2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Yanlış anlama beni ama, dün videonu izledim yürürken arkasından gidiyorsunuz. Poposunun üzerine düşeceği zaman bile, hemen arkasından tutuyorsunuz.
Böyle düşmeyi öğrenemez, tehlikeli yerlerde de nasılsa tutulacağım sanır.
Bence tehlikeli değil poposunun üzerine oturması, arkasından tutmasaniz düşmeyi öğrense, kendini korumayı öğrense diye düşündüm. Ben ilk yurumelerde arkalarından hiç dolasmadim. Basit düşmelere kaldirmadim. Hadi kalk diye diye düşerken hemen ellerini koymaya başladı. Güven hiç vermedim yatağın ucuna gelince ayy der hemen, poposunu döner iner. Tabi her çocuk farklı Karya için hangisi daha uygunsa, eminim onu yaparsın. Senden iyi kimse tanıyamaz ne yapıp neyi yapamiyacagini.tekrar çok geçmiş olsun

Elimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
aile hekimine de olsa bı göster bence, sana bir yol gösterir. Kıkırdaktaki şişme azda olsa kalıcı olabiliyor. Benim çarpma sonucu burnumda ufak ta olsa kikirdakta bir çıkıntı kaldı. O zaman gitsem bir şey değişirmiydi bilmiyorum. Ama sen genede bı göster bir fikir verirler

Kalppare o sıvı genişlemesinin benim hayatıma olumsuz bir etkisi yok şu an . Ama genişlik artarsa yürümede zorluğa kadar gidiyor . Ama müdahale edebiliyorlar operasyonla. O yüzden her yıl emar a giriyorum . Emare girdim de sonucuna gidemedim ki genişleme olmamışsa arayı uzatacağız 2-3 senede bir emar gibi . Öğleden sonra hem kan sonucu hem de kendim için gideceğiz inşallah hastahaneye .

Günaydınnn kahvaltıdayım buyursanıza artık kahve içemiyorum diye çayı biraz abartmış olabilirim bardağa bakkınnn yaa cok konik gülmekten icemiyom yeni gelinken almışım
Ben geleyim çay olsun hangi bardak olursa olsun, yeterki kafam rahat olsun. Hem bardağın nesi var.
Peki neden kave icemiyorsun

kusma olmadi mamasini verdim oyun oynadi 1 bucuk saat sonra uyuttum sabaha doktora goturduk kontrol etti kafasini sislik kizariklik morluk yok bence birseyi yok bayginlik hali fiskirtarak kusma vs gozlerde kayma bunlar onemli dedi icinizde kalmasın yinese beyin cerrahina gosterin istersenz oradada hemen emar vs cekmiyorlar 72 saat gözetim altinda tutuyorlar yinede bir baksin dedi bizde gittik orada da doktor 1 saat sonra gelir dediler birde cok kalabalikti durmadik anneme birakti beni esim günlerdir o kadar yoruldumki olü gibi uyumusum biraz dinlenebilirim belki Karya iyi olsunda 2 bucum saat uyudum sadece.
aman ya bundan sonra ya yerde yaticam yada iyice doldurucam yatagin etrafını cok üzüldüm bariyerin arkasina baktim yok bur kalktim ayak kisminda parkede ben alinca aglamaya basladi

Geçmiş olsun canım.kiyamam karyama ..noldu şimdi? Ne yaptınız en son?

BKGK canım gecmis olsun bişey olmamistir inşallah

Geçmiş olsun canım.kiyamam karyama ..noldu şimdi? Ne yaptınız en son?

