- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Sizlerede hayırlı kandiller
Geçmiş olsun canım kaynıyor anacim bu çocuklarin kanları kaynıyor. Hareketli bebeler ekstra kendilerine zarar veriyor. Bununla geçmiş olsun
Sağolun kizlarKıyamam ya minnak burnuna içine sinmiyorsa görür istersen canım geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Yanlış anlama beni ama, dün videonu izledim yürürken arkasından gidiyorsunuz. Poposunun üzerine düşeceği zaman bile, hemen arkasından tutuyorsunuz.Ahh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
aile hekimine de olsa bı göster bence, sana bir yol gösterir. Kıkırdaktaki şişme azda olsa kalıcı olabiliyor. Benim çarpma sonucu burnumda ufak ta olsa kikirdakta bir çıkıntı kaldı. O zaman gitsem bir şey değişirmiydi bilmiyorum. Ama sen genede bı göster bir fikir verirlerElimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Ben geleyim çay olsun hangi bardak olursa olsun, yeterki kafam rahat olsun. Hem bardağın nesi var.Günaydınnnkahvaltıdayım buyursanıza artık kahve içemiyorum diye çayı biraz abartmış olabilirim bardağa bakkınnn yaa cok konik gülmekten icemiyom yeni gelinken almışım
kusma olmadi mamasini verdim oyun oynadi 1 bucuk saat sonra uyuttum sabaha doktora goturduk kontrol etti kafasini sislik kizariklik morluk yok bence birseyi yok bayginlik hali fiskirtarak kusma vs gozlerde kayma bunlar onemli dedi icinizde kalmasın yinese beyin cerrahina gosterin istersenz oradada hemen emar vs cekmiyorlar 72 saat gözetim altinda tutuyorlar yinede bir baksin dedi bizde gittik orada da doktor 1 saat sonra gelir dediler birde cok kalabalikti durmadik anneme birakti beni esim günlerdir o kadar yoruldumki olü gibi uyumusum biraz dinlenebilirim belki Karya iyi olsunda 2 bucum saat uyudum sadece.Kusmadıysa, genel durumunda bir sıkıntı yoksa endişelenmeyin canım. Geçmiş olsun benim yatak da yüksek 2 kere düştü Göktuğ da. Dün akşam uyuturken ayağından yakaladım kafa üstü gidiyordu hatta kafası hafif değdi yere
Acile de götürsen kusma, bilinç kaybı vs yoksa biraz gözlemleyip gönderiyorlar
Geçmiş olsun canım.kiyamam karyama..noldu şimdi? Ne yaptınız en son?
Geçmiş olsun canım.kiyamam karyama..noldu şimdi? Ne yaptınız en son?
Dün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
Gecmis olsun canım ya.biz de dun fena dustuk.gozumuzu vurduk.altı şişti hafif..gözün akı nornal gibi..ama anne yuregi dusunup duruyor..dokun bakalım ağlıyor mu dokununca..kirik falan olsa cok aglar dokununca
Hafif sık parmak ucunla.insAllah yoktur biseycik..masAllah elif ile göktürk düşme yarışına girdi sanki..kim daha sakar yarışması
Nasılsınız canım yenş gördüm biişey olmamıştır umarım benimki de düşmüştü Allah koruyor merak etmr
Sagolun kizlar cok şükür iyi gibi ama takipteyim yinede nasil dustu anlamadim kafasini vurmustur dedim güm diye sese uyandim cunku ama kafada yada yanak vs hic kizariklik sislik va olmadi. Doktor belki sırtini vurmustur dedi.ama cok şükür iyi gibi Rabbim korusun melek bunlar dahaGeçmiş olsun canım korkma Kusmadıysa yada farklı bir şey gözlemlemediysen bir şey olmaz canım ama yatağa koyma artık çok çabuk düşüyorlar bizde bir kez düştük hiç koymuyorum artık
Yok canim neden yanlis anlayayim haklisin biraz dusmeyide ogrenmesi lazim besikte aslinda poposunun ustune birakiyordu hep. Yatakta nasil döndü aşağıya kadar off dusundukce sinirlerim bozuluyor nasil fark edemedim uyanamadim. Allahtan diger koseye dusmemis dolabin sivri kosesi vardi. Sagol canim.Çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Yanlış anlama beni ama, dün videonu izledim yürürken arkasından gidiyorsunuz. Poposunun üzerine düşeceği zaman bile, hemen arkasından tutuyorsunuz.
Böyle düşmeyi öğrenemez, tehlikeli yerlerde de nasılsa tutulacağım sanır.
