- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Evet gerçekten büyük şans ben mecbur babayı bekliyorum süpürge içinNasıl oldu duru canım?
Benim şansıma şükür süpürge en sevdiği şey açınca tamam ağlıyorsa da susar peşinde gezeröyle böyle idare ediyoruz işte
Fotoğraflarda belli olmaz bence canım. Yakın çekimlerde ufak şoplama yapar fotocu.
Dün esimin ananesi geldi. Gayınanama gittik yanikv ile annesi benziyorlar.elif de yabanciliyor herkesi.babannesi dedesi disinda gitmiyor kimseye.gidince esimin teyzesi kucaga aldi elifi.aglayarak ananeyi istemis.gitmis onun kucagina oturmus.kadın da 85 yasinda.nasil mutlu olmuş.ben o sırada mutfaktaydim.neyse kv salona girince elif bir bakmis babaannesi karşıdan geliyor.sonra hızla dönerek nenesine bakmış. O an jeton düşmüş.nasil şaşırarak baktiysa kv gül gül öldü kadın.hemen aglamış tabi babaanneye gitmis.bir daha da neneye gitmedi insan ayırıyorlar yaa kıyamam bunlara benn..büyüdüler
Çook alıntı var..duruyorlarsa cevap yazacagim simdik
Ooo susam tanem sen nerlerdesin özlettin gız kendiniÇılgın rock çı çılgın çılgın dolanıyor evin içinde artık çok yorucu oldu o oda senin bu oda benim geziyor bazen gitmesin diye kapıyı kapatıyorum kızıyor bağırıyor açtırıyor. Hafta sonu elime tel alamıyorum ancak biraz okudum dün de bürokratik işler vardı ona koşturdum çok yoruldum eve gelince de ipektoşla ilgilendim öyle nasıl geçti anlamadım. Akşam 22.30 da sızmışım.
Ev aldı başını gidiyor. Balkonlara dolap yaptırmıştık balkonlar darmadağın durumda silinip yerleşcekBakalım hafta sonu mu yaparım bilemiyorum şimdi havalansın diye kapakları açtım bıraktım. Evden zaten heryerden bi oyuncak çıkıyor iş hala yoğunlaşmadı çok şükür o konuda rahatım.
Sizler napıyosunuz? Hiç okuyamadım geri dönüp okuyacağım bir ara
Teşekkür ederiz teyzesiBak elif kuzuma aşkını haykırmışağzını yediğim Bende yanak yok pek üçgen surattlıyım babaya çekti bu tospik elifim güzel kankamızda pek tatlı çekik prenses
Benimki daha büyümedi ona ragmen böyle tabi büyüyünce daha da dağılır sanırım
Dünürüm bunlar ruh eşi ben anladım onuAynen öyle canım ya büyüdükçe daha da zorlaşıyor lar bizimkinde dil papuç gibi çatır çatır karşılık veriyor bize bunun bide ergenliğini düşünemiyorum inatçılık dağınıklık hat safhada odamdan çıkarmışsın bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum demiş babasına dün akşam düşün halimizidaha 6.5 yaşında
Elif de yaaEv işi ne kadar nankör yap yap aynı dün temizledim daha ama bugün yine aynı dersim bitti 1 saate gelir bizim okulcular şöyle bir üstten süpürücem yine mutfağı silmeyince olmayacak Ayşe bir yemek yiyor onada yenmek denirse yarısı yerde atıp atıp bakıp bide gülmesi yokmu kızamıyorum
Gun bana 12 saat jademGün bana 24 size 48 saat mielmalı kurabiye yapayım dedim paçama yapıştı nasıl yapabilirsiniz bu kadar işi ev süpğremiyorum zaten korkuyor süpürgeden yani ben tembelim tamam ama kuzum da asla destekçi değil
Ben de ölçmeyeli çok oldu canim.gecmis olsun ama üzme kendini o üfürüm geciyor çoğunlukla.cevremde de cok duydum.bas cevresi genetik olabilir.ona da takilma.benim cocuklarin bingildak hep gec kapandi.elifin hala duruyor.Bugün doktora götürdük Sena yı . Kalbindeki üfürme hala devam ediyormuş . Kardiyolojiye götürmemizi istedi . Kan değerlerine bakılacak . Muhtemelen Demir eksikliği vardır dedi . Baş çevremiz de takipte olacak yine . 48,5 olarak ölçtü sanırım . Sizlerin nasıldı baş çevreleriniz yakın zamanda ölçtüren var mı ?
