Ay bu eşin beni öldürecekmisskokulumm evet canim benim kiz ayaklandi iyice ama bu ara sırtım agriyor pesinden dolasamiyorum. Ismi degstirdim esimle konusuyrdukta o ne ismin belli xyz yap dedi
S Susam_tanesi masallah Ipek cim iyice cozdu isi yakinda babasiyla mac oynarlar ,
Çok güzel kuzum bence yeterli ama tecrübeli annelere sormak lazım elbisesi de pek minnoş ne yakışacakKizlar ben dogum gununu evde yapicam buyuk ihtimal esimle konustuk ta dsardansa ev daha mantikli geldi biraz yorulucam ama olsun.
Aldiklarimi gostereyim. Sunum icin onerebileceginiz baska ne var yada eksik olarak benim gormedigim birsey var mi ? Karya ya aldigim elbise nasil ?Eki Görüntüle 2798353
Geçer kuzum o zamana 2 güne çok hafif kalıyor çizikler merak etmr senKızlar ipek in burnunda tırnağıyla yaptığı çizik var yanağında da cumartesi gününden kalma hafif bir morluk morluğu kararmaya döndü ama geçmedi bir türlü. Hirudoid krem ve desitin sürdüm ama geçmedi hala. Cumartesi de foto çekimi var. En hızlı ne geçirir? Yardım lütfen
Daha ne iş yapacaksın yemek hazırlamak kolay mı. Tek başına yemek bile onca vakit alıyor. Sofra kur kaldır, yıka kaldır. En kolayı yemesi tabiki.ayhh çok güldüm jadem, ayni şeyi düşündüm biliyor musun, hamarat hatunlar diye boşa demiyorum.
bak bugün totom yeni yer gordu. ne var is olarak yaptığım. bence hiç. sabah hazır kahvaltıya kalktım. saat 8.00 kucuk kizimi hazırladım okula yolladım. Asim bu arada dolaşıyordu. nevresim değişim günüydü onlari değiştirdim ki son posta hala makinede. üç kerede ancak yıkanıyor. Asimin kahvaltısını hazırladım yedirdim, az dışarı çıkardım. eve geldim öğlen yemeğine birseyler hazırladım. eşim kızımla geldi yediler, e onlari topla. akşam yemeğini hazirla. daha da pilav yapılacak. biraz önce bulaşığı boşalttım, daha yemeğin bulaşıkları kalkmadı yani. tabi minnakin ara ogunleri vs de var. günlük temizliği robota pasladim cok şükür.
buraya da Asimi uyuturken yazıyorum ancak ☺☺ .
haftada bir eşimle genel temizlik yapıyoruz. hafta arası iki güne bir toz alirim. gerisine gücüm yetmiyor. bir arkadaşım çöp bile bakım istiyor derdi. hakikaten doğru. çöp bile bakım istiyor.
Nasıl oldu duru canım?Sağol canım.
Biz bi yerden bı mikrop aldık ondan ona geçti galiba bilmiyorum ki.
Benim şansıma şükür süpürge en sevdiği şey açınca tamam ağlıyorsa da susar peşinde gezerGün bana 24 size 48 saat mielmalı kurabiye yapayım dedim paçama yapıştı nasıl yapabilirsiniz bu kadar işi ev süpğremiyorum zaten korkuyor süpürgeden yani ben tembelim tamam ama kuzum da asla destekçi değil
Fotoğraflarda belli olmaz bence canım. Yakın çekimlerde ufak şoplama yapar fotocu.Kızlar ipek in burnunda tırnağıyla yaptığı çizik var yanağında da cumartesi gününden kalma hafif bir morluk morluğu kararmaya döndü ama geçmedi bir türlü. Hirudoid krem ve desitin sürdüm ama geçmedi hala. Cumartesi de foto çekimi var. En hızlı ne geçirir? Yardım lütfen
Biraz huysuz onu. Dışında yürümeye emeklemeye başladı şükür.Nasıl oldu duru canım?