Bence tehlikeli değil poposunun üzerine oturması, arkasından tutmasaniz düşmeyi öğrense, kendini korumayı öğrense diye düşündüm. Ben ilk yurumelerde arkalarından hiç dolasmadim. Basit düşmelere kaldirmadim. Hadi kalk diye diye düşerken hemen ellerini koymaya başladı. Güven hiç vermedim yatağın ucuna gelince ayy der hemen, poposunu döner iner. Tabi her çocuk farklı Karya için hangisi daha uygunsa, eminim onu yaparsın. Senden iyi kimse tanıyamaz ne yapıp neyi yapamiyacagini.tekrar çok geçmiş olsun
Yerim koca burnunu yaSorma koca burunlu oldu
Ballı kızsın katıl beeee kap tüm hediyeleri
Oy kıyamam yaElimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Kuzum bir şey olmamış şükür merak etme hepsi düştü nerdeyse gruptakilerin gözleme tabş ama çok şükür iyi karyakusma olmadi mamasini verdim oyun oynadi 1 bucuk saat sonra uyuttum sabaha doktora goturduk kontrol etti kafasini sislik kizariklik morluk yok bence birseyi yok bayginlik hali fiskirtarak kusma vs gozlerde kayma bunlar onemli dedi icinizde kalmasın yinese beyin cerrahina gosterin istersenz oradada hemen emar vs cekmiyorlar 72 saat gözetim altinda tutuyorlar yinede bir baksin dedi bizde gittik orada da doktor 1 saat sonra gelir dediler birde cok kalabalikti durmadik anneme birakti beni esim günlerdir o kadar yoruldumki olü gibi uyumusum biraz dinlenebilirim belki Karya iyi olsunda 2 bucum saat uyudum sadece.
aman ya bundan sonra ya yerde yaticam yada iyice doldurucam yatagin etrafını cok üzüldüm bariyerin arkasina baktim yok bur kalktim ayak kisminda parkede ben alinca aglamaya basladi
eşimin kuzeninin oğluydu valla zor oldu. neyse atlattık şükür. canim konsep çekimlerinde zaten kıyafeti onlar verecek. aile çekimi icin de aldıklarımi giydirecem. bizde ona uygun giyecez. dogumgunu hep aile arasinda olur bizde zaten ve bizim eve sigmayiz babamlara gideriz bi de eşimin tarafinda kutlariz. pasta corek balon foto felan o kadar. ben sadece ani kalsin diye bi.foto cekimi ayarlamistim arelde aimdi de civanda. esim soruyor herhalde artik son cekim di mi diyeHelinnnnn yeğenin mi var 3.çocuk olaraktan annesi yok mu? Ama 6 yaş da ufak daha zorlanan normal bşr de hareketliyse of ki ne off Allah kolaylık versin. Fotoğraf çekimine ne hazırlık yapacan? Sizin kıyafetler falan mı? Varsa benim de atladığım bişey diye soruyorum
kolay gelsin canim. ben bana gelene yaptiriyorum gelmeyene de soyleniyorumHerkese iyi akşamlar canlartemizlik konuşulmuş her gün süpürüp silenleri ayakta alkışlıyorım ve öpüyorum ellerinden valla helal olsun bugün annem geldi camları sildik yarın da kapı ve lamba silecem inşallah niyetim o yönde, doğum gününe az kaldı o yüzden temizlik telaşındayım insanlar evime gelince şoka girmesinler
ay cok gecmia olsun sukur ki iyiymis. Allah koruaun ya dikkat edelik.valla ben de son dusmeden sonra cok korkar oldum.Ahh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
ay aslim size de cok gecmis olsun. kötü olmuş burnu ah bu cocukla4 bizi kalpten goturecekDün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
amanın noluyor ya size de gecmi s olsun canim Allah tekrar yasatmasinGecmis olsun canım ya.biz de dun fena dustuk.gozumuzu vurduk.altı şişti hafif..gözün akı nornal gibi..ama anne yuregi dusunup duruyor..dokun bakalım ağlıyor mu dokununca..kirik falan olsa cok aglar dokununca
Hafif sık parmak ucunla.insAllah yoktur biseycik..masAllah elif ile göktürk düşme yarışına girdi sanki..kim daha sakar yarışması
bir süre yer yatağı iyidir bencedekusma olmadi mamasini verdim oyun oynadi 1 bucuk saat sonra uyuttum sabaha doktora goturduk kontrol etti kafasini sislik kizariklik morluk yok bence birseyi yok bayginlik hali fiskirtarak kusma vs gozlerde kayma bunlar onemli dedi icinizde kalmasın yinese beyin cerrahina gosterin istersenz oradada hemen emar vs cekmiyorlar 72 saat gözetim altinda tutuyorlar yinede bir baksin dedi bizde gittik orada da doktor 1 saat sonra gelir dediler birde cok kalabalikti durmadik anneme birakti beni esim günlerdir o kadar yoruldumki olü gibi uyumusum biraz dinlenebilirim belki Karya iyi olsunda 2 bucum saat uyudum sadece.
