2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anneler hisseder ya kıyamam birden mi oldu senin ah anne diyen dilleri yerim

Güç timsali maşallah sana yoruluyor sun ama büyüyecekler 1 seneye rahatlarsın umarım iyice hastalık olmasın da

Ben cam sileyim.mi diye sormuştum miss de benim boyum.uzun kolaycacık oluyor kızım var o da yardim ediyor tülleri asıyor drmisti de ne kiskanmistom alemin kizii var kizi diye kizimla konusup bak sen de bana yardim edeceksin demistim cami çok olan albino karnabahar di sanirim ama bak emin olamadjm 18 cam mi ne demisti hatta ondan etiket koymadim.zaten girmiyor artik galiba..ama miss in cam silme meselesine eminim

Aman bakma babalara sen bizimki de diyordu oğlum hiçbir numaran yok senin diye bir açıldı pir açıldı utandırdı babayı kaç yaşındasın oğlum diyorum o minik işaret parmağını kaldırıyor
Ya ben 34.haftada doğurdum ya canım karaciğer değerlerim sapıttı zehirlenmesin bebek diye aldılar hemen doğum öncesi 3 gün sonrası 2 gün yattım hastanede. Değerleri takip edip mecbur alacaz düşmüyor deyip akşam 5 de şak diye almışlardı sezeryana. İşte orda iyi yatmıştım yatış o yatışşş aman sağlık olsun da varsın yatmayalım anayız biz

Oyyy maşşallah hafızaya tüü tüüü sana N Nehir8077 sen de az değilsin silenler ve silmeyenler ha yine siliyorum ben bu ara günlük 1cam 1 cam gidiyor 1haftada bitiririm zaar ki yağmur geldi bugün iyi ki cam balkonu silmemişim dedim oo umut paşa da tam keyfine yatıyor ki iyi iyi düzelmiş maşşallah darısı duru kuşa. Annelerde çare tükenmez ne güzel de ikisine birden çare bulmuşsun

Ah be jadem
Gunesi biz anca süsleri parcaalrken veya yerken görebiliriz

Ama süslü tabi ben de yavrum orijinal makyajli iki kas ortası kırımızı delik oyuncaga dustu.
Sağ ve sol alın mosmor? Yanaklarda irili ufaklı çizikler

Saka bir yana coook beğendim masallah heveslendim jadem.ya ben de suslucem güneşimi elbise bakayım o dediğin bandajlardan alayim saçımız yok hem.

Evde de olsa yapayim hatıra kalsın doğru dedin.
Ne şanslısın kiz cékilis kazanmışsın. Pahalı baya çekimler

Yeşim Ya meme durumları nasıl gunes memeci ya yemesi pek oyke duzenli cesitli fazla degil. gece boyu da acik oluor genelde meme siz nasılsınız ne yapmak lazim suanlik akisina biraktim

N Nehir8077

Iyiyiz cok sukur baharcim.
Iyi diyelim iyi olsun.
Geçiyor bir şekilde günler. Insallah daha iyileri nasip olur sıkıntılar biter.
Hepimiz icin.

Nasil oldu duru dustu mu ateş
Süper hareketmis bahar ya ayaklarda umut yukarda duru.
Deniycem bu taktiği.
Gerçi durmaz ikisi de durmuyorlar hic salıncaktan bile atiyor kendini gunes
Sünnet yeri iyi oldu diimi.umutun

Oyy guzellik Masallah sana. Gelinlikle görmekte nasip olsun Annesi ,
BKGK karyam nasıl güzel yürüyorsun. adımların seni mutluluğa başarıya götürsün prenses. darısı da bize olsun takipteyiz.
Tesekkur ederiz , cok şükür bugünlerimize..
Nice uzun ömürleri olsun insallah, saglikla huzurla
Ya sendede ne hafiza var sekerparem bende o cam sayisina cok şaşırmıştım

Amin canım inşallah. Duru düzelmedi 2 saatte bir ateşleniyor, yarın ufaktan başlar iylesmeye diye düşünüyorum. Gözünü hiç acamiyordu akşam açmaya başladı. Umutun sünnet yeri düzeldi, bı gribi var o kadar.

benimkilerde durmaz sallanmayi seviyorlardı, kalkarlardi. Kız hasta diye kucak olsun nasıl olursa olsun derdinde, umutta kıskançlıktan sallanıyor. Kız uyudu umut hala ayagimda, şarkı söylüyor.

gunes salıncağı sevmedimi,

BKGK karya cık hızlı çıktı bak annesi boşuna endişe etmişsin pıtır pıtır gitor Maşallahhhh kuzuma
Jadesi annesi Asya kuzusu her haliyle bal şeker kaymak hele ki o beyazlar ne yakışmış tam lokum olmuş ben kırmızılı kıyafetle sanıyordum sen onu evde kendiniz kutlayacağınıza almıştın dimi ev işi de iptal olmuş vardır bir hayır Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inş

Sabaha insallah rahatlar canim dedigin gibi.

Gelmiş geçmiş olsun insallah sabaha kadar.

Ben sallayınca atiyor kendini gülüyor sarka sarka uykuluysa da meme istiyor.

Abisinin kucağına koyucam onu ikisini uyutucam o da güzel taktik bazen ise yarıyordu.

Umut da uyur insallah da sen de biraz dinlenirsin canim üst üste geldi cok

Ben hamile iken ırgat gibi kendimi hirpaiyordum. Cam silmeyenler o yüzden dikkatimi çekmişti. Bı ara çok döndü cam muhabbeti, ben de senin gibi yapıyorum. Fırsat buldukça siliyorum, hepsi bitene kadar ilk sildigim kirleniyor ben demedimmi sana Kalppare hatırlar diye, maşallah ne hafıza var. Bana sorsalar dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Benim çocuklar elimde oyun hamuru gibi birşey oldu. Gece gunduz onlarla oynuyorum.

Allah güç kuvvet versin canım yerim boncuklar ya nasıl da masumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…