2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım umutu niye aldın ki bıraksaydın öğlene kadar halasında.dinlenseydin sen de hay Allahım insAllah Umut da Duru da sabah uykusu yaparlar da sen de uyursun canım

Yaptıydım deyince ben de sen yaptın sandım hem genç, hem zayıf, hem güzel hem de 2 çocuk anası hemi dee bu kadar becerikli miii diye kıskandıydım. Neyse ki sonra okudum da yüreğime su serpildi kızzz
Geçen tart kalıbında yaptığım kek bile paramparça çıktı ne pastası rahat ol miss ayricaaaa çok teşekkür ederim o seni güzel bakan gözlerin
İnşallah iyi olur artık kuzularim eridi yaa
Ben de siliyorum ya sık sık şimdi düşününce nasıl zaman buluyorum inan bilmiyorum heralde tuvalete girmeyeyim şu iki cami sileyim diyorum
Ses ver damat hadi Asya dedirt haydoma aşkına sahip çıksın
İlk kelimesi Asya olan 11 aylık bebeğin annesi kıskançlıktan kendini kör bıçakla keserken yakalandı

Ben de çakı kizimin zamanında ebebek post paylaşmıştı beğeniler içinden 5 kişiye emzirme yastığı verilecekti 400bin kişi beğenmişti ama beğeneyim elime mi yapiscak dedim ve kazandım bir emzirme yastığı için sevinçten delirmistim ayfon kazansam düşünemiyorum Jadesi dünür naptın o an yaa

İçin rahatlasın ben eşim yaparsa anca görüyorum temizlik ve sevmem yapmayı zaten pekte batmaz bana safiye benşm evi görse oturur ağlar
Oo Dünürcan tam zıt düştük bu konuda o yüzden birbirimizi çekiyoruz zaar ben bir gün ev süpürüp silmesem mutsuz olurum takıntılı değilimdir ama titizimdir yapınca huzur buluyorum ve o huzuru seviyorum

Sena da yürür belki yurumeye çalıştırınca hoşuna gidiyo mu bı bakmissin karya gibi o da bı anda yürümeye karar verir

Saol dünürüm hamaratlık mı bu insanların günlük rutini olan şeyi ben gün için de yapabildim diye seviniyorum bide bugün kadınlar günü bari bugün izinli olsaydık
Allah yardımcın olsun canimmm tüm çalışanların yardımcısı olsun

Çılgın rock çı çılgın çılgın dolanıyor evin içinde artık çok yorucu oldu o oda senin bu oda benim geziyor bazen gitmesin diye kapıyı kapatıyorum kızıyor bağırıyor açtırıyor. Hafta sonu elime tel alamıyorum ancak biraz okudum dün de bürokratik işler vardı ona koşturdum çok yoruldum eve gelince de ipektoşla ilgilendim öyle nasıl geçti anlamadım. Akşam 22.30 da sızmışım.

Ev aldı başını gidiyor. Balkonlara dolap yaptırmıştık balkonlar darmadağın durumda silinip yerleşcek Bakalım hafta sonu mu yaparım bilemiyorum şimdi havalansın diye kapakları açtım bıraktım. Evden zaten heryerden bi oyuncak çıkıyor iş hala yoğunlaşmadı çok şükür o konuda rahatım.

Sizler napıyosunuz? Hiç okuyamadım geri dönüp okuyacağım bir ara

Bak elif kuzuma aşkını haykırmış ağzını yediğim Bende yanak yok pek üçgen surattlıyım babaya çekti bu tospik elifim güzel kankamızda pek tatlı çekik prenses
Benimki daha büyümedi ona ragmen böyle tabi büyüyünce daha da dağılır sanırım

Allah güç kuvvet versin canım. Bir de temziliğie 15 güne bir birini alsan rahat edersin aslında. Biz aynı dersler ev yemek vs uğraşıyoruz. Yüzyüzeye geçmedim ben evden devam ediyorum

Ben ben de hergün bir süpürüyırum yüzünden de olsa her yeri. Haftasonu da çekip süpürüp siliyoruz eşimle. Hafta içi mutfağı silerim bir tek. Mutfak camı kaldı silinmedik onu yapacaktım ders var birazdan. Göktuğ u uyutıyorum şimdi inşallah ders sırasında uyanmaz. Bir de uyanıp deli gibi ağlayası tutuyor tekrar uyutun beniii diyor uyu işte oğlum yataktasın daha ne istersin bilmem
Ben de dün akşam mutfak dolaplarının içlerini bir sildim toparladım valla bir huzurlu uyandım sanki

kendimi gördüm sanki
İnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak miş
çok geçmiş olsun canim ya
Roto salgını varmış 22 çocuk var burada 21 tanesinin roto pozitif çıktı. Bizden şimdi aldılar sonucu bekliyoruz.
ah canim ya şükür negatif cikmiz

Allah güç kuvvet versin canım. Bir de temziliğie 15 güne bir birini alsan rahat edersin aslında. Biz aynı dersler ev yemek vs uğraşıyoruz. Yüzyüzeye geçmedim ben evden devam ediyorum
15 güne değil haftada biri geliyor zaten ama daha onun gittiği gün ev darmadağınık oluyor

Ben de zaten her akşam mutfağı temizliyorum ertesi güne ablaya iş olmasın diye odayı da topluyorum. 15 de bir mi alsam diye düşünüyorum sonra temizlik günü yaklaştıkça yok yok böyle iyi şu hale bak deyip vazgeçiyorum

Bi de çocuk sürekli yerlerde ya da yerdeki şeyleri oynuyor içim rahat etmiyor süprülüp silinsin işte tertemiz diyorum. Napiyim yaa. Bizden kıymetli mi.. o enerjimi çocuğa harcarım yemek yapmaya harcarım

6 yaşında bir misafirimiz var ve gelecek çok da parlak gelmedi gözüme. büyüyünce de oh rahatız demek yok hanımlar hazır olun
Aynen öyle canım ya büyüdükçe daha da zorlaşıyor lar bizimkinde dil papuç gibi çatır çatır karşılık veriyor bize bunun bide ergenliğini düşünemiyorum inatçılık dağınıklık hat safhada odamdan çıkarmışsın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum demiş babasına dün akşam düşün halimizi daha 6.5 yaşında

Ev işi ne kadar nankör yap yap aynı dün temizledim daha ama bugün yine aynı dersim bitti 1 saate gelir bizim okulcular şöyle bir üstten süpürücem yine mutfağı silmeyince olmayacak Ayşe bir yemek yiyor onada yenmek denirse yarısı yerde atıp atıp bakıp bide gülmesi yokmu kızamıyorum

Ooo hafta bir geliyorsa temizdir canım ev dağınıklık olacak tabi daha küçük bebeklerimiz. Boşver sen yemeğini yapsan ne ala betüşle annem baktı salatama kadar yapar koyardı dersimin geç bittiği günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…