Ah bizde seni seviyoruz neşeli dünürSiz olmasaniz katlanamam da işte seviyorum burayı idare etcem napimm
Tahmin edebiliyorum bin az bile
Valla fıstık gibi sekerparemama yani haydomun da talibi çok biz istemiyoruz başımız bagli deyip konuyu kapatıyoruz
Aaa bak şimdiİnşallah basınız bağlıdır, ben haydoya çok güvenmiyorum, Tez canlı haydomuz. Geleceğin çapkinlarindan tabi aramızda kalsın, senin daha kactane gelinin olur. Benim arkadaşımın iki kızı var, büyük ile çok iyiydi arası umutun. Bizde hep damat gelin diye sakalasirdik. Küçük ele kola geldi büyüdü, umut büyüğü ittir kaktir, küçüğü öp sarıl sürekli. Buyugude sürekli kovuyor. Hemen sattı aşkını adi oğlum.
Ses ver damatBak sen umut aiki bacı arasından secmeseymis bari Haydo aşkına sahip çık haydoo adın capkina çıktı ben guveniyorum yamuk yapmaz hem artık küfürbaz da değil
Duruya laf yok ettirmemİşte ben umuta güvendim dünür oldum, benimki yamuk yaptı. Olan büyük kıza oldu. Haydoda değişim varsa iyi ozaman. Asya kuzumuz hanım hanım hassas kızımız. Duru ve güneş gibi değil. Mesela duruda Göktuğ la uyumlu değil, ben damadima üzülüyorum. Ama tabi mis okumasın. Bizim bulup bulabileceğimiz en mükemmel damat ve dünür. Belki düzeltirler kızımı
Ben girip yazana kadar gün bitti günümüz kutlu olsun güzel kadınlar gücümüz daim olsunBu arada canlarım kadınlar günümüz kutlu olsun...kadının varlığına saygı duyulan bir dünya ümidiyle
Avm çekilişi bize de hiç çıkmadıKız ne şanslı hatunsunSena doğmadan önce bir Avmde çekiliş vardı .bebek arabası , araba koltuğu , puset ve ufak tefek bir sürü alışveriş yapmıştık . Bir sürü de çekiliş için bilet aldık . Ama bize hiç bir şey çıkmadı alırken de Sena kuşumun şansına dedimdi içimden
Sağol ebru teyzesi,Yerim ben onuuuuu maşallah kuzuma çok güzel çok
aynısından bende de var kuduruk
Evet kuzum o bordo bereli benşm kızdıJadesi senin kızdı değil mi komando gibi sürünen . 4 ay öyle süründük demiştin . Sena da 4 ayı doldurdu şimdi emekliyor aslında ama sadece bir yere odaklanıp tırmanmaya geçeceği zaman baya emekliyor .ama ben çağırsam sürünme moduna geçiyor hemen . Asya yapıyor mu hala sürünmeyi yoksa emekliyor mu direkt .
At muhakkak paytak ayaklarını severimYürüyor teyzoşubir ara çekerim videosu paytak paytak adım atıyor
Ay gördüm üzüldüm kız kıyamam o el ne öyleAhh canım ya inan dua ediyorum sana Rabbim güç kuvvet kolaylık versin
Benim yüzyüze çok çok şükür Zeynep le eşim başladı. Nasıl geçti günün senacık ne yapmış babasıyla gelince sana tepkisi ne oldu. Ben tenefüslerde bile görünmemeye çalışıyorum yoksa ağlıyor peşime.salonda derse girdim bugün kapısında kapattım sesimi duymuşta gelmiş al beni diye kapıya vuruyor minik eliyle
Ahh alabilseniz keşke ne iyi olur kiralar az buz değil az daha katar taksit ödersiniz hayırlısı olsun kuzum
Kısmet inşallah orda da şansgetirir benşm uğur böceğimYaptıydım deyince ben de sen yaptın sandım hem genç, hem zayıf, hem güzel hem de 2 çocuk anası hemi dee bu kadar becerikli miii diye kıskandıydım. Neyse ki sonra okudum da yüreğime su serpildi kızzz
Biri cadı olsun ki öbürünü dengelesin dünürüme bu işler böyledir. Hem dur bakalım daha ne huylar öğrenecekler bunlaryaaa bunların büyüyüp bizim kaynana olacağımız zamanlar da gelecek ha inşallah görürüz o günleri
Naptın geldi mi kayınvaliden, yaptın mı temizliğini canım??
Hakkınızda hayırlısı olsun canım kiralar da çok yüksek belli mi olur bu işler kısmet işi.Bak Asya ne kısmeti maşşallah onun kısmetine ev sahibi olursunuz bakmışsınayfonun da hayıllısı uğurlu olsun güle güle kullan canım. Bana da bu zamana kadar hiiiççç bişey çıkmadı öyle kısmetliyz şükür ki
Oyyy leee ellerine sağlık canım senin de kadınlar günün kutlu olsun
Ay baharcım ya kıyamam ben size ne bu yavrum ya durum güzel kızım iyileş hemen inşallahİnşallah görürüz o günleri.
Geldi kayınvalide 2 saat durdu.hizlidan yaptım, camları sildim halıları serdim. Yemeğimi ocağa attım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Duru uyuyordu.