Nasılsınız canım yenş gördüm biişey olmamıştır umarım benimki de düşmüştü Allah koruyor merak etmr

Geçmiş olsun canım korkma Kusmadıysa yada farklı bir şey gözlemlemediysen bir şey olmaz canım ama yatağa koyma artık çok çabuk düşüyorlar bizde bir kez düştük hiç koymuyorum artık
Sagolun kizlar cok şükür iyi gibi ama takipteyim yinede nasil dustu anlamadim kafasini vurmustur dedim güm diye sese uyandim cunku ama kafada yada yanak vs hic kizariklik sislik va olmadi. Doktor belki sırtini vurmustur dedi.ama cok şükür iyi gibi Rabbim korusun melek bunlar daha
Aslihaydo misskokulumm sizlerede gecmis olsun. Iyice hareketlendiler ya

Yok canim neden yanlis anlayayim haklisin biraz dusmeyide ogrenmesi lazim besikte aslinda poposunun ustune birakiyordu hep. Yatakta nasil döndü aşağıya kadar off dusundukce sinirlerim bozuluyor nasil fark edemedim uyanamadim. Allahtan diger koseye dusmemis dolabin sivri kosesi vardi. Sagol canim.

Kuzum bir şey olmamış şükür merak etme hepsi düştü nerdeyse gruptakilerin gözleme tabş ama çok şükür iyi karya

eşimin kuzeninin oğluydu valla zor oldu. neyse atlattık şükür. canim konsep çekimlerinde zaten kıyafeti onlar verecek. aile çekimi icin de aldıklarımi giydirecem. bizde ona uygun giyecez. dogumgunu hep aile arasinda olur bizde zaten ve bizim eve sigmayiz babamlara gideriz bi de eşimin tarafinda kutlariz. pasta corek balon foto felan o kadar. ben sadece ani kalsin diye bi.foto cekimi ayarlamistim arelde aimdi de civanda. esim soruyor herhalde artik son cekim di mi diye
kolay gelsin canim. ben bana gelene yaptiriyorum gelmeyene de soyleniyorum
ay cok gecmia olsun sukur ki iyiymis. Allah koruaun ya dikkat edelik.valla ben de son dusmeden sonra cok korkar oldum.
ay aslim size de cok gecmis olsun. kötü olmuş burnu ah bu cocukla4 bizi kalpten goturecek
amanın noluyor ya size de gecmi s olsun canim Allah tekrar yasatmasin
bir süre yer yatağı iyidir bencede

