Kıyamam kuzuma ne kadar ağrıyorsa demek kiElimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Devam kuzum ama bugünle 3 gün rapor aldım Ata uyumuyor uyutmuyor ağlıyor cuma da çekim var biraz derlenip toplanalım dedim. Çok zor herseye yetişemiyorumYeşim im kuzum yoğun çalışmaya devam ha
Ev konusu hayırlısı olsun diyorum kuzum Allaha bakalım
Evet benimki 5 dk dursun 6. Dakika paça dasalonda ben yanındaysa aslında baya oynar oldu ya kendi kendine takılıyor ama benim de burda olmam lazım
Camda tık sesi geliyorsa gelir bikaç güne inci gibi dizilsin Atamın da dişleri
Oyyy gördümmm kuzumu maaşallahhuhuuuu, biz de artık yürüyoruz
İyi Ata dişten dolayı çok ağlıyor sğrısı var ama sizin sıkıntıların yanında lafı olmaz kuzum . Ataya babası bakıyor şükür şimdilik ben de gidip gidip geliyorum. Yoruluyorum çok ama ne yapalım en azından düzeni bozulmadı kuzumun@sekerpare5939 sağol canım benim yakın olsaydık keşke, bı çaya kaçardim size. Kalbin için doktora ne zaman gideceksin İhmal etme.
nzh99 teşekkür ederim canım bu ay hastalıkla sınandık, Allah daha kötüsünden korusun. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah. siz ne yaptınız ataya kim bakıyor.
2 yaş nasıl birşey sendrom yeni yeni başlıyor. durduk yere ağlama bağırma var. zaten genel tepki ağlamak oldu bi de hayirrr var. kurallar çıkarıyor. salatalık ver büyük ver başını kesme. muz ver soymadan ver.
İnşallah güzel sorunsuz geçer kuzum Oy Arelim kuzum benim. Allahım yardım etsin Helinim işin çok zor.Yarın çekim günü heyecan sardı benisonuçları bildirirm
Ya kuzum benimmm çok ellek oldular nasıl hasarsız geçecek bu süreç hiç bilmiyorum geçmiş olsun KaryamaSelam kizlar dogru durust okuyamadim. Karya gun icinde iyi ama uyurken agladi bir onceki uykudan uyanirkende hickirarak agladi cok hirpalandi cocuk doktordada baya korktu. Hep yurume peşinde inanın aksam yemek yemedim anca mama hazirla yemek hazirla birde evi biraz temizledik annemle. Simdide yer yatağı yaptik etrafinida kapattik iyice insallah iyi olur. Yemek yaparkende tencerenin kapagini elledi kucagimda kasla goz arasinda eli yandı herseye aglar oldu cocuk. Bugünü unutsun kuzum insallah yarina daha iyi olur
Hayırlı kandiller canım. Ben kaynamış soğumuş su kullanıyorum. Arıtıcı var onun suyunu kaynatıyorum mikrobu varsa ölsün diyeBir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
Oy oy Helinim Allah yardımcın olsun. Biz yeni atlattık, en berbatı bizde bagarmaydı.2 yaş nasıl birşey sendrom yeni yeni başlıyor. durduk yere ağlama bağırma var. zaten genel tepki ağlamak oldu bi de hayirrr var. kurallar çıkarıyor. salatalık ver büyük ver başını kesme. muz ver soymadan ver.
Ooo börekte varsa yarınsabah geliyim hemenSistem güzeleski evimde ben de yapıyordum ama bu evin planı uymuyor yani ses cocuklarin yattigi odalara cok gidiyor.ali uyandigi zaman ervanin uyuması da pek mömkün değel
Bugün mesela vileda attım.normalde planımda yoktu ama sen aklıma soktunneyse ben bunlari çocuk odasina koydum.normalde gunde 3 kere falan supurge açtığım icin aliskinlar neyse supurge bitti cocuk odasina koydum. Saatr baktim. Ulen aslı 10 dk da bitmezse yedim seni dedim neyse 4 5 dk sonra erva farketti kapıdan çıktı..kapıyi kapamayi unutmuşum artık gördü zaten deyip cocuk odasini da sileyim dedim amaaannn odaya bir girdim. Alinin esyalar alasagi olmus ikisi bir olmuslar ve odayı talan etmisler.sonuç evi silmek 10 dakika dolabi toplamak bilmiyorum kac dakika
Buyur gel jadeemmmsen gel ben sana börekler açayım çaysız yasanmaz jadem bence çok zararlı da değil
Evet elif de öyle ama iste basina is acıyor hepp..artık buraya yazmıyorum cok ciddi olmadikca.Kucuk kucuk kazalar illa oluyor..Allah korusun yavrularımızı
Oyy kıyamam canım..burun hassas be aslim..gostersen mi acabaegrilik falan kalmasin. haydom yavrum kıyamam
Senin ne zaman olmuştu peki canım? Nehir de kikirdaklarda kalici sisme olabiliyor yazmis ya.belki bizim de oyledirayy Allah korusun..kötüsünü düşünmek istemiyorum
Buyur gelll baharimyaparız güzel bir kahvalti ne istersen hazirlariz börek çörek kahve çarpıntı yapıyor bu ara canım. Iyi olmaniza sevindim canım.Allah korumuş
Öyle hemen aşılmaz 1 2 gün kolla bence de ne güzel yürümüş maşallah oy kuzum benimTeşekkür ederiz teyzelesi
Güncelleme yüklendiği belliydi zateniyi ki yürüyor sabahtan beri arkasına perişan oldum. Düşmeli aslında düşmeyi de öğrenmeli de biraz çözsün de işi tam olarak sonra bırakırım
Teşekkür ederiz teyzesi
Oy nenem çok zor Allah yardımcın olsun2 yaş nasıl birşey sendrom yeni yeni başlıyor. durduk yere ağlama bağırma var. zaten genel tepki ağlamak oldu bi de hayirrr var. kurallar çıkarıyor. salatalık ver büyük ver başını kesme. muz ver soymadan ver.
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruznYarın çekim günü heyecan sardı benisonuçları bildirirm
Ben hiç kaynatmadımBir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
Zor olmaz mı Anne olmak 8373736 parçaya falan bölünmek gibi Allah yardım etsin kuzum benimKıyamam kuzuma ne kadar ağrıyorsa demek ki
Devam kuzum ama bugünle 3 gün rapor aldım Ata uyumuyor uyutmuyor ağlıyor cuma da çekim var biraz derlenip toplanalım dedim. Çok zor herseye yetişemiyorum
Oyyy gördümmm kuzumu maaşallah
İyi Ata dişten dolayı çok ağlıyor sğrısı var ama sizin sıkıntıların yanında lafı olmaz kuzum . Ataya babası bakıyor şükür şimdilik ben de gidip gidip geliyorum. Yoruluyorum çok ama ne yapalım en azından düzeni bozulmadı kuzumun İnşallah güzel sorunsuz geçer kuzum Oy Arelim kuzum benim. Allahım yardım etsin Helinim işin çok zor.
Aa noldu acaba güzel kuzumaKızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım
Çok ilginç ya ne olmuş olabilir ki belki bir yere falan çarpmıştırda acıyordur baktın mı hiç kızarıklık çürük falan var mı diyeKızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım
Allah Allah kuzum ya üstünü incelt eğer çok gibi geliyorsa sana Bi calpol ver rahatlasın acaba diş mi kiAteşimiz varolcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Geçmiş olsun canım güleç kuzumaBir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Ben hala kaynatıp kullanıyorum ama 9 aydan sonra musluktan verebilirsiniz demişti doktorBir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?