Canım umutu niye aldın kiRota aşısı olduk sonucumuz negatif çıktı.
Şimdi geldim eve gönderdiler, 3 güne düzelir dediler. Eğer düzelmezse isal devam ederse tekrar gel serum takviyesi alacak dedi. Antibiyotik yazdı. Çok uykum var öyle yorgunum ki, kızı şimdi uyuttum. Oğlum 9 da yatmış yeni kalkmış. Eşim uykusuz ise gitti. Kahvaltı hazırlıyorum günü bitirmeden güne başladım.
Ay yok ya kuzum benim noldu size böyleİnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak miş
Geçen tart kalıbında yaptığım kek bile paramparça çıktı ne pastası rahat ol missYaptıydım deyince ben de sen yaptın sandım hem genç, hem zayıf, hem güzel hem de 2 çocuk anası hemi dee bu kadar becerikli miii diye kıskandıydım. Neyse ki sonra okudum da yüreğime su serpildi kızzz
İnşallah iyi olur artık kuzularim eridi yaaİnşallah görürüz o günleri.
Geldi kayınvalide 2 saat durdu.hizlidan yaptım, camları sildim halıları serdim. Yemeğimi ocağa attım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Duru uyuyordu.
Eki Görüntüle 2797960 uyaninca Duru hiç iyi olmadı kucağımdan hiç inmedi. Bu gün oğlumu bile aç bıraktım nerede ise. Hep ayak üstü eline bisiler verdim geze geze doyurdum umutu. Kız hiç gitmedi babanneye ağla ağla içi dışına çıktı. Oda benim yapabileceğim birşey yok dedi 2 saat sonra gitti.
Saat 6 da durunun ateş 40 oldu. Eşim gelince Hastaneye geldik gelirken umutuda halasına bıraktım. Hala hastanedeyim.
Ben de siliyorum ya sık sık şimdi düşününce nasıl zaman buluyorum inan bilmiyorum heralde tuvalete girmeyeyim şu iki cami sileyim diyorumgrubun hamarat hatunları coşmuş yine masallah size... sizi okudukça bir hevese geliyorum, oturdugum yerden plan yapıyorum amanın camları şu gün silsem, tulleri şu gün yıkasam diye şükür ki kalkınca hevesim geçiyor.
evin içini anca temiz tutuyorum ben anacığım, camlarin disi biraz bekleyebilir. yemek yap sofra kur bulaşık yerlestir döngusunde ilerliyor zaten zaman. bir de evin ici süpürulmus, tozu alınmış olursa kendimi bir titiz hissediyorum bir titiz, sanırsınız masumlar apartmanindaki safiye gibin.
zaten zaman kalmıyor ki anacığım siz ne ara cam siliyorsunuz söyleyin bakem?
İlk kelimesi Asya olan 11 aylık bebeğin annesi kıskançlıktan kendini kör bıçakla keserken yakalandıSes ver damathadi Asya dedirt haydoma aşkına sahip çıksın
Ben de bu ne diyorum hemen Google amcaya sordumAlmilaya bexsero yaptım çok huysuz
Masallahhh ona paytak ayaklarını severim tatlı kız yaYürüyor teyzoşubir ara çekerim videosu paytak paytak adım atıyor
Oo Dünürcan tam zıt düştük bu konuda o yüzden birbirimizi çekiyoruz zaarİçin rahatlasın ben eşim yaparsa anca görüyorum temizlik ve sevmem yapmayı zaten pekte batmaz banasafiye benşm evi görse oturur ağlar
Sena da yürür belki yurumeye çalıştırınca hoşuna gidiyo mu bı bakmissin karya gibi o da bı anda yürümeye karar verirJadesi senin kızdı değil mi komando gibi sürünen . 4 ay öyle süründük demiştin . Sena da 4 ayı doldurdu şimdi emekliyor aslında ama sadece bir yere odaklanıp tırmanmaya geçeceği zaman baya emekliyor .ama ben çağırsam sürünme moduna geçiyor hemen . Asya yapıyor mu hala sürünmeyi yoksa emekliyor mu direkt .
Allah yardımcın olsun canimmmSaol dünürüm hamaratlık mı bu insanların günlük rutini olan şeyi ben gün için de yapabildim diye seviniyorum bide bugün kadınlar günü bari bugün izinli olsaydık
Çılgın rock çı çılgın çılgın dolanıyor evin içinde artık çok yorucu oldu o oda senin bu oda benim geziyor bazen gitmesin diye kapıyı kapatıyorum kızıyor bağırıyor açtırıyor. Hafta sonu elime tel alamıyorum ancak biraz okudum dün de bürokratik işler vardı ona koşturdum çok yoruldum eve gelince de ipektoşla ilgilendim öyle nasıl geçti anlamadım. Akşam 22.30 da sızmışım.S Susam_tanesi napıyorsun canım çılgın Rock cımız ipekimiz napıyor? Nasıl gidiyor iş, ev, ipek?
@Sevgi22884550 senin nasıl gidiyor canım ek gıda işi? Çalışmaya iyice alıştın sen erken başlayınca haliyle.