aman ya bundan sonra ya yerde yaticam yada iyice doldurucam yatagin etrafını cok üzüldüm bariyerin arkasina baktim yok bur kalktim ayak kisminda parkede ben alinca aglamaya basladi
Ata tam performans 1 dakika 1 saniye durmuyor çok az uyuyor dişten de çok sıkıntısı var ben pert işe de gidiyorum atayı besle atayı doyur yemeği yogurdu peyniri onu yap onu et bizim yemeğimiz tatlıdır tuzludur çamaşır buraya girmeye yazmaya hiç vaktim kalmıyor yine geriden geliyorumDaha iyiyim canım benimAsya düşmek demeyelim de el kayması oldu bıdır bıdır düzduvara tırmanacak evin her köşesini geziyoruz bi günde salonda nerde tehlikeli yer var oradayız falan normaldir o yüzden geçer ata kuzum napıyor
Sözlüsü de öyle dişe bağlıyorum ben DünürümAman ne cok uyudu.20 dkbu gece bir derdi var ama anlamadim.cok agliyor ya
O cam benden hiç çıkmıyor vallahi Dünürümnzh99 un lafı var ya..gözlerime cam kaçmış gibi bu gece bari sallarken buraya bakıp eveleyip geveliyorum..yoksa uyuyup ayagimdan dusurucem diye korkuyorum
Bu gece amma yazdım..sabaha kizlar ulen şekerpare gene uzun uzun yazmisin oku oku bitmedi geveze hatun diyecekler
Hem de ne mucize verene hamdolsunNerdeyse 1 yıl oldu yaa mucizeler büyüyor
Atak mı diş mi mevsim mi dilzarım bizimki pik yaptıHelinnnnn gecmis olsun canimmm. bu ara galiba herkeste bir yoğunluk var, kimseler düzenli yazamaz oldu. ben dahil. bakıp beğenip çıkıyorum. o da Asim beyi uyuturken. yoksa hatırlanmaz misin, askolsun?
mevsim değişimi mi çarptı bebeleri ne etti, hepsi beraber cozuttular. Allah yardımcımız olsun
Ya Göktuğ um dillerini severimSelam şükürüm kolay gelsin biz evde kaç kişiyiz benim oğlanın da başına neler geliyor engel olamıyoruz öyle böyle öğrenecekler inşallah. Dün çekti ayçiçek yağını döktü halıya az döküldü Allahtan. Bir de uzanırken cıss cıss diyor yine de çekiyorbugün de salondaki konsolu açmayı öğrenmiş bardaklar var içinde uzanınca hayır dedik kapattık. Akşam da gitmiş eeeeehhh egggg eggkkk diyor kapağı açacak gözüme bakıyor eeeeehhh diyor bir yandan da yüz bulsa açacak da çaktırmıyor sıpa
Buralar da çok kalabalık kimseye kızamıyorum da herkes çok bunaldı artık. Biz de çıktık öğlen eşime bir pasta aldık bir market yaptık çocuklarla yürüyüş oldu geldik 1 saatte hava çok güzeldi. Tekrar kapanır okullar böyle giderse burası da kızarır.
Amin inşallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsinSağlık olsun iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda geç de yapılırsorun değil. Umut nasıl oldu toparlamıştır inş.
İlahi misss ya hacı yolu bekler gibi heeevet bizde aynen bekliyoruz öyle. Dişten sonra rahatlamıştır paşa sağlıklı sıra sıra dizili inci gibi dişleri olsun inş.
Senin fot. çekimi çok iyiymiş ya aile foto ve albüm süpermiş 16 marttı dimi sizin doğum günü ay ne heyecanlı ya başladı telaşları bunlar hangi ara doğdu da doğum günleri geldi zaman ne acımasız nasılda geçiverdi çabucacık emmesi gazı ek gıdası emekleme yürüme diş derken doğum günü konuşur olduk inş hepsinin daha nice güzel günlerini okullarını mezuniyetlerini konuşır kutlarız hep beraber ne güzel olur
Amin amin amin. Akıllı uslu Allahtan korkan kuldan utanan merhametli insan olsunlar inşallahYaa sorma ben de inanamıyorum hamd olsun bu günümüze ilk 1 yılı atlattık şükürlee olsunbugün 2 arkadaşımla karşılaştım ikisi de yaa ne çabuk büyüdü dedi sana yavaş gelmiştir gerçi de dediler ama bana da hızlı geldi yaa inşallah akıllı uslu laf dinleyen çocuklar olsun büyük numara da var ya bende ergenlerin sıkıntısı da ayrı oluyor
Bizde de kaşığa bardağa ses geliyor. Meme ıssıroyor. Elleyince tırtıklı görünürde yok ama. İnci gibi dizilsin AsyamınSağol kuzumbaya gelecek gibi elimi sürdüm Dr gelsin artık yaşı geldi
Kıyamam gelinciğime sözlüsü de öyle çok ızdırabı var. Kolay geçirsinlerGünaydınnn
Dun gece elif çığlık çığlık agladi yine.elini agzina sokuyor bagiriyor bagiriyor.sesi bizim sesimizi bastırıyor..en sonunda dayanamadim 2 gibi dolven verdim.rahatlasti sonra yavrum..demek dis ile ilgiliymiş
Kuzum nasıl oldu Almila geçmiş olsunAnnelik bu işte canım hepimizin oluyornasılsınız bugğn gece nasıldı Almila hasta olmuş bende onunla uğraştım öksürüyor sürekli
Merdiven işi çok zor adaşım. Gerçi vazgeçmişsiniz. Tehlike katsayısı artıyor merdivenleAşk olmasa dünya bomboşgidicem ama bana sıra gelmiyor ki taşınma işinihalledersem gidicem eşim ev bulmuş kocaman bi yanım terasına hasta oldu asyaya havuz alırım rahatça oynar diye bi yanım burayı teni, leme zor merdiven var orda diyor bilemedim size danışayım ne dersiniz
Allahım korumuş çok geçmiş olsun BaharımGeçmiş olsun canım birşey kullanıyor musun almila için. Oğlum grip oldu söylemiştim sanırım bizede geçti. Durumda burun akıntısı başladı.
