2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ebru_can_ebru almıla ya da çok geçmiş olsun canım. Nasıl aşıdan sonra oldu mu ateşi? Ağır bir aşıymış bexero biz de yaptıracaz bakalım nasıl olacak

Evet gerçekten büyük şans ben mecbur babayı bekliyorum süpürge için

Oyyy kuzum kıyamam ya ne tatlı zamanlarını yaşıyoruz şuanda hepsinin benim oğlan da geçen Ankara’ya gittiğimizde Kız kardeşimi ben sanmıştı yabancılamamıştı. Bu geldiğinde farketti farklı biri olduğunu pek alışamadı yengeme hayran ama onu nerde görse yere yatıyor kendini sevdirecekmiş aynı kediler gibi

Günaydın öyle çok alıntı yapmışım ki gün gece cevaplayayım derken elimde tel sızmışım akşam abimler vardı onlar gidince mutfağı ortalığı topla çocukları uyut derken nasıl yorulduysam artık. Şimdide derse giriyorum 8 saat dersim var en yoğun günüm bugün pertim artık Allahtan eşim evde Zeynep te evde birbirlerini yer dururlar artıkBu arada kandiliniz de mübarek olsun Rabbim sağlıkla evlatlarımız tüm sevdiklerimizle hayırlı ömürler versin affımıza vesile olsun inş

Ooo susam tanem sen nerlerdesin özlettin gız kendini iyiyiz biz de ne olsun..is hep var be canım..ama şükür ki bir yuvamiz yavrumuz var..isi de olsun o kadar deyip mutlu oluyorum.bu ögretiyi de N Nehir8077 den öğrendim
Teşekkür ederiz teyzesi
Nisan bebelerinin hepsi güzeell ve yakışıklı masAllah
Dünürüm bunlar ruh eşi ben anladım onu ben konuyu merak ettim dogrusu aslında biraz da bizim eserimiz.ben de kızdığım zaman.lutfen odana git.sakinleselim yoksa tutamiycam kendimi kalbin kırılacak diyorum.o da aglaya zıplaya odasına gidiyor.ee oyle.olunca da o da bize aynı tepkiyi veriyor ben bisey farkettim..herseyi çokca açıkladığım icin her konuda uzun uzun açıklama bekliyor.bu da beni yoruyor.bazen tamam diyebilmeyi de öğrenmeli
Elif de yaa bir dagitiyor ki sorma heryer batıyor.ortu falan da yaramıyor ya.ali bi oturup bir kalkıyor o sırada illa dağılıyor o örtü
Gun bana 12 saat jadem yetmiyor kız
Ben de ölçmeyeli çok oldu canim.gecmis olsun ama üzme kendini o üfürüm geciyor çoğunlukla.cevremde de cok duydum.bas cevresi genetik olabilir.ona da takilma.benim cocuklarin bingildak hep gec kapandi.elifin hala duruyor.
Canım az mi yaptığın isler..3 de cocuk..sira sira ilgi ister.ee arada da ancak yemekyap sofra topla. Evin temizliğini yaparken hep cocuklarin zamanindan caliyormusum gibi hissediyorum..dogum yapmadan once cok pratiktim.ordan oraya kosar yorulmazdim.cocuk olunca daha da pratikleseceksin dediler..ama hic de oyle olmadi..kanim cekilmis gibi yavas hareket ediyorum.
Çoook güzeller canımmm
Anlamadim ben ali de düşmüştü 6 aylikken yataktan.alnının saği hafif sismisti.baskaca bisey olmadi.kv de illa gitmeyin deyip durdugu icin gitmedik doktora.sonra orasi sis kaldi. Doktor sana oyle geliyor dedi uultrason cekti.ama bariz vardi yani fark.hala var.uzuluyorum..kotu bisey mi bu sende de varmis ya. Hayatinda olumsuzlk yasatti mi?

