HaykırdımGeçen tart kalıbında yaptığım kek bile paramparça çıktı ne pastası rahat ol missayricaaaa çok teşekkür ederim o seni güzel bakan gözlerin
İnşallah iyi olur artık kuzularim eridi yaa
Ben de siliyorum ya sık sık şimdi düşününce nasıl zaman buluyorum inan bilmiyorum heralde tuvalete girmeyeyim şu iki cami sileyim diyorum
İlk kelimesi Asya olan 11 aylık bebeğin annesi kıskançlıktan kendini kör bıçakla keserken yakalandı
Ben de çakı kizimin zamanında ebebek post paylaşmıştı beğeniler içinden 5 kişiye emzirme yastığı verilecekti 400bin kişi beğenmişti ama beğeneyim elime mi yapiscak dedim ve kazandımbir emzirme yastığı için sevinçten delirmistim ayfon kazansam düşünemiyorum Jadesi dünür naptın o an yaa
Çok pardon canım eksik yazmışım. Akılları yetiyor valla bacağına bakıp ağlıyor ateş olmadı şükürBen de bu ne diyorum hemen Google amcaya sordumaşı imiş ateş falan olmasın da canım huysuzlugu da geçer
Evet evet kuzum Sivas a geldik işte biraz totomuz donduSağol ebru teyzesi,memleket havası almaya mı gittin
Ooo hep sende toplanalım dünür temizlik yaptığım günler de bendeOo Dünürcan tam zıt düştük bu konuda o yüzden birbirimizi çekiyoruz zaarben bir gün ev süpürüp silmesem mutsuz olurum takıntılı değilimdir ama titizimdir yapınca huzur buluyorum ve o huzuru seviyorum
Yoğurt filan yer mi açaba ya da entrogermina alın o kadar ilaç yorgunluk enfeksiyon ishal yapar tabi ya çok geçmiş olsunRota aşısı olduk sonucumuz negatif çıktı.
Şimdi geldim eve gönderdiler, 3 güne düzelir dediler. Eğer düzelmezse isal devam ederse tekrar gel serum takviyesi alacak dedi. Antibiyotik yazdı. Çok uykum var öyle yorgunum ki, kızı şimdi uyuttum. Oğlum 9 da yatmış yeni kalkmış. Eşim uykusuz ise gitti. Kahvaltı hazırlıyorum günü bitirmeden güne başladım.
Maşallah kız seninki ablalardan herhalde erkenden dillendi maşallahTükürürüm onun babacılığınaher ihtiyacını anası görsün o babacı olsun olmazzz öyle şey
Bak ne aklıma geldi alakasız ama anlatayımdün gelmiş ıııhhh ıhhh kucağıma çıkacakmış aldım noldu dedim yatıyor koluma normalde yapmaz pek baktım altını doldurmuş resmen altımı değiştir diyor sıpa
Nereye gidiyoz oğlum adddaaa.
Betül nerde diddiiii
Oyuncak nerde attıııı
Baya dilendi dilli düdük
Gözünü saçını kulağını gösteriyor gel gel yapıyor o koca elleriyle artık
Oyyy güzeller güzeli kuzum süzülmüş bakışlar al yanaklar yarına düzelir inşallah ilaç etkisini gösterir yavaştan
Kız şekerpare ne hafıza varmış sende maşallahBen cam sileyim.mi diye sormuştum miss de benim boyum.uzun kolaycacık oluyor kızım var o da yardim ediyor tülleri asıyor drmisti de ne kiskanmistomalemin kizii var kizi diye kizimla konusup bak sen de bana yardim edeceksin demistim cami çok olan albino karnabahar di sanirim ama bak emin olamadjm 18 cam mi ne demisti hatta ondan etiket koymadim.zaten girmiyor artik galiba..ama miss in cam silme meselesine eminim
Hayırlı olsun umudum. Nasıl geçti ilk günün? Biraz havan değiştiği için daha iyi gelmiştir eminim bana öyle olmuştu. Ama evde işler birikiyor zaman daralıyor. O kısmı kötü. Allah hepimize kolaylık versin..+1 ben de yarın başlıyorum okula . Haftada 4 gün yüz yüze bir gün de uzaktan dersim var . Sağolsun eşimin okulu ikiletmedi onun ders programını bana göre ayarladı . Sena kuş onda kalacak çoğunlukla. Bakalım nasıl olacak .