Bu ara başımızda birşey var Allah hayırlara çıkarsın. Gece Duru uyuamadi sabaha karşı uyudu. Eşimin arkasından kalkamadım yorgunum diye. Oda kendine kave yapmış, ocağı yarım kapamış, alev sönmüş gaz vermeye devam etmiş. 9 da bı kalktık bütün ev gaz kokmuş. Allah korudu iyiki uyandık.
3 çocuklu gibi beyi de takip etmek gerekecek deseneEşimin öyle saçmalıkları genelde var. Kaç kere ocağa çaydanlığı koyar kapatmadan gider. Kaç kere yandı çaydanlık. Biraz dikkatsiz hep peşinde dolanman gerek
Burda da çok güzel havalar Cumartesi sahil tıklım tıklımdı Mersin kızardı ama sürü bağışıklığına doğru gidiyoruzHava çok güzeldi bugün kızlar esse de üşütmüyordu. Elif Beyzayı kursa bıraktık bişeyler aldık yiyecek betüşle göktuğ u alıp küçük çaplı piknik yaptık. Göktuğ ilk kez toprağa oturdu ot gördü yolmaya ağzına atmaya kalkışıyor babası kızıyor dedim karışma baksın tadına bir ilk kez gördü çocuksonra da güzel bir yürüyüş yaptık geldik eve iyi geldi valla haftaya havalar tekrar soğuyacakmış değerlendirmek lazım güzel havaları
Bu arada yanıma ayakkabı da aldım giydirip elinden tutup yürüyeyim diye yok tövbe giydirtmiyor ağlıyor birbirine sürtüp çıkarıp atıyor bakalım sık sık giydireyim alışır inşallah
Kuzum tansiyonda nabız yüksekse çarpıntı oluyor hamileyken ne çekmiştim biliyorum. Pıt pıt atardı. Ben kardiyoloji ye gitmiştim doğum sonrası holter cihazı takmışlardı şükür normale döndü senin de geçici olabilir Demir eksikliği de yapıyor çarpıntıKızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogruşimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli bu durum yaklasik 10 gündür var.
Allahım gönlünce versin adaşımAh helinim sağolasın canım benim valla yazdın uzzun uzunyapıyorum ama çokta yoruyorum kendimi istemeden geçmiyor tamamen ağrım orda hep var sırtım ağrıyor sadece belim değil inan ev işi olmayacak sanırım eşim emlakçı ile pek a laşamafı benimde artı eksi yön bakınca olumsuz olduğum yönlerde var zaten aklımda bir sürü soru ile bilemedim
Annemi hem görmek isterim hem kaldıramam dağılırım toparlanamam saol kuzum. Siz ne yaptınız düğününüz nasıl geçti kayınvalide gitti mi var mı vukuat kadircik nasılHayrli geceler..
Tiktok da bsey gorfm de aklima sizler de geldiniz demek istedm.
Remini uygulamasi var smdi resim yuklediginzde onu canlandiriyor 9 saniyelk bsey.
Ben az önce vefat eden daym için yaptm hrm mutlu oldm hem de ağladm hâlâ gözüm yaşlı bu saattesizlerde yapmak istersinz diye dusundm.
Gunde bes hak oluyorms ücretsiz gerisi paraliyms yine de bakn arastirn bi. Para almiyor uye girisi isteniyr basta o kdar ingilzce yaziyr yazilar.
Oy Baharımmm kıyamam bacım benim. Allahım güç kuvvet versinSaat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.
Asyammmm kuzummm. Çok doğal çok hoş maaşallah kokoşuma perşembe CivanEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Kuzum şimdi nasıl küçük boncuğum. Çok yıprandınız ailecek gelmiş geçmiş olsunSağol canım benim umutun ilgiye ihtiyacı yok, kusan isal olan ateşi olan Duru. Duru baya hasta, şuan ateş 39.8 o kadarda ilaç verdim.
Biz bu sene kış görmedik desem yeridir şükürüm Yazı düşünemiyorum gerçi yanacak gibiyiz. Öperim Güneşimi UmudumuBen de cok.cok benzer durumdayım
Dış hariç belimin ağrısı var. Meme ge r acik.gogus ağrısı var.
Acım da bi makarba yapabildim umut annemde kiz durmuor dunden de sebzeli yogurt vardi.
Boşver yıkamayı canim kokmazyogurt o kadar başka şeydir.
Bnm hali da mafoldu kendim silsem diyorum iki kez sildim çıkmıyor tamkimyasalsiz. Yikamscilats hic guvenmuorum bi vidyo izledim nasil yıkıldılar paketliyorlar.
