2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göktuğa baksen anneyi hoplatıyor. Bizim damat güler yüzlü opusken olduğu kadar, birde üzerine şakacı çıktı.

Kalppare sağol canım benim yakın olsaydık keşke, bı çaya kaçardim size. Kalbin için doktora ne zaman gideceksin İhmal etme.
nzh99 teşekkür ederim canım bu ay hastalıkla sınandık, Allah daha kötüsünden korusun. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah. siz ne yaptınız ataya kim bakıyor.

Kalppare kıkırdak olayında birşey bildiğim den konuşmadım. Ben evin içinde acele hareket ederken portmanto ya burnumu vurmustum. Burnumun şişliği indi, ufak bir çıkıntı kaldı. 3 yıl oldu duruyor hala. Hamileyken doktora sormuştum benim branşım değil, ama kıkırdak şişmiş düzeleceğini sanmıyorum istersen ortapediye veya estetisyene görün demişti.

Umudum- kocaman bir aferin senaciga.. masallah kuzuma...
Teşekkür ederiz teyzelesi
Aaa çok hızlı oldu bu dün ne konuşuyorduk bugü. Noldu Aaa bu sıpalar tam yemelik güzel yolları olsun sena hanımın hayırlı yollarda yürüsün
Güncelleme yüklendiği belliydi zaten iyi ki yürüyor sabahtan beri arkasına perişan oldum. Düşmeli aslında düşmeyi de öğrenmeli de biraz çözsün de işi tam olarak sonra bırakırım
Oy maşallah kuzuma
Teşekkür ederiz teyzesi

Kalppare ben benimkini tesadüfen öğrendim . Sağ tarafımda uyuşma ,ayak parmak uçlarımda hissizlik,el baş parmağımda da istemsiz titreme ile gitmiştim . Tüm vücut emar a girdim . Boyun fıtığı , belde kayma ve beyin omurilik sıvısında genişleme çıktı . Hiç bir şey kullanmadım ama o şikayetlerimin hepsi kendiliğinden geçti . Neden öyle oldu o zaman bilmiyorum . Bugun sonuç için gittim çok şükür genişleme olmadığından emar ın arasını açacağız 2-3 senede bir yeterli dedi . Sena nın baş çevresi olayında da beyinde sıvı birikmesi oluyormuş baş çevresi büyüdükçe ve bu basıncın artışına sebep oluyormuş . Böyle bir durumda da çocukta bilinç kaybı ve ani kusmalar olabilirmiş . Kusma durumu fışkırır tarzda olacak . Ben de reflüden dolayı zaman zaman bu durumla karşılaşıyorum nasıl ayırt edeyim dedim . Genelde sabaha karşı olurmuş kusma . Ve sebepsiz olurmuş . Yani yemek sonrası filan değil . Böyle bir durumla karşılaşınca mutlaka gel dediler . Şu an bir sıkıntı gözükmüyor yaşıtlarının yapabildiği her şeyi yapıyor çok şükür . Muhtemelen genetik olabilir . Ama yine de evde ölçümle takip edeceğim. ÖnümüZdeki iki ay içinde 1 cm daha büyümemesi lazım . Bu arada çok şükür kan tahlillerimiz in de sonuçları güzel . Demir , b12 , kalsiyum vs hepsi normal . Doktor benim çocuklarım da yemiyor dedi

Selam kizlar dogru durust okuyamadim. Karya gun icinde iyi ama uyurken agladi bir onceki uykudan uyanirkende hickirarak agladi cok hirpalandi cocuk doktordada baya korktu. Hep yurume peşinde inanın aksam yemek yemedim anca mama hazirla yemek hazirla birde evi biraz temizledik annemle. Simdide yer yatağı yaptik etrafinida kapattik iyice insallah iyi olur. Yemek yaparkende tencerenin kapagini elledi kucagimda kasla goz arasinda eli yandı herseye aglar oldu cocuk. Bugünü unutsun kuzum insallah yarina daha iyi olur

Aslihaydo gecmis olsun Göktuğ pasama. isminin hakkını veriyor, Rabbim korusun..
Karışıklık oldu galiba Göktuğ benim damat.
Dilzarcım iş yapamıyorum diyorsun bakıyorum da pek girmiyor, harıl harıl iş yapıyorsun. Özletme çok kendini, Asım beyimiz ne yapıyor yoruyormu seni bu ara.

nzh99 sagol canim zaten bir video koyuyorum basimiza gelmeyen kalmıyor kimin gözü değiyor anlamiyorumda cnm
Kuzum herkesin olabilir benim onun yani herkesin olabilir. Sende dahil annesi olarak senin bile nazarın deyebilir. Allah kötüsünden korusun.
oğlumu doktor kntolune getirmiştim kucukken. Doktor Bu çocuğun yüzünü kapat dışarı çıkarma nazar olur demişti. Sırf güzel diye kapalı odalardamı yaşayacak. Parktan cayirdan uzakmi kalacak, ben Allah'a emanet ettim o korur. Nazara inanırım ama kalbimi hiç bozmam, bol bol okurum maaallah derim aklıma bile getirmem. Farkettiysen nazar konularında pekte yorum yapmam. Neyi çok düşünsem başıma gelir, sanırım çekim yasası. Evrene güzel enerji yollamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…