Teşekkür ederiz canım teyzesi
Anneler hissederYaa kızlar google amca fotoğraf atmış sabahleyin geçen yıl bu gün diyedoğum iznine ayrılalı 1 hafta olmamış ben mutfağı dökmüşüm fotosunu çekmişim öyle can hıraş temizlik yaptıydım bitsin de iznin kalanında doğuma kadar sadece yemek yapıp yatacaktım ahaliyi okula gönderip nerden bileydim 1 hafta sonra doğuracağımı ciddi ciddi.hastaneye yattığım gün evde kadın vardı temizliğe çağırmıştım ben sessiz sessiz hazırladım valizi içim buruk sonuç gösterecem ama biliyorum ki yatış verecekler büyük ihtimal. Anneme diyorum doğum olursa şurda şu var burda bunu alırsınız gelirken. Bebeğin eşyalarını gösterdim bunları şuna koy falan annem diyor kızım doğsa bile umutlanma onu küveze koyarlar bez alır geliriz biz daha küçük diye evden çıkarken yardımcı abla bile şaşırdı nereye gidiyorsun diyor dedim doğuma sanırım bilmiyorum hiç başıma neler gelecek öyle helalleşip çıkmıştık yengemle. Ayy ayyy ne günlerdi şükür kucağımıza aldık büyütmek nasip oldu şimdi annnneee annnneee diye geziyor kuzucuk
Güç timsaliSağol canım umut iyi Allah'a şükür, şükürde kız hasta diye hep oda kucağımda. Sallanmadan uyuyan çocuklar artık sallanıyor, üstelik tek tekte sallanmıyor illa aynı anda olacak.
Eşimde çok yorgun hastanelerde sabahladı , üzerine çalıştı onada kıyamıyorum idare etmeye çalışıyoruzEki Görüntüle 2797240
Ben cam sileyim.mi diye sormuştum miss de benim boyum.uzun kolaycacık oluyor kızım var o da yardim ediyor tülleri asıyor drmisti de ne kiskanmistomNe stresli günlerdi bebekten sonra tek derdimiz temizlikti. Cam silenler silmeyenler olarak ayrılmıştık. Birinin koca koca camları vardı, sayısıda fazlaydı ama kim hatırlayamadım. Şekerparedeki hafıza bende yokkesin hatırlar. Karnımızı çeker koyardım. Zaman ne çabuk geçti. Hamilelik dışındaki zaman çabuk aktı. Bende durunun ilk hallerine baktım ne kadar değişmiş.
Aman bakma babalara sen bizimki de diyordu oğlum hiçbir numaran yok senin diye bir açıldı pir açıldı utandırdı babayıAnası gibi hızlı gonzalaes bizimkine de babası geçen şey dedidiş desen yok yürüme desen yok konuşma desen yok Asya kuş pek numaran yok seninde ha dedi benimki anca miyavlıyır dilsiz düdük kedi ne diyor diyorum miyav miyav
Oyyy maşşallah hafızaya tüü tüüü sanaBen cam sileyim.mi diye sormuştum miss de benim boyum.uzun kolaycacık oluyor kızım var o da yardim ediyor tülleri asıyor drmisti de ne kiskanmistomalemin kizii var kizi diye kizimla konusup bak sen de bana yardim edeceksin demistim cami çok olan albino karnabahar di sanirim ama bak emin olamadjm 18 cam mi ne demisti hatta ondan etiket koymadim.zaten girmiyor artik galiba..ama miss in cam silme meselesine eminim
Ah sonsuzum çok teşekkür ederizvalla evde de olsa yap hatıra kalsın belki bende yapmazdım kendim çekerdim ama çekiliş kazandım insta dan
Güneşimi de görmek isteriz süslüben instagramdan bi sayfadan aldım senn kuşlanmıyordun sanırım instagram kübünün atolyesi siye bir yer yakının varsa instagramı olan bi göz at istersen çok uygun fiyatı 20 si 60 TL
Oyy guzellik Masallah sana. Gelinlikle görmekte nasip olsun Annesi ,Eveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Tesekkur ederiz ,BKGK karyam nasıl güzel yürüyorsun. adımların seni mutluluğa başarıya götürsün prenses. darısı da bize olsun takipteyiz.