Eki Görüntüle 2797960 uyaninca Duru hiç iyi olmadı kucağımdan hiç inmedi. Bu gün oğlumu bile aç bıraktım nerede ise. Hep ayak üstü eline bisiler verdim geze geze doyurdum umutu. Kız hiç gitmedi babanneye ağla ağla içi dışına çıktı. Oda benim yapabileceğim birşey yok dedi 2 saat sonra gitti.
Saat 6 da durunun ateş 40 oldu. Eşim gelince Hastaneye geldik gelirken umutuda halasına bıraktım. Hala hastanedeyim.
Ah yanaklar azcık fotoda büyük çıkıyor ama yok değil var da maşallahKalbim rahatladı ebru..kahve icmiyorum 4 gündür ve demir ilacı başladım. Resmen sakinledi.namazda kut kut oluyor sadece.evi supururken de oldu azcik.onun disinda epey sakinledi bin sukur. Ama disim cok agriyor.ya ne kadar surer bu agri.2 defa cikardim 20lik.ama unuttuyor insan ya
Bizim.kizcelerin kilosu yakin sayilir ondan sordum canim.ama biz de oyle yanak yok haaamasAllah Asyama
Iste emekçi kadınlar gününü bütün gün emek vererek gecirmis bir anne
Ben de mutfak dolaplarinin zeminini sildim..tulleri yikaadim.ama camlari sadece icten silebildim.yarin kv min annesi geliyor.ona hazirlik yaptim.camasir bulasik derken günle birlikte ben de bittim..neydi bugün?haa emekci kadınlar günü a a acaip kutladim
Yaa sana hayranim kadın.... yaa onca uykusuzlukla yorgunlukla bi de cam bi de dolapne diyim bin kere masAllah
Ama Duru gene hastaneye gitmis buna yine yine üzüldümne diyor doktorlar ?
İçin rahatlasın ben eşim yaparsa anca görüyorum temizlik ve sevmem yapmayı zaten pekte batmaz banagrubun hamarat hatunları coşmuş yine masallah size... sizi okudukça bir hevese geliyorum, oturdugum yerden plan yapıyorum amanın camları şu gün silsem, tulleri şu gün yıkasam diye şükür ki kalkınca hevesim geçiyor.
evin içini anca temiz tutuyorum ben anacığım, camlarin disi biraz bekleyebilir. yemek yap sofra kur bulaşık yerlestir döngusunde ilerliyor zaten zaman. bir de evin ici süpürulmus, tozu alınmış olursa kendimi bir titiz hissediyorum bir titiz, sanırsınız masumlar apartmanindaki safiye gibin.
zaten zaman kalmıyor ki anacığım siz ne ara cam siliyorsunuz söyleyin bakem?
İnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak mişAy baharcım ya kıyamam ben size ne bu yavrum ya durum güzel kızım iyileş hemen inşallah
Karaciger enzimi için çok korkma..doktor dolven bile karaciger enzimini yüksek gosterir demisti.ilaclar yukseltiyor biraz.ama yine de emin olmak istetler. Insallah uyguladıkları tedavi çabucak sonuc verirİnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak miş
Yaa beni anlatmışsın resmengrubun hamarat hatunları coşmuş yine masallah size... sizi okudukça bir hevese geliyorum, oturdugum yerden plan yapıyorum amanın camları şu gün silsem, tulleri şu gün yıkasam diye şükür ki kalkınca hevesim geçiyor.
evin içini anca temiz tutuyorum ben anacığım, camlarin disi biraz bekleyebilir. yemek yap sofra kur bulaşık yerlestir döngusunde ilerliyor zaten zaman. bir de evin ici süpürulmus, tozu alınmış olursa kendimi bir titiz hissediyorum bir titiz, sanırsınız masumlar apartmanindaki safiye gibin.
zaten zaman kalmıyor ki anacığım siz ne ara cam siliyorsunuz söyleyin bakem?
Benim kız adaaaa diyor baakkSes ver damathadi Asya dedirt haydoma aşkına sahip çıksın
Ah yanaklar azcık fotoda büyük çıkıyor ama yok değil var da maşallahyanak prenses siz benim yeğeni görseydiniz yanak olarak doğup sonradan şekil aldı resmen
Hahahaİçin rahatlasın ben eşim yaparsa anca görüyorum temizlik ve sevmem yapmayı zaten pekte batmaz banasafiye benşm evi görse oturur ağlar
Roto salgını varmış 22 çocuk var burada 21 tanesinin roto pozitif çıktı. Bizden şimdi aldılar sonucu bekliyoruz.Karaciger enzimi için çok korkma..doktor dolven bile karaciger enzimini yüksek gosterir demisti.ilaclar yukseltiyor biraz.ama yine de emin olmak istetler. Insallah uyguladıkları tedavi çabucak sonuc verir
Iyi de siz rota aşısı olmuştunuz diye hatırlıyorum. Olduysanız hafif atlatırsınız.olmadıysaniz da korkma.doktorum genellikle serum tedavisi ile iyilesme oluyor rotada demişti.Roto salgını varmış 22 çocuk var burada 21 tanesinin roto pozitif çıktı. Bizden şimdi aldılar sonucu bekliyoruz.
Rota aşısı olduk sonucumuz negatif çıktı.Iyi de siz rota aşısı olmuştunuz diye hatırlıyorum. Olduysanız hafif atlatırsınız.olmadıysaniz da korkma.doktorum genellikle serum tedavisi ile iyilesme oluyor rotada demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?