2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haykırdım girme aşıkların arasına aşk her şeyi yaptırır,

Oley diye bağırdım hemen eşime koştum söyledim bu kadar hedefim büyüttüm sırada ayfon 12 var

Ooo hep sende toplanalım dünür temizlik yaptığım günler de bende yok huzurunu seviyorum sevmeye de yapmayı sevmiyorum yalan yok pis değilim tabi ama her gün ev asla süpürmem haftada 1 temizlik yapılsa oo en iyisi benim ev maşallah sana kuzum ben iatisnayım bakma bana bide sorsan başak burcu işte

Yoğurt filan yer mi açaba ya da entrogermina alın o kadar ilaç yorgunluk enfeksiyon ishal yapar tabi ya çok geçmiş olsun

Maşallah kız seninki ablalardan herhalde erkenden dillendi maşallah Daha bizimki bi dediğini bir daha demiyor. Bir şey öğretiyorum öbürünü unutuyor. Herşeyi ağlayarak ve ıh ıh la anlatıyor
Ama dediğimizi anladığı kesin kedisi var bi tane onun gözünü kulağını sorunca gösteriyor. Bebeğinin gözünü gösteriyor. Hep aynı isimle seslendiğimiz şeyleri biliyor. Onu alıp eline geliyor
Kız şekerpare ne hafıza varmış sende maşallah siz söyleyince bi cam muhabbeti hatırladım hatta ben de o göbekle evin içinde ancak döneliyorum yoruluyorum ne camı demiştim
Hayırlı olsun umudum. Nasıl geçti ilk günün? Biraz havan değiştiği için daha iyi gelmiştir eminim bana öyle olmuştu. Ama evde işler birikiyor zaman daralıyor. O kısmı kötü. Allah hepimize kolaylık versin..
Ya gördüm instagramda içim gitti inanki. Evden çalışsam en azından çocuğum yakınımda olur diyordum bunu görünce emin olamadım. Sen güzelce anlat içerde işin olduğunu bitince yanına geleceğini. Anlıyorlar gerçekten. Ben hep uyanıkken çıkıyorum evden. Dün ilk kez uyurken bıraktım çok üzüldüm. Ama uyuturken anlattım ben şimdi sen uyuyunca gideceğim sonra uyandığında geleceğim diye. Öyle baktı gözlerime dinledi beni gelince de bak geldim geleceğim demiştim dedim. Güveni kırılmasın kuzucukların.
Almilaya bexsero yaptım çok huysuz
Off o bexero sorma 2.doz neydi öyle hiçbir aşıda ağlamayan çocuk yarım saat ağlamıştı en son memede sakinleyip uyuyakalmıştı. Bir dozu daha var çok korkuyorum. Geçmiş olsun antikoru bol olsun

Akıllı damadım benim
İlk kelimesi Asya olan 11 aylık bebeğin annesi kıskançlıktan kendini kör bıçakla keserken yakalandı
Sesli güldüm
6 yaşında bir misafirimiz var ve gelecek çok da parlak gelmedi gözüme. büyüyünce de oh rahatız demek yok hanımlar hazır olun
Deme ya
Aman Allahım tam ergen zaten ergenlik yedi yaşına düştü diyorlar boşa değilmiş. yeni nesil çok fena
Ben yerlere tek kullanımlık örtü seriyorum sonra da kaldırıp atıyorum yoksa baş edemem. Blw yapan herkese tavsiye ederim
Oh ne güzelmiş biz de çocuk bir yaşına gelip bizimle aynı yemekleri yemeye başlayınca bizim yemeklerimizi de yapacak diye anlaştık en başta. daha doğrusu çocuğun yemeğini daha çok yapıp biz de yiyeceğiz ama bakalım o gün gelip su koyvermese bari. Ben de biraz sessiz sakinim pek bir şey diyemiyorum, isteyemiyorum. O zaman bakalım herkesin el lezzeti birbirine uymaz falan demişti, ben de olsun yemek olsun da razıyım ben o vakti çocuğumla geçiririm demiştim.

Yoğurt filan yer mi açaba ya da entrogermina alın o kadar ilaç yorgunluk enfeksiyon ishal yapar tabi ya çok geçmiş olsun
İshal kesici kullanıyoruz 6 gündür meme dışında hiçbir şey yemedi, herşeyi reddetti. Doktor ek gıda alması şart dedi, serumdan sonra azıcık yedi. Yerse toparlar dedi.