Arap sabun kullandın mi sen sekerparem hic.
Bizim.aramız 3 ay.
Birlikte yapamam umut zaten karakterli pasta yapiorum hep.
Güneş de gunes pasta yaptırmak yaratıcılıkta kaçıncı seviye olur sekerparem
Dışın icin karanfil çiğnesen ağrısını alır mi bilemedim.
Gunes ben.ysninsan gitsem uyanıyor.
Gece gündüz aynu.
Geçen sabah cise kalktım ışığı açmamla admin.uyandi yapamadan.geri yattim
Simdi de ayni.teslim oldum yattim ysnina ben de uyucsm şimdi
Ali nasil sert davranıyor mu kardesine.
Gunes vurmayı öğrendi sertliklerle karşılaşınca mecbur
Sen napan.beaa ayaz ver dimi ooo f cook soğuktur orası şimdi burasi da donuor resmen
Yok gitmicem dün gece saat 3 çe kadar hastanedeydim. Bakıldı herseyine antibiyotik başladık. 3 günden sonra iyileşme gösterir dedi. Bu gün ilacın ilk günü.
Oyyy Duru boncuğum nasıl da solgun hiç kıyamamTeşekkür ederim teyzecimEki Görüntüle 2797102
Bebeklerle çok hızlı geçti doğru dedin Baharım erken doğum yapmama rağmen hamilelik çooooook uzun sürmiştü sürekli elim yüreğimde bugünlere hamdolsunNe stresli günlerdi bebekten sonra tek derdimiz temizlikti. Cam silenler silmeyenler olarak ayrılmıştık. Birinin koca koca camları vardı, sayısıda fazlaydı ama kim hatırlayamadım. Şekerparedeki hafıza bende yokkesin hatırlar. Karnımızı çeker koyardım. Zaman ne çabuk geçti. Hamilelik dışındaki zaman çabuk aktı. Bende durunun ilk hallerine baktım ne kadar değişmiş.
Çok zor Rabbim nasip etsin gönlünüzce ödeme kolaylığı versin inşallahEvet canım normalde çekimde de giydircektim ama kıyafet veriyorlardı dedim değişiklik olsun diğeri ile de ben çekerimhayırlısı olsun canım bakalım eşim ev almaya kayıyor neyle alacaksa ev sahipleri can sıkıyor kiralar yüksek insanın canı sıkılıyor
Kuzum benim yoğunluk çok. İş yoğun eve git gel mutfak hiç işim bitmiyor. 3 gün rapor aldım kıyafet duruyor bizim bakmaya zaman yoktu avm ye gitmeye cesaret edemedik Ata uyansın çıkacağız yoksa da olanlardan giyeceğiz ne yapalım. Ata dişini çıkarmak üzere sanırım sizler daha iyi bilirsiniz tırtık geliyor bardağa kaşığa ses de geliyor ama göremiyorum çok ağlıyor az uyuyor uykusunda ağlıyor sizleri de ihmal ediyorum. Hepiniz iyi olun inşallahBKGK kız nickin değişmiş hayırlı olsun zor etiketledim eskiye alışmışım
Karya maşşallah yaşını görmeden halletti yürüme işini benimki korkuyor aslında 3-4 adım atıyordu bu ara hiç atmıyor kendi duruyor ayakta epey oyun oynarken ama adım atmaya gelince oturuyor bikaç kere denettirirsem de ağlıyor bırakıyorum ben de zamanı var demek ki bekleyelim bakalım şap şaappp emekliuor evin içinde ellerinin sesi yankılanıyor
SonsuzUmut senin prenses de maşşallah yürüyormuş hadi gözün aydın kazasız belasız yürüsün koşsun inşallah.
nzh99 siz naparsınız yoğunluk, yorgunluk devam mı?
Yaaa kuzum benim Durummm çok dua ediyorum Bebeğim sana abine ve anneneİnşallah görürüz o günleri.
Geldi kayınvalide 2 saat durdu.hizlidan yaptım, camları sildim halıları serdim. Yemeğimi ocağa attım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Duru uyuyordu.
Eki Görüntüle 2797960 uyaninca Duru hiç iyi olmadı kucağımdan hiç inmedi. Bu gün oğlumu bile aç bıraktım nerede ise. Hep ayak üstü eline bisiler verdim geze geze doyurdum umutu. Kız hiç gitmedi babanneye ağla ağla içi dışına çıktı. Oda benim yapabileceğim birşey yok dedi 2 saat sonra gitti.
Saat 6 da durunun ateş 40 oldu. Eşim gelince Hastaneye geldik gelirken umutuda halasına bıraktım. Hala hastanedeyim.
