2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi yüz yüze daha iyi kesinlikle . Eve dönünce ben de enerjik döndüm iki gündür . Bir de çalışma saatlerim de güzel öğlen 2 de evde oluyorum . Çıkarken vedalaşamıyorum ben de uyuyor oluyor . Ama bu duruma az çok alışkındır sanırım . Çünkü bizim hayatımız zaten böyleydi . Baba derste iken bende , ben derste iken babadaydı . Bir ders saatinde bile özlüyordu zaten , şimdi geldiğimde bir mutlu oldu . Ama tabi bir de kendisini dışarı götüreceğimi zannetti biraz da baba ile dönüşümlü bakıyorduk önceden de şimdi de öyle olduğu için Sena yı etkilemiyordur bu durum .

Bugün doktora götürdük Sena yı . Kalbindeki üfürme hala devam ediyormuş . Kardiyolojiye götürmemizi istedi . Kan değerlerine bakılacak . Muhtemelen Demir eksikliği vardır dedi . Baş çevremiz de takipte olacak yine . 48,5 olarak ölçtü sanırım . Sizlerin nasıldı baş çevreleriniz yakın zamanda ölçtüren var mı ?

ayhh çok güldüm jadem, ayni şeyi düşündüm biliyor musun, hamarat hatunlar diye boşa demiyorum.

bak bugün totom yeni yer gordu. ne var is olarak yaptığım. bence hiç. sabah hazır kahvaltıya kalktım. saat 8.00 kucuk kizimi hazırladım okula yolladım. Asim bu arada dolaşıyordu. nevresim değişim günüydü onlari değiştirdim ki son posta hala makinede. üç kerede ancak yıkanıyor. Asimin kahvaltısını hazırladım yedirdim, az dışarı çıkardım. eve geldim öğlen yemeğine birseyler hazırladım. eşim kızımla geldi yediler, e onlari topla. akşam yemeğini hazirla. daha da pilav yapılacak. biraz önce bulaşığı boşalttım, daha yemeğin bulaşıkları kalkmadı yani. tabi minnakin ara ogunleri vs de var. günlük temizliği robota pasladim cok şükür.

buraya da Asimi uyuturken yazıyorum ancak ☺☺ .

haftada bir eşimle genel temizlik yapıyoruz. hafta arası iki güne bir toz alirim. gerisine gücüm yetmiyor. bir arkadaşım çöp bile bakım istiyor derdi. hakikaten doğru. çöp bile bakım istiyor.

Ben kendim baktim gecen 47 bucuk sayilir. Neden normal bence 48 bucuk. Insallah gecer canim.

Kizlar ben dogum gununu evde yapicam buyuk ihtimal esimle konustuk ta dsardansa ev daha mantikli geldi biraz yorulucam ama olsun.
Aldiklarimi gostereyim. Sunum icin onerebileceginiz baska ne var yada eksik olarak benim gormedigim birsey var mi ? Karya ya aldigim elbise nasil ?

Eklentiler

• Screenshot_20210309-180406.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210309-180531.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20210309-180359.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 41
Kiz hergun supurulurde siliyor musun birde. MASALLAH sana :)

BKGK sizin bıngıldak ne durumda peki bahar ?
Aldıkların da çok hoş . Masa örtüsü ve kullan at bardak tabak olabilir belki ekstra alacağın . Tabi tercih eder misin bilmem.

bayıldımmmmm

Ben şimdi ölçtüm netten ölçüm yerine de baktım 47 çıktısize büyük mü küçük mü diyorlar? 47 erkek bebekte %80 persentilde görünüyor baktım tabloya.
Bir baktırın üfürüme de inşallah zamanla geçer bakalım ne diyecek kardiyoloji

Valla daha ne olsun yeter bence de bahar güzel olmuş. Ben bir de fotoğraf bastıracam küçük mandallardan aldım masanın örtüsüne asacam fotolarını

Bu noktada robot süpürge tavsiye ederim bazen günde birkaç kere çalışıyor olmasa nasıl yapardım diyorum evde süpürme işi kalkınca diğer işler zor gelmiyor göze

Kızlar ipek in burnunda tırnağıyla yaptığı çizik var yanağında da cumartesi gününden kalma hafif bir morluk morluğu kararmaya döndü ama geçmedi bir türlü. Hirudoid krem ve desitin sürdüm ama geçmedi hala. Cumartesi de foto çekimi var. En hızlı ne geçirir? Yardım lütfen

Bu noktada robot süpürge tavsiye ederim bazen günde birkaç kere çalışıyor olmasa nasıl yapardım diyorum evde süpürme işi kalkınca diğer işler zor gelmiyor göze
Var bende yaa pek sevmedim ben onu. Sürekli harita hata veriyor. Tam ihtiyacım olduğu zaman saçma sapan yerlere gidiyor. Deli oluyorum. Bi de silen modelini almıştım satmama ramak kaldı.

Geçer inşallah kuzum geçen çok oluyor ben ölçtürmedim yakın zamanda normali de nedir bilmiyorum doktor ne dedi kuzum

48,5 la aşırı büyük olmuş oluyor , ben de baktım %99 persentilde. Genetik de olabilir dedi . Bıngıldagın altı kemikleşmiş biraz dedi . Hala kalp gibi atıyor bıngıldak içim bir hoş oluyor arada dikkatimi çekiyor. Kalp için Kayseri ya da Ankara’ya gideceğiz burda yok . Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum kalpte . Doğduğunda da demişlerdi , sonrasında başka bir doktor büyüdükçe geçer demişti . İntermette de çocukların çoğunda olur yazıyor . Yine gösteririz tabi .

Kız zaten bu saydıkları bana göre bir d
Sürü iş yemek çıkarsa akşama oh ne ala temizliği de eşimle yapıyoruz ben mutfağı alıyorum o süpürüp silmeyi yuvarlanıp gidiyoruz ne güzel demiş arkadaşın çok haklı valla

Geçer inşallah kuzum geçen çok oluyor ben ölçtürmedim yakın zamanda normali de nedir bilmiyorum doktor ne dedi kuzum
Takipteydik zaten biz baş çevresi ve bıngıldak için . Baş çevresi büyük olunca beyinde odacıklar var gibi bir şey söyledi . Oralarda sıvı genişlemesi oluyormuş bu şekilde . Tam aktaramadım . Bende de benzer bir durum var aslında . Ancak benimkine bir darbe sonucu olmuş olabilir demişti beyin cerrahı . Çocuk doktoruna bu durumu söyledim ama yorum yapmadı açıklayıcı şekilde . Yarın kan tahlilleri için gittiğimde hem kendim için de beyin cerrahına gidecektim zaten isabet oldu bu durumu danışacağım . Belki de genetiktir . 18 aya kadar vakti var .

Hazırlıklar başlamış çok güzel hepside, eksik yok gibi duruyor. Tabi parti işinden anlayan arkadaşlar, bir el atar. Ama seçimlerin çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…