2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Elimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Kıyamam kuzuma ne kadar ağrıyorsa demek ki
Devam kuzum ama bugünle 3 gün rapor aldım Ata uyumuyor uyutmuyor ağlıyor cuma da çekim var biraz derlenip toplanalım dedim. Çok zor herseye yetişemiyorum
huhuuuu, biz de artık yürüyoruz
Oyyy gördümmm kuzumu maaşallah
İyi Ata dişten dolayı çok ağlıyor sğrısı var ama sizin sıkıntıların yanında lafı olmaz kuzum . Ataya babası bakıyor şükür şimdilik ben de gidip gidip geliyorum. Yoruluyorum çok ama ne yapalım en azından düzeni bozulmadı kuzumun
Yarın çekim günü heyecan sardı beni sonuçları bildirirm
İnşallah güzel sorunsuz geçer kuzum Oy Arelim kuzum benim. Allahım yardım etsin Helinim işin çok zor.

Ya kuzum benimmm çok ellek oldular nasıl hasarsız geçecek bu süreç hiç bilmiyorum geçmiş olsun Karyama

Bir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
Hayırlı kandiller canım. Ben kaynamış soğumuş su kullanıyorum. Arıtıcı var onun suyunu kaynatıyorum mikrobu varsa ölsün diye

Oy oy Helinim Allah yardımcın olsun. Biz yeni atlattık, en berbatı bizde bagarmaydı.

nzh99 iyi olmanıza sevindim. Yorulursun tabiki çok yogunsun. Allah yardımcın olsun. Diş sikintinizda biran evvel düzelir inşallah. Biz iyiyiz canım bu günüme şükür. 3 , 5 güne geçer bizimki Allah'ın izni ile.

Ooo börekte varsa yarınsabah geliyim hemen hazırlan şekerparem Asya kuş kankası ile kavuşacak Aaa yarın sabah ev bakmaya gidiyorum gelemem ki yoksa 2 adım ay nolacak

Öyle hemen aşılmaz 1 2 gün kolla bence de ne güzel yürümüş maşallah oy kuzum benim boncuk ya

Oy nenem çok zor Allah yardımcın olsun sabırlar versin

Zor olmaz mı Anne olmak 8373736 parçaya falan bölünmek gibi Allah yardım etsin kuzum benim çekim günü gelmiş ohh hadi bakalım bekliyoruz

Kızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım

Aa noldu acaba güzel kuzuma

Bir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldıkzaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir sesçok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz

Eklentiler

• IMG_20210311_055949.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 39
Çok ilginç ya ne olmuş olabilir ki belki bir yere falan çarpmıştırda acıyordur baktın mı hiç kızarıklık çürük falan var mı diye

Geçmiş olsun canım güleç kuzuma

Günaydın kızlar
Benim bu oğlan her sabah bir 15 dk erken uyanıyor sanrım yazın 5 de ayakta olacaz bu gidişle akşam da 10 da uyudu halbuki. Uyanık Şakir napalm ossun bakalım.
O ogretmen61 hadi inşallah güzel geçer çekiminiz yormaz deniz kuzusu merakla bekliyorum ben de
nzh99 kolaylıklar diliyorum canım Allah yardımcın olsun. Ata kıza da cuma günü güzel çekimler olsun inşallah
Jadesi sabaha geçer inşallah asyanın sıkıntısı da ne olduysa kaşla göz arası
BKGK geçmiş olsun Karya da korkmuş demek zamanla unutur merak etme. Tam düşme, yaralanma zamanları maalesef. Benimki de bikaç kere elini yaktı. Uzanıyordu tavaya ben de izin verdim ki bilsin sıcağın ne olduğunu elini uzatmasıyla çekmesi Bir oldu biraz ağladı su tuttuk geçti artık uzatmıyor sıcak dediğim şeye elini. Karya da öyle öyle öğrenecek kalıcı bir şey olmasın yeter ki. Bir de işte yürürken siz tuttuğunuz için arkasından kendini bırakıyor hop diye bir iki düşsün artık bırakmaz temkinli olur yüksekten de düşmüyor bişey olmaz merak etme. Düşerken kafasını kaldırır benim oğlan öğrendi düşe kalka.
Umudum- maşşallah Sena ya da hadi gözünüz aydın bundan sonra elinden tutup gezme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…