Ooo bi İzmir li dahaEki Görüntüle 2541912 hadi bir tahmin de ben alayim kızlar
Geçmiş olsun canımHerkeze iyi aksamlar kese alanında kanama kahverengi akıntı bunları okuya okuya banada olurmu banada olurmu diye düşünurken evet sonunda 2 saat önce banada oldu hem iç çamaşırıma gelen hemde kese etrafında olan kanla karşilastim☹
benim de hep kızım olacakmış gibi geliyor. öğrensem çok mutlu olacağımbenim iki oğlan var .ya şu son bir haftadır sanki dr erkek diyecekmis gibi hissediyorum.niye böyle olduysam anlamadım..
gözünüz aydın ne güzel en azından bir tahminde bulunmuş doktorunuz... o hareketlere bayılıyorum ben... maşallah kuzularaArkadaşlar doktora gittim ense kalınlığı iyi çıktı hi. durmadı miniğim. bir çıkıntı gördüm dedi. Erkek tahmin ediyorum torbaları oluşursa kesinleşir dedi. Bu haftalarda yanılma okuyor dedi
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Evet inanılmaz bir ağrı benim öncesinde vardı ara sıra ağrılarım ama bu denlisini hiç görmedim sağlıklı olsun ben çekerim onemli değil diyorum napayım doktora sorunca size de bilgi veririm bendeBende de migren yok üstelik öyle çok şiddetli başim ağrıdığı nadirdir. Fakat bende bir baş ağrısı var anlatamam arkadaşlar tansiyon demiş ama hiç alakası yok alet var bende sabah ,akşam ,aç, tok agri başlayınca bitince sürekli ölçüyorum ve normal çıkıyor muhtemelen gebelikle alakalı bir durum ilk randevumda soracağım daha yeni kan testi verdim kötü bir degerim de yok. Size de geçmiş olsun.
Günaydınlar. Mutlu hafta sonlarınız olsun kızlar. Buğün 14+1 olduk kızçemle
Bende bekledim sipami biraz bekletti beni o yüzden tek temennim sağlıkla kucağıma almak . Dediğin gibi rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu insallahAman önemli olan o zaten varsın geç ögrenelim o benim mucizem Allahımın hediyesi bana ben onu beklerken kız erkek diyerek değil evlat dedim hep çok şükür yaşadım bu duyguyu Allahım herkese yaşatsın .
Inşallah sağlıkla gönlünden geçen gelsin canimCinsiyeti öğrenenleri tebrik ediyorum, biz de hevesleniyoruz tabi var daha öğrenmeyeBen de eşim de kıza çok heves ediyoruz ama erkek olursa da tabi ki üzülmeyeceğiz her türlü bizim bebeğimiz o Yalnız herkes erkek olacak diyor, kayınvalidem ben daha hamile değilken bile erkek görüyordu rüyalarında.. Onun rüyaları da genelde çıkar
Canım geçmiş olsun ben 2 haftadır çekiyorum umarım geçerArkadaşlar baş ağrısı çeken var mı?
İki gündür müthiş başım ağrıyor
Ay canim üzülme kilo değil mi verilir . Bende hiç haraket etmiyorum inan ki işim de masa başı zaten evde de yerimden pek kalktigim soylenemezCanım enseden baslıyan agrılar için tansiyonuna bir baktır.benimde astımım var çabuk tıkanıyorum tırmanırken merdivenleri hareketim kısıtlandı ondan kilo aldım sanki
1 senelik izmirli daha gecici sureligine burdayiz bakalimOoo bi İzmir li daha
Çok geçmiş olsun canimHerkeze iyi aksamlar kese alanında kanama kahverengi akıntı bunları okuya okuya banada olurmu banada olurmu diye düşünurken evet sonunda 2 saat önce banada oldu hem iç çamaşırıma gelen hemde kese etrafında olan kanla karşilastim☹
Ben yokum galiba ilk çocuk yaş 39@Fatma KTL @Ebrulipapatya @Svled @hayalinizle @Sevgi22884550 @Harrypottersever @Kemirsizdemir @Nurmur87 @ogretmen61 @Alya86 @Hediye murat @Tbfth @rengarenkk @sengelen @naslimuu @neverland85 @Caghla_29 @Baharumut18asysss @ozgekrd @Fulyaa82 @ofpufya @yuksekokceler_2016 @seras @nesraz @Anchoress @Anchoress @Demirrrrr @Kara mizah @Yepyep @ayse4401 @Mcdmlkmry @yoladevam @Canparcamm @Bdc @Umudumnefesimm @Yaseminys ebru_can_ebru @ladyessen @ladyessen @mer_can_ @mer_can_ Jadesi @Bukobuko35 @lahinihal @Yaren007
Sevgili anneler listede ekli olduğumuz gibi sohbetlere de katılalım bilgilenenlim bilgilendirelim lütfen burdaki amacımız hamileliğimizle başlayan bu güzel süreci birlikte paylaşarak geçirmek hepinizi sohbete bekliyorum
Sağolun inşallah geçer yaCanım geçmiş olsun ben 2 haftadır çekiyorum umarım geçer
Benim iki gün geçti neden geçti diye korktum gebelik eşittir endişeymiş çok iyi anladımben de oyle dusundum herhalde konumundandir diye cok ufak cunku..
sagolun icimi bi nebze ferahlattiniz.zaten bulantilarim tam gaz..bu da iyi bi isaret di mi
Ayyy bunları duymak nasıl iyi geliyor anlatamam keşke yazsaymışım önceden size çok teşekkür ederimBenimde vardı gecicek hap vermişti doktor çokta kendimi yormadım şükür geçti moralini bozma canım normal dedi doktor
Çok geçmiş olsun. Fazla düşünmemek lazım böyle şeyleri. Kendinizi çok yormamaya bakın. Yorulunca oluyor genelde. Umarım bi an önce geçer giderHerkeze iyi aksamlar kese alanında kanama kahverengi akıntı bunları okuya okuya banada olurmu banada olurmu diye düşünurken evet sonunda 2 saat önce banada oldu hem iç çamaşırıma gelen hemde kese etrafında olan kanla karşilastim☹
Girtin mi doktora bende muzdaribimHerkeze iyi aksamlar kese alanında kanama kahverengi akıntı bunları okuya okuya banada olurmu banada olurmu diye düşünurken evet sonunda 2 saat önce banada oldu hem iç çamaşırıma gelen hemde kese etrafında olan kanla karşilastim☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?