İlaçlardan yükselebiliyor Görmemişe dönün inşallahİnşallah canım ya sonuçlar çıktı salmiyorlar. Crp yükselmiş karaciğer emzimi yükselmiş. Sabaha kadar takip dendi sabah doktorlar bakacak miş
Oy gelinciğim benim onun Adaaaaa. Diyen dillerini yerim küçüğüm benimYaa beni anlatmışsın resmentoz aldıysam o gün kendimi zafer kazanmış hissediyorum ben sadece tul yıkadım bacım cam silemedimm ki cam silenlere bin masAllah benim ki camdan toz almak o da icinden degip de perdeyi batırmasin diye
Valla ben de çok zorlanıyorum ya..elif sürekli ilgi istiyor..ee hakli da..ee elif uyuyunca ali ilgi istiyor.bi yandan yemek mi yapsam camasir mi assam katlasam toplasam ay yok daha bulasik dizilecek vs vs..hangi isi yapsam derken çoğunlukla uyaniyor ve ben dımdızlak kalıyorum
Benim kız adaaaa diyor baakknzh99 biz ataya sesleniyoruz aşk buna denir
hahahah ya alemsin evet yapısal bir durum bu biraz da.. biz de kısmen yanakliyiz bir arkadaşım var zapzayıf ama bir yanak var o bile sasiyor kendine..ayy ne sirin bir kızdır ya asyam da çok şirin masAllah güzelime
Hahahasafiye bence çocuklu her kimi evini görse ağlar
Tezelden geçsin baharım şöyle çocuklar sağlıklı siz sağlıklı huzurlu rahat bir hayat olsunRota aşısı olduk sonucumuz negatif çıktı.
Şimdi geldim eve gönderdiler, 3 güne düzelir dediler. Eğer düzelmezse isal devam ederse tekrar gel serum takviyesi alacak dedi. Antibiyotik yazdı. Çok uykum var öyle yorgunum ki, kızı şimdi uyuttum. Oğlum 9 da yatmış yeni kalkmış. Eşim uykusuz ise gitti. Kahvaltı hazırlıyorum günü bitirmeden güne başladım.
Âmin kuzum vallahi gün yetmiyorAllah yardımcın olsun canimmmtüm çalışanların yardımcısı olsun
Bidonsanız da orada dinlenirsiniz en azından Ebrucum kendine dikkat etEvet evet kuzum Sivas a geldik işte biraz totomuz dondu
Şimdi yaka iğnesi konumundalar sanırım geçecektir geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum benimki de sürekli paçamda gün boyu özlüyor ondan mı diyorum ama hepinizinki aynı olduğuna göre dönemsel bir şey demekkiGün bana 24 size 48 saat mielmalı kurabiye yapayım dedim paçama yapıştı nasıl yapabilirsiniz bu kadar işi ev süpğremiyorum zaten korkuyor süpürgeden yani ben tembelim tamam ama kuzum da asla destekçi değil
Şimdi nasıl baharcım Karyem çok geçmiş olsun benim de ödüm kopuyor bizim baza da yüksek Allah koruyor kuzularıAhh kizlar karya yataktan düştü ya yatak bariyeri var bir kenardada ben dönmüş ayak kismindan gum diye bir ses oradan düşmüş aldim 15 dk agladi simdi ayaktayiz 1 saat olacak oyum oynuyor ama emin degilim ne yapmam lazim uyutmuyorum mamasını verdim. Yatakta yüksekti sabah doktora goturucez ama dua edin insallah birseyi yoktur o kisimda halida yoktu parkeye dustu direk
Âmin kuzum hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahMiraç kandilimiz mübarek olsun kizlar
Oy minik burnunu severim Haydo’nun direk tehlikeye yöneliyorlar anacığım Allah’ım esirgesin çorap ye işine de bittim bu aradaDün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
Gelinciğime de bak Artık her şeyi anlıyorlar trip atıyorlarDün esimin ananesi geldi. Gayınanama gittik yanikv ile annesi benziyorlar.elif de yabanciliyor herkesi.babannesi dedesi disinda gitmiyor kimseye.gidince esimin teyzesi kucaga aldi elifi.aglayarak ananeyi istemis.gitmis onun kucagina oturmus.kadın da 85 yasinda.nasil mutlu olmuş.ben o sırada mutfaktaydim.neyse kv salona girince elif bir bakmis babaannesi karşıdan geliyor.sonra hızla dönerek nenesine bakmış. O an jeton düşmüş.nasil şaşırarak baktiysa kv gül gül öldü kadın.hemen aglamış tabi babaanneye gitmis.bir daha da neneye gitmedi insan ayırıyorlar yaa kıyamam bunlara benn..büyüdüler
Çook alıntı var..duruyorlarsa cevap yazacagim simdik
Âmin kuzum Allah’ım hayırlı hayırlı günler nasip etsin bebelerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahGünaydınöyle çok alıntı yapmışım ki gün gece cevaplayayım derken elimde tel sızmışım akşam abimler vardı onlar gidince mutfağı ortalığı topla çocukları uyut derken nasıl yorulduysam artık. Şimdide derse giriyorum 8 saat dersim var en yoğun günüm bugün pertim artık Allahtan eşim evde Zeynep te evde birbirlerini yer dururlar artık Bu arada kandiliniz de mübarek olsun Rabbim sağlıkla evlatlarımız tüm sevdiklerimizle hayırlı ömürler versin affımıza vesile olsun inş
Geçmiş olsun canım gördüm resmini de baya sert vurmuş inşallah yoktur ciddi bişey ama baharın dediği gibi aile hekimine de olsa sormakta fayda varDün akşam da Göktürk düştü yine yürürken pat diye yere yapıştı ama ne yapışmak direk burnunu çarptı burun oldu kocaman ve mosmor şimdi babası aldı diger odada oynuyolar sonra foto çekerim göstereyim size de kırılmış mıdır acaba dedim ama eşim daha kemik bile yok kıkırdak burnu dedi kendisi prof yane bileyim baya kötü mor top gibi olmuş minnak burnu
yüksekten düşmediği sürece ben de çok müdahale etmem düşmeyi öğrenmesi, kendini koruması da çok önemli. Yalnız benim soytarıyı yatağın ortasına bırakıyorum altını değiştirmek için ıslak mendil yıkıycam hemen banyoya girince güle güle yatağın kenarına geliyor ama nasıl gülmek orda beni kandırıyor düşecek gibi yapıyor beni panik ettirmek için mahsus yapıyor resmenÇok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Yanlış anlama beni ama, dün videonu izledim yürürken arkasından gidiyorsunuz. Poposunun üzerine düşeceği zaman bile, hemen arkasından tutuyorsunuz.
