2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay bu eşin beni öldürecek sanırsın dünyada bi bahar sensin
Karya maşallah baya geziyor oyhh ısırasım geldi valla güzel sıpa

Çok güzel kuzum bence yeterli ama tecrübeli annelere sormak lazım elbisesi de pek minnoş ne yakışacak

Geçer kuzum o zamana 2 güne çok hafif kalıyor çizikler merak etmr sen

Daha ne iş yapacaksın yemek hazırlamak kolay mı. Tek başına yemek bile onca vakit alıyor. Sofra kur kaldır, yıka kaldır. En kolayı yemesi tabiki.
Birde dışarı çıkmışsın valla güne iyi bile sığdırmışsin.

supurgenden memnun musun, azda olsa işini hafiflettiyse ne mutlu sana

Sağol canım.
Biz bi yerden bı mikrop aldık ondan ona geçti galiba bilmiyorum ki.
Nasıl oldu duru canım?
Benim şansıma şükür süpürge en sevdiği şey açınca tamam ağlıyorsa da susar peşinde gezer öyle böyle idare ediyoruz işte
Fotoğraflarda belli olmaz bence canım. Yakın çekimlerde ufak şoplama yapar fotocu.

Helinnnnn yeğenin mi var 3.çocuk olaraktan annesi yok mu? Ama 6 yaş da ufak daha zorlanan normal bşr de hareketliyse of ki ne off Allah kolaylık versin. Fotoğraf çekimine ne hazırlık yapacan? Sizin kıyafetler falan mı? Varsa benim de atladığım bişey diye soruyorum

Biraz huysuz onu. Dışında yürümeye emeklemeye başladı şükür.

Benimkinin bıngıldağı kapanmış geçen ay hastalandıpında muayenede bakmıştı doktor. D vitamininin bıraktık biz de. Bence de yapısaldır sor bakalım doktor ne diyecek

Benimkinin bıngıldağı kapanmış geçen ay hastalandıpında muayenede bakmıştı doktor. D vitamininin bıraktık biz de. Bence de yapısaldır sor bakalım doktor ne diyecek
Doktor genetik olabilir dedi sadece . 18 aya kadar yolu var kapanır herhalde .

baharcigim iste hergun böyle geçiyor. ben cam silmeye, ayrintili mutfak temizliğine hic vakit bulamıyorum. o yuzden sizlere kocaman masallah diyorum. galiba benim elim ağır biraz.

robottan da memnunum ben. kendi supurdugum gibi olmasa da elimin yetmediği yerde buyuk nimet oluyor.

vicks sür canım
kafa biz o kadar gittik hiç ölçmediler doktorlar Zara’nın da büyük bence genetik ya eşime benziyor kafası
Sena da öyle babasına Benziyor bence genetiktik
Evet kalpte bir çok çoçukfa oluyor benim dayımın Kızında 3 tane vardı iki tanesi 1 yaşında kapandı diğeri de küçülmüştü iki yaşına girecek zamanla geçiyor

Herkese iyi akşamlar canlar temizlik konuşulmuş her gün süpürüp silenleri ayakta alkışlıyorım ve öpüyorum ellerinden valla helal olsun bugün annem geldi camları sildik yarın da kapı ve lamba silecem inşallah niyetim o yönde, doğum gününe az kaldı o yüzden temizlik telaşındayım insanlar evime gelince şoka girmesinler

çok güzeller bence. renk seçimi uyumu harika olmuş. elbise de cok cici. bayılırım askılı elbiselere. gerçi benim kizlarda omuzlar çok dar olduğu için hep düşerdi askilar ama yine de alırdım. cok yakışıyor miniklerken

Oh iyi çok güzel siz düzeni oturtmuşsunuz böyle de devam eder inşallah.
Bizim de hep küçük gidiyor. En son 10.ayda 43,5 ölçmüştü 11 aya 1 haftamız var işte.
Oynuyorlar ondan zaten bu top aşkı
Belli oluyor yaa yeni doğan çekiminde yüzündeki yeni doğan döküntüleri bile belliydi. Photoshopu sadece albüm fotolarına yapıyorlar. Diğerlerini veriyor. Baya da yakın çekim alıyorlar. Ay ne bileyim çok yoğun olmasa erteleyeceğim 1 hafta ama çok yoğun kesin dolmuştur

fotoğrafçı ona müdahale eder dünürüm, mor çıkartmaz bence. güzel gelinim benim kim bilir nasıl da güzel çıkacak fotolarda

Çok güzel bende buna benzer süslemeler aldım netten bir kaç tane de elbise çekim yaparım diye

Yok canım estağfurullah senin elin ağar olacak mümkün değil bu. Yaptığın isler azmı.
Cam silmek nedir yahu, bende başka yerlerden kaçırıyorum işleri. Gelen belki camın lekesini görmüyor dur, ama evin dağınıklığını görmemesi mümkün değil. Benim kayınvalide pek gelmez, geliyorum deyince bir gaza geldim enerji geldi. Yoksa aynı anda mutfak cam ev mümkün değil. Kızda güzel uyumuştu.
oyyy kuzum, inşallah daha iyi olur baharcigim. cok yoruldunuz hepiniz çok.
Sağol canım inşallah. Yorulmak hemde nasıl Sabah geldim, su saat oldu 10 dk uyumadım. Çocuklar aynı anda uyumadı, biri yattı diğeri kalktı. Bende bol bol yemek yaptım. Ve mesai hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…