Ya gördüm instagramda içim gitti inanki. Evden çalışsam en azından çocuğum yakınımda olur diyordum bunu görünce emin olamadım. Sen güzelce anlat içerde işin olduğunu bitince yanına geleceğini. Anlıyorlar gerçekten. Ben hep uyanıkken çıkıyorum evden. Dün ilk kez uyurken bıraktım çok üzüldüm. Ama uyuturken anlattım ben şimdi sen uyuyunca gideceğim sonra uyandığında geleceğim diye. Öyle baktı gözlerime dinledi beniAhh canım ya inan dua ediyorum sana Rabbim güç kuvvet kolaylık versin
Benim yüzyüze çok çok şükür Zeynep le eşim başladı. Nasıl geçti günün senacık ne yapmış babasıyla gelince sana tepkisi ne oldu. Ben tenefüslerde bile görünmemeye çalışıyorum yoksa ağlıyor peşime.salonda derse girdim bugün kapısında kapattım sesimi duymuşta gelmiş al beni diye kapıya vuruyor minik eliyle
Ahh alabilseniz keşke ne iyi olur kiralar az buz değil az daha katar taksit ödersiniz hayırlısı olsun kuzum
Off o bexero sorma 2.doz neydi öyle hiçbir aşıda ağlamayan çocuk yarım saat ağlamıştı en son memede sakinleyip uyuyakalmıştı. Bir dozu daha var çok korkuyorum. Geçmiş olsun antikoru bol olsunAlmilaya bexsero yaptım çok huysuz
Akıllı damadım benimAsim da cok süründü canim. kac ay bilmiyorum ama bayağı süründü. hatta emekleyebilirken bile hızlı gidiyor diye sürünüyordu. 1 ay oldu arbirakali. hem emekleme hem surunme de yapti bir ara. laminantte sürünüp halida emekliyordu. laminant kayıyor tabi çakal. iyice hızlanınca emekleme işinde sürünmeyi bıraktı.
Sesli güldümİlk kelimesi Asya olan 11 aylık bebeğin annesi kıskançlıktan kendini kör bıçakla keserken yakalandı
Deme ya6 yaşında bir misafirimiz var ve gelecek çok da parlak gelmedi gözüme. büyüyünce de oh rahatız demek yok hanımlar hazır olun
Aman Allahım tam ergenAynen öyle canım ya büyüdükçe daha da zorlaşıyor lar bizimkinde dil papuç gibi çatır çatır karşılık veriyor bize bunun bide ergenliğini düşünemiyorum inatçılık dağınıklık hat safhada odamdan çıkarmışsın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum demiş babasına dün akşam düşün halimizidaha 6.5 yaşında
Ben yerlere tek kullanımlık örtü seriyorum sonra da kaldırıp atıyorum yoksa baş edemem. Blw yapan herkese tavsiye ederimEv işi ne kadar nankör yap yap aynı dün temizledim daha ama bugün yine aynı dersim bitti 1 saate gelir bizim okulcular şöyle bir üstten süpürücem yine mutfağı silmeyince olmayacak Ayşe bir yemek yiyor onada yenmek denirse yarısı yerde atıp atıp bakıp bide gülmesi yokmu kızamıyorum
Oh ne güzelmişOoo hafta bir geliyorsa temizdir canım ev dağınıklık olacak tabi daha küçük bebeklerimiz. Boşver sen yemeğini yapsan ne alabetüşle annem baktı salatama kadar yapar koyardı dersimin geç bittiği günler
İshal kesici kullanıyoruz 6 gündür meme dışında hiçbir şey yemedi, herşeyi reddetti. Doktor ek gıda alması şart dedi, serumdan sonra azıcık yedi. Yerse toparlar dedi.Yoğurt filan yer mi açaba ya da entrogermina alın o kadar ilaç yorgunluk enfeksiyon ishal yapar tabi ya çok geçmiş olsun
Ah bayıldım kafa sallamalar yok mu ölüyorum kendinden geçmiş ipek kuzumÇılgın rock çı çılgın çılgın dolanıyor evin içinde artık çok yorucu oldu o oda senin bu oda benim geziyor bazen gitmesin diye kapıyı kapatıyorum kızıyor bağırıyor açtırıyor. Hafta sonu elime tel alamıyorum ancak biraz okudum dün de bürokratik işler vardı ona koşturdum çok yoruldum eve gelince de ipektoşla ilgilendim öyle nasıl geçti anlamadım. Akşam 22.30 da sızmışım.
Ev aldı başını gidiyor. Balkonlara dolap yaptırmıştık balkonlar darmadağın durumda silinip yerleşcekBakalım hafta sonu mu yaparım bilemiyorum şimdi havalansın diye kapakları açtım bıraktım. Evden zaten heryerden bi oyuncak çıkıyor iş hala yoğunlaşmadı çok şükür o konuda rahatım.