Böyle düşmeyi öğrenemez, tehlikeli yerlerde de nasılsa tutulacağım sanır.
Bence tehlikeli değil poposunun üzerine oturması, arkasından tutmasaniz düşmeyi öğrense, kendini korumayı öğrense diye düşündüm. Ben ilk yurumelerde arkalarından hiç dolasmadim. Basit düşmelere kaldirmadim. Hadi kalk diye diye düşerken hemen ellerini koymaya başladı. Güven hiç vermedim yatağın ucuna gelince ayy der hemen, poposunu döner iner. Tabi her çocuk farklı Karya için hangisi daha uygunsa, eminim onu yaparsın. Senden iyi kimse tanıyamaz ne yapıp neyi yapamiyacagini.tekrar çok geçmiş olsun
Yeşim im kuzum yoğun çalışmaya devam haAta tam performans 1 dakika 1 saniye durmuyor çok az uyuyor dişten de çok sıkıntısı var ben pert işe de gidiyorum atayı besle atayı doyur yemeği yogurdu peyniri onu yap onu et bizim yemeğimiz tatlıdır tuzludur çamaşır buraya girmeye yazmaya hiç vaktim kalmıyor yine geriden geliyorum
Sözlüsü de öyle dişe bağlıyorum ben Dünürüm
O cam benden hiç çıkmıyor vallahi Dünürüm
Hem de ne mucize verene hamdolsun
Atak mı diş mi mevsim mi dilzarım bizimki pik yaptı
Ya Göktuğ um dillerini severim
Amin inşallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin
Amin amin amin. Akıllı uslu Allahtan korkan kuldan utanan merhametli insan olsunlar inşallah
Bizde de kaşığa bardağa ses geliyor. Meme ıssıroyor. Elleyince tırtıklı görünürde yok ama. İnci gibi dizilsin Asyamın
Kıyamam gelinciğime sözlüsü de öyle çok ızdırabı var. Kolay geçirsinler
Kuzum nasıl oldu Almila geçmiş olsun
Merdiven işi çok zor adaşım. Gerçi vazgeçmişsiniz. Tehlike katsayısı artıyor merdivenle
Allahım korumuş çok geçmiş olsun Baharım
3 çocuklu gibi beyi de takip etmek gerekecek desene
Burda da çok güzel havalar Cumartesi sahil tıklım tıklımdı Mersin kızardı ama sürü bağışıklığına doğru gidiyoruz
Kuzum tansiyonda nabız yüksekse çarpıntı oluyor hamileyken ne çekmiştim biliyorum. Pıt pıt atardı. Ben kardiyoloji ye gitmiştim doğum sonrası holter cihazı takmışlardı şükür normale döndü senin de geçici olabilir Demir eksikliği de yapıyor çarpıntı
Allahım gönlünce versin adaşım
Annemi hem görmek isterim hem kaldıramam dağılırım toparlanamam saol kuzum. Siz ne yaptınız düğününüz nasıl geçti kayınvalide gitti mi var mı vukuat kadircik nasıl
Oy Baharımmm kıyamam bacım benim. Allahım güç kuvvet versin
Asyammmm kuzummm. Çok doğal çok hoş maaşallah kokoşuma perşembe CivanHelinnnnn deniz O ogretmen61 cuma Ata çok heyecanlı
Kuzum şimdi nasıl küçük boncuğum. Çok yıprandınız ailecek gelmiş geçmiş olsun
Biz bu sene kış görmedik desem yeridir şükürüm Yazı düşünemiyorum gerçi yanacak gibiyiz. Öperim Güneşimi Umudumu
Oyyy Duru boncuğum nasıl da solgun hiç kıyamam
Bebeklerle çok hızlı geçti doğru dedin Baharım erken doğum yapmama rağmen hamilelik çooooook uzun sürmiştü sürekli elim yüreğimde bugünlere hamdolsun
Çok zor Rabbim nasip etsin gönlünüzce ödeme kolaylığı versin inşallah
Kuzum benim yoğunluk çok. İş yoğun eve git gel mutfak hiç işim bitmiyor. 3 gün rapor aldım kıyafet duruyor bizim bakmaya zaman yoktu avm ye gitmeye cesaret edemedik Ata uyansın çıkacağız yoksa da olanlardan giyeceğiz ne yapalım. Ata dişini çıkarmak üzere sanırım sizler daha iyi bilirsiniz tırtık geliyor bardağa kaşığa ses de geliyor ama göremiyorum çok ağlıyor az uyuyor uykusunda ağlıyor sizleri de ihmal ediyorum. Hepiniz iyi olun inşallahBKGK Karyayı göremedim yürürken maaşallah kuzuma.
