2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Siz olmasaniz katlanamam da işte seviyorum burayı idare etcem napimm
Tahmin edebiliyorum bin az bile
Valla fıstık gibi sekerparem ama yani haydomun da talibi çok biz istemiyoruz başımız bagli deyip konuyu kapatıyoruz
Ah bizde seni seviyoruz neşeli dünür
Mesele sayıda değil özde yakışıklı damadım ile biz mutluyuz hediye gibi

Aaa bak şimdi asyaya söyleyim de bakımı elden bırakmasın

Duruya laf yok ettirmem kuzum benşm uslu bakışlı bi kere o göktuğ kaptı boncuk kızı miss de aldı güzel gelini ohh ama göktuğ da pek minnoş kız hangisini sevsem bilemedim

Avm çekilişi bize de hiç çıkmadı yavrum hem şans hem emek bi sürü çekilişe katılıyorum ev ekonomisine desteğime bak yarap Sen çalışıyorsun boşver işine zeval gelmesin

Evet kuzum o bordo bereli benşm kızdı yok canım emeklemeye geçti tam anlamıyla 2 aydır falan hiç sütünmedi direk emekliyor yeni geçtiyse 1 ay bocalar ortalama sonra full emekleme zaten yürüme yaşları geldi de neyse tembel kızlar ya

Ay gördüm üzüldüm kız kıyamam o el ne öyle yavrum benşm Asya da kesin kapı önü ağlardı
Öyle evler çok pahalı olmasa alınır ama çok pahalı işte taksiti de ona göre fazla çıkıyor yoksa o kadar üzülüyorum ki verilen kiraya

Kısmet inşallah orda da şansgetirir benşm uğur böceğim ayfonun parasını istedim benşm telefon yeni malum gerek yok

Ay baharcım ya kıyamam ben size ne bu yavrum ya durum güzel kızım iyileş hemen inşallah

Ah yanaklar azcık fotoda büyük çıkıyor ama yok değil var da maşallah yanak prenses siz benim yeğeni görseydiniz yanak olarak doğup sonradan şekil aldı resmen

İçin rahatlasın ben eşim yaparsa anca görüyorum temizlik ve sevmem yapmayı zaten pekte batmaz bana safiye benşm evi görse oturur ağlar

İnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak miş
Karaciger enzimi için çok korkma..doktor dolven bile karaciger enzimini yüksek gosterir demisti.ilaclar yukseltiyor biraz.ama yine de emin olmak istetler. Insallah uyguladıkları tedavi çabucak sonuc verir

Yaa beni anlatmışsın resmen toz aldıysam o gün kendimi zafer kazanmış hissediyorum ben sadece tul yıkadım bacım cam silemedimm ki cam silenlere bin masAllah benim ki camdan toz almak o da icinden degip de perdeyi batırmasin diye
Valla ben de çok zorlanıyorum ya..elif sürekli ilgi istiyor..ee hakli da..ee elif uyuyunca ali ilgi istiyor.bi yandan yemek mi yapsam camasir mi assam katlasam toplasam ay yok daha bulasik dizilecek vs vs..hangi isi yapsam derken çoğunlukla uyaniyor ve ben dımdızlak kalıyorum
Ses ver damat hadi Asya dedirt haydoma aşkına sahip çıksın
Benim kız adaaaa diyor baakk nzh99 biz ataya sesleniyoruz aşk buna denir
Ah yanaklar azcık fotoda büyük çıkıyor ama yok değil var da maşallah yanak prenses siz benim yeğeni görseydiniz yanak olarak doğup sonradan şekil aldı resmen
hahahah ya alemsin evet yapısal bir durum bu biraz da.. biz de kısmen yanakliyiz bir arkadaşım var zapzayıf ama bir yanak var o bile sasiyor kendine..ayy ne sirin bir kızdır ya asyam da çok şirin masAllah güzelime
İçin rahatlasın ben eşim yaparsa anca görüyorum temizlik ve sevmem yapmayı zaten pekte batmaz bana safiye benşm evi görse oturur ağlar
Hahaha safiye bence çocuklu her kimi evini görse ağlar

Karaciger enzimi için çok korkma..doktor dolven bile karaciger enzimini yüksek gosterir demisti.ilaclar yukseltiyor biraz.ama yine de emin olmak istetler. Insallah uyguladıkları tedavi çabucak sonuc verir
Roto salgını varmış 22 çocuk var burada 21 tanesinin roto pozitif çıktı. Bizden şimdi aldılar sonucu bekliyoruz.

Roto salgını varmış 22 çocuk var burada 21 tanesinin roto pozitif çıktı. Bizden şimdi aldılar sonucu bekliyoruz.
Iyi de siz rota aşısı olmuştunuz diye hatırlıyorum. Olduysanız hafif atlatırsınız.olmadıysaniz da korkma.doktorum genellikle serum tedavisi ile iyilesme oluyor rotada demişti.

Iyi de siz rota aşısı olmuştunuz diye hatırlıyorum. Olduysanız hafif atlatırsınız.olmadıysaniz da korkma.doktorum genellikle serum tedavisi ile iyilesme oluyor rotada demişti.
Rota aşısı olduk sonucumuz negatif çıktı.
Şimdi geldim eve gönderdiler, 3 güne düzelir dediler. Eğer düzelmezse isal devam ederse tekrar gel serum takviyesi alacak dedi. Antibiyotik yazdı. Çok uykum var öyle yorgunum ki, kızı şimdi uyuttum. Oğlum 9 da yatmış yeni kalkmış. Eşim uykusuz ise gitti. Kahvaltı hazırlıyorum günü bitirmeden güne başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…