdim sonrasında çamaşır astım evi sildim süpürdüm bulaşık mak boşalttım ve yemek yaptım 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun
Iste emekçi kadınlar gününü bütün gün emek vererek gecirmis bir anne
Ben de mutfak dolaplarinin zeminini sildim..tulleri yikaadim.ama camlari sadece icten silebildim.yarin kv min annesi geliyor.ona hazirlik yaptim.camasir bulasik derken günle birlikte ben de bittim..neydi bugün? haa emekci kadınlar günü a a acaip kutladim
Yaa sana hayranim kadın.... yaa onca uykusuzlukla yorgunlukla bi de cam bi de dolap ne diyim bin kere masAllah
Ama Duru gene hastaneye gitmis buna yine yine üzüldüm ne diyor doktorlar ?

Hay Allah kuzum ya ne beter bişeymiş bu bitmedi gitti ya yavrularım perişan oldu 40 ateş nedir ya Rabbim korumuş iyi yapmışsın hastanede serum daha hızlı etki eder

umut toparlandı diye sevinirken duru çok çok gecmi s olsun ve artık geçsin gitsin sizden ya

Asim da cok süründü canim. kac ay bilmiyorum ama bayağı süründü. hatta emekleyebilirken bile hızlı gidiyor diye sürünüyordu. 1 ay oldu arbirakali. hem emekleme hem surunme de yapti bir ara. laminantte sürünüp halida emekliyordu. laminant kayıyor tabi çakal. iyice hızlanınca emekleme işinde sürünmeyi bıraktı.

grubun hamarat hatunları coşmuş yine masallah size... sizi okudukça bir hevese geliyorum, oturdugum yerden plan yapıyorum amanın camları şu gün silsem, tulleri şu gün yıkasam diye şükür ki kalkınca hevesim geçiyor.

evin içini anca temiz tutuyorum ben anacığım, camlarin disi biraz bekleyebilir. yemek yap sofra kur bulaşık yerlestir döngusunde ilerliyor zaten zaman. bir de evin ici süpürulmus, tozu alınmış olursa kendimi bir titiz hissediyorum bir titiz, sanırsınız masumlar apartmanindaki safiye gibin.

zaten zaman kalmıyor ki anacığım siz ne ara cam siliyorsunuz söyleyin bakem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…