Ata tam performans 1 dakika 1 saniye durmuyor çok az uyuyor dişten de çok sıkıntısı var ben pert işe de gidiyorum atayı besle atayı doyur yemeği yogurdu peyniri onu yap onu et bizim yemeğimiz tatlıdır tuzludur çamaşır buraya girmeye yazmaya hiç vaktim kalmıyor yine geriden geliyorum
Aman ne cok uyudu.20 dk bu gece bir derdi var ama anlamadim.cok agliyor ya
Sözlüsü de öyle dişe bağlıyorum ben Dünürüm
O cam benden hiç çıkmıyor vallahi Dünürüm
Nerdeyse 1 yıl oldu yaa mucizeler büyüyor
Hem de ne mucize verene hamdolsun
Atak mı diş mi mevsim mi dilzarım bizimki pik yaptı
Ya Göktuğ um dillerini severim
Amin inşallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin
Amin amin amin. Akıllı uslu Allahtan korkan kuldan utanan merhametli insan olsunlar inşallah
Sağol kuzum baya gelecek gibi elimi sürdüm Dr gelsin artık yaşı geldi
Bizde de kaşığa bardağa ses geliyor. Meme ıssıroyor. Elleyince tırtıklı görünürde yok ama. İnci gibi dizilsin Asyamın
Kıyamam gelinciğime sözlüsü de öyle çok ızdırabı var. Kolay geçirsinler
Annelik bu işte canım hepimizin oluyor nasılsınız bugğn gece nasıldı Almila hasta olmuş bende onunla uğraştım öksürüyor sürekli
Kuzum nasıl oldu Almila geçmiş olsun
Merdiven işi çok zor adaşım. Gerçi vazgeçmişsiniz. Tehlike katsayısı artıyor merdivenle
Allahım korumuş çok geçmiş olsun Baharım
Eşimin öyle saçmalıkları genelde var. Kaç kere ocağa çaydanlığı koyar kapatmadan gider. Kaç kere yandı çaydanlık. Biraz dikkatsiz hep peşinde dolanman gerek
3 çocuklu gibi beyi de takip etmek gerekecek desene
Burda da çok güzel havalar Cumartesi sahil tıklım tıklımdı Mersin kızardı ama sürü bağışıklığına doğru gidiyoruz
Kuzum tansiyonda nabız yüksekse çarpıntı oluyor hamileyken ne çekmiştim biliyorum. Pıt pıt atardı. Ben kardiyoloji ye gitmiştim doğum sonrası holter cihazı takmışlardı şükür normale döndü senin de geçici olabilir Demir eksikliği de yapıyor çarpıntı
Allahım gönlünce versin adaşım
Annemi hem görmek isterim hem kaldıramam dağılırım toparlanamam saol kuzum. Siz ne yaptınız düğününüz nasıl geçti kayınvalide gitti mi var mı vukuat kadircik nasıl
Saat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.
Oy Baharımmm kıyamam bacım benim. Allahım güç kuvvet versin
Asyammmm kuzummm. Çok doğal çok hoş maaşallah kokoşuma perşembe Civan Helinnnnn deniz O ogretmen61 cuma Ata çok heyecanlı
Sağol canım benim umutun ilgiye ihtiyacı yok, kusan isal olan ateşi olan Duru. Duru baya hasta, şuan ateş 39.8 o kadarda ilaç verdim.
Kuzum şimdi nasıl küçük boncuğum. Çok yıprandınız ailecek gelmiş geçmiş olsun
Biz bu sene kış görmedik desem yeridir şükürüm Yazı düşünemiyorum gerçi yanacak gibiyiz. Öperim Güneşimi Umudumu
Yok gitmicem dün gece saat 3 çe kadar hastanedeydim. Bakıldı herseyine antibiyotik başladık. 3 günden sonra iyileşme gösterir dedi. Bu gün ilacın ilk günü.

Oyyy Duru boncuğum nasıl da solgun hiç kıyamam
Bebeklerle çok hızlı geçti doğru dedin Baharım erken doğum yapmama rağmen hamilelik çooooook uzun sürmiştü sürekli elim yüreğimde bugünlere hamdolsun
Çok zor Rabbim nasip etsin gönlünüzce ödeme kolaylığı versin inşallah
Kuzum benim yoğunluk çok. İş yoğun eve git gel mutfak hiç işim bitmiyor. 3 gün rapor aldım kıyafet duruyor bizim bakmaya zaman yoktu avm ye gitmeye cesaret edemedik Ata uyansın çıkacağız yoksa da olanlardan giyeceğiz ne yapalım. Ata dişini çıkarmak üzere sanırım sizler daha iyi bilirsiniz tırtık geliyor bardağa kaşığa ses de geliyor ama göremiyorum çok ağlıyor az uyuyor uykusunda ağlıyor sizleri de ihmal ediyorum. Hepiniz iyi olun inşallah BKGK Karyayı göremedim yürürken maaşallah kuzuma.
Yaaa kuzum benim Durummm çok dua ediyorum Bebeğim sana abine ve annene
İnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak miş
İlaçlardan yükselebiliyor Görmemişe dönün inşallah
Oy gelinciğim benim onun Adaaaaa. Diyen dillerini yerim küçüğüm benim
Tezelden geçsin baharım şöyle çocuklar sağlıklı siz sağlıklı huzurlu rahat bir hayat olsun
Allah yardımcın olsun canimmm tüm çalışanların yardımcısı olsun
Âmin kuzum vallahi gün yetmiyor
Evet evet kuzum Sivas a geldik işte biraz totomuz dondu
Bidonsanız da orada dinlenirsiniz en azından Ebrucum kendine dikkat et
Şimdi yaka iğnesi konumundalar sanırım geçecektir geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum benimki de sürekli paçamda gün boyu özlüyor ondan mı diyorum ama hepinizinki aynı olduğuna göre dönemsel bir şey demekki
Şimdi nasıl baharcım Karyem çok geçmiş olsun benim de ödüm kopuyor bizim baza da yüksek Allah koruyor kuzuları
Miraç kandilimiz mübarek olsun kizlar
Âmin kuzum hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Oy minik burnunu severim Haydo’nun direk tehlikeye yöneliyorlar anacığım Allah’ım esirgesin çorap ye işine de bittim bu arada
Gelinciğime de bak Artık her şeyi anlıyorlar trip atıyorlar
Âmin kuzum Allah’ım hayırlı hayırlı günler nasip etsin bebelerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım gördüm resmini de baya sert vurmuş inşallah yoktur ciddi bişey ama baharın dediği gibi aile hekimine de olsa sormakta fayda var
yüksekten düşmediği sürece ben de çok müdahale etmem düşmeyi öğrenmesi, kendini koruması da çok önemli. Yalnız benim soytarıyı yatağın ortasına bırakıyorum altını değiştirmek için ıslak mendil yıkıycam hemen banyoya girince güle güle yatağın kenarına geliyor ama nasıl gülmek orda beni kandırıyor düşecek gibi yapıyor beni panik ettirmek için mahsus yapıyor resmen