alla yapıyorum süpürmek zor silmek çok basit Vileda ile hop on dakika da
Aslihaydo
Aslııı hic de 10 dk degil bacım...sıra sıra viledanın basına gidiyorlar..ıslak zeminde emekleme sıralama çalismasi yapıyor..kapiyi ortsem kapiya vurup ağlıyor.uyurken de genelde yemek yapıyorum.camasir asiyorum.zaten 1 saat ancak uyuyor

Böyle kaynanaya can kurban
Yok kız ben hiçbir şeye aşırı tepki veremiyorum ama bi araba kazansam yada milli piyango falan veririm
Sabriyi bilmemek ne mümkün ya aaa

Allah yardımcın olsun dünür..öğrencilerine de sana da Allah zihin açıklığı versin.yavrularina da size de huzurlu bir gün olsun

Nasılsınız canım yenş gördüm biişey olmamıştır umarım benimki de düşmüştü Allah koruyor merak etmr

Ay kuzuma da geçmiş olsun valla bu ne ya aşırı sakar hızlı hızlı gideyim diyo işte atom karınca gibi Allah esirgesin hepsini
Hii o şeyler bende de yaşanıyor canım ben genele vurdum da işte herkes uyurken yapiyorum rahat oluyo o şekilde yani kahvaltı öncesi bitiriyorum bu işleri öyle bir sistem
Böyle kaynanaya can kurban
Yok kız ben hiçbir şeye aşırı tepki veremiyorum ama bi araba kazansam yada milli piyango falan veririm
Sabriyi bilmemek ne mümkün ya aaa
Sen bu şansla villa da kazanırsın jadem hadi inşallah

Günaydınnn kahvaltıdayım buyursanıza artık kahve içemiyorum diye çayı biraz abartmış olabilirim bardağa bakkınnn yaa cok konik gülmekten icemiyom yeni gelinken almışım
Ben gelirim Asya hanım yatsın kahvaltı yapcam nesi var gayet güzel bardak benn hep büyük bardakla içerim çayı Allahım yararlı şeyleri bu kadar sevmiyorum resmen ya

Oyy kıyamam ya patlıcan burun mu olmuş benim damadım çok kudurgaç anam bu ele avuca sığmıyor ki geçmiş olsun kuzum

Aaa ben gibi bu sanata bardak olduğumu öğrendim belden göçük gerisi kocaman

Grubun haylazları ya kankiler güneşte var tabi Aaa azcık dikkatli gideniyorlar heyecanlanıp benimkinin yürüme gözü yok temkinli asla tutunmadan bir yere gitmiyor kendini bırakınca başlar muhtemelen evi geziyor sürekli ama tutunca tutuna emekleyerek

Ah kazansam ne güzel olur işte hazır ev yeni mesleğimi açıklıyorum atanamazsam çekiliş kurdu olcam 9384747929191 hesap açıp çekilişlere katılam

Oyy kıyamam ya patlıcan burun mu olmuş benim damadım çok kudurgaç anam bu ele avuca sığmıyor ki geçmiş olsun kuzum
Sorma koca burunlu oldu
Ah kazansam ne güzel olur işte hazır ev yeni mesleğimi açıklıyorum atanamazsam çekiliş kurdu olcam 9384747929191 hesap açıp çekilişlere katılam
Ballı kızsın katıl beeee kap tüm hediyeleri

Geçmiş olsun canım korkma Kusmadıysa yada farklı bir şey gözlemlemediysen bir şey olmaz canım ama yatağa koyma artık çok çabuk düşüyorlar bizde bir kez düştük hiç koymuyorum artık

Geçmiş olsun canım kaynıyor anacim bu çocuklarin kanları kaynıyor. Hareketli bebeler ekstra kendilerine zarar veriyor. Bununla geçmiş olsun

Mezuran var mı alnından itibaren sar başını, neden ölçmezler ki hayret bir şey ? Bizim bıngıldak açık 1 cm filan 18. Aya kadar zamanı var
Bilmiyorum canım kaç kere çoöuk doktoruna sağlık ocağına gittik hep boy kilo. Vardı biryerlerde bulup ölçüm bi

Kıyamam ya minnak burnuna içine sinmiyorsa görür istersen canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…