Maşallah sizlere sizlere. Belki bu hafta sonu bende ufaktan yaparım, benim bebisler iyi olursa.Çok güzel bende buna benzer süslemeler aldım netten bir kaç tane de elbise çekim yaparım diye
Tabak ve bardak var canim sagol :) bizim bingildak küçülmüş sanki ama anlamiyorum cok. Bence yapısaldır benim yigenimede hep bas cevresi ufak sıkıntılı diyorlardi suan gayet iyi masallahi var.BKGK sizin bıngıldak ne durumda peki bahar ?
Aldıkların da çok hoş . Masa örtüsü ve kullan at bardak tabak olabilir belki ekstra alacağın . Tabi tercih eder misin bilmem.
bayıldımmmmm❤
Hazırlıklar başlamış çok güzel hepside, eksik yok gibi duruyor. Tabi parti işinden anlayan arkadaşlar, bir el atar. Ama seçimlerin çok güzel.
Ay bu eşin beni öldüreceksanırsın dünyada bi bahar sensin
Karya maşallah baya geziyor oyhh ısırasım geldi valla güzel sıpa
Çok güzel kuzum bence yeterli ama tecrübeli annelere sormak lazım elbisesi de pek minnoş ne yakışacak
çok güzeller bence. renk seçimi uyumu harika olmuş. elbise de cok cici. bayılırım askılı elbiselere. gerçi benim kizlarda omuzlar çok dar olduğu için hep düşerdi askilar ama yine de alırdım. cok yakışıyor miniklerken
Bizimde Bira önde ama bakalım nolacak bekliyoruz en son 9. Ayda kapanmış gibiydi farkTakipteydik zaten biz baş çevresi ve bıngıldak için . Baş çevresi büyük olunca beyinde odacıklar var gibi bir şey söyledi . Oralarda sıvı genişlemesi oluyormuş bu şekilde . Tam aktaramadım . Bende de benzer bir durum var aslında . Ancak benimkine bir darbe sonucu olmuş olabilir demişti beyin cerrahı . Çocuk doktoruna bu durumu söyledim ama yorum yapmadı açıklayıcı şekilde . Yarın kan tahlilleri için gittiğimde hem kendim için de beyin cerrahına gidecektim zaten isabet oldu bu durumu danışacağım . Belki de genetiktir . 18 aya kadar vakti var .
Haykırdımgirme aşıkların arasına aşk her şeyi yaptırır,
Cool kadın bee sanki her gün ayfon kazanıyorOley diye bağırdım hemen eşime koştum söyledim bu kadar hedefim büyüttüm sırada ayfon 12 var
Hepsi de Cook güzel canım kürdan ve pipetler oluyo onlardan da bakabilirsin eklediysen de bilmiyorum atlamış olabilirimKizlar ben dogum gununu evde yapicam buyuk ihtimal esimle konustuk ta dsardansa ev daha mantikli geldi biraz yorulucam ama olsun.
Aldiklarimi gostereyim. Sunum icin onerebileceginiz baska ne var yada eksik olarak benim gormedigim birsey var mi ? Karya ya aldigim elbise nasil ?Eki Görüntüle 2798353
Valla yapıyorum süpürmek zor silmek çok basitKiz hergun supurulurde siliyor musun birde. MASALLAH sana :)
Canım sari kantaron yağı gece sürünce hemen geçiriyo her aktarda var içeriğine bak bı ben haydoya çok kullanıyorum malesef kiKızlar ipek in burnunda tırnağıyla yaptığı çizik var yanağında da cumartesi gününden kalma hafif bir morluk morluğu kararmaya döndü ama geçmedi bir türlü. Hirudoid krem ve desitin sürdüm ama geçmedi hala. Cumartesi de foto çekimi var. En hızlı ne geçirir? Yardım lütfen
Canım kalp için hep duyduğum şey 1 buçuk 2yas geçer deniyor inşallah senanin da geçecekTakipteydik zaten biz baş çevresi ve bıngıldak için . Baş çevresi büyük olunca beyinde odacıklar var gibi bir şey söyledi . Oralarda sıvı genişlemesi oluyormuş bu şekilde . Tam aktaramadım . Bende de benzer bir durum var aslında . Ancak benimkine bir darbe sonucu olmuş olabilir demişti beyin cerrahı . Çocuk doktoruna bu durumu söyledim ama yorum yapmadı açıklayıcı şekilde . Yarın kan tahlilleri için gittiğimde hem kendim için de beyin cerrahına gidecektim zaten isabet oldu bu durumu danışacağım . Belki de genetiktir . 18 aya kadar vakti var .
Mezuran var mı alnından itibaren sar başını, neden ölçmezler ki hayret bir şey ? Bizim bıngıldak açık 1 cm filan 18. Aya kadar zamanı varvicks sür canım
kafa biz o kadar gittik hiç ölçmediler doktorlar Zara’nın da büyük bence genetik ya eşime benziyor kafası
Sena da öyle babasına Benziyor bence genetiktik
Evet kalpte bir çok çoçukfa oluyor benim dayımın Kızında 3 tane vardı iki tanesi 1 yaşında kapandı diğeri de küçülmüştü iki yaşına girecek zamanla geçiyor
Bende pastayı kendim yapacaktım ama teyzesi sipariş vereceğim dedi bakalım bende yazarım yaptıkça yarın da elbiseleri atarım. Çekim olmayacak ya ondan elbise algım bende biz yaparız evde amatör artıkTabak ve bardak var canim sagol :) bizim bingildak küçülmüş sanki ama anlamiyorum cok. Bence yapısaldır benim yigenimede hep bas cevresi ufak sıkıntılı diyorlardi suan gayet iyi masallahi var.
misskokulumm ebru_can_ebru
Teşekkürler kizlar. Bizim buradaki cafe kabul etmis sadece kisi basi para alacaklar birde icecek ve pastayi ordan olacakmis oyle kutu gibi kapali bir yerse değil tam karar veremedik bakalim artik .
Kusmadıysa, genel durumunda bir sıkıntı yoksa endişelenmeyin canım. Geçmiş olsun benim yatak da yüksek 2 kere düştü Göktuğ da. Dün akşam uyuturken ayağından yakaladım kafa üstü gidiyordu hatta kafası hafif değdi yereAhh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
Günaydınnn
Geçmiş olsun canım.kiyamam karyamaAhh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
Gayet güzel bir bardakGünaydınnnkahvaltıdayım buyursanıza artık kahve içemiyorum diye çayı biraz abartmış olabilirim bardağa bakkınnn yaa cok konik gülmekten icemiyom yeni gelinken almışım
Ya sabah esim bi baktım bu bardağa doldurmuş çayı..bi gülme geldi sabah sabahGayet güzel bir bardakafiyet olsunnn
Gecmis olsun canım ya.biz de dun fena dustuk.gozumuzu vurduk.altı şişti hafif..gözün akı nornal gibi..ama anne yuregi dusunup duruyor..dokun bakalım ağlıyor mu dokununca..kirik falan olsa cok aglar dokununcaDün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?