@Umudum- başlamışsın okula hadi hayırlı olsun sağlıkla git gel inşallah. Nasıl geçmiş Senanın babayla ilk günü başbaşa? Ne güzel olmuş ayarlamışlar programı da kreşe gidene kadar 2 yıl daha ayarlasalar tamam bakıcı derdi olmadan büyür gider inşallah
Bak elif kuzuma aşkını haykırmışYaa beni anlatmışsın resmentoz aldıysam o gün kendimi zafer kazanmış hissediyorum ben sadece tul yıkadım bacım cam silemedimm ki cam silenlere bin masAllah benim ki camdan toz almak o da icinden degip de perdeyi batırmasin diye
Valla ben de çok zorlanıyorum ya..elif sürekli ilgi istiyor..ee hakli da..ee elif uyuyunca ali ilgi istiyor.bi yandan yemek mi yapsam camasir mi assam katlasam toplasam ay yok daha bulasik dizilecek vs vs..hangi isi yapsam derken çoğunlukla uyaniyor ve ben dımdızlak kalıyorum
Benim kız adaaaa diyor baakk@nzh99 biz ataya sesleniyoruz aşk buna denir
hahahah ya alemsin evet yapısal bir durum bu biraz da.. biz de kısmen yanakliyiz bir arkadaşım var zapzayıf ama bir yanak var o bile sasiyor kendine..ayy ne sirin bir kızdır ya asyam da çok şirin masAllah güzelime
Hahahasafiye bence çocuklu her kimi evini görse ağlar
Allah güç kuvvet versin canım. Bir de temziliğie 15 güne bir birini alsan rahat edersin aslında. Biz aynı dersler ev yemek vs uğraşıyoruz. Yüzyüzeye geçmedim ben evden devam ediyorumÇılgın rock çı çılgın çılgın dolanıyor evin içinde artık çok yorucu oldu o oda senin bu oda benim geziyor bazen gitmesin diye kapıyı kapatıyorum kızıyor bağırıyor açtırıyor. Hafta sonu elime tel alamıyorum ancak biraz okudum dün de bürokratik işler vardı ona koşturdum çok yoruldum eve gelince de ipektoşla ilgilendim öyle nasıl geçti anlamadım. Akşam 22.30 da sızmışım.
Ev aldı başını gidiyor. Balkonlara dolap yaptırmıştık balkonlar darmadağın durumda silinip yerleşcekBakalım hafta sonu mu yaparım bilemiyorum şimdi havalansın diye kapakları açtım bıraktım. Evden zaten heryerden bi oyuncak çıkıyor iş hala yoğunlaşmadı çok şükür o konuda rahatım.
Sizler napıyosunuz? Hiç okuyamadım geri dönüp okuyacağım bir ara
Ben ben de hergün bir süpürüyırum yüzünden de olsa her yeri. Haftasonu da çekip süpürüp siliyoruz eşimle. Hafta içi mutfağı silerim bir tek. Mutfak camı kaldı silinmedik onu yapacaktım ders var birazdan. Göktuğ u uyutıyorum şimdi inşallah ders sırasında uyanmaz. Bir de uyanıp deli gibi ağlayası tutuyor tekrar uyutun beniii diyorOo Dünürcan tam zıt düştük bu konuda o yüzden birbirimizi çekiyoruz zaarben bir gün ev süpürüp silmesem mutsuz olurum takıntılı değilimdir ama titizimdir yapınca huzur buluyorum ve o huzuru seviyorum
kendimi gördüm sankigrubun hamarat hatunları coşmuş yine masallah size... sizi okudukça bir hevese geliyorum, oturdugum yerden plan yapıyorum amanın camları şu gün silsem, tulleri şu gün yıkasam diye şükür ki kalkınca hevesim geçiyor.
evin içini anca temiz tutuyorum ben anacığım, camlarin disi biraz bekleyebilir. yemek yap sofra kur bulaşık yerlestir döngusunde ilerliyor zaten zaman. bir de evin ici süpürulmus, tozu alınmış olursa kendimi bir titiz hissediyorum bir titiz, sanırsınız masumlar apartmanindaki safiye gibin.
zaten zaman kalmıyor ki anacığım siz ne ara cam siliyorsunuz söyleyin bakem?
İnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak miş
ah canim ya şükür negatif cikmizRoto salgını varmış 22 çocuk var burada 21 tanesinin roto pozitif çıktı. Bizden şimdi aldılar sonucu bekliyoruz.
15 güne değil haftada biri geliyor zaten ama daha onun gittiği gün ev darmadağınık oluyorAllah güç kuvvet versin canım. Bir de temziliğie 15 güne bir birini alsan rahat edersin aslında. Biz aynı dersler ev yemek vs uğraşıyoruz. Yüzyüzeye geçmedim ben evden devam ediyorum
Aynen öyle canım ya büyüdükçe daha da zorlaşıyor lar bizimkinde dil papuç gibi çatır çatır karşılık veriyor bize bunun bide ergenliğini düşünemiyorum inatçılık dağınıklık hat safhada odamdan çıkarmışsın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum demiş babasına dün akşam düşün halimizi6 yaşında bir misafirimiz var ve gelecek çok da parlak gelmedi gözüme. büyüyünce de oh rahatız demek yok hanımlar hazır olun
Ooo hafta bir geliyorsa temizdir canım ev dağınıklık olacak tabi daha küçük bebeklerimiz. Boşver sen yemeğini yapsan ne ala15 güne değil haftada biri geliyor zaten ama daha onun gittiği gün ev darmadağınık oluyor
Ben de zaten her akşam mutfağı temizliyorum ertesi güne ablaya iş olmasın diye odayı da topluyorum. 15 de bir mi alsam diye düşünüyorum sonra temizlik günü yaklaştıkça yok yok böyle iyi şu hale bak deyip vazgeçiyorum
Bi de çocuk sürekli yerlerde ya da yerdeki şeyleri oynuyor içim rahat etmiyor süprülüp silinsin işte tertemiz diyorum. Napiyim yaa. Bizden kıymetli mi.. o enerjimi çocuğa harcarım yemek yapmaya harcarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?