Sizler napıyosunuz? Hiç okuyamadım geri dönüp okuyacağım bir ara
Vallahi ikisinde eridi oğlum 3 kilo kaybetmiş. Kızımı bilmiyorum, beni mutlu yüzleri gulen çocuklarım ağla ağla yediler kendilerini. Allah'ım inşallah bu söndür.Geçen tart kalıbında yaptığım kek bile paramparça çıktı ne pastası rahat ol missayricaaaa çok teşekkür ederim o seni güzel bakan gözlerin
İnşallah iyi olur artık kuzularim eridi yaa
Ben de siliyorum ya sık sık şimdi düşününce nasıl zaman buluyorum inan bilmiyorum heralde tuvalete girmeyeyim şu iki cami sileyim diyorum
İlk kelimesi Asya olan 11 aylık bebeğin annesi kıskançlıktan kendini kör bıçakla keserken yakalandı
Sağol canım.Ay yok ya kuzum benim noldu size böyleRabbim şifasını versin eksik etmesin üzerinizden oy kuzum benim
Gün bana 24 size 48 saat miBen ben de hergün bir süpürüyırum yüzünden de olsa her yeri. Haftasonu da çekip süpürüp siliyoruz eşimle. Hafta içi mutfağı silerim bir tek. Mutfak camı kaldı silinmedik onu yapacaktım ders var birazdan. Göktuğ u uyutıyorum şimdi inşallah ders sırasında uyanmaz. Bir de uyanıp deli gibi ağlayası tutuyor tekrar uyutun beniii diyoruyu işte oğlum yataktasın daha ne istersin bilmem
Ben de dün akşam mutfak dolaplarının içlerini bir sildim toparladım valla bir huzurlu uyandım sanki
Ahahahah Zeynep yaAynen öyle canım ya büyüdükçe daha da zorlaşıyor lar bizimkinde dil papuç gibi çatır çatır karşılık veriyor bize bunun bide ergenliğini düşünemiyorum inatçılık dağınıklık hat safhada odamdan çıkarmışsın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum demiş babasına dün akşam düşün halimizidaha 6.5 yaşında
oyyy ben ölem daha neler görecezAynen öyle canım ya büyüdükçe daha da zorlaşıyor lar bizimkinde dil papuç gibi çatır çatır karşılık veriyor bize bunun bide ergenliğini düşünemiyorum inatçılık dağınıklık hat safhada odamdan çıkarmışsın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum demiş babasına dün akşam düşün halimizidaha 6.5 yaşında
yapsan da olmuyor yapmasan hiç olmuyorEv işi ne kadar nankör yap yap aynı dün temizledim daha ama bugün yine aynı dersim bitti 1 saate gelir bizim okulcular şöyle bir üstten süpürücem yine mutfağı silmeyince olmayacak Ayşe bir yemek yiyor onada yenmek denirse yarısı yerde atıp atıp bakıp bide gülmesi yokmu kızamıyorum
ahahaha bi başak da bizde var senden eşim olur kendileri masallah ne gerek var modunda hepOoo hep sende toplanalım dünür temizlik yaptığım günler de bendeyok huzurunu seviyorum sevmeye de yapmayı sevmiyorum yalan yok pis değilim tabi ama her gün ev asla süpürmem haftada 1 temizlik yapılsa oo en iyisi benim ev maşallah sana kuzum ben iatisnayım bakma bana bide sorsan başak burcu işte
valla yapsın yemeği oh mis hazır yemek olsun ya. canim sistemi güzel.kurmussun aslında. inşallah sekteye uğramaz güzel güzel götürürsünüz böyleAkıllı damadım benim
Sesli güldüm
Deme ya
Aman Allahım tam ergenzaten ergenlik yedi yaşına düştü diyorlar boşa değilmiş. yeni nesil çok fena
Ben yerlere tek kullanımlık örtü seriyorum sonra da kaldırıp atıyorum yoksa baş edemem. Blw yapan herkese tavsiye ederim
Oh ne güzelmişbiz de çocuk bir yaşına gelip bizimle aynı yemekleri yemeye başlayınca bizim yemeklerimizi de yapacak diye anlaştık en başta. daha doğrusu çocuğun yemeğini daha çok yapıp biz de yiyeceğiz ama bakalım o gün gelip su koyvermese bari. Ben de biraz sessiz sakinim pek bir şey diyemiyorum, isteyemiyorum. O zaman bakalım herkesin el lezzeti birbirine uymaz falan demişti, ben de olsun yemek olsun da razıyım ben o vakti çocuğumla geçiririm demiştim.