Canım az mi yaptığın isler..3 de cocuk..sira sira ilgi ister.ee arada da ancak yemekyap sofra topla. Evin temizliğini yaparken hep cocuklarin zamanindan caliyormusum gibi hissediyorum..dogum yapmadan once cok pratiktim.ordan oraya kosar yorulmazdim.cocuk olunca daha da pratikleseceksin dediler..ama hic de oyle olmadi..kanim cekilmis gibi yavas hareket ediyorum.ayhh çok güldüm jadem, ayni şeyi düşündüm biliyor musun, hamarat hatunlar diye boşa demiyorum.
bak bugün totom yeni yer gordu. ne var is olarak yaptığım. bence hiç. sabah hazır kahvaltıya kalktım. saat 8.00 kucuk kizimi hazırladım okula yolladım. Asim bu arada dolaşıyordu. nevresim değişim günüydü onlari değiştirdim ki son posta hala makinede. üç kerede ancak yıkanıyor. Asimin kahvaltısını hazırladım yedirdim, az dışarı çıkardım. eve geldim öğlen yemeğine birseyler hazırladım. eşim kızımla geldi yediler, e onlari topla. akşam yemeğini hazirla. daha da pilav yapılacak. biraz önce bulaşığı boşalttım, daha yemeğin bulaşıkları kalkmadı yani. tabi minnakin ara ogunleri vs de var. günlük temizliği robota pasladim cok şükür.
buraya da Asimi uyuturken yazıyorum ancak ☺☺ .
haftada bir eşimle genel temizlik yapıyoruz. hafta arası iki güne bir toz alirim. gerisine gücüm yetmiyor. bir arkadaşım çöp bile bakım istiyor derdi. hakikaten doğru. çöp bile bakım istiyor.
Çoook güzeller canımmmKizlar ben dogum gununu evde yapicam buyuk ihtimal esimle konustuk ta dsardansa ev daha mantikli geldi biraz yorulucam ama olsun.
Aldiklarimi gostereyim. Sunum icin onerebileceginiz baska ne var yada eksik olarak benim gormedigim birsey var mi ? Karya ya aldigim elbise nasil ?Eki Görüntüle 2798353
Anlamadim benTakipteydik zaten biz baş çevresi ve bıngıldak için . Baş çevresi büyük olunca beyinde odacıklar var gibi bir şey söyledi . Oralarda sıvı genişlemesi oluyormuş bu şekilde . Tam aktaramadım . Bende de benzer bir durum var aslında . Ancak benimkine bir darbe sonucu olmuş olabilir demişti beyin cerrahı . Çocuk doktoruna bu durumu söyledim ama yorum yapmadı açıklayıcı şekilde . Yarın kan tahlilleri için gittiğimde hem kendim için de beyin cerrahına gidecektim zaten isabet oldu bu durumu danışacağım . Belki de genetiktir . 18 aya kadar vakti var .
Böyle kaynanaya can kurbanGirmem kız araya ben moderen bir kaynanayim
Cool kadın bee sanki her gün ayfon kazanıyorben de uçan adam sabri gibi tepkiler veriyorum maşallah bana. (Uçan sabriyi bilmeyen yoktur bencesi )
Hepsi de Cook güzel canım kürdan ve pipetler oluyo onlardan da bakabilirsin eklediysen de bilmiyorum atlamış olabilirimelbise çok guzellll
Valla yapıyorum süpürmek zor silmek çok basitVileda ile hop on dakika da
Canım sari kantaron yağı gece sürünce hemen geçiriyo her aktarda var içeriğine bak bı ben haydoya çok kullanıyorum malesef ki
Canım kalp için hep duyduğum şey 1 buçuk 2yas geçer deniyor inşallah senanin da geçecekbaş çevresini ben de bilmiyorum bı bakayim bakalım yazarım
Allah yardımcın olsun dünür..öğrencilerine de sana da Allah zihin açıklığı versin.yavrularina da size de huzurlu bir gün olsunGünaydınöyle çok alıntı yapmışım ki gün gece cevaplayayım derken elimde tel sızmışım akşam abimler vardı onlar gidince mutfağı ortalığı topla çocukları uyut derken nasıl yorulduysam artık. Şimdide derse giriyorum 8 saat dersim var en yoğun günüm bugün pertim artık Allahtan eşim evde Zeynep te evde birbirlerini yer dururlar artık Bu arada kandiliniz de mübarek olsun Rabbim sağlıkla evlatlarımız tüm sevdiklerimizle hayırlı ömürler versin affımıza vesile olsun inş
Nasılsınız canım yenş gördüm biişey olmamıştır umarım benimki de düşmüştü Allah koruyor merak etmrAhh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
