Göktuğa baksen anneyi hoplatıyor. Bizim damat güler yüzlü opusken olduğu kadar, birde üzerine şakacı çıktı.Geçmiş olsun canım gördüm resmini de baya sert vurmuş inşallah yoktur ciddi bişey ama baharın dediği gibi aile hekimine de olsa sormakta fayda var
yüksekten düşmediği sürece ben de çok müdahale etmem düşmeyi öğrenmesi, kendini koruması da çok önemli. Yalnız benim soytarıyı yatağın ortasına bırakıyorum altını değiştirmek için ıslak mendil yıkıycam hemen banyoya girince güle güle yatağın kenarına geliyor ama nasıl gülmek orda beni kandırıyor düşecek gibi yapıyor beni panik ettirmek için mahsus yapıyor resmen
Aaa çok hızlı oldu buhuhuuuu, biz de artık yürüyoruz
Oy maşallah kuzumahuhuuuu, biz de artık yürüyoruz
Teşekkür ederiz teyzelesiUmudum- kocaman bir aferin senaciga.. masallah kuzuma...
Güncelleme yüklendiği belliydi zatenAaa çok hızlı oldu budün ne konuşuyorduk bugü. Noldu Aaa bu sıpalar tam yemelik güzel yolları olsun sena hanımın hayırlı yollarda yürüsün
Teşekkür ederiz teyzesiOy maşallah kuzuma
oyyy güzel gelinim hızlı cıktı bak neyse ki civan resmen koşar gibi emekliyorhuhuuuu, biz de artık yürüyoruz
Bekliyoruz civanımı da arkamızdanoyyy güzel gelinim hızlı cıktı bak neyse ki civan resmen koşar gibi emekliyormasallah sena kuşa ❤
Karışıklık oldu galiba Göktuğ benim damat.Aslihaydo gecmis olsun Göktuğ pasama. isminin hakkını veriyor, Rabbim korusun..
Kuzum herkesin olabilir benim onun yani herkesin olabilir. Sende dahil annesi olarak senin bile nazarın deyebilir. Allah kötüsünden korusun.nzh99 sagol canim zaten bir video koyuyorum basimiza gelmeyen kalmıyor kimin gözü değiyor anlamiyorumda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?