Ah bayıldım kafa sallamalar yok mu ölüyorum kendinden geçmiş ipek kuzum yürümenin bedelleri var desene ay bende taşıncam diye hiç toplamıyorum Allah afetsin dağınık hep odalar

N Nehir8077 canım durucuğa çok geçmiş olsun. Hastanelerden çıkamadınız siz yaa kesin bir sadaka dua nazar kurşun bişey yaptırın siz. Allah tez zamanda şifasını versin kuzunun.
Amin sağol canım benim, inşallah bu sefer son olur. Bir evde hastalık oldumuydu hayat duruyor.

Vallahi ikisinde eridi oğlum 3 kilo kaybetmiş. Kızımı bilmiyorum, beni mutlu yüzleri gulen çocuklarım ağla ağla yediler kendilerini. Allah'ım inşallah bu söndür.

Gün bana 24 size 48 saat mi elmalı kurabiye yapayım dedim paçama yapıştı nasıl yapabilirsiniz bu kadar işi ev süpğremiyorum zaten korkuyor süpürgeden yani ben tembelim tamam ama kuzum da asla destekçi değil

Ahahahah Zeynep ya yandık desene her yaşın zorluğu var tabi kolay değil

oyyy ben ölem daha neler görecez
yapsan da olmuyor yapmasan hiç olmuyor
ahahaha bi başak da bizde var senden eşim olur kendileri masallah ne gerek var modunda hep
valla yapsın yemeği oh mis hazır yemek olsun ya. canim sistemi güzel.kurmussun aslında. inşallah sekteye uğramaz güzel güzel götürürsünüz böyle

Ah bayıldım kafa sallamalar yok mu ölüyorum kendinden geçmiş ipek kuzum yürümenin bedelleri var desene ay bende taşıncam diye hiç toplamıyorum Allah afetsin dağınık hep odalar
Sen artık koliye toplarsın kolay gelsin çok zor iş. Taşınmamak için oturduğumuz evi aldık biz. Allah herkese nasip etsin inşallah size de
Aynı şeyleri düşünüyorum. Hiç mi ayakları uzatıp oturduğunuz olmuyor hanımlar. Zaten akşam olup ipek uyuyunca hiç iş yapasım gelmiyor benim ancak dinleniyorum.
İnşallah canım

Ahahah evet taşının a toplarım diye saldım amin kuzucum ama bize ev şuan zor araba kredisi var çünkü oturduğum evş alabilsem keşke
Ben o zaman bile ayak uzatamıyırum ki ders çalış koca ile otur muhabbet et falan sürekli bölünüyorum valla yapana helal olsun bende iş yok

Bende öyle tahmin etmiştim. Senle alakalı değil, ev ortamında bencede çıkmaz o pasta. Pastada hakkını veriyor yani, hakketen pasta.
Ablam çok güzel pasta yapar , mutfağa karşı ilgisi var hatunun . Ben de tam tersi karnım doysun yeter modundayım . Almanya’da , burda olaydı senoşuma da bir pasta çıkarırdı . Orda satış da yapıyor . Bu arada geçmiş gitmiş olsun artık inşallah daha iyidir duru .
Ayy gördüm ayşeciği . Sena ben çıkarken uyuyordu . Babaya kıyak geçmiş yine , 9 da uyanmış . Geldiğimde çok mutlu oldu ama hem özlemiş hem de sanırım kendisini dışarı götüreceğim sandı yavrum
Amin inşallah . Beraber kahvaltı yapmışlar güyaaa ama ağzına giden yoktur . Oyun oynuyor çünkü . Öğlen 2 de evde oluyorum gün bana kalıyor en azından . Bakalım daha tam bir düzene giremedik . Ama böylesi uzaktan olmasından çok daha iyi .
Bizimki de sürünmede hızlı . İşi çözünce iyice emekler herhalde . Ya da yürür artık zaten .
Avm çekilişi bize de hiç çıkmadı yavrum hem şans hem emek bi sürü çekilişe katılıyorum ev ekonomisine desteğime bak yarap Sen çalışıyorsun boşver işine zeval gelmesin
Amin amin
Sena da yürür belki yurumeye çalıştırınca hoşuna gidiyo mu bı bakmissin karya gibi o da bı anda yürümeye karar verir
Hem nasıl hoşuna gidiyor . Kıçımız yeri görmüyor ki . Önüne bir sürü şey koyuyorum o tutunayım kalkıp yürüyeyim derdinde . Dün odada altını değiştirdikten sonra bezini atıp geleyim kızım dedim bezi attım ben geldiğimde odanın kapısında ayaktaydı sürekli arkasında olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…