Ay kuzuma da geçmiş olsun valla bu ne ya aşırı sakar hızlı hızlı gideyim diyo işte atom karınca gibi Allah esirgesin hepsiniGecmis olsun canım ya.biz de dun fena dustuk.gozumuzu vurduk.altı şişti hafif..gözün akı nornal gibi..ama anne yuregi dusunup duruyor..dokun bakalım ağlıyor mu dokununca..kirik falan olsa cok aglar dokununca
Hafif sık parmak ucunla.insAllah yoktur biseycik..masAllah elif ile göktürk düşme yarışına girdi sanki..kim daha sakar yarışması
Hii o şeyler bende de yaşanıyor canım ben genele vurdum da işte herkes uyurken yapiyorum rahat oluyo o şekilde yani kahvaltı öncesi bitiriyorum bu işleri öyle bir sistemalla yapıyorum süpürmek zor silmek çok basitVileda ile hop on dakika da
Aslihaydo
Aslııı hic de 10 dk degil bacım...sıra sıra viledanın basına gidiyorlar..ıslak zeminde emekleme sıralama çalismasi yapıyor..kapiyi ortsem kapiya vurup ağlıyor.uyurken de genelde yemek yapıyorum.camasir asiyorum.zaten 1 saat ancak uyuyor
Sen bu şansla villa da kazanırsın jademBöyle kaynanaya can kurban
Yok kız ben hiçbir şeye aşırı tepki veremiyorum ama bi araba kazansam yada milli piyango falan veririm
Sabriyi bilmemek ne mümkün ya aaa
Ben gelirim Asya hanım yatsın kahvaltı yapcamGünaydınnnkahvaltıdayım buyursanıza artık kahve içemiyorum diye çayı biraz abartmış olabilirim bardağa bakkınnn yaa cok konik gülmekten icemiyom yeni gelinken almışım
Seninde mübarek olsunMiraç kandilimiz mübarek olsun kizlar
Oyy kıyamam ya patlıcan burun mu olmuş benim damadımDün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
Aaa ben gibi bu sanata bardak olduğumu öğrendimYa sabah esim bi baktım bu bardağa doldurmuş çayı..bi gülme geldi sabah sabahdedim nerden çıkardın bunu sabah sabah çabuk soğusun diye koydum dedi..e bana da mantıklı geldi..20likten sıcak içemiyorum çok ağrıyor.ya fotoğrafta belli olmuyor pek ama xxl bir çay bardagi formunda..kendine göre beli de ince
Grubun haylazları ya kankilerGecmis olsun canım ya.biz de dun fena dustuk.gozumuzu vurduk.altı şişti hafif..gözün akı nornal gibi..ama anne yuregi dusunup duruyor..dokun bakalım ağlıyor mu dokununca..kirik falan olsa cok aglar dokununca
Hafif sık parmak ucunla.insAllah yoktur biseycik..masAllah elif ile göktürk düşme yarışına girdi sanki..kim daha sakar yarışması
Ah kazansam ne güzel olur işte hazır evAy kuzuma da geçmiş olsun valla bu ne ya aşırı sakar hızlı hızlı gideyim diyo işte atom karınca gibi Allah esirgesin hepsini
Hii o şeyler bende de yaşanıyor canım ben genele vurdum da işte herkes uyurken yapiyorum rahat oluyo o şekilde yani kahvaltı öncesi bitiriyorum bu işleri öyle bir sistem
Sen bu şansla villa da kazanırsın jademhadi inşallah
Sorma koca burunlu olduOyy kıyamam ya patlıcan burun mu olmuş benim damadımçok kudurgaç anam bu ele avuca sığmıyor ki geçmiş olsun kuzum
Ballı kızsın katıl beeee kap tüm hediyeleriAh kazansam ne güzel olur işte hazır evyeni mesleğimi açıklıyorum atanamazsam çekiliş kurdu olcam 9384747929191 hesap açıp çekilişlere katılam
Geçmiş olsun canım korkma Kusmadıysa yada farklı bir şey gözlemlemediysen bir şey olmaz canım ama yatağa koyma artık çok çabuk düşüyorlar bizde bir kez düştük hiç koymuyorum artıkAhh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
Geçmiş olsun canım kaynıyor anacim bu çocuklarin kanları kaynıyor. Hareketli bebeler ekstra kendilerine zarar veriyor. Bununla geçmiş olsunDün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
Bilmiyorum canım kaç kere çoöuk doktoruna sağlık ocağına gittik hep boy kilo. Vardı biryerlerde bulup ölçüm biMezuran var mı alnından itibaren sar başını, neden ölçmezler ki hayret bir şey ? Bizim bıngıldak açık 1 cm filan 18. Aya kadar zamanı var
Kıyamam ya minnak burnuna içine sinmiyorsa görür istersen canım geçmiş olsunDün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?