Yaaa kuzum benim Durummm çok dua ediyorum Bebeğim sana abine ve annene
İlaçlardan yükselebiliyor Görmemişe dönün inşallah
Oy gelinciğim benim onun Adaaaaa. Diyen dillerini yerim küçüğüm benim
Tezelden geçsin baharım şöyle çocuklar sağlıklı siz sağlıklı huzurlu rahat bir hayat olsun
Âmin kuzum vallahi gün yetmiyor
Bidonsanız da orada dinlenirsiniz en azından Ebrucum kendine dikkat et
Şimdi yaka iğnesi konumundalar sanırım geçecektir geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum benimki de sürekli paçamda gün boyu özlüyor ondan mı diyorum ama hepinizinki aynı olduğuna göre dönemsel bir şey demekki
Şimdi nasıl baharcım Karyem çok geçmiş olsun benim de ödüm kopuyor bizim baza da yüksek Allah koruyor kuzuları
Âmin kuzum hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Oy minik burnunu severim Haydo’nun direk tehlikeye yöneliyorlar anacığım Allah’ım esirgesin çorap ye işine de bittim bu arada
Gelinciğime de bak Artık her şeyi anlıyorlar trip atıyorlar
Âmin kuzum Allah’ım hayırlı hayırlı günler nasip etsin bebelerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sistem güzelAy kuzuma da geçmiş olsun valla bu ne ya aşırı sakar hızlı hızlı gideyim diyo işte atom karınca gibi Allah esirgesin hepsini
Hii o şeyler bende de yaşanıyor canım ben genele vurdum da işte herkes uyurken yapiyorum rahat oluyo o şekilde yani kahvaltı öncesi bitiriyorum bu işleri öyle bir sistem
Sen bu şansla villa da kazanırsın jademhadi inşallah
Buyur gel jadeemmmBen gelirim Asya hanım yatsın kahvaltı yapcamnesi var gayet güzel bardak benn hep büyük bardakla içerim çayı Allahım yararlı şeyleri bu kadar sevmiyorum resmen ya
Evet elif de öyle ama iste basina is acıyor hepp..artık buraya yazmıyorum cok ciddi olmadikca.Kucuk kucuk kazalar illa oluyor..Allah korusun yavrularımızıGrubun haylazları ya kankilergüneşte var tabi Aaa azcık dikkatli gideniyorlar heyecanlanıp benimkinin yürüme gözü yok temkinli asla tutunmadan bir yere gitmiyor kendini bırakınca başlar muhtemelen evi geziyor sürekli ama tutunca tutuna emekleyerek
Oyy kıyamam canım..burun hassas be aslim..gostersen mi acabaElimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Senin ne zaman olmuştu peki canım? Nehir de kikirdaklarda kalici sisme olabiliyor yazmis ya.belki bizim de oyledirKalppare o sıvı genişlemesinin benim hayatıma olumsuz bir etkisi yok şu an . Ama genişlik artarsa yürümede zorluğa kadar gidiyor . Ama müdahale edebiliyorlar operasyonla. O yüzden her yıl emar a giriyorum . Emare girdim de sonucuna gidemedim ki genişleme olmamışsa arayı uzatacağız 2-3 senede bir emar gibi . Öğleden sonra hem kan sonucu hem de kendim için gideceğiz inşallah hastahaneye .
Buyur gelll baharimBen geleyim çay olsun hangi bardak olursa olsun, yeterki kafam rahat olsun. Hem bardağın nesi var.
Peki neden kave icemiyorsun
Iyi olmaniza sevindim canım.Allah korumuşkusma olmadi mamasini verdim oyun oynadi 1 bucuk saat sonra uyuttum sabaha doktora goturduk kontrol etti kafasini sislik kizariklik morluk yok bence birseyi yok bayginlik hali fiskirtarak kusma vs gozlerde kayma bunlar onemli dedi icinizde kalmasın yinese beyin cerrahina gosterin istersenz oradada hemen emar vs cekmiyorlar 72 saat gözetim altinda tutuyorlar yinede bir baksin dedi bizde gittik orada da doktor 1 saat sonra gelir dediler birde cok kalabalikti durmadik anneme birakti beni esim günlerdir o kadar yoruldumki olü gibi uyumusum biraz dinlenebilirim belki Karya iyi olsunda 2 bucum saat uyudum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?