Nice uzun ömürleri olsun insallah, saglikla huzurlaYaa kızlar google amca fotoğraf atmış sabahleyin geçen yıl bu gün diyedoğum iznine ayrılalı 1 hafta olmamış ben mutfağı dökmüşüm fotosunu çekmişim öyle can hıraş temizlik yaptıydım bitsin de iznin kalanında doğuma kadar sadece yemek yapıp yatacaktım ahaliyi okula gönderip nerden bileydim 1 hafta sonra doğuracağımı ciddi ciddi.hastaneye yattığım gün evde kadın vardı temizliğe çağırmıştım ben sessiz sessiz hazırladım valizi içim buruk sonuç gösterecem ama biliyorum ki yatış verecekler büyük ihtimal. Anneme diyorum doğum olursa şurda şu var burda bunu alırsınız gelirken. Bebeğin eşyalarını gösterdim bunları şuna koy falan annem diyor kızım doğsa bile umutlanma onu küveze koyarlar bez alır geliriz biz daha küçük diye evden çıkarken yardımcı abla bile şaşırdı nereye gidiyorsun diyor dedim doğuma sanırım bilmiyorum hiç başıma neler gelecek öyle helalleşip çıkmıştık yengemle. Ayy ayyy ne günlerdi şükür kucağımıza aldık büyütmek nasip oldu şimdi annnneee annnneee diye geziyor kuzucuk
Ya sendede ne hafiza var sekerparemBen cam sileyim.mi diye sormuştum miss de benim boyum.uzun kolaycacık oluyor kızım var o da yardim ediyor tülleri asıyor drmisti de ne kiskanmistomalemin kizii var kizi diye kizimla konusup bak sen de bana yardim edeceksin demistim cami çok olan albino karnabahar di sanirim ama bak emin olamadjm 18 cam mi ne demisti hatta ondan etiket koymadim.zaten girmiyor artik galiba..ama miss in cam silme meselesine eminim
Amin canım inşallah. Duru düzelmedi 2 saatte bir ateşleniyor, yarın ufaktan başlar iylesmeye diye düşünüyorum. Gözünü hiç acamiyordu akşam açmaya başladı. Umutun sünnet yeri düzeldi, bı gribi var o kadar.N Nehir8077
Iyiyiz cok sukur baharcim.
Iyi diyelim iyi olsun.
Geçiyor bir şekilde günler. Insallah daha iyileri nasip olur sıkıntılar biter.
Hepimiz icin.
Nasil oldu duru dustu mu ateş
Süper hareketmis bahar ya ayaklarda umut yukarda duru.
Deniycem bu taktiği.
Gerçi durmaz ikisi de durmuyorlar hic salıncaktan bile atiyor kendini gunes
Sünnet yeri iyi oldu diimi.umutun
Sabaha insallah rahatlar canim dedigin gibi.Amin canım inşallah. Duru düzelmedi 2 saatte bir ateşleniyor, yarın ufaktan başlar iylesmeye diye düşünüyorum. Gözünü hiç acamiyordu akşam açmaya başladı. Umutun sünnet yeri düzeldi, bı gribi var o kadar.
benimkilerde durmaz sallanmayi seviyorlardı, kalkarlardi. Kız hasta diye kucak olsun nasıl olursa olsun derdinde, umutta kıskançlıktan sallanıyor. Kız uyudu umut hala ayagimda, şarkı söylüyor.
gunes salıncağı sevmedimi,
Ben hamile iken ırgat gibi kendimi hirpaiyordum. Cam silmeyenler o yüzden dikkatimi çekmişti. Bı ara çok döndü cam muhabbeti, ben de senin gibi yapıyorum. Fırsat buldukça siliyorum, hepsi bitene kadar ilk sildigim kirleniyorOyyy maşşallah hafızaya tüü tüüü sanaN Nehir8077 sen de az değilsin silenler ve silmeyenler ha yine siliyorum ben bu ara günlük 1cam 1 cam gidiyor 1haftada bitiririm zaar ki yağmur geldi bugün iyi ki cam balkonu silmemişim dedim oo umut paşa da tam keyfine yatıyor ki iyi iyi düzelmiş maşşallah darısı duru kuşa. Annelerde çare tükenmez ne güzel de ikisine birden çare bulmuşsun
Allah güç kuvvet versin canım yerim boncuklar ya nasıl da masumlarSağol canım umut iyi Allah'a şükür, şükürde kız hasta diye hep oda kucağımda. Sallanmadan uyuyan çocuklar artık sallanıyor, üstelik tek tekte sallanmıyor illa aynı anda olacak.
Eşimde çok yorgun hastanelerde sabahladı , üzerine çalıştı onada kıyamıyorum idare etmeye çalışıyoruzEki Görüntüle 2797240
Aynn cano ayarlayacağız birşeyler artıkSağol kuzum olsun sende süsler kendin çekersin maksat anı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?