Benim şansıma şükür süpürge en sevdiği şey açınca tamam ağlıyorsa da susar peşinde gezeröyle böyle idare ediyoruz işte
Fotoğraflarda belli olmaz bence canım. Yakın çekimlerde ufak şoplama yapar fotocu.
Benimkinin bıngıldağı kapanmış geçen ay hastalandıpında muayenede bakmıştı doktor. D vitamininin bıraktık biz de. Bence de yapısaldır sor bakalım doktor ne diyecek48,5 la aşırı büyük olmuş oluyor , ben de baktım %99 persentilde. Genetik de olabilir dedi . Bıngıldagın altı kemikleşmiş biraz dedi . Hala kalp gibi atıyor bıngıldak içim bir hoş oluyor arada dikkatimi çekiyor. Kalp için Kayseri ya da Ankara’ya gideceğiz burda yok . Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum kalpte . Doğduğunda da demişlerdi , sonrasında başka bir doktor büyüdükçe geçer demişti . İntermette de çocukların çoğunda olur yazıyor . Yine gösteririz tabi .
Ohhh çok şükür maşşallah maşşallahBiraz huysuz onu. Dışında yürümeye emeklemeye başladı şükür.
Doktor genetik olabilir dedi sadece . 18 aya kadar yolu var kapanır herhalde .Benimkinin bıngıldağı kapanmış geçen ay hastalandıpında muayenede bakmıştı doktor. D vitamininin bıraktık biz de. Bence de yapısaldır sor bakalım doktor ne diyecek
baharcigim iste hergun böyle geçiyor. ben cam silmeye, ayrintili mutfak temizliğine hic vakit bulamıyorum. o yuzden sizlere kocaman masallah diyorum. galiba benim elim ağır biraz.Daha ne iş yapacaksın yemek hazırlamak kolay mı. Tek başına yemek bile onca vakit alıyor. Sofra kur kaldır, yıka kaldır. En kolayı yemesi tabiki.
Birde dışarı çıkmışsın valla güne iyi bile sığdırmışsin.
supurgenden memnun musun, azda olsa işini hafiflettiyse ne mutlu sana
oyyy kuzum, inşallah daha iyi olur baharcigim. cok yoruldunuz hepiniz çok.Biraz huysuz onu. Dışında yürümeye emeklemeye başladı şükür.
vicks sür canımKızlar ipek in burnunda tırnağıyla yaptığı çizik var yanağında da cumartesi gününden kalma hafif bir morluk morluğu kararmaya döndü ama geçmedi bir türlü. Hirudoid krem ve desitin sürdüm ama geçmedi hala. Cumartesi de foto çekimi var. En hızlı ne geçirir? Yardım lütfen
kafa biz o kadar gittik hiç ölçmediler doktorlar Zara’nın da büyük bence genetik ya eşime benziyor kafası48,5 la aşırı büyük olmuş oluyor , ben de baktım %99 persentilde. Genetik de olabilir dedi . Bıngıldagın altı kemikleşmiş biraz dedi . Hala kalp gibi atıyor bıngıldak içim bir hoş oluyor arada dikkatimi çekiyor. Kalp için Kayseri ya da Ankara’ya gideceğiz burda yok . Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum kalpte . Doğduğunda da demişlerdi , sonrasında başka bir doktor büyüdükçe geçer demişti . İntermette de çocukların çoğunda olur yazıyor . Yine gösteririz tabi .
çok güzeller bence. renk seçimi uyumu harika olmuş. elbise de cok cici. bayılırım askılı elbiselere. gerçi benim kizlarda omuzlar çok dar olduğu için hep düşerdi askilar ama yine de alırdım. cok yakışıyor miniklerkenKizlar ben dogum gununu evde yapicam buyuk ihtimal esimle konustuk ta dsardansa ev daha mantikli geldi biraz yorulucam ama olsun.