Donmaz mı soğuk geldi geri kar yağıyor her yereEvet evet kuzum Sivas a geldik işte biraz totomuz dondu
Sen artık koliye toplarsınAh bayıldım kafa sallamalar yok mu ölüyorum kendinden geçmiş ipek kuzumyürümenin bedelleri var desene ay bende taşıncam diye hiç toplamıyorum Allah afetsin dağınık hep odalar
Aynı şeyleri düşünüyorum. Hiç mi ayakları uzatıp oturduğunuz olmuyor hanımlar. Zaten akşam olup ipek uyuyunca hiç iş yapasım gelmiyor benim ancak dinleniyorum.Gün bana 24 size 48 saat mielmalı kurabiye yapayım dedim paçama yapıştı nasıl yapabilirsiniz bu kadar işi ev süpğremiyorum zaten korkuyor süpürgeden yani ben tembelim tamam ama kuzum da asla destekçi değil
İnşallah canımoyyy ben ölem daha neler görecez
yapsan da olmuyor yapmasan hiç olmuyor
ahahaha bi başak da bizde var senden eşim olur kendileri masallah ne gerek var modunda hep
valla yapsın yemeği oh mis hazır yemek olsun ya. canim sistemi güzel.kurmussun aslında. inşallah sekteye uğramaz güzel güzel götürürsünüz böyle
Ahahah evet taşının a toplarım diye saldımSen artık koliye toplarsınkolay gelsin çok zor iş. Taşınmamak için oturduğumuz evi aldık biz. Allah herkese nasip etsin inşallah size de
Aynı şeyleri düşünüyorum. Hiç mi ayakları uzatıp oturduğunuz olmuyor hanımlar. Zaten akşam olup ipek uyuyunca hiç iş yapasım gelmiyor benim ancak dinleniyorum.
İnşallah canım
Ablam çok güzel pasta yapar , mutfağa karşı ilgisi var hatunun . Ben de tam tersi karnım doysun yeter modundayım . Almanya’da , burda olaydı senoşuma da bir pasta çıkarırdı . Orda satış da yapıyor . Bu arada geçmiş gitmiş olsun artık inşallah daha iyidir duru .Bende öyle tahmin etmiştim. Senle alakalı değil, ev ortamında bencede çıkmaz o pasta. Pastada hakkını veriyor yani, hakketen pasta.
Ayy gördüm ayşeciğiAhh canım ya inan dua ediyorum sana Rabbim güç kuvvet kolaylık versin
Benim yüzyüze çok çok şükür Zeynep le eşim başladı. Nasıl geçti günün senacık ne yapmış babasıyla gelince sana tepkisi ne oldu. Ben tenefüslerde bile görünmemeye çalışıyorum yoksa ağlıyor peşime.salonda derse girdim bugün kapısında kapattım sesimi duymuşta gelmiş al beni diye kapıya vuruyor minik eliyle
Ahh alabilseniz keşke ne iyi olur kiralar az buz değil az daha katar taksit ödersiniz hayırlısı olsun kuzum
Amin inşallah . Beraber kahvaltı yapmışlar güyaaa ama ağzına giden yoktur . Oyun oynuyor çünkü . Öğlen 2 de evde oluyorum gün bana kalıyor en azından . Bakalım daha tam bir düzene giremedik . Ama böylesi uzaktan olmasından çok daha iyi .S Susam_tanesi napıyorsun canım çılgın Rock cımız ipekimiz napıyor? Nasıl gidiyor iş, ev, ipek?
@Sevgi22884550 senin nasıl gidiyor canım ek gıda işi? Çalışmaya iyice alıştın sen erken başlayınca haliyle.
Umudum- başlamışsın okula hadi hayırlı olsun sağlıkla git gel inşallah. Nasıl geçmiş Senanın babayla ilk günü başbaşa? Ne güzel olmuş ayarlamışlar programı da kreşe gidene kadar 2 yıl daha ayarlasalar tamam bakıcı derdi olmadan büyür gider inşallah
Bizimki de sürünmede hızlı . İşi çözünce iyice emekler herhalde . Ya da yürür artık zaten .Asim da cok süründü canim. kac ay bilmiyorum ama bayağı süründü. hatta emekleyebilirken bile hızlı gidiyor diye sürünüyordu. 1 ay oldu arbirakali. hem emekleme hem surunme de yapti bir ara. laminantte sürünüp halida emekliyordu. laminant kayıyor tabi çakal. iyice hızlanınca emekleme işinde sürünmeyi bıraktı.
Amin aminAvm çekilişi bize de hiç çıkmadıyavrum hem şans hem emek bi sürü çekilişe katılıyorum ev ekonomisine desteğime bak yarap Sen çalışıyorsun boşver işine zeval gelmesin
Hem nasıl hoşuna gidiyor . Kıçımız yeri görmüyor ki . Önüne bir sürü şey koyuyorum o tutunayım kalkıp yürüyeyim derdinde . Dün odada altını değiştirdikten sonra bezini atıp geleyim kızım dedim bezi attım ben geldiğimde odanın kapısında ayaktaydıSena da yürür belki yurumeye çalıştırınca hoşuna gidiyo mu bı bakmissin karya gibi o da bı anda yürümeye karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?