Yeşim im kuzum yoğun çalışmaya devam ha
Ev konusu hayırlısı olsun diyorum kuzum Allaha bakalım
Evet benimki 5 dk dursun 6. Dakika paça da salonda ben yanındaysa aslında baya oynar oldu ya kendi kendine takılıyor ama benim de burda olmam lazım
Camda tık sesi geliyorsa gelir bikaç güne inci gibi dizilsin Atamın da dişleri

Sistem güzel eski evimde ben de yapıyordum ama bu evin planı uymuyor yani ses cocuklarin yattigi odalara cok gidiyor.ali uyandigi zaman ervanin uyuması da pek mömkün değel
Bugün mesela vileda attım.normalde planımda yoktu ama sen aklıma soktun neyse ben bunlari çocuk odasina koydum.normalde gunde 3 kere falan supurge açtığım icin aliskinlar neyse supurge bitti cocuk odasina koydum. Saatr baktim. Ulen aslı 10 dk da bitmezse yedim seni dedim neyse 4 5 dk sonra erva farketti kapıdan çıktı..kapıyi kapamayi unutmuşum artık gördü zaten deyip cocuk odasini da sileyim dedim amaaannn odaya bir girdim. Alinin esyalar alasagi olmus ikisi bir olmuslar ve odayı talan etmisler.sonuç evi silmek 10 dakika dolabi toplamak bilmiyorum kac dakika
Ben gelirim Asya hanım yatsın kahvaltı yapcam nesi var gayet güzel bardak benn hep büyük bardakla içerim çayı Allahım yararlı şeyleri bu kadar sevmiyorum resmen ya
Buyur gel jadeemmm sen gel ben sana börekler açayım çaysız yasanmaz jadem bence çok zararlı da değil
Evet elif de öyle ama iste basina is acıyor hepp..artık buraya yazmıyorum cok ciddi olmadikca.Kucuk kucuk kazalar illa oluyor..Allah korusun yavrularımızı
Elimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Oyy kıyamam canım..burun hassas be aslim..gostersen mi acaba egrilik falan kalmasin. haydom yavrum kıyamam
Senin ne zaman olmuştu peki canım? Nehir de kikirdaklarda kalici sisme olabiliyor yazmis ya.belki bizim de oyledir ayy Allah korusun..kötüsünü düşünmek istemiyorum
Ben geleyim çay olsun hangi bardak olursa olsun, yeterki kafam rahat olsun. Hem bardağın nesi var.
Peki neden kave icemiyorsun
Buyur gelll baharim yaparız güzel bir kahvalti ne istersen hazirlariz börek çörek kahve çarpıntı yapıyor bu ara canım.
Iyi olmaniza sevindim canım.Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…