2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK sizin bıngıldak ne durumda peki bahar ?
Aldıkların da çok hoş . Masa örtüsü ve kullan at bardak tabak olabilir belki ekstra alacağın . Tabi tercih eder misin bilmem.
Tabak ve bardak var canim sagol :) bizim bingildak küçülmüş sanki ama anlamiyorum cok. Bence yapısaldır benim yigenimede hep bas cevresi ufak sıkıntılı diyorlardi suan gayet iyi masallahi var.
bayıldımmmmm

Hazırlıklar başlamış çok güzel hepside, eksik yok gibi duruyor. Tabi parti işinden anlayan arkadaşlar, bir el atar. Ama seçimlerin çok güzel.

Ay bu eşin beni öldürecek sanırsın dünyada bi bahar sensin
Karya maşallah baya geziyor oyhh ısırasım geldi valla güzel sıpa

Çok güzel kuzum bence yeterli ama tecrübeli annelere sormak lazım elbisesi de pek minnoş ne yakışacak

misskokulumm ebru_can_ebru
Teşekkürler kizlar. Bizim buradaki cafe kabul etmis sadece kisi basi para alacaklar birde icecek ve pastayi ordan olacakmis oyle kutu gibi kapali bir yerse değil tam karar veremedik bakalim artik .

Bizimde Bira önde ama bakalım nolacak bekliyoruz en son 9. Ayda kapanmış gibiydi fark sorun olmaz umarım

Haykırdım girme aşıkların arasına aşk her şeyi yaptırır,
Girmem kız araya ben moderen bir kaynanayim
Oley diye bağırdım hemen eşime koştum söyledim bu kadar hedefim büyüttüm sırada ayfon 12 var
Cool kadın bee sanki her gün ayfon kazanıyor ben de uçan adam sabri gibi tepkiler veriyorum maşallah bana. (Uçan sabriyi bilmeyen yoktur bencesi)
Hepsi de Cook güzel canım kürdan ve pipetler oluyo onlardan da bakabilirsin eklediysen de bilmiyorum atlamış olabilirim elbise çok guzellll
Kiz hergun supurulurde siliyor musun birde. MASALLAH sana :)
Valla yapıyorum süpürmek zor silmek çok basit Vileda ile hop on dakika da
Canım sari kantaron yağı gece sürünce hemen geçiriyo her aktarda var içeriğine bak bı ben haydoya çok kullanıyorum malesef ki
Canım kalp için hep duyduğum şey 1 buçuk 2yas geçer deniyor inşallah senanin da geçecek baş çevresini ben de bilmiyorum bı bakayim bakalım yazarım

Mezuran var mı alnından itibaren sar başını, neden ölçmezler ki hayret bir şey ? Bizim bıngıldak açık 1 cm filan 18. Aya kadar zamanı var

Bende pastayı kendim yapacaktım ama teyzesi sipariş vereceğim dedi bakalım bende yazarım yaptıkça yarın da elbiseleri atarım. Çekim olmayacak ya ondan elbise algım bende biz yaparız evde amatör artık

Ahh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk

Kusmadıysa, genel durumunda bir sıkıntı yoksa endişelenmeyin canım. Geçmiş olsun benim yatak da yüksek 2 kere düştü Göktuğ da. Dün akşam uyuturken ayağından yakaladım kafa üstü gidiyordu hatta kafası hafif değdi yere
Acile de götürsen kusma, bilinç kaybı vs yoksa biraz gözlemleyip gönderiyorlar

Kalppare neredesin gece kuşu yazmamışsın sabah açıp okuyordum iyi oluyordu
Günaydınnn kahvaltıdayım buyursanıza artık kahve içemiyorum diye çayı biraz abartmış olabilirim bardağa bakkınnn yaa cok konik gülmekten icemiyom yeni gelinken almışım

Eklentiler

• IMG-20210310-WA0006.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
Geçmiş olsun canım.kiyamam karyama ..noldu şimdi? Ne yaptınız en son?

Dün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof ya ne bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu

Gayet güzel bir bardak afiyet olsunnn
Ya sabah esim bi baktım bu bardağa doldurmuş çayı..bi gülme geldi sabah sabah dedim nerden çıkardın bunu sabah sabah çabuk soğusun diye koydum dedi..e bana da mantıklı geldi..20likten sıcak içemiyorum çok ağrıyor.ya fotoğrafta belli olmuyor pek ama xxl bir çay bardagi formunda..kendine göre beli de ince

Gecmis olsun canım ya.biz de dun fena dustuk.gozumuzu vurduk.altı şişti hafif..gözün akı nornal gibi..ama anne yuregi dusunup duruyor..dokun bakalım ağlıyor mu dokununca..kirik falan olsa cok aglar dokununca
Hafif sık parmak ucunla.insAllah yoktur biseycik..masAllah elif ile göktürk düşme yarışına girdi sanki..kim daha sakar yarışması

misskokulumm canım Goktuguma da geçmiş olsun.. iyi yakalamissin masAllah
Gecen gece esimim eli komidinin ustune carpmis uyurken.nasil firladim..bas bas bagiriyorum..neler oluyorrr elifff nerdee uyan cabuk elif bir yerlere dustu ama bulamiyorum.yoksa deprem mi olduuuu..adam sakin sakin diyor ama hopluyorum..tabi bu sirada elif besigindeymis

Dün esimin ananesi geldi. Gayınanama gittik yani kv ile annesi benziyorlar.elif de yabanciliyor herkesi.babannesi dedesi disinda gitmiyor kimseye.gidince esimin teyzesi kucaga aldi elifi.aglayarak ananeyi istemis.gitmis onun kucagina oturmus.kadın da 85 yasinda.nasil mutlu olmuş.ben o sırada mutfaktaydim.neyse kv salona girince elif bir bakmis babaannesi karşıdan geliyor.sonra hızla dönerek nenesine bakmış. O an jeton düşmüş.nasil şaşırarak baktiysa kv gül gül öldü kadın.hemen aglamış tabi babaanneye gitmis.bir daha da neneye gitmedi insan ayırıyorlar yaa kıyamam bunlara benn..büyüdüler
Çook alıntı var..duruyorlarsa cevap yazacagim simdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…