Aldiklarimi gostereyim. Sunum icin onerebileceginiz baska ne var yada eksik olarak benim gormedigim birsey var mi ? Karya ya aldigim elbise nasil ?Eki Görüntüle 2798353
Oh iyi çok güzel siz düzeni oturtmuşsunuz böyle de devam eder inşallah.S Susam_tanesi yüz yüze daha iyi kesinlikle . Eve dönünce ben de enerjik döndüm iki gündür . Bir de çalışma saatlerim de güzel öğlen 2 de evde oluyorum . Çıkarken vedalaşamıyorum ben de uyuyor oluyor . Ama bu duruma az çok alışkındır sanırım . Çünkü bizim hayatımız zaten böyleydi . Baba derste iken bende , ben derste iken babadaydı . Bir ders saatinde bile özlüyordu zaten , şimdi geldiğimde bir mutlu oldu . Ama tabi bir de kendisini dışarı götüreceğimi zannetti biraz dababa ile dönüşümlü bakıyorduk önceden de şimdi de öyle olduğu için Sena yı etkilemiyordur bu durum .
Bizim de hep küçük gidiyor. En son 10.ayda 43,5 ölçmüştü 11 aya 1 haftamız var işte.Bugün doktora götürdük Sena yı . Kalbindeki üfürme hala devam ediyormuş . Kardiyolojiye götürmemizi istedi . Kan değerlerine bakılacak . Muhtemelen Demir eksikliği vardır dedi . Baş çevremiz de takipte olacak yine . 48,5 olarak ölçtü sanırım . Sizlerin nasıldı baş çevreleriniz yakın zamanda ölçtüren var mı ?
Oynuyorlar ondan zaten bu top aşkımisskokulumm evet canim benim kiz ayaklandi iyice ama bu ara sırtım agriyor pesinden dolasamiyorum. Ismi degstirdim esimle konusuyrdukta o ne ismin belli xyz yap dedi
S Susam_tanesi masallah Ipek cim iyice cozdu isi yakinda babasiyla mac oynarlar ,
Belli oluyor yaa yeni doğan çekiminde yüzündeki yeni doğan döküntüleri bile belliydi. Photoshopu sadece albüm fotolarına yapıyorlar. Diğerlerini veriyor. Baya da yakın çekim alıyorlar. Ay ne bileyim çok yoğun olmasa erteleyeceğim 1 hafta ama çok yoğun kesin dolmuşturNasıl oldu duru canım?
Benim şansıma şükür süpürge en sevdiği şey açınca tamam ağlıyorsa da susar peşinde gezeröyle böyle idare ediyoruz işte
Fotoğraflarda belli olmaz bence canım. Yakın çekimlerde ufak şoplama yapar fotocu.
fotoğrafçı ona müdahale eder dünürüm, mor çıkartmaz bence. güzel gelinim benim kim bilir nasıl da güzel çıkacak fotolardaKızlar ipek in burnunda tırnağıyla yaptığı çizik var yanağında da cumartesi gününden kalma hafif bir morluk morluğu kararmaya döndü ama geçmedi bir türlü. Hirudoid krem ve desitin sürdüm ama geçmedi hala. Cumartesi de foto çekimi var. En hızlı ne geçirir? Yardım lütfen
Çok güzel bende buna benzer süslemeler aldım netten bir kaç tane de elbise çekim yaparım diyeKizlar ben dogum gununu evde yapicam buyuk ihtimal esimle konustuk ta dsardansa ev daha mantikli geldi biraz yorulucam ama olsun.
Yok canım estağfurullah senin elin ağar olacak mümkün değil bu. Yaptığın isler azmı.baharcigim iste hergun böyle geçiyor. ben cam silmeye, ayrintili mutfak temizliğine hic vakit bulamıyorum. o yuzden sizlere kocaman masallah diyorum. galiba benim elim ağır biraz.
robottan da memnunum ben. kendi supurdugum gibi olmasa da elimin yetmediği yerde buyuk nimet oluyor.
Sağol canım inşallah. Yorulmak hemde nasıl Sabah geldim, su saat oldu 10 dk uyumadım. Çocuklar aynı anda uyumadı, biri yattı diğeri kalktı. Bende bol bol yemek yaptım. Ve mesai hala devam ediyor.oyyy kuzum, inşallah daha iyi olur baharcigim. cok yoruldunuz hepiniz çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?